«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 21 Αυγούστου 2022

Το Κινεζικό Υπουργείο Εξωτερικών δηλώνει ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες (και όχι η Αλ Κάιντα) ήταν ο εγκέφαλος των επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 !!!


 


Ο εκπρόσωπος του κινεζικού υπουργείου Εξωτερικών Lijan Zhao έγραψε στο Twitter στις 16 Αυγούστου 2022 ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες (και όχι η Αλ Κάιντα) ήταν ο εγκέφαλος των επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου 2001.



Μέχρι τώρα, οι Κινέζοι αξιωματούχοι έχουν εκφράσει μόνο κατ' ιδίαν τον σκεπτικισμό τους για την επίσημη εκδοχή των επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου. Τώρα, το πήγαν ένα βήμα παραπέρα.

Μόνο ο σεΐχης Ζαγιέντ, ο Ούγκο Τσάβες, ο Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ, ο Φιντέλ Κάστρο και ο Ντόναλντ Τραμπ είχαν πάρει το θάρρος να θίξουν δημόσια αυτό το θέμα ταμπού.


voltairenet.org 

 

9 σχόλια:

  1. ΑΥΤΗ Η ..ΒΡΩMO - ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΘΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ; ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΩΣ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΤΗΣ; ΠΗΓΕ Ο ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΙΕΒΟ ΚΑΙ.. ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗ ΠΟΛΕΩΝ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ!

    https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%91%ce%a5%ce%a4%ce%97-%ce%97-%ce%9f%ce%99%ce%9a%ce%9f%ce%93%ce%95%ce%9d%ce%95%ce%99%ce%91-%ce%98%ce%91-%ce%a3%ce%95%ce%92%ce%91%ce%a3%ce%a4%ce%95%ce%99-%ce%a0%ce%9f%ce%a4%ce%95-%ce%a4%ce%9f-%ce%94/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ουρες χιλιομετρων με κοσμο που εγκαταλειπει το Κιεβο!
    ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ;;;

    https://twitter.com/KYTKYTKYTKYTKYT/status/1561449691862237185

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυο τα τινά :

      1. Ο "πόλεμος" που μαίνεται δεν είναι στο βαθμό που θέλουν να μας πείσουν κάποιοι. Σε αυτή την περίπτωση αυτό που δείχνει το tweet είναι επιστροφή εκδρομέων Σαββατοκύριακου

      2. Οι Ρώσσοι ετοιμάζουν ΒΑΡΙΑ αντίποινα για το θάνατο της κόρης του Ντούκιν και αυτή τη φορά η Ζελένσκαγια προειδοποίησε (ο ίδιος ή το "κράτος") για τον κίνδυνο και οι ταλαίπωροι ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ της Ουκρανίας τα μαζεύουν και φεύγουν, διότι ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ τι τους περιμένει. Κάνουν δηλαδή αυτό που έπρεπε να κάνουν και όταν ξεκίνησαν οι επιχειρήσεις και η ηθοποιάρα ΔΕΝ τους είπε ΤΙΠΟΤΑ στο βωμό του χρήματος.

      Όσο αφορά τον Λιακό, η άποψή μου είναι οτι γύρισε το "μπιφτέκι" διότι δεν ήρθε η αναμενόμενη επιταγή απο Μόσχα μεριά. Μην ξεχνάτε οτι όλα γίνονται για το χρήμα και δεν είναι όλοι πετσωμένοι (απο τη γνωστή λίστα). Νομίζει ο μωρός οτι αλλάζοντας το αφήγημά του, οι Ρώσοι θα τον χαϊδέψουν. Μάλλον δεν πάνε και καλά οι δουλειές, διότι ο Έλληνας ΔΕΝ σηκώνεται πλέον απο καναπέδες, καρέκλες, κρεβάτια και πουφ, ούτε για να τηλεφωνήσει στον Λιακό για το "ζούν ανάμεσά μας Νο 12145.

      Είπαμε, οι ρόλοι είναι ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΟΙ στον πόλεμο που ζούμε. Θα εκπλαγούμε όταν στο τέλος θα αποκαλυφθούν οι πάντες. Διότι, να είστε ΣΙΓΟΥΡΟΙ οτι οι πάντες θα αποκαλυφθούν. Είναι χαρακτηριστικό του ΦΩΤΟΣ.

      Έρρωσο Φίλε Κώστα

      Διός Κούρος

      Διαγραφή
  3. Ναι τι παίζει;Στο Κίεβο κιόλας να φεύγουν να πάνε που;που θα βρουν Καλύτερο πόλεμο...;
    ΟΟΟΑΑΑ ❗🤣

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΤΟΥ //
    ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΚΑΤΟ-ΕΒΡΑΗΚΗ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ - ΚΑΤΑ ΣΥΡΟΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ //
    ΞΕΥΤΕΛΙΣΜΕΝΟΙ ΜΙΖΑΔΟΡΟΙ ΠΩΛΗΤΙΚΟΙ, ΞΕΥΤΕΛΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΓΙΑΤΡΕΜΠΟΡΟΙ, ΞΕΥΤΕΛΙΣΜΕΝΟΙ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟ-ΒΟΘΡΟΙ – ΚΑΤΑ ΣΥΡΟΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΕΝΟΣ ΑΜΟΡΦΩΤΟΥ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟΥ ΚΕ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΥ ΛΑΟΥ (εκτος εξαιρεσεων) //
    Η ΤΡΟΜΕΡΗ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΚΕ Ο ΠΑΝΙΚΟΣ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΣΚΑΤΟ-ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΕ ΤΑ ΒΔΕΛΥΡΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ (τα σκυλακια τους), ΟΔΗΓΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΣΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΕ ΟΜΑΔΙΚΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ //
    ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ ΗΡΩΕΣ ΘΑΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΜΠΟΥΝΤΑΛΑΔΕΣ //
    ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΡΑΤΩΔΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ, ΟΥΤΕ ΤΑ ΕΦΙΑΛΤΙΚΑ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ» ΚΟΥΤΑΒΙΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΦΥΛΑΚΗ (διοτι ινε δημοκρατες), ΑΛΑ ΟΥΤΕ ΚΕ ΤΑ ΕΦΙΑΛΤΙΚΑ ΦΡΙΧΤΑ ΣΚΑΤΟ-ΕΒΡΑΗΚΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ // ΑΑΑΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ //
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ 11η ΣΕΠΤ. 2001, ΜΟΝΟ ΤΑ ΑΠΟΚΤΗΝΩΜΕΝΑ ΕΦΙΑΛΤΙΚΑ ΕΒΡΑΗΚΑ ΤΕΡΑΤΑ ΤΗΣ ΜΟΣΑΝΤ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΚΕ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΦΡΙΧΤΗ ΠΡΑΞΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΜΑΣ... ΕΕΕ ΑΜΑ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΑΥΤΟΙ...ΕΤΣΙ ΘΑΝΑΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. να κανω κι ενα-δυο σχολια που απτονται του θεματος της αναρτησης.

    1) https://www.lewrockwell.com/2019/10/no_author/the-dancing-israelis-fbi-docs-shed-light-on-apparent-mossad-foreknowledge-of-9-11-attacks/

    2) https://www.antiwar.com/israeli-files.php (αρκετους συνδεσμους απο εδω τους εχουν σβησει οι ....ειδικοι)

    ΥΓ
    Οι κινεζοι πρεπει να ξερουν απο πρωτο χερι οτι ....οι "ειδικοι" ειχαν παγιδευσει τους ουρανοξυστες με θερμιτη γιατι τα παλιοσιδερα που τους πηγαν απ τα συντριμια των ΤΡΙΩΝ πυργων τα λιωσαν και τα καναν καραβι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άσχετο με το θέμα, αλλά σχετικό με τους Κινέζους:
    Το στούρνο η (ο ?) γκρέτα (γκρέτος) είπε στους Κινέζους να σταματήσουν να χρησιμοποιούν ξυλάκια όταν τρώνε για να γλυτώσουν εκατομμύρια δένδρα!
    Οι Κινέζοι της είπαν να πάει πίσω στο σχολείο για να μάθει ότι τα ξυλάκια που χρησιμοποιούν είναι από μπαμπού που δεν είναι δένδρο, αλλά φυτό.
    Αυτό το πράμα ξέρουμε ότι είναι εντελώς βλήμα, αλλά το ίδιο πρέπει να είναι και όσοι την περιτριγυρίζουν …
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή