«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022

Απαγορευμένη Γνώση: Ο 5ος θάλαμος της καρδιάς ως έξοδος κινδύνου από το matrix. Ο Dr. Osman Zar Adusht Hanish βρήκε το πιο μυστηριώδες σημείο του σώματός μας (βίντεο)


 

του Frank Schwede

Από την άποψη της παραδοσιακής ιατρικής, η καρδιά δεν είναι τίποτα άλλο από μια αντλία αίματος. Αντλεί οξυγονωμένο αίμα μέσω του σώματός μας για να τροφοδοτήσει όλα τα όργανα με το οξυγόνο που χρειάζονται. Στην πραγματικότητα, η καρδιά είναι πολύ περισσότερα από μια απλή αντλία. 

Πριν από 100 χρόνια, ο γιατρός Dr. Osman Zar Adusht Hanish έκανε μια σημαντική ανακάλυψη χρησιμοποιώντας μια μικροσκοπική κάμερα. Βρήκε το πιο ιερό μέρος στον άνθρωπο - τον 5ο θάλαμο της καρδιάς. 

Ο Hanisch ανακάλυψε ότι υπάρχουν στην πραγματικότητα πέντε κοιλότητες της καρδιάς, που βρίσκονται ακριβώς στο πίσω μέρος της καρδιάς μας, και όχι τέσσερις, όπως πιστεύεται συνήθως. Το πιο μυστηριώδες σημείο του σώματός μας σήμερα

Η 5η κοιλία (μυστικός 5ος καρδιακός θάλαμος) βρίσκεται στο βάθος της καρδιάς μας, είναι μικροσκοπική, με διάμετρο λίγο λιγότερο από τέσσερα χιλιοστά, και περιβάλλεται από τον φλεβόκομβο, ο οποίος μπορεί να βρεθεί στην περιοχή της άνω κοίλης φλέβας στο στόμιο του αριστερού κόλπου.

Ο φλεβοκομβικός κόμβος είναι η γεννήτρια ρολογιού και είναι υπεύθυνος για τη γραμμή διέγερσης της καρδιάς. Σε χειρουργική επέμβαση ανοιχτής καρδιάς, ο φλεβόκομβος  ως επί το πλείστον παρακάμπτεται επειδή ο ασθενής πεθαίνει εάν τον αγγίξουν απευθείας. Υπάρχει κάποια γνώση στους ιατρικούς κύκλους για το πραγματικό υπόβαθρο αυτού του σημείου, το οποίο παραμένει ακόμα μυστήριο;

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ

Πριν από 100 χρόνια, ο Δρ Hanish φωτογράφισε τον 5ο θάλαμο της καρδιάς με μια μικροσκοπική κάμερα και τον μεγέθυνε ένα εκατομμύριο φορές. 

σε αυτόν τον μικρό, απροσδιόριστο χώρο στην καρδιά μας, ο Hanisch ανακάλυψε το γεωμετρικό σχήμα του δωδεκάεδρου.  Σε αυτή την ιερή γεωμετρική μορφή (αποτελείται από δώδεκα ίσα πεντάγωνα), εμφανίστηκε μια ανθρώπινη, ανδρόγυνη μορφή. Είτε επρόκειτο για ένα παιδί είτε για έναν ηλικιωμένο άνδρα, πάντα φαινόταν η ίδια νεανική αγέραστη φιγούρα που δεν άγγιζε τα τοιχώματα του δωδεκάεδρου. Αυτή η εικόνα στην καρδιά μας είναι το σχέδιο της θεϊκής μήτρας (που έχει επανειλημμένα προταθεί από πολλούς)

Ο Δρ Hanish περιέγραψε αυτή την εικόνα ως το «θείο άτομο». Εδώ η θεία παρουσία, η αρχική ομορφιά και τελειότητα του ανθρώπου είναι στο σπίτι. 

(σχετικός ο σύνδεσμος https://petrafeldbinder.de/das-geheimnis-der-5-herzkammer/)

Η Jeanne Ruland γράφει στο βιβλίο της «The Dodecahedron and the Fifth Chamber of the Heart» ότι αυτή είναι μια «τονισμένη γραμμή» προς το θείο σε όλα. Αυτό ενισχύει τις λεπτές μας ικανότητες και μας επαναφέρει στην πνευματική-θεϊκή μας φύση και μπορεί να μας βοηθήσει να ξεκλειδώσουμε τη δύναμη του Χριστού.

https://www.amazon.de/gp/product/3843450323?ie=UTF8&tag=pt0e-21&camp=1638&linkCode=xm2&creativeASIN=3843450323

Παρεμπιπτόντως, το δωδεκάεδρο είναι το πιο ιερό από τα πλατωνικά στερεά και δεν επιτρεπόταν ποτέ να αναφέρεται στις αρχαίες μυστηριακές σχολές επειδή έχει εξαιρετικές δυνάμεις που μας συνδέουν με τη δημιουργική δύναμη, τον πιο ιερό πέμπτο θάλαμο της καρδιάς μας, το θεϊκό άτομο μέσα μας, καθώς και με το ενεργειακό πεδίο, το πλέγμα του Χριστού, που απλώνεται γύρω από τη γη. 

Το δωδεκάεδρο είναι η "ευθεία, γραμμή προς το θείο" σε όλα. Ενισχύει τις λεπτές μας ικανότητες και μας οδηγεί πίσω στην πνευματική-θεϊκή μας φύση. Μπορεί να μας βοηθήσει να απελευθερώσουμε την αληθινή μας δύναμη, τη δύναμη του Χριστού, να απελευθερώσουμε θεραπευτική ενέργεια και να φέρουμε μεγάλη ευλογία.

Ο Hanisch μίλησε σε αυτό το πλαίσιο για το θεϊκό άτομο, για τη θεία παρουσία που κατοικεί σε όλους μας, για την αρχική ομορφιά και τελειότητα του ανθρώπου. Αυτό σημαίνει ότι θα βρούμε πρόσβαση στη θεία δημιουργικότητα μόνο μέσω της καρδιάς μας - και πουθενά αλλού.

Ένα ζεστό μέρος βαθιά στις καρδιές μας

Ωστόσο, υπάρχουν επιστήμονες που περιγράφουν αυτό το μικρό θάλαμο με μια ελαφρώς διαφορετική λέξη, μιλώντας για ένα καυτό σημείο (hot spot). Αυτό μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι κάνει πραγματικά ζέστη σε αυτήν την περιοχή, επειδή σε αυτήν την περιοχή μπορείτε εύκολα να μετρήσετε έως και 100°. Πώς είναι όμως αυτό δυνατό όταν η μέση θερμοκρασία του σώματος είναι 37°;

Μήπως νιώθουμε αυτή τη ζεστασιά μόνο σε ορισμένες περιπτώσεις; Για παράδειγμα, όταν κυριολεκτικά πήραμε φωτιά (εκνευριστήκαμε) με κάτι όταν ερωτευόμαστε ή κοκκινίζουμε σε μια άβολη κατάσταση;

Και θα μπορούσε το γεγονός ότι η υπερβολική ζέστη δεν βλάπτει εμάς ή το σώμα μας να είναι απόδειξη ότι αυτό το μέρος μπορεί να μην είναι καθόλου γήινης προέλευσης;

Θα μπορούσε κανείς σχεδόν να μαντέψει και να υποθέσει ότι η αιώνια φωτιά του θείου πάθους καίει σε αυτό το δωμάτιο, ότι αυτός είναι ο τόπος και το κέντρο της αγάπης μας, αν και δεν το υποπτευόμαστε (δεν το γνωρίζουμε) ακόμα.

Ο Αυστριακός δημοσιογράφος και εσωτεριστής Ρούντολφ Στάινερ γνώριζε επίσης για αυτό το μυστηριώδες μέρος μέσα μας και κάποτε έγραψε:

[[   Στην εποχή μας, υπάρχουν ορισμένες αλλαγές στην καρδιά, οι οποίες σταδιακά εξελίσσονται στον πέμπτο θάλαμο. Μέσα από αυτόν τον πέμπτο θάλαμο, η ανθρωπότητα θα λάβει ένα νέο όργανο που θα μας επιτρέψει να κατευθύνουμε τις δυνάμεις της ζωής διαφορετικά από ό,τι κάνουμε τώρα.

Η οργάνωση του εγώ μας είναι ενεργή στο αίμα. και στην πραγματικότητα, αυτό θέτει το αίμα σε κίνηση, και μετά από αυτή την κίνηση, η καρδιά αρχίζει να χτυπά. Στα λεγόμενα εξειδικευμένα βιβλία θα βρίσκεις πάντα λάθος στοιχεία.

υποστηρίζουν ότι η καρδιά είναι ένα είδος αντλίας και ότι η αντλία της καρδιάς διανέμει το αίμα σε όλο το σώμα.

Αλλά στην πραγματικότητα, η οργάνωση του εγώ μας κινεί το αίμα σε όλο το σώμα. Αν κάποιος ισχυριστεί ότι η καρδιά κινεί το αίμα, τότε πρέπει επίσης να ισχυριστεί ότι αν έχει, για παράδειγμα, έναν στρόβιλο, τότε είναι ο στρόβιλος που θέτει το νερό σε κίνηση, αν και όλοι γνωρίζουν ότι είναι το νερό που θέτει τον στρόβιλο σε κίνηση.

Ο άνθρωπος έχει τα ίδια σημεία αντίστασης στην καρδιά του. Το αίμα ανεβαίνει εναντίον τους και θέτει την καρδιά σε κίνηση. έτσι η οργάνωση του εγώ λειτουργεί άμεσα με την κυκλοφορία του αίματος». ]]

Ο Στάινερ είδε τη λειτουργία της καρδιάς μόνο ως υποστήριξη για μια περίπλοκη διαδικασία. Ανέφερε τη ροή του αίματος στα αγγεία πριν από την ανάπτυξη της καρδιάς στο έμβρυο. Σύμφωνα με τον Steiner, η ροή του αίματος είναι μια σπείρα ρευμάτων που οδηγείται από τη δική της βιολογική ώθηση στους ίδιους σωλήνες που αργότερα σχηματίζουν την καρδιά.

Επομένως, ήταν ξεκάθαρο στον Ρούντολφ Στάινερ από την αρχή ότι η θεωρία της αντλίας απλώς δεν είχε μελετηθεί μέχρι το τέλος, ότι ήταν τόσο παιδική όσο και απλή.

Ο Στάινερ αναρωτήθηκε πώς ένα όργανο που ζυγίζει μόνο 300 γραμμάρια μπορεί να αντλεί 8.000 λίτρα αίματος την ημέρα χωρίς να χωλαίνει.

Αλλά τι είναι τότε η καρδιά μας; Είναι πραγματικά το δοχείο (η έδρα) της αληθινής μας συνείδησης, όπως πολλοί άνθρωποι θέλουν να λένε ξανά και ξανά.

Εξάλλου, δεν λέμε τίποτα χωρίς λόγο: άκου την καρδιά σου. Άρα, διακρίνουμε ανάμεσα στην καρδιά και το μυαλό - ή, σε αυτή την περίπτωση, θα ήταν καλύτερα να πούμε μεταξύ παραδείσου και κόλασης.

Εάν σε αυτό το σημείο υποθέσουμε στην πραγματικότητα ότι υπάρχει ένα άτομο Θεού που αναπαύεται στην καρδιά μας που μας δείχνει το σωστό μονοπάτι σε όλες τις καταστάσεις, τότε ποια είναι η λειτουργία του μυαλού μας; Μήπως κοιμάται μέσα του ο διάβολος, ο οποίος με τις αδιάκοπες προσπάθειές του προσπαθεί να μας απομακρύνει (να μας εκτρέψει) από την πραγματική πορεία της ζωής μας, που μας αποσπά από αυτή τη θεία παρουσία μέσα μας; 

Μαθαίνουμε να κατανοούμε το matrix μέσα από τον 5ο θάλαμο της καρδιάς;

Μήπως το μυαλό είναι ένας πειρασμός που ακόμα δεν καταλαβαίνουμε; Εάν ο 5ος θάλαμος είναι στην πραγματικότητα μια συνεχής ροή αιθερικών δυνάμεων που ενώνουν τις ανώτερες δυνάμεις της αιθερικής και της ανθρώπινης φύσης, τότε εμείς, ή μάλλον η ψυχή μας, ο αληθινός θεϊκός μας εαυτός, τροφοδοτούμαστε σχεδόν συνεχώς με όλες τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε, αλλά με τις οποίες δεν μπορούμε να συνεχίσουμε (να συμβαδίσουμε), γιατί ο εξωτερικά ελεγχόμενος νους μας, ο διάβολος, παίρνει αντίμετρα και δεν είμαστε σε θέση να τα αποτρέψουμε.

Αν υποθέσουμε ότι ο διάβολος είναι μόνο μια μεταφορά, δηλαδή ένας προσδιορισμός ή προσωποποίηση του κακού, τότε αναπόφευκτα πρέπει να αναρωτηθεί κανείς: ποιος είναι ο κακός;

Είναι σκοτεινοί, κακόβουλοι εξωγήινοι που κατακεραυνώνουν (σφυροκοπούν) το μυαλό μας με την ευφυή προηγμένη τεχνολογία για χιλιάδες ή ίσως εκατομμύρια χρόνια, χειραγωγώντας την με εντελώς έξυπνους και ύπουλους τρόπους;

Είναι δυνατόν ο 5ος θάλαμος της καρδιάς να είναι η έξοδος από αυτή τη φυλακή του matrix; Ο Ganish έγραψε τα εξής για τον θάλαμο: «Η πέμπτη κοιλία βρίσκεται στο σώμα πίσω από το στέρνο και ταυτόχρονα σχηματίζει το μάτι του τορικού πεδίου γύρω από την καρδιά μας».

Αυτό σημαίνει ότι όλοι κουβαλάμε μέσα μας ένα ισχυρό ενεργειακό πεδίο που μπορεί επίσης να διαλύσει τις σκέψεις.

Ειδικά οι αρνητικές σκέψεις που μας κρατούν εγκλωβισμένους στη νοητική μήτρα. Αν ξεφύγουμε από αυτή τη μήτρα, στο τέλος θα υπάρχει μόνο μια καθολική σύνδεση με τη θεία παρουσία και το σύμπαν χωρίς να βαραίνουν τα μέρη του εγώ.

Το μόνο που χρειαζόμαστε για να αποκτήσουμε πρόσβαση στον 5ο θάλαμο της καρδιάς είναι μια αναβάθμιση της συνείδησης. Ωστόσο, το ερώτημα παραμένει πώς θα νιώθουμε αργότερα, γιατί εκείνη τη στιγμή θα χάσουμε κάθε σχέση με την πραγματικότητα που έχουμε συνηθίσει.

Είναι πιθανό ότι αυτή τη στιγμή λαμβάνουμε ήδη όλες τις απαραίτητες αναβαθμίσεις μέσω της εισροής υψηλών ενεργειών από το σύμπαν. Εάν εξετάσουμε την τρέχουσα συχνότητα Schumann, μπορούμε να υποθέσουμε ότι 

στον 5ο θάλαμο της καρδιάς συμβαίνει το απίστευτο: μέσα στη διάμετρο των 4 mm, τα τέσσερα στοιχεία ενώνονται με το 5ο κοσμικό στοιχείο, τον αιθέρα. Αυτό το στοιχείο λέγεται ότι επιτρέπει τη διάδοση του φωτός. Ο Σωκράτης αποκαλούσε επίσης τον αιθέρα «πεμπτουσία», 5η ουσία.Το ουσιαστικό, πώς θα μπορούσε να είναι αλλιώς, το βρίσκουμε στην καρδιά. Ο «Μικρός Πρίγκιπας» μας μίλησε σε όλους από τη σοφία της καρδιάς του: «Μόνο με την καρδιά μπορεί κανείς να δει καθαρά, το ουσιαστικό είναι αόρατο στα μάτια μας...»

ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ

Η καρδιά βρίσκεται στη χρυσή τομή στο στήθος. Τα 2/3 της καρδιάς βρίσκονται στο αριστερό και το 1/3 στο δεξί στήθος. Ο 5ος θάλαμος της καρδιάς βρίσκεται ακριβώς στη μέση, κοντά στη σπονδυλική στήλη και αντιστοιχεί στο τσάκρα της καρδιάς στην κεντρική του θέση. Είναι επίσης στη μέση των επτά τσάκρα. Υπάρχουν άλλα τρία τσάκρα πάνω και κάτω από το τσάκρα της καρδιάς. Οι ενέργειες των άλλων τσάκρα ρέουν μέσα από το τσάκρα της καρδιάς και ταυτόχρονα όλες τις πληροφορίες της συνείδησής τους. Στο τσάκρα της καρδιάς συνδέονται και ενεργοποιούνται.

Η κίνηση του σώματός μας, όλα τα όργανα (εκτός από τα νεφρά) και όλα τα αισθητήρια όργανα είναι σχεδιασμένα προς τα εμπρός. Αυτό εστιάζει την εστίασή μας σε αυτό που θα μας φέρει μπροστά. Τα πάντα στο πίσω μέρος του σώματός μας σχετίζονται με το παρελθόν μας. Η 5η κοιλία βρίσκεται στο πίσω τοίχωμα της καρδιάς. Υπάρχει από την αρχή της ζωής μας και πηγαίνει πίσω στην αρχή όλης της ζωής. Αυτή η σύνδεση μας τρέφει και μας κρατά σε θέση για όλα όσα μας φέρνουν μπροστά στη ζωή καθημερινά. Είναι ένας πολύ ιδιαίτερος τύπος υποστήριξης.

Αντιπροσωπεύει πράγματι ο Διάβολος αρνητικές εξωγήινες δυνάμεις;

Αυτό που βιώνουμε στη λήγουσα παλιά ζωή μας με το σύστημα που αργοπεθαίνει είναι στην πραγματικότητα ένας συνεχής αγώνας μεταξύ του θείου μέσα μας και των αρνητικών εξωγήινων δυνάμεων και των μπράβων (τις μαριονέτες) τους στην πολιτική και την οικονομία της γης.

Έτσι, μια συνεχής μάχη μεταξύ της υγιούς καρδιακής συνείδησης και του νου, με την καρδιά μας να προσπαθεί συνεχώς να μας ωθήσει προς τα εμπρός στο μονοπάτι της ζωής μας, ενώ οι κακές δυνάμεις στέκονται σε θέση στην άλλη πλευρά, χρησιμοποιώντας τεχνολογία ελέγχου του νου για να αποτρέψουν την αφύπνιση, καταστέλλοντας (καταπιέζοντας) τον μαγικό 5ο θάλαμο στην καρδιά μας. Σε αυτή την περίπτωση, η επίθεση προέρχεται από το μυαλό μας (γίνεται μέσω του μυαλού μας).

Αυτό σημαίνει ότι η 5η κοιλία (5ος θάλαμος της καρδιάς) αποτελεί θανάσιμη απειλή για τις κακές δυνάμεις, γι' αυτό και προσπαθούν να την καλύψουν με τον περίφημο μανδύα της σιωπής μέχρι σήμερα.

Κανένας δεν πρέπει ποτέ να ξέρει ότι η αληθινή συνείδηση ​​είναι η καρδιά μας και όχι το μυαλό μας, γιατί σε αυτήν την περίπτωση, οποιαδήποτε χειραγώγηση από το εξωτερικό θα ήταν ανεπιτυχής.

Ακόμα κι αν δεν είναι ακόμα τόσο ξεκάθαρα ορατό από έξω, όλα μοιάζουν σαν να είναι τώρα η ώρα να συνειδητοποιήσουμε την αληθινή συνείδηση, παρ' όλη την εκκωφαντική προπαγάνδα που ξεχύνεται στα αυτιά μας από τα ΜΜΕ και τους κακούς πολιτικούς.

Αλλά αυτή είναι μόνο η τελευταία πνοή ενός παλιού matrix που πρόκειται να καταρρεύσει με πολλή σκόνη και φασαρία. 

Το χάος που εξαπέλυσε το σκοτάδι το 2020 για να εγκαθιδρύσει τη Νέα Παγκόσμια Τάξη του έχει γίνει η δική τους παγίδα γιατί είναι εκτός ελέγχου.

Το ερώτημα που τίθεται στο τέλος αυτού του άρθρου είναι: τι πραγματικά γνωρίζει η ιατρική για τον μυστηριώδη 5ο θάλαμο της καρδιάς; Στην ανατομική βιβλιογραφία περιγράφεται ως ο 5ος ερμητικός (αεροστεγής) θάλαμος, δηλ. σαν ένα κενό που σχεδόν κάθε χειρουργός πρέπει να αποφεύγει όταν κάνει εγχείρηση καρδιάς.

Πηγή αυτής της πληροφορίας είναι η έρευνα του Dr. Osman Zar Adusht Hanish.

Ο Hanish, ο οποίος γεννήθηκε στο Ιράν το 1844 με καρδιακό ελάττωμα, έκανε γνωστή την ανακάλυψή του στις αρχές της δεκαετίας του 1920.

Ο ίδιος ο Hanisch ονόμασε αυτόν τον θάλαμο έδρα της θεότητας, από όπου περνά μέσα από το τσάκρα του στέμματος στην ιερή πολυδιάστατη ψυχή, που είναι συνεχώς συνδεδεμένη με την πρωτ-αρχική πηγή.

Σύμφωνα με τον Hanisch, οι άνθρωποι αισθάνονται μια έντονη αίσθηση αυτού του τόπου όταν βιώνουν βαθιά και, κυρίως, ειλικρινή αγάπη για ένα άλλο άτομο ή ον. Σύμφωνα με τον Hanisch, αυτό το σημείο του σώματος επεκτείνεται στη συνέχεια και εμφανίζεται ένα πολύ ζεστό και άνετο συναίσθημα σωματικά, το οποίο επεκτείνεται ακόμη περισσότερο και επεκτείνει το κέντρο της καρδιάς.

Η αγάπη και το φως είναι ένα θανατηφόρο φάρμακο για τους σκοτεινούς, έτσι έκαναν ό,τι ήταν δυνατόν για να κρατήσουν τον πόλεμο, την καταστροφή και το χάος στη γη για χιλιάδες χρόνια.

Μόλις πριν από λίγα χρόνια, οι γιατροί στις Ηνωμένες Πολιτείες ανακάλυψαν ένα σημείο σχεδόν ακριβούς μεγέθους στην επάνω αριστερή πλευρά της καρδιάς που ήταν στην πραγματικότητα πολύ πιο ζεστό από την υπόλοιπη καρδιά.

Είναι αυτός ο πέμπτος θάλαμος που περιγράφεται από τον Hanisch, εκείνο το μυστηριώδες μέρος όπου η σπίθα του Θεού μας χτυπά και κάνει κυριολεκτικά τις καρδιές μας να λάμπουν;

Πράγματι, θα μπορούσε να είναι το θείο φως του Δημιουργού, που τυλίγει και διαπερνά τον καθένα μας μαγικά.

5ος θάλαμος της καρδιάς - Αστρική πύλη σε νέες διαστάσεις

Πώς όμως έχουμε πρόσβαση σε αυτό το μέρος; Φτάνουμε σε αυτό το μέρος όταν αφήνουμε το μυαλό και το εγώ. Το αργότερο από αυτή τη στιγμή, βουτάμε στο πιο ιερό μέρος του εαυτού μας.

Εδώ βρίσκουμε την εικόνα του Δημιουργού, που μας κάνει αυτό που είμαστε. Σε αυτή την περίπτωση, ο 5ος θάλαμος της καρδιάς μπορεί επίσης να περιγραφεί ως διεπαφή, αστρική πύλη προς νέες διαστάσεις.

Μέχρι τώρα, αντιλαμβανόμαστε μόνο ένα μικρό μέρος της συνείδησής μας μέσω της σκέψης μας, επομένως αναγνωρίζουμε το πραγματικό μας μεγαλείο και τη δημιουργική μας δύναμη σε αυτό το μέρος. Η απέραντη αγάπη που μας γεμίζει μόλις μπαίνουμε σε αυτό το δωμάτιο, ξεσκίζοντας ό,τι μέχρι τώρα μας εμπόδιζε και μας τύφλωνε, καταστρέφει τις ψευδαισθήσεις, τις ιδέες και τις εικόνες του ανθρώπινου μυαλού.

Σε αυτό το σημείο, η αληθινή συμπόνια εισχωρεί στις καρδιές και στο μυαλό μας, ώστε να μπορεί να υπάρξει άνευ όρων αποδοχή, απαλλαγμένη από κάθε κρίση και ό,τι υπάρχει. Οι ιδέες για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον διαλύονται αμέσως.

Με μια σύνδεση με τον αληθινό μας εαυτό, είμαστε άμεσα συνδεδεμένοι με τη θεϊκή πηγή, και το αργότερο από αυτή τη στιγμή μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε ότι το πραγματικό μας καθήκον στη γη είναι να βρούμε τον εαυτό μας.

Τώρα είναι η μεγάλη στιγμή για να κάνετε το πρώτο βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση.

Πρόσεχε!

4-1-21   https://www.pravda-tv.com/2021/01/verbotenes-wissen-die-5-herzkammer-als-notausgang-aus-der-matrix/

===============

Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ 

Για πολύ καιρό, από ιατρική άποψη, η καρδιά ήταν περίπου το οργανικό ισοδύναμο μιας αντλίας λιμνών κήπου. Απλώς σπρώχνει το αίμα μέσα στο σώμα και αν σπάσει η «αντλία», αντικαθίσταται. Όμως οι ερευνητές βρήκαν κάτι εκπληκτικό: Η καρδιά είναι ένα ευαίσθητο αισθητήριο όργανο που λαμβάνει και επεξεργάζεται πλήθος πληροφοριών. Η καρδιά φαίνεται να είναι ένας εγκέφαλος με την πιο αληθινή έννοια της λέξης. Η καρδιά-εγκέφαλος (όπως και το έντερο) έχει περίπου 40.000 νευρώνες. Η καρδιά στέλνει συνεχώς πληροφορίες στο κεφάλι-εγκέφαλό μας μέσω των προσαγωγών νεύρων, επηρεάζοντας έτσι τις αντιλήψεις και τις νοητικές μας διεργασίες. Οι νευρικές οδοί από την καρδιά φθάνουν στο μυελό του κεφαλιού, συνεχίζουν στα ανώτερα κέντρα του εγκεφάλου και προφανώς επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό την αμυγδαλή, ένα σημαντικό κέντρο για τα ένστικτα, τα συναισθήματα και το φόβο. Το ενδιαφέρον εδώ είναι ότι η καρδιά-εγκέφαλος προφανώς "σκέφτεται" εντελώς μόνη της, ανεξάρτητα από τον εγκέφαλο και το αυτόνομο νευρικό σύστημα. Rollin McCraty, Ph.D. από το Institute of Hearth Math.

Ένα παραμύθι για τη μεγάλη δύναμη του σύμπαντος

Ένα παλιό παραμύθι λέει για τους θεούς που έπρεπε να αποφασίσουν πού θα κρύψουν τη μεγαλύτερη δύναμη στο σύμπαν, ώστε ο άνθρωπος να μην μπορεί να τη βρει πριν γίνει αρκετά ώριμος για να τη χρησιμοποιήσει υπεύθυνα. Ένας θεός πρότεινε να τα κρύψουν στην κορυφή του ψηλότερου βουνού, αλλά κατάλαβαν ότι ο άνθρωπος θα ανέβαινε στο ψηλότερο βουνό και θα έβρισκε τη μεγαλύτερη δύναμη πριν είναι έτοιμος. Ένας άλλος θεός είπε, «Ας κρύψουμε αυτή τη δύναμη στον πάτο της θάλασσας.» Αλλά και πάλι συνειδητοποίησαν ότι ο άνθρωπος θα εξερευνούσε και αυτή την περιοχή και θα έβρισκε τη μεγαλύτερη δύναμη στο σύμπαν προτού να είναι έτοιμος. Τελικά ο πιο σοφός θεός είπε: «Ξέρω τι να κάνω. Ας κρύψουμε τη μεγαλύτερη δύναμη του σύμπαντος στον ίδιο τον άνθρωπο. Εκεί δεν θα το ψάξει ποτέ προτού ωριμάσει αρκετά για να πάει μέσα». Και έτσι οι θεοί έκρυψαν τη μεγαλύτερη δύναμη στο σύμπαν μέσα στον ίδιο τον άνθρωπο.Είναι ακόμα εκεί, περιμένει να την κατέχουμε και να τη χρησιμοποιήσουμε σοφά.

https://petrafeldbinder.de/das-geheimnis-der-5-herzkammer/

================

Αν και πολλοί από εμάς έχουμε διδαχθεί ότι η καρδιά ανταποκρίνεται σε εντολές από τον εγκέφαλο, που αποστέλλονται με τη μορφή νευρωνικών δικτύων, η αλήθεια είναι ότι η καρδιά στην πραγματικότητα στέλνει περισσότερες εντολές στον εγκέφαλο μέσω νευρικών σημάτων από ό,τι ο εγκέφαλος κατάκαρδα.

 Εξαιτίας αυτού, η καρδιά μερικές φορές αναφέρεται ως «εγκέφαλος της καρδιάς» και το μυαλό μας αναφέρεται ως «κρανιακός εγκέφαλος».

Τα νευρικά σήματα που αποστέλλονται στον κρανιακό εγκέφαλο από την καρδιά επηρεάζουν σημαντικά τη λειτουργία του εγκεφάλου και επηρεάζουν συναισθηματικές και γνωστικές διαδικασίες όπως η προσοχή, η αντίληψη, η μνήμη και η επίλυση προβλημάτων.

 Διαφορετικά πρότυπα καρδιακής δραστηριότητας έχουν διαφορετικές επιπτώσεις στον εγκέφαλο.

Για παράδειγμα, τα ακανόνιστα, ασταθή μοτίβα της καρδιακής δραστηριότητας που παρουσιάζονται όταν υπάρχει στρες και/ή αρνητικά συναισθήματα, στέλνουν αντίστοιχα νευρικά σήματα από την καρδιά στον εγκέφαλο του κρανίου που αναστέλλουν τις γνωστικές ικανότητες.

Ως αποτέλεσμα, η ικανότητα λογικής και καθαρής σκέψης μειώνεται, κάτι που μπορεί να είναι ο λόγος για τον οποίο πολλοί ενεργούν παρορμητικά και παίρνουν κακές αποφάσεις σε στρεσογόνες καταστάσεις.

Από την άλλη πλευρά, τα σταθερά, τακτοποιημένα μοτίβα της καρδιακής δραστηριότητας σε ευχάριστες καταστάσεις και παρουσία θετικών συναισθημάτων έχουν ως αποτέλεσμα αντίστοιχα νευρικά σήματα που αποστέλλονται από την καρδιά στον εγκέφαλο, τα οποία βελτιώνουν τις γνωστικές λειτουργίες και ενθαρρύνουν την ψυχική σταθερότητα.

Έτσι, η προσπάθεια να εκδηλώσετε μια ζωή που προκαλεί θετικά συναισθήματα μπορεί να αυξήσει σημαντικά τις γνωστικές ικανότητες και τη συναισθηματική σταθερότητα.

Μια μελέτη διαπίστωσε ότι η καρδιά λαμβάνει και αντιδρά σε ερεθίσματα πριν καν εμφανιστούν, διαμορφώνοντας μια απόκριση στην εισερχόμενη είσοδο πριν καν ο εγκέφαλος έχει την ευκαιρία να τα επεξεργαστεί.

 Οι ερευνητές αναφέρουν αυτό το φαινόμενο ως «προαίσθημα σώματος».

Αυτό ενθαρρύνει περαιτέρω την ιδέα ότι η εφαρμογή της καρδιάς ως οργάνου αντίληψης μπορεί να είναι πολύ πιο σοφή από την απομόνωση του εγκεφάλου ως πρωταρχικού κέντρου αντίληψης και συνείδησης.

Η καρδιά, η οποία κατέχει τον τίτλο ως το όργανο με το πιο ισχυρό ηλεκτρομαγνητικό πεδίο στο σώμα, μπορεί να αισθανθεί την καρδιά ενός άλλου ατόμου έως και δέκα πόδια μακριά.

Δεδομένου ότι ο εγκέφαλος είναι πολύ ευαίσθητος στις αντιδράσεις της καρδιάς, είναι σε θέση να συλλάβει αυτό το είδος ηλεκτρομαγνητικής «αίσθησης της καρδιάς» και ουσιαστικά να αλλάξει τα εγκεφαλικά κύματα ενός άλλου ατόμου, καθώς και του εαυτού του, ή/και να συγχρονίσει πραγματικά τα εγκεφαλικά του κύματα με του άλλου.

Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε συναντήσει ένα άτομο του οποίου η παρουσία, χωρίς προφανή λόγο, προκάλεσε μια αίσθηση δυσφορίας - είτε ήταν λύπη, θυμός, άγχος ή οποιοδήποτε άλλο δυσάρεστο συναίσθημα - που δικαιολογούσε την απόφαση να μην σφυρηλατήσουμε μια βαθύτερη σχέση μαζί του

Με αυτόν τον τρόπο, ο ηλεκτρομαγνητισμός της καρδιάς διαμορφώνει σε μεγάλο βαθμό τις σχέσεις μας, καθοδηγώντας μας από μια σχεδόν αβίαστη έλξη για να συνδεθούμε με τα πεδία της καρδιάς ορισμένων ανθρώπων που στη συνέχεια γίνονται φίλοι ή/και ρομαντικοί σύντροφοι και μας απομακρύνει από τους ανθρώπους. των οποίων οι ενέργειες της καρδιάς συγκρούονται με τις δικές μας.

Αυτός ο τύπος ανίχνευσης ενέργειας συμβαίνει επίσης με μέρη, αντικείμενα κ.λπ.

Για παράδειγμα, όταν πηγαίνετε σε ένα εστιατόριο και η οικοδέσποινα σας λέει ότι μπορείτε να καθίσετε όπου θέλετε, πιθανότατα δεν επιλέγετε οποιοδήποτε τραπέζι. Είναι πολύ πιο πιθανό να παρατηρήσετε το δωμάτιο, ελέγχοντας διάφορες επιλογές καθισμάτων, ακόμα κι αν η σκέψη σας για το καθένα είναι φευγαλέα.

 Στη συνέχεια επιλέγετε ένα τραπέζι, πολλές φορές από πολλά άλλα πανομοιότυπα, αλλά γιατί;

Σίγουρα, υπάρχουν παράγοντες όπως ο θόρυβος και η επιθυμία να καθίσετε δίπλα σε ένα παράθυρο - αλλά όχι πάντα.

Νομίζω ότι ο καθένας από εμάς μπορεί να παραδεχθεί ότι τουλάχιστον μία φορά στη ζωή του επιλέγει να καθίσει κάπου επειδή μας τράβηξε ή να μην καθίσει κάπου γιατί για οποιονδήποτε λόγο δεν «νιώθει» τόσο καλά όσο κάπου αλλού στο δωμάτιο.

Σπάνια σταματάμε να αναρωτιόμαστε γιατί παίρνουμε διαισθητικά τέτοιες αποφάσεις.

Λαμβάνοντας υπόψη την ικανότητα της καρδιάς να συλλαμβάνει τις ενέργειες ανθρώπων, τοποθεσιών και πραγμάτων και να αποκρυπτογραφεί διαισθητικά τι «αισθάνεται σωστό» και τι για κάποιο λόγο «δεν αισθάνεται σωστά», μαζί με την ευαισθησία του εγκεφάλου να ανιχνεύει ακόμη και τις πιο λεπτές αλλαγές στο Το ενεργειακό πεδίο της καρδιάς και η ικανότητά της να αλλάζει στη συνέχεια τους δικούς της μηχανισμούς ως απόκριση και να αλλάζει τα κύματα του εγκεφάλου μας, τα μοτίβα σκέψης κ.λπ., φαίνεται πολύ σωστό να ακολουθούμε την καρδιά.

Το να τοποθετείτε τις σκέψεις πάνω από τα συναισθήματα όταν παίρνετε μεγάλες αποφάσεις στη ζωή, ειδικά μεγάλες αποφάσεις, μπορεί να είναι επικίνδυνο - 

εξίσου επικίνδυνο όμως, και σίγουρα εξίσου σημαντικό, είναι να μην τοποθετείτε τα συναισθήματα πάνω από τις σκέψεις εξ ολοκλήρου κατά τη λήψη αποφάσεων. Ναι, ειδικά οι μεγάλες αποφάσεις.

Το τέχνασμα για την επίλυση αυτού του προβλήματος δεν είναι πραγματικά ένα κόλπο, μάλλον είναι περισσότερο ένας αρχαίος, ξεχασμένος τρόπος ζωής στον οποίο διατηρείτε κάπως μια ενεργειακή ισορροπία μεταξύ της καρδιάς και του εγκεφάλου - και όλα τα μέρη του εαυτού σας γι' αυτό .

Ακούγοντας πώς αισθάνεται η καρδιά χωρίς να προσθέτετε νοητικές σκέψεις και ιστορίες σε αυτά τα συναισθήματα, μπορείτε στη συνέχεια να επιλέξετε να τοποθετήσετε τις σκέψεις σας σε αυτό που σας φαίνεται πιο σωστό όταν παίρνετε αποφάσεις.

η ιδέα του λειτουργικού « εγκεφάλου της καρδιάς »

η καρδιά έχει ένα περίπλοκο εγγενές νευρικό σύστημα που είναι αρκετά εκλεπτυσμένο ώστε να χαρακτηριστεί ως ένας «μικρός εγκέφαλος» από μόνος του, λόγω της ανεξάρτητης ύπαρξής του.

Το νευρικό σύστημα της καρδιάς περιέχει περίπου 40.000 νευρώνες, που ονομάζονται αισθητικοί νευρίτες .

Ο εγκέφαλος της καρδιάς είναι ένα περίπλοκο δίκτυο πολλών τύπων νευρώνων, νευροδιαβιβαστών, πρωτεϊνών και κυττάρων υποστήριξης παρόμοια με αυτά που βρίσκονται στον εγκέφαλο. Το περίτεχνο κύκλωμά του του επιτρέπει να ενεργεί ανεξάρτητα από τον εγκέφαλο του κρανίου για να μάθει, να θυμάται, ακόμη και να αισθάνεται και να αισθάνεται.

Η Καρδιά ως κέντρο συνείδησης

Τα προσαγωγά νευρολογικά σήματα της καρδιάς επηρεάζουν άμεσα τη δραστηριότητα στην αμυγδαλή και τους σχετικούς πυρήνες, ένα σημαντικό κέντρο συναισθηματικής επεξεργασίας στον εγκέφαλο. Η αμυγδαλή είναι το βασικό κέντρο του εγκεφάλου που συντονίζει συμπεριφορικές, ανοσολογικές και νευροενδοκρινικές αποκρίσεις σε περιβαλλοντικές απειλές. 

 Συγκρίνει τα εισερχόμενα συναισθηματικά σήματα με τις αποθηκευμένες συναισθηματικές αναμνήσεις και κατά συνέπεια λαμβάνει στιγμιαίες αποφάσεις σχετικά με το επίπεδο της αντιληπτής απειλής.

Λόγω των εκτεταμένων συνδέσεών του με το μεταιχμιακό σύστημα, είναι σε θέση να αναλάβει τις νευρικές οδούς, ενεργοποιώντας το αυτόνομο νευρικό σύστημα και τη συναισθηματική απόκριση πριν τα ανώτερα εγκεφαλικά κέντρα λάβουν τις αισθητηριακές πληροφορίες. 

Η καρδιά μεταδίδει πληροφορίες στον εγκέφαλο και σε όλο το σώμα μέσω αλληλεπιδράσεων ηλεκτρομαγνητικού πεδίου. Η καρδιά δημιουργεί το πιο ισχυρό και πιο εκτεταμένο ρυθμικό ηλεκτρομαγνητικό πεδίο του σώματος .

Το μαγνητικό συστατικό της καρδιάς είναι περίπου 500 φορές ισχυρότερο από το μαγνητικό πεδίο του εγκεφάλου και μπορεί να ανιχνευθεί αρκετά πόδια μακριά από το σώμα

αυτό το πεδίο της καρδιάς λειτουργεί ως φέρον κύμα για πληροφορίες που παρέχει ένα παγκόσμιο σήμα συγχρονισμού για ολόκληρο το σώμα

Υπάρχουν τώρα στοιχεία ότι ένα σύστημα ηλεκτρομαγνητικής επικοινωνίας με επιρροή λειτουργεί ακριβώς κάτω από τη συνειδητή μας επίγνωση. Οι ενεργειακές αλληλεπιδράσεις πιθανώς συμβάλλουν στις μαγνητικές έλξεις ή απωθήσεις που συμβαίνουν μεταξύ των ατόμων και επηρεάζουν επίσης τις κοινωνικές σχέσεις.

Διαπιστώθηκε επίσης ότι τα εγκεφαλικά κύματα ενός ατόμου μπορούν να συγχρονιστούν με την καρδιά ενός άλλου ατόμου.

Όταν ένα άτομο παράγει έναν συνεκτικό καρδιακό ρυθμό, είναι πιο πιθανό να συμβεί συγχρονισμός μεταξύ των εγκεφαλικών κυμάτων αυτού του ατόμου και του καρδιακού παλμού ενός άλλου ατόμου. 

===================

"Τι είναι το Matrix; Έλεγχος. Το Matrix είναι ένας ονειρικός κόσμος που δημιουργείται από υπολογιστή και έχει δημιουργηθεί για να μας κρατά υπό έλεγχο, προκειμένου να μετατραπεί ο άνθρωπος σε αυτήν [μια μπαταρία]"

Αντί για επίγειους υπολογιστές, χρησιμοποιούν την τηλεπάθεια, το δίκτυο των κρυστάλλων που βασίζονται στον εγκέφαλο και επικοινωνούν μεταξύ τους πρακτικά με την ταχύτητα του φωτός.

Το Matrix είναι το σύστημα που χρησιμοποιείται από ξένες δυνάμεις που δρουν σε αυτόν τον πλανήτη, έτσι ώστε να επιταχύνουν τις πνευματικές επιλογές κάθε ατόμου στη Γη χωρίς να παραβιάζεται η ελεύθερη βούλησή του.

Χρησιμοποιούν επίγεια σχήματα για να ζήσουν ως χαρακτήρες ανάμεσά μας -με μεταμφιεσμένοι σε επίγειους ανθρώπους- διεισδύουν στην κοινωνία, συμπεριφερόμενοι ακριβώς όπως οι επίγειοι άνθρωποι.

Η Γη βρίσκεται ήδη υπό ξένη παρέμβαση με συγκαλυμμένο τρόπο, από πολλές δεκαετίες πριν.

Το Matrix είναι ένα σύστημα ελέγχου που βασίζεται στην ανάγνωση της σκέψης,  και στη χειραγώγηση της γλώσσας 

ένας πνευματικός πόλεμος που λαμβάνει χώρα στις καρδιές και στο μυαλό των ατόμων που ζουν στη Γη. 

Βασίζεται επίσης σε υποσυνείδητες τεχνικές ελέγχου που «ψαρεύουν» από το μυαλό σας τετριμμένες απαντήσεις για τη συνηθισμένη σας ζωή που ήδη γνωρίζουν οι χειριστές σας.

Χρησιμοποιεί τη δομή της ανθρώπινης μνήμης

Προβάλλει τεχνητά εικόνες κατά τη διάρκεια της νύχτας μέσα στα όνειρά σας, χειραγωγώντας σύμβολα και αρχέτυπα.

Χειραγωγεί -και μερικές φορές διαστρεβλώνει- τις σημερινές αξίες της κοινωνίας (όπως χρήματα,  επιτυχία, φήμη, πνευματική αναγνώριση και επαγγελματική ολοκλήρωση, μεταξύ άλλων) για να δημιουργήσει στο μυαλό σας «όνειρα» που ποτέ δεν είχατε φανταστεί ότι θα είχατε.

Είναι ένα σύστημα που προφανώς έχει σχεδιαστεί για να καταπιέζει από την καρδιά σας το αληθινό συναίσθημα της Αγάπης, προκειμένου να σας παρακινήσει να «χάσετε την ψυχή σας». 

Ωστόσο, εάν καταφέρετε να ακολουθείτε πάντα την καρδιά σας, τελειώνετε να πνευματικοποιείτε τον εαυτό σας όλο και περισσότερο και μπορείτε τελικά να αφυπνίσετε την ενέργεια της Κουνταλίνι σας και να διαφωτίσετε τον εαυτό σας.

Το Matrix είναι ένα σύστημα που διαμορφώνει τις πραγματικότητες γύρω σας με βάση τα δικά σας συναισθήματα, φόβους, επιθυμίες, προσδοκίες, πεποιθήσεις, συναισθήματα και σκέψεις.

Προσπαθεί να αποδομήσει τις δικές σας πεποιθήσεις και να τις στρέψει εναντίον σας, χρησιμοποιώντας στοιχεία που έχουν έντονη μαθηματική ομοιότητα με τα στοιχεία που περιλαμβάνονται στις πεποιθήσεις σας.

Η Αληθινή Αγάπη δεν βασίζεται στην ομοιότητα ή τη διαφορά μεταξύ των στοιχείων.

 

 hellenicrevenge.blogspot.com

 

 

1 σχόλιο:

  1. Ευχαριστώ πολύ γι'αυτην την δημοσίευση! Είχα πρόσφατα μια προσωπική εκπληκτική και πανέμορφη εμπειρία με το θεμα, μετά από προσευχη, απίστευτο όμως το έζησα, δυστυχώς δεν κράτησε παρά μόνο λίγα λεπτά, μου συνεβη δύο φορές, και δεν μπορούσα να εξηγήσω το τι έπαθα και το τι ειδα
    Έψαξα και τους συνδέσμους που παραπέμπει και στάθηκα στην Petra Feldbinder που μιλάει γιαυτο όλο και τα εξηγεί πολύ ωραια. Το βιβλιαράκι από την Amazon δεν πρόκειται να το παραγγείλω, θα το ψαξω ισως άλλου...Στην 5η κάμαρα της καρδιάς φτάνει κανείς με προσευχη αν και η Petra, (προφανώς κι άλλοι) μιλάει για διαλογισμο. Με διαλογισμο και ειδικές τεχνικές είναι άλλες οι εμπειρίες, είχα και ξέρω.
    Σημ ξέρω ότι η εμπειρία που είχα ήταν από την καρδιά γιατί με ανοιχτά μάτια και εντελώς ξύπνια, είχα μια εικόνα στο σημείο αυτό ακριβώς που τοποθετούν, λένε, ότι βρισκεται το 12εδρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή