«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2022

Μέχρι κι 90 μέρες ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ μέσα - "ΒΟΜΒΑ" από Γαλλία για τις ΚΑΡΑΝΤΙΝΕΣ που σχεδιάζονται, για να περιοριστούν οι άνθρωποι, και όχι ο κορωνοϊός ή η δήθεν υπερθέμανση (βίντεο)


Τι λένε οι Συμφωνίες των Παρισίων

Ο Πρόεδρος και ιδρυτής της Le Millénaire (γαλλικό, μεταρρυθμιστικό think tank) από το 2018, ο William Thay τόνισε πως «για να σεβαστεί τις συμφωνίες του Παρισιού, η Γαλλία θα έπρεπε να κάνει 66 έως 90 ημέρες LOCKDOWN, δείχνοντας πως ο επόμενος καιρός θα είναι πολύ πιο δύσκολος από τις καραντίνες του COVID.

Το σχέδιο είναι να περιοριστούν όσο το δυνατόν περισσότερο ο ιάνθρωποι και όχι ο κορωνοϊός ή η δήθεν υπερθέμρανση.

Μεταξύ άλλων δήλωσε ο Thay:

«Το στοίχημα της κλιματικής υπερθέρμανσης είναι ότι πράγματι υπάρχει η αιτία, η οποία είναι γνωστή κι αυτό προκαλεί την άνοδο παγκοσμίως της θερμοκρασίας στον πλανήτη (σ.σ. η θεωρία της ΑΠΑΤΗΣ της υπερθέρμανσης του πλανήτη, ο οποίος φυσικά ΔΕΝ ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ).

Θα καταφέρουμε βραχυπρόθεσμα να απαντήσουμε στο ζήτημα της κλιματικής υπερθέρμανσης;

Προκειμένου να σεβαστούμε τις Συμφωνίες του Παρισιού, θα πρέπει η Γαλλία, αν οι υπολογισμοί μου είναι σωστοί, να πραγματοποιεί 66-90 μέρες καραντίνας ετησίως!!!!!!

Αυτό που δεν λένε είναι ότι αυτό προκαλεί μια πολιτική ΑΠΟ-ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ».

Δείτε εδώ το βίντεο.

 

el.gr 

 


9 σχόλια:

  1. Το πρόβλημα της Καραντίνας..



    Λύνεται υπό τον Ήχο..

    Μιας Καπαρντίνας!

    🤣😂😹🤣😂

    🇬🇷.......ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ.......🇬🇷

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΤΟΥ //
    ΕΒΑΛΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΝ ΒΡΩΜΙΚΟ ΛΑΓΟ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΤΟ ΚΡΗΤΙΚΑΑΑΤΣΗ ΑΝΤΡΟΥΛΑΑΑΤΣΗ //
    ΚΕ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΚΕΠΑΣΟΥΝ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΒΡΑΗΚΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ, ΜΕ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ //
    ΕΤΣΙ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΡΟΠΟ Ο ΕΒΡΑΙΟ-ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΡΑΚΟΥΛΟ-ΦΑΜΗΛΙΑ, ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΗΣΥΧΑ ΝΑ ΞΕΚΟΚΑΛΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΜΙΖΕΣ //
    ΠΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ? ΟΙ ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΥΝΤΑΛΑΔΕΣ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΙΣΤΑΝ? //
    ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΣΚΑΤΟ-ΕΒΡΑΙΟΙ? ΛΕΦΤΑ? ΟΧΙ. ΕΧΟΥΝ ΟΣΑ ΘΕΛΟΥΝ. ΘΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΣΑΣ, ΤΗ ΓΗ ΣΑΣ, ΤΗΝ ΓΗ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΣΑΣ ΚΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΟ ΞΑΝΑΠΕΣΤΟ! ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΓΗ ΤΩΝ ΑΡΑΒΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ. ΑΓΟΡΑΖΑΝΕ-ΑΡΠΑΖΑΝΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΓΗΣ, ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ.. ΚΙ ΟΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ ΧΑΣΑΝΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ, ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΚΟΥΤΣΟΥΛΙΑ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ.
      ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΙ ΕΔΩ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ. ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ!

      Διαγραφή
  3. στον φόβο μας βασίζονται. Αυτοί που βγάζουν τέτοιες βαρύγδουπες ανακοινώσεις βασικά άχρηστα και δειλά ανθρωπάκια είναι. Μια σφαλιάρα ξεγυρισμένη να φάνε και μετά σε ερωτεύονται. Αυτή είναι η ψυχολογία τους. Όπως στην ταινία με τον Κωνσταντάρα που έριχνε σφαλιάρες σε μια λουλού σκηνοθέτη όπου στο τέλος βαρέθηκε να τον σφαλιαρίζει και απευθυνόμενος σε μια άλλη λουλού που ήταν παραδίπλα την ρώτησε, εσένα σε σφαλιάρισα; Και χρααααπ άρπαξε και αυτή μια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μην ξεχνάμε και το σενάριο που έχει κυκλοφορήσει και το οποίο μιλά για υποχρεωτική ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ (εννοεί για τη Δύση) καραντίνα, έτσι ώστε να επιληφθεί ο Στρατός (της κάθε χώρας). Όχι χούντα, αλλά για να ξεκαθαρίσει μια και καλή με τη ΝΤΠ και να προχωρήσει στις συλλήψεις με ηρεμία, χωρίς εμπόδια απο μπιεμελέδες και λοιπούς "προοδευτικούς" βαλτούς.

    Σε κάθε περίπτωση, ζούμε τα γεγονότα με μεγαλύτερη ταχύτητα. Επίσης κυκλοφορεί το σενάριο της σύλληψης του DJT και οτι είναι στα σχέδια των λευκών καπέλλων για να επισπευθούν τα γεγονότα.

    Εννοείται οτι δεν ξέρεις τι να πρωτοπιστέψεις με όλα αυτά, αλλά το ΣΙΓΟΥΡΟ είναι οτι ό,τι είναι να γίνει έχει ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ.

    Αφοβία Αδέλφια. Οι "ειδήσεις" είναι ένα μέσο δημιουργίας φόβου. Αγνοείστε αυτά που διαβάζετε. Έχουμε πόλεμο και η απο εδώ πλευρά έχει σιγή ασυρμάτου και ακολουθεί την τέχνη του πολέμου.

    Έρρωσθε

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ φοβάμαι πως τα μπολιασμένα ζωντόβολα θα καταπιούν αμάσητο και το νέο παραμύθι. Για να τα πείσουν θα παρουσιάσουν νέα φόβητρα. Ήδη το έχουν ξεκινήσει με την πτώση της στάθμης των μεγάλων ποταμών σε Ευρώπη και Αμερική. Αποκλείεται τέτοια σύμπτωση σε ένα τόσο δυστοπικό παγκόσμιο περιβάλλον - με κορονοιούς, πυθηκοευλογιές, νέου τύπου ηπατίτιδες, πολέμους, δαιμονοποίηση της Ρωσίας και του Πούτιν, προσπάθεια στριμώγματος του Τραμπ και άλλα καλούδια – να έχει προκύψει ξαφνικά και ταυτόχρονα σε διάφορα μέρη του πλανήτη τέτοιας μεγάλης κλίμακας ξηρασία. Το χααρπ και τα άλλα γκατζετάκια τους δουλεύουν πυρετωδώς για να πλασαριστεί στο άκριτο κοπάδι ο νέος τρόμος και να μας κλείσουν μαζί του στα σπίτια μας, που κατάντησαν μπουντρούμια. Δεν νομίζω όμως να περάσει αυτό το σχέδιο, γιατί έχει ήδη δημιουργηθεί παγκοσμίως η απαραίτητη κρίσιμη μάζα των αφυπνησμένων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αναμέτρηση διεξάγεται σε νοητικό επίπεδο και συγκεκριμένα στην περιοχή που έχει οριοθετήσει ο Θεός..
      Στόχος είναι ο νους του ανθρώπου και κατά συνέπεια η καρδιά του. Εκεί δηλαδή που έχει στήσει τον θρόνο Του ο Θεός. Ότι βλέπουμε και ότι ακούμε δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένας αντιπερισπασμός για να μη γνωρίζουμε ποιος είναι ο πραγματικός εχθρός. Και ο πραγματικός εχθρός είναι ο διάβολος ο οποίος χρησιμοποιεί όλα τα μέσα που διαθέτει έτσι ώστε να γκρεμίσει την Εκκλησία που βρίσκεται μέσα μας . Χρησιμοποιεί ανθρώπους για τα σχέδια του και γι'αυτό ακριβώς είναι δύσκολο να εστιάσουμε εκεί που πρέπει .

      Είναι επίσης μεγάλος απατεώνας και ψεύτης. Μην αφήνετε τον εαυτό σας εκτεθειμένο να πιστεύει ότι τα όργανα του θα φυλακιστούν ή θα εκτελεστούν. Μην επιτρέπετε στη συνείδηση σας να βιάζετε με το πρόσχημα των λευκών καπέλων , των Q , των Τραμπ κτλ. Είναι όργανα στις υπηρεσίες του όσο και αν αυτό δεν μας αρέσει .

      Πουθενά στην Παλαιά και την Καινή διαθήκη δεν φαίνεται να υπάρχει μια καλυτέρευση του βιοτικού επιπέδου της ανθρωπότητας καθώς πλησιάζουμε στα έσχατα χρόνια. Το κακό θα πολλαπλασιάζεται λόγω της μεγάλης αποστασίας μας από τον Πατέρα μας μέχρι να επέλθει το τέλος.

      Πράγματι έχουμε πόλεμο και βαλλομεθα από παντού. Κυρίως όμως εμείς οι Έλληνες βρισκόμαστε στο κέντρο του πειράματος. Ένα πείραμα κοινωνικό - πολιτικό - ιατρικό. Ένα πείραμα - πρόβα της εποχής του Αντιχρίστου που πλησιάζει.. Ήδη πλησίασε και τα πράγματα κατευθύνονται προς τα εκεί ..

      Το μεγαλύτερο ποσοστό των ανθρώπων πιστεύει ότι ακούει.. Ενα μικροτερο ποσοστό πιστεύει τα μισά από όσα ακούει και ένα ελάχιστο ποσοστό γνωρίζει ποια μισά να πιστέψει.. Συγχωρέστε με εάν χαλάω το αφήγημα κάποιων αλλά αν δεν κοιτάξουμε κατάματα την Αλήθεια θα μας καταπιεί η λήθη και η άγνοια..

      Ο ελληνισμός και η ορθοδοξία βρίσκεται στα πρόθυρα της κατάρρευσης...

      Τι κάνουμε ;;;;

      Η ελευθερία του ανθρώπου καταργείται, τι κάνουμε;;

      Ο Ιησούς Χριστός ξανά σταυρώνεται, τι κάνουμε ;

      Η Ελλάς πεθαίνει μάγκες τι κάνουμε;;

      Οι Εβραίοι μας γύρισαν ανάποδα , τι κάνουμε Ελληνίδες και Έλληνες ;;

      Θα περιμένουμε τον Τραμπ , τον Πούτιν, το ξανθό γένος και πρασσειν άλογα ή θα αντισταθούμε σαν άξιοι πολεμιστές θυσιάζονται ακόμη και την ζωή μας για χάρη Του Θεού και της Πατρίδος μας ;;;

      Διαγραφή