«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022

Ο Σατανάς τρώει την ουρά του...

 Περισσότερα ΕΔΩ, ΕΔΩ και ΕΔΩ

11 σχόλια:

  1. https://nitter.moomoo.me/pic/orig/media%2FFW-jNGfXoAEvlRI.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://nitter.moomoo.me/ErinHNN/status/1544511411505741824#m

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ; ΝΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Η ΡΩΣΙΑ; ΝΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ; ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ; ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΗΜΑΔΙΑ ΚΑΙ “ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ” ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ; ΕΝΑ ΡΩΣΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΣΤ ΔΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ:
    Αναρωτιέμαι τι θα συμβεί εάν οι κυβερνήσεις της Δανίας και της Σουηδίας και η κοινωνία τους μάθουν στη σημερινή συνοπτική έκθεση, ότι ήρθε μια ανοιχτή έκθεση στον Λευκό Οίκο και στο Κογκρέσο των ΗΠΑ ότι Βρετανοί αυτοδύτες από το Βασιλικό Ναυτικό διεξάγουν ασκήσεις στην περιοχή Bornholm Trench για τρίτη μέρα ήδη; Και ποια θα είναι η έκπληξη των Ευρωπαίων γραφειοκρατών στις Βρυξέλλες όταν δουν στα κεντρικά γραφεία του ΝΑΤΟ την απάντηση ενός μυστικού αμερικανικού ερευνητικού ινστιτούτου, που ανήκει στο Πεντάγωνο, ότι στις 23 Αυγούστου πούλησαν δύο από τους τελευταίους υποβρύχιους ρομποτικούς χειριστές για εργασία σε βάθη έως 150 μέτρα; Και πώς θα επηρεάσει τις σχέσεις μεταξύ του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ευρωπαϊκής Ένωσης το γεγονός της σημερινής τελετής βράβευσης δύο ναυτών από τον Βρετανικό Στόλο για τη διεξαγωγή σημαντικών εκδηλώσεων σε ξένα χωρικά ύδατα, που έχει προγραμματιστεί για τις 19:00 ώρα Μόσχας, ;
    Και πώς θα επιβιώσει ολόκληρος ο πολιτισμένος δυτικός κόσμος εάν η κυβέρνηση του Ισραήλ δημοσιεύσει τη χθεσινή έκθεση της Μοσάντ που αφορά την επιτυχή δολιοφθορά των ρωσικών εγκαταστάσεων ενεργειακής υποδομής από PMC υπό τη διοίκηση του 6ου Στόλου των ΗΠΑ;».
    http://sinomosiologos.blogspot.com/2022/09/270922.html#more
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΥΡΟΒΟΡΟΣ ΟΦΙΣ;;; ΤΟ ΘΕΣΕΣ ΤΕΛΕΙΑ ΩΡΕ ΕΛΛΗΝΑ!!!!
    ΔΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Σατανάς τρώει την ουρά του. Εμείς ;

    Ως "βέρος" ψεκασμένος θα τολμήσω μια πρόβλεψη. Άλλωστε τσάμπα είναι.

    Αν ξαφνικά ο υπνωτισμένος άνθρωπος διάβαζε ή έβλεπε στα ΜΜΕ ειδήσεις για ελεύθερη ενέργεια, κυριολεκτικά θα κατέρεε ο κόσμος του. Διότι αμέσως θα αναρωτιόταν τι άλλο του έχουν κρύψει. Αν όμως η μετάβαση γίνει σταδιακά, δηλ. πρώτα καταστραφούν όλες οι υποδομές της συμβατικής ενέργειας, σε συνδυασμό με την τρομακτική άνοδο της τιμής της και αρχίσουν δειλά δειλά να βγαίνουν ειδησούλες τύπου "επιστήμονες ανακάλυψαν νέο τύπο ενέργειας" κλπ, τότε θα γίνει πιο ευκολοχώνευτο.

    Ήδη εμφανίζονται διαφημίσεις του τύπου "βάλτε στο μπαλκόνι σας ένα φωτοβολταϊκό" ή "μετατρέψτε την ταράτσα σας σε πηγή ενέργειας" κλπ. Αυτά βεβαίως είναι ημίμετρα. Όμως, διαμορφώνουν το υποσυνείδητο του κοιμησμένου ανθρώπου και όταν εμφανιστεί η πραγματικά ελεύθερη και ΔΩΡΕΑΝ ενέργεια, τότε θα το "χωνέψει" πιο εύκολα.

    Το μεγάλο θέμα, όμως, είναι οτι για να ανακοινωθεί το παραπάνω, όπως και ΟΛΕΣ οι κρυφές ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ τεχνολογίες, θα πρέπει να έχουν επικρατήσει οι αντιδυνάμεις. Συνεπώς, μια πιο ψεκασμένη άποψη, είναι οτι οι αντιδυνάμεις κάνουν τις δολιοφθορές. Ποιός με βεβαιώνει για το αντίθετο ; Η τέχνη του πολέμου είναι ΜΕΓΑΛΗ υπόθεση.

    Έρρωσθε
    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωραίο σκεπτικό αλλά πολύ αγνό για μας τα ψέκια.
      Το θέμα τους είναι να μας αδειάσουν την τσέπη και να μας ξεσπιτόώσουν για να μας έχουν στα τέσσερα και να μας π/δ@ν3 όταν δεν τους προσκυνάμε.
      Και όλο αυτό επειδή νομίζουν ότι είναι θεοί.

      Διαγραφή
  6. Πολύ μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι, φίλε Διός Κούρε!!
    Μαίρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Μαίρη σε ευχαριστώ πολύ. Οφείλω όμως να τονίσω οτι ο τρόπος που σκέφτομαι, διαχρονικά, μου έχει φέρει και "μπελάδες" χαχα.

      Αλλά, όπως λέει και μια φράση (κλεμμένη, όχι δική μου), η οποία με αντιπροσωπεύει στο 100 % :

      "Επιμένω σε έναν άλλο κόσμο
      Τον έχω τόσο ονειρευτεί,
      τόσο πολύ έχω σεργιανήσει μέσα του
      που πια
      είναι αδύνατο να μην υπάρχει"

      Έρρωσο
      Διός Κούρος

      Διαγραφή