«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022

ΘΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΊ ΒΛΕΠΟΥΜΕ...? (βίντεο)


ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ, ΚΥΡΙΑΚΗ 18/9/22, ΩΡΑ 11:00 :

ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΥΠΟΨΙΑΣΤΕΙ, ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ FAKE, ΠΛΑΣΤΟ-ΨΕΥΤΙΚΟ-ΜΟΥΦΑ! ΜΑΛΙΣΤΑ, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΣΤΑ ΜΈΓΙΣΤΑ ΤΑ ΚΑΜΠΑΛΑΚΙΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΙΣΤΕΙ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΡΟΜΠΟΤΑΚΙ ΤΟΥΣ. ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΜΑΣ, ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΑΣ "ΘΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΊ ΒΛΕΠΟΥΜΕ...?", ΜΆΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ TONGUE TWISTER FILTER ΣΤΟ ISTAGRAM, Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ, ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΑ ΝΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΕΤΣΙ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΟ, ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ π.χ. ΕΝΑΣ ΚΙΝΕΖΟΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΧΕΙΛΗ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΑΔΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, ΜΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ. ΔΕΙΤΕ ΔΥΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΔΩ. ΕΓΩ Ο ΙΔΙΟΣ, ΕΧΩ ΦΤΙΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2020, ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ REFACE, ΤΡΙΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΒΑΡΟΤΙ, ΤΟΝ ΘΩΡ ΚΑΙ ΤΟΝ HULK, ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ, ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ. OYΛΤΡΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ. ΚΑΙ ΝΑΙ, ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ Η ΕΛΙΣΑΥΡΕΤ ΠΕΘΑΝΕ ΤΩΡΑ; ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΜΠΑΪΝΤΕΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ; ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2020;

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 Το παρακάτω βίντεο είναι από τον λογαριασμό 'TERRY MAN' στο Telegram. Θα μπορούσε να είναι και φάρσα ενός γραφίστα-animation. Γράφει o χρήστης:

ΑΥΤΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝ

Ο Αλεξάνταρ Βούτσιτς (σερβικά κυριλλικά: Александар Вучић, 1970-) είναι Σέρβος πολιτικός που υπηρετεί ως Πρόεδρος της Σερβίας από τον Μάιο του 2017. 

Σφάλμα συστήματος... Ξέρουμε ότι υπάρχουν άνθρωποι ρομπότ και ακόμα πολλές άλλες οντότητες που κυκλοφορούν σαν άνθρωποι ανάμεσά μας. Οι συχνότητες είναι όλο και υψηλότερες ( Schuhman ), σύντομα θα υπάρξουν περισσότερες τέτοιες αποτυχίες.


 

 

15 σχόλια:

  1. ΧΑΛΑΣΕ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ....ΤΑ ΤΣΙΠ ΚΟΚΚΟΡΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σοβαρα τώρα? μου φαινεται δουλεμενο το βιντεο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλα αυτά είναι ψευδή!!!
    Η γνωστή σε όλους μας πλατφόρμα Snapchat, παρέχει πάμπολλα φίλτρα για στους χρήστες της ώστε να περνάνε δημιουργικά τον χρόνο τους αλλά και να διασκεδάζουν με φίλους. Αφού το έψαξα, παρατήρησα ότι υπάρχει και ένα φίλτρο ονόματι "Tongue Twister".

    Τι σημαίνει αυτό:
    Tongue twister είναι το φίλτρο που κάνει τα μάτια και τη γλώσσα να περιστρέφονται. Επειδή πλέον ζούμε σε μία εποχή που δεν ξέρουμε τι να πιστέψουμε, η δημοσίευση άρθρων με ένα τόσο συνομοσιολογικό περιεχόμενο κάνει τον αναγνώστη να πιστεύει μέχρι και αυτά.

    Σας παρακαλώ δημοσιεύστε το για να ανοίξουν τα μάτια του κόσμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σάς ευχαριστούμε ΠΟΛΥ!!!
      Γι αυτό άλλωστε είχα κρατήσει τις επιφυλάξεις μου λέγοντας "Θα μπορούσε να είναι και φάρσα ενός γραφίστα-animation". Τελικά αυτό ήταν, και μάλιστα εφαρμογή (tongue twister filter) στο ίνσταγκραμ. Δεν εξεπλάγην, γιατί έχω και τον εαυτό μου σαν Παβαρότι, Χάλκ και Θώρ να κινούνται, με την εφαρμογή Reface, από το 2020.

      Διαγραφή
    2. Μιχαλης Σκορπιος18 Σεπτεμβρίου, 2022 12:05

      Καλημερα Κωστη μπορης να με κανης ΣΟΥΠΕΡΜΑΝ???????ΧΕΧΕΧΕΧΕ

      Διαγραφή
    3. Kαι φαντάρο, χωρις νά 'σαι Χριστός σε κάνω! 🙂

      Διαγραφή
  4. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΜΑΘΑΊΝΟΥΜΕ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ....ΣΩΣΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΑΛΗΘΙΝΟ.
    ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΨΥΧΙΚΟ ΣΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΔΡΙΣΜΟ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΣΟΥ.
    https://twitter.com/klimhs13/status/1571226971136311296?cxt=HHwWgIC-weCmj84rAAAA

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πόσο πιο καθαρά να στο πει???

    http://sinomosiologos.blogspot.com/2022/04/blog-post_4.html?m=1

    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ Η ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΡΗΣΗΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΕΣ, Η ΚΑΤΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ Ο ``ΡΗΤΩΡ''...
      ΕΔΩ ΒΕΒΑΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ, Η ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΚΑΝΟΥΝ.
      ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΤΑ ``ΕΝΘΥΛΑΚΩΝΕΙ''
      ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ, ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΜΑΚΡΥ ΛΑΙΜΟ ΣΤΟΥΘΟΚΑΜΗΛΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΧΩΣΕΙ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΛΑΙΜΟ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ.
      ΘΑ ΒΛΕΠΕΙ; ΕΜ ΔΕΝ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙ !! ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ, ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ[!!!]
      ΟΠΕΡ ΕΔΕΙ ΔΕΙΞΑΙ, ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΙ.

      ΔΗΜΗΤΡΗΣ

      Διαγραφή
    2. Έτσι ακριβώς . Συμφωνώ απόλυτα.
      Αυτό όμως είναι για τους ΨΑΓΜΈΝΟΥΣ
      Για τους άλλους δεν θα μπορέσω 😜

      ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

      Διαγραφή
  7. μ@λακιες. ειχα φτιαξει και εγω ενα τετοιο με τον τσιπρα. μην τρωτε σανο

    ΑπάντησηΔιαγραφή