«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022

Το σήμα εκκίνησης για το επόμενο στάδιο της παγκόσμιας αλλαγής έχει δοθεί - Αυτά συμβαίνουν αυτή τη στιγμή στον πλανήτη και στην αστρική μας γειτονιά -του Martin Stürbin, 22/9/22

Τώρα είναι επιτέλους επίσημο - η επικεφαλής μάγισσα Lizi δεν είναι πια στη γη, τουλάχιστον όχι σωματικά. Ωστόσο, το τι θα συνεχίσει να κάνει το σκοτεινό πνεύμα της στον όμορφο πλανήτη μας δεν έχει ακόμη αποσαφηνιστεί, αλλά μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι δεν θα εγκαταλείψει εύκολα τη θέση της εξουσίας πάνω στη ζωτική δύναμη αυτού του πλανήτη και των πολυάριθμων κατοίκων του.

Τελικά, λατρεύτηκε ειλικρινά από πολλά άτομα, και ακόμη και τώρα, μετά την παγκόσμια διακήρυξη «Η γέφυρα του Λονδίνου είναι κάτω», έχει λάβει απίστευτη ενέργεια από εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο που παραμένουν στην καλή πίστη της «καλοπροαίρετης βασίλισσας» και «σεβασμός», ενώπιον των μαύρων αρχόντων».

Άξιζαν όμως πραγματικά τον σεβασμό μας αυτή η γυναίκα (;) και οι δομές του «βασιλικού αίματος»; Σίγουρα όχι! Γιατί αν ασχοληθείς με το υπόβαθρο της δουλειάς τους και έχεις το θάρρος να σκαρφαλώσεις στην κουνελότρυπα αυτών των αποκρυφιστικών οργανώσεων και των πράξεών τους, αποκαλύπτονται οι πιο κακόβουλοι και σκληροί χώροι της κόλασης, που δεν θέλουμε να αναφερθούμε σε λεπτομέρειες εδώ.

Σε κάθε περίπτωση, μπορούμε να χαιρόμαστε που αυτή η μάγισσα και ο Φίλιππος της, ο «Πρίγκιπας του Σκότους» δεν είναι πια στη γη, τουλάχιστον σε φυσική μορφή.
Αλλά επειδή οι δυο τους κατέχουν ισχυρές θέσεις στο Εωσφορικό-Σατανικό δίκτυο που επιβάλλει την υποδούλωση της ανθρωπότητας με πολυδιάστατους και πολυεπίπεδους τρόπους για αιώνες, μπορούμε να υποθέσουμε ότι το «βασιλικό ζευγάρι του κακού» θα συνεχίσει να λειτουργεί ως ηθοποιοί. τουλάχιστον στο αστρικό βασίλειο της Γης θα.
Και επίσης η βασιλική της διαδοχή, την οποία προφανώς ανέλαβε τώρα ο βασιλιάς Κάρολος Γ' (αλλά δεν είναι καθόλου νόμιμη επειδή δεν είχε εξουσιοδότηση και στέφθηκε από τον Πάπα ή διορισμένο επίσκοπο), δεν δίνει ακριβώς ελπίδα ότι θα υπάρξει τώρα μια φωτεινή εποχή στη «Βρετανική Αυτοκρατορία της Κοινοπολιτείας των Εθνών».
Διότι είναι επίσης ένας από τους πιο σημαντικούς μαύρους μάγους στον κόσμο, που σε όλη του τη ζωή προχώρησε με τη «Μεγάλη Επαναφορά» και την «Ατζέντα του ΟΗΕ 2030» υπό το πρόσχημα του ανθρωπισμού, της φιλανθρωπίας και της οικολογίας. 

Ο αστρολόγος Wolfgang Döbereiner τον περιέγραψε ως τον απόκοσμο Beyond Ferryman που μεταφέρει ψυχές στον Άδη στον κάτω κόσμο. Έτσι, πολλοί γνώστες και ερευνητές υποψιάζονται ότι τώρα θα είναι αυτός που θέλει να οδηγήσει όχι μόνο το Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά όλες τις χώρες της Κοινοπολιτείας, και μάλιστα ολόκληρο τον παγκόσμιο πολιτισμό μας, στην καταστροφή.

Τέλος, δεν δίστασε να εξαλείψει τελετουργικά ή μέσω κρυφών δολοφόνων κάθε αναζητητή της αλήθειας που τον πλησίασε πολύ, συμπεριλαμβανομένης της θυσίας της μητέρας των παιδιών του, πριγκίπισσας Νταϊάνα (αν δεν ήταν και αυτή μια μυστική επιχείρηση, συγκρίσιμη με τον υποτιθέμενο θάνατο του JFK junior σε ψεύτικο αεροπορικό δυστύχημα).

Πολλοί ερευνητές της αποκρυφιστικής ατζέντας του NWO - μυημένοι καθώς και άνθρωποι των μέσων ενημέρωσης - υποθέτουν τώρα ότι η επίσημη ανακοίνωση θανάτου είναι το σήμα εκκίνησης για το επόμενο στάδιο της παγκόσμιας ανοικοδόμησης, επειδή είναι βέβαιοι ότι η βασίλισσα έχει πεθάνει εδώ και καιρό, και η επίσημη ανακοίνωση θα πρέπει να γίνει κατανοητή σε μια καλά επιλεγμένη χρονική στιγμή ως ένα σήμα από τις διαλυτικές-σατανικές στοές.
Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι αυτό το μήνυμα, που έκανε τον γύρο του κόσμου και πυροδότησε αντίστοιχες απήχηση σε εκατομμύρια ανθρώπους σε όλες τις χώρες, ανακοινώθηκε λίγο πριν από τη φθινοπωρινή ισημερία. Στην ενεργειακή τροχιά του ήλιου, αυτό αντιπροσωπεύει επίσης την αρχή των κατερχόμενων δυνάμεων της ζωής, που μας οδηγούν στη φάση του θανάτου (φθινόπωρο) στη σκοτεινή ώρα του θανάτου (από το Halloween ή το Samhain στις 31 Οκτωβρίου).

Υπάρχει μεγάλη ποικιλία σεναρίων με σχετικούς δείκτες που έχουν ήδη ανακοινωθεί ως πιθανά γεγονότα τις επόμενες εβδομάδες και μήνες. Θα πρέπει επομένως να είμαστε προετοιμασμένοι για το γεγονός ότι οι πολυάριθμες ανακοινώσεις αστοχιών στον ενεργειακό τομέα (ηλεκτρισμός, φυσικό αέριο, πετρέλαιο, βενζίνη/ντίζελ), στον τομέα της προμήθειας τροφίμων (σούπερ μάρκετ, παραγωγή τροφίμων και επίσης στη γεωργία) και στη χρηματοπιστωτική αγορά ( κλείσιμο τραπεζών μέχρι τον μηδενισμό του υπολοίπου του λογαριασμού) είναι στο πεδίο των δυνατοτήτων.
Υπάρχουν πολλές ενδείξεις για αυτό - όχι μόνο οι ακατανόητες και ψυχοπαθείς δηλώσεις των ομοσπονδιακών ηλιθίων της μαριονέτας μας κυβέρνησης ή η ακραία αύξηση της τιμής των βασικών υπηρεσιών, αλλά και οι μαζικές κινήσεις στις αγορές μετοχών και εμπορευμάτων, οι αυξανόμενες πωλήσεις της εταιρείας μετοχές των διευθύνοντών τους συμβούλων, η αποθήκευση δελτίων τροφίμων που έχει ήδη πραγματοποιηθεί σε ορισμένα περιφερειακά γραφεία ή η επιχείρηση της Bundeswehr «Sunrise» και η νέα «Εδαφική Διοίκηση» υπό τη διοίκηση του υποστράτηγου Carsten Breuer (ναι, ακριβώς αυτός που πήρε επί της διαχείρισης της ομάδας κρίσης Corona στην Καγκελαρία πριν από λίγους μήνες).   Εξασφάλιση της εθνικής τάξης σε «ειδικές καταστάσεις».

Εκατοντάδες τυχαίες πυρκαγιές σε εργοστάσια τροφίμων τους τελευταίους μήνες προκαλούν επίσης ανησυχία, όπως και η παγκόσμια αγορά γεωργικής γης από τον Μπιλ Γκέιτς και άλλους πολυδισεκατομμυριούχους τα τελευταία χρόνια.

Το φροϋδικό ολίσθημα του Φρίντριχ Μερτς στα τέλη Φεβρουαρίου, όταν σχολίασε την έναρξη της ρωσικής επιχείρησης εκκαθάρισης στην Ουκρανία, και αντί για την 24η Φεβρουαρίου μίλησε για την 24η Σεπτεμβρίου ως ημέρα που δεν θα ξεχάσουμε, κάνει ένα καθίστε και λάβετε υπόψη σας, καθώς αυτές οι φαινομενικά εσφαλμένες πληροφορίες είναι συνήθως σκόπιμες. Όπως πολλοί πολιτικοί έχουν ήδη αποκαλύψει στο κοινό, τίποτα δεν συμβαίνει τυχαία στην πολιτική, αλλά πάντα ακολουθεί μυστικά σχέδια που κοινοποιούνται στον πληγέντα πληθυσμό μόνο σε κωδικοποιημένη μορφή.

Από την άλλη πλευρά, οι πολυάριθμες παγκόσμιες διαδηλώσεις μεγάλης κλίμακας ενάντια σε αυτές τις εγκληματικές ενέργειες είναι ενθαρρυντικές, ιδίως η πεισματική αντίσταση των Ολλανδών αγροτών ενάντια στους νέους νόμους που απειλούν την ύπαρξή τους και τις εξαγγελθείσες απαλλοτριώσεις. Τα κύματα των αποκαλύψεων σχετικά με την κακοήθη βρωμιά των ελίτ του παλιού κόσμου τρέχουν επίσης ακόμα με πλήρη ταχύτητα, και η μουχλιασμένη ζυγαριά πέφτει τώρα από τα μάτια πολλών πικραμένων "μαρτύρων του Κορόνα" που επέτρεψαν να τους πουν ψέματα και να τους εξαπατήσουν.
Ομοίως, οι οικονομικές και χρηματοοικονομικές συμμαχίες των κρατών BRICS που ήδη εφαρμόζονται, καθώς και άλλες νέες διεθνείς συμφωνίες μεταξύ άλλων χωρών, αποτελούν ένδειξη ότι δεν εμπλέκονται μόνο καταστροφικές ομάδες στην τρέχουσα παγκόσμια αναδιοργάνωση. Τουλάχιστον η πιο πρόσφατη συνάντηση μεταξύ Πούτιν και Σι Τζινπίνγκ στο Ουζμπεκιστάν τροφοδοτεί ελπίδες για ένα πιο ελαφρύ χρονοδιάγραμμα, ακόμα κι αν και οι δύο ηγέτες δεν έχουν λευκά γιλέκα και, όπως ακριβώς ο Τραμπ, δεν είναι σαφές ποιες δυνάμεις στέκονται πίσω τους και ποια ατζέντα είναι στην πραγματικότητα δεσμευμένοι να ακολουθήσουν .

Αν ακολουθήσουμε τις αναφορές από ειδικούς, οι υπάρχουσες εθνικές εταιρείες λέγεται ότι έχουν πλέον όλες διαλυθεί, καθώς οι διεθνείς συμβάσεις είχαν λήξει μετά από 99 χρόνια και θα έπρεπε να επαναδιαπραγματευτούν. Έτσι, τα τελευταία χρόνια, στο φόντο των παγκόσμιων γεγονότων, οι πρώην μεγάλες αυτοκρατορίες βγήκαν και πάλι από το προσκήνιο και υποτίθεται ότι είναι τώρα έτοιμες να αποκαταστήσουν την παλιά τάξη πραγμάτων στη βάση του ανθρώπινου και του διεθνούς δικαίου (αντί του ναυτικού και του εμπορικού δικαίου στο οικοδόμημα χώρα-εταιρεία).

Αυτές περιλαμβάνουν τη Γερμανική Αυτοκρατορία, τη Ρωσική Τσαρική Αυτοκρατορία, το Βασίλειο της Αυστροουγγαρίας, την Κινεζική Αυτοκρατορία, τη Δημοκρατία των ΗΠΑ και άλλες συμμαχίες (Ασία, Μέση Ανατολή). Ταυτόχρονα, οι χώρες BRICS, ειδικά η Κίνα, η Ρωσία και η Ινδία, προετοιμάζουν τη νέα κατανομή ισχύος στη γη και τα νομίσματά τους ρούβλια, γιεν και ρουπίες πρόκειται να αυξηθούν μαζικά σε αξία στο εγγύς μέλλον και επιτέλους ένα νέο παγκόσμιο νόμισμα για να αντικαταστήσει τα δολάρια ΗΠΑ.

Σε αυτόν τον αστερισμό, η Κίνα θέλει να καταστρέψει πλήρως την οικονομική δύναμη της Ευρώπης, προκειμένου να κυριαρχήσει στην παγκόσμια οικονομία ως ο μοναδικός παραγωγός της παγκόσμιας αγοράς. Η Ρωσία, από την άλλη πλευρά, επιθυμεί μια ισχυρή οικονομία της ΕΕ για τη δημιουργία μιας κοινής ευρασιατικής δύναμης που θα αντιμετωπίσει την Κίνα.

Και ο πραγματικός λόγος για τις ακραίες αυξήσεις των τιμών τους τελευταίους μήνες για όλες τις επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας είναι το τέλος του άχρηστου χρηματοπιστωτικού συστήματος με πλαστό χρήμα και η διάλυση των εταιρειών της χώρας, είπε. Οι τελευταίοι δεν λαμβάνουν πλέον εξασφαλισμένες πιστώσεις και, ως εκ τούτου, δεν μπορούν πλέον να στηρίξουν οικονομικά την παροχή των ανθρώπινων πόρων τους.

Σε κάθε περίπτωση, ορισμένοι είναι πολύ σίγουροι ότι μπορούμε να περιμένουμε κοσμογονικές αλλαγές στους επόμενους 3 έως 6 μήνες όσον αφορά τη διαίρεση των χωρών και την παγκόσμια κατανομή της εξουσίας. Μια σαφής ένδειξη των παγκόσμιων αλλαγών είναι, για παράδειγμα, η πρόσφατη εντολή του Πάπα να μεταφερθούν όλα τα διεθνώς διανεμημένα περιουσιακά στοιχεία της "Αγίας Έδρας" πίσω στην κεντρική έδρα της Τράπεζας IOR του Βατικανού μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου.

Αλλά πολύ πιο σημαντικό από τα γεγονότα σε διεθνές επίπεδο, για το πραγματικό υπόβαθρο των οποίων εικάζεται ευρέως στην εκπαιδευτική σκηνή (εκ των έσω και των μέσων ενημέρωσης) και για τα οποία τελικά μπορούμε μόνο να εικασίες, είναι η γνήσια, πραγματική δικτύωση των ανθρώπων, οι νέες περιφερειακές δομές εφοδιασμού και αποδεδειγμένες, ανεξάρτητες καθημερινές λύσεις.

Και είναι όλο και περισσότεροι, αφού πολλοί άνθρωποι που ξυπνούν έχουν συνειδητοποιήσει ότι αυτό που διακυβεύεται τώρα είναι η συγκεκριμένη κατασκευή μιας νέας κοινωνίας. Γνωρίζουμε πλέον αρκετά για τις μηχανορραφίες της καταστροφικής ελίτ, τις οποίες γενικά δεν μπορούμε να πολεμήσουμε μόνοι μας σε παγκόσμιο επίπεδο, και έχουμε επίσης συνειδητοποιήσει ότι η συνεχής ενημέρωση και συζήτηση όλων αυτών των αρνητικών σχεδίων μας τελικά μόνο κατευθύνει τη δημιουργική μας δύναμη στη σκοτεινή τους μήτρα και την τροφοδοτεί με ενέργεια.

Συνιστάται να προετοιμαστείτε για ένα "χειρότερο σενάριο" και για εναλλακτική παροχή ενέργειας (ηλεκτρικό ρεύμα, φυσικό αέριο/πετρέλαιο, βενζίνη/ντίζελ, άλλες επιλογές θέρμανσης και μεταφοράς), ασφαλή προμήθεια τροφίμων για αρκετές εβδομάδες (αποθέματα φαρμάκων, εάν είναι απαραίτητο ), υποστήριξη περιφερειακών δικτύων, ενασχόληση με βρώσιμα άγρια ​​βότανα και άλλα άγρια ​​φυτά, καλλιέργεια προς αυτάρκεια) καθώς και λειτουργική επικοινωνία με την ευρεία έννοια (μετρητά, πολύτιμα μέταλλα, ραδιόφωνα με στρόφαλο χεριών, ασύρματα δίκτυα, δίκτυα επαφής).

Γιατί αν είμαστε προετοιμασμένοι και έχουμε συντάξει και εφαρμόσει τα σχέδια έκτακτης ανάγκης, στη χειρότερη περίπτωση δεν θα τρέχουμε σαν ακέφαλα, πανικόβλητα κοτόπουλα, αλλά μπορούμε απλά να εφαρμόσουμε την υπαρξιακή μας ατζέντα έκτακτης ανάγκης με τη μεγαλύτερη δυνατή ψυχραιμία.

Αλλά αυτό που είναι αποφασιστικό είναι η ολιστική εστίασή μας σε ένα «καλύτερο σενάριο», στο οποίο συμμετέχουμε σε νέες κοινωνικές δομές, είτε ως εμπνευστές είτε ως υποστηρικτές των πολλών έργων που έχουν ήδη ξεκινήσει ή υπάρχουν και έχουν ολοκληρωθεί. με το πνεύμα της νέας εποχής. Από την άλλη πλευρά, η εσωτερική μας «εργασία ευαισθητοποίησης» είναι πλέον αναγκαία και απαραίτητη.

Ανεξάρτητα από το αν βρισκόσαστε «στο δρόμο» για μεγάλο χρονικό διάστημα ή ίσως σας πυροδοτούσε μόνο το C-Theatre ή το K-Acting, για να ασχοληθείτε με τον εσωτερικό σας κόσμο, τις πεποιθήσεις σας, τα ασυνείδητα μοτίβα και τα αποτυπώματά σας και πάνω απ' όλα με την πολυδιάστατη ύπαρξή σας και την αιώνια, άπειρη ύπαρξη της ψυχής σας, αυτός είναι ο πιο σημαντικός τομέας της ζωής που πρέπει να φροντίσετε.

Όπως όχι μόνο ο μυστικισμός μας έχει αποκαλύψει εδώ και χιλιάδες χρόνια, αλλά και οι νέες επιστήμες (κβαντική φυσική, έρευνα χάους, επιγενετική, κυματική γενετική, πληροφορική ιατρική και πολλά άλλα) τις τελευταίες δεκαετίες, ζούμε σε έναν εξαιρετικά δυναμικά δημιουργημένο κόσμο που είναι ολογραφικά και κλασματικά δομημένος και αλλάζει συνεχώς, υπόκειται σε κυκλικές χρονικές φάσεις και κάθε φορά συγκεκριμένα ζητήματα ανάπτυξης.

Σε αυτά τα πνευματικά και νεοεπιστημονικά μοντέλα κόσμου, ο καθένας από εμάς είναι ένας ισχυρός συνδημιουργός, όχι μόνο του μικρού μας κόσμου, αλλά και ολόκληρης της ανθρωπότητας, της γης, του ηλιακού συστήματος και όχι μόνο - ανάλογα με την επίγνωσή μας , την παρουσία της θεϊκής ψυχικής μας ενέργειας, την πρόσβασή μας στον υπόβαθρο κβαντικό κόσμο και φυσικά από το προγεννητικό δημιουργημένο σχέδιο ψυχής του.

Κάθε άτομο μπορεί και αλλάζει συνεχώς τον κόσμο, είτε επιβεβαιώνοντας συνεχώς αυτό που υπάρχει μέσα και έξω και ζώντας 24/7 στην καθημερινή ζωή (σωματικά, ενεργειακά, συναισθηματικά, διανοητικά και πνευματικά), είτε απορρίπτοντάς τον και παλεύοντας εναντίον του.

Ή επιλέγουμε το συνειδητό μονοπάτι του Δημιουργού, βρίσκοντας την αιτία με τρόπο προσανατολισμένο στη λύση και με τον εαυτό μας, έτοιμους να αναγνωρίσουμε τις αλήθειες πίσω από τον καθρέφτη, να θεραπεύσουμε ή να μεταμορφώσουμε τις αιτίες που τονίζουν τη ζωή και να εξερευνήσουμε, να ενσωματώσουμε και να ζήσουμε την πολυδιάστατη ύπαρξή μας όλο και περισσότερο.

Για αυτό, είναι απαραίτητα τα τακτικά ταξίδια συνειδητοποίησης στους ψυχοενεργητικούς εσωτερικούς μας χώρους, ο διαλογισμός και η ενατένιση του θείου μέσα μας καθώς και η συναισθηματική-πνευματική φαντασία ενός φωτεινού και στοργικού μέλλοντος που μας παρουσιάζεται.

Η ομορφιά αυτής της αδιανόητης αλλαγής του κόσμου, ωστόσο, είναι ότι όλες οι πλευρές μας υποστηρίζουν στην αφύπνισή μας. Η σκοτεινή πλευρά, απαιτώντας και ενθαρρύνοντάς μας χωρίς να μας ζητηθεί με τις μαζικές κατακλυσμιαίες δράσεις της, και η φωτεινή πλευρά, υποστηρίζοντάς μας μόλις στραφούμε πρόθυμα προς αυτήν και εκφράσουμε τη φωτεινή και αγαπητική δημιουργική μας βούληση.

Αλλά πάνω απ' όλα, η φυσική δημιουργία μας δίνει εδώ και δεκαετίες το απαραίτητο έδαφος για την άνοδο, καθώς οι νόμοι που την διέπουν πράγματι αλλάζουν προς όλο και υψηλότερους δονητικούς κόσμους ζωής (4D, 5D, 6D). Εδώ και αρκετό καιρό, όχι μόνο οι ηλεκτρομαγνητικές δυνάμεις σύνδεσης της ύλης ή των ατόμων και των μορίων έχουν μετατοπιστεί, αλλά και ο χωροχρόνος έχει γίνει λιγότερο σταθερός και ανακαλύπτονται όλο και περισσότερες ανεξήγητες χρονικές ανωμαλίες. Ακόμη και η ταχύτητα περιστροφής της γης αλλάζει, έτσι ώστε να μπορούμε ξαφνικά να μετράμε διαφορετικά μήκη της ημέρας.

Ειδικά οι επόμενοι μήνες θα είναι εξαιρετικά συναρπαστικοί, καθώς το μαγνητικό πεδίο της Γης μειώνεται με συνεχώς αυξανόμενο ρυθμό, βιώνουμε όλο και πιο συχνά μηδενικές φάσεις σε ορισμένα μέρη της Γης και ο βόρειος μαγνητικός πόλος τρέχει προς το γεωγραφικό "σημείο αλλαγής πόλου", το οποίο αναμένεται να επιτευχθεί σε 7 έως 9 μήνες, αν διατηρηθεί η τρέχουσα ταχύτητα. Ταυτόχρονα, οι συχνότητες Σούμαν των 7,8 Hz ή οι αρμονικές τους μεταβάλλονται επίσης, με τις δονήσεις τους να κυριαρχούν όλο και συχνότερα πάνω από τα 40 Hz, γεγονός που έχει άμεσες επιπτώσεις στα εγκεφαλικά μας κύματα και στις λειτουργίες του νου μας.

Δεν είμαστε συνηθισμένοι σε τόσο υψηλές συχνότητες στην περιοχή γάμμα, οι οποίες συνήθως μετριούνται μόνο σε πολύ συνειδητοποιημένους ανθρώπους και φωτισμένους δασκάλους και αντιστοιχούν σε μια πολύ πιο ολοκληρωμένη συνείδηση από τα κύματα βήτα, άλφα, θήτα ή δέλτα που ακολουθούν. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο όλο και περισσότεροι πνευματικά ανεκπαίδευτοι άνθρωποι τρελαίνονται πραγματικά.

Και μέσω της (έστω και προσωρινής) απομάκρυνσης του μαγνητικού πεδίου της γης, ερχόμαστε όλο και περισσότερο αντιμέτωποι με την πολυδιάστατη πραγματικότητα πίσω από τη γήινη πραγματικότητα και το εγώ μας, καθώς το μαγνητικό πεδίο της γης μας κρατά επίσης σε μια τρισδιάστατη κατάσταση και μας δεσμεύει σε αυτόν τον περιορισμένο κόσμο της αντίληψης.

Οι αστροφυσικές και ενεργειακές ιδιότητες του ηλιακού μας συστήματος αλλάζουν επίσης εδώ και δεκαετίες, καθώς βυθιζόμαστε όλο και πιο βαθιά σε μια περιοχή του διαστρικού διαστήματος με νέφη πλάσματος υψηλής φόρτισης, όπου οι θερμοκρασίες φτάνουν τους 6.000°C και όπου η κοσμική φωτιά λειτουργεί με απίστευτη ένταση.

Μεταξύ άλλων, αυτό προκαλεί την εξαιρετική αύξηση του συνολικού ηλεκτρομαγνητικού φορτίου του ηλιακού μας συστήματος, η ενέργεια του ήλιου αυξάνεται μαζικά, με ταυτόχρονη αποδυνάμωση της ηλιοπαύσης, η οποία με τη σειρά της προκαλεί ακόμα περισσότερη διαγαλαξιακή ενέργεια να φτάσει σε εμάς.    Όλοι οι πλανήτες υφίστανται έντονες αλλαγές στα πεδία τους, τα φάσματα φωτός τους και επίσης το κλίμα τους.

Και για να ολοκληρώσουν αυτό το κοσμικό θέαμα, οι επιστήμονες μπόρεσαν εδώ και αρκετό καιρό να μετρήσουν τις ακτίνες λέιζερ μικροκυμάτων  MASERS  ( Mikrowellen ) (Maser) από το γαλαξιακό κέντρο, οι οποίες στοχεύουν απευθείας στη γη μας σε μη τοπικές ταχύτητες ταχύτερες από το φως με ταλάντωση 150 Hz - η συχνότητα συντονισμού του DNA μας.

Όλα αυτά τα γεγονότα παραπέμπουν σε ένα ασύλληπτο κβαντικό άλμα του κόσμου μας, κατά το οποίο η μέχρι τώρα τρισδιάστατη Γη θα μετασχηματιστεί μέχρι τα βάθη των φυσικών της νόμων και όλη η ζωή σε αυτήν/πάνω σε αυτήν θα μετατραπεί σε εντελώς νέα όντα. Στο ηλιακό μας σύστημα εγκαθίστανται εντελώς νέα στάδια ζωής, τρόποι διαβίωσης και συνειδησιακά πεδία που θα μεταμορφώσουν ανεπανόρθωτα τις ζωές μας και τις ζωές της Μητέρας Γης και των παιδιών της και θα τις απελευθερώσουν από τον βάλτο της ύλης της δημιουργίας.

Η παρατηρούμενη σήμερα παγκόσμια αλλαγή της κοινωνίας μας, του εαυτού μας και των συνανθρώπων μας και της Μητέρας Γης και των παιδιών της είναι μόνο το επιφανειακό αποτέλεσμα όλων αυτών των θεϊκά ενορχηστρωμένων, κοσμικών αλλαγών στη δομή της δημιουργίας.

Έτσι μπορούμε πραγματικά να χαιρόμαστε που οι παλιές εχθρικές προς τη ζωή δομές βάλτου της εωσφορικής-σατανικής ελίτ τώρα επιτέλους καταρρέουν και ένας νέος ουρανός και μια νέα γη μόλις γεννιούνται, ακόμα κι αν είναι μια βόλτα με λευκό νερό για όλους μας αυτή τη στιγμή μέχρι να φτάσουμε πραγματικά σε αυτά τα νέα πεδία. Όμως όλοι μας είμαστε στη μέση και, ως συν-δημιουργοί, συμμετέχουμε σημαντικά στην ποιότητα αυτού του χρονοδιαγράμματος και στη φύση της παγκόσμιας αλλαγής!


pravda-tv.com

hellenicrevenge.blogspot.com 




27 σχόλια:

  1. Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εμένα η ανάγνωση του άρθρου με γέμισε ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ. Κώστα πολλά μπράβο για την ανάρτηση. Είναι πιο ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ απο ό,τι νομίζουμε, να αναρτώνται αισιόδοξα μηνύματα και απόψεις, τα οποία πρέπει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να μας στρέψουν σε ΘΕΤΙΚΗ σκέψη.

    Προσοχή στον Ήλιο, λοιπόν (εκτός των άλλων)

    Έρρωσθε

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εμένα όταν το πρωτοδιάβασα μέ ανέβασε το άρθρο. Γι αυτό και το αναδημοσίευσα.
      Όσο για τον διαλογισμό.. (όπως λέει κι ο Ι.Κ πιο κάτω), είναι το μόνο σημείο στο οποίο στράβωσα ΚΑΙ εγώ. Και συμφωνώ απόλυτα με την γνώμη του. (Βέβαια στο ότι και η φαντασία είναι τέχνασμα του διαβόλου..σε αυτό όχι, δεν συμφωνώ).
      Μπορούμε όμως οι αναγνώστες, δεν είμαστε αφελείς τόσο πολύ όπως παλιά τώρα πια, να παραβλέψουμε αυτά τα Νεοεποχίτικα και πραγματικά παραπλανητικά κι επικίνδυνα εμβόλιμα στοιχεία, να τα παραβλέψουμε και να προσέξουμε μόνο το γεωπολιτικό και επιστημονικό κομμάτι της δημοσίευσης. Το πώς θα ανέβουμε σε ανώτερο "λέβελ" κτλπ.. αυτό ας το αφήσουμε στην σχέση την προσωπική του καθενός με το θείον και στο πώς (με τί ενεργειακές ιδιότητες) έχει εξοπλίσει ο Θεός το Σύμπαν ώστε να βρούμε τον δρόμο μας προς αυτό.

      Διαγραφή
    2. Τα έγραψα αυτά, διότι πράγματι κάποιοι απεργάζονται μια πονηρή νοητική και ψυχοπνευματική κατεύθυνση διά εμάς, ούτως ώστε να οδηγηθούμε να πιστεύουμε ότι το Σύμπαν είναι ο Θεός, ενώ συμβαίνει το αντίθετο. Το σύμπαν είναι κι αυτό (όπως κι εμείς) ένα δημιούργημα Ανωτέρου Πατρικού Νου με Σκοπό - ο Θεός.
      Όντως, και η άλλη οπτική, ότι μέσα μας περιέχουμε το Σύμπαν ενώ ταυτόχρονα περιεχόμαστε σε αυτό, άρα εδώ παρατηρούμε ενίσχυση του ανθρωποκεντρισμού, επομένως είμαστε οι ίδιοι θεοί, κι αυτό μια μούφα είναι εκ του πονηρού κατασκευασμένη. Ο άνθρωπος οφείλει, αντί να νομίζει ότι ήρθε στη Γη για να τρώει και να hezei, οφείλει να αναζητεί το σκοπό του περάσματός του από τη Γη, και να επιδιώκει την Φώτιση, ώστε συνεχίζοντας μετά άνευ σαρκίου (το οποίο του ήταν απαραίτητο στη Γη), να έχει αποκτήσει ανώτερη ποιότητα ώστε να συνδιαλλαγεί με το Θεό και να φιλοξενηθεί στα περιβόλια των ουρανών Του. Ήρθαμε απλά σε ένα σχολείο ονόματι Γη, και χρειαζόμαστε πτυχίο για να αποκτήσουμε τον τίτλο "Μάκαρ" (καθώς έλεγαν και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι https://www.greek-language.gr/digitalResources/ancient_greek/tools/liddel-scott/search.html?lq=%CE%BC%CE%AC%CE%BA%CE%B1%CF%81&exact=true ) κοινωνώντας κι απολαμβάνοντας μια αιώνια ευτυχία στην αγκαλιά του Αιωνίου Φωτός, Πατέρα Δημιουργού μας Θεού. Σωστά τα λέω φίλε Τραμπ;

      Διαγραφή
    3. Αγαπητέ Διός Κούρε, Ο Καζαντζάκης ( αιρετικός ) έλεγε ότι ο άνθρωπος πρέπει να υπηρετεί την τέχνη και όχι η τέχνη τον άνθρωπο. Τι είναι σημαντικότερο; Ο γλύπτης ή το γλυπτό; Ο δημιουργός ή η δημιουργία ; Το πνεύμα ή η Ύλη; Ο Ήλιος ή ο Δημιουργός του ;

      Διαγραφή
    4. Ο Διός Κούρος δεν υπονοεί πουθενά ότι ο Ήλιος είναι θεός. Η τελευταία του φράση είναι απλά το μοτο του όταν τελειώνει τα περισσότερα σχόλιά του. Γιατί η ανθρωπότητα θα μπορούσε να σωθεί μόνο από ένα πολύ μεγάλο χτύπημα στην τεχνολογία των σατανιστών. Χτύπημα που μόνο ο Ήλιος, με μία MEGA-Έκλαμψή του μπορεί να πετύχει.
      Εσείς, εκλάβετε τον Ήλιο ως εργαλείο του Θεού,προς αυτό το σκοπό, και ΣΩΣΤΑ θα σκεφτείτε/πράξετε !

      Διαγραφή
    5. Αγαπητέ Κώστα, Η σημερινή γενιά των "επιστημόνων" κατηχήθηκε πάνω σε τέτοιου είδους διδασκαλίες. Είναι αυτοί οι ίδιοι "επιστήμονες" που έχουν καταλάβει την παγκόσμια εξουσία και οδηγούν στο χάος την ανθρωπότητα. Εν αρχή είναι το σκότος για αυτούς . Ανεξάρτητα από το επιστημονικό βάθρο του άρθρου, κάθε προσπάθεια χειραγώγησης του ανθρωπίνου νου πρέπει να επικρίνεται χωρίς να παραβιάζεται ωστόσο η ελεύθερη βούληση και το αυτεξουσιο. Η φαντασία όπως και το υποσυνείδητο είναι στοιχεία του μετά πτωτικού ανθρώπου. Στην Φαντασία έχει αναφερθεί και ο Αριστοτέλης και οι Άγιοι της Ορθοδοξίας. Η κατάργηση της φαντασίας και συνεπώς του υποσυνείδητου στην ορθόδοξη πίστη ονομάζεται " Θεραπεία".

      Διαγραφή
    6. Όλα καλά αγαπητέ Κώστα!!!

      Διαγραφή
    7. Αγαπητή Ανώνυμη 24 Σεπτεμβρίου, 2022 16:52 (απο τη στιγμή που δεν υπογράφεις το σχόλιό σου, θεωρώ οτι είσαι γένους θηλυκού. Αν όχι ζητώ προκαταβολικά συγνώμη).

      Ρωτάς τι είναι σημαντικότερο και απαντώ.
      Ο γλύπτης ή το γλυπτό; ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ
      Ο δημιουργός ή η δημιουργία ; ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ
      Το πνεύμα ή η Ύλη; ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ
      Ο Ήλιος ή ο Δημιουργός του ; ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ

      Είναι ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ το ΙΔΙΟ σημαντικά, διότι κανένα δεν θα υπήρχε χωρίς το άλλο. Εμείς οι "απλοί" άνθρωποι τιμούμε το ένα θαυμάζοντας το άλλο. Αν δεν υπήρχε το ένα δεν θα υπήρχε το άλλο.

      Ο Καζαντζάκης ήταν αιρετικός για αυτούς που έχουν την αντίθετη άποψη. Για τους άλλους ΔΕΝ ήταν. Όσο για το : "έλεγε ότι ο άνθρωπος πρέπει να υπηρετεί την τέχνη και όχι η τέχνη τον άνθρωπο", εγώ και σε αυτό το "δίλημμα" απαντώ : ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ

      Έρρωσο

      Διός Κούρος

      Διαγραφή
    8. Ο Καζαντζάκης ούτε αιρετικός ήταν, ούτε άθεος. Ήταν ένθεο άτομο, το οποίο περιπλανήθηκε σε αναζητήσεις για να βρει περισσότερη αλήθεια, πέρα από τον Χριστό (π.χ. έμπλεξε και με θεοσοφιστές για ένα διάστημα) τον οποίο Χριστό ήξερε πολύ καλά ότι ήταν η Αλήθεια ένσαρκη, γι αυτό κι έγραψε το "Ο Χριστός Ξανασταυρώνεται" και το «Ο Τελευταίος Πειρασμός». Χαλούσαν όμως κάτι τέτοια έργα του το μαγαζάκι που είχε στήσει το αδηφάγο -κρυφοανωμαλιάρικο και τουρκογλυφτικό- παπαδαριό, γι αυτό και τον αφόρησαν.

      Διαγραφή
    9. Δυστηχώς η αναζήτηση της αλήθειας έχει διαχρονικά "δαιμονοποιηθεί" απο το κατεστημένο της κάθε εποχής. Είπαμε : ό,τι δεν καταλαβαίνουν το πολεμούν.

      Αντί να τιμούν κάποιοι τον Καζαντζάκη, ακόμα και μετά απο τόσα χρόνια του έχουν ακόμα την ταμπέλα του αιρετικού. Το κρίμα ΔΕΝ είναι για τον Καζαντζάκη, αλλα για όσους δεν αποδέχονται οτι υπάρχουν άνθρωποι με διαφορετικές απόψεις και τόλμη να ερευνήσουν για το αν οι απόψεις αυτές είναι σωστές ή όχι. Ακόμα και η τόλμη της έρευνας "δαιμονοποιείται" !!!

      Για να μην αρχίσω τώρα με τις αφορίσεις του αγώνα του 1821, απο το τότε εκκλησιαστικό κατεστημένο και "πάρει φωτιά" η συζήτηση !!! Προσοχή, όχι απο τους απλούς παππάδες, αλλά απο την επίσημη τότε αρχή.

      Διός Κούρος

      Διαγραφή
    10. Σχετικά με τον αφορισμό του Πατριάρχη Γρηγορίου του Ε'

      Ο Πατριάρχης του οποίου την προσωπικότητα εκθειάζουν επιφανείς κορυφαίοι του 21' υπέγραψε όντως αφοριστική επιστολή κατά της επανάστασης του 21 !

      Αλλά πώς ;

      Μόνο ο μαρτυρικός του θάνατος λέει το πώς . Και μάλιστα την ώρα που μπορούσε να τον αποφύγει.

      " Μη με προέτρεπε να φύγω, γιατί μάχαιρα θα περάσει τους δρόμους της Κωνσταντινούπολης και των άλλων πόλεων των χριστιανικών επαρχιών...Όχι , δεν θα φύγω . δια τούτο είμαι Πατριάρχης,δια να σώσω το έθνος μου.Ο θάνατος μου θα ωφελήσει περισσότερα παρά η ζωή μου. Οι Έλληνες μαχητές θα πολεμήσουν με μεγαλύτερη μανία ."

      Όταν ένας Πατριάρχης έτσι μιλάει, κι έτσι θυσιάζεται, ποια σκοπιμότητα, δόλια και προδοτική μπορούμε να του καταλογίσουμε κύριοι"κριτικοί" ;;;

      Το αφοριστικο έγγραφο, ΤΟΥ ΟΠΟΊΟΥ ΤΟΝ ΑΦΟΡΙΣΜΌ ΈΛΥΣΕ ΚΡΥΦΑ ΣΕ ΟΛΟΜΥΧΤΙΑ ΑΓΡΥΠΝΊΑ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΣΤΟΝ ΥΟΠΟΓΕΙΟ ΙΕΡΌ ΝΑΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΊΟΥ του Πατριαρχείου, είναι ολοφάνερο πως έγινε κάτω από βία και υπογράφηκε ακριβώς , για να κερδίσει χρόνο η επανάσταση , όπως και έγινε.

      Στις 29 Ιανουαρίου ο Αλέξανδρος Υψηλάντης δηλώνει στον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη ( εκτός και αν αμφισβητείτε και αυτό ) ότι :

      Ο μεν Πατριάρχης βιαζομενος παρά της Πόρτας
      (Τουρκική κυβέρνηση) σας στέλνει αφοριστικά.. Σεις να θεωρείτε ταύτα ως άκυρα, καθότι γίνονται με Βία και ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΝ άνευ της θελήσεως του Πατριάρχου.

      Τέλος , η προκήρυξη που κάρφωσαν στο στήθος του μάρτυρα Πατριάρχου οι Τούρκοι , έγραφε :

      "Έδρα κρυφίως όπισθεν των παρασκηνίων ως αρχηγός της επαναστάσεως.!!!"
      Η ανεξαρτησία μας δεν υοεγραφει το πρώτον εν τω Συνταγματι το 1843 αλλά το 21' δια του αίματος του Πατριάρχου Γρηγορίου του Ε' .

      Ι.Κ

      Θα κάνω την τοποθέτησή μου σχετικά με τον Νίκο Καζαντζάκη...

      Διαγραφή
    11. Αγαπητέ εν Θεώ Αδελφέ Ι.Κ.,
      Πριν κάνεις την τοποθέτησή σου σχετικά με τον Νίκο Καζαντζάκη, ΜΕΜΝΗΣΟ:

      ''Ἐγὼ δὲ λέγω ὑμῖν, ἀγαπᾶτε τοὺς ἐχθροὺς ὑμῶν, εὐλογεῖτε τοὺς καταρωμένους ὑμᾶς, καλῶς ποιεῖτε τοῖς μισοῦσιν ὑμᾶς καὶ προσεύχεσθε ὑπὲρ τῶν ἐπηρεαζόντων ὑμᾶς καὶ διωκόντων ὑμᾶς.''
      ''ὅπως γένησθε υἱοὶ τοῦ πατρὸς ὑμῶν τοῦ ἐν οὐρανοῖς, ὅτι τὸν ἥλιον αὐτοῦ ἀνατέλλει ἐπὶ πονηροὺς καὶ ἀγαθοὺς καὶ βρέχει ἐπὶ δικαίους καὶ ἀδίκους.''
      'Ἔσεσθε οὖν ὑμεῖς τέλειοι, ὥσπερ ὁ πατὴρ ὑμῶν ὁ ἐν τοῖς οὐρανοῖς τέλειός ἐστιν.'' (Ματθαίος 5, 44,45,48)

      Είπε και ελάλησε ο Ματθαίος και Αμαρτίαν ουκ έχει εάν καταλήξεις -Που Θα Καταλήξεις- χωρίς έστω και τυπική απολογία εις Το Πυρ Το Εξώτερον δια Παράβασιν Ρητής Ευαγγελικής Επιταγής (Κακούργημα κατά Τον Θείον Νόμο).
      Θα μετανοήσεις και θα κλάψεις πικρά, μα θά' ναι πλέον ΑΡΓΆ.

      Σε Ασπάζομαι Αδελφικά

      Α.Κ.

      Διαγραφή
    12. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΑΝΤΙΝΗΣ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΓΡΗΓΟΡΙΟ Ε'
      ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...
      https://www.youtube.com/watch?v=2s7Th0k7yAg

      ΔΗΜΗΤΡΗΣ

      Διαγραφή
  2. Χαίρεται,

    Για αυτό, είναι απαραίτητα τα τακτικά ταξίδια συνειδητοποίησης στους ψυχοενεργητικούς εσωτερικούς μας χώρους, ο διαλογισμός και η ενατένιση του θείου μέσα μας καθώς και η συναισθηματική-πνευματική φαντασία ενός φωτεινού και στοργικού μέλλοντος που μας παρουσιάζεται.

    Σε αυτές τις δέκα σειρές κρύβεται ο σκοπός της δημιουργίας του συγκεκριμένου άρθρου , το οποίο είναι κατά την άποψη μου ένα ΣΚΟΥΠΙΔΙ και μάλιστα μη ανακυκλώσιμο, καθώς με έντεχνο τρόπο και αλήθειες ανακατεμένες με ψέματα, στάζει δηλητήριο ισχυρό στις ψυχές των ανυποψίαστων ανθρώπων και από πίσω κρύβεται ο αρχαίος όφις.!!!

    Χωρίς Εμού ου δύνασθαι ποιείν ουδέν (Ιω. ιε΄ 5-6)

    Ο διαλογισμός οδηγεί στον μηδενισμό, στον δαιμονισμό και στον θάνατο της ψυχής . Η φαντασία είναι τέχνασμα του Διαβόλου μέσω της οποίας φυλακίζει τον νου και τον κρατάει αιχμάλωτο.

    Εν αντίθεση με την νοερά προσευχή και την επίκληση Του ονόματος Του Ιησού Χριστού με συντριβή και μετάνοια , ο διαλογισμός κρύβει μέσα του την υπερηφάνεια του Εωσφόρου, το σκοτάδι και τον Θάνατο και αξιώνει να κάνει τον άνθρωπο ίσο με τον Θεό.!!!

    Κύριε Ιησού Χριστέ Υιέ και Λόγε Του Θεού ελέησον ημάς.











    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. Διαδώστε το βίντεο

    https://primenews.press/synentefxi-typou-tou-kathigiti-iologias-soucharit-bagknti-kai-tou-dikigorou-rainer-foulmich-stin-athina/

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "ακόμα κι αν είναι μια βόλτα με λευκό νερό για όλους...
    Εδώ εννοει μια διαδρομή σε αγριεμενα νερά για όλους. Η μετάφραση κάπου έχανε, ερριξα μια ματιά στο πρωτοτυπο στο μεταξυ. Δεν ξέρω αν τονώνουν την αισιοδοξία κάποιων, η δική μου πάντως δεν τονωθηκε ιδιαίτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι πάγια τακτική μου να ΜΗΝ σχολιάζω θρησκευτικά θέματα, διότι ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΚΡΗ. Για αυτό και ΔΕΝ απαντώ στον συγχολιαστή. Ι.Κ. Όχι γιατί δεν ξέρω τι να απαντήσω, αλλά γιατί η συζήτηση περί θεού δεν καταλήγει πουθενά (ειδικά με δογματικούς ανθρώπους με απόλυτες απόψεις) και το μόνο που ΠΡΕΠΕΙ να έχουμε εμείς οι ΕΛΛΗΝΕΣ αυτές τις σημαντικές στιγμές είναι ΟΜΟΝΟΙΑ. Κατά τα άλλα, το αρχικό μου σχόλιο ΔΕΝ ήταν θρησκευτικό !!!!! Βλέπετε πουθενά να αναφέρομαι σε "θεό" ;

    Φίλοι μου, είμαι υπεύθυνος για αυτά που γράφω και ΟΧΙ για αυτά που εσείς καταλαβαίνετε οτι γράφω !!

    Αλλά βρε Ανώνυμε 17:07, εσύ το τερμάτισες !!! Λές : "Η φαντασία όπως και το υποσυνείδητο είναι στοιχεία του μετά πτωτικού ανθρώπου." Τι να πρωτοσχολιάσω σε αυτή τη φράση σου ; Απο που να αρχίσω και που να τελειώσω ; Ό,τι και να πω, είμαι 100 % σίγουρος οτι όχι μόνο ΔΕΝ θα το καταλάβεις, αλλά θα προσθέσεις και σχόλιο για να το αποδομήσεις. Διότι ως γνωστόν μερικοί ό,τι δεν καταλαβαίνουν το πολεμάνε !!

    Όσο αφορά το "Προσοχή στον Ήλιο" που λέω στο τέλος του σχολίου μου, αφορά τον Ήλιο ως πλανήτη και όχι τον ήλιο ως θεότητα. Όσοι διαβάζουν σχόλιά μου, γνωρίζουν την πεποίθησή μου οτι τελικά ο ήλιος (ως πλανήτης) θα δώσει τη λύση, σε συνεργασία πάντα με τον κεντρικό ήλιο του γαλαξία μας. Ο αγαπητός Κώστας το έθεσε σωστά στην προσπάθειά του να το εξηγήσει. Και για να τσιγκλίσω μερικούς "καλοθελητές", ο ήλιος θα είναι ο απο μηχανής ΘΕΟΣ που θα μας απαλλάξει απο τα δεινά.

    Τέλος, με το αρχικό μου σχόλιο ήθελα να τονίσω την σημαντικότητα των ΑΙΣΙΟΔΟΞΩΝ και ΘΕΤΙΚΩΝ ειδήσεων και άρθρων και το ρόλο που αυτά παίζουν στην ψυχολογία μας. ΔΕΝ θέλω κακές ειδήσεις και άρθρα ρε παιδί μου !! Φτάνει πια με τους καταστροφολάγνους και τους μίζερους. Αν ήθελα να τα ακούω θα άνοιγα τη ρημάδα την τηλεόραση και θα έπαιρνα τη δόση μου σαν πρεζάκι !!

    Κρατώ τους ΚΡΑΔΑΣΜΟΥΣ μου ΥΨΗΛΑ, ΔΕΝ ασχολούμαι με ενεργειακές "ρουφήχτρες" και αναμένω τον ΗΛΙΟ. Ενίοτε "τραβάω" και κανένα διαλογισμό για να έρθω στα ίσα μου 🤣.

    Έρρωσθε

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μέρος 2ο

    Η άμεση σχέση του Καζαντζάκη με τη Μασονία γίνεται φανερή πιο καθαρά από τους ίδιους στόχους που είχε ως συγγραφέας, με τη σκοτεινή αυτή οργάνωση. Οι στόχοι αυτοί, ήταν τρεις. Το ξερρίζωμα της Χριστιανικής πίστης από τις καρδιές των πιστών, η προβολή των μασονικών αρχών και η πολιτική σκοπιμότητα.

    Εάν μελετήσει κανένας με προσοχή τα έργα του, θα παρατηρήσει ότι δεν υπάρχει σχεδόν σελίδα τους, που να μην ειρωνεύεται το Χριστιανισμό και να μη διαστρέφει κάποια από τις διδασκαλίες και τις παραδόσεις του. Γι'αυτό βεβαιώνεται από τον π. Ιω. Βράνο ότι "Όλα τα ιστορικά πρόσωπα παραμορφώνονται αλλά προς το ίδιο πρότυπο." Το “Εγώ του Καζαντζάκη» (όπ. π., 102).

    Για να καταπολεμήσει τη θεοσέβεια, παρουσιάζει το Λωτ ως αντάρτη απέναντι του Θεού και ασεβή (Αναφορά 302), διαστρέφοντας τελείως τη διήγηση της Αγίας Γραφής.

    Για να ξεριζώσει την πίστη στην αιώνια ζωή και τον Παράδεισο, παρουσιάζει την Κόλαση σαν την πιο "γλυκειά παρηγοριά τ’ ανθρώπου"(Νικ. Φωκά, 396) και το Θεό σαν απόγονο του ανθρώπου (Αναφορά 387).

    Για να καταπολεμήσει τη μελέτη της Αγισς. Γραφής και Του Λόγου, που την παραλληλίζει με τα παραμύθια της χαλιμάς (Ο Χριστός ξανασταυρώνεται, 154-157) και με τους θρύλους των λαών (Αναφορά 333), συνιστά τη μελέτη του Ροβινσώνα (Καπετάν Μιχάλης 270-271), γιατί η Αγία Γραφή είναι, γι’ αυτόν, γεμάτη εκδίκηση και κεραυνούς (Αν. 308) αντάξιους με τα γκαρίσματα των γαϊδάρων (Καπετάν Μιχάλης 270-271).

    Μάλιστα , Γκαρισματα γαϊδάρων είναι ο Λόγος Του Θεού!!!! Ο Ζωντανός Λόγος στους Θεού .!!!!

    Τόσο μεγάλη, ήταν η μανία της διαστροφής, που τον είχε κυριέψει, ώστε να παρουσιάζει όλα τα ξύλα ως Τίμια (Αναφ. 252), τη Β’ Παρουσία ως επίγεια (Αν. 525), το μυστήριο του Βαπτίσματος ως απλό μπάνιο (Αναφορά 573), την Αγία Τράπεζα ως παχνί (Αναφορά 369) ενώ ο ίδιος ο Χριστός παρουσιάζεται στα έργα του ως νεραϊδοπαρμένος (Τελευταίος Πειρασμός 32), η Παναγία ως άρρωστη, ώστε "να κράζει το Θεό παιδί της" (Αναφορά 293), οι Άγγελοι ως κατεργασμένοι διάβολοι (Αναφορά 362), ο άσωτος γιος ως αμετάνοιωτος (Αναφορά 268-327), η Ανάσταση του Χριστού ως φαντασία της Μαρίας Μαγδαληνής (Αν. 288) και των ιερέων (Αναφορά 529) ...

    ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Βαριά, λέγει ο παπα-Φαταούλας, αρρώστια, κακομοίρη, θα πάρεις το βράδυ… 5 δράμια Χριστό,… αλλιώς θα πας στο πάτο της κόλασης"(Ο Χριστός ξανασταυρώνεται, σ. 28). "Αν υπάρχει άλλη ζωή", λέει ειρωνικά και στην «Αναφορά του στο Γκρέκο», "πρόφτασα και μετάνοιωσα την τελευταία στιγμή· δεν έδωκε ο Χριστός το λόγο του, πως ένα δευτερόλεπτο πριν πεθάνεις να μετανοήσεις σώθηκες;

    Ξανά ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!! Τολμάει να ειρωνεύεται το μοναδικό δώρο της σωτηρίας της ανθρώπινης ψυχής . Την μετάνοια !!! Ανάθεμα και αν έχει ποτέ διαβάσει κανείς Καζαντζάκη από αυτούς που τον υποστηρίζουν ..

    Για να ειρωνευτεί μάλιστα, περισσότερο το χριστιανικό Παράδεισο, και τη Δευτέρα’ Παρουσία του Ιησού Χριστού, παρουσιάζει με το δικό του τρόπο και τα ποντίκια, "που έρχονται από τον Παράδεισο… και κατέχουν πολλά μυστικά" (Ο Φτωχούλης του Θεού, σ. 29), ενώ το γκάρισμα του γαϊδάρου του Μανολιού παραλληλίζεται με το σάλπισμα του Αρχαγγέλου κατά τη Δευτέρα Παρουσία (Ο Χριστός ξανασταυρώνεται 403).

    Ολόκληρο σχεδόν το περιεχόμενο του εν λόγω έργου "Τελευταίος πειρασμός" αν το αντιπαραβάλη κάποιος με τιε αντίστοιχες Ευαγγελικες διηγήσεις, είναι εν σκοτεινό δυσώδες και αηδιαστικό ..

    Γεννήθηκε ο Χριστός, σοφέ Σολομών, λέγει στο “Ζορμπά”, καλαμαρά μου! Μη ψιλοκοσκινίζεις: γεννήθηκε, δε γεννήθηκε; μωρέ γεννήθηκε, μη είσαι κουτός. Αν πιάσεις το φακό να δεις το νερό που πίνουμε, θα δης ότι είναι γεμάτο σκουλήκια… και δεν θα πιεις. Δεν θα πιεις και θα πεθάνεις της δίψας. Σπάσε το φακό, αφεντικό, σπάσε το άτιμο ν’ αφανισθούν ευθύς τα σκουλήκια να πιεις νερό να δροσερέψης» (Ζορμπά 149).

    Συνεχίζεται..






    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. I.K

    Κάτι συμβαίνει στην Κίνα;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΝΤΕ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΡΥΠΑΡΑ ΓΕΝΗ ΟΣΑΥΤΩΣ .
    ΔΥΟ ΔΙΣ ΟΙ ΑΨΥΧΟΙ ,+ΔΥΟ ΔΙΣ ΟΙ ΕΡΠΕΤΟ ΓΟΝΙΔΙΑΚΟΙ
    ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΡΗΔΕΣ ,ΓΥΦΤΑΡΑΙΟΥΣ ,ΚΛΕΦΤΑΡΑΙΟΥΣ ,ΚΟΜΠΙΝΑΡΑΙΟΥΣ ,ΧΑΖΟ ΠΟΥΛΑΙΟΥΣ,ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΟΚΕΦΑΛΟΥΣ .
    ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2030 ΘΑ ΕΧΗ ΚΑΘΑΡΙΣΗ .
    ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ,ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕ ΣΒΗΣΜΕΝΗ ΜΝΗΜΗ .ΦΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ....
    ΝΕΑΝΤΑΡΝΤΑΛΙΟΣ ΕΠΟΧΗ .....ΟΥΓΚ !
    ΤΟ ΧΑΜΗΛΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΑΙΘΕΡΙΚΟ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ,
    ΕΧΕΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ .
    ΟΜΟΙΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ.
    ΜΕΝΕΙ Η ΒΑΣΗ ΟΥΡΙΜ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ.
    ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΡΚΑΛΕΝΤΖΟΥΣ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΤΩ .....
    Η ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΑ ΝΤΑΙΑΝΑ ΖΕΙ .
    ΕΧΕΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ.
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΥΜΦΕΥΘΕΙ ΑΚΟΜΑ .
    ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΖΩ ΓΙΑ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ,ΝΟΙΩΘΩ ΕΝΑ ΒΙΟΛΙ ΜΕΣΑ ΜΟΥ !
    ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΤΑ ΜΑΛΑ.
    ΟΣΟ ΔΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΣΑΥΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ ΣΥΖΥΓΟΥ ,
    ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ .ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ .ΔΕΝ ΕΠΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ
    ΤΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΑ .
    Ο ΔΕ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΤΣΑΡΛΣ .....ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ
    ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΑΙΔΟΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ .
    ΕΜ ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΛΑΤΡΕΙΑ ΟΙ ΕΡΠΕΤΟ ΥΠΗΚΟΟΙ
    ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ .ΦΟΥΛ ΕΡΠΕΤΟ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΝΓΚΛΑΤΕΡΑ.
    ΠΟΛΥ ΠΡΑΜΑ .
    ΕΝΑΣ ΟΡΘΙΟΣ ΚΑΡΑ ΜΑΛΑΚΑΣ ,ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ ,
    ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ,ΕΤΡΩΓΕ ΑΚΡΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΝΗΣΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ !
    ΡΕ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ ,ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΩ ,ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΧΟΡΤΑ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΥ
    ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΕΝΤΟΜΑ .ΚΑΡΑ ΜΠΟΥΡΤΖΟΒΛΑΧΕ .
    ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΟΒΩ ,ΝΑ ΠΕΡΝΑ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ......
    3 7 10
    ΙΣΧΥΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @ για Ανώνυμη/μο

    Η Τέχνη, η Επιστήμη είναι κατα Πλάτωνα ιδέες. Οι ιδέες είναι αιώνιες, άφθαρτες και μέσα από τον κόσμο των Ιδεών αντλούμε έμπνευση. Ούτε το άγαλμα, ούτε ο δημιουργός λοιπόν είναι προς σύγκριση.
    Ο Καζατζάκης ως γνώστης αυτών που αναφέρω, θεωρεί πως τα αΐδια κι αιώνια είναι ανώτερα από τα φθαρτά. Κι ο άνθρωπος είναι φθαρτός, πεθαίνει, επίσης το άγαλμα φθείρεται
    . Μόνο ένα κομμάτι του είναι Αθάνατο, το οποίο όσο ζει ως άνθρωπος δεν το κουβαλάει καν μαζί του! Ψυχανεμίζεται τι είναι το Λογιστικόν, αλλά λειτουργεί με το θυμοειδές και το επιθυμητικόν. Το μικρό Λογιστικόν που φέρει ως ενσαρκωμένος και αποθηκεύει μνήμες τις παρούσας ζωής, όταν καταφέρει να τιθασσεύσει του άγριους ίππους του θυμοειδούς και του επιθυμητικού, ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟΤΕ θα έχει την τιμή ( κι εφόσον πέσει μέσα στο ΝΥΝ) να ενωθεί με το μητρικό του Λογιστικόν που κρατά τις Αναμνήσεις και να αποθεωθεί. Και το Μέγα Λογιστικόν του αναμένει χωρισμένο στον κόσμο των ιδεών επίσης. Όπως η Δήμητρα ψάχνει την Περσεφόνη, την Κόρη που έκανε βουτιά στον Άδη!! Και για να ιντειγκάρω λίγο, έχει Κόρη και ο οφθαλμός μας...
    Μέχρι τότε θα κάνει κωλοτούμπες ενσάρκωσης πιασμένος στα δίχτυα της κάθε βασίλισσας που κάνει τελετούλες και μαδάει ταλαίπωρες κότες.
    Και μην φρικάρεις κι αρχίσεις εξορκισμό με το απολυτίκιο του Αγίου Σουλπούκιου για να μου φύγουν τα δαιμόνια που με κυρίευσαν!
    Αγαθοδαίμων με οδηγεί και ουχί κακοδαίμων.

    Διός Κούρε! Σε χαιρετώ!
    Γεια σου Κωστή!

    Φοίβη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς το κορίτσι μας!
      "Αγαθοδαίμων" , δεν είχα σκεφτεί ότι θα δω τέτοια λέξη. Γουστάρω! 🙂

      Διαγραφή
    2. Χαίρε Φοίβη. Υποκλίνομαι. Γνώθι σε αυτόν.
      Ο δικός μου Δαίμων πάντως είναι αγαθός.
      Ερρωσο
      Διός Κούρος

      Διαγραφή
  11. Αγαπητε ΔΗΜΗΤΡΗ, ο Λιαντινης ειπε και οτι ''ειμαστε λαος χωρις ταυτοτητα''!!! https://www.youtube.com/watch?v=0rXCwixOIDg

    Με φιλικους χαιρετισμους,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΤΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΤΟ ΕΒΛΕΠΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΓΑΠΗΤΕ Αhoy. EINAI OΜΩΣ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΒΑΛΛΕΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΥΣΤΕΡΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΘΙΞΕΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑΝ ΣΚΟΠΟΥΣ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.
      ΑΛΛΑ ΣΕ ΤΙ ΠΟΣΟΣΤΟ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ, ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ;
      ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΤΟ ΕΞΑΤΑΞΙΟ ΠΡΙΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΙΣΟΝ ΑΙΩΝΑ.
      ΕΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΑΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ, ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΠΛΗ ΚΑΘΑΡΕΥΟΥΣΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΑ ``ΕΛΛΗΝΙΚΑ'' ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ, ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΗΤΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ``ΖΩΓΡΑΦΙΖΕΙ''.
      ΟΤΙ ΕΒΡΑΙΚΟ, ΜΕ ΤΟ ΝΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΙΓΜΑ.
      ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ [ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΕΞΑΤΑΞΙΟ ΜΙΚΤΟ ΚΛΑΣΣΙΚΟ], ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ, ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ-ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΣΤΟΙΧΟ-ΤΑ ΟΜΑΛΑ ΡΗΜΑΤΑ, ΤΑ ΑΝΩΜΑΛΑ, ΗΜΟΥΝ ΞΕΦΤΕΡΙ....
      ΤΑ ΤΕΤΡΙΜΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ.
      ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΜΩΣ-ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ-ΔΕΝ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΕΜΠΕΔΟΚΛΗ, ΠΡΟΚΛΟ, ΠΛΩΤΙΝΟ, ΔΕΝ ΚΑΘΗΣΕ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ.
      ΟΤΙ ΕΧΕΙ Η ΔΙΔΑΚΤΕΑ ΥΛΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
      Ο ΛΙΑΝΤΙΝΗΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥ.
      ΟΠΟΙΑ ``ΠΑΡΕΚΤΡΟΠΗ'', Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ, ΟΠΟΙΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΣΥΓΧΩΡΕΘΟΥΝ.
      ΛΙΑΝΤΙΝΗΔΕΣ ΔΕΝ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.
      ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ '90, ΤΟΤΕ ΠΟΥ Η ΕΠΙΤΕΛΟΥΜΕΝΗ ΜΕΙΞΗ ΠΛΥΘΥΣΜΩΝ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΣΤΑ ΣΠΑΡΓΑΝΑ. ΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΠΕΣΕΙ Ο ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.
      ΑΝ ΣΥΝΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΑΓΜΕΝΗΣ ΠΛΕΟΝ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, Ο ΚΑΘΕ ΜΟΧΑΜΕΝΤ ΚΑΙ Η ΚΑΘΕ ΑΙΣΕ ΠΟΥ ΚΑΘΗΣΑΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΘΡΑΝΙΑ.

      ΔΗΜΗΤΡΗΣ



      Διαγραφή