«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2022

Μεγάλες στιγμές ζει η Ρωσία: Αυξήθηκε κατά 13% ο πληθυσμός της και μαζί με την Κριμαία πήρε συνολικά το 23% των εδαφών της Ουκρανίας με Ρώσους κατοίκους - Πούτιν: «Θα κάνουμε τα πάντα για την ανοικοδόμηση της οικονομίας και της βιομηχανίας»

ΕΤΣΙ ΜΑΜΆΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΤΗΝ ΣΆΠΙΑ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΔΥΣΗ, ΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ, ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΕΝΑΕΡΙΑ ΚΑΙ ΕΝΕΣΙΜΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΟΓΙΣΤΗ ΕΙΣΡΟΗ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΑΦΡΟΑΣΙΑΤΙΚΩΝ ΟΡΔΩΝ !!!

   ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

15 σχόλια:

  1. Και ο πουτιν εχει μπασει καποια εκατομμυρια μουσουλνανους στη ρωσια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΆΛΤΑ ΚΑΙ GAΜΙΣΟΥ ΡΕ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙ! ΤΗΝ ΛΕΞΗ "ΑΛ'ΌΓΙΣΤΗ" ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ; ΤΙ (ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ) ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ..

      Διαγραφή
    2. Ή ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΛΑΘΡΟΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΚΟΥΛΑ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΜΠΛΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ..

      Διαγραφή
    3. Ο Πούτιν δεν έχει "μπασει" κανέναν.
      Η Ρωσσία πάντα ήταν και ειναι πολυεθνικό, αυτοκρατορικό κράτος.
      Και μωαμεθανούς έχει και βουδιστές και εβραίους και παπικούς και προτεστάντες... και είναι όλοι εξίσου σεβαστοί ως ρώσσοι πολίτες.
      Τα αυτά ίσχυαν και επί ΕΣΣΔ.

      Άνοιξε κανένα βιβλιαράκι ιστορίας και γεωγραφίας πριν εκφράσεις "άποψη".
      Δεν βλάφτει.

      μνκ

      Διαγραφή
    4. Καλημέρα Μαράκι μας!
      Όπως τα λές είναι, αλλά δεν νομίζω ότι πρόκειται για άσχετο, αν κρίνουμε και ότι έστειλε το σχόλιο αμέσως μόλις σήκωσα την ανάρτηση. Της Κούλας, ψωμολύσσες του 0.60 ευρώ ανα σχόλιο, είναι.

      Διαγραφή
  2. Η ΚΟΎΛΑ ΕΧΕΙ ΓΝΩΜΗ..

    https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/mayres-simaies-sikosan-sto-kremlino-molis-emathan-oti-o-k-mitsotakis-den-anagnorizei-tis-prosartiseis/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι ο κούλης με τη μαρέγκα σε μια εκδήλωση. Κάποια στιγμή γυρνάει η μαρέγκα και λέει του κούλη : "βλέπεις τι όμορφη γυναίκα έχεις ; όλοι με κοιτάνε". Γυρνάει ο κούλης και της λέει : "εσένα κοιτάνε αλλά εμένα θέλουν να μαμήσουνε".

      Διός Κούρος

      Διαγραφή
  3. ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΣΤΗ ΡΩΣΣΙΑ.ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΗΚΩΝΕΙ ΕΔΩ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το εκπληκτικό ποίημα του Καβάφη (1863-1933) που προμηνύει την επέμβαση των θεών για την σωτηρία της ανθρωπότητας:



    Ἡ Ἐπέμβασις τῶν Θεῶν!!
    Θὰ γίνη τώρα τοῦτο κ'ἔπειτα ἐκεῖνοκαὶ πιὸ ἀργά, σὲ μιὰ ἢ δυὸ χρονιὲς (ὡς κρίνω),τέτοιες θὰ εἶν' ἡ πράξεις, τέτοιοι θάν'οἱ τρόποι

    .Δὲν θὰ φροντίσουμε γιὰ μακρυνὸ κατόπιΓιὰ τὸ καλλίτερον ἠμεῖς θὰ προσπαθοῦμε.Καὶ ὅσο προσπαθοῦμε,τόσο θὰ χαλνοῦμε,θὰ μπλέκουμε τὰ πράγματα,ὡς νὰ βρεθοῦμεστὴν ἄκρα σύγχυσι.Καὶ τότε θὰ σταθοῦμε.Θὰ ἦν ἡ ὥρα οἱ θεοὶ νὰ ἐργασθοῦνε.

    Ἔρχονται πάντοτ'οἱ θεοί Θὰ καταιβοῦνε ἀπὸ τὲς μηχανὲς των,καὶ τοὺς μὲν θὰ σώσουν,τοὺς δὲ βίαια,ξαφνικὰ θὰ τοὺς σηκώσουν ἀπὸ τὴν μέση καὶ σὰν φέρουνε μιὰ τάξι θ' ἀποσυρθοῦν.Και πειτ'αὐτὸς τοῦτο θὰ πράξη,τοῦτο ἐκεῖνος καὶ μὲ τὸν καιρὸν οἱ ἄλλοι τὰ ἰδικὰ των.Καὶ θ' ἀρχίσουμε καὶ πάλι..
    Κωνσταντῖνος Π. Καβάφης
    perseasorion.blogspot.com

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στην ομιλία του, μεταξύ άλλων, είπε για τους Αγγλοσάξωνες : "Για χάρη της γης και των πόρων, κυνηγούσαν τους ανθρώπους ως ζώα. Αυτό είναι αντίθετο με την ίδια τη φύση του ανθρώπου, την αλήθεια, την ελευθερία και τη δικαιοσύνη"

    Τί άλλο μπορούμε να προσθέσουμε ; Δέν τελειώνουν. ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ και ο Πούτιν απλά το αναγγέλει στον κόσμο.

    Όλα τα άλλα που κυκλοφορούν, του τύπου "δικός τους είναι", "είναι μασόνος" κλπ και προσπαθούν να τον αποδομήσουν, τα ακούω "βερεσέ". Ποντάρουν στο γνωστό διαίρει και βασίλευε και δεν έχουν καταλάβει οτι πλέον ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ. Το ποτάμι είναι ο Αχέρων (για αυτούς).

    Όσο αφορά τα πυρηνικά, προσοχή : Ό,τι και να μας "δείξουν" τα ΜΜΕ, θα είναι ΨΕΥΤΙΚΟ. Θα προσπαθήσουν να γεμίσουν με ΤΡΟΜΟ τους ανθρώπους, αλλά ΔΕΝ θα είναι αληθινό. Θα μοιάζει τόσο αληθινό, που ακόμα και "αφυπνισμένοι" θα τρομάξουν. ΕΠΑΓΡΥΠΝΙΣΙΣ Αδέλφια. Κοντοζυγώνει.

    Έρρωσθε

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επίσης, Πούτιν :
    "Ένα απελευθερωτικό κίνημα ενάντια στη μονοπολική ηγεμονία αναπτύσσεται παγκοσμίως.
    Σήμερα αγωνιζόμαστε η δικτατορία και ο δεσποτισμός να αποτελέσουν για πάντα παρελθόν.
    Μια πολιτική που βασίζεται στην αποκλειστικότητα κάποιου και στην καταπίεση άλλων πολιτισμών και λαών είναι εγκληματική.
    Πρέπει να γυρίσουμε αυτή την επαίσχυντη σελίδα.
    Η κατάρρευση της δυτικής ηγεμονίας που έχει ξεκινήσει είναι μη αναστρέψιμη.
    Δεν θα είναι όπως παλιά."

    Ρε τον πού...τιν χαχαχαχα Q και αυτός ;

    https://sinomosiologos.blogspot.com/2022/10/blog-post.html

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/protofanes-kyvernitikos-organismos-xaraktirise-ton-dikefalo-aeto-tis-aek-ethnikistiko-kai-epithetiko-symvolo/

    https://www.pronews.gr/oikonomia/ektakto-i-rosia-diekopse-tin-promitheia-fysikou-aeriou-stin-italia/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γράφει ένας:
      Μελόνι , το πεπόνι παγώνει , το παγώνι πεπόνι; Πάρτε ένα πιπόνι τώρα από το Βλαδημηρόνι
      χαχαχαχαχα

      Διαγραφή
    2. " Επιμελητήριο Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος"

      Και μόνο από το όνομα..καταλαβαίνεις αμέσως ότι πρόκειται για εβραϊκή κωλότρυπα του κερατά, γεμάτη λαμόγια που τρώνε από παντού.

      Διαγραφή