«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022

Προς μια όμορφη δυτική πανωλεθρία

 του Nicolas Bonnal


 

Θα είμαι σύντομος καθώς αυτή η πανωλεθρία γίνεται ολοφάνερη - ακόμη και στους απαισιόδοξους. Πρέπει να πούμε ότι μπροστά στη σατανική γνώση του Νταβός και άλλων (του ευχόμαστε καλή τύχη καθώς αντικαθιστά τον Τρας που έχει πατενταριστεί στο Νταβός), υπάρχει ακόμα η φυσική πραγματικότητα του κόσμου.

- Ο Μακρόν αποδυναμώνεται όλο και περισσότερο στη Γαλλία και ακόμη και το RN αναγκάζεται να κάνει τη δουλειά του ως αντίπαλος. Η βάση το ζητάει. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, όλα εξαγορασμένα και όλα καταραμένα, θα πεθάνουν μαζί του.

- Ο Μπάιντεν θα χάσει τις ενδιάμεσες εκλογές. Η AOC έχει ταπεινωθεί δημόσια στο σπίτι της στο Μπρονξ: το Green Deal οδηγεί σε λιμό και το Δημοκρατικό Κόμμα, με επικεφαλής ένα μάτσο φανατικούς ρωσοφοβικούς (δείτε ποιος με τον Σακς ή τον Τζιράλντι), δεν υπόσχεται στον λαό τίποτε άλλο παρά πυρηνική εξόντωση. Έρχεται ένα σημείο όπου ακόμη και ο πιο πεισματάρης από εμάς αρχίζει να καταλαβαίνει ότι αν δεν θέλουμε να είμαστε "σκορπισμένοι σαν παζλ" πρέπει να αλλάξουμε τον μέντορά μας και τον ηγέτη μας.

- Ο Borrell μας γεμίζει με ευχαρίστηση, κάνοντας δυνατά και επανειλημμένα ζοφερές εξομολογήσεις: για τις αμερικανικές προμήθειες, για την κρίση, για τους μαύρους κύκνους. Ο γέρος κλαψουρίζει.

- Ο ψυχοπαθής Ζελένσκι δεν θέλει να υποχωρήσει (είναι βγαλμένος από μυθιστόρημα του Φίλιπ Κ. Ντικ- είναι ένα ρομπότ προγραμματισμένο να καταστρέψει τον κόσμο), αλλά διατάζει τους χορηγούς του να ανησυχούν.

- Η Ρωσία καθυστερεί και θριαμβεύει και δείχνει ότι δεν είναι το αντίστοιχο της Ισπανίας ή του Τέξας. Είναι αυτό που οι δαιμονικές δυνάμεις της Δύσης (ναπολεόντειος γουοκισμός ή ναζιστικός γουοκισμός) πάντοτε αντιμάχονται. Το αστείο είναι ότι πάντα το ξανακάνουν.

- Η Ευρώπη και η κοινότητα των ανόητων των Βρυξελλών της έχει μόνο μια λειτουργία ή κλίση: την εξόντωση του πληθυσμού της για ανθρωπιστικούς, αντιρατσιστικούς, οικολογικούς, κοινωνικούς λόγους- και αυτό δεν θα είναι αρκετό για να την κάνει μεγάλη δύναμη. Δεν μπορεί κανείς να καταστρέφει τον πληθυσμό του και ταυτόχρονα να ισχυρίζεται ότι υποτάσσει τον υπόλοιπο κόσμο.

- Ο υπόλοιπος κόσμος επιτέλους ξύπνησε, Κινέζοι, Άραβες, Λατίνοι, Αφρικανοί, και δεν μπορούμε παρά να τους ευχαριστήσουμε. Τα χαστούκια κατά της αυτοκρατορίας πολλαπλασιάζονται και τα μέσα ενημέρωσης μας τα αγνοούν.

- Η Ούρσουλα δεν το καταλαβαίνει και μάλιστα το συμπληρώνει. Αυτό είναι ένα μάλλον καλό (μαύρο) σημάδι. Θα καταλήξει σε άσυλο στη Νυρεμβέργη.

- Η δυτική τρέλα είναι σίγουρα παλιά, είναι αγγλοσαξονικής προέλευσης. Υπάρχει και η επιθυμία να λεηλατηθεί ο κόσμος, να μετασχηματιστεί ηθικά (με τον βιβλικό και πουριτανικό τρόπο, και ως εκ τούτου ασυνάρτητος ή ασυνεπής - βλ. Hobson), να ισοπεδωθεί αν χρειαστεί (Χιροσίμα, Δρέσδη, Αμβούργο, Βιετνάμ κ.λπ.), ενώ παράλληλα στηρίζεται σε μια τακτικά σατανική θρησκεία: σκεφτείτε ξανά τη λέσχη Hellfire, για την οποία θα μπορούσαμε να μιλάμε για ώρες. Ο σημερινός πολιτισμικός και κοινωνικός πανικός δεν έχει άλλη πηγή: ξυπνάμε με το μεθύσι του Ντόριαν Γκρέι.

Αλλά, επαναλαμβάνω, υπάρχουν φυσικά όρια, απλά ανθρώπινα όρια. Λίγοι μήνες χωρίς θέρμανση και ακόμη και οι πιο εμβολιασμένοι θα δουν το φως το αληθινό..

 

nicolasbonnal.wordpress.com

 

  

11 σχόλια:

  1. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ27 Οκτωβρίου, 2022 07:25

    ΡΑΒΔΙ
    Remember ;
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο.
    Trust the Plan.

    Όταν όλα τελειώσουν, τότε και μόνο τότε θα έχουν λογική όλα τα γεγονότα που σήμερα μας φαίνονται ασύνδετα και παράλογα. Το παζλ συμπληρώνεται σιγά σιγά και μόνο όταν μπεί το τελευταίο κομματάκι θα δούμε όλη την ΕΛΛΗΝΙΚΗ εικόνα.

    Έρρωσθε

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ...
    ( Καθαριζει η ΗΡΑ απο το ΣΤΑΡΙ )🔥🔥🔥
    ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ...ΥΠΑΡΧΟΥΝ...ΚΑΙ ΑΥΤΑ !!👇👇👇
    https://twitter.com/klimhs13/status/1584623496113422337?cxt=HHwWgoCgyZGr2_0rAAAA

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικά και υπάρχουν! Να δεις μια φωτογραφιούλα με 5 αντικειμενάκια στον ουρανό, που τράβηξα σήμερα το πρωί... ΜΟΎΡΛΙΑ!

      Διαγραφή
    2. Αντικειμενάκια...
      Ανέβασέ την, να δούμε κι εμείς, ντε. Μην είσαι μοναχοφάης.

      Το θέμα είναι, το τι είναι αυτά τα αντικειμενάκια.
      Ποίας προελεύσεως.

      μνκ

      Διαγραφή
    3. Αναλυτικό άρθρο του Θεόδοτου για τα ‘Hell-Fire Clubs’:

      http://theodotus.blogspot.com/2018/11/blog-post.html

      Αξίζει να διαβαστεί.
      Διαφωτίζει πολλά.


      μνκ

      Διαγραφή
    4. Θα τις στείλω στο ημέηλ σου και θα σε καλέσω να τα πούμε.

      Διαγραφή
  4. ΤΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ;
    https://www.youtube.com/watch?v=UtySMQr3O7c&t=296s
    ΘΑ ΒΡΕΞΕΙ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΘΕΙΑΦΙ 3
    https://www.youtube.com/watch?v=PurbJ_Vw_-w
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  5. Θα κάνουμε την Δύση τόσο διεφθαρμένη που θα βρωμάει»...

    http://redskywarning.blogspot.com/2014/09/blog-post_90.html?m=1

    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δοξάστε τον
    Η υπόθεση Πάτση – οι πλειστηριασμοί και τα «κοράκια»

    https://twitter.com/aftolykos1/status/1584145490152603648?cxt=HHwWgICq0cP7gfwrAAAA

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή