«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022

ΧΑΧΑΧΑ... Τούς χορεύει όλους καλά η Ζαχάροβα !

 Περισσότερα ΕΔΩ και ΕΔΩ

4 σχόλια:

  1. ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ 2ου ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ :

    Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα κατήγγειλε την ψήφο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις 23 Νοεμβρίου υπέρ ενός κειμένου που χαρακτηρίζει τη Ρωσία ως "κράτος-χορηγό της τρομοκρατίας" στο πλαίσιο της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης στην Ουκρανία.

    "Προτείνω να αναγνωρίσουμε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ως προωθητή της εξασθένισης", δήλωσε η διπλωμάτης στο κανάλι της στο Telegram.

    Καμία νομική αξία

    Το εν λόγω κείμενο εγκρίθηκε στο Στρασβούργο με 494 ψήφους υπέρ (58 κατά και 44 αποχές).
    Τα ψηφίσματα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου δεν έχουν νομική ισχύ και αποτελούν απλώς συστάσεις. Ωστόσο, χρησιμοποιούνται ευρέως στα μέσα ενημέρωσης και στο πολιτικό περιβάλλον της ΕΕ για την προώθηση και τη διάδοση των απόψεων που κρίνονται απαραίτητες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. SCOTT RITTER ΠΡΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ: ΞΥΠΝΗΣΤΕ
    Ο Γουίλιαμ Σκοτ ​​Ρίτερ Τζούνιορ (γεννημένος στις 15 Ιουλίου 1961) είναι συγγραφέας και ειδικός και πρώην των Ηνωμένων Πολιτειών Σώματος Πεζοναυτών αξιωματικός πληροφοριών του και των Ηνωμένων Εθνών επιθεωρητής όπλων . Υπηρέτησε ως κατώτερος στρατιωτικός αναλυτής κατά τη διάρκεια της Επιχείρησης Desert Storm [3] και στη συνέχεια ως μέλος της Ειδικής Επιτροπής των Ηνωμένων Εθνών (UNSCOM) που επέβλεπε τον αφοπλισμό των όπλων μαζικής καταστροφής (WMD) στο Ιράκ από το 1991 έως το 1998, από την οποία παραιτήθηκε σε διαμαρτυρία. Αργότερα έγινε επικριτής του πολέμου στο Ιράκ και της εξωτερικής πολιτικής των Ηνωμένων Πολιτειών στη Μέση Ανατολή .
    Καταδικάστηκε για σεξουαλικά αδικήματα το 2011(ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ????)

    https://rumble.com/v1waxi6-scott-ritter-.html

    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπέρμποκ : "ποιες θα είναι οι συνέπειες για μια χώρα δίπλα μου ή για μια χώρα που βρίσκεται εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά;".

    Ποιός σας είπε οτι ομιλεί για τη γήινη Ρωσία ; Μήπως καλά τα λέει και ομιλεί για τη βάση των Ρώσων στη σελήνη ; Μήπως ήθελε να μαρτυρήσει κανένα μυστικούλι ; Γλώσσα λανθάνουσα αλήθεια λέει !!

    Έρρωσθε

    Διός Κούρος

    Υ.Γ. Ελπίζω να κατανοείτε το σαρκαστικό μου σχόλιο. Πού είναι ο Αυτόλυκος ; χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΚΡΙΒΗΣ ΣΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ Η ΚΥΡΙΑ ΖΑΧΑΡΟΒΑ. Η ΜΟΣΧΑ ΚΑΙ Η ΚΡΙΜΑΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΑΠΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ. ΤΟ ΒΛΑΔΙΒΟΣΤΟΚ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΡΟ ΤΗΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ ΚΑΜΤΣΑΤΚΑ, ΠΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ ΚΥΡΙΑ ΖΑΧΑΡΟΒΑ ΜΟΥ;
    ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑΣ.

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή