«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022

Η κυβέρνηση απαγόρευσε στον Αρχηγό Κ. Φλώρο να στέλνει τα ΟΥΚ σε βραχονησίδες! Νέα προκλητική παρέμβαση του Μαξίμου στην άμυνα της χώρας!


 

Ένα ρεπορτάζ κατά του στρατηγού και αρχηγού του στρατεύματος Κωνσταντίνου Φλώρου, έρχεται για να αποκαλύψει άλλη μία εγκληματική ενέργεια της κυβέρνησης κατά της εθνικής άμυνας της πατρίδας μας.

Στο αφιέρωμα του άκρως φιλοκυβερνητικού μέσου, αποκαλύπτεται ξεκάθαρα ότι η κυβέρνηση απαγόρευσε στον στρατηγό να διενεργεί ασκήσεις «με τα ΟΥΚ σε βραχονησίδες νύχτα», όπως χαρακτηριστικά γράφει!

Μπορεί οι συγκεκριμένες ασκήσεις να  «απαξιώνονται» ως πολεμοχαρείς προκειμένου να υπάρξει πλήγμα στον χαρακτήρα του διακεκριμένου αξιωματικού, ειδικά μετά την αποκάλυψη ότι ο Κωνσταντίνος Φλώρος βρισκόταν υπό παρακολούθηση από την ΕΥΠ του Μητσοτάκη, ήταν όμως μία απαραίτητη πρακτική η οποία ισχύει εδώ και τουλάχιστον πέντε χρόνια και είχε προβληματίσει αφάνταστα την τουρκική πλευρά.

Με τις ασκήσεις αυτές οι οποίες είχαν ξεκινήσει επί υπουργίας Πάνου Καμμένου, οι ειδικές δυνάμεις και τα ΟΥΚ ήταν έτοιμα να χτυπήσουν οποιαδήποτε βραχονησίδα θα γινόταν στόχος κατάληψης από την τουρκική πλευρά. Δεν ήταν δηλαδή κάποια «πολεμοχαρής πρωτοβουλία» του στρατηγού Φλώρου, αλλά επίσημη πολιτική του υπουργείου εθνικής άμυνας από το 2016.

Στις συγκεκριμένες ασκήσεις συμπεριλαμβάνονται και οι νησίδες των Ιμίων, γεγονός που είχαν παραδεχτεί και οι Τούρκοι, οι οποίοι έβλεπαν πλέον την «γκρίζα ζώνη» του Σημίτη, μόνο με το κυάλι. Ακόμα χειρότερα, είχαν υποχρεωθεί να τοποθετήσουν ραντάρ στα τουρκικά παράλια, προκειμένου να μπορούν να εντοπίζουν τις κινήσεις των ελλήνων καταδρομέων και βατραχανθρώπων στις πάλαι ποτέ «επίμαχες» βραχονησίδες που πλέον έχουν τεθεί υπό απόλυτο στρατιωτικό έλεγχο.

Η αποκάλυψη της φιλοκυβερνητικής ιστοσελίδας ότι ο στρατηγός υποχρεώθηκε να σταματήσει τις συγκεκριμένες ασκήσεις από την κυβέρνηση Μητσοτάκη, συνιστά τον ορισμό της εθνικής μειοδοσίας. Πρέπει άμεσα να διαψευστεί από τον πολιτικό προϊστάμενο του στρατηγού, μαζί με το σύνολο των υπολοίπων ισχυρισμών του δημοσιεύματος.

Ειδάλλως, θα έχουμε την παραδοχή της συντεταγμένης αποδυνάμωσης της εθνικής άμυνας της πατρίδας μας, μαζί φυσικά με τις εγκληματικές αποφάσεις αφοπλισμού των νησιών μας με πρόσχημα τον πόλεμο της Ουκρανίας…

 

 newsbreak.gr

 

 

 

 

 

22 σχόλια:

  1. Και πολυ καλα εκανε. Το παρωχημενο δογμα Μπενι περι ανακαταληψης βραχονησιδας, προφανως για συλληψη αιχμαλωτων και χρηση τους ως διαπραγματευτικο ατου, δεν ανταποκρινεται στα σημερινα δεδομενα (ουτε βεβαια και τοτε ανταποκρινοταν).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ορίστε ;;;; Ποιός έκανε καλά ; Δεν κατάλαβα.
      Διός Κούρος

      Διαγραφή
    2. Σάμπως κατάλαβα εγώ; Τού έβαλα το σχόλιο για να το εξετάσουμε.

      Διαγραφή
    3. Τι δουλεια εχουν οι ΟΥΚ σε βραχονησιδες; Ποιο το επιχειρησιακο τους δογμα; Ποια η χρηση τους ως 3η συνιστωσα της ΔΕΕΠ;

      Διαγραφή
    4. Τί εννοείς ΔΕΕΠ; ..Διοικούσες Επιτροπές Εκλογικής Περιφέρειας;
      Και αν ναι, τί σχέση έχουν τα ΟΥΚ με αυτές..;;
      Εκτός κι αν ΔΕΕΠ είναι αρχικά άλλου πράγματος. Γράφετε επιτέλους ολοκληρωμένα κάτι! Όχι με κωλο-αρχικά! Σε κοινό απευθύνεστε.

      Διαγραφή
    5. Διοικηση Ειδικων ΕΠιχειρησεων

      Διαγραφή
    6. ΚΩΣΤΗ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.
      ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ.
      ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΝ ΠΗΡΕ Ο ΑΝΕΜΟΣ,
      ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ.
      ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΙΣ ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΕΣ ΜΑΣ.
      ΟΙ ΟΥΚΑΔΕΣ ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΕΣ ΓΙΑ ΑΙΓΑΙΟΠΕΛΑΓΙΤΙΚΕΣ ΤΣΙΠΟΥΡΕΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ.
      ΔΕΕΠ. ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΕΔΑΦΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ (ΥΔΑΤΙΚΩΝ) ΠΟΡΩΝ.
      ΤΑ ΙΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.
      Η ΕΛΛΑΣ Η ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ.

      Διαγραφή
    7. Τι δουλεια εχουν οι ΟΥΚ σε βραχονησιδες;;;; Τώρα, σοβαρά κάνεις αυτή την ερώτηση ;

      Για να μπορείς ΕΣΥ να γράφεις εδώ με ηρεμία και για να κοιμάσαι ΕΣΥ το βράδυ, ειρηνικά. Για αυτό τα ΟΥΚ κάνουν ασκήσεις ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ εντός Ελληνικής επικράτειας. Εκτός αν θέλεις κάποιον απο απέναντι να σου .... την μητέρα, την αδελφή και τη γυναίκα σου. Γιατί τέτοιοι είναι οι απέναντι. Είναι μια χώρα που αντί για ιστορία έχει ποινικό μητρώο.

      ΕΛΛΑΣ ή τέφρα και όποιος διαφωνεί ξυδάκι. Έτσι και αλλιώς η Πατρίδα ΔΕΝ χρειάζεται ελληνόφωνους.

      Δεν θα γράψω περισσότερα, γιατί είσαι τρολλάκι.

      Διός Κούρος

      Διαγραφή
    8. ΣΩΣΤΟΣ Ο ΗΛΊΑΣ!
      ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΗΛΊΑ!
      ΔΥΟ ΔΥΟ ΤΟΥΣ ΡΙΧΝΕΙΣ
      ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΥΝΟΥΣ ΣΟΥ,
      ΒΛΈΠΩ... ΧΑΧΑΧΑ

      Διαγραφή
    9. Δια, μελετησε καλυτερα και ξαναελα με τον κηδεμονα σου. Ακου εκει ΟΥΚ σε βραχονησιδες, αυτο ειναι επιχειρησιακο εργο των ΜΑΚ των τοπικων ΕΤΕΘ των νησιων...
      ΥΓ: Ετσι την "πατησαμε" και στα Ιμια.

      Διαγραφή
    10. Ανώνυμε 08 Δεκεμβρίου, 2022 14:51,

      Παρακάμπτω την προσφώνηση "Δια" (σε εμένα νομίζω απευθύνεσαι, έστω και λανθασμένα) και σε ενημερώνω οτι ΔΕΝ θα ήθελες να γνωρίσεις τον κηδεμόνα μου. Πίστεψέ με....δεν !!!

      Όσο αφορά τα ΟΥΚ, εγώ θέλω να τα βλέπω και σε συντριβάνια και σε πισίνες. Όταν τα δείς και εσύ εκεί, να πάς και να τους διώξεις λέγοντάς τους "αυτο ειναι επιχειρησιακο εργο των ΜΑΚ των τοπικων ΕΤΕΘ των νησιων". Μόνο να προσέξεις το "ύφος" σου όταν θα τους απευθυνθείς. Μπορεί κάποιον απο τα παλικάρια να τον λένε...."Δια".

      Over and out

      Διός Κούρος

      Διαγραφή
    11. Εσυ, οπως και πολλοι αλλοι, μπορει να θελετε να τους βλεπετε τους ΟΥΚ να σβηνουν και πυρκαιες εγω θελω να μην τους βλεπει ο εχθρος πισω απο τις γραμμες του. Καθαρο;

      Διαγραφή
  2. ΘΕΛΕΤΕ ΕΝΑ ΠΡ@ΞΙΚΟΠΗΜΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤ@Ρ@ΔΕΣ
    ΚΑΙ ΑΡΓΗ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΑ.
    ΑΡΓΗ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΤΑ ΔΕΚΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΥΦΕΚΙΣΜΟΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΑΝΑ ΛΕΠΤΟ ΝΑ ΣΑΣ ΤΥΦΕΚΙΖΟΥΝ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ ΣΤΑ ΣΚΑΤΟΚΕΦΑΛΑ ΣΑΣ, ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΣΚΑΤΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΑΠΙΟΙ, ΒΡΩΜΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.
    ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ, ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΥΣΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΘΑ ΖΕΙΣ.
    ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΟΠΟΥΣΤΕΣ.
    ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ
    ΚΑΙ ΠΕΤΑΜΑ ΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΣΑΡΚΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΧΩΜΑΤΕΡΗ,
    ΠΡΟΣ ΒΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΑΡΚΟΦΑΓΩΝ ΟΡΝΕΩΝ.
    ΟΙ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ Σ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ηλία ΜΗΝ χαλάς τη "ζαχαρένια" σου. Όλα στην ώρα τους.

      Για να χαρούμε τις στιγμές που έρχονται, πρέπει να είμαστε υγιείς. Και η υγεία του σώματος είναι ΑΜΕΣΑ συνδεδεμένη με την υγεία του πνεύματος.

      Όσο μπορείς λοιπόν, ηρεμία και καρτερία.

      Έρρωσο ΑΔΕΛΦΕ

      Διός Κούρος

      Διαγραφή
    2. Παρότι πιστεύω ότι όλοι λίγο-πολύ έχουμε υποκύψει στη διαδικασία να σκεφτούμε ευφάνταστους τρόπους αργού και βασανιστικού θανάτου για τους προδότες,θα συμφωνήσω απόλυτα πως ειδικά τώρα προέχει η υγεία του πνεύματος και της ψυχής μας.

      Διαγραφή
  3. ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ σκανδαλώδη
    αναγνώριση του κέντρου «ψευδομακεδονικής» γλώσσας!

    ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ 18:00 ---- 22:24

    ΤΖΕΗΜΣ ΣΩΝΤΕΡΣ - LIVEGRTV

    https://www.youtube.com/watch?v=ldWNCSUQfqw

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο αχρηστος γονος..στα ορια του αυτισμου ο κουλης,ο διεθνιστης μαλακας ερχεται να βαλει ταφοπλακα στην ανεξαρτησια της χωρας..ο δουλικος συνδαιτημονας της μπιλντερμπεργκ παραδιδει το ελληνικο κρατος στους γενιτσαρους σαν γνησιος απογονος τους.ενας πολιτικος οδοστρωτηρας που ισοπεδωνει τα παντα για να παραδωσει την χωρα στους συνδαιτημονες του διαβολου...θλιβερο υποκαταστατο πολιτικου,αποτυχημενος,γιος του σκατοψυχου αποστατη συνεχιζει τα βηματα του προδοτη πατερα του....αι σιχτιρ μαλακα γαμιεσαι...καλημερααααα διοδοταιοι,φιλιααα Κωστα....καλη μας δυναμη....Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Σουλίνιιιιιιι!!!!!!! 💙

      Διαγραφή
    2. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΩΡΕ ΣΟΥΛΑ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΑΙΝΑ ΜΕ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΣΟΥ.

      Διαγραφή
  5. Ο κουκλοχαιρετακιας (μετά από γιατρός -"- Το εμβόλιο είναι ασφαλές!"- και κατάσκοπος... ξέρεις, Πρεντατορ κι ετσι) μας βγήκε και πολέμαρχος!
    Όλο εκπλήξεις είναι αυτό το παιδί! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αμ την γεφυρα που την βαζης που ξερη ακριβωςποσα τσιμεντα θελη για να χτιστη Τοπε η μαμα του Χεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχε Μιχ Σκορπιος

      Διαγραφή
  6. Στα νησιά μας ό,τι γουστάρουμε θα κάνουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή