«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2022

Τεχνητές μήτρες

 γράφει ο ΕργΔημΕργ

Σχόλιο Κ-Τ: Διάβαζα κι εγώ εχθές για τις "τεχνητές μήτρες".. κι αναρωτιόμουν.. "Θεωρούν πως θα μάς πείσουν ότι οι άνθρωποι που θα αναπτυχθούν και θα βγουν από αυτές τις μήτρες, θα είναι φυσιολογικοί; Πώς είναι δυνατό κάτι τέτοιο, όταν το έμβρυο δεν θα έχει αναπτύξει ψυχική, νοητική, συναισθηματική σχέση με τη μητέρα, όταν δεν θα έχει δεχτεί την πρώτη παιδεία από ήχους φωνών, μουσικής κλπ;". Δεν μάς πείθουν λοιπόν οι καμπαλο-νεοατλαντιστές με πολλά τέτοια επιτεύγματα για τα οποία υπερηφανεύονται. ΚΑΙ αυτό το άρθρο του αγαπητού μας Εργοδότη.. ΤΑ ΣΠΑΕΙ!!! .. Και μάς πάει όχι απλά στην Ατλαντίδα, αλλά και στην «Προ-Ατλαντίδα»!


α. Τεχνητές, τί;

Η πρόσφατη είδηση… εξαγγελία, καλύτερα, πχ από εδώ.

[…Μόνο που το συγκεκριμένο άρθρο εκφράζει καί «ανησυχίες» γιά την διαφαινόμενη «κατάρρευση του ανθρωπίνου γένους» λόγωι υποπληθυσμού. Μπά; Καί πού πήγε η επιθυμητή μείωση του παγκόσμιου τάχαμου «υπερπληθυσμού» της Σβάμπαινας καί της Χαράραινας; Πού πήγε το διαβόητο σχέδιο Κουντενχόβε-Καλλέργη;

…Ωστόσο, ας σκεφτούμε λίγο: η Ασία καί η Αφρική ουδόλως κινδυνεύουν από πληθυσμιακή «κατάρρευση», άρα γιά «κάποιους άλλους» χτυπάει η καμπάνα, εξ ού καί οι «ανησυχίες» του άρθρου… κι αυτοί δεν είναι οι Έλληνες. Ούτε κατ’ επέκταση οι (λευκοί) Ευρωπαίοι. (Τί να κάνουμε; με τις επιστημονικές παύλα τεχνολογικές ύβρεις, μας παίρνει η μπάλλα όλους. Δεν υπάρχουν εξαιρέσεις.)

Δημοσιογραφία της σήμερον: μασημένες μισές αλήθειες…]

Η συγκεκριμένη είδηση / εξαγγελία, όπως όλες, έκανε τον κύκλο της πεντέξη μέρες καί αποτραβήχτηκε στα παρασκήνια. Βλέπετε, το φιλοπερίεργον κοινόν θέλει κάθε μέρα νέον έργον… νέο παραμύθι· διότι, αλλοιώς, δεν μπορεί να κοιμηθεί ήσυχα το βράδυ.

Πλήν όμως, ουδείς (φαίνεται να) κατάλαβε την πραγματική της σημασία· το ποιές πιθανές προεκτάσεις μπορεί να έχει. Καί, φοβάμαι, ούτε οι συλλαβόντες την ιδέα κατάλαβαν.

. . . . . . . . . . .

β. «Πολιτισμός» με μ μπροστά

Ο ανθρώπινος (μ)πολιτισμός, κάθε άλλο παρά «μιά κι έξω» ανάπτυξη έχει. Μακράν των ανοησιών

[…ή, έστω, των επίτηδες αποκρυπτομένων αληθειών – γιά να μην έχουν αφορμές να τις ψάχνουν …»μή εγκεκριμένα» από τη μανδάμ Εξουσία άτομα…]

που διδάσκονται στα γιουνιβέρσιτυζ (ότι, δηλαδή, μονάχα μία φορά υπήρξαμε πρωτόγονα πιθηκοειδή, καί μονάχα μία φορά μ-πολιτισμένοι αστροναύτες καί κομπιουτεράδες), ακολουθεί μία περίεργη πορεία: ξεκινάει σχεδόν από το μηδέν, αλλά κάθε κάποια χρόνια φτάνει σ’ ένα τρομερό τεχνολογικό ύψος…

…καί μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα (κάν μήνα), καταρρέει πάλι στο σχεδόν μηδέν. (Αυτο)καταστρέφεται. Καί φτού κι απ’ την αρχή.

Από δικές μου έρευνες, προσδιορίζω το χρονικό αυτό διάστημα σε 19,000 (δεκαεννέα χιλιάδες) χρόνια. Από δικές μου έρευνες, πάλι, σας βεβαιώνω ότι το παρελθόν δεν είναι, τελικά τόοοσο μακρυνό καί σκοτεινό, όσο διαφαίνεται από τη μελέτη βιβλίων…

…Πράγματα, που άριστα γνωρίζουν (εκτός απ’ την αφεντιά μου, καί) διάφορες «υπερεσίες», μυστικές οργανώσεις, «ιερατεία» κάθε είδους. Άσχετο -είπαμε!- τί τσαμπουνάνε «επισήμως» στα γιουνιβέρσιτυζ. Είναι χαρακτηριστικό ότι, όταν μας κουβαλήθηκαν εδώ οι Γερμαναράδες το 1941, από τις καταπρώτες πράξεις τους ήταν οι αρχαιολογικές έρευνες· καί δεν μιλάμε γιά ψάξιμο περί την εποχή του Περικλή. Μιλάμε ότι ψάχνανε γιά ευρήματα χρονικώς πολύ παραπίσω, ούτε κάν γιά εποχές πρίν τον Κατακλυσμό της Ατλαντίδας· πιό πίσω ακόμη! (Κι όλ’ αυτά, όχι απ’ το κεφάλι μου, ούτε από σενάρια του Χόλλυγουντ καί των κόμικς, αλλά με αφηγήσεις Ελλήνων αυτοπτών μαρτύρων – όσων ζούσαν ακόμη, μερικά χρόνια πρίν την εποχή μας.)

. . . . . . . . . . .

Περιττό να πω, ότι ένα λίαν ευπρόσδεκτο (ίσως καί το μοναδικό έτοιμο) «λυσάρι» αυτής της έρευνας του απωτάτου παρελθόντος είναι οι Μυθολογίες των διαφόρων λαών – σαφώς καί η δική μας. Μόνο που δεν πρόκειται γιά συστηματικό βιβλίο, αλλά:

  • κάργα πληγωμένο από τις επεμβάσεις διαφόρων πονηρών (τουλάχιστον η Ελληνική Μυθολογία – δες πχ «καταγωγή» Ελλήνων από το αιμομικτικό Ατλάντειο ζεύγος Δευκαλίωνα-Πύρρας),
  • ελλιπές,
  • υπαινικτικό,
  • καί χρονικώς ανακατεμένο.

Τουλάχιστον οι δύο τελευταίες ιδιότητες, ου μήν οι τρείς τελευταίες, είναι επίτηδες προσδοθείσες στις Μυθολογίες, από τους ίδιους τους συγγραφείς τους. (Οι λαθροχειρίες πονηρών στα κείμενα είναι αλλουνού παπά Ευαγγέλιο.)

Γιατί, όμως;

Μά, ακριβώς γιά να εξαφανιστούν οι «οδοδείκτες» προς μία νέα επανάληψη της τραγωδίας «τέρμα πάνω η τεχνολογία / πέφτουμε κάτω απ’ αυτό το τρομερό ύψος καί σκάμε σα σάπια καρπούζια».

Γιά τον ίδιο λόγο, οι Έλληνες από τον 7ο αιώνα πΧ (Θαλής) έως την Ελληνιστική Εποχή δεν προωθήσανε την τεχνολογία, παρεκτός από την απολύτως αναγκαία (πχ ορυχεία), καί δεν κάνανε πειράματα… αλλά το ρίξανε στο εν πολλοίς σαχλό κουβεντολόϊ της φιλοσοφίας. (Πχ αν ο άνθρωπος είναι αγαθό όν, καί λοιπές θρίχες μπαρμπέρικου.) Όχι πως δεν ξέρανε, ή δεν μπορούσανε, καί μας βγήκαν μάγκες οι Αναγεννησιακοί Ευρωπαίοι! Όχι, βέβαια!

Όμως, αυτά διόλου δεν μας εμποδίζουν από το να προσπαθήσουμε ν’ αναπληρώσουμε τα κενά με δικές μας παρατηρήσεις κι έρευνες. Αντιθέτως! Θά ‘λεγα πως μας τσιγκλάνε να ψάξουμε! Ειδικά στην εποχή μας, όπου υπάρχει υπεράφθονη πληροφορία στο Διαδίκτυο.

Λιγάκι μυαλό να έχει κανείς, καί βρίσκει απαντήσεις.

. . . . . . . . . . .

Μιλήσαμε παραπάνω γιά τρομερό τεχνολογικό ύψος του μπολιτισμού, λίγο πρίν την (αυτο)καταστροφή του, έ; Λοιπόν, αιτία της κάθε τέτοιας πλανητικού μεγέθους πολιτισμικής καταστροφής δεν είναι η τεχνολογία καθ’ εαυτή, ούτε η επιστήμη. Αλλά το διαρκώς πρωτόγονο καί ΜΗ εξελισσόμενο / ανελισσόμενο επίπεδο του ηθικού πολιτισμού. Παναπεί, η ορμή προς εξουσία καί επιβολή επί όλων των υπολοίπων ανθρώπων. Το ερπετικό επίπεδο του εγκεφάλου! – κυρίως των εκάστοτε κρατούντων.

Καί, γιά να γίνω συγκεκριμένος, η αιτία των καταστροφών -ως φαίνεται…- πάντα ήταν το ότι η τεχνολογική πρόοδος έβαζε στα μυαλά (κυβερνώντων) ανοήτων την ιδέα, ότι μπορούν να γίνουν θεοί.

Αυτό, με τη σειρά του, συνεπαγόταν έρευνες κυρίως στη Βιολογία, με (κύρια, ή παράπλευρη) παραγωγή εργαστηριακών ύβρεων. Κι όταν τα υβρίδια γεμίζανε τον τόπο καί κινδύνευε ο πολιτισμός με καταστροφή…

  • …ή όντως τον καταστρέφανε τα υβρίδια,
  • ή κάποιος έπρεπε να τα σταματήσει – με κάθε τρόπο.

Καί …μπάμ!….

Η καταστροφή πάντα ήταν πλανητικού επιπέδου, μιά που καί το κακό πάντα ήταν πλανητικού επιπέδου.

. . . . . . . . . . .

γ. Ατλαντίδα καί «Προ-Ατλαντίδα»

Εάν κάποιος έχει ερευνήσει έστω καί λίγο το απώτατο παρελθόν, διακρίνει εύκολα τα σημερινά σημάδια, που δείχνουν πως πορευόμαστε τον ίδιο δρόμο της απωλείας… όπως τότε:

  • Βιολογικές έρευνες ύβρεως.
  • Τεχνητή Νοημοσύνη.
  • Απαξίωση του «καθημερινού» ανθρώπου.
  • Σε αντίθεση, υπερπροσπάθεια μερικών πονηρών κρατούντων να γίνουν …θεοί, εις βάρος όλων των υπολοίπων ανθρώπων.

Καί, κατά κανόνα, οι τεχνολογικές εφευρέσεις είναι γιά το κακό. (Ελάχιστες οι εξαιρέσεις, όπως πχ εκείνα τα νοσοκομειακά κρεββάτια με τον «κλωβό» τριγύρω τους.) Ή εφευρέσεις γιά τη σαχλαμάρα: κάθε εξάμηνο βγαίνει νέο μοντέλο κινητού τηλεφώνου· αλλά, το να βγούν στην αγορά ρομποτάκια γιά βοήθεια μοναχικών ηλικιωμένων ή αναπήρων ατόμων, μπάαα!…

[Στα πλαίσια της σαχλαμάρας / παραγωγής ηλεκτρονικών σκουπιδιών με ημερομηνία λήξεως: η Ελλάδα είναι σε μεγάλο βαθμό αγροτική χώρα, αλλά ρομποτάκια γιά να μαζεύουν τους καρπούς, δεν είδα ακόμη. Αντιθέτως, είδα πωλητικούς να μας κουβαλάνε εδώ Πάκια – γιά την ίδια δουλειά.

Να μή μιλήσουμε γιά ρομποτικά πλοιάρια κι αεροπλανάκια, που θα κάνανε τα σύνορά μας αδιαπέραστα, τόσο σε καιρό ειρήνης, όσο καί σε καιρό πολέμου.]

Από τους πονηρούς κρατούντες καί τα επιστημονάκια τους, λείπουν, βέβαια, αρκετά – κι ευτυχώς! Όπως πχ ο χειρισμός του αιθέρα (αν καί λέγεται πως τον σκαλίζουν μυστικά γιά στρατιωτικούς σκοπούς), ή ο χειρισμός των κρυστάλλων. Πάντως, αυτά υπήρχαν τόσο στην Ατλαντίδα, όσο καί στην -ας την ονομάσουμε- «Προ-Ατλαντίδα», δηλαδή τον πολιτισμό που κατέπεσε 19,000 χρόνια πρίν καταπέσει η γνωστή μας Ατλαντίδα.

Υπήρχαν, βέβαια (τα καλά καγαθά εξ αυτών), καί στην πάλαι ποτέ Ελλάδα, αλλά μετά τον Κατακλυσμό δεν έγινε καμμία προσπάθεια να επανακτηθούν. Κάποια προκατακλυσμιαία υπερτεχνολογία διασώθηκε μέν στα άδυτα των αρχαίων ναών μας, αλλά πέραν αυτού ουδέν. Καί σήμερα, πάλι εξαφανισμένη είναι η υπερτεχνολογία αυτή.

. . . . . . . . . . .

Οι ομοιότητες, τώρα, καί οι διαφορές Ατλαντίδας καί Προ-Ατλαντίδας σ’ αυτά τα θέματα, είναι περίπου οι εξής – όπως τις έχω στοιχειοθετήσει μετά από έρευνα:

Ατλαντίδα:

  • τεχνολογία κρυστάλλων
  • τεχνολογία αιθέρα
  • βιολογικές έρευνες καλές (πχ προσπάθεια γιά μακροζωΐα χωρίς ασθένειες) έως ουδέτερες (πχ γονίδιο του χρώματος των μαλλιών του μελλοντικού μωρού, ώστε να είναι «μοδάτο»)
  • βιολογικές έρευνες κακές (πχ αθανασία -μέσωι κλωνοποιήσεως αρχικώς-, αλλά μονάχα γιά τους κρατούντες)
  • τεχνητή νοημοσύνη
  • ιπτάμενοι δίσκοι
  • καί μερικά ακόμη δευτερεύοντα (πχ υψηλά πολυώροφα κτίρια), που τα περισσότερα μου διαφεύγουν τώρα.

(Καί μερικά ακόμη, γιά τα οποία δεν είμαι καθόλου σίγουρος, διότι δεν έχω ισχυρές ενδείξεις – πχ διαστημικός εποικισμός.)

Πρό-Ατλαντίδα:

Εδώ οι ενδείξεις είναι αδύναμες, πάντως υπήρχαν…

  • βιολογικές έρευνες κακές!!!

Βλέπετε, η Προ-Ατλαντίδα αντιστοιχεί στην -κατά τη Μυθολογία- εποχή του Τυφώνα καί της Έχιδνας! Κι εκεί ακριβώς εντάσσονται κι οι τεχνητές μήτρες, που κάποιοι ονειρεύονται σήμερα, δήθεν γιά το καλό των γυναικών!

Πώς το ξέρω;

. . . . . . . . . . .

Κατ’ αρχήν, ο Τυφών καί η Έχιδνα είναι αιμομικτικό ζεύγος (ρίξτε μιά ματιά στους συνδέσμους, όπου παραπέμπω!)· σχεδόν παναπεί, ότι κι αυτό παρήχθη από βιολογικά πειράματα. Επίσης, γέννησαν τέρατα.

Επίσης, κάπου στη μακρυνή εκείνη εποχή εντάσσεται κι η απαρχή των Αμαζόνων, που δεν γουστάραν τους άντρες. Δηλαδή, μιλάμε γιά εποχή ούλτρα επιθετικής / δολοφονικής μητριαρχίας, σαν αυτή που οραματίζονται να (ξανα)φέρουν διάφορες σημερινές φρενοβλαβείς «δικαιωματίστριες».

Γιατί;

Διότι, όποιος (μ)πολιτισμός έχει στη διάθεσή του τεχνητές μήτρες (εκκολαπτήρια εμβρύων, δηλαδή), τότε εκκινεί από δύο πιθανές αφετηρίες:

  • Είτε τα έμβρυα δημιουργούνται με τεχνητή γονιμοποίηση (όπως σήμερα στα ζευγάρια που δεν κάνουν παιδί εύκολα), καί αμέσως μετά τα αναλαμβάνει η τεχνητή μήτρα,
  • Είτε τα έμβρυα δημιουργούνται «από λευκό χαρτί», όπως λέγεται στην τεχνολογία, δηλαδή εκ του μηδενός. Δηλαδή, αν υπάρχει τρόπος ν’ αντικαθίσταται το φυσικό αντρικό σπέρμα από τεχνητό, τότε όντως ο άντρας είναι τελείως άχρηστος· καί αν, παρ’ ελπίδα, βρεθεί να έχει επιζήσει κανένας, φονεύεται με συνοπτικές διαδικασίες.

Εν συνόψει, συμπεραίνουμε πως, την εποχή του Τυφώνα καί της Έχιδνας, προφανέστατα οι άντρες δεν χρειαζόντουσαν. Αν τους αφήναν να ζήσουν, τότε το κάνανε γιά να σπάνε πλάκα μαζί τους, να τους βάζουνε σε αγγαρείες (γιά σέξ, δεν νομίζω – οι τότε γυναίκες πρέπει να είχαν υποστεί μετάλλαξη, απ’ ό,τι καταλαβαίνω), ή να τους βάζουν να σκοτώνονται σε πολέμους. Οι γυναίκες κάνανε απόλυτο κουμάντο· καί, απαλλαγμένες από τα βάσανα της εγκυμοσύνης, αποκτούσανε μωρά όποτε το επιθυμούσαν, γιά να μην αισθάνονται συναισθηματική έλλειψη… αν καί, κάτι μου λέει (κρίνοντας από τον χαρακτήρα της Έχιδνας) πως οι τότε τεχνητές μήτρες απλά προετοιμάζανε στρατιές δούλων καί πολεμιστών – κι όχι ζωντανά κουκλάκια γιά συναισθηματική κάλυψη.

Καταλαβαίνουμε, ακόμη, πως, αν είχε εφευρεθεί η αθανασία (έστω καί μέσωι κλωνοποιήσεων – που είναι μόλις ένα βιολογικό βήμα μακρυά από τα τότε επιτεύγματα), αυτή την κρατούσαν μόνο γιά τους άρχοντες. Όχι τον λαουτζίκο. Τέλος, καταλαβαίνουμε πως οι γνωστές από τον Όμηρο Αμαζόνες ήταν απλώς κατάλοιπα των τότε μητριαρχικών γυναικών. Απλώς κρατούσαν τα ιδιόρρυθμα δολοφονικά έθιμά τους, διότι οι τεχνητές μήτρες είχαν καταστραφεί πρό πολλού· δεν υπήρχε περίπτωση να είχαν γλυτώσει τέτοια μηχανήματα μετά από δύο Κατακλυσμούς καί τόσες χιλιάδες χρόνια.

Όπως ακριβώς οι αρχαίοι Αιγύπτιοι μουμιοποιούσαν τους βασιλιάδες τους, διότι απλά τους έμεινε η ανάμνηση των κλωνοποιήσεων της Ατλαντίδας· οι ίδιοι οι Αιγύπτιοι πιθανώτατα είχαν ξεχάσει τον αρχικό σκοπό των μουμιοποιήσεων.

. . . . . . . . . . .

Η Ατλαντίδα κι η Προ-Ατλαντίδα έχουν ακόμη μερικές ομοιότητες καί διαφορές.

Πρώτα, οι διαφορές… η εξής μία διαφορά, δηλαδή: η Ατλαντίδα δεν επανέλαβε τα λάθη της Προ-Ατλαντίδας, με την μητριαρχία καί τις τεχνητές μήτρες. Όπως κι εμείς έχουμε «ενθύμηση» του πολιτισμού της Ατλαντίδας, έτσι είχαν κι αυτοί του προγενεστέρου τους πολιτισμικού κύκλου. Μόνο που, ως έξυπνα άτομα (καί με αρκετά μεγάλο ποσοστό μεταναστών Ελλήνων ανάμεσά τους), κατάλαβαν πως από τις τεχνητές μήτρες καί την αποχή από το σέξ της εποχής εκείνης έλειπε κάτι· κι αυτό ήταν ότι: στα μεν ζωντανά πλάσματα πάντα χρειάζεται η κάλυψη του αιθέρα (που παρέχουν κανονικοί άνθρωποι γονείς σε κανονικά ανθρώπινα μωρά), στα δέ κανονικά, ετερόφυλα ζευγάρια που κάνουν έρωτα, ειδικά σε ζευγάρια που αγαπιούνται, η ανάμιξη των δύο αυρικών πεδίων κάνει θαύματα. (Αν μιλάμε γιά σέξ γιά να βγείς απ’ την υποχρέωση, ή να ξεχαρμανιάσεις, άσ’ το καλύτερα! Μιλάμε πάντα γιά σέξ συν αγάπη.)

Σας βεβαιώνω προσωπικά γιά τα παραπάνω «θαύματα» – ένα εκ των οποίων είναι ν’ αντέχεις την αϋπνία καί να αρκείσαι σε δύο ώρες ύπνο το 24ωρο. (Κι όχι μόνον, αλλά δεν θέλω να επεκταθώ.) Δυστυχώς, δεν θα σας βεβαιώσει κανείς απ’ τους κρατούντες γι’ αυτά, διότι δεν θέλουν. Αντιθέτως, θα σας φλομώσουν με το πόσο καλά είναι τα ομόφυλα ζευγάρια, καί λοιπές ορθοπολιτικές αηδίες της «(σ)χολής της Φρανκφούρτης».

[Δεν θέλω να επεκταθώ σ’ αυτά τα θέματα, διότι θέλω να πάθουν ζημιά οι νεο-Άτλαντες, που τα (ξανα)σκαλίζουν, αν καί ακόμη -κι ευτυχώς!- σε πειραματικό επίπεδο. Θέλω να φάνε τα μούτρα τους καί να μην συνεχίσουν τις πειραματικές βιολογικές ύβρεις τους. Σιγά, λοιπόν, μην τους ανοίξω τα μάτια, μιλώντας δημοσίως!]

. . . . . . . . . . .

Καί οι ομοιότητες Ατλαντίδας καί Προ-Ατλαντίδας;

Χμμμ…

Αφ’ ενός, η δική μας Μυθολογία μας μιλάει σαφώς γιά επίθεση των -υπό τον κακό θεό Κρόνο- Ατλάντων εναντίον των Ελλήνων καί των λοιπών γειτονικών μας λαών· αφ’ ετέρου, η Αιγυπτιακή Μυθολογία μιλάει γιά τον κακό θεό Σέτ / Σε(α)τ-ανά, καί το τί έκανε αυτός εις βάρος των θεών καί των ανθρώπων της Αιγύπτου.

Τέλος, η δική μας Μυθολογία μας μιλάει γιά τον Τυφώνα, καί το πόσο άγριος καί κακός ήταν.

Τα κοινό καί των τριών αυτών λεβέντηδων, ξέρετε ποιό είναι;

Ότι ήρθαν / επιτέθηκαν απ’ τη Δύση.

Παναπεί, ότι καί η εποχή του Τυφώνα καί της Έχιδνας σηματοδοτεί ξανά το μεγάλο νησί της Ατλαντίδας!!!

Σήμερα, βέβαια, Ατλαντίδα δεν υπάρχει. Αλλά υπάρχει (πάλι στη Δύση!) η «Νέα Ατλαντίς», οι ηπαπάρα. (Το «Νέα Ατλαντίς» είναι το καλλιτεχνικό τους όνομα, δοθέν υπό αποκρυφιστού σέρ Φράνσις Μπέηκον, νόθου γυιού της Ελισσάβετ της Α’.)

Όπου διαπράττονται οι ίδιες ακριβώς βιολογικές ύβρεις με την αυθεντική Ατλαντίδα καί την Προ-Ατλαντίδα. (Με την ελαφρά συνέργεια των «παιδιών του Δράκου», των Κινέζων, βεβαίως-βεβαίως. Ας μην ξεχνάμε πως καί στην αυθεντική Ατλαντίδα είχαν περί πολλού τον αστερισμό του Δράκου.)

Ούτως εχόντων των πραγμάτων, πιστεύω, λοιπόν, ότι, εφ’ όσον τα ίδια αίτια παράγουν τα ίδια αποτελέσματα, είναι εύκολο να μαντέψουμε καί της «Νέας Ατλαντίδος» το τέλος! Μόνο που αυτή τη φορά η καταστροφή θα περιοριστεί στις ηπαπάρα, καί δεν θα είναι πλανητική. Δεν κλείσαμε ακόμη τα 19 χιλιάρικα χρόνια, βλέπεις! 🙂

. . . . . . . . . . .

Επίλογος

Τα σημάδια είναι λίαν ανησυχητικά· σιγά μην έρθουν γιά το καλό των γυναικών τέτοιες εφευρέσεις!

Άλλως τε… Αλήθεια, έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς παράγονται σήμερα οι κλώνοι, καί δή οι κλώνοι γιά στρατιωτικούς σκοπούς;

Τους κυοφορούν γυναίκες; ή, μήπως, οι εμπνευστές της δημιουργίας κλωνο-στρατών περιμένουν (μετά από μιά φυσιολογική γέννα) καμιά εικοσαριά χρόνια, να γίνει ο κλώνος ενήλικας με δύναμη καί αντοχές (καί φρόνηση) ενήλικα;

Σιγά!!!!

Νά, λοιπόν, από πού μας προέκυψαν οι τεχνητές μήτρες! Όπως τόσες καί τόσες εφευρέσεις (πχ αυτόματη μετάφραση), που, όταν διαπιστωθεί πως εκτός από στρατιωτικούς σκοπούς εξυπηρετούν καί εμπορικούς, παναπεί ότι μπορούν να φέρουν καί παραδάκι (αλλά ταυτόχρονα να μην κινδυνεύει το στρατιωτικό απόρρητο), τότε βγαίνουν καί παραέξω. Επομένως, όπως είδατε, οι τεχνητές μήτρες δεν ξεκινάνε από καλή αφετηρία.

Τα καλά νέα είναι πως έχουμε ακόμη καιρό ν’ αντιδράσουμε στις διαπραττόμενες ύβρεις, βιολογικές καί μή. Ακόμη. Βαρειά, μιά δεκαετία. Αλλά, αν μέχρι την εκπνοή της δεκαετίας μείνουμε αδρανείς, σχολάσαμε! Θα μας σχολάσουν, γιά την ακρίβεια.

. . . . . . . . . . .

Το σημερινό αφιερώνεται στη γέννηση του Χριστού! Αλλά, καί γιά όσους δεν πιστεύουν, ας πούμε ότι αφιερώνεται στη γέννηση της ελπίδας.

Πραγματική γέννηση ελπίδας, κι όχι γέννηση από …τεχνητή μήτρα!

 

ΤΕΛΟΣ

. . . . . . . . . . .

 

Υγ 1: (Μ)πολιτισμοί, ακόμη παλιότεροι από Ατλαντίδα / Προ-Ατλαντίδα, έχουν κάνει τα ίδια, ίσως καί χειρότερα. Μόνο που δεν μπορώ (ακόμη) να τους εντοπίσω / εγκιβωτίσω σε συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο.

Γιά παράδειγμα, η δημιουργία τόσο των χιμπατζήδων, όσο καί των Νεάντερταλ, εντάσσεται στις προσπάθειες δημιουργίας (με βιολογικές παρεμβάσεις) στρατών δούλων καί πολεμιστών. Γι’ αυτό οι χιμπατζήδες μας μοιάζουν τόσο πολύ στα γονίδια, διότι είναι μεταλλαγμένοι άνθρωποι. Οι Νεάντερταλ, πάλι, είναι ανακάτεμα γονιδίων ανθρώπου καί σκύλου… γι’ αυτό βλέπετε ανά τας Ευρώπας μπουρδέλλα κτηνοβασίας σε σκυλιά. Μαντέψτε, λοιπόν, ποιοί μπορεί να είναι οι θαμώνες τέτοιων ιδρυμάτων! (Ναί, υπάρχουν καί σήμερα Νεάντερταλ. Δεν «εξαφανίστηκαν», όπως ισχυρίζεται η επίσημη «επιστημονική» παραμυθολογία.)

Αυτά τα δύο είδη δημιουργήθηκαν σε εποχές ακόμη παλιότερες της Προ-Ατλαντίδας· πολύ παλιότερες. Αλλά, δυστυχώς, δεν γνωρίζω, δεν έχω βρεί το πότε.

Υγ 2: Οι Άτλαντες επιστήμονες κάτι είχαν υποψιαστεί με τους κλώνους, ότι μερικές φορές (καί υπό συνθήκες) μπορεί ν’ αποκτήσουν ψυχή… οπότε, γιά τις στρατιωτικές τους ανάγκες (πρίν την επίθεση στην ανατολική Μεσόγειο) φτιάξανε πολυάριθμους σπαρτούς. Διότι, ο φόνος έμψυχου κλώνου είναι ούχ’ ήττον ανθρωποκτονία, με ό,τι αυτή συνεπάγεται σε νομικό καί μεταφυσικό επίπεδο. Ο σπαρτός, όμως, είναι απλά κρέας που περπατάει.

Αυτούς ακριβώς τους σπαρτούς εκλήθησαν ν’ αντιμετωπίσουν οι αμυνόμενοι καί προμαχούντες των άλλων λαών Έλληνες· κι επειδή δεν είχαν τόσους στρατιώτες, να τα βάλουν σώμα με σώμα με τα αμέτρητα βιολογικά δίποδα κρέατα των Ατλάντων, ρίξανε τα αιθερικά τους όπλα καί ρήμαξαν τον πλανήτη… τα κάναν όλα κολυμπηθρόξυλο, μην αφήνοντας ούτε φυλλαράκι πράσινο απείραχτο.

Παρατηρήστε ότι οι μεγάλες έρημοι του πλανήτη μας βρίσκονται ανάμεσα σε πολύ συγκεκριμένα γεωγραφικά πλάτη· από την Μοχάβι καί την Αριζόνα, μέχρι τη Σαχάρα, τη Γεδρωσία, τη Γκόμπι, την Τακλαμακάν. Τώρα, ξέρετε το γιατί!

Η σκηνή, όπου οι Έλληνες επιτίθενται εναντίον των Ατλαντείων σπαρτών, έχει δοθεί μεγαλειωδώς στον κινηματογράφο («The Mummy Returns»), αν καί παραλλαγμένη. Οι σπαρτοί είναι κάτι σαν «χωμάτινοι άνθρωποι», καί οι Έλληνες …μαυροφορεμένοι έφιπποι Άραβες! Τέλος πάντων… Χόλλυγουντ είν’ αυτό, όχι πανεπιστημιακή έδρα Ιστορίας!

Υγ 3: Είναι αλήθεια πως όλες αυτές οι σκοπούμενες σημερινές επαναλήψεις των βιολογικών ύβρεων του παρελθόντος προέρχονται από «ενθυμήσεις» των διαφόρων νεο-Ατλάντων;… που τις βάζουν στα σκαριά, προκειμένου (λόγωι εκδικητικότητας καί πικρίας) να πετύχουν τώρα, αυτό που δεν πέτυχαν τότε;

Όχι απαραίτητα.

Μπορεί να προέρχονται καί από απλά λογικά σκεπτικά βήματα διαφόρων ανοήτων, που οραματίζονται τους εαυτούληδές τους κάπως σαν θεούς προσεχώς.

[Νά, πχ εφτούνος εδώ. Ο οποίος δήλωσε σε συνέντευξη ότι η Τεχνητή Νοημοσύνη τον κάνει να αισθάνεται κάπως σαν θεός! Καί ο οποίος μίλησε στους εδώ ιθαγενείς, στα πλαίσια της εκδήλωσης «Υβρίδια»!!!!! (Δες παραπάνω σύνδεσμο.)

«Θεός»!… Μάλιστα. ‘Ντάξ’. Ό,τι πείς.

Να υποθέσω ότι αυτός, ως θεός, φερ’ ειπείν δεν πάει γιά χέσιμο… ή, ότι τα βράδυα κοιμάται σε φάτνη;

Δεν ξέρω, αλλά κάτι μου λέει πως κατά ‘κεί, στο Έμ-Άη-Τή, έχουν καλαμιώνες από τριγύρω· καί οι απόφοιτοί του, μαζί με το πτυχίο, κόβουν στην τελετή αποφοίτησης κι από ‘να καλάμι καί το καβαλάνε.]

Ως παράδειγμα, πράγματι χρειάζεται μία τεχνητή μήτρα, αν μία γυναίκα δυσκολεύεται τρομερά να κάνει παιδί, καί δεν βρίσκεται παρένθετη μητέρα. Είναι η λογική σκέψη που σου έρχεται αυτόματα στο μυαλό, αν θες να βοηθήσεις την κατάσταση με την απελπισμένη γυναίκα. Καί βέβαια, αν εφεύρεις κάτι τέτοιο, η περηφάνεια σου μετά θα χτυπήσει ταβάνι!

Όμως, είδατε πως τέτοιες εφευρέσεις κατά κανόνα καταλήγουν να υπηρετούν κακούς σκοπούς, άρα το αποτέλεσμα («ενθυμήσεων» καί λογικών σκέψεων) είναι το ίδιο: τελικώς, απευκταίο!

Υγ 4: Οι σημερινοί Αιγύπτιοι έχουν διατηρήσει την ανάμνηση του «κακού που έρχεται από τη Δύση», βλέποντάς το στον φοβερό καί τρομερό (δυτικό) άνεμο της ερήμου, τον Σιμούν. Όποτε σηκώνεται, η άμμος μπορεί να θάψει ανθρώπους ζωντανούς!

Ο άνεμος αυτός στη Αίγυπτο ονομάζεται καί «Χαμσίν» (στα Αραβικά: «πενηντάρης»), διότι μία φορά που σηκώθηκε προπολεμικά, κράτησε πενήντα μέρες καί δεν έλεγε να καταλαγιάσει! Περιττό να πούμε πως, όσοι τον έζησαν, φάγαν την τρομάρα της ζωής τους!


ergdhmerg.wordpress.com



22 σχόλια:

  1. Πώς ο εμβολιασμός οδηγεί στην πραγματικότητα τον Covid να γίνει πιο μολυσματικός
    Νέβιλ Χότζκινσον
    23 Δεκεμβρίου 2022

    https://www.conservativewoman.co.uk/how-vaccination-is-actually-driving-covid-to-be-more-infectious-2/

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όποτε διαβάζω τον Εργοδότη, νοιώθω θλίψη και ζήλια. Θλίψη γιατί δεν είχα έναν τέτοιο δάσκαλο στο σχολείο και ζήλια για τους μαθητές του.

    Αν είχα έναν τέτοιο ΔΑΣΚΑΛΟ στο σχολείο, ακόμα και σήμερα θα τον είχα ΦΙΛΟ - ΑΔΕΛΦΟ.

    Ευχαριστώ Εργοδότη και βρίσκομαι σε αναμονή συνάντησης. Στο Ιερό Βουνό.

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ γιά τα καλά σου λόγια, αλλά δεν είμαι τόσο καλός δάσκαλος. Το στύλ μου είναι έρευνα σε εργαστήριο, όχι μαυροπίνακας. Απλώς, κάνω μιά δουλειά (ελλείψει της ιδανικής), γιά να μή γίνω κλέφτης. :-)
      Κι όσο γιά το αν μ' εκτιμούν οι μαθητές μου, άσ' το καλύτερα... Όταν θα μάθουν να εκτιμούν το ο,τιδήποτε / τον οποιονδήποτε, το ξανασυζητάμε! Μέχρι στιγμής, τα θεωρούν όλα δεδομένα. Η λέξη "υποχρεώσεις" (καί κάτι ...συνώνυμες) τους είναι άγνωστη.

      Διαγραφή
  3. ΤΑ ``ΜΕΘΕΟΡΤΙΑ'' ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΟΛΙ-ΤΙΣΜΟΥ ΑΓΑΠΗΤΕ ΕΡΓΟΔΟΤΑ, ΙΣΩΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ``ΛΥΣΗ'' ΕΞ ΕΝΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΤΕΚΝΟΠΟΙΙΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ..
    ΣΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ [ΝΟΜΙΖΩ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ] ΚΑΠΟΤΕ ΠΑΛΙΑ....
    ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΣΑΣ, ΓΙΑ ΣΑΣ !
    ΠΡΟΤΕΡΟΝ ΓΑΡ.... ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΑ ΣΚ@ΤΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΥΓΡΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΟΙ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΙ ΜΕ ΜΥΑΛΟ ΚΟΤΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΣΤΟ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ [ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ].....
    ΝΑ ΒΡΕ ΚΟΥΤΑ, ΣΑΣ ΒΡΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ !!!!
    ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΑΙΔΑΚΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΥΒΡΙΔΙΟ, ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΕΓΓΟΝΑΚΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΓΕΝΝΗΤΟΡΕΣ, ΠΟΥ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΙΤΕ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΙΟ, ΕΙΤΕ ΠΙΕΣΑΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ.
    ΜΙΑ ΠΤΥΧΗ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΤΡΙΠΤΥΧΟ ``ΠΡΟΒΛΗΜΑ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ-ΛΥΣΗ''.

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΒΑΣΤΑΚΤΟ,ΠΟΥ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ....

      ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

      Διαγραφή
    2. @Αγγελική:

      Ακριβώς! Μιά (φασιστική) ευγονική μέσωι της οικονομικής δυνατότητας.

      Στα "βόρεια προάστεια" (καί παγκοσμίως, σε τέτοιους κύκλους), ο φτωχός θεωρείται κάτι σαν καρμικό μίασμα. Άρα, γιατί να κάνει παιδιά; Να ψοφήσει καί να εξαφανιστεί όλο του το σόϊ!
      (Βέβαια, αυτά δεν τολμάνε να πάνε να τα πούνε πχ στην Κίνα.)

      Διαγραφή
  4. Όνειρο ζεις....
    Xarari Ga Mesie

    https://rumble.com/v1d5box-82549617.html

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έχω την αίσθηση ότι αυτή η είδηση βγήκε μπας και ξυπνήσουν τα ζα, που λέει κι ο παλαιός, που δεν δέχονται με τίποτα ότι υπάρχει η τεχνολογία κλωνισμού. Σε λίγο που θα βγάλουν στη φόρα και τους αυξητικούς παράγοντες, για ακόμα μια φορά οι ψέκες θα βγουν αληθινοί.

    Και μην ξεχνάμε ότι αυτό που ανακοινώνεται στο κοινό είναι 50 χρόνια πίσω σχετικά με αυτό που είναι διαθέσιμο για τους λίγους ή το στρατό.

    Ότι και να σχεδιάζουν, όσες μηχανές να φτιάξουν όσες μήτρες και να κάνουν, ΟΛΑ διαλύονται με ένα EMP 😈

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δομές και συστατικά των εμβολίων βρέθηκαν σε μη εμβολιασμένους. Όχι μόνο πρωτεΐνη ακίδα

    https://www.bitchute.com/video/SxSXd4rOnOLu/

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΗ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ...
      ΜΟΛΥΣΜΕΝΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΤΑΜΠΟΝ.
      https://www.facebook.com/100083971359359/videos/674947124284805

      ΔΗΜΗΤΡΗΣ

      Διαγραφή
    2. ''Το σημερινό αφιερώνεται στη γέννηση του Χριστού! Αλλά, καί γιά όσους δεν πιστεύουν, ας πούμε ότι αφιερώνεται στη γέννηση της ελπίδας.''

      Δεδομένης της εναλλακτικής αφιέρωσης και στη γέννηση της ελπίδας...

      Dum Spiro Spero
      Ή
      Κατά Συνθήκην Ψεύδη
      Ή
      Η Παρηγοριά Της (έστω και ψευδεπίγραφης) Μετάνοιας

      Καθώς παίρνω εκατοντάδες e-mail άγνωστων φίλων που με ρωτάνε Πως πέρασα Τα Χριστούγεννα;
      και, ως εικός, αδυνατώ να απαντήσω στον καθένα χωριστά, δράττομαι της ευκαιρίας να απαντήσω με αυτό μου το σχόλιο:

      Μοίρα Καλή όρισε με Τον γέροντα Μαρκήσιο να επικοινωνήσουμε, να ανταλλάξουμε Ευχές και, Ανήμερα Τα Χριστούγεννα, να καθίσουμε πλάι πλάι στο Γιορτινό Τραπέζι πού' χε Όλα Τα –κατά τα ειωθότα– Καλά Του Μεγαλοδύναμου
      Γιορτάζοντας πως κουτσά–στραβά βγάλαμε τον μισό Χειμώνα, Γεγονός Θριαμβικόν, Χαρμόσυνον, Ελπιδοφόρον – Σημάδι Θείον; πως με λίγη Τύχη –Μονάρχου και Των συν Αυτώ Θελόντων– θα βγάλουμε και τον άλλο μισό, έστω και εάν –τελικά– ο Χειμώνας μας δείξει τα δόντια Του.
      Κι ενώ Όλα πήγαιναν κατ' Ευχήν –φαγιά, πιοτά, τσουγκρίσματα των ποτηριών μετ' Ευχών ''Κύριος ετέχθη – Αληθώς ετέχθη''– θες γιατί αιφνιδιαστήκαμε, θες γιατί ντραπήκαμε, θες γιατί, Χρονιάρες Μέρες, δε θέλαμε να ανοίξουμε Μέτωπα με θεοπίστους, θεοσεβείς, έχοντες Φόβον Θεού,
      Στους απεσταλμένους των διεθνών ΜΜΕ που, με προτεταμένα μικρόφωνα, συνωστίζονταν ρωτώντας μας: ''Πως από δω;'', δηλώσαμε ψευδώς πως Εορτάζαμε Την Έλευσιν Του Σωτήρος,
      Δήλωση, που έγινε ενθουσιωδώς δεκτή από το πλήθος των πιστών που είδε, πίστεψε, γονάτισε και σταυροκοπήθηκε θαυμάζοντας Θαύμα Θαυμάτων: Την Επιστροφή των Ασώτων.

      ''Ρε συ, δεν πάμε σ' έναν ιερό ναό να ανάψουμε κανά κεράκι – Μονά Κερδίζουμε, ζυγά δε χάνουμε αφού Εάν υπάρχει Παντοκράτωρ, θα πάμε στον Παράδεισο κι εάν πάλι δεν υπάρχει, Τι χάνουμε; Την τσόχα ή τα ραφτικά;'' είπε ο Σοφός γέρων Μαρκήσιος και συμπλήρωσε:
      ''Των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν. Στην ηλικία Μας δεν πρόκειται να αντέξουμε κωπηλάτες στου Κάτω Κόσμου τη γαλέρα, με το ρυθμό να δίνουν οι θρήνοι, οι κλαυθμοί, οι οδυρμοί και ο βρυγμός των οδόντων των αμαρτωλών που καίγονται αιώνια στο άσβεστο Πυρ της Κολάσεως εκλιπαρώντας επί ματαίω για έλεος.
      Θα κλάψουμε Πικρά, μα θά' ναι Αργά.'' Κι είχε Δίκιο.

      Στον ιερό ναό, ο ιερεύς καλοσυνάτος, προσηνής και ευπροσήγορος μας καλοδέχθηκε: ''Καλώς Τους, Καλώς Τους, Καλώς ήλθατε εις Τον Οίκον Σας, Τον Οίκον Του Επουρανίου Μας Πατρός... Ευελπιστώ πως τώρα που μάθατε Την Πόρτα... και δείχνοντας με το βλέμμα Το Φιλόπτωχον... ''Ό, τι προαιρείσθαι''.

      Α.Κ.

      Διαγραφή
    3. Τελικά, ποιος είναι αυτός ο "Σοφός γέρων Μαρκήσιος" ; Δεν έχω καταλάβει.. Τις προηγούμενες ημέρες που είχε αναφερθεί, αλλού πήγε ο νους μου.

      Διαγραφή
    4. Φίλε Κ-Τ,

      Το Ερώτημα ''Ποιος είναι αυτός ο "Σοφός γέρων Μαρκήσιος" με πηγαίνει χρόνια πίσω, σε Μια Υπέροχη Διαφήμιση της LANCIA.
      Είχε την φωτογραφία μιας πανέμορφης, κατακόκκινης, τετράπορτης FULVIA και η Λεζάντα έγραφε: ''Μια LANCIA είναι... μια LANCIA.''
      Όπερ μεθερμηνευόμενον Όποιος ξέρει Τι είναι μια LANCIA Έχει Καλώς κι όποιος πάλι δεν ξέρει, ουδέν πρόβλημα, ας αγοράσει ό,.τι θέλει· Ένας ''Μύθος'' δεν ''πακετάρεται'', σε συσκευασία δώρου, ούτε και ευτελίζεται υμνούμενος από ''επιτήδειους'' ντίλερ.
      Έτσι και Ο "Σοφός Γέρων Μαρκήσιος" είναι... Ο "Σοφός Γέρων Μαρκήσιος".

      Δεν ξέρω για προηγούμενες αναφορές αλλά ευελπιστώ πως -δεδομένων Τόπου, Χρόνου, Συνθηκών- δεν υπήρξε ΠΑΡΑΝΟΗΣΗ, ως προς την αναφορά σε σοφρωνιστικό ''λουκέτο'' new look - εις μικρόν Δίκη, Καταδίκη, τον Βαραβά-τον Βαραβά, Στέφανος εξ ακανθών, Σταυρική Θυσία χωρίς, έστω και τυπική, αγιοκατάταξη στις ατέλειωτες ουρές των ανώνυμων αγίων πάντων - Υπερτάτην Δικαίωσιν ενός Σοφού Γέροντος Μαρκήσιου.

      Φιλικά πάντα

      Α.Κ.

      Διαγραφή

  7. `Ωχχχ Θεέ μου ! Αυτό συνεχίζει να χύνεται και δεν σταματά…. οι γυναίκες μας σφαγιάζονται από τα εμβόλια με αριθμούς τόσο μεγάλους, που δεν μπορούμε απλά να δημοσιεύουμε όλα όσα λαμβάνουμε! Όπως το μαντέψατε, κυρίως από την Pfizer.

    https://www.eutimes.net/2021/12/sexy-babes-massacre-12-more-super-hot-chicks-crippled-by-vaccines/


    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ ΑΠΟΧΡΙΣΤΟΠΟΙΗΣH

    https://angelokarageorgos.gr/i-genetiki-metavasi-se-mia-kata-diaolou-apoxristopoiisi/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φανταστείτε οτι ο ένας μου ο υιός (θα γίνει 18 ετών), προχθές μου είπε οτι για συμπλήρωμα εισοδήματος θα "πουλάει" το σπέρμα του. Όχι σε τράπεζες σπέρματος αλλά απ'ευθείας στην λήπτρια, η οποία θα πρέπει απαραιτήτως να είναι αμπόλιαστη (όπως είναι ο ίδιος) !! Αυτό, μετά απο 2-3 χρόνια, που θα έχει "καταλαγιάσει ο κουρνιαχτός" και θα έχουν ξεκαθαρίσει κάπως τα πράγματα. Μου λέει "ρε πατέρα, θα είμαστε περιζήτητοι οι αμπόλιαστοι τότε. Εργασία και χαρά θα είναι για εμάς". Πέστε μου εσείς αν έχει άδικο !!

    Βέβαια, μου το είπε χάριν αστεϊσμού, αλλά φαντάσου με τι τρόπο η νέα γενιά αντιμετωπίζει το όλο θέμα. Τα παιδιά έχουν ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ την παγίδα και, ως νέοι που έχουν κέφι για αστεία, το διακωμωδούν. Βέβαια, έχουν την ευθυξία να μην μιλάνε ανοικτά σε φίλους ή φίλες τους που το έχουν "μπουμπουνίσει" για να μην τους στεναχωρούν !!

    Αλλοίμονο στα παιδιά που δεν άσκησαν την ελεύθερή τους βούληση και εμπιστεύτηκαν (= παρασύρθηκαν) τους γονείς τους. Η στειρότητα θα χτυπήσει κόκκινο, σε όσους βέβαια την "βγάλουν καθαρή", αγόρια και κορίτσια. Δεν θα χαρακτηρίσω εγώ τους γονείς που πήραν την απόφαση, διότι ΔΕΝ έχω το δικαίωμα. Άλλος θα τους ΚΡΙΝΕΙ, όταν έρθει η ώρα. Ούτε λυπάμαι ΚΑΝΕΝΑΝ εκτός των ΠΑΙΔΙΩΝ. Όλοι οι ενήλικες είχαν τις ίδιες ευκαιρίες με εμάς (που δεν το κάναμε) να το ψάξουν, να κρίνουν, να βάλουν το μυαλουδάκι τους να "δουλέψει" και να πάρουν τις αποφάσεις τους. Ό,τι γέγονε, γέγονε.

    Έρρωσθε

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διός Κούρε να πεις στο γιος σου πως οι σκεψεις του συμβαδιζουν
      και με αλλους.....
      Ο 24χρονος γιος μου,αυτο μου το ειχε αναφερει περυσι ......γελωντας......
      Περα απο την πλακα,σε λιγα χρονια οι ανεμβολιαστοι-ες θα πωλουν
      το σπερμα και το αιμα ως Χρυσο........

      Να το χαρεις ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΣΟΥ οπως ΠΟΘΕΙΣ.

      Stew Peters
      Βάζω στοίχημα και στο σπέρμα.

      https://twitter.com/realstewpeters/status/1607910487525830656?cxt=HHwWgMDR-beEudAsAAAA

      ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

      Διαγραφή

  10. Οι... χειρότεροι των χειροτέρων που πέρασαν από τον πιο αδύναμο κρίκο!
    https://rumble.com/v2150yw-...-.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρώτα απ' όλα.. φαίνονται και από τις φάτσες τους. Είναι όλοι Αλβανοί και αγράμματοι αλβανοί.

      Διαγραφή