«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2023

Νέα Τάξη Πραγμάτων - Η Μεγάλη Επανεκκίνηση σε 5 φωτογραφίες


 

Η Μεγάλη επανεκκίνηση είναι το σχέδιο της Νέας Τάξης Πραγμάτων για την υποτιθέμενη σωτήρια του πλανήτη απο την κλιματική αλλαγή που στην ουσία σύμφωνα με την θεωρία αυτών που την σχεδίασαν ευθύνεται ο άνθρωπος. Στήν πραγματικότητα όμως ο στόχος της μεγάλης επανεκκίνησης δεν είναι άλλος απο την σκλαβιά του ανθρώπου  και αυτό προκύπτει απο τα δεκάδες βίντεο  και φώτο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και ξεσκεπάζουν αυτήν την συνωμοσία. Οι παρακάτω φωτογραφίες αφηγούνται ένα  μικρό δείγμα του  GREAT RESET 


 ΦΩΤΟ1 Ολοι οι ηγέτες με το διακριτικό σηματάκι του great reset στο σακάκι τους.


 ΦΩΤΟ 2 Ο Bill Gates είναι ένας απο τους βασικούς  μέντορες του σχεδίου εδώ  τον βλέπουμε να βραβεύει τον Ινδο ηγέτη με το σήμα του Great Reset. (Σημ. Διόδοτου: Αυτό έγινε 2 Οκτ.2019, όταν ο Μόντι ήταν και ο ίδιος ανυποψίαστος για αυτό που έρχεται με την απάτη του κοροϊδοϊού. Η Ινδία εκείνες τις μέρες γιόρταζε τα 75 χρόνια ανεξαρτησίας της, και ο Γκέιτς αυτοπροσκλήθηκε εκεί για να τον βραβεύσει, επειδή έφερε λέει εις πέρας επιτυχώς το πρόγραμμα "αποσκάτησης" της χώρας χαχαχαχα, δηλ. κατασκευής τουαλετών σε όλους πλέον τους δημόσιους χώρους της χώρας, ώστε να εξαλειφθεί η ανοικτή αφόδευση)


 

ΦΩΤΟ 3 Το Great Reset σε εφαρμογή κινητών .


 

ΦΩΤΟ 4 Οι υποτιθέμενοι στόχοι της "βιώσιμης ανάπτυξης"


ΦΩΤΟ 5 Οι πραγματικοί στόχοι...


 

Ζουν ανάμεσά μας...


 

 


 


 

5 σχόλια:

  1. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!!
    https://odysseiatv.blogspot.com/2023/01/blog-post_607.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μεγάλη επανεκκίνηση ά λά Ελληνικά: να τουφεκίζεις επί τήι εμφανίσει όποιον λέει μ@λακίες. (Γκέητς καί Σβάμπαινα προβλέπω πως θα εγκαινίαζαν το έθιμο.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κρατήστε την παρακάτω ανάρτηση (στο τέλος του σχολίου μου). Ο σκοπός είναι ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ.

    Ό,τι συμβαίνει στη Βραζιλία, είναι εν δυνάμει πιθανό να συμβεί και εδώ, αν και ακόμα οι εκλογές εδώ γίνονται έγχαρτες. Θα πρέπει να δώσουμε την απαραίτητη προσοχή στα εκεί γεγονότα και να το σκεφτούμε διπλά, σε περίπτωση που κάποιοι θα αρχίσουν τις κραυγές για ξεσηκωμούς κλπ. Το βούτυρο στο ψωμί του λουλά (κατά μποτίλια) είναι ο ξεσηκωμός και η κύρυξη έκτακτης ανάγκης, η οποία σημαίνει Συνταγματικά Δικαιώματα = Τέλος (τα όποια δικαιώματα, τέλος πάντων).

    Πρίν οι φίλοι σχολιαστές γράψουν για Singular Logic κλπ, ας έχουν στο μυαλό τους οτι οι εκλογές εδω ΔΕΝ μπορούν να κλαπούν μέσω software, δηλ του λογισμικού της εν λόγω εταιρίας, διότι πολύ απλά η ΠΗΓΗ εισόδου της πληροφορίας είναι το ΕΓΧΑΡΤΟ ψηφοδέλτιο (και μάλιστα σταυρωμένο με στυλό). Άρα η ΠΙΘΑΝΗ κλοπή θα πρέπει να γίνει στην πηγή, δηλαδή στο εκλογικό τμήμα.

    Η αντίδρασή μας θα πρέπει να είναι την ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ να στείλουμε στο σπίτι τους ΟΛΟΥΣ όσους μας είχαν κατσικωθεί στο σβέρκο απο το 74 (τουλάχιστον) και μετά. Ο Λ Ο Υ Σ !!!! Αν τα έγχαρτα ψηφοδέλτια είναι ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ εναντίων τους, όση νοθεία και να κάνουν ΔΕΝ θα μπορέσουν να ανακόψουν το κύμα. Αν γίνει αυτό, τότε πιθανότατα θα προκύψει περίπτωση κλοπής της βούλησής μας, με άλλους τρόπους, δηλαδή συνεργασίες κλπ. Εκεί θα υπάρξει ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ και φυσικά ΔΕΝ μπορώ να προβλέψω το αποτέλεσμα.

    Πάντως, σε κάθε περίπτωση, έχω την ΑΙΣΘΗΣΗ οτι αυτές οι εκλογές θα είναι οι ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ, με τη μορφή που τις ξέρουμε. Έχω και ΑΙΣΘΗΣΗ για τις επόμενες, αλλά όλα στην ώρα τους χαχαχα. Λέω ΑΙΣΘΗΣΗ και όχι βεβαιότητα (ΔΕΝ γνωρίζω κάτι για να το αναφέρω).

    Η εκπαιδευτική ανάρτηση εδώ (και δώστε ιδιαίτερη προσοχή και στις δηλώσεις της κούλας) : "Όλη η αλήθεια σχετικά με τα γεγονότα στη Βραζιλία!"

    https://sinomosiologos.blogspot.com/2023/01/blog-post_10.html

    Έρρωσθε

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε boy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Πολύ καλή ανάρτηση να την έχουμε συνέχεια υπ' όψιν.

      Έρρωσο

      Διαγραφή
    2. Γιατί πιστεύω ότι δεν θα γίνουν εκλογές στην Ελλάδα;;;;;;
      ΔΠ

      Διαγραφή