«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2023

"Δηλαδή, εσείς αν και επιστήμονας, πιστεύετε στο Θεό;"


Στις 3 Ιανουαρίου στην ΕΡΤ3, ανάμεσα σε "ειδήσεις" για τους εγχώριους και τους εισαγόμενους celebrities, ανάμεσα σε ειδήσεις που τρομοκρατούν, φοβίζουν και χειραγωγούν το λαό μας, προβλήθηκε και το συγκλονιστικό νέο για τον 17χρονο Ταξιάρχη στη Μυτιλήνη, για τον οποίο ενώ είχε κινηθεί η διαδικασία δωρεάς των οργάνων του γιατί πληρούσε τις προϋποθέσεις εγκεφαλικής νέκρωσης, άρχισε να συνέρχεται και να δίνει σημεία εγκεφαλικής λειτουργίας !


Όλο το ιστορικό της περίπτωσης, ΕΔΩ


Η παρουσιάστρια των ειδήσεων θέλησε να δώσει το χαρμόσυνο νέο όχι ως θαύμα, αλλά ως μια κατάκτηση του 17χρονου, αλλά και να θέσει τον νευροχειρουργό κ.Σουρτζή προ των " επιστημονικών ευθυνών " του, να αποκαταστήσει δηλαδή την πιθανή παραπληροφόρηση και τη δυσφήμιση της καμπάνιας της δωρεάς οργάνων από ένα τέτοιο " τυχαίο" γεγονός....


  Προς τιμήν του ο νευροχειρουργός είπε ότι εκπλήσσεται για την έκταση που πήρε η είδηση καθώς τέτοια γεγονότα εγκεφαλικά νεκρών ανθρώπων συμβαίνουν, αν και δεν είναι δυστυχώς η συχνότερη έκβαση και πλέον υπάρχει αυτό το ποσοστό να επανέλθει ο "εγκεφαλικά νεκρός" , ποσοστό που τίθεται στη διάθεσή των συγγενών, για να αποφασίσουν να δωρίσουν τα όργανα, ή να μην τα δωρίσουν ελπίζοντας στο θαύμα.

Δηλαδή επισήμανε ότι ο εγκεφαλικά νεκρός που ήδη η οικογένεια του σκέπτεται τη δωρεά οργάνων, συνέβη και άλλες φορές λίγες ώρες πριν τη δωρεά να επανέρχεται και μάλιστα να συνέρχεται πλήρως!

-"Δηλαδή, εσείς αν και επιστήμονας, πιστεύετε στο Θεό; " τραύλισε η τηλεπαρουσιάστρια σα να υπέστη εγκεφαλικό....
-"Ναι πιστεύω", ανταπάντησε "βλέπουμε συχνά στη δουλειά μας το έργο του Θεού, όπως είναι έντονο και το θρησκευτικό συναίσθημα στο νησί", ενώ συνέδεσε το γεγονός με μια πρόσφατη γιορτή του Ταξιάρχη στη Μυτιλήνη.

Η παρουσιάστρια φανερά ενοχλημένη για την πληροφορία της "σχετικότητας της κλινικής νέκρωσης" ενός ανθρώπου που πληρεί τις προϋποθέσεις για δωρεά οργάνων, αλλά και για την ομολογία πίστεως του ιατρού, προσπάθησε να κάνει τον επίλογο λέγοντας ότι  ευτυχώς που γίνονται και " θαύματα" που επιβεβαιώνουν το έργο της επιστήμης", για να δώσει την τελική απάντηση όμως ο νευροχειρουργός με την φράση " ευτυχώς που γίνονται θαύματα δίνοντας και σε εμάς τη χαρά να συμμετέχουμε λίγο σε αυτά"!

Συγχαρητήρια στον κ. Σουρτζή για το θάρρος της επιστημονικής του γνώμης, κόντρα στις προϋποθέσεις και τους όρους της πολιτικής και κοινωνικής ορθότητας, που θέλουν τους "μορφωμένους" ανθρώπους άθεους , συγχαρητήρια στον ιατρό και άνθρωπο για την ομολογία του κόντρα στο ρεύμα!
Υπάρχει ακόμη ελπίδα, το θαύμα στον Ελληνικό λαό είναι ζωντανό !
Χρόνια πολλά, ευλογημένη, φωτισμένη και λεύτερη χρονιά.

 

Το είδαμε ΕΔΩ

 

9 σχόλια:

  1. ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΙΑ ΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΔΗΛΩΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΕΙΔΟΣ ΓΝΩΣΗΣ ΚΛΙΜΑΚΩΤΑ. ΤΟ ``ΓΙΓΝΩΣΚΩ''.... ΤΟ ``ΕΠΙΣΤΑΜΑΙ'', ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ``ΟΙΔΑ''.
    ΓΙΓΝΩΣΚΩ, ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΑΚΟΥΣΑ, Η ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ, Η ΔΙΑΒΑΣΑ, Η ΕΠΕΣΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΜΟΥ.
    ΕΠΙΣΤΑΜΑΙ, ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΣΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΚΗΣΩ ΑΝΑΛΟΓΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΑΥΤΟ, ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΦΤΑΣΩ, ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΩΝ.
    ΟΙΔΑ, ΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΜΟΥ ΕΧΩ ΚΟΠΙΑΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΧΡΟΝΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΛΑΞΑ ΣΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.
    ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ, ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ,ΤΕΣΛΑ, ΚΑΡΑΘΟΔΩΡΗ, ΠΑΣΤΕΡ, ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ.
    Ο ΣΟΦΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΡΗΜΑ ``ΟΙΔΑ''.... ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΗΔΕΝΙΚΟ.
    Ο ΜΠΙ-ΣΤΗΜΟΝΑΣ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΕΙ;
    Ο ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ;
    ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΡΒΕΛΙΑ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΝΘΟΥΝ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΙΟΝ, Η ΨΥΧΗ, Η ΘΕΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ, Η ΑΥΤΟΙΑΣΗ.
    ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΠΟΛΛΩΝ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΙΠΙΛΑ ΤΟ ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ [ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ], ΕΧΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΤΟΥΣ ΤΟ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ.
    ΣΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ ΒΑΣΙ-ΒΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΘΕΑΤΡΙΝΟΥΣ, ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ, ΑΣ ΠΛΕΝΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ ΜΕ ΡΟΔΟΝΕΡΟ.
    ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΙ ΑΥΤΑ.

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΔΕΛΦΕ ΦΙΛΟΓΕΝΗ ΔΗΜΗΤΡΙΕ ΧΑΙΡΕ , ΠΟΛΥ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ , ΕΥΣΤΟΧΟΤΑΤΟΝ ,ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ , ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. https://www.ksipnistere.com/2023/01/blog-post_869.html ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΘΑΥΜΑΤΑ, ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

    ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΣΟΥ,
    ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟΝ ΠΥΡΕΤΟ ΣΟΥ.

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΙΧΑΚΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΛΟΓΚΑΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ ΜΕ ΙΣΧΥΡΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.
    ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΙΧΟΥ,
    ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΗΛΙΑ ΤΟΝ ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟ.
    Ο ΜΙΚΡΟΣ ΗΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΟΙΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΤΑΥΡΟΥ ΚΑΙ ΕΜΟΥ.
    Ο ΜΙΚΡΟΣ ΗΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟΣ, ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ, ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ, ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ, ΓΕΜΑΤΟΣ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.
    ΑΓΟΡΙΝΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ ΔΥΝΑΜΗ.

    ΓΛΥΚΑ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΟΥ ΔΙΟΔΟΤΟΥ,
    ΠΕΡΑΣΑ 2 ΙΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ Σ ΕΝΑ ΜΗΝΑ.
    ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΙΩΣΗΣ ΗΤΑΝ ΜΥΟΣΚΕΛΕΤΙΚΟΙ ΠΟΝΟΙ ΣΕ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΘΩΡΑΚΑ ΜΕ ΜΠΟΥΚΩΜΑ ΣΤΗ ΜΥΤΗ, ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΔΕΚΑΤΑ, ΣΥΝ ΚΟΠΩΣΗ. ΔΙΑΡΚΕΙΑ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ.
    ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΙΩΣΗ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΑ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΜΕ ΣΚΛΗΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ,
    Ο ΚΩΣΤΑΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΣΟ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΟΥ.

    ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΙΩΣΗ, ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΩ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΤΙΚΟ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΩΡΑΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΤΡΩΓΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ, ΟΥΤΕ ΚΟΙΜΟΜΟΥΝ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ.

    ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΙΩΣΗΣ ΗΤΑΝ, 3 ΜΕΡΕΣ ΗΠΙΕΣ ΖΑΛΑΔΕΣ ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ.
    ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΞΕΣΠΑΣΕ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟ ΣΥΝΑΧΙ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ.
    ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΣΥΝΑΧΙ, ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΔΕΚΑΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ, ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕ ΠΥΡΕΤΟ ΜΕΧΡΙ 38 ΜΕ 37,5 ΑΚΑΤΕΒΑΤΑ, ΠΟΛΥΣ ΙΔΡΩΤΑΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΛΛΑΖΑ ΡΟΥΧΑ, ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΠΑΛΙ ΔΕΚΑΤΑ ΚΑΙ ΙΔΡΩΤΑΣ ΠΟΛΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΘΕΠΟΜΕΝΗ ΤΙΠΟΤΑ, ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΥΠΟΘΕΡΜΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ, 36 36,1 ΚΑΙ 36,2.
    ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΠΟΥΚΩΜΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΟΠΩΣΗ.

    Η ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΜΟΥ ΑΓΩΓΗ ΗΤΑΝ.
    ΤΣΑΙ ΜΕ ΑΝΘΟΜΕΛΟ ΚΑΙ ΛΕΜΟΝΙ.
    ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΛΙΑΡΟ ΝΕΡΟ ΜΕ ΑΝΘΟΜΕΛΟ ΚΑΙ ΛΕΜΟΝΙ.
    ΒΙΞ ΣΤΟΝ ΘΩΡΑΚΑ ΣΤΑ ΠΛΕΥΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ.
    ΟΤΡΙΒΙΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΜΠΟΥΚΩΝΕΙ Η ΜΥΤΗ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΙΣΠΝΕΩ ΣΩΣΤΑ, ΣΥΝ ΑΛΑΤΟΝΕΡΟ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΜΥΤΗΣ.
    ΚΑΙ ΕΞΤΡΑ ΠΑΝΑΝΤΟΛ ΑΝΑΒΡΑΖΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΥΡΕΤΟ, ΜΕ ΒΡΕΓΜΕΝΗ ΠΕΤΣΕΤΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΞΥΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΟΤΑΝ ΕΦΤΑΝΕ 38 Ο ΠΥΡΕΤΟΣ.

    ΦΑΓΗΤΟ, ΚΟΤΟΣΟΥΠΑ, ΜΟΣΧΑΡΟΣΟΥΠΑ.
    ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΑΞΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΞΑΓΡΥΠΝΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ.

    ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ, ΓΙ ΑΥΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΛΙΑΚΟΣ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ,
    ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΣΟΥ,
    ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟΝ ΠΥΡΕΤΟ ΣΟΥ.

    ΕΤΗ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΥΛΕΣ, ΦΩΤΗΔΕΣ, ΙΩΑΝΝΕΣ ΙΩΑΝΝΙΔΕΣ.

    ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΟΔΟΤΑΙΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. KAI EMEIΣ ΟΛΟΙ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΗΛΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      ΣΟΦΌΤΑΤΟ ΤΟ ΑΝΘΟΜΕΛΟ ΜΕ ΛΕΜΟΝΙ !
      ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ Π Ε Ρ Α Σ Τ Ι Κ Α
      ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΠΆΛΞΕΩΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. KAΛΕ ΜΟΥ ΗΛΙΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ.... ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΟΥΚΩΜΑ......... ΚΟΨΕ(ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ,ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΤΩ) ΣΕ ΕΝΑ ΠΙΑΤΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΦΕ ΕΝΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΛΕΥΚΟ ΚΑΙ ΑΣΤΟ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΣΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ. {ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ} ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

      Διαγραφή
    3. Ηλία, περαστικά σου Αδελφέ.

      Πολύ σοφός ο στίχος !!! Άσε το σώμα σου, το οποίο αποτελεί καθαρή δημιουργία της φύσης και χωρίς προσμίξεις, να αυτοϊασθεί.

      Απλά "σου βγήκε η κούραση" που λέμε. Το καλύτερο φάρμακο είναι η ΑΓΑΠΗ της πανέμορφης γυναίκας σου.

      Φιλιά πολλά

      Διός Κούρος

      ΥΓ Πάντως "παίζει" και το ενδεχόμενο της εναρμόνισής σου με τις συνεχώς μεταβαλλόμενες ενέργειες. Σε κάθε περίπτωση, απόλαυσέ το και ΜΗΝ ανησυχείς.

      Διαγραφή
    4. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΩΣΤΗ ΜΟΥ, ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΛΑ ΜΟΥ, ΔΙΟΣ ΚΟΥΡΕ ΜΟΥ,
      kyrios ΜΟΥ.
      ΑΓΑΠΗΤΕ kyrios ΜΟΥ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΠΟΣΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟΝ ΘΕΟΣΤΑΛΤΟ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ.
      ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΥΓΙΕΙΕΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ.
      ΜΕ ΑΓΑΠΗ
      ΗΛΙΑΣ.

      Διαγραφή
  5. Εμπιστεύσου τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό και άφησε την ζωή σου στα χέρια Του. Δεν θα σε αγγίζει τίποτα και οι στενοχώριες που θα σφυροκοπούν εσένα και τους γύρω σου, θα σου φαίνονται πεταλούδες σταλμένες από τον Κύριο ως κοσμήματα για την μέλλουσα ζωή στην Βασιλεία των Ουρανών .
    Ο Θεός να μας συγχωρέσει.
    Ευλογία Κυρίου σε όλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή