«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2023

Έχουμε δύο ζωές και η δεύτερη ξεκινά όταν συνειδητοποιείς ότι έχεις μόνο μία... [ Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας ]


«Ντράπηκα για τον εαυτό μου όταν συνειδητοποίησα ότι η ζωή είναι ένα πάρτι μασκέ και...συμμετείχα σ' αυτό με το αληθινό μου πρόσωπο»
 

Φραντς Κάφκα, "Η Μεταμόρφωση", γράφτηκε το 1912 και δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά το 1916...

 

Στην αποικία Ελλάδα θα συνεχίσουν χωρίς φραγμούς την εγκληματική χορήγηση πειραματικών ορών με ατσάλινο κοινό Μέτωπο ΟΛΩΝ των κομμάτων υπό τις χορηγίες Big Pharma... Η μαφιόζικη σιωπή των λεγόμενων γιατρών και των ιατρικών συλλόγων (πολιτικής, "δικαιοσύνης", εκκλησίας, δημοσιογραφικής πορνείας και σια) θα μπορέσουν να συγκαλύπτουν το έγκλημα, μέχρι την ώρα που θα βρεθούν τα πρώτα θύματα παρενεργειών κι αυτοί που έχασαν τους ανθρώπους τους από τα εγκληματικά πρωτόκολλα των "ειδικών με ασυλία κι ακαταδίωκτο"... που θα πάρουν την "υπόθεση στα χέρια τους"!

"Είναι πολλά τα λεφτά Άρη"... αλλά στην υπόλοιπη Ευρώπη κανένας "ειδικός με ασυλία κι ακαταδίωκτο" δεν συνεχίζει στο δρόμο της αποικίας Ελλάδα.

«Τους τελευταίους 22 μήνες πέθαναν ξαφνικά τόσοι αθλητές όσοι στη διάρκεια των τελευταίων 38 ετών»
POLICOVID22, από την Έκθεση του Παναγή Πολυκρέτη (PhD in Structural Biology)

Καθηγητής Giovanni Frajese, 22 Δεκέμβρη 2022: «Δεν είναι δυνατόν αποκλείσεις τη σχέση ανάπτυξης του καρκίνου με τον μαζικό εμβολιασμό»
«Υπάρχουν δύο πτυχές στις οποίες συνεχίζω να παλεύω από την αρχή.
• Η μία αφορά την καρκινογένεση, οι μελέτες της οποίας δεν έγιναν με βάση το σκεπτικό ότι ήταν το εμβόλιο, το αδρανές προϊόν. Ενώ έχουμε ένα προφάρμακο με φαρμακολογική δράση, με αλληλεπιδράσεις. Προφάρμακα [
Τα προφάρμακα είναι ενώσεις που είναι αρχικά ανενεργές, αλλά μετατρέπονται σε δραστικές ουσίες μέσω μεταβολισμού στον οργανισμό], δηλαδή μόρια mRNA που έχουν τη δυνατότητα δράσης να προκαλούν την παραγωγή του Spike για μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο, μια χρονική περίοδο που δεν γνωρίζουμε.
• Η άλλη πτυχή αφορά τη γονοτοξικότητα [
Γονοτοξικότητα/Καρκινογένεση... η ικανότητα μιας ουσίας να καταστρέφει το DNA στα κύτταρα, σύμφωνα με τον efsa] και είναι ίσως πιο σημαντική από την πιθανή καρκινογόνο δράση.
Πώς κατανέμεται το προϊόν στον οργανισμό και για πόσο χρονικό διάστημα;
Αναρωτιέται κανείς αν είναι δυνατόν να τροποποιεί το DNA άμεσα ή μέσω αυτού που ονομάζεται επιγενετική [
Η επιγενετική είναι η μελέτη του τρόπου με τον οποίο το περιβάλλον και η συμπεριφορά μπορούν να προκαλέσουν αλλαγές στη λειτουργία των γονιδίων]»
Δρ. Giovanni Frajese, ενδοκρινολόγος, ερευνητής του καρκίνου, Καθηγητής Ιατρικής στο Πανεπιστήμιο «Foro Italico» της Ρώμης, στην έδρα "Εφαρμοσμένες Ιατρικές Τεχνικές Επιστήμες"

«Η συνολική αύξηση του αριθμού των όγκων μπορεί να εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Είναι εύλογο να υποπτευόμαστε ότι αυτοί οι οροί (εμβόλια) έχουν συμβάλει στην επιδείνωση της γενικής εικόνας. Προς το παρόν, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί λόγω πειθούς»... Ο Καθηγητής Giovanni Frajese εξηγεί γιατί η πραγματικά επιστημονική προσέγγιση απαιτεί έρευνα προς κάθε κατεύθυνση χωρίς λογοκρισία ή φόβο...
Ολόκληρη η συνέντευξη του Καθηγητή στην "Visione Tv", δυστυχώς στην ιταλική:

Giovanni Frajese: «Είμαι πατέρας, ο πατέρας αξιολογεί την αναλογία κινδύνου - οφέλους αν έχει τις ικανότητες, όπως στην περίπτωσή μου. Η κατάσταση του δικού μου εμβολιασμού δεν είναι άνευ σημασίας, αλλά τώρα μιλάμε για νέους, για παιδάκια κι η αναλογία κινδύνου - οφέλους αλλάζει με την ηλικία. Δεν έχω σκοπό να εμβολιάσω την κόρη μου, ακόμα κι αν υπάρχει πολύ υψηλό τίμημα να πληρώσω για την ελευθερία μου»... 17 Δεκέμβρη 2021, σε: Το καθεστώς της "νέας κανονικότητας" απαιτεί μόνο υποτελείς και σκλάβους... Στόχος τα παιδάκια!

Στη δυτική Ευρώπη, με εξαίρεση την αποικία Ελλάδα όπου παραμένει πανίσχυρο το "εθνικό Μέτωπο" ΟΛΩΝ των κομμάτων-ιατρικών επισκεπτών πειραματικού ορού, συγγενείς θυμάτων του ορού και άνθρωποι που βιώνουν βίαια τις παρενέργειες έχουν οργανωθεί και ήδη λειτουργούν κλινικές αποκατάστασης θυμάτων από παρενέργειες.

Στην Ελλάδα οι ασχολίες του εξαγορασμένου, ξεπουλημένου πολιτικού συστήματος εξαντλείται στα "δικαιώματα των τρανσέξουαλ" να διαβάζουν παραμύθια στα παιδάκια, υπό την αιγίδα κάποιας Σακελλαροπούλου που λατρεύει τα άφυλα λούτρινα, να κόβουν τσουλούφια για την εξαγωγή της "δημοκρατίας" τους στο Ιράν, να στέλνουν χρήματα και όπλα στον κοκαϊνομανή κλόουν των ΟυκροΝαζί, για τα "ανοιχτά σύνορα" των δουλεμπόρων-ΜΚΟ ψυχών, την "κλιματική αλλαγή" και φυσικά την "πράσινη ανάπτυξη" και πράσινα άλογα... για να κάνουν εξαγωγή της "δημοκρατίας" τους στη Ρωσία και να εξαλείψουν τον "Ρωσικό ιμπεριαλισμό"...

Η ψυχή μου βιάζεται...

«Μέτρησα τα χρόνια μου και διαπίστωσα ότι έχω λιγότερο χρόνο για να ζήσω από εδώ και πέρα ​​απ' ό,τι έχω ζήσει μέχρι τώρα.
Νιώθω σαν εκείνο το παιδί που κέρδισε ένα πακέτο γλυκά: τα πρώτα τα έφαγε με ευχαρίστηση, αλλά όταν κατάλαβε ότι έμειναν μόνο λίγα άρχισε να τα γεύεται έντονα.
Δεν έχω πλέον χρόνο για ατελείωτες συναντήσεις όπου συζητούνται καταστατικά, κανόνες, διαδικασίες και εσωτερικοί κανονισμοί λειτουργίας, γνωρίζοντας ότι τίποτα δεν θα επιτευχθεί.
Δεν έχω πια χρόνο να υποστηρίξω παράλογους ανθρώπους που, παρά τη χρονολογική τους ηλικία, δεν έχουν μεγαλώσει.
Ο χρόνος μου είναι πολύ λίγος: θέλω την ουσία, η ψυχή μου βιάζεται. Δεν έχω πια πολλά γλυκά στη συσκευασία των γλυκών.
Θέλω να ζω δίπλα σε ανθρώπινους ανθρώπους, πολύ ανθρώπινους, που ξέρουν να γελούν με τα λάθη τους και που δεν φουσκώνουν από τους θριάμβους τους και που αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους. Έτσι προασπίζεται η ανθρώπινη αξιοπρέπεια και προχωράμε προς την αλήθεια και την ειλικρίνεια
Είναι το ουσιαστικό που κάνει τη ζωή να αξίζει.
Θέλω να συναναστρέφομαι με ανθρώπους που ξέρουν να αγγίζουν καρδιές, από ανθρώπους στους οποίους τα σκληρά χτυπήματα της ζωής έχουν διδάξει να μεγαλώνουν με απαλές πινελιές της ψυχής.
Ναι, βιάζομαι, βιάζομαι να ζήσω με την ένταση που μόνο η ωριμότητα μπορεί να δώσει.
Δεν σκοπεύω να σπαταλήσω κανένα από τα γλυκά που περίσσεψαν. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι νόστιμα, πολύ περισσότερα από αυτά που έχω φάει μέχρι τώρα.
Στόχος μου είναι να φτάσω στο τέλος ικανοποιημένος και σε ειρήνη με τους αγαπημένους μου και τη συνείδησή μου.

Έχουμε δύο ζωές και η δεύτερη ξεκινά όταν συνειδητοποιείς ότι έχεις μόνο μία.»
Ποίημα του Μάριο ντε Ανδράδε (Σάου Πάουλου 1893-1945) Ποιητής, μυθιστοριογράφος, δοκιμιογράφος και μουσικολόγος. Ένας από τους ιδρυτές του βραζιλιάνικου μοντερνισμού

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν...

Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ

 

press-gr.com 

το είδαμε στο Αστεράκι

 

 

8 σχόλια:

  1. ΟΤΑΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥ ΣΕ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΗΛΙΘΙΟΥ ΠΟΥ ΝΟΜΙΣΕΣ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ.
    ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ Ο ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΘΑ ΒΡΕΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ.
    Ο ΒΛΑΚΑΣ ΘΑ ΜΑΘΕΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΘΥΣΙΑ.
    ΑΝ ΜΑΘΕΙ.......
    Υ.Γ. ΤΑ ΕΜ-ΦΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΗ ΚΑΙ ΣΩΖΟΥΝ ΖΩΕΣ [!!!!] ΧΑΧΑΧΑ...
    ΑΝ ΔΕΝ ΠΗΔΗΞΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΚΟΡΜΟ, ΘΑ ΦΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ.
    ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΜΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΣ.
    https://www.youtube.com/watch?v=JMJXvsCLu6s&t=2s

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΆΡΙΣΤΟ!!!!!
      ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΦΙΛΕ ΔΗΜΗΤΡΗ!!!

      Διαγραφή
  2. ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΖΩΗ, ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΨΕΜΑ.
    ΕΔΩ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ``ΤΙΜΕ ΟUT'' ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΤΣΙΓΑΡΟ. ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΣΚΕΣ.
    https://scontent.fath5-1.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/320926792_1146053569608801_8368623892096199895_n.jpg?_nc_cat=100&ccb=1-7&_
    ΠΟΥ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΜΟΝΑΧΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΝ ΓΑΤΟΥΛΗ. ΤΟΝ ΠΗΡΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ. ΓΑΤΟΣ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗΣ !!!
    https://scontent.fath5-1.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/323062752_878623689995375_6556377390712673273_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=1-7&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=bFL3_asCvGkAX-ub0RK&_nc_ht=scontent.fath5-1.fna&oh=00_AfCnRaAPNu_JOCq50j0OJoEAumJExD_Q9gbhwzWp4Dt87A&oe=63B8F1B4
    ΜΟΤΕΡ ! ΞΕΚΙΝΑΜΕ.... ΗΣΥΧΙΑ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ, ΜΗ ΒΗΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ !
    ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ !!!
    https://www.facebook.com/vesnajugovicdevinca/videos/3119031745027612

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο πρώτος σύνδεσμος δεν δουλεύει.

      Διαγραφή
    2. https://scontent.fath5-1.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/320926792_1146053569608801_8368623892096199895_n.jpg?_nc_cat=100&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=MLzUkeEXhoQAX_81plv&_nc_ht=scontent.fath5-1.fna&oh=00_AfA3DfuQz41dDEZw3XLXDkeNzEVn9kB60s0Q2MTXk5LjOA&oe=63B353A3

      ΔΗΜΗΤΡΗΣ

      Διαγραφή
    3. Μια απ' τα ίδια. Δεν πειράζει..

      Διαγραφή
  3. Πόσες δοκιμές...πόσες προσομοιώσεις...πόσες στατιστικές κοινωνικής αντίδρασης για να τελειοποιήσουν ένα έγκλημα!
    https://scontent.fath5-1.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/321898173_504566228325899_149214962797573991_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=tv8wlhJGS3AAX8lyWO0&_nc_ht=scontent.fath5-1.fna&oh=00_AfDtuVpdYV9qRQiEYqJRBMSmI62wmqO3SwgZ810eXLwRjg&oe=63B9EAF2

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για να γνωρίσετε τον ΦΡΑΝΤΣ ΚΑΦΚΑ και την ''ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ'' Του μέσα από δωρεάν Ακουστικό Βιβλίο

    https://youtu.be/nPp3HHktTbk?t=236

    Ν.Β.

    ΑπάντησηΔιαγραφή