«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2023

Κούλα, θα έχεις κακό τέλος ! Θα σε στείλουμε, μαζί με τους άλλους 300 και τα λαθροσκουπίδια σας, στην κόλαση ! Ετοιμαστείτε !!

     ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

21 σχόλια:

  1. ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
    και δόθηκε στην... ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ????????????
    Jan 17, 2023
    https://www.youtube.com/watch?v=EcqrbNaJuZ0

    Ένας δηκηγορος δεν υπάρχει?Δεν πονάει κανεις???Τα πουλάνε ολα?

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. EDω η οικογενεια μητσοτακη (μοναδικη στον κοσμο που εχει το θρασσοσ και το ειπε )εχει αρχαια στην κατοχη της αχχαχαχαχαχχα που αμα σε πιασουν με ενα νομισμα και αποδειχτει αρχαιοκαπηλεια ,εχεισ 15 στο κεφαλι και ΚΑΝΕΝΑ ελαφρθντικο για καθε ενα απο αυτα που θα βρεθουν ...

      Διαγραφή
  2. TI ΛΕΣ ΡΕ KU LEE @ΑΜΩ ΤΟ ΣΟ`Ι` ΣΟΥ??????????????
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ????????
    Μόνο από αυτή τη δήλωση που έκανες ως πρωθυπουργός των Ελλήνων,θα έπρεπε να είχε πέσει η κυβέρνηση όχι να είναι εκεί και να κοκορεύονται............

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο πόλεμος εναντίων του νατιβισμού καλά κρατεί. Και να πείς οτι δεν μας προειδοποίησε ; Καθαρά το είπε απο την πρώτη μέρα.

    Αυτά να τα βλέπουν οι "παραδοσιακοί" (sic) νεοδημοκράτες και να αναρρωτηθούν αν είναι τελικά το ίδιο να ψηφίσουν νδ ή συριζα. Έγινε η νδ πιο αριστερή και απο τους αριστερούς. Εμείς, βέβαια, τα ξέρουμε, αλλά άντε να πείσεις τους χαχόλους !!

    Μέχρι τις εκλογές θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι με τις ασυναρτησίες τους. Αλλά τέτοιοι που είμαστε, τέτοιους θέλουμε.

    Έρρωσθε

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΝΑΙ ``ΨΙΛΑ'' ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΝΝΟΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΕΜΠΑ ΦΙΛΕ ΔΙΟΣ ΚΟΥΡΕ. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΣΙΜΠΑΝΕ, ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΜΑ ΒΕΝΖΙΝΗΣ [ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΑΡΧΙΚΑ ΤΟΝ ΦΟΡΟ], ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΦΑΙ, ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ.
      ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΑ ΧΡΟΝΟ, ΕΚΑΝΑ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ: - ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΑΤΙΒΙΣΜΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΣΕ ΞΕΝΗ ΔΥΝΑΜΗ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΤΑΞΕΙ;
      ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ. ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ ΗΞΕΡΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ.

      ΔΗΜΗΤΡΗΣ

      Διαγραφή
  4. Εάν ξέρετε λίγα πράγματα από πωλητική, αυτά τα περί κυψελών καί ενσωματώσεων είναι σαφές κάλεσμα στους λάθρο να τον ψηφίσουν, διότι από τους Έλληνες θα φάει μαύρο.

    Τώρα, βέβαια, το να έρχονται εδώ οι λάθρο γιά οποιονδήποτε λόγο, καί το ν' αφήνονται οι τζίπσυζ να πολλαπλασιάζονται ανεξέλεγκτα, συν τα "επιντόματα" που εισπράττουν αυτά τα σκυλολόγια, είναι σα να καπνίζεις τσιγάρο απάνω από ανοιχτό βαρέλι μπαρούτης.

    Θα πληρωθούν αυτά... Δεόντως κι όταν πρέπει. Κι όχι με χαρτάκια μέσα σε κουτιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τι ειπε το αυτιστικο;;;;;α μωρη κουλα.σκοτωνεις σκοτωνεις,καρδιες ισοπεδωνεις...α ρε κλαρινογαμπρε΄,[πατερα βαλε κι αλλες 100 ο νιος ειναι λεβεντης].αχ τι να πω η ερμη τρελλαθηκα με δαυτον...τον καριολη το εχει δει καισαρας;;;;μαλακοπιτουρα ξεχνας τους Γαλατες,θα φας τετοιο παλουκι στον κωλο ,που δεν θα ξακακατσεις ποτε....δεν μπορω να σχολιασω σοβαρα γιατι ο μητσοπουστης μ εχει βγαλει απ τα ρουχα μου..ΚΑΡΙΟΛΗ ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΣ..ΑΝΤΕ ΜΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ.....Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΜΕΙΣ ΟΟΟΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ επαθλο .ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ.ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΣΤΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΑΙΣΘΗΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ .ΓΙΑΤΙ ΤΟΟ ΚΑΙΡΟ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΘΩΟΙ .και δεν κουνιεται κανεισ ...Τωρα περα απο εικασιες για κρεμαλες κλπ (ο νοων νοειτω_)δεν καταλαβαινω τιποτα γιατι ο θανατος ειναι καλο για αυτα τα σιχαματα .Κανονικα και δικαια θα επρεπενα θανατωνουν τις οικογενειες τους μπροστα τους , ενω τους εχουν μεσα σε γυαλινα κουτια ....και μετα να βαλουν μεσα στα κουτια και τα ψυχα κομματια της γενιας των και να τους αφησουν στον ηλιο μεχρι να μην μεινει τιποτα ...να τοπυς βλεπουν οι επομενεσ γενιεσ για ενα γρηγορο σεμιναριο σχετικα με το τελος καθε προδοτη και σε οποιο ποστο και επιπεδο και των οικογενειων τους.Δυστυχως εχει σαπισει ολο και δεν υπαρχει πολιτισμενη λυση .Για οσους λοιπον ανεγκεφαλους ελπιζουν σε μια πυρηνικη , κατακλυσμο , μετεωριτη , πανδημια και οποια λλαη παπαρια αρκει να μην λερωσουν τα χερακια τους (ενω το παιζουν μαχητεσ και φιλοπατριδες στο πληκτρολογιο ),,λυπΑμαι που θα σας αγχωσω αλλα ο κουλης μολις εκανε ψηφοφορους ολα τα πακια .....και οτι αλλο καυλωμενο , πρεζακικο , οργανωμενο , και απαιδευτο εφεραν μεσα στην αθηνα ..και γενικοτερα μεσα στην χωρα κι το τοποθετησαν (τυχαια)σε κομβους , οδικους διπλα ///

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μόλις μιλούσα με φίλο που έχει πάγκο στη Λαική και μου είπε ότι δώσανε ΑΔΕΙΑ σε 2 λαθροπακιστανά. Βέβαια τα δύο πακιστανά παντρεύτηκαν ή έκαναν σύμφωνο συμβίωσης με δύο ελεεινίδες . Θα φάνε καλά αυτές αλλά τεσπα.
    Αυτό δε που διαδίδεται ευρέως στη Λαική είναι για το πόσο ανθελληνικό είναι το υπουργείο τους... ΠΛΕΟΝ
    ΔΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς, είναι αρκετές αυτές οι ελεεινίδες που βολεύονται με πάκια και άλλα "εξωτικά" φρούτα. Μια γνωστή μου, αφού έχασε τον άντρα της, δεν μπορούσε να μείνει μόνη και τα έφτιαξε με ένα τούρκικο ρεμάλι, που της μάδησε την περιουσία. Η άλλη η γιουτούμπερ, που το παίζει και πολύξερη, χαριεντίζεται δημοσίως με τούρκο, επίσης. Τι να πεις.... " Άντρα θέλω, τώρα τονε θέλω" κι ας είναι ό. τι να' ναι. Λύσσα κακιά τις έχει πιάσει, μικρές και σιτεμένες...Δεν καταλαβαίνουν ούτε από Πατρίδα, ούτε από αξιοπρέπεια, ούτε καν έχουν την αίσθηση του κινδύνου. Μπροστά στην προσωπική τους ανασφάλεια τα ξεπουλάνε όλα.
      Εδώ που τα λέμε, όμως, δεν πάνε πίσω και πολλοί άνδρες. Να θυμηθούμε τι έγινε με την είσοδο του ανατολικού μπλοκ. Πόσοι λιγούρηδες χάλασαν τα σπίτια τους για τις πονηρές πόρνες; Πόσες καλές συντάξεις και πόσες κληρονομιές ξεκοκκαλίζουν σβετλάνες, λαρίσσες και λοιπά εισαγόμενα βαμπίρ και πόσες κακομοίρες Ελληνίδες έμειναν στα γεράματα άπορες, κάνοντας τις δουλάρες μια ζωή για τα ανοϊκά λυγούρια που είχαν την ατυχία να παντρευτούν.....

      Διαγραφή
  8. Που να ενσωματωθείς με τον Άδη εσύ και όλο σου το σόι, μουλόσπερμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν αγοράζουμε τίποτα από λαθραίους, ούτε ζητάμε τις υπηρεσίες τους.
    Εφέτος έφτασαν τα μεροκάματα για το μάζεμα της ελιάς στα 70 ευρώ.

    Σε ένα μήνα τα μαλακιστήρια που κάθονται στις καφετέριες θα μάζευαν 2000 με φαγητό και στέγη. Σε 3 μήνες πάνω από 6000. Μαύρα, γαμώ το φελέκι μου.
    Παρακαλάνε εδώ τους αλβανούς, τους γύφτους και τους βούλγαρους.
    Ένας χωριανός έχει στη δούλεψη του 7 από δαύτους και χρεώνει 550 ευρώ την ημέρα όλο το συνεργείο με δικά του πανιά και μηχανάκια. Τρελά λεφτά φέτος.

    Ώρες ώρες σκέφτομαι ότι θέλουμε και τα παθαίνουμε. Γεμίσαμε κοινωνιολόγους, ψυχολόγους, influencer και content creators και ξεμείναμε από μαραγκούς, υδραυλικούς και κομμώτριες.

    Βλαδίμηρε! πάτα το το γ@μημένο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κομμώτριες υπάρχουν,έχουμε πλεόνασμα,λεα

      Διαγραφή
  10. Αν αναρωτιέστε που είναι ο Μιτσοτάκης και ο Άδωνης.
    Είναι στο Νταβός του Klaus Schwab.

    https://greeknewsondemand.com/2023/01/18/%cf%83%ce%bf%ce%ba-%ce%ae-%ce%bc%ce%ac%ce%bb%ce%bb%ce%bf%ce%bd-%cf%8c%cf%87%ce%b9-%cf%80%ce%bf%cf%8d-%ce%ad%cf%87%ce%bf%cf%85%ce%bd-%cf%80%ce%ac%ce%b5%ce%b9-%ce%ba%ce%bf%cf%8d%ce%bb/

    ΑΝΤΕ ΠΧΙΑ........

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΛΩΝΟ ,ΞΕΧΑΣΑ ΠΩΣ ΗΤΑΝ Ο ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ
    GITMOOOOO ! OOOHHHH YEEEEAAAHHHH !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΗΓΕΤΙΣΚΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ.
    ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ Η ΒΡΩΜΕΡΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ
    ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΑΝΗΘΙΚΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΒΟΘΡΟΚΟΜΜΑΤΑ ΣΑΣ.

    ΜΗΝ ΑΚΟΥΩ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΒΟΘΡΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑΤΙ ΒΓΑΖΩ ΣΠΥΡΑΚΙΑ.

    ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΗΨΗ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΕΙΝΑ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΦΤΩΧΕΙΑ,
    ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.

    Η ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΗ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ,
    ΘΑ ΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ, ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΞΑΝΑ
    Ο ΕΝΑΡΕΤΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΟΥΣ.

    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ
    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΟΝΑΡΧΙΑ
    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Να δεις μια ωραία ενσωμάτωση που τους έχω ετοιμάσει... Ένα με το χώμα θα γίνουν. Κυριολεκτικά... 🤣🤣🤣

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ MIKΡΗ
    ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ COVID!!!
    ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΕΛΛΗΝΑΚΟ??????

    ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΓΙΑ ΚΑΡΔΙΟΠΑΘΕΙΕΣ
    https://rumble.com/v260sjo-131047044.html

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Αγγελική,

      Με όλο το σεβασμό στην προσωπικότητά σου και στις απόψεις σου, αυτό το "ελληνάκο" είναι ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ απο το να με λές τούρκο. Ξέρω οτι ΔΕΝ αναφέρεσαι σε Διοδοταίους, αλλά παρ' όλα αυτά χτυπάει ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ και ας ααφέρεσαι σε ανόητους και μισέλληνες.

      Για αυτή την έκφραση σταμάτησα να ασχολούμαι και να διαβάζω μια άλλη "ψυχή" που θέλει να λέγεται δημοσιογράφος (τρομάρα της), απο τα μεσόγεια. Ξέρει ο Κώστας.

      Έρρωσο

      Διός Κούρος

      Διαγραφή