«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2023

ANAΡΤΗΣΗ ΦΡΙΚΗΣ...


 

Ναι, αυτά είναι κάποια από τα νέα γραμματόσημα της "νέας εποχής"...

Ομοφυλοφιλικά ζευγάρια, μετανθρωπισμός (το "αυτό", αντί άνδρα, γυναίκας, τραβεστί κλπ), πολυφυλετισμός , κι "άγιος" ο εξ από δώ τους...

Η φρίκη όμως.. ακολουθεί πιο κάτω.

" Και γιατί όλα αυτά Κωτσόταυρε; .. Γιατί πρέπει με το σεξ να πονηρέψουν τα παιδάκια από 6 χρονών; "

Πολύ απλά: Όταν θα στέψουν τον Αντίχριστό τους, θα πρέπει να τον υποδεχτεί μια κοινωνία ισοπεδωμένη ηθικά και πνευματικά, μια κοινωνία πορνική.

Κ-Τ


Στην Κύπρο! Σύντομα και στην Ελλάδα...

«Όταν είμαστε ξαπλωμένοι με το μπαμπά σου, θέλω να μου βάζει το πουλάκι του στον κόλπο μου,  αυτό αρέσει και τους δύο, είναι εύκολο επειδή ο κόλπος μου είναι μαλακός και υγρός!»!!!!.

SOFT PORNO  στα Δημοτικά???😠😠😠
Μου έστειλαν ένα βιντεάκι από Κύπρο όπου με μεγάλη μου έκπληξη, μάλλον σοκαρισμένη -αν και έχουν δει πολλά τα ματάκια μου-, διαπίστωσα πως τα παιδάκια Δημοτικού στην Κύπρο έχουν ως διδακτέα ύλη και την  σεξουαλική διαπαιδαγώγηση. Μάλιστα.
 
Η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα που αφορά  φυσικά τα παιδιά όμως πρέπει να γίνεται με ένα πολύ προσεκτικό και διακριτικό  τρόπο ενημέρωσης ώστε να μη τα απενοχοποιεί   από το προπατορικό αμάρτημα ούτε να τους ανοίγει διάπλατα πόρτες στον δρόμο της σεξουαλικής αγωγής και πράξης,  κάτι που έκαναν παλαιότερα πολύ γνωστά διεθνή παραμυθάκια όπως η Κοκκινοσκουφίτσα που  τουλάχιστον είχαν   διακριτική η προσέγγιση.  
 
Τα παιδάκια λοιπόν του Δημοτικού, στην Κύπρο,  θα έχουν τη χαρά να γνωρίζουν την σεξουαλική πράξη με κάθε λεπτομέρεια, να την θεωρούν «αθώα» εν ολίγοις να βρίσκεται  και υπό δοκιμήν  δίχως να θεωρείται κάτι κακό με όλους τους κινδύνους που εγκυμονεί. Στην ηλικία αυτών των παιδιών η δική μου γενιά το μόνο που μάθαινε στο Δημοτικό ήταν «Λόλα να, ένα μήλο» και  η σεξουαλική μας γνώση τελείωνε στο μήλο .  Πάραυτα  ήμασταν  υποψιασμένα, τουλάχιστον εγω που για κάποιο λόγο αντιλαμβανόμουν τα πάντα και,  θεωρούσα ότι όλα αυτά είναι αυστηρώς ακατάλληλα και απαγορευμένα όχι μόνο για τόσο μικρά παιδάκια αλλά για μεγαλύτερους. 
 
Ο τρόπος που έγινε η εικονογράφηση στο βιβλίο, διότι βεβαίως βεβαίως απεικονίζει με κάθε λεπτομέρεια τα πάντα,  είναι τουλάχιστον αισχρή, ωμή, αδιανόητη και για το δικό μου μυαλό, όταν μιλώντας  πριν 20 χρόνια στο  βιβλίο  αυτογνωσίας «ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ» για ενήλικες  για σεξουαλική  πράξη και τα  γεννητικά  όργανα- δίχως σκίτσα-  αναρωτιόμουν αν θα σόκαρα κάποιους ενήλικες.
 
Αγαπητή γονείς από Κύπρο. Αυτό που θα μελετούν τα παιδάκια σας  θα τα οδηγεί στο συμπέρασμα ότι το σεξ, είναι κάτι, απόλυτα φυσιολογικό, σε όλες τις ηλικίες, επομένως όταν ένας παιδεραστής τους ζητήσει να δει τα "απόκρυφα" τους και μετά να σας το βιάσει, δε θα  ζητάτε τα ρέστα από τον θύτη αλλά πρώτα από εσας τους ιδίους που αποδεχτήκατε αδιαμαρτύρητα να διδάσκεται αυτό το βιβλίο και μετά από το Υπουργείο Παιδείας που βαδίζει επάνω σε σαθρά πρότυπα οργανωμένα από παιδόφιλους και παιδεραστές.   
 
Εγω ως συγγραφέας και παιδικών παραμυθιών όπου προσέχω την κάθε λέξη που γράφω,  ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ όλους εκείνους που πρότειναν, αποδέχτηκαν και  υπέγραψαν να διδάσκεται αυτό το αίσχος και ζητώ να αποσυρθεί άμεσα. Αν κάποιοι "κάφροι" δεν αντιλαμβάνονται τι πρέπει να διδάσκονται τα παιδιά αυτής της ηλικίας και τι όχι, οι γονείς πρέπει να ξεσηκωθούν άμεσα  διότι η Νέα Τάξη Πραγμάτων πέρα από δολοφόνοι/ εμ$$$$$όλια,  είναι και διαφθορείς παιδικών Ψυχών και Σωμάτων.  Αν πιστεύετε πως μέσω αυτών των βιβλίων τα παιδιά σας θα είναι προφυλαγμένα από την σεξουαλική κακοποίηση,  κάνετε λάθος, το αντίθετο, τα οδηγείτε προς εκείνη την κατεύθυνση.  Τα παιδιά είναι και πρέπει να παραμένουν αγνά και να ενδιαφέρονται μόνο  για τα παιχνίδια τους  και,  όταν θα έρθει ο καιρός της γενετήσιας ορμής και αναζήτηση της σεξουαλικής ικανοποίησης,  η Φύση θα τα οδηγήσει. Τότε  καλό είναι να έχουν και κάποιες γνώσεις,  πριν δεν χρειάζονται. 
 
Η όλη παρουσίαση και εικονογράφηση του βιβλίου παραπέμπει σε Soft Ρorno, με δόξα και τιμή από κρυμμένους παιδεραστές, που προσπαθούν με κάθε τρόπο να ετοιμάζουν τα παιδάκια ώστε να θεωρούν ότι το σεξ είναι απόλυτα φυσιολογικό από τα 6 τους.
 
Στο εικονογραφημένο βιβλίο π.χ. λέει η μητέρα στην 6χρονη κορούλα της
«Όταν είμαστε ξαπλωμένοι με το μπαμπά σου, θέλω να μου βάζει το πουλάκι του στον κόλπο μου,  αυτό αρέσει και τους δύο, είναι εύκολο επειδή ο κόλπος μου είναι μαλακός και υγρός!»!!!!.
Και  το κοριτσάκι αντιλαμβάνεται πως αν ο μπαμπάς ή ο νονός ή δάσκαλος ή ο οποιοσδήποτε θέλει να χώσει  το πουλάκι του στον δικό της κόλπο, θα τον δεχτεί ευχάριστα επειδή είναι μαλακός και υγρός. Διότι ναι, αυτό αντιλαμβάνεται το παιδί και απενοχοποιεί τα πάντα
 
Και επειδή ακούω ότι συζητείται,  να διδάσκεται και στην Ελλάδα, ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ αυτό το διαολοκατασκεύασμα και ζητώ να ξεσηκωθούν οι γονείς και αδιαφορώ αν άλλες χώρες το διδάσκουν ή όχι διότι είδα αγγλικά κείμενα. Τα παιδιά είναι η μόνη αγνή πλευρά αυτού του βρώμικου Κόσμου, όλα τα άλλα έχουν μολυνθεί απο την Νέα Τάξη Πραγμάτων που μετά τα εμ$$$$$ολια killers, τα προετοιμάζουν  ώστε να γίνουν σκλάβοι του sex και  αν δεν το έχετε αντιληφθεί,  η παιδεραστία είναι η επόμενη τάση μόδας και ευχαρίστησης των διεφθαρμένων αυτού του κόσμου που δεν ικανοποιούνται με τίποτε και συνεχώς εξαπλώνονται μέσα από τον έλεγχο του μυαλού  προσπαθώντας να μας πείσουν πως αυτό είναι το σωστό και πρέπον. Μυαλά όμως σαν τα δικά μου που βλέπουν πεντακάθαρα αυτό που έρχεται, αντιστέκονται και θα αντιστέκονται ως Αγγελιαφόροι του Πεπρωμένου ενάντια στην Σαπίλα.
Στα τσακίδια όλοι τους!!!!😠😠😠
ΔΕΙΤΕ το βιντεάκι που μου έστειλαν...
 

 
 
Χρυσηίδα Δημουλίδου
Συγγραφέας και παιδικών βιβλίων
Παρακαλώ πολύ κοινοποιήστε το.




Το υλικό της ανάρτησης μάς το έστειλε το Ίδρυμα ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ


12 σχόλια:

  1. EYΓΕ!!!
    ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ Χρυσηίδα Δημουλίδου,ΑΛΛΑ ΚΑΙ
    ΣΤΟΝ ΚΥΠΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΚ-ΤΟΚ.............

    Ο ΚΑΘ`ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΜΕΤΕΡΙΖΙ ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ..........

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για να δούμε
    Θα το ανατρέψουμε;
    Αλλιώς τα Σόδομα είναι κοντά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γενικά μας έφαγαν οι "πρωτιές" σαν λαό, είτε καλές είτε κακές,δεν το συζητώ! Μην τυχόν και μας περασει κανένας άλλος στα νεοταξιτικα και χάσει ο Κούλης το μπραβο του σβαμπ Πόσο γελοίο και ρατσιστικο αυτό με τα γραμματόσημα! Εντελώς απαράδεκτο το άλλο θέμα. Τα άτομα είναι επικίνδυνοι, δαιμονικοι και ψυχοπαθεις! Εκπαιδευτικοί και γονείς πρέπει να δράσουν άμεσα!!ρωξάνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. O Tempora, O Mores! Τόσο Απλά. Όταν δεν έχεις Τι να κάνεις, προκειμένου να κάθεσαι και να βλέπεις τηλεόραση...

      ''Γείτονες άρπαξαν και βίασαν 12χρονη στα Πατήσια! - Η ανήλικη φιλοξενούνταν σε σπίτι συγγενών της που βρίσκεται απέναντι από το σπίτι των βιαστών της.''

      https://www.oparlapipas.gr/2023/02/12_14.html

      Ν.Β.

      Διαγραφή
  4. Τον δρόμο του "μεσσία" τους τον έχουν ήδη στρωμένο. Οι ανακοίνωση μένει. Διαλύουν ότι έχει απομείνει. Δε μπορώ να φανταστώ ένα κοριτσάκι ή αγοράκι 5 ετών να διαβάζουν αυτά τα ανώμαλα καμπαλικα αισχη. Η καθόμαστε και τους κοιτάμε να βιάζουν τα παιδιά μας οι διάφοροι ανώμαλοι ή ΞΕΣΗΚΩΝΌΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΌΠΛΑ.
    Κ7

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΕΙΑ.
    ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΚΑΛΑ;;;; ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ !
    ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ.... ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ.... ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΕΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΚΝΑ ΣΤΟΝ ΜΠΟΛΙΑΣΤΗ.
    ΘΑ ΞΑΝΑΚΟΙΜΗΘΟΥΝ ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ;
    ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ; ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ.
    ΟΙ ΚΑΦΡΟΙ;
    ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ; ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΠΕΝΤΕ ΔΑΧΤΥΛΑ. ΑΣΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΕΝΘΥΛΑΚΩΣΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΥΡΙΟ.
    ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ;
    ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ; ΕΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ.
    ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ; ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΣΑΚΟΥΛΑ ΝΑΥΛΟΝ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΔΕΜΕΝΗ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ
    ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΑΣΚΑ.
    ΟΠΟΤΕ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΘΩΣΕΙ ΑΝΑΣΤΗΜΑ;
    Η ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΙΑΡΙ, Η ΣΟΥ ΜΠΗΓΟΥΝ ΤΟ ΣΤΥΛΙΑΡΙ.
    ΔΙΑΛΕΞΕ. ΤΡΙΤΗ ΕΚΔΟΧΗ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ.

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τελικά, είναι μεγάλο λάθος να βλέπουμε την κατάσταση από αυτή την οπτική, που έτσι κι αλλιώς μας την έχει επιβάλει το σύστημα. Δεν υπάρχουν φυλές εκπαιδευτικών, δικαστών, γιατρών κλπ, κλπ…. Υπάρχει μια εντελώς σάπια κοινωνία όπου τα περισσότερα μέλη της είναι όρθια πτώματα, που «ζουν» και κινούνται μηχανικά. Κάποιοι ευαίσθητοι άνθρωποι, όπως η Δημουλίδου, απευθύνονται στους γονείς. Ποιοί είναι αυτοί οι γονείς; Μηπως είναι τίποτα εξωγήινοι από κάποιον πλανήτη που πάνω του ζουν αθώες και παραδείσιες ψυχές όπου είχαν την ατυχία να ενσαρκωθούν στη Γη; Δεν αποτελούν κομμάτι της κοινωνίας; Δεν καταστρέφουν τα παιδιά τους, επιβάλλοντάς του μάσκες και μπόλια και ανέχονται κάθε κακότητα;
      Ας ξεκαθαρίσουμε λίγο τη σκέψη μας και ας βάλουμε την κρίση μας να δουλέψει, μέσα από την παρατήρηση της συμπεριφορά όλων ανεξαιρέτως, χωρίς να θυματοποιούμε τους «καημένους» και καταπιεσμένους γονείς, που υποφέρουν από τους κακούς και καταπιεστικούς εκπαιδευτικούς. Η δική μου σκληρή και ψυχοφθόρα εμπειρία άλλα έχει αποκομίσει. Μέχρι πέρυσι εργαζόμουν σε δημόσια σχολεία, διδάσκοντας καλλιτεχνικό μάθημα. Όχι μόνο την περίοδο της πλανδημίας, αλλά και πολύ πιο πριν, οι γονείς είχαν στη κυριολεξία ξεσαλώσει με τις αυθαιρεσίες και τις συμπεριφορές τους απέναντι στους εκπαιδευτικούς, ειδικά στα Δημοτικά σχολεία. Και επειδή, λόγω ειδικότητας, ήμουν αναγκασμένη να έχω ακόμα και πέντε σχολεία τη χρονιά, είδαν πολλά τα μάτια μου και άκουσαν τα πιο εξωφρενικά τα αυτιά μου. Οι γονείς αυτοί μπορεί να είναι δικηγόροι, εκπαιδευτικοί, γιατροί, αλλά ως επί το πλείστον ανήκουν σε όλο το φάσμα της κοινωνίας, νοικοκυρές, υδραυλικοί, ηλεκτρολόγοι, σκουπιδιάρηδες, γραμματείς ή φαρισαίοι. Ως επί το πλείστον, όμως, παρουσιάζονται ως τα καημένα τα θύματα των κακοποιητών των παιδιών τους, ιδιαίτερα από τα εναλλακτικά αντιοεμβολιαστικά και πατριωτικά μπλογκς και σάιτς.
      Χωρίς να επιδιώκω να αθωώσω τους εκπαιδευτικούς, που ως μόνιμοι - οι περισσότεροι – δημόσιοι υπάλληλοι, πάσχουν από το κοινό σύνδρομο της μίζερης σιγουριάς και της δουλικότητας απέναντι σε οποιαδήποτε εξουσία, δεν είναι λίγοι από αυτούς που παρέμειναν συνειδητοί και υγιείς στη σκέψη και στις εκπαιδευτικές πρακτικές. Αυτοί οι άνθρωποι, όμως, υποφέρουν στην πλειοψηφία τους, όχι τόσο από ασυνείδητους και φοβισμένους προϊστάμενους ή συναδέλφους, αλλά από τους γονείς. Αν κάποιος που τα ρίχνει όλα στους εκπαιδευτικούς, έκανε τον κόπο πέρυσι και πρόπερσι να στηθεί έξω από κάποιο σχολείο κατά την έναρξη ή το σχόλασμα, θα έβλεπε κάποια πηγαδάκια να παρακολουθούν ποιος δάσκαλος μπαίνει στο σχολείο χωρίς να φοράει σωστά τη μάσκα, θα μάθαινε πως έβαζαν τα μικρά παιδάκια να ρουφιανεύουν αν κατέβασε η δασκάλα τη μάσκα στο μάθημα. Και φυσικά, ακολουθούσαν οι καταγγελίες και οι απειλές.(η συνέχεια πάρα κάτω)

      Διαγραφή
    2. (συνέχεια)
      Πέρυσι, πριν τα Χριστούγεννα ετοίμαζα τη γιορτή για ένα από τα πέντε σχολεία που εργαζόμουν, για τη Τρίτη τάξη του Δημοτικού, δηλαδή για παιδάκια εννέα χρόνων. Κάποια κοριτσάκια μου είπαν ότι έκαναν μπαλέτο και πρότειναν να ετοιμάσουν και να μου δείξουν ένα χορευτικό για να το ενσωματώσουμε στη παράσταση της τάξης τους. Όταν μου το έδειξαν πήγα να πάθω εγκεφαλικό. Τα εννιάχρονα κοριτσάκια δεν χόρεψαν σαν μπαλαρίνες - χιονονυφάδες, αλλά ξεσήκωσαν όχι μόνο ό, τι έβλεπαν στη τηλεόραση, αλλά έκαναν τόσο αισχρές χειρονομίες, που θα τις ζήλευε η Σειρήνα προντάξιονς και η Αλεξανδράτου ίσως και να φαινόταν του κατηχητικού μπροστά τους…!!! Φυσικά, αντέδρασα και τους είπα πως αυτά που βλέπουν στην τιβί και στο ίντερνετ είναι απαράδεκτα και πως αυτό το χορευτικό ακυρώνεται. Από την επόμενη μέρα και μέχρι το τέλος της χρονιά, οι γονείς τους και ο σύλλογος γονέων του σχολείου με σταύρωσαν στην κυριολεξία. Με κατήγγειλαν για κακοποίηση των παιδιών τους και με έσερναν για απολογίες, ενώ πήρε η μπάλα και το διευθυντή, που πανικοβλήθηκε και έπρεπα να κρατάω την ψυχραιμία μου για να τον ηρεμήσω από την αφόρητη πίεση που του ασκούσαν, γιατί δεν τους συμμεριζόταν. Στη τελική γιορτή λήξης της χρονιάς, ο ίδιος αυτός σύλλογος γονέων χόρευε και τραγουδούσε μαζί με τα παιδιά το «θέλω να ‘ σαι αλήτης κι εγώ μαντάμ» και άλλα της ίδιας ποιότητας άσματα. Αυτή, βέβαια, είναι μια από τις πολλές περιπτώσεις, που με έχουν κάνει να περνάω έξω από σχολείο και να σφίγγεται το στομάχι μου. Αχ, αυτοί οι κακόμοιροι και αδικημένοι γονείς…..!!!!!

      Διαγραφή
    3. Σε καταλαβαίνω Αναστασία μου, είχες από τη μια ρουφιάνους συναδέλφους του τσιπροκουλιστάν, και από την άλλη..λαό (γονείς) για τα μπάζα. Επί 2 χρόνια παρακολούθησα τον γολγοθά σου όταν μιλούσαμε στο τηλέφωνο. Τώρα χαίρομαι που επιτέλους είσαι ελεύθερη.

      Διαγραφή
    4. ΑΧ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ.
      ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΡΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ, ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΧΑΘΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΒΡΩΜΕΡΟΣ ΔΗΘΕΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ.
      ΑΥΤΟΣ Ο ΔΗΘΕΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ, ΘΑ ΧΑΘΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ.
      ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΝΟΜΟΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ.

      ΤΟ ΕΠΙΑΣΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΝΑ ΤΟ ΡΙΞΩ;
      ΤΟ ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ,
      ΤΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ,
      ΤΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΝΩΝΟΥΝ,
      ΤΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ,
      ΤΟ ΝΑ ΜΕ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΣΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ,
      ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ,
      ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ,
      ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΠΙΤΑΣΣΕΙ ΜΙΑ ΗΛΙΘΙΑ ΚΑΙ ΣΑΠΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ,
      ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕΙ,
      ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΔΙΑΔΟΧΟ,
      ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΩΝΙΣΗ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ,
      ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ,
      ΤΟ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.

      Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ
      ΚΑΙ Η ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ.

      Διαγραφή
  6. «Έσβησε» στα 5 του χρόνια ένα κοριτσάκι από χωριό της Αχαΐας. Οι γονείς του καθώς και όλο το χωριό είναι συγκλονισμένοι από τον ξαφνικό χαμό της 5χρονης.
    Σύμφωνα με πληροφορίες, τις τελευταίες ημέρες χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα. Δυστυχώς, όμως δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

    https://primenews.press/thrinos-stin-achaia-5chroni-efyge-xafnika-apo-ti-zoi

    =========
    Eviathema.gr - Φωτιά σε πτηνοτροφική μονάδα στον Πισσώνα

    https://www.youtube.com/watch?v=usjetkKAfWc

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. γιναμε και επισημα πια,με την βουλα....΄΄έλληνικη πουστοκρατια΄΄΄΄..περαστικα μας ,και ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ.......Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή