«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023

ΚΑΛΗΜΕΡΑ !!! ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

 ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ, ΦΙΛΟΠΑΤΡΙΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ:

103 σχόλια:

  1. Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους τους Φίλους.
    Κάθε μέρα που περνά, πλησιάζει η απελευθέρωση.

    Έρρωσθε

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Хороший месяц
    Χαρόσσσι μίσσσιτς ταβάριτς Κονσταντίν!

    34 κινεζικά στρατιωτικά αεροσκάφη
    και 9 σκάφη PLA Navy (PLAN) εντοπίστηκαν
    γύρω από το νησί Ταϊβάν την 1η Φεβρουαρίου 2023
    σύμφωνα με το Υπουργείο Άμυνας της Ταϊβάν.
    https://www.defconlevel.com/indo-pacific-command-news.php#breaking-news

    Ω, τσιτσόρνια εξωπεταγμένοβα γλυκιά Ζαχάροβα!
    Σώσον και ευλόγησον!

    Ε! ρε γλέντια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αρθράρα Εργοδότου:

    https://ergdhmerg.wordpress.com/2023/02/01/%ce%bc%ce%ae%cf%80%cf%89%cf%82-%ce%be%ce%ad%cf%81%ce%b5%ce%b9%cf%82-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%bd/

    Μεσσήνιε δώσε βάση.. και θα τα πούμε για τα περαιτέρω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πώς οι ΗΠΑ αποκτούν νέα μέλη του ΝΑΤΟ με υπονόμευση, ακολουθούμενη από πραξικόπημα, ακολουθούμενη από εθνοκάθαρση

    https://orientalreview.org/2023/01/25/how-the-u-s-obtains-new-nato-members-by-subversion-followed-by-coup-followed-by-ethnic-cleansing/

    ---------------------------------------------

    Η πρόβλεψη του Πενταγώνου για "αναπόφευκτη" σύγκρουση με την Κίνα το 2025 δείχνει ότι ο πόλεμος είναι το κύριο "εξαγωγικό αγαθό" της Αμερικής

    https://infobrics.org/post/37619

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πανέμορφοι άνθρωποι κάθε ηλικίας, υγιή και φωτεινά πρόσωπα, δύναμη και αξιοπρέπεια....Πόσο τους ζηλεύω!!! Πόσο θα ήθελα να αντίκριζα κάθε μέρα υγιείς και φωτεινές φάτσες στη χιλιοπροδομένη Ελλάδα μας....Ένα τεράστιο σάπιο μαύρο σύννεφο πάνω από τα κεφάλια μας, που βρέχει δηλητήριο και αλλοιώνει τις αδύναμες ψυχές διαστρεβλώνοντας τις μορφές τους....Πόσο τους ζηλεύω Θεέ μου...πόσο τους ζηλεύω.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τρεις λατρεμένες ταινίες του μέγιστου Ρώσου ποιητή του κινηματογράφου, Αντρέι Ταρκόφσκυ. Για όσους δεν τις έχουν δει και για όσους θέλουνε να τις απολύσουν ξανά.

    "Αντρέι Ρουμπλιέφ". Ασπρόμαυρο αριστούργημα, από τις πρώτες ταινίες του Ταρκόφσκυ. Η ζωή και το έργο του μεγάλου Ρώσου αγιογράφου και μοναχού Αντρέι Ρουμπλώφ, μαθητή του Θεοφάνη του Έλληνα.
    Andrei Rublev | DRAMA | FULL MOVIE | by Andrei Tarkovskyhttps://www.youtube.com/watch?v=je75FDjcUP4

    "Η Θυσία". Ταινία που γύρισε ο Ταρκόφσκυ στη Σουηδία λίγο πριν το θάνατό του. Στα πρόθυρα πυρηνικής καταστροφής. Σαν να μιλάει για σήμερα.
    Offret [The Sacrifice] - Andrei Tarkovski (1986)
    https://www.youtube.com/watch?v=ZzVkwyJIL88

    "Νοσταλγία". Ταινία που ο Ταρκόφσκυ γύρισε εξόριστος και εξουθενωμένος από το κομουνιστικό καθεστώς. Συγκλονιστική!!!
    Nostalgia (Nostalghia) - Andrei Tarkovsky 1983 HD - Legendado PT-BR 1080p
    https://www.youtube.com/watch?v=ZzVkwyJIL88

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο πόλεμος και το μέλλον------THE SAKER ----Από τον Batiushka

    https://thesaker.is/the-war-and-the-future/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το μπλογκ ερμιωνη το κλεισανε;ξερει κανεις κατι;Αλεξανδρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Bρετανία , Γαλλία, ..ΤΗΣ ΠΟΠΗΣ!

    ΜΑΚΕLΕΙΟ.GR :

    ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΓΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ! ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ! ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ; ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΒΡΩΜΟΣΟΓΟ; ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ!

    https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%a7%ce%99%ce%9b%ce%99%ce%91%ce%94%ce%95%ce%a3-%ce%93%ce%91%ce%9b%ce%9b%ce%9f%ce%99-%ce%9a%ce%91%ce%99-%ce%92%ce%a1%ce%95%ce%a4%ce%91%ce%9d%ce%9f%ce%99-%ce%a3%ce%a4%ce%9f%ce%a5%ce%a3-%ce%94%ce%a1/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γαλλία----Δημ. Δαββέτας : Κοινωνική έκρηξη στη Γαλλία , τι σηματοδοτεί και τι συμβαίνει στην Ευρώπη----984 fm---

      https://youtu.be/e1Ynk6Ikp3I

      Ο καθηγητής Φιλοσοφίας της Τέχνης, εικαστικός – συγγραφέας, γεωπολιτιστικός αναλυτής .και δημοσιογράφος Δημοσθένης Δαββέτας, με αφορμή τις μαζικές κινητοποιήσεις στη Γαλλία, κάνει λόγο ακόμη και για ανοιχτά σενάρια τεχνητών διλημμάτων από πλευράς Μακρόν, για διάλυση του Γαλλικού κοινοβουλίου και εκλογών με την Λεπέν και το κόμμα της επί θύραις. Όπως λέει, η δεύτερη συνεχόμενη καθολική απεργία στην Γαλλία αυτές τις μέρες ( έπονται άμεσα πολλές άλλες), το ίδιο, ίσως και περισσότερο μαζική και σκληρή, όπως η πρώτη, δείχνει ότι τα πράγματα είναι ξεκάθαρα για τον Εμμανουέλ Μακρόν: βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Απέναντι του έχει ένα συμπαγές μαζικό κίνημα που είναι αποφασισμένο και δεν αστειεύεται.Μπορεί η αφορμή της άγριας ρήξης μεταξύ του Γάλλου προέδρου και των απεργών να είναι το συνταξιοδοτικό ,εντούτοις οι αιτίες αυτής της εξέγερσης ( γιατί την μορφή εξέγερσης παίρνει σταδιακά αυτή η έντονη μαζική διαμαρτυρία) είναι πιο βαθιές.Κι είναι οι εξής:

      1. Η απειλή της ως τώρα κερδισμένης με αγώνα και θυσίες συνηθισμένης ποιοτικής ζωής των Γάλλων.Το κράτος πρόνοιας που ιδρύθηκε από τον Ντεγκόλ κι ιδρύθηκε ακριβώς για να βοηθήσει δημογραφικά την χώρα ( που είχε απώλειες στον πόλεμο) και να βάλει σε οικονομική τάξη την καθημερινότητα των πολιτών ,τρίζει εκ θεμελίων. Μια σειρά από αποφάσεις, νομοθετήματα και νόμοι ( όπως το συνταξιοδοτικό για παράδειγμα) αφαιρούν σταδιακά όλες τις οικονομικές βοήθειες που είχαν οι Γάλλοι.Η παγκοσμιοποίηση βλέπετε θέλει την ελεύθερη ανταγωνιστική αγορά και την αποδυνάμωση κάθε μορφής πρόνοιας. Όλα πλέον σχετικοποιούνται στην γαλλική οικονομία κι ο αδύναμος είναι ευάλωτος στις ορέξεις του δυνατού. Κι αυτό δημιουργεί τεράστια ανασφάλεια στην πληγωμένη μεσαία γαλλική τάξη η οποία έτσι μέσω των απεργιών και σκληρών διαδηλώσεων αντιδρά κι αρνείται την διάλυση της. Η νεοφιλελεύθερη οικονομία απειλεί την ως τώρα γαλλική ευζωία.

      2. Υπάρχει πρόβλημα καθημερινής ασφάλειας στην χώρα. Η βία είναι καθημερινό φαινόμενο. Στα σχολεία, στα στάδια, στους δρόμους, το μετρό, παντού. Κι αυτό ανησυχεί τους κατά τον νόμο Γάλλους. Θέλουν να ξαναβρούν την κοινωνική τους ισορροπία και να μην φοβούνται.

      Η βία αυτή ατυχώς συνδέθηκε με τους μετανάστες κι έτσι υπάρχει ένα κλίμα δυσπιστίας στους ξένους, εκ των οποίων όσοι είναι παράνομοι αντιμετωπίζονται εχθρικά από τους πολίτες. Κάτι που δεν κάνει ο Μακρόν ο οποίος όλο και βρίσκει τρόπους να επιτρέπει να εισέρχονται παράνομοι μετανάστες με τις οικογένειες τους στην Γαλλία.

      3. Όλα τα ανωτέρω δοκιμάζουν αυτό που γνωρίζουμε ως Γαλλική ταυτότητα. Οι Γάλλοι δεν ξέρουν πια ποιοι είναι και που πάνε. Και δικαίως τα βάζουν με τον Μακρόν.

      Μαζεύονται λοιπόν όλοι κι αντιδρούν εναντίον του και μάλιστα μαζικά και βίαια.Ποιες οι επιλογές του Γάλλου προέδρου;

      Η να εγκαταλείψει τα νομοσχέδια, κάτι που θα γκρέμιζε όμως την αξιοπιστία του ,η να κάνει, όπως έχει συχνά απειλήσει, ξανά βουλευτικές εκλογές.Στην δεύτερη περίπτωση ρισκάρει γιατί επενδύει στον φόβο αντι-Λεπεν, η οποία όλο και δυναμώνει. Δεν είναι όμως σίγουρο ότι ο φόβος αυτός θα περάσει. Ο κόσμος δεν φοβάται την Λεπέν. Και μια διάλυση του Γαλλικού κοινοβουλίου μάλλον θα ναι μπούμερανγκ για τον Μακρόν. Εκτός κι αν έτσι θέλει να δικαιολογήσει την πολιτική του ανικανότητα ρίχνοντας το βάρος στους Γάλλους πολίτες που μπορεί να ψηφίσουν Λεπέν. Τακτικισμός και λαϊκισμός εκ μέρους του.

      Διαγραφή
  10. Καλησπέρα καλό μήνα , οι ευχές συνεπάγονται ομορφιές https://youtu.be/pFiynbZG-vw lea

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτή η Ησυχία...


    Είναι...


    Ανάκτηση..Υπερφυσικων,

    Δυνάμεων των.



    ΕΛΛΗΝΩΝ!!!



    ΝΕΜΕΣΙΣ!!



    🇬🇷.......ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ.......🇬🇷

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΣΩ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.
    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΔΕΝ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΘΗΚΑ ΑΠΛΩΣ... ΑΛΛΆ ΦΡΊΚΑΡΑ!!
    ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΗΔΗ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΑΡΓΑ, ΑΝ ΚΡΙΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 4 ΣΤΑ 5 ΦΙΛΙΚΑ ΜΟΥ ΣΠΙΤΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΥΣ, ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΙΤΙΔΕΣ, ΡΙΓΗ, ΑΫΠΝΙΕΣ κ.ά.

    ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΆΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ, ΙΣΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ, ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ ΠΡΙΝ ΜΑΣ
    Τ Η Γ Α Ν Ι Σ Ο Υ Ν ...

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ:

    " ΕΠΕΙΓΟΝ ΚΑΛΕΣΜΑ ΒΙΟΧΗΜΙΚΟΥ! "

    https://fytro.wordpress.com/2023/01/24/%CE%B5%CF%80%CE%B5%CE%B9%CE%B3%CE%BF%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CF%83%CE%BC%CE%B1-%CE%B2%CE%B9%CE%BF%CF%87%CE%B7%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%85/#more-7991

    ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΧΩΡΟ ΣΧΟΛΙΟΥ, ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ 10:30 ΟΤΑΝ Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ 7 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 20:30 ΤΟ ΒΡΑΔΥ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ 12 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ;
      KATI ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ.

      Διαγραφή
  13. ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

    ΑΥΤΟ, ΤΟ ΕΛΑΒΑ ΣΤΟ VIBER ΠΡΟΧΘΕΣ:

    Καλημέρα

    Κλείνετε το βράδυ τα ρουτερ.....
    Διαβάστε πιο κατω
    Γιαυτό και η Cosmote την πήρε ο πόνος και προ καιρού αντικαταστουσε τα παλιά ρουτερ με νέα.....
    Την είχα ψιλιαστει τη φάση ότι κάτι κρύβει...
    Φυσικα δεν το άλλαξα.

    🔴 Το Omicron δεν είναι παθογόνο, αλλά κύμα χιλιοστού.

    ⭕️ Ο Ιταλός Δρ. Ο Dominico BISCARDI ανακοίνωσε πριν από λίγες εβδομάδες ότι η λεγόμενη παραλλαγή Omicron δεν είναι παθογόνος παράγοντας αλλά επίθεση ακτινοβολίας με τη μορφή κυμάτων χιλιοστού. Παρεμπιπτόντως, ο Άγγλος πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον ανακοίνωσε τη λεγόμενη παραλλαγή Omicron ως κύμα(α) τον Νοέμβριο/Δεκέμβριο. Σύμπτωση? Σύμπτωση?

    ⭕️ Δρ. Ο Biscardi εξήγησε στις αρχές Ιανουαρίου πώς η παραλλαγή Omicron κατεβαίνει σε ανυποψίαστους ανθρώπους τη νύχτα, μολύνοντάς τους ακόμα κι αν κοιμούνται πίσω από κλειστούς τοίχους και πόρτες στο σπίτι.

    ⭕️ Το Omicron δεν είναι παραλλαγή, αλλά ακτινοβολία. Όπως μάλιστα όλα σχετικά (k0b1D 19 (84).

    ⭕️ Γιατί έρχεται το βράδυ;
    Όταν μέτρησαν την ακτινοβολία, διαπίστωσαν ότι τα επίπεδα τη νύχτα είναι έως και 15 φορές υψηλότερα από το νόμιμο όριο. Η ώρα μεταξύ 2 π.μ. και 4 π.μ. είναι η ώρα που η επισκεψιμότητα στο Διαδίκτυο είναι σημαντικά χαμηλότερη επειδή οι άνθρωποι είναι στο κρεβάτι και κοιμούνται ήσυχοι. Τη στιγμή της μέτρησης, διαπιστώθηκε ότι τα επίπεδα ακτινοβολίας αυτή τη στιγμή δεν μειώνονται, αλλά αυξάνονται.

    ⭕️ Πώς; Το Omicron έρχεται το βράδυ! Δεν πειράζει αν κρύβεσαι στο σπίτι, γιατί το Omicron δεν είναι παθογόνο. Το Omicron είναι ένα κύμα, ένας φούρνος μικροκυμάτων. Το Omicron είναι ένα χιλιοστό κύμα.

    ⭕️ Οι κλειστές πόρτες και οι τοίχοι δεν αποτελούν εμπόδιο για το χιλιοστό κύμα.
    - Εάν έχετε εμβολιαστεί με Graphene Oxide, το Omicron θα βρει την κατάλληλη ουσία στο σώμα σας για να επεκταθεί και να αυξήσει τη συχνότητά του, κάτι που μπορεί αρχικά να προκαλέσει ναυτία και διάρροια, ακολουθούμενα από πυρετό, θολή όραση, πονοκέφαλο, αποπροσανατολισμό και απώλεια μνήμης.

    - Γιατί πρέπει να βήχετε; Επειδή το σώμα προσπαθεί να απαλλαγεί από το οξείδιο του γραφενίου, και αυτό γίνεται μέσω των πνευμόνων. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το FLUIMUCIL λειτουργεί στη θεραπεία k0bid. Ή NAC, ακετυλοκυστεΐνη, το δραστικό συστατικό του Fluimucil.
    - Τότε νιώθεις δυσφορία με το φως, πιθανώς εμβοές... ειδικά αν μένεις κοντά σε πύργους τηλεπικοινωνιών.
    - Στο επίπεδο της επιδερμίδας, μπορεί να εμφανίσετε ερυθρότητα, κνησμό, κάψιμο, έρπητα ζωστήρα, ψωρίαση, τρόμο σε ορισμένες περιοχές ακόμα και τρόμο.

    Ξέρεις γιατί?
    Γιατί το Omicron δεν είναι μόλυνση αλλά ακτινοβολία.

    Στην Ισπανία ανακοινώθηκε ότι το Omicron θα κυκλοφορήσει στις 24 Δεκεμβρίου. Ξέρεις ακριβώς πότε θα έρθει, γιατί με το πάτημα ενός κουμπιού...

    ⭕️ Πώς να προστατεύσετε τον εαυτό σας
    - Απενεργοποιήστε ρούτερ και συσκευές, χρησιμοποιήστε χάλκινες πλάκες ή τυλίξτε τις σε αλουμινόχαρτο ή σε πετσέτες Faraday.
    - Κάντε συχνά ντους.
    - Μην παίρνετε παρακεταμόλη καθώς είναι ανταγωνιστής της γλουταθειόνης και η γλουταθειόνη διασπά το οξείδιο του γραφενίου. *
    - Πάρτε μελατονίνη καθώς είναι προστατευτικό ράδιο. *
    - Πάρτε ψευδάργυρο και βιταμίνες C, D3 και E.
    - Πάρτε άφθονες βιταμίνες C και D3.

    ⭕️ Δρ. Ο Μπισκάρντι βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του λίγο μετά τη δημοσιοποίηση αυτής της πληροφορίας. Ενα ατύχημα? Λέγεται ότι είχε αναφέρει στο παρελθόν την ανακάλυψή του στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή!

    ⭕️ Την ίδια περίπου ώρα, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ντέιβιντ Σασόλι, βρέθηκε επίσης νεκρός. Επαίνεσε τον Δρ. τα ευρήματα του Biscardi και ήθελε να τα δημοσιεύσει. δήθεν. Και πάλι, δεν είναι παθογόνος παράγοντας, αλλά επίθεση ακτινοβολίας, ας πούμε έτσι. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, κάντε με αυτό ό,τι θέλετε. Ένιωσα ότι ήταν σημαντικό να το μοιραστώ. Δεν με εκπλήσσει πια τίποτα.

    👉Πηγή 17/05/2022

    🇬🇷✝Ενώστε τα στοιχεία ✝🇨🇾

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΜΑΣ ΦΙΛΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ...

      Διαγραφή
    2. ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟΓΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗ ΖΩΗ.
      ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.
      ΤΟ 5ΤΖΙΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΟΠΛΟ.
      ΟΤΑΝ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΚΑΙ ΨΕΚΕΣ.
      ΚΑΛΟ ΤΗΓΑΝΙΣΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ.

      Διαγραφή
    3. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΗΛΙΑ;
      ΕΔΩ Ο ΑΛΛΟΣ [ΛΑΙΚΑΤΖΗΣ] ΠΟΥ ΒΑΡΕΣΕ ΤΡΙΑ ΣΤΟ ΜΠΡΑΤΣΟ, ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΞΑΦΝΙΚΙΤΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕΝΑΡΙΟ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΙ !!!!!!
      ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΣΕ ΤΙ ΚΟΣΜΟ ΖΟΥΜΕ;

      ΔΗΜΗΤΡΗΣ

      Διαγραφή
    4. ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΌΣΜΟ ΑΠΟΛΎΤΟΥ ΜΑΛΑΚΊΑΣ!
      ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ Ο ΝΤΟΣΤΟΓΙΕΦΣΚΙ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΞΙΑ ΣΤΑ ΓΚΑΤΖΕΤ ΜΑΣ.

      Διαγραφή
  14. ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΑΛΑ .
    Παρουσιάζει η «δημοκρατία» είναι στιγμιότυπα από το βίντεο του επεισοδίου που έγινε την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2023 στο Φαρμακονήσι, μεταξύ τουρκικής ακταιωρού και σκάφους του Ελληνικού Λιμενικού Σώματος.

    Πόλεμος στο Αιγαίο: Η «δημοκρατία» αποκαλύπτει ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο

    https://www.dimokratia.gr/politiki/556397/elate-toyrkoi-an-sas-vastaei-sygklonistiko-ntokoymento-apo-ton-polemo-sto-aigaio/


    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μιας και η ανάρτηση δεν έχει συγκεκριμένο θέμα, σήμερα διάβασα αυτό :

    "Μου έδωσαν χρήματα για να πω ψέματα για τον πάτερ Αντώνιο"

    https://sinomosiologos.blogspot.com/2023/02/blog-post_43.html

    "Το πιο ενδιαφέρον σημείο αυτής της εξομολόγησης είναι όταν ανέφερε ότι τηλεοπτικός σταθμός του έδωσε χρήματα για να πει τα ψέματα αυτά, χρήματα τα οποία πήρε καθώς τόνισε πως «τα είχε ανάγκη»."

    Ο ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ !!!!!! Και για όσους ΔΕΝ το κατανόησαν : Ο ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ !!!!

    Και τελειώνει : "Εμένα αυτός ο άνθρωπος μου έχει δώσει αγάπη και ζητώ χίλια συγνώμη απ’ όλο τον κόσμο και από τον πάτερ".

    Όχι οτι εμείς δεν έχουμε καταλάβει το ρόλο των βρωμοΜΜΕ, αλλά χρειάζεται να το αναλύσουμε παραπάνω ;

    Να δείτε που είχαμε δίκιο οτι η όλη φάση είναι για να πάρουν ΚΑΙ απο εκεί τα "μπικικίνια" και ΧΩΡΙΣ ΑΙΔΩ κατέστρεψαν έναν άνθρωπο, αλλά κυρίως τα παιδιά που τον είχαν ανάγκη.

    Όταν ακούς δύο πλευρές, η αλήθεια είναι ΠΑΝΤΑ στη μέση.

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΦΙΛΕ ΔΙΟΣ ΚΟΥΡΕ, ΕΙΜΑΙ ΑΠΗΥΔΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΒΟΔΙΑ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΕΠΑΘΑΝ, ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙ.
      ΤΑ ΚΩΛΟΚΑΝΑΛΑ ΠΡΟΜΟΤΑΡΙΣΑΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ, ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.
      ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΙΓΛΗ, ΚΑΙ ΤΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΕΡΓΑ ΣΑΠΙΖΟΥΝ. ΤΙ ΕΛΕΓΑΝ;
      ΑΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ``ΕΠΙΔΗΜΙΕΣ΄΄ ΠΟΥ ΣΚΟΠΟΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΕΣΕΙΣ, ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΟ 2005 ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΝΟΣΟ ΤΩΝ ΠΤΗΝΩΝ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΡΟΥΣΜΑ [ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ], ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΛΗΤΗΡΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΩΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΠΑΙΖΑΝ ``ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ'' ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΟ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΩΝ. ΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ, ΚΑΙ ΟΙ ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΤΟΥ ΛΟΥΚΕΤΟΥ. ΜΙΛΑΩ ΕΚ ΠΕΙΡΑΣ ΓΙΑΤΙ ΗΜΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ. ΦΤΗΝΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΑ ΤΟΤΕ. ΕΥΤΥΧΩΣ....
      ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΜΕΝΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑΚΗ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ.
      ΕΧΩ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΩ ΣΕ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ, ΣΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΗΘΟΣ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΜΕ ΜΝΗΜΗ ΧΡΥΣΟΨΑΡΟΥ.

      ΔΗΜΗΤΡΗΣ

      Διαγραφή
  16. ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ 301 ΕΧΟΥΝ ΛΥΜΕΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ,
    ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ.
    ΚΑΙ ΛΕΩ ΚΑΙ ΟΙ 301, ΓΙΑΤΙ Ο ΕΝΑΣ ΜΙΜΕΙΤΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.
    ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΙΣ, ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΙ ΣΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ.
    https://www.facebook.com/Trelosofficia/videos/1366385314098307

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΟΚΑΝΙΑ.
    https://www.facebook.com/Trelosofficia/videos/853136639085810/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΧΕΙ ΩΡΕ ΠΑΤΟ ΤΟ ΒΑΡΕΛΙ;;;;;
    https://twitter.com/Annanikolaou12/status/1619819547942608897?cxt=HHwWgoDTtf7S4PosAAAA

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 188 Κεντρικές Τράπεζες Που Συνδέονται Με Το QFS, Υπέβαλαν & Επικύρωσαν Τα Φυσικά Τους Αποθέματα Χρυσού Στα Θησαυροφυλάκια Τους (BPI) ✨⚜️
    Αφγανιστάν Τράπεζα του Αφγανιστάν
    Αλβανία Τράπεζα της Αλβανίας
    Αλγερία Τράπεζα της Αλγερίας
    Αγκόλα Εθνική Τράπεζα της Αγκόλας
    Αίγυπτος Κεντρική Τράπεζα της Αιγύπτου
    Αϊτή Κεντρική Τράπεζα της Δημοκρατίας της Αϊτή
    Αργεντινή Κεντρική Τράπεζα της Αργεντινής
    Αρμενία Κεντρική Τράπεζα της Αρμενίας
    Αρούμπα Κεντρική Τράπεζα της Αρούμπα
    Αυστραλία Reserve Bank of Australia
    Αυστρία Εθνική Τράπεζα της Αυστρίας
    Αζερμπαϊτζάν Εθνική Τράπεζα του Αζερμπαϊτζάν
    ΑΦΡΙΚΉ
    Τράπεζα Τσαντ των Κρατών της Κεντρικής Αφρικής
    Αιθιοπία Εθνική Τράπεζα της Αιθιοπίας
    Ισημερινή Γουινέα Τράπεζα της Ισημερινής Γουινέα των Κρατών της Κεντρικής Αφρικής
    Κονγκό Κεντρική Τράπεζα του Κονγκό
    Τράπεζα του Κονγκό των Κρατών της Κεντρικής Αφρικής
    Εσουατίνι Κεντρική Τράπεζα του Εσουατίνι Νότια Αφρική
    Τράπεζα των Κρατών της Κεντρικής Αφρικής της Γκαμπόν
    Γκάμπια Κεντρική Τράπεζα της Γκάμπια
    Γκάνα Τράπεζα της Γκάνας
    Γουινέα Κεντρική Τράπεζα της Δημοκρατίας της Γουινέας
    Γουινέα - Μπισάου Κεντρική Τράπεζα των Κρατών της Δυτικής Αφρικής (BCEAO)
    Ακτή Ελεφαντοστού Κεντρική Τράπεζα της Ακτής Ελεφαντοστού των Κρατών της Δυτικής Αφρικής (BCEAO)
    Κένυα Κεντρική Τράπεζα της Κένυα
    Βέλγιο Εθνική Τράπεζα του Βελγίου
    Βερμούδες Νομισματική Αρχή των Βερμούδων
    Βολιβία Κεντρική Τράπεζα της Βολιβίας
    Βοσνία - Ερζεγοβίνη Κεντρική Τράπεζα της Βοσνίας Ερζεγοβίνης
    Βουλγαρία Εθνική Τράπεζα της Βουλγαρίας
    Βραζιλία Κεντρική Τράπεζα της Βραζιλίας
    Γαλλίας Κεντρική Τράπεζα της Γαλλίας
    Γερμανία Γερμανική Ομοσπονδιακή Τράπεζα
    Γεωργία Εθνική Τράπεζα της Γεωργίας
    Γουατεμάλα Κεντρική Τράπεζα Γουατεμάλα
    Γουιάνα Κεντρική Τράπεζα της Γουιάνα
    Δανία Εθνική Τράπεζα Δανίας
    Δομινικανή Δημοκρατία - Κεντρική Τράπεζα της Δομινικανής Δημοκρατίας
    #Ελλάδα Κεντρική Τράπεζα της Ελλάδος
    Ελ Σαλβαδόρ Κεντρική Τράπεζα Αποθεματικών του Ελ Σαλβαδόρ
    Εσθονία Κεντρική Τράπεζα της Εσθονίας
    Ευρωζώνη της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας
    Κεντρική Τράπεζα του Ισημερινού
    Ιαπωνία Κεντρική Τράπεζα της Ιαπωνίας
    Ινδία Αποθεματικά Τράπεζα της Ινδίας
    Ινδονησία Κεντρική Τράπεζα της Ινδονησίας
    Ιορδανία Κεντρική Τράπεζα της Ιορδανίας
    Ιράν Ισλαμική Δημοκρατία της Κεντρικής Τράπεζας του Ιράν
    Ιράκ Κεντρική Τράπεζα του Ιράκ
    Ιρλανδία Κεντρική Τράπεζα της Ιρλανδίας
    Ισλανδία Κεντρική Τράπεζα της Ισλανδίας
    Ισπανία Κεντρική Τράπεζα της Ισπανίας
    Ισραήλ Κεντρική Τράπεζα του Ισραήλ
    Ιταλία Κεντρική Τράπεζα της Ιταλίας
    #Κύπρος Κεντρική Τράπεζα Κύπρου
    Καζακστάν Εθνική Τράπεζα του Καζακστάν
    Καμπότζη Εθνική Τράπεζα της Καμπότζη
    Κάμπο Βέρντε Εθνική Τράπεζα του Κάμπο Βέρντε
    Καναδάς Κεντρική Τράπεζα του Καναδά
    Νησιά Κέιμαν Νομισματική Αρχή Νήσων Κέιμαν
    Τράπεζα των Κρατών της Κεντροαφρικανικης Δημοκρατίας
    Κίνα Λαϊκή Τράπεζα της Κίνας
    Κολομβία Κεντρική Τράπεζα της Κολομβίας
    Κορέα Κεντρική Τράπεζα της Κορέας
    Κόστα Ρίκα Κεντρική Τράπεζα της Κόστα Ρίκα
    Κροατία Εθνική Τράπεζα της Κροατίας
    Κούβα Κεντρική Τράπεζα Κούβας
    Κουρασάο Κεντρική Τράπεζα του Κουρασάο και Άγιος Μαρτίνος
    Δημοκρατία του Κοσσυφοπεδίου - Κεντρική Τράπεζα του Κοσσυφοπεδίου
    Κουβέιτ Κεντρική Τράπεζα του Κουβέιτ
    Δημοκρατία της Κιργιζίας - Εθνική Τράπεζα της Κιργιζίας
    Λετονία Κεντρική Τράπεζα της Λετονίας
    Λευκορωσία Εθνική Τράπεζα της Δημοκρατίας της Λευκορωσίας
    Λάος Κεντρική Τράπεζα της Λαϊκής Δημοκρατίας του Λάος
    Λίβανο Κεντρική Τράπεζα του Λιβάνου
    Λιβερία Κεντρική Τράπεζα της Λιβερίας
    Λιβύη Κεντρική Τράπεζα της Λιβύη
    Λιθουανία Κεντρική Τράπεζα της Λιθουανίας
    Λεσότο Κεντρική Τράπεζα του Λεσότο
    Μπαχάμες Κεντρική Τράπεζα Μπαχάμες
    Μπαχρέιν Κεντρική Τράπεζα Μπαχρέιν
    Μπαγκλαντές Κεντρική Τράπεζα Μπαγκλαντές
    Μπαρμπέιντος Κεντρική Τράπεζα Μπαρμπέιντος
    Μπελίζ Κεντρική Τράπεζα του Μπελίζ
    Κεντρική Τράπεζα του Μπενίν των Κρατών της Δυτικής Αφρικής (BCEAO)
    Μπουτάν Βασιλική Νομισματική Αρχή του Μπουτάν
    Μποτσουάνα Κεντρική Τράπεζα της Μποτσουάνα
    Μπρουνέι Νταρουσαλάμ Νομισματική Αρχή του Μπρουνέι Νταρουσαλάμ[ΣΥΝΕΧΕΙΑ]
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. [ΣΥΝΕΧΕΙΑ] Μπρουνέι Νταρουσαλάμ Νομισματική Αρχή του Μπρουνέι Νταρουσαλάμ
    Κεντρική Τράπεζα των Κρατών της Δυτικής Αφρικής της Μπουρκίνα Φάσο (BCEAO)
    Μπουρούντι Τράπεζα της Δημοκρατίας του Μπουρούντι
    Ονδούρα Κεντρική Τράπεζα της Ονδούρα
    Ουγγαρία Εθνική Τράπεζα της Ουγγαρίας
    Ρωσία Νομισματική Αρχή της Ρωσίας
    Τζαμάικα Κεντρική Τράπεζα της Τζαμάικα
    Τσεχία Κεντρική Τράπεζα Τσεχίας
    Φινλανδία Κεντρική Τράπεζα Φινλανδίας
    Φίτζι Reserve Bank of Fiji
    Χιλή Κεντρική Τράπεζα της Χιλής
    Χονγκ Κονγκ Νομισματική Αρχή του Χονγκ Κονγκ PAE
    ✨👑🌙✨👑🌙✨
    ΕΊΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΑΔΈΛΦΙΑ ΜΟΥ ❤️
    ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ✨⚜️ 💖 ⚜️✨
    ΑΠΕΛΕΥΘΈΡΩΣΗ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ, ΕΊΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ, ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΉ ΑΚΟΜΑ & ΔΕΝ ΘΑ ΤΡΑΒΉΞΕΙ ΑΛΛΟ Η ΤΑΙΝΊΑ... 🙏
    Καλό Ελεύθερο Μήνα ❤️💖❤️💖❤️
    💖 Φεβρουάριος 👑👑👑
    Giselle Magkli 💜

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Απανταω γενικα με αφορμη τοσχολιο του φιλου Δημητρη .
    Οσο κοντα δειχνει να ειμαστε τοσο μακρια ειμαστε .
    ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ .
    1)Στην κυπρο φτιαχτηκε η πρωτη σταρτ απ για εργαστηριακο κρεας ..
    2)οι αμερικλανοι αγοραζουν ΜΑΖΙΚΑ κοτες (ποσο μπροστα ειμασταν καποτε !?)
    3)Ο αξονας συνεχιζει καθοδο σε σπειρα προς τον ισημερινο
    4)οι κινεζοι αναφεραν οτι ο φλοις θα αρχισει να κινειται αντιστροφα απο την κινηση του πυρηνα (ειχαμε την νασα , τωρα εχουμε και τους κινεζους)
    5)Μεγαλη Ησυχια στο πεδιο και μην ακουσω παπαριες του τυπου ''να παρουν φορα οι δυναμεις του καλου και του φωτος ''και οτι αλλο ...γιατι ειναι τετοια η κατηφορα που δεν παιρνει κανενα να παρει ...ΦΟΡΑ .
    6)Πολεμαει ο Μαστεμα στα τελευταια του ο χιλιοονοματος σιχαμενος κοσμικος επαναστατης να μας ρουφηξει ολους και δυστυχως ο χρονος ειναι με το μερος του και η εντροπια κοντευει μηδεν εδω και τωρα (αυτο σημαινει επαναπροσδιορισμος στο ζυγι της πραγματαικοτητας )
    7)Ο τελευταίος ανθρώπινος ζωολογικός κήπος
    υπήρχε στο Βέλγιο μέχρι το 1958 ...
    Στις Βρυξέλλες, όπου βρίσκεται σήμερα η έδρα του ΝΑΤΟ.
    Λετε τυχαια...? http://sinomosiologos.blogspot.com/2023/02/blog-post_52.html
    8)Bγηκαν ολοι οι μεγαλοι (διευθυντες πανεπιστημιων , γιατροι , ανοσολογοι κλπ εδω και παρα πολυ καιρο και λενε ποσο λαθος ειναι τα Εμβ0λ14 και ΟΜΩΣ ΤΑ ΖΩΑ ΠΑΝΕ ΑΚΟΜΗ και κανουν και στα παιδια τους .ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ (βλ ΓΚΑΓΚΑ και ΤΖΑΝΑΚΗΣ κλπ οτι οι μασκες εκαναν κακο και φορανε μασκεσ και στο αμαξι ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ με δικαιολογια .ΠΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ που η μασκα στο αμαξι μονος σου βοηθαει ΜΟΝΟ εαν το εχεις κλεψει ...
    9) ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΟΣΜΟΣ και δεν βλεπω κανεναν κρεμασμενο να ευφρανθει το ματι μου .Θα περιμενε κανεις οτι θα αμολιοντουςσαν στους δρομους οοοολοι αυτοι που εχουν παθει ζημιες απο τα εμβολια και ΩΣΑΝ ζομπι θα ετρωγαν το προσωπικο των εμπολιαστικων κεντρων (ισω να τους εκαναν με το ζορι 7-8 δοσεις απανωτες ), γιτροτς μ νοσηλευτες , συμβουλια νοσοκομειων , επιτροπη κυβερνησης για την ψευτοπανδημια κλπ ..
    ΤΙΠΟΤΑ .πρωτοι αυτοι που εχασν ποδια , ματια , μανες , πατεραδες , παιδια , με πιεση , με θρωομβους , με παρκινσον, ερπη ζωστηρα , ειτζ και οτι αλλο απο τα εμβολια ΕΠΡΕΠΕ να βγαινουν στους δρομους και να τρωνε ζωντανους τους υπαιτιους που λογω απληστιας και βλακειας επαιξαν με την δικη του υγεια .ΤΙΠΟΤΑ .ΑΝΤΙ να βγουν εξω ...πηδαν απο τα μπαλκονια οι κακομοιροι .Αν καθε αυτοχειρας ετρωγε απο ενα σιχαμα θα ειχαμε τελειωσει ηση απο τους αχρηστους ΚΑΙ ολοκληρες τις οικογενειες τους .
    9)εχουν ηση χωρισει το 25ο και παμε για ψευτοσυγρουση και να δουμε ποσες σημαιες θα παρει ο αερας αυτη τη φορα .
    10 ) σκοπιανοι εχουν ξεπερασει καθε οριο μαλακιας και τσαμπουκαλευονται στους βουλγαρογυφτους και οι αλβανοι εχουν μπερδευτει με τους σερβους και θα φανε τρελλη Π0^%$@ αν δεν διαλυθει το ΝΑτο .
    11)αεροπλανοφορο βρισκεται στις θαλασσες μας καθως ερχονται χαρτια πιθανης επιστρατευσης σε 40+ αρηδες αποστρατους ΕΛΔικαριους , μαυροσκουφηδες ΜΟΝΟ .
    12)εκλογες και εκλογες και εκλογες και την αληθεια ....απο μικρο και απο τρελλο ....ΛΕΝΕ.....μαλλον το συμβαν θα γινει με υπηρεσιακη κυβερνηση για να κανουν τα ζα οτι θα υπαρχει αναγκη αποφασεων ....χαχαχα και τα ζα θα το χαψουν ....Ενα συμβαν συμφερει και τον κουλη και τους αλλους και τον ερντυ και τους αλλους .ΟΠΟΤΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΜΙΑ ΑΝ ΣΚΟΤΩΟΥΝ ΚΑΝ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ .Εξαλου εκαναν σφυγμομετρηση με τον θανατο των πιλοτων σχετικα με τα κοινωνικα αντανακλαστικα .
    ΤΕΣΠΑ ..το αφηνω εδω γιατι εχω πολυ δηλητηριο για αυτους και δεν φταιει και ο κωσταρας τιποτα με το σουπερ μπλογκ .Η ελπιδα πηρε πυραυλο και εφυγε .Η πιστη εμεινε .ΜΙΑ ΑΝΙΕΡΗ ΠΙΣΤΗ .ΜΟΝΟ.
    Ηλιολουστη ημερα σημερα 3/2 και καλομελετα ''ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΗΣΥΧΙΑΣ''///
    καλημερα σε ολους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1. φλοις = φλοιός

      2. Μαστεμα : http://enaasteri.blogspot.com/2023/02/blog-post_64.html

      Διαγραφή
    2. Τί κανένας δεν παίρνει φόρα ; Πήρες φόρα εσύ ρε Pananas !!! χαχαχαχα
      Ηλιόλουστη ημέρα σήμερα, αλλά Ηλιόλουστες οι ψυχές μας ΠΑΝΤΑ.
      Την καλησπέρα μου.

      Διός Κούρος

      Διαγραφή
    3. Αγαπητέ Pananas
      1) Ας κάνουν μποϊκοτάζ οι Κύπριοι για να κλείσει το μπουρδέλο

      2) Η τιμή των αυγών στην USA έχει φτάσει 18$ η δωδεκάδα(!) ήτοι $1.5 έκαστο. https://www.theguardian.com/us-news/2023/jan/25/18-a-dozen-how-did-americas-eggs-get-absurdly-expensive
      Ο λόγος αναφέρεται στο παρακάτω σχόλιο μου.

      3) Η Γαία σαν ζωντανός οργανισμός ετοιμάζεται να ξεφορτωθεί τα παράσιτα που κατοικοεδρεύουν επάνω της όπως ο σκύλος που τινάζεται μετά από πλύσιμο.

      4) Ώρα να σταματήσει το παραμυθάκι της κλιματικής αλλαγής

      5) Κόψε τα κατοχικά :P)

      6) Το παλεύει εδώ και χιλιάδες χρόνια. Κατάφερε κάτι;

      7) Ευτυχώς που δεν ζούμε στο '50. Θα ήμασταν στην πτέρυγα "ψέκες"

      8) Οι μπιστήμονες προσπαθούν να σώσουν το πωπουδάκι τους γιατί ξέρουν το 8====ο που έρχεται. Τα ζώα που ακόμα δεν έχουν καταλάβει τι έχει παιχτεί, σόρι κι όλας αλλά δεν θα μου λείψουν.

      9) Υπάρχει περίπτωση να μετακινηθεί πχ η Ικαρία και να βρεθεί έξω απ' την Σαμψούντα; Επειδή βάζουν μια ταμπέλα κάπου αλλάζει η κατάσταση; Κι αν κάποια στιγμή η Ελληνική επικράτεια φτάσει στην Άγκυρα;

      10) Ποιος ασχολείται με τρίχες; Αυτό το κρατίδιο (όπως και πολλά άλλα) υφίσταται χάρη στους ΗΠΑπαραίους. Μόλις πάρει τον μπούλον το ΝΑΤΟ και η μασωνοΕΕ θα γελάσει και το παρδαλό ερίφιο.

      11) Γνωρίζω από πρώτο χέρι ότι έχουν ξεκινήσει οι ασκήσεις ΚΑΙ σε ΕΠΟΠ πεζικού και αεροπορίας.

      12) Το πόσο τους τσούζει ο πατριωτικός χώρος φαίνεται στην λύσσα που έχουν για ένα κόμμα του 2.9% (όπως λένε οι ίδιοι). Αφού είναι ένα κόμμα του 3% τι φοβούνται;

      Οι 12 άθλοι του Ηρακλή είναι μια αλληγορία για την προσωπική προσπάθεια του καθενός μας ώστε να φτάσει στην θέωση (12-θεο όπου ο κάθε θεός πρεσβεύει και μια ή περισσότερες αρετές). Ο άθλος της Λερναίας Ύδρας κατ'εμέ είναι η καταστολή των αρνητικών σκέψεων που ξεπηδούν από τον φόβο και τις ανησυχίες μας καθώς κάθε μας σκέψη όταν αναλύεται δημιουργεί δύο νέες: μια καλή και μια κακή (Ακολουθεί pseudocode If (x) Then "good" Else "bad").
      Τι μας λέει ο μύθος; Πρέπει να καυτηριάσεις τα κεφάλια για να μην ξαναφυτρώσουν. Μια κακή σκέψη δημιουργεί άλλες δύο αν απλά την εξαλείψεις. Πρέπει να την χτυπήσεις στην ρίζα της για να μην τροφοδοτηθεί ξανά και διπλοβλαστήσει.

      Καλό Σαββατοκύριακο

      Διαγραφή
  22. Καλημέρα σε όλες και όλους.

    Σημαντικές ειδήσεις:
    https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33191178/
    Τα αντισώματα κρόκου αυγού κοτόπουλου (IgYs) εμποδίζουν τη δέσμευση πολλαπλών παραλλαγών πρωτεΐνης Spike SARS-CoV-2 ACE2 στο ανθρώπινο σώμα.

    Η κατανάλωση κρόκων αυγών σταματάει την καταστροφική λειτουργία της πρωτεΐνης ακίδας στο σώμα σας. Θα πρέπει να τρώτε αυγά εάν έχετε μπολιαστεί ή εάν έχετε τακτική επαφή με άτομα μετανθρωπισμένα. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!

    Επίσης υπάρχει και μια κινέζικη έρευνα (ψάχνω το λινκ) σχετικά με το θέμα η οποία ξεκίνησε τον προηγούμενο Νοέμβριο λόγω της δραματικής μείωσης παραγωγής αυγών στις ΗΠΑ κατόπιν καταγγελιών αγροτών ότι οι κότες σταμάτησαν το καλοκαίρι να γεννάνε αυγά και δεν ξεκίνησαν ούτε το φθινόπωρο. Οι αγρότες καταγγέλλουν ότι κάτι συμβαίνει με τις ζωοτροφές γιατί όταν άλλαξαν την ζωοτροφή των πουλερικών ξανάρχισε η παραγωγή των αυγών.

    Τα καθίκια του κερατά ήξεραν ότι τα αυγά ήταν ένας απλός τρόπος αποτοξίνωσης από την πρωτεΐνη ακίδα και δεν δίστασαν να στειρώσουν τα κοτόπουλα για να συνεχίσουν τον αποπληθυσμό.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ
    Φ Υ Σ Α Ν Ε !!!
    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Ο Λ Ο Υ Σ !!!
    Ο ΔΙΟΔΟΤΟΣ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΙΛΟΤΟ,
    ΕΝΟΣΩ ΕΓΩ ΠΙΝΩ ΤΙΣ ΒΟΤΚΟΥΛΕΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΚΡΕΜΛΙΝΟ,
    ΑΛΛΆ...
    ΚΑΠΟΙΟΙ.. « ΔΕΝ ΜΕ ΘΕΩΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΕΞΥΠΝΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΡΩ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΩ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΟΡΟΥΣ, ΜΕ ΞΕΝΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΙΚΑΝΟΣ..ΝΑ ΦΕΡΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟπLΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΡΑΝ» 🤣🤣🤣🤣🤣 ... ΚΛΑΙΩ ΛΕΜΕ.... 🤣

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Της πόπης γίνεται ρε Κώστα !!!

      Διός Κούρος

      Διαγραφή
    2. ΚΩΣΤΑΡΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ! ΚΑΝΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΑ ΚΑΙ ΜΠΛΟΓΚΑΡΕ ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ -ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ BLOGING. KI AN ΠΕΣΕΙΣ ΕΞΩ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΣ ΚΑΙ ΖΗΤΑΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΝΕΙΣ. ΑΣΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ *ΣΟΒΑΡΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ* ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΜΕΝΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΣΤΕΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ. ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΝ.
      ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥΤΙΝ *ΣΙΩΝΙΣΤΑΡΑ* ! ΚΛΑΙΩ ΑΠ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ !

      Διαγραφή
    3. Κώστα, δεν μας τα λες όλα.
      Εδώ, κάτι άλλο έχει παιχτεί και μας το κρύβεις.
      Μήπως της έδωσες ρομαντικές ελπίδες και μετά δεν της έκατσες;
      Έπαιξες με τα αγνά της συναισθήματα, παλιόπαιδο;
      Δεν εξηγείται αλλοιώς τόσο μένος, μίσος, εμπάθεια και παράλογη εμμονή!.

      Αχχχ... κακό αγόρι!!!


      μνκ

      Διαγραφή
    4. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

      Άμα σου πω ότι έφαγα χυλόπιττα θα το πιστέψεις;

      Διαγραφή
    5. ΟΧΙ! ._

      μνκ

      Διαγραφή
  24. «Φυγάδευσαν» με 25 νταλίκες όπλα από την Κοζάνη!

    https://www.dimokratia.gr/politiki/556484/fygadeysan-me-25-ntalikes-opla-apo-tin-kozani/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. HAARPS & CHEMTRAILS

    Έχουν τελειοποιήσει πάρα πολύ τα HAARPS και λειτουργούν πολύ γρήγορα με τον τρόπο που θέλουν.

    Επίσης θα αρχίσετε να συνειδητοποιείτε ότι όταν τα HAARPS είναι σε δράση οι άνθρωποι έχουν προβλήματα με το κεφάλι τους από το 4G και το 5G.

    Παρατήρησα ότι έχουν χρησιμοποιήσει HAARPS από χθες το απόγευμα και νωρίς το πρωί στην Ελλάδα

    ( καθώς βρίσκομαι 2 ώρες διαφορά από την Ελλάδα)

    Χρησιμοποιούν σπάνια μόνο τα Chemtrails τώρα ( κυρίως στη Βόρεια Ευρώπη) όταν θέλουν να ψεκάσουν το δηλητήριό τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΕΥΓΕ ΣΤΟ ΠΡΟΝΙΟΥΣ, ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΡΘΡΟ:

    Κλίμα οικοτρομοκρατίας για να δικαιολογηθούν οι «πράσινοι φόροι» και οι βίαιες αλλαγές στις ζωές μας

    https://www.pronews.gr/perivallon/klima-oikotromokratias-gia-na-dikaiologithoun-oi-prasinoi-foroi-kai-oi-viaies-allages-stis-zoes-mas/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα,
      Εγώ λέω να προτείνεις στο “pronews” να ονομαστεί “Στάσου Μύγδαλα” !!!
      Δεν αντέχεται άλλο! Το έχει παρακάνει με τις διαφημίσεις, άρχισε η σελίδα και μπλοκάρει και σε πετάει έξω ξαφνικά!
      Όταν πάλι πας να βγεις τότε πετάει σελίδα με διαφημίσεις σαν να λέει “Στάσου Μύγδαλα”, γελοιοποιήθηκαν. . . . .
      Αντιγόνη

      Διαγραφή
    2. Χιονοπτώσεως ένεκεν...

      ''Η εκκλησία είναι κοντά αλλά το χιόνι έχει παγώσει κι ο δρόμος γλυστράει.
      Το μπαρ είναι μακριά αλλά θα προσέχω.''

      Παλιά Ρώσικη Παροιμία

      Ν.Β.

      Διαγραφή
    3. Αντιγόνη μου σε αυτό έχεις δίκιο. Το έχουν ξεφτιλίσει. Μπορεί σε λίστα Πέτσα να μην είναι, αλλά για τα μπικικίνια (λεφτά) έχουν ξεφτιλιστεί. Δεν μπορεί να διαβάσει καποιος εύκολα τα ποστ χωρίς να τού βγουν τα μάτια από τα διαφημιστικά παράθυρα που πετάγονται παντού.
      Προτείνω,
      τόσο για τέτοιες ιστοσελίδες, όσο και για τα online-ταινίες και για το youtube που το έχει ξεφτιλίσει επίσης μία κι έξω,
      να σε βοηθήσει ένας προγραμματιστής να εγκαταστήσεις στο σύστημά σου (windows ή linux) τον BRAVE BROWSER. Θα απαλλαγείς από όλο αυτό το βούρκο της διαφημιστικής τεχν.νοημοσύνης.

      Διαγραφή
  27. Δεν κλαίω όσους παίρνουν ανηφοριές!

    Δεν κλαίω τον Παλληκαρίδη!

    Δεν κλαίω τον Καραθανάση,

    τον Γιαλοψό,

    τον Βλαχάκο!

    Δεν κλαίω τον Σολωμού!

    Δεν κλαίω τον Ισαάκ!

    Δεν κλαίω τον Σιαλμά!

    Δεν κλαίω τον Ηλιάκη!

    Δεν κλαίω τον Κατσίφα!

    Δεν κλαίω τον Μπαλταδώρο!

    Δεν κλαίω τον Τουρούτσικα!

    Μόνο κλαίω για αυτή την χώρα που με τόσους "αγγέλους", αδυνατεί να πετάξει...

    Δεν κλαίω για όσους φεύγουν τυλιγμένοι με την Γαλανόλευκη!

    Κλαίω για εκείνα τα παιδιά που την κρατούσαν, μπαίνοντας στον ναό για την εορτή των Τριών Ιεραρχών, σαν να 'ταν ψαροκάλαμο...

    Δεν κλαίω όσους πεθαίνουν για την ελευθερία!

    Κλαίω γι' αυτούς που είναι ανυποψίαστοι, αμέθεκτοι...

    Είναι κι εκείνος ο Ινδιάνος με τα σχιστά μάτια, που, σαν άλλος Χριστόδουλος, εκλιπαρεί:

    "Mην πληγώνετε την Ελλάδα,

    μη βάζετε νερό στο κρασί.

    Στώμεν Καλώς...

    ...Εμείς κοιτάζουμε προς την Ελλάδα,

    δεν ξέρω όμως που κοιτούν οι Έλληνες"...

    Πόσους ήρωες,

    πόσους αγίους,

    πόσους "αγγέλους" χρειάζεσαι Ελλάδα,

    για να κοιτάξεις προς τα πάνω;

    |έγραψε ο Tasos Papakostas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΟΠΩΣ ΕΝΑ ΚΑΛΑΜΙ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ, ΠΑΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΤΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΙΔΑΧΤΗΚΑΝ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΒΡΑΑΜ, ΤΗΝ ΣΑΡΑ, ΤΟΝ ΜΩΥΣΗ, ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΙΚΟ ΣΥΓΓΕΝΟΛΟΙ.... ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΑΤΟΡΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΕΡΓΟ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΟΥΣ, ΠΑΡ' ΟΤΙ ΤΟ ΤΡΙΑ ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΤΩΝ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΩΝ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΓΜΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΕΩΣ ΤΟΝ ΟΓΔΟΟ ΑΙΩΝΑ ΜΕΤΑ ΧΡΙΣΤΟΝ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ Η ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑΝ ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ, Η ΥΠΑΤΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΘΗΚΕ, Η ΣΚΥΘΟΠΟΛΗ, ΟΙ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΙ ΝΑΟΙ ΚΑΙ ΑΓΑΛΜΑΤΑ.....
      ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΟΙ ΣΦΑΓΜΕΝΟΙ ΕΠΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΛΙΘΟΣ ΕΠΙ ΛΙΘΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕ. ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ``ΕΘΝΙΚΟΥΣ''.... ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΟΒΡΙΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΑΝ.
      ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΝΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΕΥΧΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΣΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ, Η ΝΥΦΗ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΚΑΡΠΟΝ ΚΟΙΛΙΑΣ ΟΠΩΣ Η ΣΑΡΑ !!!!!
      ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΣΕ ΕΒΡΑΙΚΟ ΓΑΜΟ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΕΥΧΗ ΠΕΡΙ ΤΕΚΝΟΠΟΙΙΑΣ ΜΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΜΑΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ !
      ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΕΙΣΜΟΣ !!!!

      ΔΗΜΗΤΡΗΣ

      Διαγραφή
    2. Δημήτρη
      Με το συμπάθειο και να με συγχωρας,
      Μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ, μετά την κατάληψη της Ελληνικής αυτοκρατορίας του Μεγάλου Αλεξάνδρου από τους Ρωμαίους και την αρπαγή των καθηγητών των επιστημόνων και τεχνιτών ως δούλων για την Ρώμη και όλη την ιταλική επικράτεια, πόσοι των εθνικών θρησκειών αρνούνταν να προσκυνήσουν τον αυτοκράτορα ως θεό;
      Ως υποσημείωση να αντιστοιχίσω τον Ιούλιο Καίσαρα με τον Τζορτζ μπους, τον νέρωνα με την μέρκελ, τον Αύγουστο καίσαρα με τον Ερντογάν κ.ο.κ.

      Διαγραφή
    3. Δημήτρη
      Συγνώμη που γίνομαι κουραστικός αλλά αν μπορείς να μου λύσεις και μια απορία.
      Πώς γίνεται η μασονία να γιγαντόθηκε στην βόρεια Ευρώπη παράλληλα με την εφεύρεση του Γουτεμβέργιου, και από τότε ταλαιπωρεί όλον τον πλανήτη;

      Διαγραφή
    4. ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ Τ' ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ, ΑΝΩΘΕΝ ΑΚΟΙΜΗΤΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ... ΟΥΔΕΙΣ ΛΟΓΟΣ ΑΝΗΣΥΧΙΑΣ...

      ''Νέα επίθεση αλλοδαπών σε ανήλικους: Μαχαίρωσαν στον πνεύμονα 17χρονο στο Νέο Ηράκλειο – Συνελήφθη 18χρονος
      Καθησυχάζουν οι Αρχές:Ο 18χρονος αλλοδαπός δεν κινδυνεύει με απέλαση''

      ΩΣ ΑΡΧΑΙΟΘΕΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ: ''Αξιολύπητο περιστατικό: AMEA έπεσε από το αμαξίδιό του στο δρόμο και ο οδηγός του φώναζε «τέλειωνε μ@λ&κ@»''

      ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΡΕΣΕΝΤΟ: ''EΛΛΗΝΑΣ ΘΑ EINAI O ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ; ΒΡΕΘΗΚΕ O ΕΥΦΥΕΣΤΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ!''

      ΠΗΓΗ:

      https://www.oparlapipas.gr/2023/02/17-18.html

      https://www.oparlapipas.gr/2023/02/amea.html

      https://www.oparlapipas.gr/2023/01/e-einai-o.html

      Ν.Β.

      Διαγραφή
    5. ΑΓΑΠΗΤΕ Ν.Β.,
      ΚΑΘΕ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΚΛΟΟΥΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΧΑΡΑΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΜΌΝΟ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΦΟΒΟΥ. ΟΠΌΤΕ.. ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΑΝΟΥΜΕ THAT'S ALL.

      Διαγραφή
    6. Δημήτρη
      Να με συγχωρείς αλλά για την πρώτη ερώτηση απλά να σου πώ ότι όπως κάποιοι προσκυνούσαν αυτοκράτορες ως θεούς αντίστοιχα κάποιοι προσκυνούσαν τους τούρκους.

      Διαγραφή
    7. Δημήτρη
      Συγχώρεσέ με αλλά
      Με τρώει ο λογισμός εδώ και ώρα .
      Τώρα που η διαπαιδαγώγηση των παιδιών έχει περάσει στα χέρια των παγανιστών μέσω του διαδικτύου της τηλεόρασης και της παγκόσμιας μουσικής συμμορίας ,έχουμε ανήλικες συμμορίες που μαστουρωμένες αιματοκυλούν βιάζουν εκβιάζουν και χρησιμοποιούν τις γυναίκες σαν να είναι αντικείμενα .
      Και δυστυχώς αυτά τα παιδιά όχι μόνον τον Αβραάμ και τον Ισαάκ δεν γνωρίζουν, αλλά ούτε τί μνημονεύεται την 28η Οκτωβρίου, ούτε αν η Ελλάδα έχει σύνορα

      Διαγραφή
    8. Φίλτατε Kyrios, τί έπαθες με τον Δημήτρη ; Σε ενοχλούν οι αλήθειες ; Ποιοί παγανιστές έχουν το διαδίκτυο ; Επειδή έχει κυριαρχήσει η σήψη στο ΟΡΑΤΟ κομμάτι, σημαίνει οτι φταίνε όλοι πλήν των χριστιανών ;

      Ξεκινάς τα σχόλιά σου προς τον Δημήτρη με το "συχγώρεσέ με" ή το "συγνώμη", αλλά μέσα σου βράζεις για τον Δημήτρη. Γιατί ; Επειδή εκφέρει την άποψή του, η οποία είναι αντίθετη με τη δικιά σου σε ένα κρίσιμο κομμάτι όπως η πίστη ;

      Πές απλά τη γνώμη σου με ΕΝΑ σχόλιο και ΜΗΝ προσπαθείς να προκαλέσεις θρησκευτική συζήτηση, γιατί είμαι σίγουρος οτι ο Κώστας θα κλείσει τα σχόλια.

      Σε δύσκολες εποχές, όπως αυτή σήμερα, ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ Η ΠΑΤΡΙΣ φίλτατε. Τίποτα άλλο, μόνο η ΠΑΤΡΙΣ.

      ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ αγαπητέ.

      Διός Κούρος

      ΥΓ ΔΕΝ θα απαντήσω σε κανένα θρησκευτικό σχολιασμό. Να με "συγχωρείς" για αυτό.

      Διαγραφή
    9. Σωστός ο Διός Κούρος.
      Απεχθάνομαι τη φανατίλα αμφοτέρων των πλευρών. Αυτή τη φορά αποφάσισα να μην ανακατευτώ, μην χαλάσω και την ηρεμία μου, και είπα από μέσα μου "κάτσε να δούμε..θα βρεθεί κάποιος πιο ψύχραιμος από εμένα να επέμβει;".

      Απλά, εδώ, σε αυτό το σημείο, θα αναφέρω ότι λήγει το θέμα και δεν θα αναρτηθούν άλλα σχόλια σχετικά, και από kyrios και από το φίλο μου Δημήτρη -παρόλο που δεν τού εδόθη ευκαιρία να ανταπαντήσει- και από οποιονδήποτε άλλον.

      Φίλε Δημήτρη συγνώμη, αλλά η πείρα έχει δείξει ότι είναι αδιέξοδες αυτές οι συζητήσεις. Έχω υπερασπιστεί στο παρελθόν και τις δύο πλευρές, έχω επίσης πει και τα λάθη και των δύο πλευρών ιστορικά, αλλά άκρη δεν βγαίνει. Ειδικά τα θέματα Υπατία και Σκυθόπολη, έχω όλες τις αποδείξεις ότι έχουν παραχαραχτεί και από τις δύο πλευρές. Οπότε δεν υπάρχει λόγος να συνεχιστεί πλέον στο μπλογκ μας οποιοσδήποτε διάλογος ο οποίος μόνο γεύση διχόνοιας θα αφήσει, και όχι δείγματα αποδοχής των εκατέρωθεν διαστρεβλώσεων.

      Την καλημέρα μου σε όλους!!!

      Διαγραφή
    10. Εξαιρετικός Διός Κούρος! Εύγε Έλληνα, εξέφρασες την γνώμη πολλών Ελλήνων που διαβάζουμε σχόλια του Διόδοτου...
      ΔΠ

      Διαγραφή
    11. Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι

      Προσέξατε το : ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΘΕΙΟΙΣ ;
      Κυρίως προσέξατε το : ΠΑΡ ΑΝΘΡΩΠΟΙΣ ΤΟΙΣ ΝΟΥΝ ΕΧΟΥΣΙ ;

      ΝΟΥΝ !!!!!

      Α ρε Σώκρατες !!! Επίκαιρος και μετά απο τόσες γενεές ανθρώπων "τοις νουν έχουσι".

      Έρρωσθε

      Διός Κούρος

      Διαγραφή
    12. Τα τελευταία 2 σχόλια (ΔΠ, Διός Κούρος) είχαν σταλεί πριν αναγνωστεί το προηγούμενο σχόλιό μου. Γι αυτό και αναρτήθηκαν.
      Εδώ όμως..τέλος.

      Διαγραφή
  28. να περνας καλα/...αυτο με νοιαζει.....φιλιαααααα...Σουπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Mία ΤΕΡΑΣΤΙΑ Ελληνίδα καλλιτέχνης, που ΔΕΝ προωθεί το σύστημα...

    https://www.youtube.com/watch?v=i9kckFUFFF0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΩΣΤΗ ΑΚΟΥ ΚΙ`ΑΥΤΟ

      Alkyone sings Theodorakis - You reigned my star - Βασίλεψες αστέρι μου

      https://www.youtube.com/watch?v=mvRWEykX_AI

      ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

      Διαγραφή
    2. Καλημέρα Αγγελικούλα μου,
      ευχαριστώ!!!

      Διαγραφή
    3. Αχ βρε Κώστα, γιατί μου το κάνεις αυτό ; Πρωί πρωί να βάλω τα κλάμματα ; Γιατί ρε ;;;;;

      ΤΡΟΜΕΡΗ η εκτέλεση του παραδοσιακού. Μόνο όποιος έχει ΠΑΙΔΙΑ στην ξενιτιά μπορεί να νοιώσει τον ΠΟΝΟ που κρύβουν αυτά τα τραγούδια.

      Ένα τέτοιο είναι και αυτό, το οποίο όταν το ακούω πάντα κλαίω :
      "Τώρα που πας στην ξενιτιά"
      https://www.youtube.com/watch?v=RmPKDKwGvGw&ab_channel=NanaMouskouri-Topic

      Το έχει πεί και η αγαπημένη μου Βάνου, αλλά η εκτέλεση με τη Μούσχουρη με συγκινεί περισσότερο.

      Έρρωσο

      Διός Κούρος

      Διαγραφή
  30. Κύριε οικοδεσπότα ευτυχήτε.
    Μετά από ανάγνωση πολλών άρθρων στο "δύχτιο", ήρθε ο παρακάτω συνειρμός.
    Όλοι ακούγαμε ότι μετά την πρώτη δόση φόλας που λάμβαναν οι "ευγενείς καταναλωτές" όλοι τους νιώθαν μεγαλύτερη ευεξία και καλύτερες σωματικές επιδόσεις . Βλέποντας τα αποτελέσματα της κατανάλωσης αδρενοχρωμίου από τις εμφανίσεις των εκλεκτών που το καταναλώνουν, Μάθαμε ή ξέρουμε το περιεχόμενο των εμφολίων; Ή αν στα συστατικά των εμφολίων υπάρχει ποσότητα αδρενοχρωμίου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aυτό πρώτη φορά το ακούω. Και δεν νομίζω να έχει καμία σχέση το αδρενοχρώμιο με τα εμφόλια.
      μάλιστα δεν έχω ακούσει πουθενά να λέγεται ότι είχαν κάποια ευεξία όσοι έκαναν το πρώτο εμφόλιο. Μήπως το έχετε μπερδέψει λίγο..;
      Εμείς από το 2020 γράφαμε (βάσει πληροφοριών από το γερμανικό διαδίκτυο) απλώς ότι το 1ο εμφόλιο ήταν από παρτίδες κατά 92% placebo, δηλαδή νεράκι-φυσικός ορός, και στην Ελλάδα. Και αυτό έγινε για να ξεθαρρέψουν τα πρόβατα και να μην φοβούνται να προχωρήσουν στις επόμενες δόσεις που ήταν δολοφονικές. Υπάρχει βέβαια πιθανότητα από την πρώτη δόση κιόλας να μην είχαν εισαγάγει την πρωτεΐνη ακίδας και τα άλλα εκφυλιστικά υλικά..
      .. είχαν εισαγάγει όμως μάλλον ήδη.. νανοτεχνολογία, με την μορφή οξειδίου γραφενίου, η οποία μπορεί να μην είναι καν πραγματικό γραφένιο, αλλά "εξωγήινη" τεχνολογία ή black goo. Αυτή θα συμβάλλει (για τους σατανο-ελίτ) στον μετανθρωπισμό των γκοΐμ, δηλαδή ήδη έτοιμους σαν κεραίες για την δικτύωση τους και τον απόλυτο έλεγχο από το σύστημα.
      Aυτά είχαμε πει, και όχι για αδρενοχρώμιο.

      Διαγραφή
    2. Δεν είναι κάτι που είπατε , απλός συνειρμός σκέψεως.
      Επειδή ως οδηγός άκουγα αρκετούς παπαγάλους και στην Θεσσαλονίκη οι γραμμές είναι ανοιχτές για να βγαίνουν στον αέρα οι ακροατές, ήταν αρκετοί αυτοί που το δήλωσαν δημόσια, και παπαγάλοι αλλά καί ευυπόληπτοι πολίτες.
      Υπάρχουν στην δημοσιότητα τα συστατικά από κάποιον ερευνητή;

      Διαγραφή
    3. Αν εννοείτε τα συστατικά των εμβολίων, πρέπει να κάνετε μόνος σας μια αναζήτηση στις αναρτήσεις μας 2020-2022. Μπορείτε, από τις ετικέτες μας (δεξιά), να διαλέξετε τις εξής τρεις: "Εμβόλια" , "Εμβ0λια", "Κίνδυνος". Θα βρείτε άρθρα, δηλώσεις και βίντεο πραγματικών γιατρών κι επιστημόνων της δύσης, κι όχι εμπόρους θανάτου σαν τσιόδρες, πόρδες και βασιβλακόπουλους.

      Διαγραφή
  31. ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ---Κατάλογος των δικτυακών τόπων , blogs , YOUTUBE κ.λπ. αντι σύστημα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Zero Hedge: https://www.zerohedge.com/

    naked capitalism: https://www.nakedcapitalism.com/

    The Vineyard of The Saker: https://thesaker.is/

    Moon of Alabama: https://www.moonofalabama.org/

    Dancing with Bears: http://johnhelmer.net/

    Sonar21: https://sonar21.com/



    The Duran: https://www.youtube.com/@TheDuran

    The New Atlas: https://www.youtube.com/@TheNewAtlas

    iEarlGrey: https://www.youtube.com/@iEarlGreyTV

    Military Summary channel: https://www.youtube.com/@militarysummary

    Weeb Union: https://www.youtube.com/@WeebUnionWU

    George Galloway/The Mother of All Talk Shows: https://www.youtube.com/@GeorgeGallow...

    The Grayzone: https://www.youtube.com/@thegrayzone7996

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙ ΑΥΤΟ Σ'ΑΓΑΠΩ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΜΟΥ!!! 🙂

      Διαγραφή
    2. Προσθέτω:

      ALEX CHRISTOFOROU:

      https://www.bitchute.com/profile/1769jN0rm0tI/



      THE DURAN

      https://www.bitchute.com/profile/aaueOPdYKYt9/



      COLONEL ex CIA & ex NATO, SCOTT RITTER:

      https://rumble.com/c/c-1744631

      https://www.bitchute.com/hashtag/scottritter/



      COLONEL DOUGLAS McGREGOR (Ex Donald Trump advisor)

      https://www.bitchute.com/profile/n5Q72hBv5V5J/



      RON PAUL, LIBERTY REPORT ( EX Senator & Presidential Candidate twice )



      https://rumble.com/c/RonPaulLibertyReport



      The Gaggle with Peter(RT) and George



      https://rumble.com/c/TheGaggle



      CATHERINE AUSTINE FITTS



      https://www.bitchute.com/hashtag/catherineaustinfitts/



      REBEL NEWS:



      https://www.bitchute.com/channel/7709j80rRaNq/



      REDACTED NEWS



      https://rumble.com/c/Redacted

      Διαγραφή
  32. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΠΡΟ`Ι`ΟΝΤΑ……….ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ
    ΑΣ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ. MΠO`I`KOTAZ ΣΤΙΣ ΣΑΒΟΥΡΕΣ ΤΟΥΣ.................
    Αν κοιτάξετε προσεκτικά τα συστατικά των επεξεργασμένων προϊόντων,
    θα εκπλαγείτε .

    https://twitter.com/hardstylz1/status/1621481852891500546?cxt=HHwWhMC4te_J1IAtAAAA

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν θέλω να σας χαλάσω την ημέρα αλλά η κόκκινη χρωστική που αναφέρεται συνήθως ως καρμίνιο, κονεχιλίνη Ε120 βρίσκεται ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ σε άπειρα προϊόντα.
      Από τρίχρωμα μακαρόνια (το πράσινο γίνεται από σπανάκι) και τα κόκκινα ζελε και ζελεδάκια (φράουλα κεράσι κλπ. Ο ζελές είναι άχρωμος), μαρμελάδες και ζαχαρωτά, χυμούς, γιαούρτια, αλλαντικά μέχρι τα κραγιόν που χρησιμοποιείτε εσείς τα κορίτσια και σας φιλάμε τα αγόρια...Όλοι έχουμε δοκιμάσει το κόκκινο σκαθάρι. Χωνέψτε το.

      Διαγραφή
  33. “Βόμβα” από τον Ιταλό ενδοκρινολόγο Τζιοβάνι Φραντζέσε στον FOCUS FM 103.6: «Καταγράφεται παγκοσμίως ραγδαία αύξηση της θνητότητας εκτός από τις χώρες που δεν εμβολιάστηκαν μαζικά»

    https://focusfm.gr/vomva-apo-ton-italo-endokrinologo-tziovani-frantzese-ston-focus-fm-103-6-katagrafetai-pagkosmios-ragdaia-ayxisi-tis-thnitotitas-ektos-apo-tis-chores-poy-den-emvoliastikan-mazika/

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. https://katohika.gr/diethni/den-to-theoreis-pithano-na-echei-symvei/?unapproved=633979&moderation-hash=d0016e211bd8e2c536ec735256b5994d#comment-633979

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εδώ, κάτι ακόμα να τραβάς τα μαλλιά σου, η ταινία "Τερμινέιτορ 2" (Σβαρτσενέγκερ) γίνεται πραγματικότητα:
      https://katohika.gr/diethni/binteo-sok-ftiachnoun-rompot-pou-allazei-schima-kai-ygropoieitai/

      Διαγραφή
    2. einai 15 xronia pisw kai to binteaki einai montarismeno
      alla des kai ayto https://www.youtube.com/watch?v=0d55np01aPU
      kai ean thes to biblio ''adams and eve story ''pes na sto steilw se pdf

      Διαγραφή
    3. Πολύ καλό το βιντεάκι!!!
      Σε αυτό το σημείο, θα ήθελα να σου δηλώσω, πως πάνω από 20 χρόνια τώρα, είμαι οπαδός της θεωρίας της διαστελλόμενης Γης, Expanding Earth
      https://www.youtube.com/watch?v=3HDb9Ijynfo
      Θεωρώ μάλιστα εντελώς βλακώδες να πιστεύουμε ότι ο πλανήτης μας, με το ίδιο μέγεθος, κάποτε είχε όλες τις ηπείρους σε μία ήπειρο την Παγγαία, και γύρω γύρω κατά 60% θάλασσα. Το νερό ήρθε μετά..

      Διαγραφή
  35. Το συλληφθέν στέλεχος Ε&Α της Pfizer ισχυρίζεται ότι είπε ψέματα σχετικά με τη "μετάλλαξη του COVID" για να "εντυπωσιάσει..
    https://www.zerohedge.com/political/directed-evolution-pfizer-rd-exec-says-covid-19-created-wuhan-cash-cow-company

    XAXAXA ..ΓΙ ΑΥΤΟ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ, ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ Ο ΤΥΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΚΥΝΗΓΗΣΕ ΤΟΝ ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΤΟΥ VERITTAS ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΣΠΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ? ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΚΟΠΡΟΣ: Τα συγχαρητήρια του Τ. Θεοδωρικάκου στην αλβανική RENEA που εκπαιδεύτηκε μαζί με τα ΕΚΑΜ – ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Κ.ΚΑΤΣΙΦΑ!!!
    Επωφελής η συνεργασία ελληνικής και αλβανικής αστυνομίας!!!!!!!!!!!!!
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άστα Αντιγόνη μου, δεν θέλω να σχολιάσω πάνω στο θέμα, γιατί ο Κώστας Ντε Σαντ, θα σας πέσει ακόμα πιο βαρύς...

      Διαγραφή
  37. Mελέτη που έχει στα χέρια του ο αμερικανικός φορέας των CDC επιβεβαίωσε πως τα εμβόλια Covid πυροδοτούν σύνδρομο παράλυσης Guillain-Barré στις Ηνωμένες Πολιτείες .

    Φεβρουαρίου 1 2023
    https://jamanetwork.com/journals/jamanetworkopen/fullarticle/2800871

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Τεχνολογία Ανάλυσης και Αναφοράς Αυτοελέγχου
    Πόλη 15 λεπτών στον Καναδά .
    Μια γυναίκα δεν επιτρέπεται να φύγει από την πόλη των 15 λεπτών...
    Λέει: "Δεν πρόκειται να σιωπήσω, μας λέτε ψέματα, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορούμε να πάμε εκεί που πάμε εδώ ....
    Εδώ είναι Canada, μια ελεύθερη χώρα!" ( ?? )

    https://anatropitora.blogspot.com/2023/02/self-monitoring-analysis-and-reporting.html

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόλη 15 λεπτών στον Καναδά: Μια γυναίκα δεν επιτρέπεται να φύγει από την πόλη των 15 λεπτών...
      Λέει: "Δεν πρόκειται να σιωπήσω, μας λέτε ψέματα, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορούμε να πάμε εκεί που πάμε εδώ .... Εδώ είναι Canada, μια ελεύθερη χώρα!" (??)

      🇨🇳 Κίνα, 🇦🇺 Αυστραλία, 🇬🇧 Αγγλία και 🇨🇦 Καναδάς είναι περιοχές "δοκιμών" για την τρέχουσα Νέα Τάξη Πραγμάτων.

      https://anatropitora.blogspot.com/2023/02/self-monitoring-analysis-and-reporting.html

      Καλό είναι να διευκρινίσουμε ΟΤΙ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ, ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΣΥΝΩΝΥΜΙΑΣ.
      Η αναφερόμενη ΚΙΝΑ θα πρέπει να είναι ΜΙΑ ΑΛΛΗ, ΚΑΚΗ ΚΙΝΑ, FAN ΤΟΥ WEF και, ως εκ τούτου, ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ
      ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΚΑΛΗ ΚΙΝΑ, ΗΓΕΤΗΣ ΤΩΝ BRICS, Του ΔΙΕΘΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΑΝΑΔΥΟΜΕΝΩΝ ΑΓΟΡΩΝ (Βραζιλία, Ρωσία, Ινδία, Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας, Νότια Αφρική),
      ΕΚΕΙΝΗ Η ΚΙΝΑ, που Ο Εκπρόσωπός Της, στο Συνέδριο Του WEF, ΥΠΕΡΑΜΥΝΘΗΚΕ Της Προστασίας της Ιδιωτικής Γης και Περιουσίας, Της Ανάπτυξης, Της Αύξησης Της Προστασίας Του Ιδιωτικού Τομέα και Της Μεσαίας Τάξης, κατά Τo Σxόλιο Του CON.

      https://diodotos-k-t.blogspot.com/2023/01/wef-davos.html

      Ν.Β.

      Διαγραφή
    2. Μα ναι, όπως τα έχουμε πει.. Παίζουν και τα δύο πρόσωπα της Κίνας. Το βαθύ κράτος που συνεργάζεται με το βαθύ κράτος της Δύσης, δηλαδή το καρα-διεφθαρμένο ΚΚΚ, και η εξυγιαντική κλίκα που μπόρεσε να πάρει την προεδρία με τον Πρόεδρο Τσι Πίνγκ ( και τον παππού του και τον πατέρα του που τού άνοιξαν αυτόν τον δρόμο της εξυγίανσης) και να κάνει το παν για να τελειώσει αυτή τη διαφθορά.

      Διαγραφή
  39. Με 1,86 πετρέλαιο υπάρχει εναλλακτική.
    https://twitter.com/mailocc_/status/1621916133635899393
    🤣

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΧΑΖΑΡΟΝΤΟΝΜΕΔΟΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ
    ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΨΗΦΟΦΟΡΟ;
    ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.

    (ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ) ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΡΟ ΣΟΥ.
    ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΚΟΥΝ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΑΝΩ ΣΟΥ
    ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΟΡΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.

    ΔΗΛΑΔΗ, ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΚΑΝΙΒΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΛΗΣΤΕΣ.

    ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΡΟ.

    Η ΨΗΦΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΕ ΑΓΩΝΙΣΜΑ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΗΘΟΥΣ, ΤΙΜΗΣ, ΑΝΔΡΕΙΑΣ, ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ, ΑΞΙΟΚΡΑΤΕΙΑΣ, ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΡΕΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΒΙΟΥ,
    ΚΑΙ ΦΟΡΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΕ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΡΟΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ.

    ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ,
    ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΜΠΕΙΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΟ ΧΡΟΝΟ.
    https://www.worldometers.info/

    Ενημερώσεις για τον κορωνοϊό
    ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
    8,014,928,212Τρέχων παγκόσμιος πληθυσμός
    12,800,898Γεννήσεις φέτος
    319,623Γεννήσεις σήμερα
    6,410,090Θάνατοι φέτος
    160,052Θάνατοι σήμερα
    6,390,808Καθαρή αύξηση πληθυσμού φέτος
    159,571Καθαρή αύξηση πληθυσμού σήμερα
    ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    $14,268,589,400Δαπάνες δημόσιας υγείας σήμερα
    $9,574,442,076Δημόσια Παιδεία σήμερα
    $4,127,947,963Δημόσιες Στρατιωτικές δαπάνες σήμερα
    8,050,270Αυτοκίνητα που παράγονται φέτος
    14,860,468Ποδήλατα που παράγονται φέτος
    22,727,028Υπολογιστές που παράγονται φέτος
    ΚΟΙΝΩΝΙΑ & ΜΜΕ
    264,531Νέοι τίτλοι βιβλίων που κυκλοφορούν φέτος
    404,803,652Οι εφημερίδες κυκλοφόρησαν σήμερα
    585,958Οι τηλεοράσεις που πωλούνται παγκοσμίως σήμερα
    6,315,336Σήμερα πωλούνται κινητά τηλέφωνα
    $274,254,146Χρήματα που δαπανήθηκαν για βιντεοπαιχνίδια σήμερα
    5,603,513,096Χρήστες του Διαδικτύου στον κόσμο σήμερα
    253,137,473,690Τα email στάλθηκαν σήμερα
    8,118,944Αναρτήσεις ιστολογίου που γράφτηκαν σήμερα
    783,071,310Tweets που στάλθηκαν σήμερα
    8,302,383,856Αναζητήσεις στο Google σήμερα
    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
    496,815Απώλεια δασών φέτος (εκτάρια)
    668,848Γη που χάθηκε λόγω της διάβρωσης του εδάφους φέτος (ha)
    3,485,510,356Εκπομπές CO2 φέτος (τόνοι)
    1,146,381Ερημοποίηση φέτος (εκτάρια)
    935,483Τοξικές χημικές ουσίες που απελευθερώνονται
    στο περιβάλλον φέτος (τόνοι)
    ΤΡΟΦΗ
    867,221,212Υποσιτισμένοι άνθρωποι στον κόσμο
    1,739,555,093Τα υπέρβαρα άτομα στον κόσμο
    828,010,795Οι παχύσαρκοι άνθρωποι στον κόσμο
    26,675Άνθρωποι που πέθαναν από την πείνα σήμερα
    $555,326,127Χρήματα που δαπανώνται για
    ασθένειες που σχετίζονται με την παχυσαρκία στις ΗΠΑ σήμερα
    $164,896,858Χρήματα που ξοδεύονται σε προγράμματα απώλειας βάρους
    στις ΗΠΑ σήμερα
    ΝΕΡΟ
    434,310,574Νερό που χρησιμοποιήθηκε φέτος (εκατομμύρια L)
    80,442Θάνατοι που προκλήθηκαν από
    ασθένειες που σχετίζονται με το νερό φέτος
    775,525,582Άτομα που δεν έχουν πρόσβαση σε
    ασφαλή πηγή πόσιμου νερού
    ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    407,126,733Ενέργεια που χρησιμοποιείται σήμερα (MWh), εκ των οποίων:
    346,569,264- από μη ανανεώσιμες πηγές (MWh)
    61,309,735- από ανανεώσιμες πηγές (MWh)
    2,551,076,342,621Ηλιακή ενέργεια χτυπά τη Γη σήμερα (MWh)
    83,501,603Πετρέλαιο αντλείται σήμερα (βαρέλια)
    1,413,341,323,441Λάδι αριστερά (βαρέλια)
    14,739Μέρες για το τέλος του λαδιού (~ χρόνια)40
    1,077,007,690,340Φυσικό αέριο αριστερά (boe)
    56,685Μέρες για το τέλος του φυσικού αερίου
    4,287,720,836,155Άνθρακα αριστερά (boe)
    147,852Μέρες για το τέλος του άνθρακα
    ΥΓΕΙΑ
    1,240,079Θάνατοι από μεταδοτικές ασθένειες φέτος
    47,863Θάνατοι από εποχική γρίπη φέτος
    726,091Θάνατοι παιδιών κάτω των 5 ετών φέτος
    4,247,772Οι αμβλώσεις φέτος
    29,526Θάνατοι μητέρων κατά τη γέννα φέτος
    44 , 301 , 663Άτομα μολυσμένα με HIV/AIDS
    160,584Θάνατοι που προκλήθηκαν από HIV/AIDS φέτος
    784,540Θάνατοι από καρκίνο φέτος
    37,669Θάνατοι που προκλήθηκαν από ελονοσία φέτος
    13,203,333,583Τα τσιγάρα καπνίστηκαν σήμερα
    477,533Θάνατοι από το κάπνισμα φέτος
    238,917Θάνατοι από αλκοόλ φέτος
    102,436Αυτοκτονίες φέτος
    $38,214,693,470Χρήματα που δαπανήθηκαν για παράνομα ναρκωτικά φέτος
    128,949Θανατηφόρα τροχαία δυστυχήματα φέτος
    Μοιραστείτε αυτό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Πριν λίγες εβδομάδες η Ταϊλανδή πριγκίπισσα κατέρρευσε ξαφνικά τρεις εβδομάδες μετά τη λήψη του αναμνηστικού εμβολιασμού της. Εκτοτε βρίσκεται σε κώμα και η βασιλική οικογένεια δεν πιστεύει ότι η αιτία της κατάρρευσης ήταν βακτήριο όπως της είχαν γνωματεύσει και εξετάζει την ιδέα ότι θα μπορούσε να ευθύνεται το εμβόλιο, δεδομένου ότι ο Δρ. Επικοινώνησε με τον δρ. Σουακτίρ Μπακτί. Η βασιλική οικογένεια σκέφτεται να κινηθεί εναντίον της Φάιζερ.

    Εκεί δεν αστειεύονται. Ακόμα και να αγγίξεις βασιλικό μέλος τιμωρείσαι με θάνατο.

    https://twitter.com/TheRedactedInc/status/1621176618856357888?t=g_8RmNt4VQufQJsQYYafBQ&s=19

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άντε μπας και αρχίσουν να κόβονται κώλοι.. γιατί παρατράβηξε η κοροϊδία και το παγκόσμιο αυτό έγκλημα..

      Διαγραφή
  43. μπράβο γατούλα.. 😊

    https://twitter.com/buitengebieden/status/1619465186938871809?cxt=HHwWgoDTmbvAv_ksAAAA

    ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΚΩΣΤΗ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ
    ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ💙

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Αγγελικούλα μου, επίσης!!!
      Μα τί σούπερ γατουλίνι είναι αυτό..;;; Θέλω να το γεμίσω φιλάκια!!! 🙂

      Διαγραφή
  44. ΤΕΛΙΚΑ TA ''ΨΕΚIA'' ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΟΝΤΑΙ
    Ο Αμερικανός συγγραφέας και σκιτσογράφος Scott Raymond Adams
    ΕΙΠΕ:Οι αντιεμβολιαστές νίκησαν

    https://rumble.com/v26ts5y--1995-.html

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ την ομερτά της καμόρα !!

    https://pbs.twimg.com/media/FoH93KBWYAEjtEA?format=jpg&name=medium

    https://twitter.com/nikos_gr1/status/1621856468059258880

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Mελέτη που έχει στα χέρια του ο αμερικανικός φορέας των CDC,
    επιβεβαίωσε πως τα εμβόλια Covid πυροδοτούν σύνδρομο παράλυσης
    Guillain-Barré

    Φεβρουαρίου 1 2023

    https://jamanetwork.com/journals/jamanetworkopen/fullarticle/2800871

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.