«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023

Δουλειά εκ των έσω: Το CDC άλλαξε τις πληροφορίες τοξικότητος στο βινυλοχλωρίδιο, ημέρες ΠΡΙΝ από τόν εκτροχιασμό ΤΡΑΙΝΩΝ!


Το CDC ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΚΕ το ΤΟΞΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ για το ΧΛΩΡΙΟΥΧΟ ΒΙΝΥΛΙΟ, ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΣ ΜΑΖΙΚΑ το ΕΠΙΠΕΔΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΥ ΕΚΘΕΣΗΣ και ΑΦΑΙΡΩΝΤΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ για το πώς η ΧΗΜΙΚΗ ΟΥΣΙΑ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ τα ΠΑΙΔΙΑ, ΜΟΛΙΣ ....ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΜΟ του τραίνου στην East Palestine του Οχάϊο, που απελευθέρωσε τεράστιες ποσότητες της χημικής ουσίας στο περιβάλλον.


Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ έχει ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΤΕΙ από την ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΠΑΪΝΤΕΝ και τα ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, και η Υπηρεσία Προστασίας του Περιβάλλοντος έκρινε το ΝΕΡΟ «ΑΣΦΑΛΕΣ ΓΙΑ ΠΟΣΗ» – παρά τις υπάρχουσες αναφορές για την ΑΓΡΙΑ ​​ΖΩΗ και τα ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ζώα που ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ στην πληγείσα περιοχή.

Τώρα φαίνεται ότι ακόμη και το CDC ελαχιστοποιεί τις επιπτώσεις των χημικών ουσιών που εμπλέκονται στην σύγκρουσγ, ένα από αυτά είναι το χλωριούχο βινύλιο, ένα αέριο που χρησιμοποιείται για την παραγωγή ενός πλαστικού που είναι γνωστό ως χλωριούχο πολυβινύλιο (PVC). 

Σύμφωνα με το Εθνικό Ινστιτούτο Καρκίνου , το χλωριούχο βινύλιο είναι ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΟ που συνδέεται με διάφορα είδη καρκίνων, συμπεριλαμβανομένων των καρκίνων του ήπατος, του εγκεφάλου και του πνεύμονα, καθώς και με το λέμφωμα και τήν λευχαιμία.

Έκθεση (https://www.eviemagazine.com/post/cdc-updates-profile-vinyl-chloride-before-ohio-train-derailment) Evie Magazine : Τον ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ του 2023, το ΤΟΞΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ (https://www.atsdr.cdc.gov/toxprofiles/tp20.pdf)

για το ΧΛΩΡΙΟΥΧΟ ΒΙΝΥΛΙΟ ΑΝΑΘΕΩΡΗΘΗΚΕ από τις αρχικές οδηγίες που δημοσιεύθηκαν στο Federal Register πριν από σχεδόν τέσσερεις δεκαετίες - στις 17 Απριλίου 1987, για την ακρίβεια. 
Ενώ τα τοξικολογικά προφίλ ενημερώνονται περιστασιακά, οι χρήστες ανησυχούν για το περίεργο timing.

Η ιστοσελίδα του CDC για το χλωριούχο βινύλιο τροποποιήθηκε πρόσφατα επίσης. Μια αρχειοθετημένη έκδοση εμφανίζει μια μεγαλύτερη, πιο λεπτομερή σελίδα Συχνών Ερωτήσεων πριν γίνουν οι αλλαγές. 

Το παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης δείχνει μια μακρά λίστα με συχνές ερωτήσεις με πρόσθετες πληροφορίες. 

Το προφίλ είχε αρχικά τις ακόλουθες ενότητες: "ΠΩΣ μπορεί  το ΒΙΝΥΛΟΧΛΩΡΙΔΙΟ να ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ τα ΠΑΙΔΙΑ;" και "Έχει κάνει η ομοσπονδιακή κυβέρνηση συστάσεις για την προστασία της ανθρώπινης υγείας;" – αλλά ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΕΧΟΥΝ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ.

(βλ. εντός συνδέσμου)

Η περιγραφή στην ενότητα για τα παιδιά αρχικά έλεγε: «Δεν έχει αποδειχθεί ότι το χλωριούχο βινύλιο προκαλεί γενετικές ανωμαλίες στον άνθρωπο, αλλά ΜΕΛΕΤΕΣ ΣΕ ΖΩΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΧΛΩΡΙΟΥΧΟ ΒΙΝΥΛΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ. 

Μελέτες σε ζώα δείχνουν επίσης ότι τα ΒΡΕΦΗ και τα ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ μπορεί να είναι ΠΙΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ από τους ενήλικες στον ΚΑΡΚΙΝΟ που προκαλείται ΑΠΟ το ΒΙΝΥΛΟΧΛΩΡΙΔΙΟ». 
Αυτό ακούγεται σαν σημαντική πληροφορία, ειδικά αφού οικογένειες ζουν στη ζώνη έκρηξης πετρελαίου.

ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΟ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝ ΑΥΤΟ;

(βλ. εντός συνδέσμου)

Α, αλλά μην ανησυχείτε. Το CDC περιέλαβε μια νέα ενότητα σχετικά με το πώς να προστατεύσετε εσάς και την οικογένειά σας από το χλωριούχο βινύλιο. Η σύστασή τους; ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΠΝΟ ΤΟΥ ΠΟΥΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΣΙΓΑΡΟΥ. 

«Ο καπνός του τσιγάρου περιέχει χαμηλά επίπεδα χλωριούχου βινυλίου, επομένως ο περιορισμός της έκθεσης της οικογένειάς σας στον καπνό του τσιγάρου ή του πούρου μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της έκθεσής τους στο χλωριούχο βινύλιο», (!!!!!) γράφει η σελίδα. (https://wwwn.cdc.gov/TSP/ToxFAQs/ToxFAQsDetails.aspx?faqid=281&toxid=51)

Έγιναν και άλλες μικρές αλλαγές, όπως περιγράφεται λεπτομερώς από έναν χρήστη @thedaly στο Reddit (https://old.reddit.com/r/conspiracy/comments/113d47o/why_did_the_cdc_update_their_profile_for_vinyl/j8qt4yp/), και η παλιά ενότητα Συχνές ερωτήσεις μπορείτε να δείτε εδώ 


Ο επικεφαλής της EPA, Michael Regan, περπάτησε κατά μήκος μιας πλωτής οδού που εξακολουθεί να μυρίζει χημικά την Τετάρτη και προσπάθησε να πείσει τους δύσπιστους κατοίκους ότι το νερό ήταν κατάλληλο για πόση και ο αέρας ασφαλής για να αναπνεύσει γύρω από την East Palestine.
τον αναπνέουν.

«Ζητώ να εμπιστευτούν την κυβέρνηση. Ξέρω ότι είναι δύσκολο. Γνωρίζουμε ότι υπάρχει έλλειψη εμπιστοσύνης», είπε ο Regan. "Διεξάγουμε ελέγχους για όλα όσα υπήρχαν σε αυτό το τραίνο."

Οι οργανισμοί συνεχίζουν να ελαχιστοποιούν τους κινδύνους αυτών των χημικών ουσιών ακόμη και όταν οι ειδικοί έχουν εκφράσει τις ανησυχίες τους. 

Ο καθηγητής Χημικής Μηχανικής, Δρ Eric Beckham, ενημέρωσε το NewsNation για τη σοβαρότητα αυτών των τοξινών. 

«Είναι ύποπτο καρκινογόνο. Η μακροχρόνια έκθεση σχετίζεται με καρκίνους, ιδιαίτερα του ήπατος», είπε. «Οι βραχυπρόθεσμες εκθέσεις, αν είναι αρκετά υψηλές, είναι απλώς τοξικές – μπορεί να σας βλάψουν και να σας σκοτώσουν».

Είναι ενδιαφέρον πώς το CDC, το οποίο έχει περάσει χρόνια προωθώντας ένα εμβόλιο για έναν «θανατηφόρο ιό», τώρα σιωπά για την υγεία και την ασφάλεια των κατοίκων του Οχάϊο.

https://newspunch.com/inside-job-cdc-changed-toxicity-info-on-vinyl-chloride-days-before-derailment/


ΟΔΥΣΣΕΙΑ TV



14 σχόλια:

  1. ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ μεγαλύτεροι μετόχοι της εταιρεία που είναι υπεύθυνη για τον εκτροχιασμό του τρένου στην Ανατολική Παλαιστίνη του Οχάιο???????????????
    Η BlackRock και ο Διευθύνων Σύμβουλος Larry Fink

    Ο EricBolling ρωτά: ΠΡΕΠΕΙ Η BlackRock και ο Διευθύνων Σύμβουλος Larry Fink, ως ένας από τους μεγαλύτερους μετόχους της Norfolk Southern (η εταιρεία που είναι υπεύθυνη για τον εκτροχιασμό του τρένου στην Ανατολική Παλαιστίνη του Οχάιο) να θεωρηθούν υπεύθυνοι για τον εκτροχιασμό;

    https://twitter.com/WillHild/status/1626676336734396430
    =========
    ΠΟΙΟΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ????????????

    Η BlackRock, Η JPMorgan KAI H Wall Street «βλέπουν ευκαιρίες» για, μεταξύ άλλων, να χρηματοδοτήσουν υποδομές πετρελαίου και φυσικού αερίου στην Ουκρανία – όλα αυτά ενώ πιέζουν την απάτη ESG στο σπίτι, περιορίζοντας την εγχώρια παραγωγή και αυξάνοντας τις τιμές

    https://twitter.com/ConsumersFirst/status/1626272556826218505?cxt=HHwWksC-mcWR15EtAAAA
    ===========
    Οι τραπεζίτες της JP Morgan πέρασαν το μεγαλύτερο μέρος της περασμένης εβδομάδας συναντώντας τον Ζελένσκι και το ανώτερο προσωπικό του, όπου συζήτησαν τη δημιουργία ενός ταμείου με ιδιωτικά κεφάλαια 20 έως 30 δισεκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με άτομα με άμεση γνώση του θέματος.

    Άλλες ιδέες που συζητήθηκαν με τον Ουκρανό πρόεδρο ήταν η δημιουργία μιας τράπεζας υπό τη διαχείριση εταιρειών της Wall Street που θα έκανε επενδύσεις σε διυλιστήρια πετρελαίου, δρόμους, γέφυρες και άλλα κομμάτια οικονομικής υποδομής που καταστράφηκαν στην εκστρατεία του Βλαντιμίρ Πούτιν για την προσάρτηση της χώρας και την ανοικοδόμηση του παλιά Σοβιετική Ένωση, προσθέτουν αυτοί οι άνθρωποι.

    https://nypost.com/2023/02/12/jp-morgan-reaches-agreement-with-ukraines-zelensky-on-rebuilding-infrastructure/

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://twitter.com/more_shower/status/1624937676292907008

    Πλάνα στο έδαφος από την Ανατολική Παλαιστίνη, Οχάιο (10 Φεβρουαρίου 2023) μετά την ελεγχόμενη καύση της εξαιρετικά επικίνδυνης χημικής ουσίας Βινυλοχλωρίδιο που χύθηκε κατά τη διάρκεια εκτροχιασμού τρένου (προειδοποίηση έντασης ήχου)

    ----------------------
    https://twitter.com/WokeJanta/status/1625551224316608513
    Πιστεύεται ότι είναι η μεγαλύτερη περιβαλλοντική καταστροφή στις ΗΠΑ, αλλά κανείς δεν μιλάει γι 'αυτό.
    Αυτό είναι το Τσέρνομπιλ του Οχάιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. https://twitter.com/UpwardNewsHQ/status/1627323932134068225

    ⚠️ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Κάτοικοι στο Οντάριο του Καναδά αναφέρουν ότι είδαν χημική μόλυνση που φέρεται να έχει εξαπλωθεί από την Ανατολική Παλαιστίνη, του Οχάιο, εκτροχιασμό τρένου και οικολογική καταστροφή. Τα βίντεο που δημοσιεύονται στο διαδίκτυο δείχνουν παρόμοιες αποχρώσεις ουράνιου τόξου που προκαλούνται από τοξίνες στο Οχάιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανατριχιαστικά τα βίντεο Ηλία μου. Στο δε πρώτο.. τί άλλο να κάνει ο άνθρωπος από το να ρίχνει μπινελίκια.. Πρέπει όλοι αυτοί δυστυχώς να αγοράσουν επειγόντως εκείνες τις αντιασφυξιογόνες μάσκες με τα φίλτρα, να μην σού πω..να αφήσουν τα σπίτια τους και να αλλάξουν πολιτεία άμεσα..

      Διαγραφή
    2. ΚΩΣΤΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΗΘΕΛΑΝ ΟΙ Γ@ΜΗΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΛΥΝΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΑΝΤΛΗΣΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΤΑ ΤΟΞΙΚΑ ΥΓΡΑ.
      ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΑ ΠΟΙΟΣ Γ@ΜΗΜΕΝΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΚΑΥΣΗ;
      ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΕΧΟΥΝ ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΤΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5 ΤΡΑΙΝΑ.
      ΚΑΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΠΑΛΙ ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ.
      ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΙΟ ΜΑΡΜΠΟΥΡΓΚ;
      ΔΕΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΟΥΣΤΡΑ ΤΗΝ ΤΕΝΤΡΑΙΝΑ, ΤΙ ΛΕΕΙ.
      ΤΙ ΤΡΑΙΝΑ ΤΙ ΤΕΝΤΡΑΙΝΑ, ΤΟΥΣ ΠΑΕΙ ΤΡΑΙΝΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ Η ΑΦΡΙΚΑΝΗ ΠΟΥΣΤΑΡΑ.
      ΗΔΗ ΠΟΛΛΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΧΟΥΝ ΒΗΧΑ ΚΑΙ ΑΙΜΟΠΤΥΣΗ, ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΙΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.
      ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

      https://twitter.com/Risemelbourne/status/1626825846156828675

      ΚΑΙ ΔΩ ΣΧΕΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΤΗΚΕ ΤΟ 2022 ΜΕ ΘΕΜΑ ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΜO ΤΡΑΙΝΟΥ ΜΕ ΤΟΞΙΚΑ ΣΤΟ ΟΧΑΙΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΑΛΑΙΣΤIΝΗ.
      ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΚΩΣΤΗ ΜΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;
      https://tainio-mania.online/load/tainies-2022/-/60-1-0-31757
      ΤΙΤΛΟΣ ΤΑΙΝΙΑΣ WHITE NOISE ΛΕΥΚΟΣ ΘΟΡΥΒΟΣ.

      Διαγραφή
    3. Ηλία μου,
      έβαλα να δω αυτή την ταινία. Είδα 40 λεπτά με πολλή οργή που δεν έμπαινε στο ψητό, ενώ μάς κατέκλυζε με πολυλογία και σουρεαλιστικές μαλακίες μεταξύ των μελών της οικογένειας και της λοιπής κοινότητας. Κακοί ηθοποιοί, κακοί κάκιστοι οι διάλογοι, Είδα τη σύγκρουση του τραίνου με το όχημα, το νέφος, τις καραντίνες και μετά την έτρεχα στα γρήγορα γιατί ήταν ανούσια, ίσως απ' τις μεγαλύτερες κομπλεξικές μαλακίες που πιέστηκα να δω. Ο σκηνοθέτης αναποφάσιστος αν θέλει να παρουσιάσει μια κωμωδία ή μια ταινία καταστροφής ή μια κριτική στην αμερικανική κοινωνία. Τέλος πάντων, το θεματάκι με το τοξικό ατύχημα το πέρασε πάντως, όπως έχει γίνει με πολλές άλλες ταινίες, π.χ. 5-6 συνολικά που είχαν δείξει αεροπλάνα να πέφτουν στους δίδυμους πύργους.

      Διαγραφή
  4. https://twitter.com/MikeSington/status/1627281842905968640
    Τα βίντεο παρακολούθησης αποκαλύπτουν ότι το τρένο του Οχάιο άναβε σπινθήρες πριν από τον εκτροχιασμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. https://twitter.com/Patriot73507011/status/1627114798516142080
    Ο ποταμός Οχάιο, ο οποίος εξυπηρετεί πάνω από το 10% του πληθυσμού των ΗΠΑ, φέρεται να έχει μολυνθεί λόγω χημικών ουσιών από τον εκτροχιασμό του τρένου στην Ανατολική Παλαιστίνη. Ο ποταμός παρέχει δημόσιο πόσιμο νερό σε περισσότερα από 5 εκατομμύρια, επηρεάζοντας πάνω από 30 εκατομμύρια ανθρώπους που ζουν στη λεκάνη του ποταμού Οχάιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ μεγαλύτεροι μετόχοι της εταιρεία που είναι υπεύθυνη για τον εκτροχιασμό του τρένου στην Ανατολική Παλαιστίνη του Οχάιο???????????????
    Η BlackRock και ο Διευθύνων Σύμβουλος Larry Fink

    Ο EricBolling ρωτά: ΠΡΕΠΕΙ Η BlackRock και ο Διευθύνων Σύμβουλος Larry Fink, ως ένας από τους μεγαλύτερους μετόχους της Norfolk Southern (η εταιρεία που είναι υπεύθυνη για τον εκτροχιασμό του τρένου στην Ανατολική Παλαιστίνη του Οχάιο) να θεωρηθούν υπεύθυνοι για τον εκτροχιασμό;

    https://twitter.com/WillHild/status/1626676336734396430
    =========
    Ο Laurence D. Fink είναι Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της BlackRock. Αυτός και επτά συνεργάτες ίδρυσαν την BlackRock το 1988 και υπό την ηγεσία του, η εταιρεία έχει εξελιχθεί σε παγκόσμιο ηγέτη στις επενδυτικές και τεχνολογικές λύσεις. Η αποστολή της BlackRock είναι να βοηθά τους πελάτες μας να δημιουργήσουν καλύτερα χρηματοοικονομικά συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης και η εταιρεία είναι αξιόπιστη να διαχειρίζεται περισσότερα χρήματα από οποιαδήποτε άλλη επενδυτική εταιρεία στον κόσμο.

    Πριν από την ίδρυση της BlackRock το 1988, ο κ. Fink ήταν μέλος της Διοικητικής Επιτροπής και Διευθύνων Σύμβουλος της The First Boston Corporation.

    Υπηρετεί ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης (NYU) και του
    Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ και είναι
    Συμπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιατρικού Κέντρου του NYU Langone.

    Επιπλέον, υπηρετεί στα διοικητικά συμβούλια του Μουσείου Μοντέρνας Τέχνης, του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων και της Διεθνούς Επιτροπής Διάσωσης.

    Υπηρετεί επίσης στη Συμβουλευτική Επιτροπή της Σχολής Οικονομικών και Διοίκησης του Πανεπιστημίου Tsinghua στο Πεκίνο και στην Εκτελεστική Επιτροπή της Συνεργασίας για την πόλη της Νέας Υόρκης.

    Ο κ. Fink κέρδισε MBA από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια στο Λος Άντζελες (UCLA) το 1976 και ένα πτυχίο από το UCLA το 1974.

    https://www.blackrock.com/corporate/about-us/leadership/larry-fink

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σχεδόν 100 εργοστάσια τροφίμων κάηκαν στις ΗΠΑ
    σε διάστημα σχεδόν ενός χρόνου.
    Συνεχίστε..

    https://twitter.com/harryvlachunin/status/1627231116699615235?cxt=HHwWhoC-5YiFi5UtAAAA
    ======
    https://pbs.twimg.com/media/FpUV_NVWIAEAQ_H?format=jpg&name=4096x4096


    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ποταμός Οχάιο, ο οποίος εξυπηρετεί πάνω από το 10% του πληθυσμού των ΗΠΑ, φέρεται να έχει μολυνθεί λόγω χημικών ουσιών από τον εκτροχιασμό του τρένου στην Ανατολική Παλαιστίνη.
    Ο ποταμός παρέχει δημόσιο πόσιμο νερό σε περισσότερα από 5 εκατομμύρια, επηρεάζοντας πάνω από 30 εκατομμύρια ανθρώπους που ζουν στη λεκάνη του ποταμού Οχάιο.

    https://twitter.com/Patriot73507011/status/1627114798516142080?cxt=HHwWgICw5bqS1pQtAAAA

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΤΑΝ Η ΦΩΤΙΆ ΑΠΟΚΤΆ ΝΌΗΜΑ
    Αυστραλία.
    https://twitter.com/nikosmakedonas5/status/1626479543476269057?cxt=HHwWgsC99d-htZItAAAA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ,
    ΣΕ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ.....
    ΔΡ. ΡΌΜΠΕΡΤ ΓΙΟΎΝΓΚ: ΔΕΝ ΥΠΉΡΧΕ ΙΌΣ ΣΤΗ ΓΟΥΧΆΝ. ΕΊΝΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΊΑΣΗ ΑΠΌ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΊΑ.
    https://www.bitchute.com/video/28RjeBjHYPel/
    ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΤΕΤΡΙΜΜΕΝΑ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ CORONA=ΣΤΕΜΜΑ, ΚΑΙ VIRUS=IOΣ, ΚΑΙ ΑΣ ΤΟ ΨΑΞΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΥΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ.
    ΠΑΜΕ ΠΡΩΤΑ ΕΔΩ:
    https://economictimes.indiatimes.com/definition/corona
    ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΕΔΩ ΓΙΑ VIRUS:
    From Middle English virus, from Latin vīrus (“poison, slime, venom”), via rhotacism from Proto-Italic *weizos, from Proto-Indo-European *wisós (“fluidity, slime, poison”). First use in the computer context by David Gerrold in his 1972 book When HARLIE Was One.
    POISON=ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ.
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ VENUM, H KAI VENENUM [OΠΩΣ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΣΤΑ ΛΑΤΙΝΙΚΑ], ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΗΤΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ !!!
    ΑΡΑ, ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΙΟΥΣ.
    ΜΑΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ.

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΑΣ ΦΙΛΟΞΕΝΩ, ΣΑΣ ΕΔΩΣΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΟΞΥΓΟΝΟ, ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΖΩΗ, ΣΑΣ ΤΑΙΖΩ,
    ΣΑΣ ΠΟΤΙΖΩ, ΣΑΣ ΘΕΡΜΑΙΝΩ, ΣΑΣ ΔΡΟΣΙΖΩ, ΣΑΣ ΨΥΧΑΓΩΓΩ,
    ΣΑΣ ΘΕΡΑΠΕΥΩ, ΣΑΣ ΣΥΜΠΟΝΩ, ΧΩΝΕΥΩ ΤΑ ΝΕΚΡΑ ΣΑΡΚΙΑ ΣΑΣ,
    ΣΑΣ ΕΔΩΣΑ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΕ ΣΤΟΡΓΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΔΙΝΕ ΚΑΘΕ ΜΑΝΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ,
    ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΩΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ, ΜΕ ΚΟΒΕΤΕ, ΜΕ ΤΡΥΠΑΤΕ,
    ΜΕ ΑΝΑΤΙΝΑΖΕΤΕ, ΜΕ ΚΑΙΤΕ, ΜΕ ΑΦΥΔΑΤΩΝΕΤΕ, ΜΕ ΜΟΛΥΝΕΤΕ,
    ΜΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΕΤΕ, ΜΕ ΚΑΚΟΜΕΤΑΧΕΙΡΙΖΕΣΤΕ, ΜΕ ΦΟΡΤΩΝΕΤΕ ΜΕ ΜΠΑΖΑ ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΔΕ ΜΕ ΣΕΒΕΣΤΕ, ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΤΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΟΥ 4.5 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΩ ΠΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ, ΔΕ ΦΙΛΟΞΕΝΩ ΜΟΝΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΛΛΑ ΕΙΔΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΗ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΜΑ, ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΘΕ ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΙ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ, ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΣΤΟΣ.

    ΓΕΡΑΣΑ ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕ ΜΕ ΓΝΩΡΙΣΑΤΕ;
    AKOMA ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΜΑΙ;
    ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΣΤΗΘΩ, ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ
    KAI ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΑΚΟΥΤΕ,
    ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΩ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ.

    ΟΙ ΣΕΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΗΦΑΙΣΤΕΙΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΜΙΚΡΕΣ ΦΩΝΕΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΜΟΥ.
    ΑΝ ΔΕ ΜΕ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΘΑ ΦΩΝΑΞΩ ΜΕ ΟΥΡΛΙΑΧΤΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΩΣ ΘΑ ΜΕ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΟΛΟΙ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.
    ΝΑΙ, ΕΧΩ ΚΑΙ ΓΩ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΜΑΝΑ, ΠΑΤΕΡΑ, ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ.
    Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΗΛΙΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΘΥΜΩΜΕΝΟΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

    ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΝΑ ΕΠΕΛΘΕΙ Η ΑΥΤΟΙΑΣΗ ΤΟΥ ΕΥΦΥΕΣΤΑΤΟΥ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΜΟΥ.

    ΤΑΔΕ ΕΦΗ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή