«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023

Tην επόμενη εβδομάδα θα αρχίσει στο Κίεβο προπαγανδιστική εκστρατεία, ή επί το χείρον επικίνδυνη προβοκάτσια στο Τσερνομπίλ, για να αποδοθεί στην Ρωσία ραδιενεργή μόλυνση!



Το Κίεβο και οι δυτικοί υποστηρικτές του σχεδιάζουν να κατηγορήσουν τη Ρωσία ότι μόλυνε τμήματα της Ουκρανίας με ραδιενέργεια από τη ζώνη αποκλεισμού του Τσερνομπίλ, προειδοποίησε το υπουργείο Άμυνας της Μόσχας. Η Νορβηγία κατονομάστηκε ως ένας από τους φερόμενους ως συνωμότες.

Σε ανακοίνωση του υπουργείου την Τρίτη διαβεβαιώθηκε ότι το Κίεβο θα κατηγορήσει τον ρωσικό στρατό ότι παραβίασε τα πρωτόκολλα ασφαλείας όταν έλεγχε τον πυρηνικό σταθμό του Τσερνόμπιλ πέρυσι. Θα υποστηριχθεί ότι τα ρωσικά στρατεύματα διέσπειραν ραδιενεργά υλικά σε όλη την Ουκρανία και λεηλάτησαν τις εγκαταστάσεις περιορισμού και ελέγχου, πρόσθεσε το υπουργείο.

Η περιοχή του Τσερνομπίλ, διαβόητη για την καταστροφή του 1986, βρισκόταν υπό ρωσικό έλεγχο μεταξύ 24 Φεβρουαρίου και 28 Απριλίου. Τον Σεπτέμβριο, ο Διεθνής Οργανισμός Ατομικής Ενέργειας (ΙΑΕΑ) υπέβαλε έκθεση για την πυρηνική ασφάλεια στην Ουκρανία, περιγράφοντας λεπτομερώς τις επισκέψεις του στη ζώνη αποκλεισμού εν μέσω της ένοπλης σύγκρουσης.

Ο πυρηνικός παρατηρητής του ΟΗΕ επιβεβαίωσε ότι παρά τις κάποιες ζημιές στον εξοπλισμό, το ουκρανικό προσωπικό είχε διατηρήσει "την ολιστική ακεραιότητα ασφαλείας όλων των σημαντικών πυρηνικών εγκαταστάσεων". Ενώ οι εργαζόμενοι δεν μπορούσαν να εναλλάσσονται για μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα κατά τη διάρκεια της ρωσικής παρουσίας και είχαν κάποια πρόσθετη έκθεση στην ακτινοβολία, "δεν αναμένεται να παρατηρηθούν επιπτώσεις στην υγεία", αναφέρεται στην έκθεση.

Ο ΙΑΕΑ ασχολήθηκε επίσης με τον ισχυρισμό του Κιέβου για λεηλασίες από "επιδρομείς" στον χώρο του Τσερνομπίλ. Εκτίμησε ότι τα υποτιθέμενα περιστατικά "δεν συνιστούν σημαντικό ραδιολογικό κίνδυνο", καθώς "όλες οι δραστηριότητες που αφορούν το χειρισμό ραδιενεργών υλικών σταμάτησαν" υπό ρωσικό έλεγχο.

Σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, οι κατηγορίες κατά της Μόσχας θα αποτελέσουν μέρος μιας διαφημιστικής εκστρατείας του Κιέβου για να επηρεάσει την παγκόσμια κοινή γνώμη υπέρ του την επόμενη εβδομάδα, όταν η ρωσική στρατιωτική επιχείρηση θα εισέλθει στον δεύτερο χρόνο της. Οι ισχυρισμοί θα βασίζονται σε παραποιημένα ή παραπλανητικά στοιχεία, αναφέρει η ανακοίνωση. Πρόσθεσε ότι Νορβηγοί εμπειρογνώμονες πυρηνικής ασφάλειας συμμετέχουν στην αξιολόγηση της υποτιθέμενης ραδιενέργειας της περιοχής του Κιέβου.

Ο Ingar Amundsen, επικεφαλής της Νορβηγικής Αρχής Προστασίας από τη Ραδιενέργεια (DSA), επιβεβαίωσε ότι η υπηρεσία είχε στείλει ειδικούς στο Τσέρνομπιλ για να αξιολογήσουν την κατάσταση επί τόπου.

"Κάποια ραδιενεργή σκόνη ανακινήθηκε ως αποτέλεσμα της οδήγησης [των ρωσικών στρατευμάτων] σε μολυσμένες περιοχές", δήλωσε στην εφημερίδα Dagbladet, προσθέτοντας ότι "δεν έχουν καταγραφεί συνέπειες για την υγεία και το περιβάλλον".

Ο ίδιος αρνήθηκε ότι η DSA εμπλέκεται σε οποιαδήποτε επιστημονική ατασθαλία στην Ουκρανία.

swentr.site/news...

μτφρ. Διόδοτος


10 σχόλια:

  1. Guardian: «Στην Ελλάδα βρίσκεται ομάδα Ισραηλινών πρακτόρων που αλλοιώνει τα εκλογικά αποτελέσματα»

    https://yiorgosthalassis.blogspot.com/2023/02/guardian.html


    Μην ξεχάσετε να πάτε να ψηφίσετε, αγάπες μου!


    μνκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τι συγχρονικοτητα ειναι αυτη , που μολις ολοι φωναζουν να πανε να ψηφισουν και περι κοινωνικης ηθικης και εκλογικα δικαιωματα και οτι μαλακια ναναι ..και ποσο σουπερ δικαιωμα και ευκαιρια ειναι η ψηφος και ΜΟΝΟ ετσι θα αλλαξουμε τα πραγματα *(ασχετα εαν τα γεγονοτα ΤΟΣΩΝ χρονων απεδειξαν ακριβως το αντιθετο )Προσπαθουν να αποδομησουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ .Τα ζωα δεν θα εχουν εμπιστοσυνη σε ΤΙΠΟΤΑ .ΛΥΣΗ ΜΟΝΟ ΜΙΑ .ΠΙΣΤΗ .ΦΩΤΙΑ .ΦΡΕΖΑ .και εαν ειμαστε τυχεροι θα ξαναφυτρωσει κατι .ΟΤΙ ΚΑΙ να κανουν εμεις θα επιβιωσουμε .Καντε conditioning στα αντερα σας να αντεξετε τις απαιτησεις των καιρων με υπομονη προετοιμασια και διορατικοτητα .

      Διαγραφή
    2. Δηλαδή πας ή δεν πας..το ίδιο είναι;

      Αν 5 εκατομμύρια Έλληνες όμως, ψήφιζαν όλα τα μικρά κόμματα του 1% καλύτερα δεν θα ήταν; Όση νοθεία και να πάλευαν οι οβριοϋπηρεσίαι και η σίνγιουλαρ, δεν θα μπορούσαν να αποφύγουν την ακυβερνησία που επιθυμούμε. Αυτή είναι η γνώμη μου.

      Με την πλήρη αποχή μας όμως, θα ψηφίσουν για πρωθυπουργό την Κούλα ή τον Τσίμπλα, όλα τα λάθρο και τα κομματόσκυλα.

      Διαγραφή
    3. OLOI OI POLITIKOI EINAI SIXAMATA .ακομη και τα μικρα κομματα ξεπουλιουνται ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ .(βελοπουλος , καρατζαφερης , ΧΑ κλπ )ΟΛΑ ειναι στο ιδιο κολπο /
      Πανω απο 70% αποχη ειναι ξεκαθαρο μνμα οχι ομως αρκετο για να κανει το συτημα να αναδιπλωθει .Ειναι ικανοι οι προδοτες να δειχνουν πως συλλαμβανουν γερους που δεν πανε να ψηφιζουν και μετα το κοπαδι θα ακολουθησει ..Αυτο ειναι αρχη ενος ειρηνικο - παθητικου σεναριου .Το δευτερο σεναριο δεν θες να το ακουσεις φιλτατε .
      ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ περιπτωση να πειστω οτι η ψευδαισθηση εκλογικης επιλογης στηνχωρα μας(και σε οποιαδηποτε χωρα που υποκειται το χρηματοσπιστωτικο της συστημα σαν παρατημα της παγκοσμιας ροθτσαιλντ τραπεζας )ειναι κατι υπαρκτο .ΕΙΔΙΚΑ οταν γνωριζω πολυ καλα οτι ολα μαγειρευονται οσο αφορα την αποκτηση εξουσιας.ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΟ ΚΟΠΑΔΙ .ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΚΑΘΕ ΕΛΠΙΔΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ///.ολα τα ομαδικα αθληματα ειναι απλα πλυντηρια του κρατουσ και σαν σκοπο εχουν την διαρεση σε χρςματα σωβρακα και φανελες του γενους .....καθε εκλογεσ δειχνουν χρωματα στισ τηλεορασεις και ατα καναλια και στις ειδησεις ..και οοοολοι πιστευουν οτι ετσι θα ειναι ..υποταγμενοι , και κακομοιρηδες επιτρεπουν να καταπιουν ψεματα και να πιστεψουν οτι ειναι τελειωμενοι ''ραγιαδες'' και ανεγκεφαλοι και οτι αυτοι φταινε που καποιοι αλλοι μαγειρευοθυν αποτελεσματα και κλεβουν λεφτα και βγαινουν παλι σιχαματα προδοτες .ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Κ Α Ν Ε Ν Α Σ ΕΛΛΗΝ .Αλλα και εαν υπηρχε θα τον ειχαν εξαφανισει , λασπωσει , σκοτωσει κλπ ./ΕΙΝΑΙ ΦΟΥΛ καλο φτιαγμενο το συστημα και η μονη λυση στο τελος ειναι ειτε να πεθανουμε ολοι αθορυβα , ειτε να τους πεθανουμε ολους τους με τοσο θορυβο ωστε και σε 1000000 χρονια ακομη να θυμουνται τι παθαινουν οι προδοτες και οι οικογενειες τους και να φοβουνται να γινουν πολιτικοι και δημοσιογραφοι και οτι αλλο δουλικο και σιχαμενα ανθελληνικο εχουμε τωρα απεναντι μασ απο κομματοσκυλο ανεγκεφαλο μεχρι βιομηχανο και αρειοπαγιτη , αστυνομικο και πολιτικοποιημενο οπαδο ομαδας /....ΕΓΩ ΔΕΝ Βρισκω αλλη λυση .///και επειδη εχω και εγς μεσα μου το σκουληκι ακομη περιμενω σε ρελαντι απο τον θεο να δωσει λυση .....αλλα πολυ φοβαμαι οτι δεν θα ασχοληθει ,,και θα αναγκαστουμε να δωσουμε λυση οι ιδιοι .

      Διαγραφή
  2. ΟΣΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΤΡΙΑ ΕΤΗ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ... ΠΑΠΑΛΑ...

    ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΣΕ ΧΩΡΙΟ ΛΙΓΑ ΧΙΛΛΙΟΜΕΤΡΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΚΟΖΑΝΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ΚΑΙ ΚΑΙΕΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΜΕ ΠΗΡΕ ΧΘΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ -AADE PETRELEO- [ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ]...ΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΧΘΕΣ ΕΓΡΑΦΕ IBAN ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΠΙΣΤΩΣΗΣ ΠΛΕΟΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΙΣΤΩΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ...ΧΑ ΧΑ ΕΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ...


    ΥΓ. ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΜΕΛΑΝΙ...ΒΑΛΤΕ ΜΕ ΝΟΥΣ ΣΑΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΑΣ ΕΚΛΟΓΑΣ...

    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημερα ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΜΑΣ χωρατατζή χεχεχεχεχεχεχεχεχε Μιχ Σκορπιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΙΧΑΛΗ...ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΦΙΛΗ ΤΗΝ ΦΟΙΒΗ...


      ΥΓ. -1 ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΜΑΓΚΕΣ ...ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ... ΨΗΣΤΑΡΙΑ Θ' ΑΝΑΒΕΙΣ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ ΤΗΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ...ΧΑ ΧΑ

      ΥΓ.-2 -ΓΙΑΝΝΗ ΜΙΛΑΜΟΥ ΠΡΟΣΤΥΧΑ...ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΓΙΑ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ ΜΑΡΙΑ...ΚΩΣΤΑ ΠΡΟΣΕΞΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΝΤΟΥΜΑΝΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΣΙΝΗΣ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗΣ ΟΙ ΙΝΔΙΑΝΟΙ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΣΗΜΑΤΑ ΚΑΠΝΟΥ ΣΟΥ......

      ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΠΑΚΟΥΡΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ ΠΑΡΑ ΒΙΓΚΑΝ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ...

      ΥΓ.-3 ΩΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΝΑ ΝΤΟΥ ΟΙ -ΘΕΣΜΟΙ-ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΔΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΤΡΙΑΝΤΑ ΨΗΣΤΑΡΙΕΣ ΑΝΑ ΣΤΡΕΜΜΑ...ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ...

      ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΦΙΛΟΣ ΚΩΣΤΑ ΠΩΣ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΙ ΝΑ ΤΗΣ ΠΕΙ...ΡΩΤΑ ΤΗΝ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΑΝ ΑΓΟΡΑΣΕ ΚΑΡΒΟΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ...ΧΑ ΧΑ


      ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

      Διαγραφή
    2. ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΑΛΑ ΜΙΧΑΛΙΌ..
      "ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕ" 🤣

      Διαγραφή
  4. Κορίτσια της Ουκρανίας οδηγούνται στην κρεατομηχανή
    https://www.facebook.com/100089256909974/videos/2283756411785611

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Guardian: Αποκαλύφθηκε η ομάδα που παρεμβαίνει στις εκλογές | Διαθέτει ομάδα και στην Ελλάδα!
    ΒΙΝΤΕΑΚΙ SUPER
    https://rumble.com/v29sn0u-guardian-.html

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή