«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023

Κίνα και Γαλλία ολοκληρώνουν το πρώτο εμπόριο υγροποιημένου φυσικού αερίου με τη χρήση κινεζικού γιουάν, τερματίζοντας την εξάρτηση από το δολάριο ΗΠΑ για τις ενεργειακές συναλλαγές.


 

 Και μεχρι σημερα οσοι τολμησαν να κινηθουν με αλλο νομισμα η προσπαθησαν να εχουν δικο τους νομισμα … ειδαν τα ραπανακια αναποδα ! Ο Κοσμος μας μπαινει σε μια τρομακτικα σκοτεινη εποχη που ολα τα σεναρια ειναι πλεον ικανα να συμβουν …μαλιστα αυτα τα σεναρια ειναι τοσο τρομακτικα που ουτε καν το ρητο …Παρε ποπκορν δεν μας παιρνει πια να πουμε …θα θελει πολυ ψυχραιμια να τρως ποπκορν !..

 

twitter.com/WatcherGuru... 


 

 

 

 

 

 

 

katohika.gr

 

 

7 σχόλια:

  1. ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΜΕ ΜΙΑ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΠΟΤΕ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ...
    ``ΜΑΘΑΜΕ ΞΥΠΟΛΥΤΟΙ, ΚΑΙ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΠΟΔΕΜΕΝΟΙ.''
    ΣΥΝΗΘΙΣΑΜΕ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ Ο ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΝΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΕΙ, ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ, ΚΑΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΕΙ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΑΡΙΘΜΗΣΩ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗΣΑΝ ΤΑ ΔΕΙΝΑ.
    ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΕΜΦΥΛΙΟΥΣ ΜΕ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ, ΒΛΕΠΕ ΛΙΒΥΗ.
    ΟΥΤΕ ΟΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, Η ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ ΣΕ ΕΙΣΒΟΛΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΣΦΑΓΕΣ ΑΜΑΧΩΝ, ΒΛΕΠΕ ΚΥΠΡΟΣ.
    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΖΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.... ΚΑΙ Η ΡΩΜΗ Η ΚΑΠΟΤΕ ΚΡΑΤΑΙΑ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ, ΚΑΙ Η ΚΑΡΧΗΔΟΝΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΧΑΡΙΖΑΝ ΧΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΡΕΦΤΑΚΙΑ ΣΤΟΥΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ, ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΕΠΕΦΤΕ ΤΣΕΚΟΥΡΙ.
    ΤΟ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΜΟΝΟ.... ΟΣΟ ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΚΟΥΛΕΣ, ΑΛΕΞΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΞΕΠΕΣΜΕΝΕΣ..... ΟΣΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΟΝ ΓΡΑΣΣΟ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ.....
    ΕΚΕΙ ΜΟΝΟ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΟΛΥ.
    Ο ΒΛΑΚΑΣ, Ο ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΟΣ ΕΧΘΡΟΣ !!!!!!

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διός Κούρος30 Μαρτίου, 2023 14:39

    Αυτά είναι τα πραγματικά ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ γεγονότα για την παγκόσμια ειρήνη. Δεν το λέω με φόβο (ούτε καν), αλλά με ανυπομονησία !!! Έλα να τελειώνουμε με τους δυνάστες !!

    Έρχεται και η Βραζιλία με την Κίνα. Προσέξτε οτι στην είδηση λείπει η Ρωσία !!! Απανωτές σφαλιάρες σε μια "τάξη πραγμάτων" που πάνω που πήγε να εδραιωθεί, πέφτει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς. Για αυτό ακριβώς είναι ΤΩΡΑ τόσο επικίνδυνοι. Επίσης εξακολουθώ να αναρρωτιέμαι για το ρόλο του Λούλα !!! Μια κρύο μια ζέστη με αυτόν. Τελικά μόνο στο τέλος θα δούμε ποιός ήταν ποιός !!

    Εδώ το άρθρο :
    "Τεκτονικές αλλαγές στην παγκόσμια οικονομία: Βραζιλία και Κίνα εγκαταλείπουν το δολάριο"

    https://www.olympia.gr/1536323/oikonomia/tektonikes-allages-stin-pagkosmia-oikonomia-vrazilia-kai-kina-egkataleipoyn-to-dolario/

    Έρρωσθε

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιάσε ένα κουτί ποπ-κορν ακόμα..

      Διαγραφή
    2. Πάρε μια απάντηση στο θέμα Λούλα, γιατί η Olympia του Καμμένου τα λέει μισά:

      https://www.pronews.gr/oikonomia/diethnis-oikonomia/vrazilia-kai-kina-egkataleipoun-to-dolario-i-1i-kai-i-6i-oikonomia-tou-planiti-tha-synallassontai-me-ta-ethnika-tous-nomismata/

      Διαγραφή
  3. Ο θανατος του δολαριου ως αποθεματικου νομισματος θα επικυρωσει και το τελος της βασιλειας της σατανικης Δυσης.

    Το γεγονος με την Γαλλια (μελος του ΝΑΤΟ) μας θυμιζει το ''και συ Βρουτε;''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή