«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023

Ρον Ντεσάντις:"Η Φλόριντα δεν θα εκδώσει τον Τραμπ-κυβερνήτη"


 

Ο Ρον Ντεσάντις χτύπησε τον "εισαγγελέα του Μανχάταν που υποστηρίζεται από τον George Soros  και την πολιτική του ατζέντα"

 

Ο πιθανός κορυφαίος αντίπαλος του Ντόναλντ Τραμπ για την προεδρική υποψηφιότητα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος το 2024, ο κυβερνήτης της Φλόριντα Ρον Ντεσάντις, έχει διαρρήξει τον εισαγγελέα της Νέας Υόρκης πίσω από το ποινικό κατηγορητήριο του πρώην προέδρου.

"Η Φλόριντα δεν θα βοηθήσει σε ένα αίτημα έκδοσης δεδομένων των αμφισβητήσιμων συνθηκών που αμφισβητούνται με αυτόν τον υποστηριζόμενο από τον Σόρος εισαγγελέα του Μανχάταν και την πολιτική του ατζέντα", δήλωσε ο Ντεσάντις σε ένα tweet την Πέμπτη.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν υπάρξει αναφορές για τυχόν αιτήματα έκδοσης. Ένας εκπρόσωπος του Γραφείου του εισαγγελέα του Μανχάταν δήλωσε στο AP ότι οι εισαγγελείς είχαν επικοινωνήσει με τη νομική ομάδα του Trump για να "κανονίσουν μια παράδοση" και μια εμφάνιση στο δικαστήριο, που αναμένεται κάποια στιγμή την επόμενη εβδομάδα.

Ο Ντεσάντις είπε προηγουμένως ότι δεν θα εμπλακεί στην υπόθεση "με κανέναν τρόπο", υποδεικνύοντας ότι δεν θα προσπαθήσει να εμποδίσει οποιοδήποτε αίτημα για την έκδοση του κατοίκου της Φλόριντα στη Νέα Υόρκη. Ωστόσο, τώρα απηχεί την πεποίθηση του Τραμπ ότι ο Εισαγγελέας του Μανχάταν Άλβιν Μπραγκ "επεκτείνει το νόμο για να στοχεύσει έναν πολιτικό αντίπαλο.”

"Η οπλοποίηση του νομικού συστήματος για την προώθηση μιας πολιτικής ατζέντας στρέφει το κράτος δικαίου στο κεφάλι του. Είναι αντιαμερικανικό", πρόσθεσε ο Ντεσάντις.

Ο Τραμπ δεν αποκάλυψε τα επόμενα βήματά του, αλλά προειδοποίησε σε μια ανάρτηση στο Truth Social ότι αυτό το "κυνήγι μαγισσών θα αποτύχει μαζικά στον Τζο Μπάιντεν", ενώ ο δικηγόρος του Τζο Τακοπίνα δεσμεύτηκε να "πολεμήσει σθεναρά αυτήν την πολιτική δίωξη στο δικαστήριο.”

 

swentr.site 

 

Σχετικό θέμα και στο Pronews, ΕΔΩ

 

 

4 σχόλια:

  1. ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ ! ΜΗΝ ΦΥΓΕΤΕ !
    ΠΕΤΑΓΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΛΙΓΟ ΠΟΠ ΚΟΡΝ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Περιοδικό Forbes: αλλάζει η παγκόσμια τάξη σε σχέση με τον έλεγχο του αργού πετρελαίου

    Η συμφωνία μεταξύ Ρωσίας και BRICS θα οδηγήσει σύντομα σε μια πολύ ισχυρή πετρελαϊκή συμμαχία εναντίον της Δύσης (Αμερική και Ευρώπη).

    O Υπουργός Εξωτερικών Της Νότιας Αφρικής:

    Οι αιτήσεις για ένταξη στην ομάδα BRICS υποβλήθηκαν από τη Σαουδική Αραβία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, την Αίγυπτο, την Αλγερία, την Αργεντινή, το Μεξικό και τη Νιγηρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΡΕΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ !!!

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/piges-vretaniko-ypiresion-i-voreios-korea-stelnei-ekatontades-xiliades-stratou-stin-oukrania/

    ΑπάντησηΔιαγραφή