«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023

ΤΟ... ΚΑΛΠΙΚΟ ΚΚΕ !!!

γράφει ο Ευστάθιος Δαφνομήλης


 

Μιλώντας προ ημερών με φίλους, σε μια αποστροφή του λόγου, μεταξύ αστείου και σοβαρού, δήλωσα πως αν δεν είχα άλλη επιλογή σε εθνικό κόμμα για να ψηφίσω, θα στηριζα λόγω ανάγκης το ΚΚΕ.

Όμως, το ΚΚΕ δεν είναι πιστό στις αξίες του κομμουνισμου και άρα, ούτε καν εν είδει ανάγκης δεν θα μπορούσε κανείς τελικά να το ψηφίσει.

Αν το ΚΚΕ ήταν αληθώς κομμουνιστικό, θα ακολουθούσε την μαρξιστική ρητορική που θέλει τον εγχώριο εργάτη προστατευμενο από τον εισαγόμενο, ο οποίος συνήθως μεταφέρεται εποχιακά ή ευκαιριακά από τους κεφαλαιοκράτες για να ρίξει τα μεροκάματα. Έτσι λοιπόν, το ΚΚΕ θα έπρεπε να είναι ΠΡΩΤΟ στον αγώνα υπεράσπισης της βιωσιμότητας του Έλληνα εργάτη. Και εν τούτοις είναι πρώτο στον αγώνα εναντίον του και υπέρ των μεταναστών.

Αν το ΚΚΕ ήταν αληθώς κομμουνιστικό, θα είχε ως προτεραιότητα την προάσπιση της Πατρίδας των εργατών που εκπροσωπεί και των δικαιωμάτων του κράτους έναντι άλλων κρατών που εποφθαλμιούν κατ' αυτών. Θα έπρεπε να θέλει έναν ισχυρό στρατό, θα έπρεπε να αποζητά την πραγματωση του εργάτη-στρατιωτη με ένα ισχυρό μιλιταριστικό προφίλ δομής ώστε οι εχθροί να μην τολμούν να ακουμπάνε ή να υπεριπτανται της ξηράς, θάλασσας και αέρος της σοσιαλιστικής πατρίδας. Εν τούτοις με κάθε τρόπο είναι εναντίον των εξοπλισμών, της υπεράσπισης των δικαίων μας και υπερ ακόμα και της παραχωρησης εδαφών ή ονομάτων σε άλλες χώρες.

Αν το ΚΚΕ ήταν αληθώς σοσιαλιστικό, θα φρόντιζε να καταγγέλει την αργομισθία των καρεκλοκενταυρων, την καταλήστευση των δημοσίων υποδομών από μη εργατικούς πολίτες, από "ευαίσθητες και ευπαθείς ομαδες" και λοιπούς κηφήνες, χώρια ότι θα είχε σχέδιο ειδικά γι' αυτούς ώστε να στρωθούν στην δουλειά θέλουν δεν θέλουν.

Αν το ΚΚΕ ήταν αληθώς κομμουνιστικό, θα ήταν υπέρ της ανάπτυξης εγχώριων προϊόντων και δημιουργίας σχετικής αυτάρκειας, τούτου συμπεριλαμβανομενου και του υγειονομικού τομέα. Μιλώντας περί αυτού, θα αντιτιθετο στην πρακτορευση του κράτους υπέρ ξένων φαρμακευτικών εταιρειών κατά την περιοδο του ψόβιντ19, ή θα υπεραμυνόταν της κάλυψης όλων των απαραίτητων εγγυήσεων από το κρατος κατά την εφαρμογή εμβολιασμού σε περίπτωση ανεπιθύμητων παρενεργειών.

Αν το ΚΚΕ ήταν αντικαπιταλιστικο θα είχε μόνιμη επιθετική ρητορική με ονομαστικές αναφορές κατά των εγχώριων επιχειρηματιών που λυμαινονται τις κρατικές υποδομές και τα δημόσια έργα και δεν θα ήταν απόν ή ανύπαρκτο από την κριτική, όπως επίσης θα είχε βιώσιμο σχέδιο για τον τραπεζικό τομέα και όχι κολλημένο σε ρητορικές μεσοπολέμου.

Αν το ΚΚΕ ήταν κρατικιστικό, θα σεβόταν τις υποδομές του κράτους, τα κτίρια, τις οδούς κλπ και θα απαγόρευε στα ορκ του να καταστρέφουν και να βανδαλίζουν την δημόσια περιουσία.

Το ΚΚΕ είναι μισητό ειδικά για τον ρόλο του στην Μικρασιατική Εκστρατεία, αλλά και στην μετακατοχική ανταρσία, όμως, θα μπορούσε να πει μια νέα ηγεσία του, πως αυτά ήταν σφάλματα του παρελθόντος, προερχόμενα από ξένες επιρροές ειδικά της "μεγάλης σοσιαλιστικής πατρίδας" η οποία εφόσον έπεσε και φιλελευθεροποιήθηκε, πλέον δεν υπάρχει επιρροή και ούτε λόγος για υπηρέτηση κάποιας γενικής διεθνιστικης πολιτικής τουλάχιστον όχι μέχρι την συμπηξη συνεργασίας με άλλα ισχυρά (σε εξουσία) κομμουνιστικά κόμματα ανά τον κόσμο. Έτσι θα κέρδιζε ένα μερίδιο ψήφων από ανθρώπους που συγχωρούν η έστω παραβλεπουν, μακιαβελικά σκεπτόμενοι για το μέλλον, εμπρός σε καταστάσεις που οδηγούν σύντομα σε γενικό θάνατο της Πατρίδας. Θα ήταν εφικτή η συνεργασία του ακόμα και με εθνικά κόμματα, που αν και θα είχαν διαφορετικές αφετηριες, θα συμφωνούσαν σε επίπεδο υψηλής στρατηγικής.

Καταλαβαίνετε όμως, πως όπως όλα που είναι καλπικα στην μπανανία μας, έτσι είναι και το ΚΚΕ, το οποίο δεν ειναι κομμουνιστικό και δεν θέλει σε τίποτα να παραδειγματιστεί ακόμα και από επιτυχημένα κομμουνιστικα κράτη και καθεστώτα όπως η Κίνα, που εσωτερικά τρέχει υπό καθεστώς κομμουνισμου και εξωτερικά αλληλεπιδρά θαυμάσια με το περιβάλλον της οικονομικής ελευθερίας ενώ το ΚΚΕ σε επίπεδο πολιτικής σκεψης ακόμα βρίσκεται σε χρονοκάψουλα μεταξύ Τρότσκι και Λένιν.

Κράτος μπανανία

Κομματα μαϊμου

---------Ο διεθνισμός υπάρχει μόνο εντός των ορίων της επικράτειας του σοσιαλιστικό κράτους και συνέχει όλους τους πολίτες-εργάτες ανεξαρτήτως Έθνους.

Εμείς δεν είμαστε στο ίδιο κράτος με το Μπαγκλαντές και το Πακιστάν για να είμαστε σύντροφοι και ταξικοι αδελφοί.

Τα λέει ο Μαρξ, στην ενότητα περί κεφαλαίου και χρήσης των εργατών για μείωση του εργατικού κόστους.

---- Κάρλ Μαρξ(1), για τη μετανάστευση ως θεσμό:

«Οι οικονομικοί «μετανάστες» είναι ο Δούρειος Ίππος του κεφαλαίου για την άλωση των εργασιακών κατακτήσεων των ντόπιων.»

«Ο βασικός στόχος του εργοδοτικού κεφαλαίου είναι η αύξηση της κερδοφορίας του μέσα από τη μείωση του κόστους εργασίας. Γι’ αυτό εισάγει και χρησιμοποιεί τα εκατομμύρια των ξένων εργατικών χεριών ως παραπανίσιο πληθυσμό, που θα ασκήσει τρομακτικές πιέσεις στους ντόπιους εργαζόμενους για τη μείωση του κόστους εργασίας.»


 enaasteri.blogspot.com

 

17 σχόλια:

  1. Τι είναι λοιπόν το κκε το συριζα το πασοκ κλπ; Κομμουνιστικα σοσιαλιστικα.....;
    Το άλλο με τον Τοτο το ξέρεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "αληθώς κομμουνιστικό" (!)
    Όποιος μπορεί ας το δει.
    https://www.youtube.com/watch?v=oIuW-vNQsQI

    Πῦρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αν θες βαλε και τις απαντησεις απο κατω στο φεισμπουκ γινεται ωραιος διαλογος
    καροτενιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κκε πληρωμενος φονιας του ελληνισμου...κηφηνες,κοπριτες,δουλικα των σιωνιστων.ποια η προσφορα του τοσα χρονια;;;;σε τι ειναι χρησιμο....;;;;;;απο που χρηματοδοτειται;;;;γιατι δεν ελεγχονται τα οικονομικα του απ τον εμφυλιο μεχρι σημερα;;;;ποιος απ αυτους που ειναι ταχα υπερ των φτωχων και των αδυνατων,ειναι φτωχος;;;;;;κανεις τους,.....κομμουνιστες με δεξιες τσεπες...η μονη ιδεολογια τους το χρημα και το δουλεμα του κοσμου...αντε με δαυτους.....Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Aς δούμε τις θέσεις του ΚΚΕ απο την αρχη του ΑΙΩΝΑ .

    Με το κούρεμα του Αρχισυντάκη Ν. Γiαννιού όπως είδαμε φανερώθηκε ότι είχε δίκιο, αφού μετά ο Ριζοσπάστης εναρμονίζεται πλήρως με τις θέσεις της Φεντερασιόν και του Μπεναρόγια στα θέματα Ηπείρου, Μακεδονίας, Θράκης, Μικράς Ασίας κτλ. Για να δούμε λοιπόν τις θέσεις των με μάρτυρες πάντα τους ίδιους.

    https://knossopolis.com/images/pdf/empros-29-4-1913.pdf
    ====
    Η εφημερίδα "Εμπρός" το 1913 μας ενημερώνει ότι επιτροπή Ιουδαίων και Οθωμανών (σε συνεργασία) μεταβαίνει στο Λονδίνο ως προς την αυτονομία της Μακεδονίας για λογαριασμό των Εβραίων.

    https://knossopolis.com/images/pdf/empros-29-4-1913.pdf
    ===
    Το θέμα της αυτονόμησης της Μακεδονίας συνεχίστηκε από τον Ριζοσπάστη και ιδού μερικές αποδείξεις με μάρτυρες τους ίδιους.

    https://knossopolis.com/images/pdf/rizospastis14-12-1924_frontPage.pdf
    ===
    https://knossopolis.com/images/pdf/Rizospastis-12.7.1935.pdf
    ===
    https://knossopolis.com/images/pdf/rizospastis-19.09.1932.pdf
    ===
    https://knossopolis.com/images/pdf/rizospastis23.03.1931.pdf
    ===
    Είδαμε τις θέσεις τους για την Ήπειρο, είδαμε για την Μακεδονία, είδαμε για την Θράκη, είδαμε για την Ιωνία (Μικρά Ασία) ας δούμε και τις θέσεις τους για την ένωση της Ελλάδος με την Κύπρο.

    Ριζοσπάστης 18.11.1929 για να μην γίνει ένωση με την Κύπρο.

    https://knossopolis.com/%CE%B5%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7/529-%CF%81%CE%B9%CE%B6%CE%BF%CF%83%CF%80%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%82-18-11-1929-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CF%8D%CF%80%CF%81%CE%BF
    ====
    Παφίλης: Το ΚΚΕ σε περίπτωση πολέμου θα πολεμήσει εναντίον του Ελληνικού Στρατού και του εισβολέα..

    https://www.youtube.com/watch?v=zxT2MJp41Lk

    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ...........
    https://www.tribune.gr/wp-content/uploads/2015/02/rizospastis.jpg

    ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΩ ΕΓΩ...ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΝΕ
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ..........

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγγελικούλα, Κώστα,
      μας διαβάζουν....
      'Έχουν ρίξει την σελίδα....
      ΚΑΛΆ,δεν υπάρχει αυτό...

      Άννα

      Διαγραφή
    2. Με το που τα κοινοποίησε η Αγγελικούλα.. ρίξανε ολόκληρο μπλογκ???
      Ω ρε πρακτοράκια που ξεσκονίζουν τον Διόδοτο..!
      Το είχα καταλάβει, αλλά όχι κι έτσι...
      Και σού λέει μετά.. "δεν κυβερνάει το ΚΚΕ την Ελλάδα". Ναι, το είδαμε και με τα ρομποτάκια του ΠΑΜΕ που μπλόκαραν την είσοδο της βουλής για να μην μπουκάρουμε..

      Διαγραφή

    3. ( ΔΕΝ ΑΠΕΧΟΥΜΕ - Ψ Η Φ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε - Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ )

      ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ;;;;
      ΑΠΟ ΤΙΣ 5 ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΑ ΕΙΧΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΡΘΡΟ.
      ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΛΑΒΕ,ΠΡΟΛΑΒΕ....
      ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ.
      ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΙΝΚ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟ....
      ΤΡΑΒΗΞΤΕ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΤΟΥΣ,ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ...ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΧΝΕΤΑΙ......ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.
      ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ...ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 301..............
      ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.....

      ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

      Διαγραφή
  6. ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟΝ

    Όποιος δεν είναι έτοιμος να αντέξει μεγάλες αλήθειες ας εγκαταλείψει.

    Η μια πλευρά του νομίσματος, δηλαδή η Κομμουνιστική, εκφράζεται από το 1974 σε κάθε Μέσο (Τηλεόραση, Ράδιο, Έντυπο Τύπο) αδιάκοπα, ώρα είναι και μέσω μοναδικού δημοκρατικού μέσου (δηλαδή του ιντερνετ) να ρίξουμε λίγο φως και στην άλλη πλευρά..........


    “ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟΝ” – ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
    25 Ἰούνιος 2012 ἀπὸ τὸν/τὴν filologos10

    https://filologos10.wordpress.com/2012/06/25/%CE%BF%CF%85%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%BA%CF%81%CF%85%CF%80%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%85%CF%80%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B7%CE%BB%CE%B9%CE%BF%CE%BD-%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%81%CF%84/

    “Υπάρχουν δύο εκδοχές της ιστορίας: Η μία είναι η επίσημη, ωραιοποιημένη, που διδάσκεται στα σχολεία.Η άλλη είναι η κρυφή ιστορία που εξηγεί τις πραγματικές αιτίες των γεγονότων, μια ντροπιαστική ιστορία.”

    Honoré de Balzac
    ======

    Ελευθέριος Α. Σταυρίδης – Τα Παρασκήνια Του ΚΚΕ…! (PDF)

    https://derkamerad.com/wp-content/uploads/2020/06/%CE%95%CE%BB%CE%B5%CF%85%CE%B8%CE%AD%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CE%91.-%CE%A3%CF%84%CE%B1%CF%85%CF%81%CE%AF%CE%B4%CE%B7%CF%82-%E2%80%93-%CE%A4%CE%B1-%CE%A0%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%BA%CE%AE%CE%BD%CE%B9%CE%B1-%CE%A4%CE%BF%CF%85-%CE%9A%CE%9A%CE%95.pdf
    =============
    Αθανάσιος Παυλόπουλος – Εθνοπροδοσίαι Και Ψευδολογίαι Του ΚΚΕ…! (PDF)

    https://derkamerad.com/wp-content/uploads/2022/12/%CE%91%CE%B8%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CF%83%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CE%A0%CE%B1%CF%85%CE%BB%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%82-%E2%80%93-%CE%95%CE%B8%CE%BD%CE%BF%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%83%CE%AF%CE%B1%CE%B9-%CE%9A%CE%B1%CE%B9-%CE%A8%CE%B5%CF%85%CE%B4%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AF%CE%B1%CE%B9-%CE%A4%CE%BF%CF%85-%CE%9A%CE%9A%CE%95.pdf

    ==============

    https://derkamerad.com/2022/12/08/downloads-%ce%b1%ce%b8%ce%b1%ce%bd%ce%ac%cf%83%ce%b9%ce%bf%cf%82-%cf%80%ce%b1%cf%85%ce%bb%cf%8c%cf%80%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%bf%cf%82-%ce%b5%ce%b8%ce%bd%ce%bf%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%b4%ce%bf/#more-112387

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το ένοχο κι αντεθνικό παρελθόν του ΚΚΕ – Α΄ Μέρος

    https://www.epilekta.com/2019/05/blog-post_187.html
    ===
    Το ένοχο κι αντεθνικό παρελθόν του ΚΚΕ – Β΄ Μέρος

    https://www.epilekta.com/2019/05/blog-post_470.html

    ====
    TO ENOXO KAI ANTEΘNIKO ΠΑΡΕΛΘON TOY KKE

    https://www.pare-dose.net/3544?print=print
    ====
    Ελευθέριος Α. Σταυρίδης – Τα Παρασκήνια Του ΚΚΕ…!

    https://derkamerad.com/wp-content/uploads/2020/06/%CE%95%CE%BB%CE%B5%CF%85%CE%B8%CE%AD%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CE%91.-%CE%A3%CF%84%CE%B1%CF%85%CF%81%CE%AF%CE%B4%CE%B7%CF%82-%E2%80%93-%CE%A4%CE%B1-%CE%A0%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%BA%CE%AE%CE%BD%CE%B9%CE%B1-%CE%A4%CE%BF%CF%85-%CE%9A%CE%9A%CE%95.pdf
    ====
    Αθανάσιος Παυλόπουλος – Εθνοπροδοσίαι Και Ψευδολογίαι Του ΚΚΕ…!

    https://derkamerad.com/wp-content/uploads/2022/12/%CE%91%CE%B8%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CF%83%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CE%A0%CE%B1%CF%85%CE%BB%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%82-%E2%80%93-%CE%95%CE%B8%CE%BD%CE%BF%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%83%CE%AF%CE%B1%CE%B9-%CE%9A%CE%B1%CE%B9-%CE%A8%CE%B5%CF%85%CE%B4%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AF%CE%B1%CE%B9-%CE%A4%CE%BF%CF%85-%CE%9A%CE%9A%CE%95.pdf

    EΓΩ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ....
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙΤΟ ΚΚΕ
    ΓIA NA MHN ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ.................

    ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΠΕΪΜΠΙ !!!
      ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΝΔΕΣΜΟΥΣ!

      Διαγραφή
    2. From Happy, Rich, Honored Perissos Muppet Show, With Love

      https://twitter.com/christosroukos/status/1638955788105293827?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1638968574885654537%7Ctwgr%5E22f66b900ef386ef17936165ba5dc4777990d794%7Ctwcon%5Es3_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.protothema.gr%2Fpolitics%2Farticle%2F1353125%2Fdimitris-koutsoubas-ser-ami-ser-kamarad-sto-parisi-hamos-sto-twitter-video%2F%3Futm_source%3Drss-msnv3

      ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟΝ ΗΧΟ.

      Ν.Κ.

      Διαγραφή
  8. Ζακ Μπουσάρ : «Η γλώσσα της αρχαίας Μακεδονίας δεν έχει καμία σχέση με τους σλαβόφωνους λαούς» – Κόντρα στο σύστημα / Σερέτης Γρηγόριος

    https://www.youtube.com/watch?v=_qLdgAlkVgw

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΙ ΆΛΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΗΣ ΦΙΛΗΣ ΜΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗΣ :

    Η ΠΡΩΤΟ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ (ILLUMINATI)
    http://enaasteri.blogspot.com/2023/03/illuminati.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΛΑ ΚΚΕ ΕΙΝΑΙ και ασ μην τολενε .

    https://www.ksipnistere.com/2023/03/%ce%ba%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%bf%cf%85%ce%bd%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b5%cf%82-%ce%b1%cf%80%ce%bf-%cf%84%ce%b1-lidl-%ce%ba%ce%b1%cf%80%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%cf%80%ce%b1-%ce%b5-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΟ ΚΚΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΣΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΕΝΟΣ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΜΨΟΥΝ ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΓΑΝ ΚΑΡΑΜΕΛΛΕΣ ΟΤΙ
    ΔΗΘΕΝ 1) ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΙΣΟΚΡΑΤΗ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΙΝΑΙ/ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ
    2) ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΔΙΟΤΙ Η ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΗΤΑΝ ΙΕΡΗ.
    ΔΗΤΕ ΕΔΩ, ΜΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ.

    Άννα Τζιροπούλου Ευσταθίου.Τι πραγματικά είπε ο Ισοκράτης;;
    https://www.youtube.com/watch?v=1CD99Q_k6Ps&t=195s

    Η αλήθεια για την Φιλοξενία των Αρχαίων Ελλήνων
    https://www.youtube.com/watch?v=0xLjys4MsKQ

    ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή