«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023

"Το Great Reset δεν μπορούσε να προχωρήσει χωρίς την σφαγή στα Τέμπη" - της δημοσιογράφου Μαρίας Πολυζωίδου


Όταν το εμβληματικό Gatestone Institute, με το οποίο είχα την τιμή να συνεργαστώ για σχεδόν 5 χρόνια, έγραψε στις 06/02/23 ότι το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ «έχει “κλέψει” τη συνήθεια των Αζτέκων να κάνουν ανθρωποθυσίες για να αποτρέψουν την κακοκαιρία», δεν το έγραψε τυχαία και καθ’ υπερβολή. Το Ινστιτούτο φιλτράρει πολύ καλά κάθε λέξη, πριν αυτή δημοσιευθεί, ειδικά, όταν πρόκειται να τα βάλει με τους γίγαντες των πολιτικό-οικονομικών υπερδομών που διοικούν τον πλανήτη.

Η “κακοκαιρία” για το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, είναι η αντίδραση των κοινωνιών, αλλά και υγιών πολιτικών δυνάμεων, που προβάλλουν αντίσταση στα σχέδιά του. Οπότε, οι θυσίες είναι απαραίτητες για να καμφθεί η αντίσταση των λαών. Η σφαγή στα Τέμπη, έγινε ακριβώς για να αποφευχθεί η πολιτική κακοκαιρία, που θα χτύπαγε το δοσιλογικό πολιτικό μας σύστημα, από την αντίδραση της κοινωνίας απέναντι στον ολοκληρωτισμό του και την μονοκομματική δημοκρατία του. Εμβόλια, κατασχέσεις κατοικιών, πληθωρισμός, ανεργία και εγκληματικότητα, έχουν δημιουργήσει ένα εκρηκτικό αντικαθεστωτικό μείγμα.

Το Great Reset δεν μπορεί να προχωρήσει, εάν η Ελλάδα, ως Έθνος και ως παγκόσμιο σύμβολο Δημοκρατίας, ελευθερίας και αντίστασης, δεν σπάσει και δεν παραδοθεί στο Ισλάμ, την Μαρξιστική Κίνα και την παγκοσμιοποίηση. Η ελληνική 11η Σεπτεμβρίου στα Τέμπη, πραγματώθηκε ως βίαιη υπενθύμιση στο πολιτικό προσωπικό της χώρας, να παραδώσει το Αιγαίο τάχιστα στους Τούρκους, πριν τις Αμερικανικές εκλογές του 2024. Πράγματι, βλέπουμε ότι διεξάγονται εν κρυπτώ μυστικές συνομιλίες με το καθεστώς Ερντογάν, έχοντας λάβει η κυβέρνηση διακομματική συναίνεση.

Ο πόλεμος, είναι παγκόσμιος και δεν υπάρχει διακριτή γραμμή του μετώπου. Η πατριωτική κυβέρνηση στο Ισραήλ, αντιμετωπίζει συνεχείς τρομοκρατικές επιθέσεις και μάλιστα, από εξαιρετικά εξελιγμένους βομβιστικούς μηχανισμούς, που μας βάζουν σε σκέψεις, εάν παρόμοιοι μηχανισμοί χρησιμοποιήθηκαν στα Τέμπη από τον Ισλαμικό παράγοντα. Ταυτόχρονα, η κυβέρνηση Νετανιάχου, δέχεται μία άνευ προηγουμένου παρέμβαση στα εσωτερικά του κράτους, από την κυβέρνηση Μπάιντεν και την ακροαριστερή φιλοϊσλαμική Ευρωπαϊκή Ένωση.

Στις ΗΠΑ, ο χρηματοδοτούμενος, από τον Τζωρτζ Σόρος, εισαγγελέας της Νέας Υόρκης, θέλει να συλλάβει τον Τραμπ, με ποινική δίωξη παρωδία, μόνο και μόνο για να μην κατέλθει ως υποψήφιος στις εκλογές του 2024, όπου και θα σαρώσει. Επίσης, τους 2 τελευταίους μήνες, οι συνοριακές αρχές στις ΗΠΑ, έχουν προβεί σε αριθμό – ρεκόρ συλλήψεων υπόπτων για τρομοκρατία, γεγονός που μας δείχνει ότι κάτι ευρύτερο συμβαίνει αυτή την στιγμή στον κόσμο. Η φρίκη, ο τρόμος και η κοινωνική αποσταθεροποίηση, που θα οδηγήσουν σε ολοκληρωτικές μορφές διακυβέρνησης και κατάλυσης συνταγματικών δικαιωμάτων, είναι μέσα στην ατζέντα του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, που δείχνει να επισπεύδει τα παγκόσμια γεγονότα.

Βλέπουμε λοιπόν, ότι ο άξονας Ελλάδας, Κύπρου και Ισραήλ, που ενίσχυσε σε τεράστιο βαθμό ο Πρόεδρος Τραμπ και τον έθεσε υπό την προστασία του, βάλλεται εκ των έσω, ώστε ο υπό κατασκευή East Med, να μην παράξει ΑΟΖ και ενοποιήσει τα τρία αυτά κράτη, θέτοντας την Τουρκία στο περιθώριο της παγκόσμιας πολιτικής, όπου θα αναμένει τη διάλυσή της στο μεσοπρόθεσμο μέλλον.

Το πολιτικό μας σύστημα, δε θα αποκαλύψει τα πραγματικά αίτια της έκρηξης στις αμαξοστοιχίες που εξαέρωσε ανθρώπους και μέταλλα. Εάν το κάνει και καταλάβει ο λαός το μέγεθος της εμπλοκής Ισλαμικών μυστικών υπηρεσιών, αλλά και εγχώριων πρακτόρων στην τραγωδία, τότε, το σύστημα, θα καταρρεύσει! Αυτό μας δείχνουν ακόμα και οι χαλκευμένες δημοσκοπήσεις. Την πλήρη απαξίωση των υπαρχόντων πολιτικών σχηματισμών από το εκλογικό σώμα.

Εμείς, δε θέλουμε να σκεφτούμε πονηρά και να εικάσουμε ότι το καθεστωτικό Mega του κυρίου Μαρινάκη, εγείρει εκβιαστικά ερωτήματα προς την κυβέρνηση, για την ύπαρξη καύσιμης ύλης στα βαγόνια, μόνο και μόνο για να κουκουλωθεί η υπόθεση του Noor 1.

Ούτε θέλουμε να συσχετίσουμε την καθ’ όλα περίεργη δικαστική αρωγή του ανταποκριτή του ΣΚΑΙ στην Τουρκία, Μανώλη Κωστίδη στο Γιάννη Ρουμπάτη, διοικητή της ΕΥΠ επί ΣΥΡΙΖΑ, με όλα αυτά που συμβαίνουν στη χώρα το τελευταίο διάστημα.

Απλά, τα καταγράφουμε προς το παρόν. Όπως καταγράφουμε και την ύποπτη σιωπή του ΣΥΡΙΖΑ στην εμπλοκή των τσιγγάνων στην τραγωδία στα Τέμπη και την σχέση τους με Ισλαμικές υπηρεσίες πληροφοριών.

Τι σημαίνει η φράση του Κώστα Αχ. Καραμανλή, ότι εκείνο το βράδυ καταρρίφθηκαν όλες οι δικλείδες και όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας; Από ποιους και γιατί;

Ένα είναι βέβαιο. Το παγκόσμιο οικονομικό φόρουμ και οι συνεργάτες του στην Ελλάδα, δε θα σταματήσουν να χρησιμοποιούν τους πολίτες, ως στόχους, σε φρικιαστικό λούνα παρκ βγαλμένο από τα βιβλία του Στήβεν Κινγκ. Το έκαναν στην Marfin, το έκαναν στο Μάτι, το έκαναν στη Μάνδρα και το έκαναν ξανά στα Τέμπη. Δεν υπάρχει φρένο, διότι δε θέλουν, διακομματικά, να υπάρξει φρένο στις σφαγές του κόσμου.

Από το Μάτι, έχουμε επιστρέψει, ως χώρα, στην εποχή των Αζτέκων και οι θυσίες, οικονομικές, πολιτικές και ανθρώπινες, θα αποκτήσουν θεσμική κανονικότητα, εάν αυτή, δεν μας έχει ήδη κατακλύσει…


theflagreport.com


Διαβάστε:

BOMBA Κούγια! « Η ΕΚΡΗΞΗ προκλήθηκε από τό εμπορικό τραίνο. Τί μετέφερε; ; ; »



33 σχόλια:

  1. Kαι οι "ξαφνικίτιδες", σε όλο τον κόσμο, δεν έχουν σταματημό...

    http://esxatianasxesi.blogspot.com/2023/03/blog-post_550.html
    http://esxatianasxesi.blogspot.com/2023/03/blog-post_845.html
    https://odysseiatv.blogspot.com/2023/03/blog-post_442.html#more
    https://www.pronews.gr/athlitismos/mpasket/neos-aifnidios-thanatos-42xronos-mpasketmpolistas-vrethike-nekros-meta-apo-agona/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πύρινος Λόγιος:
      Χαίρε καλής ημέρας και έτη πολλά εύχομαι από καρδίας επ' ευκαιρία της διπλής εορτής, του Ευαγγελισμού της Μεγαλόχαρης και της Εθνικής Παλιγγενεσίας. Διάβασα με προσοχή το κείμενο της κυρίας Πολυζωΐδου (επίθετο και...πράμα που λένε) και συνειρμικά μου ήρθε στο νου η μορφή του μέγιστου - πιθανού ίσως προγόνου της - Αθανασίου Πολυζωΐδη κι εκείνη η ανατριχιαστική Απολογία του μπροστά στο Εθνικό δικαστήριο που τον δίκαζε γιατί δεν είχε επικυρώσει την διάτρητη "απόφαση" της "πλειοψηφίας" για την καταδίκη του Αρχιστρατήγου Κολοκοτρώνη.
      Η κοπέλα έχει θάρρος και αυτό που λέμε "δημοσιογραφικά γκάτς". Σχεδόν, έτσι είναι όπως τα περιγράφει στο θαυμάσιο κείμενο της, όσον αφορά τον ρόλο των διεθνιστών του WEF.
      Θα διαφωνήσω όμως ως προς το σημείο που δείχνει το WEF ως περίπου...υπεύθυνο για την τραγωδία των Τεμπών. Ο Σβάμπ και ο περίγυρος του, ενδιαφέρεται μόνο για το αποτέλεσμα της πορείας της Μεγάλης Επανεκκίνησης και όχι για τυχόν μοιραία τραγικά περιστατικά, που αποτελούν ασφαλώς και μέρος της ανικανότητας των μαριονετών του. Ασφαλώς και η κυβέρνηση Μητσοτάκη, είναι δημιουργημένο έργο αυτής της μισάνθρωπης κλίκας. Είναι αδιαμφισβήτητο αυτό. Και ασφαλώς αυτή τυγχάνει της απολύτου προστασίας της. Αν δεν υπήρχε ο Σβάμπ και οι μισάνθρωποι του, δεν θα υπήρχε και η κυβέρνηση Μητσοτάκη ή αν θες, δεν θα στεκόταν καν ούτε ένα μήνα μια τέτοια κυβέρνηση αν δεν είχε την απόλυτη στήριξη από μια τέτοια μισάνθρωπη ελίτ. Το δυστύχημα αυτό είναι το απαύγασμα της τέλειας ανικανότητας μιας ομάδας πλήρως άσχετων, μηδενιστών και καλοπληρωμένων τυχάρπαστων, δεν ήταν σε καμμιά περίπτωση προσχεδιασμένο. Αν πράγματι έτσι ήταν, σε βεβαιώ πως ο Μητσοτάκης θα ήταν πλήρως "προετοιμασμένος" και όχι πανικόβλητος, όπως έδειχνε και ήταν όντως. Όπως για παράδειγμα στο θέμα της εξάπλωσης του Κόβιντ, όπου όλα έδειχναν από μακρυά πως είχε υπολογιστεί και η παραμικρή λεπτομέρεια και ο καθείς της κυβέρνησης Μητσοτάκη ήξερε από πριν τι να κάνει και τι να πει προς τα έξω. Η (νέα) Τραγωδία των Τεμπών, οφείλεται 100% στο κομματικό κράτος, στην ανικανότητα των ανθρώπων που τοποθετήθηκαν ως διοίκηση στους σιδηροδρόμους, στην χρονίως αναβαλλόμενη αναβάθμιση του συστήματος παρά το γεγονός ότι είχε εγκριθεί μεγάλο κονδύλι για τον σκοπό αυτόν από την ΕΕ πριν 15 σχεδόν χρόνια - το οποίο και κατασπαταλήθηκε - και ασφαλώς στον αμοραλισμό των υποτιθέμενων "υπουργών", οι οποίοι αγνοούσαν ή υποβάθμιζαν τις ανησυχίες των εργαομένων του ΟΣΕ, προκειμένου να ικανοποιηθούν τα προσωπικά τους νιτερέσα.

      Διαγραφή
    2. Ωστόσο, είναι γνωστό τοις πάσι ότι δεν είναι πλέον συνωμοσιολογία οι προθέσεις του WEF. Τις λένε εξ' άλλου ανοικτά οι άνθρωποι του, στις δύο τελευταίες ανοικτές συνεδριάσεις του στο Νταβός. Ούτε πλέον είναι συνωμοσιολογία το γεγονός ότι όλες οι πατριωτικές κυβερνήσεις σε όλες τις χώρες, πολεμώνται με κάθε άνομο ή "νόμιμο" τρόπο. Το απέδειξε περίτρανα τόσο η "αποτυχημένη" επανεκλογή Τράμπ, όσο και η εσχάτως σκληρά πολεμηθείσα κυβέρνηση Νετανιάχου. Καμμιά πατριωτική κυβέρνηση δεν ανεδείχθη το διάστημα 2020-2023, εκτός ίσως από την κυβέρνηση Ούρμπαν της Ουγγαρίας, η οποία πάλεψε έξυπνα και μέχρις εσχάτων την καλοπληρωμένη από τον Σόρος συλλογική αντιπολίτευση κεντρώων-αριστερών και κέρδισε με διαφορά μερικών χιλιάδων ψήφων. Συμφωνώ επίσης και για την επισήμανση του κειμένου όσον αφορά την δημιουργία χάους με κάθε τρόπο από τις μαριονέτες του Σβάμπ. Δεν συμφωνώ όμως με την γενικότερη τοποθέτηση της κυρίας Πολυζωΐδου ότι η Ελλάδα χτυπήθηκε με προσχεδιασμένη τραγωδία, για να υπενθυμίσει στα ανθρωπάρια του Ψευτορωμαίϊκου ότι πρέπει να...επιταχύνουν τις "Πρέσπες" του Αιγαίου. Τα ανθρωπάρια αυτά το έχουν ήδη δρομολογήσει και μάλιστα χωρίς κανέναν ενδοιασμό. Δεν είναι καθόλου περίεργο άλλως τε το ότι όλα τα κόμματα με τις παλιές σφραγίδες (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-Συνασπισμός Αριστεράς ή ΣΥΡΙΖΑ) που αποτελούν και την συντριπτική πλειοψηφία στη Βουλή, ανάλογα με τις θέσεις τους και τις εκάστοτε δηλώσεις τους, έχουν ήδη συμφωνήσει, οπότε δεν μένει παρά να γίνει πράξη η συγκυβέρνηση τους ώστε να προχωρήσουν ακάθεκτοι προς το Έγκλημα. Δεν χρειαζόταν από κανέναν καμμιά άλλη "υπενθύμιση", πόσω δε μάλλον μια ...αιματηρή συμφορά που θα αποτελούσε και την θρυαλλίδα του να ξεσπάσει η οργή του λαού, όπως και έγινε άλλως τε. Αυτή που...χρειάστηκε κάτι τέτοιο, ήταν η...Τουρκία αγαπητέ μου Κώστα. Και σε πληροφορώ πως οι Τούρκοι είχαν 100% δίκαιο, όταν έβγαιναν και έλεγαν με στόμφο μάλιστα, πως βομβαρδίστηκε με τιτάνιο η ευαίσθητη περιοχή βορειοανατολικά της Αλεξανδρέττας από το σύστημα HAARP για να αποδώσει η δόνηση που θα δημιουργούνταν υπογείως τον μέγιστο βαθμό στην κλίμακα Ρίχτερ και να ισοπεδώσει τα πάντα, όπως και έγινε. Και έχω πολύ σημαντικές αποδείξεις περί αυτού, που θα τις εκθέσω σε επόμενο άρθρο μου. Για την ακρίβεια, έγινε εκείνη τη νύχτα από τους σατανιστές του WEF σατανιστική τελετή με απαίτηση μεγάλης ανθρωποθυσίας και επιλέχτηκε για τον λόγο αυτό η Τουρκία του Ερτογάν, η οποία δεν υπάκουσε ούτε στην πιεστική εφαρμογή των κυρώσεων, ούτε και αποδέχτηκε να εναντιωθεί στον - αληθινά ευεργέτη της - Πούτιν. Αν δεν ήταν οι εκλογές του Μαΐου, στις οποίες και θα παιχτεί η ίδια η σωτηρία του Ερτογάν, ο παμπόνηρος αυτός Ανατολίτης ούτε θα συναινούσε στην ένταξη στο ΝΑΤΟ των υπολοίπων σκανδιναβικών χωρών, αλλά ούτε και θα συζητούσε καν να διαρρήξει τις σχέσεις του με τη Ρωσία. Εδώ ετοιμαζόταν να μπεί θριαμβευτικά στους BRICS, τι να λέμε τώρα. Εκεί ναί, να το δεχτώ πως συνέβη πράγματι μια τραγωδία ισάξια αυτής του 9/11 της Αμερικής για να αλλάξει ρότα το τουρκικό καράβι. Αλλά τα...Τέμπη, ως νέο πολιτικό 9/11 της Ελλάδος; Υπερβολικό, δε νομίζεις; Και μάλιστα με ανακατεμένους Ισλαμιστές και ...λοιπούς τρομοκράτες... Δεν το νομίζω!
      Δε χρειάζεται πιστεύω να φορτώνουμε άλλο ένα τραγικό συμβάν στις πλάτες του WEF. Έχει ήδη πάρα πολλά, εξ ίσου φρικαλέα και απάνθρωπα στη καμπούρα του κι ο συνωστισμένος συρφετός των ανίκανων και ανώμαλων μαριονετών του έχει κερδίσει με το σπαθί του μια περίοπτη θέση σε καζάνι πρώτης διαλογής στην Κόλαση. Οπότε, δεν παίζει κάτι τέτοιο.

      Διαγραφή
    3. Και τελειώνοντας, συναινώ επίσης και στο ότι η Μεγάλη Επανεκκίνηση δεν θα μπορούσε να επιτευχθεί χωρίς να πέσει η Ελλάδα. Ασφαλώς! Ο Μεγάλος Εχθρός των σατανιστών καμπαλιστών Χαζαροεβραίων είναι η Ορθοδοξία και ειδικότερα η μήτρα της, η Ελλάδα. Γι αυτό άλλως τε δημιουργήθηκε και η παρέα του Ψευρορωμαίϊκου. Στο να ανοιχτεί ο δρόμος για την πλήρη υποταγή της. Ο Άγιος Παΐσιος έχει αναφερθεί πλειστάκις στο θέμα αυτό. Όχι ευθέως, αλλά πλαγίως. Αν κάποιος μπεί στον κόπο να αποκωδικοποιήσει τα λεγόμενα του και κυρίως τις προρρήσεις του, αμέσως θα το αντιληφθεί. Νομίζεις ότι τυχαία , από το 2004 μάλιστα, ειδικοί αναλυτές κειμένων της CIA είχαν πέσει με τα μούτρα πάνω στα βιβλία που γράφτηκαν γι' αυτόν; Τι; Δεν το ήξερες; Βεβαίως και ναί! Είχα γράψει και σχετικό άρθρο στον Λόγιο Ερμή!
Όλα ξεκίνησαν από την λεγόμενη “Μεταπολίτευση” των αριστεριστών και άρχισαν να γίνονται πράξη με την πρόσκληση να επισκεφτεί την Ελλάδα ο Pontifix αρχιαιρετικός Ιωάννης -Παύλος ο Β’, όπως περιγράφω στο τελευταίο μου άρθρο στο kanenazori.com. Πιθανόν να το έχεις δεί. Οι διοικήσεις της Εκκλησίας της Ελλάδος και του Οικουμενικού Πατριαρχείου ήδη έχουν “συνθηκολογήσει” και η Σύνοδος του Κολυμπαρίου ήδη έχει επικυρώσει τη συνθηκολόγηση. Δεν έμενε παρά να πέσει και το μεγάλο ανάχωμα της Ορθοδοξίας, η αδελφή Ρωσία.
      Τα παίζουν πλέον όλα για όλα οι σατανιστές αλλά θα χάσουν τραγικά. Εμείς όμως, οι απλοί άνθρωποι, θα πληρώσουμε το “μάρμαρο” με συνέπειες που μόνο ο Θεός μπορεί να λειάνει. Η ανάκτηση της Κων/πολης μόνο θα σημάνει και την πλήρη ανάσταση του Γένους. Όλα τα υπόλοιπα για…επαναστάσεις και νέα “1821”, είναι απλά το λιγότερο ανοησίες και να χαμέ να λέγαμε.

      Διαγραφή
    4. Φίλε Σέργιε,

      σε ευχαριστούμε για τις πολύ ενδιαφέρουσες παρατηρήσεις σου!
      Το θέμα αυτό αμφιβάλλω αν θα ξεδιαλυθεί πλήρως και στο εγγύς μέλλον. Πρέπει να πέσουν πρώτα κεφάλια, για να ανοίξουν περισσότερα στόματα.

      Χρόνια Πολλά!
      Καλή Λευτεριά!

      Διαγραφή
  2. Η γκαβή είχε το μαφιόζο γυφταλβανό Ράμα εχθές στο Προεδρικό Μέγαρο..

    https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/k-sakellaropoulou-e-rama-milisan-gia-tis-thalassies-zones-kai-tin-elliniki-meionotita-tis-alvanias-sto-proedriko-megaro/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σάλος με τις φωτογραφιες απο το πως ήταν το σύστημα τηλεδιοίκησης στη Λάρισα το 2018

    https://www.olympia.gr/1535147/viral/ayto-itan-to-systima-tiledioikisis-sti-larisa-to-2018-fotografies/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι ρεμούλες κατέστρεψαν τα τρένα στην Ελλάδα !!!

      Ο Εβρίτης στην καταγωγή, πρώην Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, κ. Θανάσης Ζηλιασκόπουλος, αποκαλύπτει όλη την κακοδαιμονία των Ελληνικών Σιδηροδρόμων – Μηχανοδηγοί με 4 ώρες εργασίας έπαιρναν 85.000 ευρώ τον χρόνο – Λαμογιές και κλοπές

      https://www.elthraki.gr/2023/03/%ce%bf%ce%b9-%cf%81%ce%b5%ce%bc%ce%bf%cf%8d%ce%bb%ce%b5%cf%82-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%ad%cf%83%cf%84%cf%81%ce%b5%cf%88%ce%b1%ce%bd-%cf%84%ce%b1-%cf%84%cf%81%ce%ad%ce%bd%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd/

      Διαγραφή
  4. Διός Κούρος22 Μαρτίου, 2023 13:09

    Με το που διάβασα το άρθρο στο link του Pananas, είπα μέσα μου "να δείς που θα το κάνει δημοσίευση ο Κώστας" !!

    Αφυπνιστικότατο άρθρο, αλλά πολύ φοβάμαι οτι είναι δυσκολοχώνευτο για τους περισσότερους (όχι τους Διοδοταίους, για να εξηγούμαι). Δίνει μια πρώτη γεύση στο ποιοί είναι πίσω απο την δυστοπικότητα.

    Όταν (και άν) βγεί όλη η αλήθεια στη φόρα, ο κόσμος θα πάθει πραγματικά ένα ΣΟΚ. Τα πράγματα είναι πολύ πιο ΑΣΧΗΜΑ απο όσο φανταζόμαστε και δεν είμαι σίγουρος αν η ανθρωπότητα θα είναι ποτέ έτοιμη να υποστεί αυτό το ΣΟΚ αλήθειας. Όμως αν δεν επέλθει η ΚΑΘΑΡΣΙΣ, τότε δεν μπορούμε να κάνουμε το επόμενο βήμα.

    Μπράβο για την αναδημοσίευση και πολλά μπράβο στην Κυρία Μαρία Πολυζωίδου

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πώς βλέπετε αυτή την ιδέα του Stranger ;

    https://katohika.gr/stranger-voice/to-schedio-foiniks-anazita-edo-kai-pollous-mines-dasiki-ektasi/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. [SORRY]: RX÷
      Αντιγόνη

      Διαγραφή
    2. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΠΙΠΕΡΙ
      Αντιγόνη

      Διαγραφή
    3. Και πάλι δεν κατάλαβα. Θα έλεγες κάτι κακό και φοβάσαι μην σού ρίξουμε πιπέρι Captains όπως φοβάται και η Σούλα..; 🤣

      Διαγραφή
    4. ΚΑΤΙ ΜΕ ΣΥΝΤΟΜΟΓΡΑΦΙΕΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Η ΑΝΤΙΓΟΝΗ, ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΔΙΑΙΡΕΣΗΣ ``ΔΙΑ''... ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ``ΧΙ''... ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ``ΑΡ'', ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΠΕΡΔΕΥΟΜΑΙ[!!!] ΧΑΧΑΧΑ...
      ΛΟΙΠΟΝ, ΠΕΡΙ ΣΧΕΔΙΟΥ STRAINGER ΝΑ ΠΩ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ. Ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ. ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ΕΔΩ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΔΑΣΙΚΗ ΕΚΤΑΣΗ, ΔΕΝ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΙ ΣΕ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΔΑΣΟΣ ΕΝΝΟΕΙ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΔΑΣΗ ΠΕΥΚΟΦΥΤΑ, ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΤΡΑΧΕΙΣ
      ΚΑΙ ΟΡΕΙΝΟΥΣ ΟΓΚΟΥΣ, ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΠΕΥΚΟ ΙΣΟΝ ΞΕΡΟΤΟΠΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΑΣΗ ΜΕ ΔΑΣΙΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΝΟΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΠΩΣ ΠΕΔΙΝΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΠΛΑΤΑΝΟΣ ΙΣΟΝ ΥΠΑΡΞΗ ΝΕΡΟΥ, ΙΔΙΩΣ ΠΟΤΑΜΟΥ ΠΟΥ ΡΕΕΙ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ, ΚΑΘΟΤΙ ΠΛΑΤΑΝΟΣ ΚΑΙ ΙΤΙΑ, ΔΕΝΤΡΑ ΥΔΡΟΧΑΡΗ.ΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ;
      ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ [ΔΑΣΙΚΟΥΣ] ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΔΡΟΠΟΝΙΑ, ΣΕ ΞΕΡΟΤΟΠΟ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ. ΑΥΤΑ.

      ΔΗΜΗΤΡΗΣ

      Διαγραφή
  6. Βρε την πατριωτικη κυβερνηση του Γισραηλ, που θα δωσει και εξελιγμενο πολεμικο υλικο στην Ορκανια. Μαλλον θελει να στηριξει τεν εκει πατριωτικη κυβερνηση...

    ΛΟΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είναι η Νέα Παγκόσμια Τάξη μια λατρεία Εωσφόρου-Σατανικού Τεκτονικού;
    https://pennybutler.com/altiyan-childs/
    ===
    Ο Dr Robert Malone,για το ποιος ελέγχει τον κόσμο .
    ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
    https://pennybutler.com/malone-who-controls-world/

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δηλαδή, εάν δέν σφάλλω κατά πως, το συμπέρασμα είναι αυτό: Το καλόν και άγιον γιαχουντιστάν, ενώ για όλ' αυτά που ζούμε, αποκλειστικώς υπαίτιον είναι το μαχμουτιστάν....
    Μάα'στα , μάα'στα....

    glitches



    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γιαχουντιστάν..;
      μαχμουτιστάν..;

      Διαγραφή
    2. Βγάζει μάτια, αγαπητέ, η ιστοσελίδα που μας παραπέμπει το άρθρο!
      Με το "γιαχουντιστάν" εννοώ, φυσικά, το "κράτος" γιαχουντ-ιστάν.
      Και με το "μαχμουτιστάν" εννοώ, βεβαίως, τις "μυστικές υπηρεσίες" του μαχμουτ-ιστάν" που, για όλα τα σατανικά που ζούμε, φταίνε αυτές.
      Απορώ, δέν το πρόσεξε κανείς εκτός του ΛΟΚΙ;;;

      glitches

      Διαγραφή
    3. γάργάργάρα

      glitches

      Διαγραφή
    4. Οι ειρωνείες να λείπουν!
      Δεν χρειαζόταν να προσθέσω κάτι. Μάς βάλατε στο νόημα: Ότι η ιστοσελίδα είναι φιλοκυβερνητική (πράγμα που δεν είδα να το δείχνουν άλλες αναρτήσεις της). Ότι το άρθρο ξεπλένει τις ευθύνες του μητσοτακικού κράτους, για τα Τέμπη, και τα ρίχνει όλα σε συνωμοσία (και θυσία ανθρώπων) από μυστικές υπηρεσίες του βαθέως κράτους των ΗΠΑ, ως εκβιασμό προς μητσοτάκη, επειδή ο μητσοτάκης ο καλός πατριώτης αντί να ξεπουλήσει γρήγορα το Αιγαίο..στρέφεται προς τον σωτήριο για την Ελλάδα αγωγό μετά του φιλικού μας Γισραήλ.
      Αυτό ήταν..;
      Πες τε μου αν παίρνω καλό βαθμό ή είμαι σκράπας..
      ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΤΑΤΕ ΟΜΩΣ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΣΣΟΜΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ! Στο Διόδοτο μπαίνουν κατά καιρούς διάφορα άρθρα προς σκέψιν κι όχι επειδή τα υποστηρίζουμε όλα. Ok?

      Διαγραφή
    5. Ομολογώ πως "δέν αντελήφθην" την επεξήγα σου.
      Ο πάς, όστις βούλεται, δύναται να ψάξει και να ψαχτεί φίλε μου.
      Πάντως κι άν με ρωτάς, μόνο "σκράπας" δέν είσαι... Χαίρε καί υγίενε.

      glitches

      Διαγραφή
    6. Χαρά και υγεία και σε εσάς!
      Λίγο πιο σαφής να είστε κι εσείς την επόμενη φορά για να μην αρπάζομαι κι εγώ ο αγροίκος.. χαχαχα

      Διαγραφή
    7. Το άρθρο ΔΕΝ ξεπλένει τις ευθύνες του μητσοτακικού κράτους, για τα Τέμπη, αντίθετα δηλώνει ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ της κυβέρνησης και ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΑ, να ΜΗΝ υπάρξει φρένο στις σφαγές του κόσμου.
      Αντιγόνη

      Διαγραφή
    8. Το άρθρο λιβανίζει το χαχαμιστάν. Όλα τ'άλλα είναι κάλυψις-απόκρυψις.
      Εσχάτως, "παίζει" πολύ το εν λόγω σενάριο.

      glitches

      Διαγραφή
    9. βυζολαβυζολαβυζωστάν (χαχαμιστάν)
      https://www.youtube.com/watch?v=iRrpUa0d7rI
      Φρονώ πως ήμουν αρκούντως σαφής.
      Γεια και Χαρά

      glitches


      Διαγραφή
    10. Τώρα ναι, ήσουν σαφής. Θα έπρεπε δηλ. να μυρίσω τα νύχια μου για να καταλάβω ότι το συνθετικό χαχαμ πάει στους οβριούς..;
      Μην σκέφτεστε (και γράφετε) στο στυλ του στενού σας κύκλου που σάς έχει μάθει. Το ίδιο ισχύει και για τα αρκτικόλεξα που σκαρφίζεται ο καθένας ή τα άκουσε πρόσφατα στο fb και αλλού.
      Μην παρεξηγηθείς γι αυτά που σού γράφω. Τα ίδια είχα πει και στον καλύτερό μου φίλο τον ΕργΔημΕργ, όταν πριν 3 χρόνια έγραψε 3 φορές σε άρθρο του το "αρδ", το οποίο δεν είχα ξανασυναντήσει πουθενά και δεν έβγαινε άκρη και από τα συμφραζόμενα. Τον πήρα τηλ. και του μίλησα αγριεμένος: "τί στο διάο.. είναι αυτή η γ@μημένη μ@λακία το "αρδ"..;;" Δεν θύμωσε, ξέσπασε σε γέλιο, "Μα.. αλήτες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι" μού είπε.

      Διαγραφή
    11. Να με συγχωρείς.

      glitches

      Διαγραφή
    12. Oι καλύτερες φιλίες ξεκινούν μετά από τσακωμούς 🙂

      Διαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.