«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 7 Μαρτίου 2023

Τί...;; Αύριο 8/3/23 θα έχετε γενικές απεργίες κ' διαδηλώσεις...;;

         γράφει ο Con


 

Δυστυχώς.. όλα αυτά είναι πλέον καπελωμένα από αριστερά κόμματα, ξεπουλημένα σωματεία του κwλου, και άπλυτους=πρακτοράκια που παριστάνουν τους αγανακτισμένους Έλληνες. Λειτουργούν ως βαλβίδα εκτόνωσης, ο πραγματικά αγανακτισμένος κόσμος θα απογοητευτεί όταν φάει γκλοπ και αέρια εξαιτίας των επαγγελματιών μπαχαλάκηδων, θα επιστρέψει σπίτι του έχοντας μια μικρή αίσθηση ότι διαμαρτυρήθηκε, μετά από μέρες τα μήντια θα τον κάνουν να ξεχάσει τα Τέμπη, με άλλα σκάνδαλα ή εκλογολογία, και η ζωή συνεχίζεται στη χώρα των εξαπατημένων...


«Κίνδυνος επεισοδίων! Αποφύγετε διαδηλώσεις»: Πρεσβεία των ΗΠΑ προς Αμερικανούς για Τέμπη

https://www.el.gr/ellada/gegonota/kindynos-epeisodion-apofygete-diad/

 

Πώς τα Black Blocs (“Mπαxαλακιδεs) & ANTIFA άλλαξαν τα κινήματα διαμαρτυρίας σε όλο τον κόσμο = CIA & GEORGE SOROS & POLICE & NATO

1.  https://theconversation.com/how-black-blocs-have-changed-protest-movements-around-the-world-80856

2. https://www.counterextremism.com/supremacy/black-bloc

 



 

Μια παγκόσμια ομάδα, ένα κινούμενο τσίρκο.... όπως η SEEBRIG….TA MAT

(…με δική μου  εμπειρία στη διαδήλωση του Φεβρουαρίου 2018 για τη Μακεδονία. Είχα έρθει στην Ελλάδα για το  Σαββατοκύριακο για να συμμετάσχω και τους είδα να μπαίνουν στα μικρά λευκά φορτηγά χωρίς ένδειξη, στο εξωτερικό πάρκινγκ τηs βουληs, αφού κατέστρεψαν τη διαδήλωση...)

 

TA MAT = SEEBRIG 

Μια παγκόσμια ομάδα, ένα άλλο κινούμενο τσίρκο…………

 

https://seebrig.org

https://en.wikipedia.org/wiki/South-Eastern_Europe_Brigade

 

Η Ταξιαρχία Νοτιοανατολικής Ευρώπης ή SEEBRIG είναι μια πολυεθνική ταξιαρχία με δυνάμεις από την Αλβανία, τη Βουλγαρία, την Ελλάδα, τη Βόρεια Μακεδονία, τη Ρουμανία και την Τουρκία. Ιδρύθηκε στο πνεύμα της πρωτοβουλίας του ΝΑΤΟ "Συνεργασία για την Ειρήνη". Ιδρύθηκε τον Αύγουστο του 1999, με βάση την πολυεθνική συμφωνία για την Ειρηνευτική Δύναμη Νοτιοανατολικής Ευρώπης (MPFSEE) που συνήφθη μεταξύ των υπουργών Άμυνας των συμμετεχουσών χωρών στα Σκόπια στις 26 Σεπτεμβρίου 1998.

Τα συμμετέχοντα στρατεύματα παραμένουν στους οικείους σταθμούς τους, αλλά συντονίζονται από ένα κοινό στρατηγείο[1].Αυτό είχε αρχικά την έδρα του στο Πλόβντιβ της Βουλγαρίας, πριν μετακινηθεί στην Κωνστάντσα της Ρουμανίας το 2003, στην Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας το 2007, στον Τύρναβο της Ελλάδας το 2011 και στο Κουμάνοβο στα Σκόπια από το 2020.

 

Και μην ξεχνάμε..

..Οι Seebrig από τον Τύρναβο συμμετείχαν ενάντια στη διαδήλωση κατά της ψευδοΜακεδονίας και επίσης πήγαν στη Σάμο και χτύπησαν τον κόσμο και έσπασαν τα αυτοκίνητά τους κατά τη διάρκεια της διαδήλωσης κατά των ψευδομεταναστών.



44 σχόλια:

  1. Μεγάλη ζημιά η αριστερά στην αντίσταση. Ότι πάει να γίνει βγαίνει μπροστά να το καπελωσει. Νομίζουν οι κάθε λογής διεθνιστές του μαρξισμού από τους θολοκουλτουριαρηδες τραγουδιστές μέχρι τους αντιφα, ότι οποιαδήποτε αντίδραση στο σύστημα τους ανήκει. Έχει καταντήσει αηδία πλέον. Γι'αυτό κανένας πατριώτης δεν θέλει να βγει στον δρόμο πλέον. Είναι δύσπιστοι οι περισσότεροι, ανάμεσα τους και εγώ και όχι καναπεδακηδες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΩΝ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥΣ... ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΤΕΤΟΙΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΑΤ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΝΤΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΩΝ;;;ΕΙΡΗΝΙΚΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΣΕΙΝ ΑΛΟΓΑ... ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΜΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΩ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΩ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ Ή ΔΕΝ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ... ΕΛΕΟΣ!!!
    ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΚΚΕ ΚΛΠ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΤΣΙ;;;
    ΔΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΗΛΙΑΣ ⚡⚡⚡08 Μαρτίου, 2023 00:01

    ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗΣ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΝΗΟΗΣΙΕΣ, ΑΠΟ ΔΗΘΕΝ ΑΝΑΛΥΤΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΚΤΟΥ, ΘΑ ΘΕΣΩ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

    1) Ο ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΗΤΑΝ ΤΕΧΝΗΤΟΣ Η ΦΥΣΙΚΟΣ;
    KAI EAN HTAN TEXNHTOΣ, ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΕΓΙΝΕ;

    2) O ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΝΑΤΟ, ΝΑΙ Η ΟΧΙ;

    3) MIA ΧΩΡΑ ΝΑΤΟΙΚΗ ΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΚΟΜΒΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ, ΝΑΙ Η ΟΧΙ;

    4) Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑΤΟΙΚΗ ΧΩΡΑ; ΝΑΙ Η ΟΧΙ;

    5) TO ΤΡΑΙΝΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΟΡΤΩΣΕΙ ΝΑΙ Η ΟΧΙ;

    6) TO ΤΡΑΙΝΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ,
    ΝΑΙ Η ΟΧΙ;

    7) ΑΝ Η ΕΚΡΗΞΗ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ, ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΟΠΕΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΣ; ΘΑ ΕΙΧΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Ο ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΕΛΛΑΔΑ;

    8) ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΝΑΙ Η ΟΧΙ;

    9) ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΟΝΙΖΕ ΤΗΝ ΝΑΤΟΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕ ΤΗΝ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ KAI THN ANAΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΗΣ, ΝΑΙ Η ΟΧΙ;

    10) ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ ΤΟ ΝΑΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΓΟΥΣ NORD STREAM, NAI H OXI;

    11) ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ, ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΝΑΤΟΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ, NAI H OXI;

    12) ΕΧΕΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΣΩΣΤΗ ΣΤΑΣΗ Η ΝΑΤΟΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΟ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ, ΝΑΙ; H OXI;

    13) TA ΡΩΣΙΚΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ, ΤΙ ΜΗΝΥΜΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΠΟΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ, ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ;

    14) ΠΟΙΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΕ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ;
    H ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΤΟ ΝΑΤΟ;

    YΣΤΕΡΑ ΑΠ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΣΥΜΒΑΝ, ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΑΔΙΚΕΣ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ.

    ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΔΕ ΔΟΘΗΚΕ ΛΥΣΗ ΣΕ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.
    ΠΟΛΥ ΛΑΘΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΑΙΤΙΑ ΟΙ ΛΑΘΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΧΕΙΡΙΣΜΟΙ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. «Παρέλυσε» η Γαλλία από τη γενική απεργία – Διαδηλώσεις σε 260 πόλεις (φωτό-βίντεο)
    Κατά τη διάρκεια της διαδήλωσης σημειώθηκαν επεισόδια με την αστυνομία να συγκρούεται με διαδηλωτές

    https://www.pronews.gr/kosmos/parelyse-i-gallia-apo-ti-geniki-apergia-diadiloseis-se-260-poleis-foto-vinteo/

    ---------------------------------------------------------------

    Kι αυτό καλό νέο:

    ΣΕΦ: Σείστηκε από τα συνθήματα των πολιτών για την τραγωδία των Τεμπών – Ανέβασαν πανό αποδοκιμασίας κατά του Α.Πορτοσάλτε (φώτο)
    Στα μάτριξ του σταδίου αναγραφόταν η μοιραία ημερομηνία (28/2/2023) και συνοδευόταν από το σήμα του πένθους

    https://www.pronews.gr/uncategorized/sef-seistike-apo-ta-synthimata-gia-tin-tragodia-ton-tempon-anevasan-akomi-kai-yvristiko-pano-kata-tou-portosalte-foto/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΗΛΙΑΣ ⚡⚡⚡08 Μαρτίου, 2023 08:52

    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ.
    ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ.
    https://twitter.com/2future4ugr/status/1633020090118467584

    ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ.

    2future4u
    @2future4ugr
    ·
    18h
    Απαντώντας σε
    @2future4ugr
    ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑΣ: Ο τύπος που λέει "Θα είναι κρίμα για ένα κώλο να χάσει τη διακυβέρνηση ο Μητσοτάκης" είναι αυτός https:// twitter.com/NONOS30 και ολόκληρο το ηχητικό απόσπασμα που θα βρείτε εδώ.

    ΜΑΛΛΟΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

    ΕΔΩ ΑΗΔΙΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΙΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΜΟΥΤΖΑ-ΧΕΝΤΙΝ.
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ 113 ΝΕΚΡΟΥΣ.
    https://twitter.com/amarantosss/status/1632859064618057729

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΤΖΑΚ Ο ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΟΣ ΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΑΦΡΙΚΗ ΓΙΑ 9 ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ.
    Ο James “Jumper” Wide ήταν σιδηροδρομικός υπάλληλος στο Cape Town και ανέπτυξε τη κακή συνήθεια να πηδάει από το ένα βαγόνι στο άλλο, ακόμη και όταν τα τρένα κινούνταν.
    Μια άτυχη ημέρα το 1877, εκτίμησε λάθος το άλμα του και έπεσε στις ράγες την ώρα ακριβώς που ένα κινούμενο τρένο περνούσε από πάνω τους.
    Ο James επέζησε, αλλά το αποτέλεσμα του ατυχήματος ήταν να χάσει και τα δυο του πόδια από το γόνατο και κάτω. Συντετριμμένος αλλά όχι απογοητευμένος, ο Jumper έφτιαξε δύο ξύλινα πόδια και έπιασε δουλειά στο σταθμό Uitenhage.
    Κατασκεύασε ακόμη και ένα ξύλινο καροτσάκι για να μπορεί να κυκλοφορεί, αλλά παρά τις προσθήκες, εξακολουθούσε να αντιμετωπίζει προβλήματα.
    Ο JAMES ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΤΟΝ ΤΖΑΚ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΓΟΡΑ.
    Εντυπωσιάστηκε με την ευφυΐα του και αποφάσισε να τον προσλάβει για να γίνει ο νέος βοηθός εργασίας του.
    Τελικά, ο Τζακ έμαθε να σπρώχνει το αναπηρικό καρότσι του James, να αλλάζει τα σήματα του τρένου και ακόμη και να χειρίζεται τις διασταυρώσεις από τις ράγες. Γρήγορα έγινε ένας πολύτιμος βοηθός στην εργασία James. Το μόνο πρόβλημα; Ο ΤΖΑΚ ΗΤΑΝ ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΟΣ.
    Ο James δίδαξε στον Τζακ να χρησιμοποιεί τα σήματα για τα τρένα κρατώντας ψηλά μια ή δύο πινακίδες και τραβώντας τους αντίστοιχους μοχλούς.
    Ο Τζακ αντιλαμβανόταν τις εργασίες παρακολουθώντας τον James, όπως η αλλαγή κατεύθυνσης στις ράγες. Όταν ένα τρένο έμπαινε στο σταθμό, σφύριζε τέσσερις φορές, σηματοδοτώντας την ανάγκη του τραίνου για τη χρήση του αγωγού νερού.
    Μόλις άκουγε τα σφυρίγματα, ο James ξεκινούσε μια σειρά συγκεκριμένων ενεργειών.
    Ο Τζακ αντιλαμβανόταν και μετά από λίγες μέρες ήταν σε θέση να κάνει τις ίδιες ενέργειες μόνος του. Τελικά, κατάφερε να χειρίζεται τα σήματα του σιδηροδρόμου μόνος του υπό την επίβλεψη του James.
    ΈΓΙΝΕ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΑΣΗΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΙΠ ΤΑΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΟ ΝΑ ΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΙΣ ΡΑΓΕΣ ΤΩΝ ΤΡΑΙΝΩΝ.
    Ωστόσο, η ιδέα ενός μπαμπουίνου να χειρίζεται τα τρένα ήταν λίγο ανησυχητική για κάποιους ανθρώπους και ένας ενσυνείδητος πολίτης ειδοποίησε τη διεύθυνση των σιδηροδρόμων.
    Προφανώς, ενώ ήταν γνωστό στο γραφείο διαχείρισης ότι ο James είχε προσλάβει βοηθό, το γεγονός ότι επρόκειτο για πίθηκο είχε με κάποιο τρόπο διαφύγει σαν λεπτομέρεια.
    Ένας επιθεωρητής των σιδηροδρόμων στάλθηκε αμέσως στο σταθμό για να απολύσει τον Τζακ και τον James, αλλά όταν έφτασε, ο James παρακάλεσε τον επιθεωρητή να δοκιμάσει τις δεξιότητες του Τζακ του μπαμπουίνου.
    Θεωρώντας ότι δεν υπήρχε περίπτωση ο μπαμπουίνος να είναι τόσο ικανός όσο ισχυριζόταν ο James, ο επιθεωρητής συμφώνησε.
    Έδωσε εντολή σε έναν μηχανικό να ηχήσει το σφύριγμα ενός τρένου και παρακολούθησε σοκαρισμένος καθώς ο Τζακ έκανε τις σωστές αλλαγές σήματος.
    Παρεμπιπτόντως, ο Τζακ δεν κοιτούσε τίποτε άλλο πέρα από το τρένο και τις αρμοδιότητές του και δεν άφηνε τίποτε να του αποσπάσει την προσοχή διασφαλίζοντας ότι η δουλειά του ήταν σωστή.
    Ο επιθεωρητής των σιδηροδρόμων εντυπωσιάστηκε και τελικά άφησε τον James να κρατήσει τη δουλειά του.
    Έκανε ακόμη και τον Τζακ τον μπαμπουίνο επίσημο υπάλληλο, πληρώνοντάς του 20 σεντς την ημέρα και μισό μπουκάλι μπύρα κάθε εβδομάδα για τη δουλειά του για τα επόμενα εννέα χρόνια.
    Το ακόμα πιο εκπληκτικό είναι ότι ο Τζακ ο μπαμπουίνος δεν έκανε ποτέ λάθος.
    Μετά από εννέα χρόνια στη δουλειά, ο Τζακ προσβλήθηκε από φυματίωση και πέθανε. Το κρανίο του, ωστόσο, παραμένει στο Μουσείο Albany στο Grahamstown της Νότιας Αφρικής.
    https://www.ksipnistere.com/2023/03/%ce%bf-%cf%84%ce%b6%ce%b1%ce%ba-%ce%bf-%ce%bc%cf%80%ce%b1%ce%bc%cf%80%ce%bf%cf%85%ce%af%ce%bd%ce%bf%cf%82-%ce%b5%cf%81%ce%b3%ce%ac%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%ba%ce%b5-%cf%83%cf%84%ce%bf-%cf%83%ce%b9%ce%b4.html
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ηξερα οτι την ηγεσια των μαυρων κυβων τους ειχε πει η Ασφαλεια να κατσουν στα αυγα τους , με επισκεψεις στα σπιτια τους .Μαλλον τωρα πηραν πρασινο φως ..Αν υπαρξει νεκρος απο δαυτους θα καει η αθηνα παλι και δεν θα αλλαξει ποτε τιποτα μιαςκαι οι αντιφα και οι κυβοι ειναι κρατικοι , οπως η 17 Ν κλπ για οσους καταλαβαν . ΚΝΕ ανταρσυα κκε και οτι μλ και κλ εχουν ευκαιρια να κανουν τα ιδια ...και σχετικα με καποιον που ελεγε για το γαμημενο κκε ...παλιοτερα το κκε ,κκε μλ κκε κλ και οτι αλλη μαλακια φυλαγε την βουλη οταν ειχαμε την ευκαιρια να το καψουμε το μπουρδελο .τωρα οι πορειες ειναι οργανωμενες και εχουμε και φωτο απο αναρχικους αστυνομικου ς (σε ομαδσ 10 -15 ατομων )με πετρεσ κα μολωτοφ ..Αν ειναι να ανεβει ο προδοτης σιχαμα αλ6ς (που δεν το βλεπω) θα υπαρχει νεκρος αναρχασ ..και κατι αλλο ...ο ρουωβικωνας ταχα μου που ειναι ?(μαλλον δεν τους βγαζουν απο την ΓΑΔΑ τωρα γιατι τα εχουν σπασει με τους αντιφα )...Αποσυμπιεστικη ατμοσφαιρα και δεν καταλαβαινουν τα ζωα οτι εδω εθαψαν 213 παιδοβιαστες , εκαψαν 100+ στο ματι , σκοτωσαν 100+ στα τεμπη , εκαψαν ολη την ευβοια ,γεμισαν ανεμογεννητριες , πουλησαν ολη τη χωρα , την γεμισαν με λαθρο ...τςρα πουλησαν την ευδαπ και ποσα αλλα και παλι θα την γλιτωσουν /

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΣΟΥ"
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
    ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΩ
    ΤΟΥ Andy Ngo,
    "UNMASKED"
    Inside Antifa's radical plan to destroy Democracy.
    Ο Andy Ngo ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΠΟΥ ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΦΑ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ/ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΛΗΣ - Ο ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΕΧΘΡΟΣ.
    ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. DEN EINAI DIAFHMISH ALLA EINAI ENA SENARIO POY PROMOTARETAI
    https://www.alexstefanopoulos.gr/2023/03/08/to-systima-katarreei-thema-chronoy-schediazoyn-politiki-apostatheropoiisi/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά τα χώνει!
      Κι όσο για το σενάριο..
      ναι, πολύ πιθανό να θέλουν να φέρουν τους Έλληνες στα άκρα, ώστε να βγει έξω με καραμπίνες, κι έτσι αυτοί να φέρουν κυανόκρανους του ΟΗΕ και ευρωπαϊκό στρατό κι αστυνομία, για να στήσουν στην Ελλάδα την απόλυτη δικτατορία και διακυβέρνηση επίσημα από το εξωτερικό πλέον.

      Διαγραφή


    2. Ο εξ`Αμερικής ορμώμενος δημοσιογράφος Αλέξανδρος Στεφανόπουλος……………..

      http://trelogiannis.blogspot.com/2022/08/blog-post_841.html

      Υ.Γ Η στάση του κ. Στεφανόπουλου δείχνει κάτι το ύπουλο και σκοτεινό εδώ και χρόνια.Για ψάξτε το λίγο.

      AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

      Διαγραφή
    3. ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡ ΕΥΘΥΜΙΟ!!!!!
      ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΩΤΕΡΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!
      ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ
      ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗΣ ΕΠΙΣΗΣ, ΤΟΥ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
      ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ ΥΠΟΥΛΟ, ΠΟΝΗΡΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΕ Ό,ΤΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡ ΕΥΘΥΜΙΟ!!!
      ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΟΔΟΤΑΙΟΙ ΑΥΤΟ!!!

      Διαγραφή
    4. Ποιον πατέρα Ευθύμιο εννοείς, Κώστα;


      Για τον Στεφανόπουλο έχω διαβάσει (δεν βάζω και το χέρι μου στην φωτιά):
      1) Ότι είναι γύφτος.
      2) Ότι εμφανίστηκε ξαφνικά στην Αστόρια χωρίς να ξέρει γρι αγγλικά, όπου οι ντόπιοι σχεδόν τον υιοθέτησαν, όπως συνηθίζουν να κάνουν με τους ξέμπαρκους έλληνες. Έτσι, αυτός γύρναγε στα ελληνικά μαγαζιά, άκουγε όλα τα κουτσομπολιά και ακολούθως βιοποριζόταν με εκβιασμούς. Ότι έτσι άρχισε την δημοσιογραφική του καριέρα.

      Πάντα μού ήταν απεχθής.
      Όταν τον άκουγα, ένιωθα σαν να με περπάταγε σκουληκαντέρα.


      μνκ

      Διαγραφή
    5. https://enromiosini.gr/tag/%CE%B3%CE%B5%CF%81%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%83-%CE%B5%CF%85%CE%B8%CF%85%CE%BC%CE%B9%CE%BF%CF%83/

      Διαγραφή
    6. Διάβασα το άρθρο του Τρελο-Γιάννη και κατάλαβα ότι πρόκειται για τον πατέρα Ευθύμιο της Καψάλας. Όσιος άνθρωπος, υπεράνω κάθε υποψίας για το ό,τιδήποτε μεμπτό.

      Επιβεβαιώθηκα και για την σκουληκαντέρα.
      Ευχαριστώ Αγγελική.


      μνκ

      Διαγραφή
  10. https://youtu.be/UZStrXXAxv4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα συριζόσκυλα είναι τα πιο εκνευριστικά! Τους κάνω χοντρό καψόνι στη δουλειά.

      Διαγραφή
    2. Χαρά στο κουράγιο σου. Αυτοί είναι για φάπες

      Διαγραφή
  11. Perseia Hekate
    3 ημ. ·
    🔸Επιτέλους μας λύθηκε η απορία για τις ταραχές των δυτικών στο Ιράν, που από το ξαφνικό τους ενδιαφέρον για τα «γυναικεία δικαιώματα» επιδόθηκαν σε τρομοκρατικό υβριδικό πόλεμο: Υπάρχουν μεγάλα κοιτάσματα λιθίου στο Ιράν, που χρειάζονται «απελευθέρωση».
    🔸Το ΝΑΤΟ είναι πολύ απασχολημένο προσπαθώντας να «απελευθερώσει» τα ορυκτά και αγροτική γη της Μπλάκροκ από την αρπάγη του μισού λαού της Ουκρανίας και του Πούτιν, ή προλαβαίνει μια "Επιχείρηση Ελεύθερο Λίθιο" πριν την επόμενη πειρατική περιπέτεια στην περιοχή Ασίας-Ειρηνικού; 😄😁

    mnk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. OXI MONO AΠΟ ΤΗΝ SEEBRIG ΠΟΥ ΕΔΡΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ ΝΤΥΜΕΝΟΥΣ ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ ΦΕΡΝΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ ΟΡΚΙΣΜΕΝΕΣ ΟΡΝΤΙΝΑΤΣΕΣ ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ, ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΣΤΑΣΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ BLACK WATERS ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΥΓΝΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ.
    ΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ, ΕΝΑ ΞΕΦΟΥΣΚΩΜΑ ΤΟΥ ΜΠΑΛΟΝΙΟΥ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΕΙΝΑΙ, ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΝΤΡΙ.
    ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟΥ, ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ. ΤΑ ΥΠΕΡ....
    ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΩΤΕΡΑ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΑ.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΡΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ, ΟΥΤΕ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΜΑΤ, ΟΥΤΕ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ SEEBRIG, OYTE KAΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΛΥΨΕΙ.
    ΟΤΑΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ Κ@ΛΟΧΑΝΕΙΟ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΗΠΩΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΣΕΙ ΑΥΤΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΡΟΥΡΑ ΤΩΝ ΕΥΖΩΝΩΝ; ΕΔΩ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ. ΤΩΡΑ... ΑΝ ΤΟ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΕΡΑ, ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΣΟΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ, ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΜΕ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΜΑΣΚΟΥΛΑ.

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλησπερα διοδοταιοι Με κλεισιμο [μπετερ Σπασιμο] τις τηλεορασεις επ αοριστον και με μια σταση πληρωμων, Θα στανιαρη ο ΚΛΩΝΟΣ αμα του κοψης τα λεφτα Αααα και γιαυτους ξερεται αυτους τους κανωτηνδουλειαμου Χεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχε ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕ
    https://youtu.be/wgIXL5qtcTE ΜΙΧ ΣΚΟΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΣΚΟΠΕΥΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΚΑΠΟΥ, ΜΕ ΠΡΟΛΑΒΕ ΟΜΩΣ ΣΤΟ TWITTER O JOHN GRECO.
    👉ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ💥💊🍿
    👉2η... Α Τ Ε Λ Ε Ι Ω Τ Η...Λ Ι Σ Τ Α....
    με φωτογραφισεις των ''ΕΛΙΤ'' με...''ΜΠΟΤΕΣ''💥
    👉(( Ειχαν, ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ... Βοηθησαν στην Προωθηση των ΜΠΟΛΙΩΝ ))💊
    https://twitter.com/klimhs13/status/1632084972637921287?cxt=HHwWjoCx1dWoqqYtAAAA
    ΑΛΛΑ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ.... ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΑΒΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ ΤΩΝ ΕΣ-ΕΣ, ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕ ΤΟΝ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗ.
    https://scontent.fath5-1.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/330782806_233411462373875_2047867142817780174_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=rOOgjTuqe5UAX_jcNB5&_nc_ht=scontent.fath5-1.fna&oh=00_AfCrXus5a-n4c6O4PQKcsBHznEPK0QMYZ2HSWMb8QL0k5A&oe=640997F0

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και τί σημαίνουν αυτοί οι νάρθηκες στα πόδια;

      Διαγραφή
    2. ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΡΑΜΠΟΥΛΗΓΜΑ ΣΤΟΝ ΑΣΤΡΑΓΑΛΟ.... ΧΑΧΑΧΑΧΑ...... ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟ, ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΕΝΗΜΕΡΟΣ!
      ΕΝ ΑΡΧΗ [ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ], ΗΤΑΝ ΕΤΟΥΤΟ...
      https://static.wixstatic.com/media/829ea9_365110b8e7c24e4b8ccdc34c00f1cebc~mv2.png/v1/fill/w_740,h_436,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,enc_auto/829ea9_365110b8e7c24e4b8ccdc34c00f1cebc~mv2.png
      ΥΣΤΕΡΑ, ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΡΟΛΟΓΑΚΙ ΣΤΟ ΠΟΔΑΡΑΚΙ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΣΑΝ ΚΟΣΜΗΜΑ.... ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕΣ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΛΟΥΡΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΜΑΚΡΙΑ, ΘΑ ΒΑΡΟΥΣΑΝ ΟΙ ΣΕΙΡΗΝΕΣ!!!!
      https://static.wixstatic.com/media/829ea9_64360e6cd661483c867efe0c168be421~mv2.png/v1/fill/w_740,h_566,al_c,q_90,usm_0.66_1.00_0.01,enc_auto/829ea9_64360e6cd661483c867efe0c168be421~mv2.png
      ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΠΟΤΙΤΣΕΣ ΜΕ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ ΜΕΣΑ ΡΟΛΟΓΑΚΙ.
      https://static.wixstatic.com/media/829ea9_8c5e70e8fa0b44abaca1fd51b041644d~mv2.jpeg/v1/fill/w_740,h_555,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,enc_auto/829ea9_8c5e70e8fa0b44abaca1fd51b041644d~mv2.jpeg
      https://static.wixstatic.com/media/829ea9_4bccc61d9cfc4421b77af3d6361c2433~mv2.jpeg/v1/fill/w_740,h_493,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,enc_auto/829ea9_4bccc61d9cfc4421b77af3d6361c2433~mv2.jpeg
      https://static.wixstatic.com/media/829ea9_25527e86aaea4f21a49514398e9afe76~mv2.jpg/v1/fill/w_740,h_484,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,enc_auto/829ea9_25527e86aaea4f21a49514398e9afe76~mv2.jpg
      https://static.wixstatic.com/media/829ea9_923e896d53bf476cad78fbc15ddfefeb~mv2.png/v1/fill/w_740,h_493,al_c,q_90,usm_0.66_1.00_0.01,enc_auto/829ea9_923e896d53bf476cad78fbc15ddfefeb~mv2.png
      https://static.wixstatic.com/media/829ea9_3b59661ac78d497bbc505c2aaf83410f~mv2.jpeg/v1/fill/w_740,h_572,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,enc_auto/829ea9_3b59661ac78d497bbc505c2aaf83410f~mv2.jpeg
      https://static.wixstatic.com/media/829ea9_35b5c52be88143cd9f785db293319fed~mv2.png/v1/fill/w_740,h_617,al_c,q_90,usm_0.66_1.00_0.01,enc_auto/829ea9_35b5c52be88143cd9f785db293319fed~mv2.png
      https://static.wixstatic.com/media/829ea9_294311c999994c1f938184bcf4d441ff~mv2.jpeg/v1/fill/w_740,h_733,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,enc_auto/829ea9_294311c999994c1f938184bcf4d441ff~mv2.jpeg
      https://static.wixstatic.com/media/829ea9_10275caeeeb34d988553efc8726f72d5~mv2.jpeg/v1/fill/w_528,h_733,al_c,lg_1,q_85,enc_auto/829ea9_10275caeeeb34d988553efc8726f72d5~mv2.jpeg
      TO G.P.S. EΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ Π@@ΣΤΙΑ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ, Η ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ.
      ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΤΟ ΛΕΜΕ GITMO BEACH !!!!

      ΔΗΜΗΤΡΗΣ

      Διαγραφή
    3. Αυτο με τις μποτες σε διασημους, ειναι για να κρυψουν το βραχιολακι με το τσιπ, που σημαινει κρατηση κατ'οικον.
      Αυτο επιδιωκει και η Καιλη😉

      Καλημέρα σε όλους.

      ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

      Διαγραφή
    4. Δεν ξέρω τί λέτε, πάντως εγώ είδα εχθές αυτό:

      https://tainio-mania.online/load/tainies-2022/-2022/60-1-0-32416

      Και είναι ο κανονικότατος Τομ Χανκς, γέρος πλέον, αλλά είναι ο ίδιος. Ούτε κλώνος, ούτε άλλος με μάσκα, ούτε σωσίας. Ούτε τα συμπεριφορικά anims, ούτε κανένας σωσίας ή άλλος ηθοποιός με μάσκα δεν μπορεί να αντικαταστήσει τον τρόπο παιξίματος τον γνωστό από παλιά τού Τομ Χανκς.
      Όλα αυτά με τις εκτελέσεις και τις συλλήψεις και το Γκουαντάναμο.. είναι σίγουρα παπάτζες που μάς τις έριξαν μεταξύ 2020-21 οι ψεύτικοι λογαριασμοί Q που έφτιαξαν στο τελεγκραμ, στο σάιναλ και σε άλλα, οι καμπαλιστές για να μάς κάνουν ρεζίλι και γραφικούς.
      Τα ίδια κάνουν τώρα με θέματα που αφορούν τον Πούτιν. Ότι καταστρέφει όλα τα εμβόλια, ότι η κόρη του κινδύνεψε από ρωσικό κόβιντ εμβόλιο, ότι εκτέλεσε επιτόπου 130 γιατρούς χωρίς δίκη (που προωθούσαν τα εμβόλια) ΚΑΙ ΆΛΛΕΣ ΠΑΠΆΤΖΕΣ!

      Διαγραφή
    5. mhn trelainesai..kai palre kai ayto kai i eikona mallon moiazei me tin eikona toy mechanic apo to prometheus otan pinei ton io kai moirazei to dna toy ston katarakti
      https://www.oparlapipas.gr/2023/03/48500.html (an den to exeis dei to prometheus , na to spakseis )
      To thema me tis ekteleseis den to ebgalan oi Q .Oi Q einai mia PSYOP panv se antitheti psyop . to goyantanamo aplwthike alla den kseroyme pous xwnoyne /Pare kai ayto mias kai den soy eftanan ola ta alla https://www.el.gr/nea-taxh/iaponas-epistimonas-vrike-ton-tropo-n/
      teleiwses tin eimarmeni (to biblio ) arxises ton met eayton kai met apantwn ?
      Eisai etoimos?giati exoume megala pososta ataksias kai anagkastika to systima tha erthei se omoiostasi nomoteleiaka .Oso gia tiw poreies epeidi piga tin prwti imera sou lew oti DEN EINAI POREIES GIA TA TEMPI (KRIMA .STIN ARXI ITAN )TWRA VISES, ASYLO, EKTRVSEIS, ANOIXTA MOYNIA KVLOI KA SYNORA , FEMINISTRIES , PAKISTANOI , MAYROI , GYFTOI , ANTIFA (NEONAZISTES ME ALLO ONOMA ), BLACK CUBERS (OXI TYXAIO O KYBOS xaaxxa den myrizei sorros ?)LOATKI , MEXRI KAI KATI GRAFIKOI ME STOLES ARXAIWN ELLINWN AXXAXAXA , FOYSRANELES KA PERIKEFAAIES , HOMELESS POY DEN EXOYN KATI KALYTERO AN KANOYN KAI PREZAKES POY KATEBIKAN GIA TZRTZELO KAI OI YPOLOIPOI GIA OFTHALMOLOYTRO ......KAI MESA SE OLA AYTA ORISTIKOPOIOYN KAI THN TOPOTHETISI THS EYDAP STO YPERTAMEIO .REEEEEEEEEEEEEEEE FILE KALHMERES

      Διαγραφή
    6. Φίλε Pananas καλημέρες επίσης!!!
      Το έχω δει αρκετές φορές το Prometheus, είναι από τις πολύ αγαπημένες μου ταινίες. Τα βιβλία δεν βρήκα χρόνο να τα αρχίσω. Όταν γίνει αυτό..θα τα ξεπετάξω και τα 3 σε μία εβδομάδα. Έτσι λειτουργώ όταν ξεκινήσω το διάβασμα.

      Διαγραφή
    7. ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ, ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΩ ΣΕ ΟΛΕΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΑΦΟΡΑ ΣΕ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΑ ΧΡΟΝΟ.
      ΒΡΗΚΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ:
      https://realrawnews.com/2021/07/military-executes-tom-hanks/
      https://amg-news.com/wp-content/uploads/2021/02/Untitled-48.png
      ΚΑΙ....
      ``July 27 2021 Military Executes Tom Hanks''
      ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΕΔΩ ΣΕ ΛΙΣΤΑ ΚΑΤΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ.
      https://amg-news.com/gitmo-files-the-list-of-traitors-hanged-in-gitmo-you-watch-the-news-every-day-but-you-see-fake-persons-human-clone-because-they-have-been-executed/

      ΔΗΜΗΤΡΗΣ

      Διαγραφή
    8. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΨΑΧΝΩ ΠΡΟΣ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΡΙΕΣ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ 260 ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΡΙΤΑ ΓΟΥΙΛΣΟΝ], ΕΧΩ ΕΔΩ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ....
      ΒΡΕΘΗΚΑΝ ``ΘΕΤΙΚΟΙ'' ΣΤΟΝ ΙΟ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΟΣ, ΧΑΧΑΧΑ...
      ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ; ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ;;;; ΚΑΙ...ΚΑΙ...
      ``Ο γιος του Τομ Χανκς και της Ρίτα Γουίλσον, Τσετ Χανκς, που βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό, ενημέρωσε τους οπαδούς του διάσημου ζευγαριού του Χόλιγουντ για την κατάσταση της υγείας των γονιών του.''
      https://www.iefimerida.gr/zoi/koronoios-gios-tom-hanks-mila-gia-ygeia-ithopoioy

      ΔΗΜΗΤΡΗΣ

      Διαγραφή
    9. Μητσάρα, ευχαριστούμε ΠΟΛΥ για τους συνδέσμους! Νομίζω ήταν απαραίτητοι.

      Διαγραφή
  15. ΗΛΙΑΣ ⚡⚡⚡08 Μαρτίου, 2023 23:21

    ΑΝΟΗΤΟΙ ΝΑΤΟΙΚΟΙ ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ.
    ΠΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΝΑΤΟΙΚΕ ΔΟΥΛΕ;

    https://www.facebook.com/photo?fbid=1817056161996647&set=pcb.1817056461996617

    https://www.facebook.com/photo?fbid=1817056218663308&set=pcb.1817056461996617

    https://www.facebook.com/photo?fbid=1817047971997466&set=pcb.1817048018664128

    https://www.facebook.com/photo?fbid=1817048001997463&set=pcb.1817048018664128

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. https://www.pronews.gr/kosmos/stiv-mpanon-i-kyvernisi-mpainten-mas-odigei-se-g-pp-oi-gioi-kai-oi-kores-sas-tha-pethanoun-se-ksena-pedia-maxis/

      Διαγραφή
  16. ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ:
    Την ειλημμένη απόφασή του να δημιουργήσει "Μουσουλμανικό Συμβούλιο παρά τω Πρωθυπουργώ" ανακοίνωσε από την Ξάνθη ο Κυριάκος Μητσοτάκης αφήνοντας άφωνους όλους τους Έλληνες![ https://skeftomasteellhnika.blogspot.com/]
    Με σχέδιο νόμου η κυβέρνηση αφήνει τις εταιρείες ΑΠΕ να μπορούν να απαλλοτριώσουν μέχρι 20% των ιδιωτικών χωραφιών![ https://www.pronews.gr/]
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. H Αδερφή του Σταθμάρχη, η ΜΚΟ, ο Μητσοτάκης ΚΑΙ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ των Τεμπών.

    https://novichok.cc/2023/03/07/h-%ce%b1%ce%b4%ce%b5%cf%81%cf%86%ce%ae-%cf%84%ce%bf%cf%85-%cf%83%cf%84%ce%b1%ce%b8%ce%bc%ce%ac%cf%81%cf%87%ce%b7-%ce%b7-%ce%bc%ce%ba%ce%bf-%ce%bf-%ce%bc%ce%b7%cf%84%cf%83%ce%bf%cf%84%ce%ac%ce%ba/

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Το CNN κατέληξε ξαφνικά στο συμπέρασμα ότι ο
    Πούτιν έχει δίκιο όταν λέει ότι η Ρωσία πολεμά τους Ναζί!

    https://twitter.com/KYTKYTKYTKYTKYT/status/1633452509657444352?cxt=HHwWgMDRueaZmKstAAAA

    ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΓΓΛΙΚΑ....
    ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ,ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΓΓΛΟΜΑΘΕΙΣ.....

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. https://twitter.com/crazywitcybitch/status/1633516115669262362

    Margarita
    @crazywitcybitch
    Replying to
    @h2_how
    Τα 3 πρώτα βαγόνια έχουν από 60 αεροπορικές θέσεις το καθένα. Κ τα 3 όπως είπε ο Δήμαρχος Τεμπών κάηκε ολοσχερώς! Η αμαξοστοιχια κουβαλούσε 380 άτομα. Πάνω από 180 είναι οι νεκροί. Αν γίνει γνωστό θα γίνει χαμός. Εδώ πάνω από 50 λένε αγνοούμενοι κ δεν τους κυρήττουν νεκρούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ;;;;

      https://katohika.gr/wp-content/uploads/2023/03/unnamed-file-1.jpg

      AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

      Διαγραφή

    2. ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ & ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΔΕΚΑΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ!

      https://scontent.fskg3-1.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/334948336_894060345160664_950696729429013022_n.jpg?stp=dst-jpg_p526x296&_nc_cat=105&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=Yiu_A_umrOcAX8QPoHZ&_nc_oc=AQlMymn4NAgIB8Xf_8-IasfOSjpXaSv8TNlQ-xlZCCEnkCfNqRMVuQP1LynivCzLCIk&_nc_ht=scontent.fskg3-1.fna&oh=00_AfCyU3FcRQCDM6bw8Zjoz2caIGXO82rQcb8wEx-G3c1j2w&oe=640EFC2C

      ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

      Διαγραφή
  20. https://www.youtube.com/watch?v=h0Fa2s7iDJU (aksizei )

    ΑπάντησηΔιαγραφή