«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 26 Απριλίου 2023

Εντός ολίγων ετών..η Δύση θα οπισθοδρομήσει κατά 50.000 χρόνια

 

Όταν οι μακρινοί μας κυνηγοί-συλλέκτες πρόγονοι ανακάλυψαν ότι ένα μακρύ και λεπτό ξύλινο κλαδί θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως όπλο για να σκοτώσει το παιχνίδι προωθώντας το σε ένα άγριο ζώο, δημιούργησαν το πρώτο εργαλείο. Κατόπιν έφτιαχναν τόξα και βέλη κόβοντας λεπτές λωρίδες από δέρμα ζώου για το κορδόνι του τόξου αφού ανακάλυψαν τους προωθητήρες που ήταν κατασκευασμένοι από τις ίδιες λωρίδες. Οι γυναίκες που παρέμειναν με τους απογόνους τους έπρεπε να διατηρήσουν τη φωτιά και να ετοιμάσουν ένα καρότσι με σπόρους και πρόστιμα που μάζευαν. Έτσι χρειάζονταν μαγειρικά σκεύη. Μόνο ξύλο και οστά ζώων θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για το σκοπό αυτό. Όλη αυτή η μακρά περίοδος ανακαλύψεων και βελτίωσης της καθημερινής ζωής των προγόνων μας εκτείνεται σε μια μακρά περίοδο τουλάχιστον εκατό χιλιάδων ετών πριν από την κοινή εποχή. Τα κομμένα πυριτίδια διαδέχτηκαν τα στοιχειώδη εργαλεία σε κομμάτια οστού και χρειάστηκαν ακόμη χιλιετίες για να ανακαλύψουν το χάλκινο, μια πολύπλοκη διαδικασία συνδυασμού ανακαλύψεων μεταλλευμάτων όπως ο πυρίτης χαλκού, ήταν ακόμα απαραίτητο να παραχθεί το μέταλλο που αργότερα θα χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή όπλων για κυνήγι, πιθανώς πόλεμο με εχθρικές ανθρώπινες ομάδες, και επίσης για την παραγωγή πιο εξελιγμένων σκευών κουζίνας. Έχω δει πολλά ντοκιμαντέρ παλαιοντολογίας, αλλά καμία από αυτές τις παρουσιάσεις δεν παρέχει σαφή εξήγηση για τη γένεση της παραγωγής χαλκού.

 

Εν ολίγοις, κατά τη διάρκεια του Μεσαίωνα τα ξύλινα σκεύη ήταν πάντα παρόντα στις κουζίνες και κάποια ίχνη από αυτά έχουν παραμείνει σήμερα, όπως ξύλινα μαχαιροπίρουνα σαλάτας και άλλες σπάτουλες για ανάδευση σούπας και κρέατος σε χάλκινα δοχεία. Η χρήση αυτών των κουταλιών και σπάτουλας διήρκεσε μέχρι σήμερα, για παράδειγμα, για την παρασκευή σούπας και στιφάδο σε μπολ καλυμμένα με συνθετική επίστρωση από πολυ-τετρα-φθοροαιθυλένιο (PFAS ή Teflon), αποφεύγοντας τη ζημιά σε αυτό. Αυτά τα σκεύη μπορούν να αντικατασταθούν από σκεύη των οποίων η άκρη είναι κατασκευασμένη από σιλικόνη. Δυστυχώς, χρειάζεται πετρέλαιο και μια ολόκληρη εξελιγμένη χημική βιομηχανία για την παραγωγή τους. Ας μην αναφέρουμε καν μεταλλικά πιρούνια, κουτάλια και μαχαίρια, τα οποία επίσης απευθύνονται σε έναν πολύ ενεργοβόρο τομέα παραγωγής και επεξεργασίας μετάλλων.

 

Και εδώ έρχεται ένα σύγχρονο ρεύμα σκέψης περιορισμού της ενέργειας και όλων των εξελιγμένων βιομηχανικών προϊόντων σε κοινή χρήση. Αυτό το ιδεολογικό κίνημα που εξαπλώνεται στη Δύση πρέπει τελικά να οδηγήσει σε μια εξέλιξη προς μια οπισθοδρόμηση στην άνεση της ζωής, μια μείωση στη χρήση των φυσικών πόρων, βυθίζοντας σχεδόν ενάμισι δισεκατομμύριο ανθρώπους σε ένα είδος απάθειας και βαθιάς αταξίας.

 


 

Δεδομένου ότι θα πρέπει να μετράμε κάθε ώρα της ημέρας και να στερούμε τον εαυτό μας, τότε γιατί να συνεχίσουμε να αναπαράγουμε εάν οι απόγονοί μας θα πρέπει να υπομείνουν μια ακόμη πιο λιτή και θλιβερή ζωή; Βρήκα μια επίδειξη αυτής της παλινδρόμησης στο αεροσκάφος της Air-New Zealand. Για να δοκιμάσετε, είναι μια μεγάλη λέξη, το γεύμα που σερβίρεται στο πλοίο συνοδεύεται από ένα πιρούνι, ένα μαχαίρι που δεν κόβει και ένα κουτάλι. Ο λόγος αυτής της αλλαγής είναι η εξάλειψη των πλαστικών μαχαιροπήρουνων που είναι παράγωγα πετρελαίου. Παρ ' όλα αυτά, υπάρχουν ακόμα τρία δοχεία από αυτό το υλικό και ένα αλουμινόχαρτο για να καλύψει το ζεστό πιάτο. Σύντομα δεν θα υπάρχουν καθόλου παράγωγα πετρελαίου, όλα θα είναι κατασκευασμένα από ξύλο και ανακυκλωμένο χαρτί-χαρτόνι. Ωστόσο, αυτές οι εργασίες ανακύκλωσης και κατασκευής ξύλινων μαχαιροπήρουνων απαιτούν ενέργεια. Αυτό θα προέλθει επομένως από τους ανεμόμυλους που, αρκετά ψηλά, θα διατηρήσουν τα δάση που χρησιμοποιούνται για να κάνουν αυτά τα νέα εργαλεία και κύπελλα "φυσικά" και καλά για το κλίμα.

 

Χιλιάδες αιώνες ήταν απαραίτητοι για να εξελιχθεί ο άνθρωπος, θα χρειαστούν μόνο μερικές δεκαετίες για να επιστρέψει σε μια σκοτεινή εποχή με πτώση των γεννήσεων ... μια οπισθοδρόμηση, που επιθυμούν αυτοί οι ιδεολόγοι του σαλονιού στο υψηλότερο επίπεδο, κινούμενοι από ένα μίσος για τη σύγχρονη πρόοδο και ακόμη πιο σοβαρό από μια αηδία για τη διαδικασία διαιώνισης του είδους, επειδή υπάρχουν πάρα πολλά ανθρώπινα όντα στη Γη μας. Φρίκη μας υπόσχεται αυτό το ολοκληρωτικό καθεστώς που θέλει να είναι καθολικό και χαίρομαι που είμαι αρκετά μεγάλος για να μην παρακολουθήσω τις προϋποθέσεις αυτής της επιστροφής στην προϊστορία. Και όλα αυτά για τη διατήρηση του κλίματος, η εξέλιξη του οποίου είναι ήδη προσανατολισμένη προς νέα παγετωνική περίοδο που θα παραλύσει αυτές τις δυτικές χώρες ... γιατί είναι πολύ πιθανό ότι οι παγετώνες θα καλύπτουν ξανά την Ευρώπη πολύ πριν εξαφανιστεί η ανθρωπότητα. Συμπέρασμα: ας ζήσουμε ευτυχισμένοι, καταναλώνοντας χωρίς εμπόδια, και να αντεπιτιθέμεθα στο παράλογο, να κάνουμε έρωτα, να ταξιδεύουμε και να στεκόμαστε ανυποχώρητοι απέναντι σε αυτούς τους παρανοϊκούς που θέλουν να κυριαρχήσουν στον κόσμο!

 

jacqueshenry.wordpress.com 

 

 

12 σχόλια:

  1. Ελπίδα Ζωής.. Ιδρύθηκε το πρώτο σωματείο ανεμβολίαστων αιμοδοτών

    https://romioitispolis.gr/elpida-zois-idrythike-to-proto-somateio-anemvoliaston-aimodoton/

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βασιλική η Ομογενής27 Απριλίου, 2023 06:56

      Σ' ευχαριστούμε Αγγελική

      Διαγραφή
    2. 👍 💙

      ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

      Διαγραφή
  2. Οι φίλοι μου και εγώ αντιμετωπίσαμε τους εκτελεστικούς συντάκτες των
    @nytimes,@washingtonpost,@latimes,@Reuters
    σχετικά με τη λογοκρισία τους για τους Seymour Hersh, Uhuru, Julian Assange, Tucker Carlson, Russiagate. με έπεσα στο έδαφος και προσπάθησε να με σωπάσει.

    https://twitter.com/JosBtrigga/status/1650978643567423494

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΗΡΑ ΚΛΕΙΟΣ.ΦΙΛΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΤΟ ΕΥΘΥΜΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟ.ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ,ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ ΘΑ ΕΛΕΓΑ.ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΣΟΒΑΡΟ.Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ,ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΣΕ,ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΜΟΝΟ ΣΕΝΑ ΠΡΑΜΑ,ΣΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΗΔΟΝΙΚΟΥ ΦΟΡΤΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ,ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΗΔΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ,ΕΙΡΗΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΚΟΠΟ.ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΤΕΣ.ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ.ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΗΔΟΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΤΙΟ ΕΙΝΑΙ 100 ΚΙΛΑ,ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΜΟΝΑΔΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΗΔΟΝΗΣ ,ΤΟ ΚΙΛΟ.ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΛΟΙΠΟΝ.ΞΕΚΙΝΑ Ο ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ,ΦΟΝΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ 5 ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΣΚΛΑΒΟΥΣ.ΤΟ ΗΔΟΝΙΚΟ ΦΟΡΤΙΟ ΤΩΝ ΣΚΛΑΒΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ 100 ΚΙΛΑ ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ ΤΟΝΟΣ ,ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ.Η ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΚΛΑΒΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΥΞΗΣΕ ΤΟ ΗΔΟΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΤΙΟ ΠΡΟΣ ΤΕΡΨΗ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΗ,ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ.ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΕΙΡΙΝΙΚΟ.ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ.ΜΑΛΙΣΤΑ.ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ ΕΞΗΣ.ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΗΔΟΝΙΚΟ ΤΟΥ ΦΟΡΤΙΟ ΕΧΟΝΤΑΣ ΩΣ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΤΟ ΗΔΟΝΙΚΟ ΦΟΡΤΙΟ ΑΛΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΡΟΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΩΦΕΛΟΣ.ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΠΑΜΠΟΛΕΣ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ.ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΜΑΣ ΤΟ ΗΔΟΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΤΙΟ ΕΙΝΑΙ ΛΕΙΑΝ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΟ ΣΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ .Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΥΞΗΣΕ ΤΟ ΗΔΟΝΙΚΟ ΦΟΡΤΙΟ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ,ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ.ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟΝ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ,ΤΟ ΗΔΟΝΙΚΟ ΦΟΡΤΙΟ ΠΗΓΕ ΣΤΑ ΥΨΗ.ΤΑ ΜΕΣΑ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΜΟΝΟ.ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΜΕΣΩ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ.ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΟΙ ΣΚΟΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΝΕΧΕΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΤΑ.ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ.Ο ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΕΙΡΗΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ,ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΑ ΑΒΓΑ ΤΟΥ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ, ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΗΔΟΝΗ,ΥΠΕΡΒΑΛΩΝ ΩΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ,ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΗΔΟΝΗ, ΕΛΛΕΙΠΕΣ ΩΝ.ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ,ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ,ΠΕΣΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ.Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΠΟΥ ΕΣΥ ΑΓΑΠΗΤΕ ΘΕΩΡΕΙΣ ΣΤΟΛΙΔΙ ΚΑΙ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ,ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΥΠΟΤΙΜΗΣΩ,ΕΓΩ ΤΗΝ ΘΕΩΡΩ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΤΗΣ.ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΗ ΑΝΑΓΚΑΙΑ,Ο ΚΑΛΟΚΑΓΑΘΟΣ ΘΕΟΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΩΤΕΡΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΕΝΑ,ΗΤΑΝ ΜΑΤΑΙΗ,ΑΣΤΟΧΗ,ΑΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΛΕΙΑΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΚΑΝΕ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΥΠΕΡΤΑΤΟ.ΕΙΔΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΠΡΩΤΗ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΔΟΥΣ ΘΕΣΜΩΝ.ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΚΑΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΕΣ,ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΡΕΥΜΑ.ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΕ.ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΣΟΥΝ ΦΙΛΕ ΜΟΥ,ΠΡΟΣ ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΚΙΑΛΛΟ ΤΟ ΗΔΟΝΙΚΟ ΦΟΡΤΙΟ.ΕΙΝΑΙ ΕΘΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΗΔΟΝΗ ΣΤΟ ΚΑΡΓΑ.ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ,ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΤΑ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΗΔΟΝΗΣ ΣΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΟΥ.ΗΔΟΝΗΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΟΥ.ΑΝ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΑΞΗ ,ΠΟΙΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΜΟΝΟ ΕΣΕΝΑ ΑΛΛΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ.ΑΥΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διός Κούρος27 Απριλίου, 2023 09:39

      Αγαπητέ μπορεί όσα γράφεις να είναι σημαντικότατα, αλλά ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΑΙ να τα διαβάσω. Όλα κεφαλαία και χωρίς παραγράφους, δυσκολεύουν πολύ την ανάγνωση και την αφομοίωση του νοήματος.

      Πριν μου απαντήσεις οτι έτσι έγραφαν οι πρόγονοί μας, θα σου πω οτι και έτσι να είναι εμείς δεν το έχουμε συνηθίσει και μας δυσκολεύει. Καλώς ή κακώς έχουμε μάθει διαφορετικά.

      Φιλικά πάντα.

      Έρρωσο

      Διός Κούρος

      Διαγραφή


  4. Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ: Μάθετε πώς οι Bill Gates, Anthony Fauci, Tedros Ghebreyesus, Christian Drosten, Alex Azar, Ralph Baric, Peter Daszak, Klaus Schwab, Rockefellers, Rothschilds, BlackRock μαζί με κυβερνήσεις και πολιτικούς χρησιμοποίησαν μια ψεύτικη Πανδημία για να κηρύξουν πόλεμο στην ανθρωπότητα.

    Η Πανδημία είχε προγραμματιστεί χρόνια νωρίτερα για την επίτευξη πολλών στόχων. Μέσω ζωντανών ασκήσεων πανδημίας, όπως το Event 201, θα είναι σε θέση να δημιουργήσουν μια δόλια πανδημία παγκοσμίως σε κάθε χώρα στη γη.

    Η πανδημία δεν αφορούσε ποτέ τη δημόσια υγεία, ήταν για την επίτευξη πολλών στόχων. Αν και ο ιός ήταν επικίνδυνος, δεν ήταν πιο επικίνδυνος από τη γρίπη και μπορούσε να αντιμετωπιστεί με ασφαλείς πρώιμες θεραπείες όπως η Ιβερμεκτίνη, η βιταμίνη D, η C, ο ψευδάργυρος και άλλες πρώιμες μεθόδους θεραπείας.

    Οι κυβερνήσεις μας σε όλο τον κόσμο δεν ενεργούν προς το συμφέρον του λαού, αλλά βρίσκονται υπό τον έλεγχο παγκόσμιων εταιρειών όπως η Pfizer, η BlackRock και ΜΚΟ όπως ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) που σε συνδυασμό θα να είναι γνωστός ως "Mr. Global".

    https://twitter.com/SpartaJustice/status/1644431705049034753
    =========
    ΒΙΟΟΠΛΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ: Οι υπηρεσίες επιβολής του νόμου των ΗΠΑ εργάζονται για να απαγγελθούν κατηγορίες εναντίον των Ralph Baric, Anthony Fauci και Peter Daszak που συνεργάστηκαν με τον Bill Gates και το DOD προκειμένου να απελευθερώσουν βιοόπλα πολέμου κατά της ανθρωπότητας που σκοτώνουν εκατομμύρια ανθρώπους.

    https://twitter.com/SpartaJustice/status/1645138846953209861

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. OI ΚΥΒΕΡΝHTΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ: Η Επιτροπή των 300 είναι μια μικρή ομάδα ύπουλων ανθρώπων που ελέγχουν όλες τις πτυχές του κόσμου μας. Μέσω της MI6 διέταξαν τη δολοφονία του Προέδρου Λίνκολν και του Προέδρου Κένεντι. Το AIDS δημιουργήθηκε και ο ΠΟΥ το έκανε ένεση σε εκατομμύρια μέσω των εμβολίων κατά της ευλογιάς.

    ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥΣ:

    (1) Μια Παγκόσμια Κυβέρνηση με ενιαίο εκκλησιαστικό και νομισματικό σύστημα υπό την καθοδήγησή τους.

    (2) Η απόλυτη καταστροφή κάθε εθνικής ταυτότητας και εθνικής υπερηφάνειας.

    (3) Η καταστροφή της θρησκείας και ειδικότερα της χριστιανικής θρησκείας, με μια εξαίρεση, το δικό τους δημιούργημα που αναφέρθηκε παραπάνω.

    (4) Έλεγχος κάθε ανθρώπου μέσω του ελέγχου του μυαλού και της νανοτεχνολογίας που θα δημιουργούσε ρομπότ τύπου ανθρώπου και ένα σύστημα τρόμου.

    (5) Τέλος σε κάθε εκβιομηχάνιση και παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας που παράγεται από πυρηνικά σε αυτό που αποκαλούν «μεταβιομηχανική κοινωνία μηδενικής ανάπτυξης».

    (6) Νομιμοποίηση ναρκωτικών και πορνογραφίας.

    (7) Ερημοποίηση των μεγάλων πόλεων.

    (8) Καταστολή κάθε επιστημονικής εξέλιξης εκτός από εκείνες που κρίνονται επωφελείς από την Επιτροπή. Ιδιαίτερα στοχευμένη είναι η πυρηνική ενέργεια για ειρηνικούς σκοπούς.

    (9) Αιτία, μέσω περιορισμένων πολέμων στις προηγμένες χώρες, και μέσω της πείνας και των ασθενειών στις χώρες του Τρίτου Κόσμου, ο θάνατος 3 δισεκατομμυρίων ανθρώπων μέχρι το έτος 2050, ανθρώπων που αποκαλούν «άχρηστους τρώγοντες».

    (10) Να αποδυναμώσει την ηθική ίνα του έθνους και να αποθαρρύνει τους εργαζόμενους στην εργατική τάξη δημιουργώντας μαζική ανεργία.

    (11) Να αποτρέπει τους ανθρώπους παντού από το να αποφασίζουν οι ίδιοι τις μοίρες τους μέσω της μίας δημιουργούμενης κρίσης μετά την άλλη και στη συνέχεια να «διαχειρίζονται» τέτοιες κρίσεις.

    (12) Να εισαγάγει νέες λατρείες.

    (13) Να προκαλέσουν πλήρη κατάρρευση των οικονομιών του κόσμου και να προκαλέσουν απόλυτο πολιτικό χάος.

    (14) Να αναλάβει τον έλεγχο όλων των εξωτερικών και εσωτερικών πολιτικών των Ηνωμένων Πολιτειών.

    (15) Παροχή πλήρους υποστήριξης σε υπερεθνικά ιδρύματα όπως τα Ηνωμένα Έθνη (ΟΗΕ), ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ), το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ), η Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών (BIS) και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) και το Παγκόσμιο Δικαστήριο.

    (16) Διεισδύστε και ανατρέψτε όλες τις κυβερνήσεις και εργαστείτε από μέσα τους για να καταστρέψετε την κυριαρχική ακεραιότητα των εθνών που αντιπροσωπεύονται από αυτές.

    (17) Οργανώστε έναν παγκόσμιο τρομοκρατικό μηχανισμό και διαπραγματευτείτε με τρομοκράτες όποτε λαμβάνουν χώρα τρομοκρατικές δραστηριότητες.

    (18) Πάρτε τον έλεγχο της εκπαίδευσης στην Αμερική με σκοπό και σκοπό να την καταστρέψετε εντελώς και ολοκληρωτικά.


    BINTEO
    https://twitter.com/SpartaJustice/status/1649130156420657163


    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
    ΑΓΓEΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σ αυτα τα σxoλεια, με τoυς μπαλαρivoυς, στελvεις τo παιδi σoυ;
    Αυτη ειναι η καταντια των σχολειων που στελνεις το παιδι σου.....
    https://apagoreuetai-group.blogspot.com/2023/04/xo-o-ivo-v-o-i-o.html
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΗΡΑΚΛΕΙΟΣ.ΑΓΑΠΗΤΕ ΔΙΟΣΚΟΥΡΕ,ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΓΕΝΙΚΟΤΑΤΟ ΥΦΟΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ ΣΟΥ ΟΜΩΣ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.ΖΩ ΕΠΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ,ΔΕΝ ΚΑΤΕΧΩ ΤΟ ΜΟΝΟΤΟΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ,ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΧΕΙΡΙΖΟΜΑΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ.ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΔΙΚΑΙΟ.ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ,ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΑΝΩ ΣΑΥΤΑ ΥΠΟ ΜΟΡΦΗ ΣΧΟΛΙΟΥ,ΛΕΙΑΝ ΑΤΥΧΕΣ.ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ .ΑΓΑΠΗΤΕ ΔΙΟΣΚΟΥΡΕ ,ΑΝ ΘΕΣ ΞΕΧΝΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΩΘΗ.ΑΝ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΤΡΕΦΟΜΕΝΩΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΕΦΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΕΦΟΝΤΑ.ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΑ Η ΖΩΗ.ΤΟ ΕΜΒΡΥΟ ΤΡΕΦΕΤΑΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ.ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ.ΚΡΑΤΗΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΟ ΑΡΧΕΣ,ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ,ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ.ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΣ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΠΡΟΣ ΩΦΕΛΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΚΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΠΙΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διός Κούρος28 Απριλίου, 2023 09:34

      Σε ευχαριστώ πολύ ΗΡΑΚΛΕΙΕ και ανταποδίδω.
      Θα προσπαθώ να διαβάζω πιο αργά τα σχόλιά σου.
      Τουλάχιστον πάτα και κανένα Enter να κάνεις παραγράφους.

      Έρρωσο

      Διός Κούρος

      Διαγραφή