«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 12 Απριλίου 2023

Κοσμάς ο Αιτωλός: "Ο χαλασμός θα γίνει από έναν κασιδιάρη".....

Περισσότερα εδώ, εδώ, εδώ και εδώ

11 σχόλια:

  1. Και νομιζα φιλε μου, οτι δεν θα αγγιζες το θεμα, τωρα που το καζανι βραζει και δεν μπορουν πια να κρατησουν το καπακι του κλειστο.

    Τζανερικος: Ο Μητσοτακης πηγε να με εξαγορασει για να αποκλεισω το κομμα Κασιδιαρη.
    Πεντακαθαρη εβραϊκη συνταγη: "Κανε μου το χατηρι για να σε προωθησω αλλα και για μετα να μπορω να σε εκβιαζω"

    Εμ κυριε Τζανερικο μου ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ τις μεθοδους τους απ' την εποχη του ....παναθηναϊκακια; που στο κατοπι "μετα τους τρεις που του πηγανε" τον κανανε αρχι-εισαγγελεα του ΑΠ;
    Τωρα λουστητε τα, εσεις οι εντιμοι δικαστικοι που τοτε σιωπησατε οταν καταδικαζαν αθωους ανθρωπους στην φυλακη μαζι με τις οικογενειες τους.

    ΥΓ
    Ο Αγκυλωτος Σταυρος ειναι παναρχαιο ΕΛΛΗΝΙΚΩΤΑΤΟ συμβολο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και γιατί να μην αγγίξω το θέμα αγαπητέ ΕΑΦ; Μην με πουν κασιδιαρικό; Εγώ εξάλλου Κυνηγούς θα ψηφίσω, διότι χωρίς να έχουν μπει ποτέ στη Βουλή, έχουν ΗΔΗ προσφέρει έργο στην Ελλάδα (πράγμα που δεν έχει συμβεί ποτέ με κανένα εξωκοινοβουλευτικό κόμμα). Επί δεκαετίες έχουν συμβάλλει τα μέγιστα στην ισορροπία της βιοποικιλότητας στη χώρα μας. Είναι μεγάλο, και χρήζει ανάλυσης το θέμα, διά της επαγωγικής σκέψεως, και νομίζω πως οι αρκούντως νοήμονες μπορούν να αντιληφθούν κάποια πρώτα πράγματα, καθώς η δράση των κυνηγών έχει θετικό αντίκτυπο ΚΑΙ στην πανίδα ΚΑΙ στη χλωρίδα της ελληνικής γης.

      Επιστρέφω στο θέμα Κασιδιάρη.
      Διότι το θέμα είναι ΧΙΟΥΤΖ!!! Δεν έχει να κάνει με τον Κασιδιάρη μόνο..
      Έχουμε να κάνουμε με αλήτες, πραξικοπηματίες λαμόγια, που έχουν όλους μας γραμμένους στις ορέξεις της κ@λοτρυπίδας τους. Έχουν γραμμένο το Σύνταγμα και καθε δικαστική ανωτέρα αρχή, στα νεότερα των υποδημάτων τους τα φτιαγμένα από ανθρώπινο παιδικό δέρμα.
      Πρόκειται για τέτοια αποθρασυμένα καθίκια, που η εσχάτη των ποινών γι αυτούς, δεν θά πρεπε να είναι η κρεμάλα ή ο τυφεκισμός στα 3 μέτρα, αλλά αργός βασανισμός πολλών εβδομάδων, απ' τον οποίο θα παρακαλάνε να απαλλαγούν με μια σφαίρα, αλλά δεν θα τους κάνει το χατήρι κανείς. Ή... καταδίκη να ζήσουν καθαρίζοντας σκατά από τους υπονόμους με φτυάρι, καθημερινά επί 12ώρου.

      Διαγραφή
    2. Συμπληρ. Όχι με κανονικα φτυάρια Κωστα, αλλά με κουταλακια του καφέ και υποχρεωτική εντομοφαγια για λήψη πρωτεϊνών λόγω χειρονακτικής εργασιας.Που και που δε , δηλ σχεδόν καθημερινα,"τονωτικοι" εμβολιασμοί με ουσίες που θα επιμελειται η AI .ρωξανη

      Διαγραφή
    3. Ρωξάνη μου,
      με εκπλήσσεις ευχάριστα! 🙂

      Διαγραφή
  2. Κασιδιάρης σημαίνει φαλακρός. Προέρχεται από λατινική λέξη σημαίνουσα περικεφαλαία.
    Θεωρούσαν ότι η συνεχής χρήση οδηγεί στην αλωπεκία.
    Ο Κοσμάς ο Αιτωλός εξετελέσθη κατόπιν δωροδοκίας των Εβραίων των Ιωαννίνων, επειδή προέτρεπε τους χριστιανούς να μην προσέρχονται στα κυριακάτικα παζάρια που έστηναν οι Εβραίοι.
    Άγγελος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια από τις τιμωρίες που δεν καταδέχεσαι να ασχοληθείς με την πολιτική είναι ότι καταλήγεις να σε κυβερνούν οι κατώτεροί σου.
    Πλάτων
    Φιλόσοφος (427-347 π.Χ.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Να επέμβει άμεσα εισαγγελέας" λέει....

    Δεν αδειάζουν οι εισαγγελείς ...
    Κάθε μέρα από πόρτα σε πόρτα
    για να πετάξουν όξω όλους αυτούς
    που δεν πλερώνουν τις δόσεις τους !

    Είναι & τα διαφυγόντα κέρδη
    από τα λαμόγια τα παππούδια
    που πουλούν κάστανα στους δρόμους
    & εκείνες τις αλήτισσες γιαγιάδες
    που πουλούν χόρτα στις λαϊκές
    χωρίς αποδείξεις !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και ποιος μας είπε ότι όλο αυτό θα περιοριστεί μόνο στον Κασιδιάρη; Οι φασίστες που έχουνε πάρει υπουργία για να κλείνουν το κόσμο μέσα, να εκβιάζουν και να ταλαιπωρούν δεν είναι ναζί; Δεν έχουν φασιστικό ακροδεξίο προηγούμενο; Ο Κασιδιάρης είναι ναζί αλλά όχι ο ναζί που θέλουν, αυτό έχω καταλάβει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακάρι να ηταν φασίστες!
      Είναι κουμούνια αριστερά με περικεφαλαία.
      Προδότες αλητες αριστεροί, όπως όλοι οι αριστεροί αντίχριστοι ανθέλληνες!
      ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΧΟΥΝΤΙΚΟΣ
      ΨΕΥΔΏΝΥΜΟΝ = ΖΉΤΩ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΤΕΛΟΣ Ο ΦΟΒΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ
      ΤΕΛΟΣ ΔΙΑ ΠΑΝΤΩΣ

      Διαγραφή
  6. Το Μαξίμου περνάει στην αντεπίθεση χαχαχα

    Διαρροές Μαξίμου: «Ο Τζανερρίκος ήθελε να γίνει εισαγγελέας Α. Πάγου, έλεγε ότι είχε πλάτες μεγάλων συμφερόντων»
    https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/diarroes-maksimou-o-tzanerrikos-ithele-na-ginei-eisaggeleas-a-pagou-elege-oti-eixe-plates-megalon-symferonton/

    ΑπάντησηΔιαγραφή