«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 5 Απριλίου 2023

ΠΑΡΤΕ ΠΟΛΥ ΠΟΠ-ΚΟΡΝ...

-Με τα ημέιλ της Κίλλαρι τί έγινε ρε Δημοκρατάκια?
-Με το λαπτοπ του ναρκομανή ανώμαλου γιου του Μπάιντεν?
-Με τον Τζούλιαν Ασσάνζ που σας ξεβράκωσε τι γίνεται?
-Με τον Σνόουντεν όλα καλά?
-Με τον παιδέρα Έπστιν κομπλέ?
-Με την λίστα της Μαξγουελ για τους πλούσιους και τους πολιτικούς παιδέρες στο νησί της χαράς? Την αποκωδικοποίησατε? Τους έχετε προσαγάγει όλους?

Αλλά εντάξει αφού συλλάβατε τον Τράμπ που πήδηξε μια πορνοστάρ, νομίζω είμαστε σένιοι. ΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ !!!

24 σχόλια:

  1. Μπιλ Γκέιτς kai CIA
    https://pbs.twimg.com/media/FnuNGyiXkAEvJD7?format=jpg&name=900x900
    https://twitter.com/disclosetv/status/1620002275065495554
    --
    Τι είναι το Lolita Express;;;;
    https://www.newsweek.com/jeffrey-epstein-lolita-express-bill-clinton-flight-logs-1448367

    Ο BILLAKOS είναι ακόμα ελεύθερος ! Απίστευτο.........

    ΑΓΓEΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΝΑΙ, ΕΧΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΟΙ ΣΑΡΚΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΟΣΤΑ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΕΘΙΜΟ ΤΗΣ ΚΑΥΣΗΣ. ΟΠΟΤΕ....
      ΑΠΟ ΤΟ 2013 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΚΑΙ Η ΣΤΑΧΤΗ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ.
      Ο ΑΛΛΟΣ ΠΕΡΥΣΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΤΗ ΘΗΛΕΙΑ, ΗΤΑΝ Ο ΚΛΩΝΟΣ Η ΗΘΟΠΟΙΟΣ, ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΟΡΚΟ.

      ΔΗΜΗΤΡΗΣ

      Διαγραφή
  2. ΜΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΤΑΙΣΜΑΤΑ... ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ , ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗΝ !!! ( ΤΟΥ ΠΑΧΕΩΣ ΕΝΤΕΡΟΥ...) 160k ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΕΙ...ΕΝΩ ΜΕ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΓΛΙΣΤΡΗΣΕΙ...ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ !


    Supertramp - Give A Little Bit
    https://www.youtube.com/watch?v=_leMA3_maBU

    V P X

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ Ν.D. TI EKANEΣ ΣΤΗΝ ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ...!

    ΕΝΩ....ΕΔΩ...

    ( ...ΕΡΕΥΝΑ Βιασμοί παιδιών και τελετουργικά εγκλήματα στη Γαλλία. Σατανιστικές τελετουργίες όπου θυσίασαν παιδί, το τεμάχισαν ζωντανό! Σ΄ένα χρόνο θυσίασαν 10 παιδιά! Παιδιά βιάστηκαν, βασανίστηκαν,θυσιάστηκαν μπροστά στις κάμερες. Υποθέσεις που κουκουλώθηκαν γιατί μετείχαν υψηλά ιστάμενοι!! Και κανιβαλισμός!...)

    https://dimpenews.com/2023/03/31/%ce%b2%ce%b9%ce%b1%cf%83%ce%bc%ce%bf%ce%af-%cf%80%ce%b1%ce%b9%ce%b4%ce%b9%cf%8e%ce%bd-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%84%ce%b5%ce%bb%ce%b5%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%b3%ce%b9%ce%ba%ce%ac-%ce%b5%ce%b3%ce%ba/



    Giorgio Moroder Midnight express
    https://www.youtube.com/watch?v=Fk6EucF-tsM

    S.O.S.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μποτίλια στο Πέλαγος05 Απριλίου, 2023 10:42

    Ποιος θα δικάσει δικαστές και εισαγγελείς;

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/orgi-gia-tin-apofylakisi-tou-paidoviasti-n-seiragaki-i-symmetoxi-tou-se-filanthropikes-ekdiloseis-ton-odigisan-ekso/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τωρα υπαρχει δεδικασμενο ωστε να διωχθουν υψηλα πολιτικα προσωπα (που δεν τους ακουμπουσε κανεις ) ο νοων νοειτω ...Αλλα ο τρα,μπ θα την πατησει .Ο ρολος του δεν τελειωσε ακομη αλλα κοντευει με ο τελος της ουκρανιας το καλοκαιρι .

    https://www.ksipnistere.com/2023/04/%ce%b7%ce%be%ce%b5%cf%81%ce%b5%cf%83-%cf%84%ce%b9-%cf%83%ce%b7%ce%bc%ce%b1%ce%b9%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%cf%83%ce%bf%cf%85%ce%b5%ce%b6-suez%e2%9d%93%f0%9f%87%ac%f0%9f%87%b7.html

    https://www.ksipnistere.com/2023/04/30-%cf%80%cf%81%ce%ac%ce%b3%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b1-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%ad%ce%ba%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%bd-%ce%bf%ce%b9-%ce%b3%ce%bf%ce%bd%ce%b5%ce%af%cf%82-%ce%bc%ce%b1%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1.html

    https://anatropi.substack.com/p/5b8 (to idio symbainei se merikes trapezes sthn ellada poy ekleisan kai emeina ta atm na eksypiretoyn ...(Aplha kalllitheas sivitanidoy )

    https://anatropi.substack.com/p/biden (terma kai i bud )

    https://anatropitora.blogspot.com/2023/04/rete4-tv.html (bgainoyn apo pantoy kai kaneis den kremietai na xaroyme kai emeis ligo )

    https://www.triklopodia.gr/%cf%80%cf%81%cf%8c%cf%83%cf%86%ce%b1%cf%84%ce%b1-%ce%b3%ce%b5%ce%b3%ce%bf%ce%bd%cf%8c%cf%84%ce%b1-%ce%b1%cf%80%ce%bf%ce%b4%ce%b5%ce%b9%ce%ba%ce%bd%cf%8d%ce%bf%cf%85%ce%bd-%cf%8c%cf%84%ce%b9-%ce%ba/

    https://www.youtube.com/watch?v=kWl7CJiUaSk&t=184s (mexri kai papades katalabaineis re file poy exei ftasei ???)

    https://www.triklopodia.gr/%ce%b8%cf%8d%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%b9%cf%82-%ce%b7%cf%80%ce%b1-%cf%83%ce%ba%ce%bf%cf%84%ce%b5%ce%b9%ce%bd%ce%ae-%ce%b1%cf%80%ce%bf%ce%ba%ce%ac%ce%bb%cf%85%cf%88%ce%b7/ (o de santis xrimatodoteitai apo ton bush )

    https://www.oparlapipas.gr/2023/04/nideo-kanei-ta.html (o frik pige kai brike kati periergo preklogika gia ton twrino teleytaio arxigo tis fylis malakas)

    https://www.oparlapipas.gr/2023/04/2023-25.html (o psarantwnis katebainei me ton baroyfaki ///?!?!?!?!ma pane kala ???ksemwrathike wre o tigris kai egine katsoyli ?)

    https://www.pentapostagma.gr/epistimi/periballon/7161187_dyo-magnitikes-kataigides-epipedoy-g1-anamenontai-stin-gi-prin-apo-ta

    http://sinomosiologos.blogspot.com/2023/04/blog-post_40.html (malakes emboliasmenoi italoi ..ante kei edw na dw ti tha lene )

    https://www.facebook.com/100089041612548/videos/237860085473539/?t=4

    https://twitter.com/DailyMail/status/1643326494297448450?t=n2215tmWHHi3sK-OEtF6rQ&s=19 (prin to sbisoyn )

    http://sinomosiologos.blogspot.com/2023/04/blog-post_31.html (kai ta sxolia apo katw)

    http://sinomosiologos.blogspot.com/2023/04/blog-post_5.html (polemos twn kosmwn ?)xaxaxa

    https://www.youtube.com/watch?v=Z6dVZzwyMgA&t=3s

    kalimeres













    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΥΠΣΣΣΣΣ!!!

      https://katohika.gr/sinomosia/pano-apo-tis-pyramides-sti-gkiza-archisan-oi-chorochronikes-paramorfoseis/

      Διαγραφή
  6. Το '14 νομίζω, γιός Μπάιντεν και μπαμπάς, ενεπλάκησαν σε τεράστιο σκάνδαλο φυσικού αερίου στην Ουκρανία. Υπήρχε και ένταλμα σύλληψης τους στην Ουκρανία από τόν τότε εκεί δημόσιο κατήγορο. Το '16 ο Ομπάμιας φρόντισε ο δημόσιος κατήγορος να αντικατασταθεί και ανέλαβε ο Ζελές με κύριο προεκλογικό σύνθημα την καταπολέμηση της διαφθοράς.. Τότε ο υιός Μπάιντεν έκανε μπίζνες με Ρώσσους - φιλορωσσους όι οποίο τότε φυσικά ήταν καλοί. Μην ξεχνάμε ότι η δίωξη Τραμπ έχει πρόσφατο προηγούμενο με το " γνωστό" Trump Impeachment, από την Γερουσία, όπου και η δίωξη σταμάτησε πριν καν αρχίσει. Προσωρινά , όπως αποδεικνύεται τώρα..
    sta.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. https://anatropi.substack.com/p/trump-e55

    Πῦρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ασπάζομαι τον Ιουδαϊσμό ΔΕΝ σημαίνει κι ότι έγινα ή ήμουν σιωνιστής (του διεθνούς τύπου -γιατί έχουμε πει ότι στο Ισραήλ οι Εβραίοι που αυτοαποκαλούνται "σιωνιστές"..εννοούν εθνικιστές, όρος που επεξηγεί και την επιθετικότητά τους στους Παλαιστινίους). Ο διεθνής σιωνισμός εξάλλου (η γνωστή νεοταξική ελίτ), αποτελείται από 60% Χαζάρους (που δεν είναι πραγματικοί Ιουδαίοι, απλά ασπάστηκαν τον Ιουδαϊσμό) και 40% από οικογένειες διαφόρων εθνικοτήτων (φυσικά και κάποιους πραγματικούς Ιουδαίους/Εβραίους, όπως και Έλληνες κλπ..).
      Θέλουν διάκριση οι πληροφορίες και εικόνες που μάς έρχονται. Δεν μπορούν να τσουβαλιαστούν όλα κάτω από μία ταμπέλα, γιατί δημιουργούνται λάθος εκτιμήσεις για κάποια άτομα. Το αυτό ισχύει και για τον Τραμπ. Ήταν εξάλλου ανέκαθεν γνωστό ότι προτιμούσε για τον εαυτό του τον Ιουδαϊσμό ως θρησκεία (γι αυτό και το θέμα της Ιερουσαλήμ), πράγμα που φυσικά δεν τον εμπόδιζε να λέει ότι ο Χριστός είναι το ύψιστο πρότυπο για τού μοιάσει ο άνθρωπος.

      Επαναλαμβάνω: Διάκριση, ανοιχτομυαλιά και λεπτότητα στη διαχείριση των πληροφοριών. Οι εικόνες που είδαμε σε αυτό το βίντεο μπορούν να μεταφραστούν με τουλάχιστον 4-5 τρόπους. Όχι με έναν. Και δεν σημαίνουν τίποτα μέχρι την φανέρωση συνταρακτικών στοιχείων/αποδείξεων. Στο βίντεο αυτό δεν υπάρχουν λοιπόν αποδείξεις, αλλά..ενδείξεις. Υπάρχει τεράστια διαφορά ανάμεσα σε αυτές τις δυο λέξεις..

      Διαγραφή
    2. Και υπάρχουν κάποια μπλογκς (δεν είναι ένα, αλλά τουλάχιστον πέντε), τα οποία δεν βλέπουν με καλό μάτι το ιστολόγιό μας (και βασικά εμένα), για απόψεις όπως αυτές που πριν λίγο εξέφρασα. Νομίζουν ότι ξέρουν καλύτερα, ενώ έχουν μελετήσει λιγότερο, γι αυτό είναι μονοδιάστατα. Θεωρούν ότι έχουν το αλάθητο, εγώ όμως αυτό θα τό 'λεγα.. χοντροκοπιά.

      Διαγραφή
    3. Δεκτή η άποψη, αλλά εξέθεσα τον σύνδεσμο ως πληροφορία και σφαιρική πληροφόρηση για όσους δεν γνώριζαν ώστε να μπορεί ο καθένας να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα, επίσης υπάρχουν και άλλα βίντεο που διαφημίζει τα εμβόλια παραμονές Χριστουγέννων ως χριστουγεννιάτικο δώρο μαζί με τη σύζυγο, εύκολα θα τα βρει κάποιος, τέλος δεν εκπροσωπώ κανένα κανένα μπλογκ.

      Πῦρ

      Διαγραφή
  8. Εν τω μεταξύ στο Ελλαδιστάν τα βοθροκάναλα χθες είχαν μισάωρο αφιέρωμα στην "σύλληψη" του Δονάλδιου αλλά σήμερα το έκαναν γαργάρα ότι αφέθηκε ελεύθερος και ήδη γύρισε (ο κλώνος/σωσία) στο Μαρ-α-λάγκο...

    Όσοι περίμεναν να τον δουν με βραχιολάκια και φωτό προφίλ ανφας να περιμένουν λίγο. Δεν πειράζει που δεν θα είναι ο Δονάλδιος αλλά ο κοιμισμένος, ο καμάλος, ο καστρώ, ο μακρουλόν, το δικό μας το ζαβό και άλλα καλόπαιδα, έτσι;

    @Κωστή έχουμε μια λιακάδα άλλο πράμα. Ένας γαλανός ουρανός μούρλια! Κάτι ακούστηκε πως τέρμα τα ψέκια από δω και πέρα. Έπεσε τίποτα στη
    αντίληψη σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έμαθα κάτι, αλλά ας είμαστε συγκρατημένοι, όχι πολλές χαρούλες, γιατί τον ρουφήξαμε πέρυσι, όταν για 20 ημέρες μετά το θάνατο Ελίζαρντμπεθ είχαν σταματήσει το ψέκασμα. Μετά τις 20 ημέρες τού δώσανε και κατάλαβε.

      Καλημέρα boy μας!!!

      Διαγραφή
  9. Ενδιαφέρον.....
    https://www.youtube.com/watch?v=4dQXV8gZje4&t=510s

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χάρτης αποκαλύπτει ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ, που εγκαταστάθηκαν από τον "George Soros", σε όλες τίς ΗΠΑ !

    https://odysseiatv.blogspot.com/2023/04/george-soros.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΥΤΕ ΨΥΛΛΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ.... ΑΥΤΟΓΚΟΛ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ.
    ΦΥΣΤΙΚΙ... ΠΑΣΑΤΕΜΠΟΣ.... ΠΟΠ ΚΟΡΝ !!!!
    ΓΙΑ ΠΟΤΟ, ΟΥΖΑΚΙ, ΟΥΙΣΚΑΚΙ.
    ΕΜΕΙΣ ADRENO, ΔΕΝ ΠΙΝΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ.
    ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΖΑΝ.

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ, ΓΙΑ ΜΑΘΩ ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΤΙ ΕΙΧΕ ΠΑΘΕΙ Ο ΑΣΤΡΑΓΑΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΠΟΔΙΟΥ ΤΗΣ ΚΛΩΝΟ-ΚΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΡΗΣΜΕΝΟΣ;
    ΚΑΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, Η ΙΣΩΣ ΣΤΡΑΒΟΠΑΤΗΣΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΝ ΕΠΙΟΥΣΙΟ.
    Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΜΠΟΥΛΗΓΜΑ, Η ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ;
    https://primeminister.gr/wp-content/uploads/2022/05/km-anastasiadis.jpeg

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δηλαδή έχουμε από την μια τον νόμο περί πολιτικών δικαιωμάτων κλπ, που νομίζω ότι έχει χρόνια να εφαρμοστεί σε κάποιον η στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων, ΠΟΛΛΑ ΧΡΌΝΙΑ, και από την άλλη το νέο νόμο που φτιάχθηκε για Κασιδιάρη, χρυσή αυγή..
    Οπότε μπορεί πχ να του απογορεψουν να είναι υποψήφιος αλλά να μπορεί να ψηφίσει; Δηλαδή θα έχουμε εν μέρει στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων; Πολύπλοκο νομικό θέμα και σίγουρα θα τραβήξει. Σίγουρα μόνο κάποιος πού ξέρει νομικά μπορεί να το χειριστεί..Τα παραπάνω προϋποθέτουν βέβαια... δίκαιη..δικαιοσύνη, χωρίς παρεμβάσεις, χωρίς φοβισμένους δικαστές , χωρίς καταστρατήγηση του Συντάγματος, πράγμα που φυσικά ισχύει στην Ελλάδα..
    sta.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. https://youtu.be/0-2kPAirzqU

    Κίνηση ματ του Κασίδα. Μια χαρά ακούγεται ο άνθρωπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. https://www.el.gr/nea-taxh/dolofonos-o-tedros-viastes-ston-p-o-y-apol/

    https://www.triklopodia.gr/%ce%b1%ce%ba%ce%bf%cf%85-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b1%cf%85%cf%84%ce%bf-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b9%cf%83-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1%ce%b8%ce%b5%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%83-%cf%83%ce%bf%cf%85-%cf%83%cf%84/

    https://www.oparlapipas.gr/2023/04/eb.html

    https://www.oparlapipas.gr/2023/04/blog-post_6.html (diabase to )

    https://www.ksipnistere.com/2023/04/a%cf%81%ce%ba%ce%ac%ce%b9%ce%bc-%ce%b7-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%8a%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%81%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%cf%80%cf%8c%ce%bb%ce%b7-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%b5%ce%bc%cf%86%ce%b1%ce%bd%ce%af.html

    https://anatropi.substack.com/p/big-farma-9cb

    kalimeres

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aυτή την Γκεμπρεχέστρα.. την έχω πολύ άχτι!

      Όσο για το άρθρο του Γιάννη-Έλληνα,
      μεταφέρω εδώ, κάτι που έγραψα σε μία φίλη στην επαρχία, η οποία εργάζεται 13 ώρες την ημέρα και για 1 χρόνο περίπου δεν έχει χρόνο να διαβάσει διεξοδικά στο διαδίκτυο, και η οποία με ρώτησε πώς και δεν προωθώ κάποιο μικρό καινούργιο κόμμα, γιατί υπάρχουν κάποια καλά. Της είπα ότι:

      ΝΑΙ, ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΗΔΗ ΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΑΛΛΆ..
      Ο ΔΙΟΔΟΤΟΣ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ, ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ
      Η ΚΑΤΆΛΥΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ, ΤΗΣ "ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ", ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ
      ΥΠΟΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ.
      ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ, ΔΕΝ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΜΕ/ΠΡΟΩΘΟΥΜΕ/ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΟΜΜΑ
      ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ (ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ) ,
      ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΜΕ ΟΜΩΣ..Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΟ ΕΞΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ,
      ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΧΡΩΣΗΣ, ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ ΠΡΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΑΝ ΜΠΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10 ΜΙΚΡΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ
      ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΝΑ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΘΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ Ή ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ..ΜΟΝΙΜΗ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΒΑΛΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ, ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ.

      Διαγραφή