«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 11 Μαΐου 2023

Βόμβα για 500.000 "ενήμερους" δανειολήπτες. Πώς θα χάσουν και αυτοί τα σπίτια τους...

9 σχόλια:

  1. EΛΑ ΕΛΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! ΝΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ! 😅 😂 🤣
    https://www.facebook.com/100008192588957/posts/3468652923417760/?sfnsn=mo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aυτη ειναι η δημοκρατια του Κουλη....

    https://apagoreuetai-group.blogspot.com/2023/05/on-16xovo-n-ov-on-i-h-iv-n-ov-v-p-o-iv.html

    XAΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Διός Κούρος11 Μαΐου, 2023 10:00

    Έτσι πολεμείται ο νατιβισμός. Εσείς τι νομίσατε ; Οτι όλες οι εξαγγελίες του ήταν ψέμα ; Να και μια εξαγγελία που γίνεται πράξη !!!

    Για την εθνική "τους" τράπεζα, πάντως, έχει δίκιο. Εμένα μου μετέφεραν ΕΝΗΜΕΡΟ καταναλωτικό δάνειο σε fund !!!! Ευτυχώς αποπληρώνεται σε δυο μήνες και καθαρίζω εντελώς απο δάνεια. Κάρτες έχουν κοπεί εδώ και 12 χρόνια.

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μεγαλοs ΒΛΑΣΦΗΜΟΣ & ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ο Βελοπουλοs;;;Ειχε προωθησει και βιβλιο που αναφερει τον Ιησου μαs ωs νοθο παιδι Ελληνα στρατιωτη;;;
    greeknewsondemand.com/2023/04/μεγαλοs-βλασφημοσ-αιρετικοσ-τελικα-ο/
    ο Λυμπεροπουλοs ποιον λεει κυπατζη;;;
    ksanalatos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. To σχόλιό σας δεν αναρτήθηκε ολοκληρωμένο, για ευνόητους λόγους. Εισπράττω ήδη, ακόμα, βρώμικο πόλεμο και συκοφαντία, και χωρίς να κάνω οποιαδήποτε αναφορά στην "από 'κει μεριά"... Φαντάσου να έκανα.... (όπως π.χ. το απολεσθέν μέρος του σχολίου σας)

      Καλή σας ημέρα!

      Διαγραφή
  5. Tρίποντο έβαλε στο ντιμπέιτ ο Βελόπουλος. Δεν υποστηρίζω κανένα κόμμα ως ιστολόγιο, ούτε το Βελόπουλο, αλλά η αλήθεια να λέγεται. Ήταν ο μόνος από τους έξι, με πατριωτικό λόγο, άγγιξε θέματα που δεν θα τα άγγιζε κανένας τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΒΕ-ΛΟ-ΠΟΥ-ΛΟΣ!
      ΒΕ-ΛΟ-ΠΟΥ-ΛΟΣ! ΧΑΧΑΧΑ
      https://www.youtube.com/watch?v=qT94ts3z7Tk&t=410s

      Διαγραφή
    2. Μπορεί να γελάω, αλλά δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε...

      Διαγραφή
  6. ''Βόμβα για 500.000 "ενήμερους" δανειολήπτες. Πώς θα χάσουν και αυτοί τα σπίτια τους...''

    Το ΠΑΡΗΓΟΡΟ είναι πως, πέραν των ''κόκκινων'' και των "ενήμερων" δανειοληπτών,
    Οι υπόλοιποι ιδιοκτήτες δεν έχουν να φοβηθούνε ΤΙΠΟΤΑ, μετά από την ενεργειακή αναβάθμιση των ιδιοκτησιών τους με υπολογιζόμενη μέση δαπάνη 15.000 - 25.000€ ανά διαμέρισμα.

    ''Στον «πάγο» 2,2 εκατ. ακίνητα.
    Θα πρέπει να αναβαθμιστούν κατά δύο ενεργειακές κατηγορίες έως το 2030 αλλιώς δεν θα επιτρέπεται η πώληση ή η ενοικίασή τους.
    Τι προβλέπει οδηγία της Ε.Ε. που ψηφίστηκε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.''

    https://www.kathimerini.gr/economy/562323784/ston-pago-2-2-ekat-akinita/

    Ν.Β.



    ΑπάντησηΔιαγραφή