«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 12 Μαΐου 2023

Όταν είδα τον πίνακα αποτελεσμάτων,νόμιζα ότι έχω παραισθήσεις


 


 πηγή

 

14 σχόλια:

  1. Ακομα και με αυτον τον μπουσουλα...δεν αλλαζουν τα πραγματα.
    Αφυπνιση σημαινει ανατροπη.
    Εμεις εξακολουθουμε να κοιμόμαστε υπνον βαθυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είμαι βαθύτατα απογοητευμένη όχι με τα αποτελέσματα αλλά με το γεγονός ότι ακόμα ασχολούμαστε με δημοσκοπήσεις εκλογές και άλλα τέτοια ωραία ενώ ξέρουμε.

    Ελευθερία Αγωνιζομενη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, ξέρουμε σε γενικές γραμμές, και ξέρουμε και την ουσία. Μάς ενδιαφέρει όμως να παρακολουθούμε από κοντά και τους χειρισμούς του εχθρού, και τις λακούβες που πέφτει, και άλλα που μπορεί να χρησιμεύσουν στην ΤΕΛΙΚΗ ΔΙΚΉ ΜΑΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ. Γιατί θα δοθεί τόπος και γι αυτή σύντομα...

      Διαγραφή
    2. Δεν το λέω για σένα προσωπικά Ταύρε, αλλά έχω παρακολουθήσει αρκετά το διαδικτυο τον τελευταίο καιρό και βλέπω βρισιές από ανθρώπους που πιστεύουν ότι αν ψηφίσουμε ελέγχουμε τα πράγματα και νευριάζω, διότι μετά απο τόσα χρόνια και τόσες αποκαλύψεις δεν μπορείς να βρίζεις γιατί δεν ψηφίζουν καλά οι συμπατριώτες σου με δεδομένο ότι στις τελευταίες εκλογές είχες ένα τεραστίων διαστάσεων ποσοστό αποχής που μαζί με τα άκυρα ή λευκά πήγαινε το ποσοστό κοντά στο 46%. Πάντως από το 2019 και μετά προσπερνώ, από επιλογή, όλα τα άρθρα και τα σχόλια όσον αρχίζουν τα "γαλλικα" για τους Έλληνες περί εκλογών και ξεσηκώματος, αρκετά με όλα αυτά, έφαγα πολλά δακρυγόνα, ήμουν μάρτυρας της μαρφίν, ήμουν στους αγανακτισμένους, στο Μακεδονικό, διάβασα απίστευτες αθλιότητες από "ευρωπαίους" πως είμαι κλέφτρα και τρωω τα λεφτά τους για να ανέχομαι κάποια πράγματα πλέον.

      Υ.Σ. Μαθαίνω ότι οι "ευρωπαίοι" εταίροι (Θου Κύριε) αναρωτιούνται γιατί δεν ξεσηκωνόμαστε.... τους ενημερώνω ότι θα το κάνουμε όταν και εφόσον το θελήσουμε... άλλωστε είναι η σειρά τους μάλλον να βγουν μπροστά και εμεις, ίσως, οπισθοφυλακή, και να ευχαριστούν τον Θεό γιατί δεν θα τους μαχαιρώσουν πισωπλατα όπως αυτοι μαχαιρωνουν εμας αιώνες τώρα.

      Ελευθερία Αγωνιζομένη

      Διαγραφή
  3. Καλή σου ημέρα Κωστή μου! Βρε συ, ξεχνάς ότι η δημοσκόπηση έγινε μεταξύ των αναγνωστών του "Μακελειού". Ουσιαστικά, σκιαγραφείται το ποιοι διαβάζουν "Μακελειό". Αν η πρόθεση ψήφου των αναγνωστών του είναι αυτή, καταλαβαίνεις για ποιον δουλεύει ο Χίος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι ρε φίλε.. Ξέρουμε ότι τον Χίο δεν τον διαβάζουν συριζαίοι. Μπορεί λίγοι, από περιέργεια, και ίσως αυτοί να ρίξανε σύρμα και σε άλλους συριζαίους για την δημοσκόπηση, και αποφάσισαν να μπουν μέσα να το κάνουν μπάχαλο.
      Από την άλλη, όπως είπα και στον φίλο πανάνας πιο κάτω, υπάρχει μια πιθανότητα να είναι ψεύτικη η δημοσκόπηση, τρολλιά δηλαδή του Χίου, για να δει αντιδράσεις ή να αποσκοπεί σε κάτι άλλο που μάς διαφεύγει προς ώρας.
      Θα καταλάβουμε σύντομα τί παίζει νομίζω.
      Τα αφεντικά του εξωτερικού πάντως, νομίζω πως αποκλείεται να θέλουν τον τσίμπλα πάλι μόνο του και για τις πρέσπες2
      -με ΝΔ και Πασοκ μαζί..ίσως.

      Διαγραφή
    2. Μια υποψία παραπάνω για το ότι μπορεί να είναι τρολλιά του Χίου, αποτελεί και το ποσοστό Καζάκη. Ποσοστό που ανήκει στη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας χαχαχα.

      Διαγραφή
  4. φτιαχτο απο τον χιο ?!?

    http://enaasteri.blogspot.com/2023/05/dmt.html

    https://www.youtube.com/watch?v=d_9px6Lpdw8&t=215s

    https://www.oparlapipas.gr/2023/05/exei.html

    arketa asxoliethikame me to karoto enw ola pernane apo pisw porta


    kalimera /

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα boy μου!!!
      - Ναι, μπορεί να είναι και τρολλιά του Χίου. Δεν μπόρεσα όμως να καταλάβω ακόμα πού αποσκοπεί, αν είναι τέτοια.
      - Αφασία ο παπουλάκος και χύμα! χαχαχα

      Διαγραφή
  5. Και οι Μπιχλας-Χατζατζαρης μεσα;
    Εεεεεε ρε γλεντια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πάντως ο Χίος τελευταία δεν μας τα λέει καλά. Όταν βγήκε σε μία εκπομπή ένας αριστερός που το έπαιζε οπαδός του Κασιδιάρη και είπε "εγώ δεν θα κάτσω να περιμένω τι θα μου πει ο Κασιδιάρης να ψηφίσω, σκοπός είναι να μην βγει ο Κούλης οπότε θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ ", δεν είπε τίποτα ο Χίος. Αντί να τον σκυλοβρισει και να του πει ποιον συριζα ρε προδότη.
    Συν ότι από ότι είδα άρχισαν να τον ξανακαλουν σε εκπομπές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μά(λι)στα...
      Αυτό μού θυμίζει και το ύποπτο κόλλημα του προνιούς, ότι "οι κασιδιαρικοί θα ψηφίσουν σύριζα για να εκδικηθούν τον κούλη". Ξέρουν ότι αποτελεί μπούρδα ολκής, εκεί όμως.. επιμένουν. Κάτι βρωμάει...

      Διαγραφή
  7. Μητ@οτάκη GARGALIESAI??????????????

    https://www.facebook.com/100008208461075/videos/636225247956475

    KAΛΗΜΕΡΑ
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή