«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 19 Μαΐου 2023

Ο σπόρος της Επανάστασης

«Όταν διασώζεται η αλήθεια είναι το σαλπάρισμα τού σπόρου που πέφτει στην γη, στην διάνοια και στην καρδιά των ανθρώπων, για το ταξίδι τής επιστροφής στην Ιθάκη. Και δεν μπορεί παρά να φυτρώσει, για να αποδώσει καρπούς και άνθη»  Διονύσης Κλαδάς (Μποτίλια στο Πέλαγος)

 (Ευχαριστούμε πολύ τον Ηλία και τη Ζέτα που μάς έστειλαν το βίντεο)

12 σχόλια:

  1. Πατηρ παντων πολεμος.
    Η αναβαθμιση , βελτιωση , ανελιξη ειναι νομοτελεια της Ζωης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δείτε αυτό:

    https://esxatianasxesi.blogspot.com/2023/05/blog-post_104.html
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. https://www.el.gr/nea-taxh/tha-ypovathmisoyn-toys-anthropoys-sto/

    https://www.el.gr/ellada/aristera-i-dexia-mpainei-o-stayros-ta-15/ (100% pane gia notheia opws me tin gria poustra karaman ali )

    https://www.el.gr/ellada/kommata/yponoies-fili-gia-to-eklogiko-apotele/

    https://www.pronews.gr/perivallon/fysi/anisyxia-gia-tin-seismiki-drastiriotita-stin-zoni-tou-thanatou-tou-korinthiakou-kolpou-24-seismoi-se-24-ores/

    http://esxatianasxesi.blogspot.com/2023/05/blog-post_932.html (giati o katroygkalos ekane xarakiri se ayto to xroniko simeio )

    http://esxatianasxesi.blogspot.com/2023/05/blog-post_659.html (gia osoys den ikseran )

    https://esxatianasxesi.blogspot.com/2015/10/blog-post_444.html (kai episis pige sto israil ligo prin anakoinwthoyn ekloges kai , anefere anoixta thn apodoxi tou sxetika me thn analipsi eksousias apo ton WHO, thn desmeysi toy gia to aigaio kai ton ebro kai to poso kalo ekene to makedonia sta skopia .. )skefteite ...einai ola symfvnimena me ta sixamena .

    http://sinomosiologos.blogspot.com/2023/05/blog-post_44.html

    kaaaaaliiiimeeeeereeeees sygkratoymenoiii hahahhaha

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ. ΤΩΡΑ, ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥΣ..... ΟΣΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΗΔΗ.
      ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, ΟΤΑΝ Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ BRIGS;;;;;;

      ΔΗΜΗΤΡΗΣ

      Διαγραφή
  4. Θέλει τόλμη, αρετή, ευψυχία και δη Υπερτάτην Επιστημοσύνη Αρίστου των Αρίστων
    (και ως εκ τούτου) Ακαταδίωκτου Ειδικού Η ΑΛΗΘΕΙΑ,
    Πανθομολογουμένως ΚΑΛΗ ΣΠΟΡΑ ΘΕΟΔΩΡΗΤΩΝ ΣΠΟΡΕΩΝ

    https://apagoreuetai-group.blogspot.com/2023/05/o-o-v-booo-o.html

    N.B.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μποτίλια στο Πέλαγος19 Μαΐου, 2023 22:56

    Καταθέτω και εδώ σχόλιό που κατέθεσα στην ανάρτηση “Η ΠΕΝΑΡΑ” στο ιστολόγιο τού ΕργΔημΕΡΓ;
    Η ανάρτηση του ΕΡΓΔΗΜΕΡΓ με τίτλο “Η Πεννάρα” αποτελεί κατά την εκτίμησή μου το σημαντικότερο download από τα πεδία πληροφορίας, που συνάντησα στο διαδίκτυο στην διάρκεια τού τρέχοντος έτους, έστω κι αν αυτή αποκόμισε μέχρι στιγμής μόνον ένα σχόλιο στην σελίδα του, όπως άλλωστε συμβαίνει συχνά με υψηλής διαίσθησης επιγνώσεις, που είναι από την φύση τους απροσπέλαστες στην όποια κριτική.
    Ότι η συγκεκριμένη ανάρτηση έγινε με μόχλευση τής διαίσθησης τού αυθεντικού διαισθητικού Μάγου τού Ελληνικού διδικτύου, καταγράφηκε και από την δήλωσή του στο προοίμιο τής ανάρτησης, “Έλα καί δώρο αρθράκι εκτός προγράμματος! ". Πλην όμως, δεν πρόκειται για “δώρο αρθράκι” αλλά για πλουσιοπάροχη ευεργεσία μιας βαρβάτης αρθράρας, με την οποία ο Εργοδότης μάς ανοίγει για μια ακόμη φορά την αυλαία στον ουσιαστικό πυρήνα των εξελίξεων, αποκαλύπτοντας τον μητριαρχικό χαρακτήρα τής μεγάλης κλιμακούμενης πολεμικής σύγκρουσης, που αποτελεί τον υποτιθέμενο στερνό άσσο στο μανίκι των αρμαγεδωνιστών, πριν αυτοί σταλούν τελειωτικά στα αζήτητα.
    Η φωτογραφία, που περιλαμβάνεται στην ανάρτηση απεικονίζει το νεοενθρονισθέν ζεύγος τής μεγάλης Βρετανίας, ενώ αυτού προηγείται η μυστικοσύμβουλος τού θρόνου Πεννάρα. Ο νέος μονάρχης βαστάει την μεταλλική σφαίρα και το σκήπτρο, ως σύμβολα παγκοσμίου ηγεμονίας. Η Πεννάρα βαστάει ξίφος ανεστραμμένο και είναι φορτωμένη και με άλλους αποκαλυπτικούς συμβολισμούς.. Ο Εργοδότης αναφέρει κάποιες σχετικές πληροφορίες, ώστε να γίνει κατανοητό το δρώμενο:
    “Η Πεννάρα η Μορντώ (ήτοι, η γκόμενα με τη χατζάρα στην τελετή στέψεως) αυτή τη στιγμή είναι το νούμερο 2 στο κόμμα των Συντηρητικών – κι εννοείται, πως διεκδικεί την ηγεσία των Συντηρητικών, και επομένως την πρωθυπουργία (αν φάει σούτ ο Ινδός).......Επί της ουσίας, όμως, η Πεννάρα (Πηνελόπη-Μαρία το βαφτιστικό της) δεν είναι ένα απλό κομματόσκυλο, έστω καί υψηλόβαθμο· αυτή τη στιγμή τυγχάνει η ισχυρώτερη γυναίκα της αγγλίτσας! (Η βασίλισσα Καμήλα είναι, βεβαίως, παραπάνω απ’ αυτήν, αλλά «βασιλεύει, δεν κυβερνά» – δόγμα, που ισχύει από τον πρώτο μονάρχη της δυναστείας του Αννόβερου στην αγγλίτσα.)
    Γιατί;
    Διότι είναι η επικεφαλής του μυστικοσυμβουλίου του θρόνου!!!!! Δηλαδή, όλου του κράτους....".
    Κατά την ταπεινή μου γνώμη, οι συμβολισμοί τού δρώμενου, που απεικονίζονται στην εν λόγω φωτογραφία ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΚΤΕΝΟΜΕΝΑ, ΩΣ ΥΠΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛ ΣΕ ΜΙΑ ΥΣΤΑΤΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΑΡΜΑΓΕΔΟΝΙΣΜΟΥ, ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΚΝΕΙΟ ΑΣΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΤΡΕΧΟΝΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΦΙΑΣΚΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΠΕΙΡΑΣ. Εξ αρχής όμως δηλώνω, επειδή στόχος μου δεν είναι αυτά που γράφω να διακατέχονται από κενόδοξους παλικαρισμούς, ούτε και προσπαθώ να επιφέρω αισιόδοξες διαθέσεις που οδηγούν σε εφησύχαση, δεδομένου ότι ότι τέτοιες πρακτικές παροπλίζουν, αντί να ενδυναμώνουν τα αμυντικά ανακλαστικά μας, ότι η επερχόμενη σύγκρουση διαφαίνεται ζοφερή και μάλλον θα οδηγήσει την ανθρωπότητα στα όρια τους χείλους τής καταστροφής. ΤΟ ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗΣ ΜΟΡΦΗΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΖΗΤΗΜΑ ΖΩΗΣ Η ΘΑΝΑΤΟΥ. ΤΗΝ ΤΑΦΟΠΕΤΡΑ ΣΜΙΛΕΥΣΑΝ ΗΔΗ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΟΙ ΛΙΘΟΞΟΟΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΝΤΙΤΙΘΕΜΕΝΩΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ. Οπότε, κάποιος θα αποχωρήσει από την αρένα των συγκρούσεων μια για πάντα. Είτε η ανθρρωπότητα, τουλάχιστον με την μορφή που την ξέρουμε μέχρι σήμερα, είτε η καμπάλ. ΟΠΟΤΕ Η ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΡΑΓΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΚΒΑΣΗ ΜΙΑΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ ΜΕΧΡΙ ΕΣΧΑΤΩΝ.

    Συνεχίζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μποτίλια στο Πέλαγος20 Μαΐου, 2023 00:22

    Συνέχεια προηγούμενου...

    Το δεδομένο τής έντονης δρομολόγησης συμβόλων στην διαδικασία τής επιβολής τού αρμαγεδώνα πιστοποιεί, ότι η σύγκρουση είναι πολυεπίπεδη. Εάν λάβουμε υπ' όψει τον ρόλο που πραγματοποιεί ο παράγων “πληροφορία” στην διαμόρφωση τής ύλης και τής ενέργειας, υπό την έννοια, ότι αυτός δεν είναι μόνον καθοριστικός, αλλά και πρωτογενής, μπορούμε να διαπιστώσουμε, ότι όλα τα υπόλοιπα πεδία στα οποία διαμορφώνεται και εκδηλώνεται αυτή η σύγκρουση (όπως κάθε συμβάν εξέχουσας σημασίας εξ άλλου) όπως τα πεδία τής πολιτικής, τής πολεμικής τεχνολογίας, τής οικονομίας, των μυστικών υπηρεσιών και τής μαζικής προπαγάνδας, υπόκεινται στην κυριαρχία ενός υπερκείμενου πεδίου. Αυτό είναι η ενεργοποίηση και η διαμόρφωση των πεδίων πληροφορίας. Αυτά διαμορφώνονται έντονα με την κατάλληλη χρήση συμβόλων. Και η πλέον φορτισμένη χρήση τους γίνεται σε πλαίσια τελετουργιών. Τα σύμβολα δεν είναι αυτοκαθοριζόμενες οντότητες, αλλά μπορούν να προσλαμβάνουν ιδιότητες στην βάση τής ανθρώπινης διάθεσης, η οποία διοχετεύεται σε αυτά, είτε ατομικά, είτε σε συλλογικό επίπεδο. Όταν η διάθεση διοχετεύεται σκόπιμα σε κάτι ενεργοποιεί τον αιθέρα, καθότι ότι, ότι υπάρχει, υφίσταται ως ταλάντωση (κραδασμός) συγκεκριμένου μείγματος συχνοτήτων. Έχει δηλαδή συγκεκριμένη ψηφιακή, αριθμητική υπόσταση. Ο αιθέρας έχει την ιδιότητα να συντονίζεται αυτομάτως, δεδομένου ότι κάθε τι υπαρκτό έχει το αιθερικό του ισοδύναμο που το διέπει. Αυτή η διαδικασία περιγράφεται στον Διάλογο τού Πλάτωνος “Θεαίτητος” ή “Περί Επιστήμης” και κατονομάζεται ως “το κερί”. Επειδή ακριβώς το κερί είναι εξόχως εύπλαστο και ευχάρακτο, προσομοιάζεται στο εν λόγω Έργο με τον αιθέρα, ένεκα των ιδιοτήτων αυτού να μορφοποιείται αυτομάτως με την διαδικασία τού συντονισμού. Η αλληλουχία αιθέρος και διαμόρφωσης των πεδίων πληροφορίας δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί σε πραγματιστική – επιστημονική βάση. Όμως στον Θεαίτητο αποκαλύπτεται η διαδικασία τού φαινομένου με τον γνωστό Πλατωνικό τρόπο τής αλληγορίας. Ο Πλάτων την κατονομάζει ως “περιστεραιώνα”. Ο Άγγλος σύγχρονος βιολόγος Rupert Sheldrake, o οποίος είναι ο πατέρας τής θεωρίας των “Πεδίων Πληροφορίας”, κάνει επανειλημμένες αναφορές στα βιβλία του στα ταχυδρομικά περιστέρια, που μεταφέρουν μηνύματα από το σημαίο Α στο σημείο Β, που μπορεί να βρτίσκονται σε πολύ μεγάλη απόσταση μεταξύ τους, χωρίς να τους έχει μεταδώσει κάποιος την πορεία τής διαδρομής. (Στον συγκεκριμένη διαδικασία θα αναφερθώ προσεχώς σε κείμενο για τον “Θεα'ιτητο”, που έχω προαναγγείλει). Ο Rupert Sheldrake δεν κάνει μνεία τού Πλάτωνος στα βιβλία του. Κατά πόσο πρόκειται για κάποιον αναμολόγητο επιρρεασμό, ή για φαινόμενο συγχρονικότητας, δεν γνωρίζω. Για κάποιον όμως, όπως ο εν λόγω ερευνητής, που επιδιώκει με σύστημα να κολυμπάει στα πεδία πληροφορίας, τέτοιου είδους διαισθητικά downloads κάθε άλλο παρά μπορούν να εκπλήσουν.
    https://ia902806.us.archive.org/9/items/edgar_cayce_mega_collection/Rupert%20Sheldrake-Morphic%20Resonance_%20The%20Nature%20of%20Formative%20Causation.pdf
    Το δεδομένο, ότι τα σύμβολα ενεργοποιούν αποδίδοντας ισχυρότερα τις ιδιότητες κάποιων όντων, είτε αυτά είναι έννοιες, είτε διαδικασίες, από ότι μπορούν να το κάνουν τα συγκεκριμένα όντα καθ' εαυτά, έγκειται στην διαδικασία τής αφαίρεσης. Ένα σύμβολο αφαιρεί από την όλη γκάμα των συχνοτήτων ενός όντος όλες εκείνες τις συχνότητες, που θεωρήθηκαν στην διαδικασία τής θέσμισής του δευτερεύουσες, συμπυκνώνοντας τις κύριες. Έτσι, καθίσταται το σύμβολο πιο ευκίνητο κατά την διδικασία τού συντονισμού και τής μετάδωσης από ότι το ον που εκπροσωπείται, ακριβώς, επειδή η συγκρότησή του είναι σε ψηφιακή βάση αποκαθαρισμένη. Γι αυτόν ακριβώς τον λόγο είναι η ψηφιακή τεχνολογία πολύ περισσότερο αποδοτική από ότι η αναλογική. Ο Claude Shannon, που την ανακάλυψε κατ' εντολή τής εταιρίας Bell την δεκαετία τού 40, διαπίστωσε, ότι ένα ψηφιακό σήμα διαδιδόταν πολύ ευκολότερα από ότι ένα αναλογικό, διότι δεν ήταν φορτωμένο με παράσιτα.

    Συνεχίζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΥΡΙΑΝΩΝ ΨΕΥΤΙΚΩΝ, ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ, ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ.....
    ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ ΨΗΦΟ ΣΕ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΑΠΟ-ΚΟΜΜΑΤΑ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ....
    ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΦΟΡΟΥΝ ΜΑΣΚΟΥΛΑ, ΚΑΙ ΤΡΙΒΟΥΝ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΟ.
    ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ Η ΚΟΥΛΑ ΤΟΥΣ ΕΣΩΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΕ ΤΑ ΜΠΟΛΙΑ...
    ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΛΑΛΑΓΜΟΥΣ ΧΑΡΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΑ ΤΗΣ ΚΟΥΛΑΣ, ΤΟΥ AL666, KAI ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ, ΦΙΛΩΝΤΑΣ ΧΕΡΙΑ, ΠΟΔΙΑ, aaaaaaaaa[!!!!], ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΦΟΡΟ.
    https://scontent.fath5-1.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/347121804_1013819656692797_792364941509430395_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-7&_nc_sid=dbeb18&_nc_eui2=AeG-WBD5zN7QajooPJWO9yAT3pqgB5dWqEjemqAHl1aoSAv5Iby_-ihQIWgr93aYIL-PxaxCX9t4gdNdUgcwquhz&_nc_ohc=zumGKKRFQ3kAX-OZy5W&_nc_ht=scontent.fath5-1.fna&oh=00_AfCwS-GIe_PwfXnglLaqLFacjt-cOiytQ_Qsm5Q_WLNAbw&oe=646C64B0
    [ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΟΥΣ. ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΟΤΙΣΤΕΙ ΜΕ ΚΟΡΟΝΟΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΛΟΥ-ΚΑΚΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΦΥΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΙΣΑ;;;;]

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μποτίλια στο Πέλαγος20 Μαΐου, 2023 13:23

    Συνέχεια προηγούμενου...

    Πριν αναφερθώ στα σύμβολα τής φωτογραφίας, θεωρώ κεντρικό συμβολισμό στην διαδικασία τής στέψης, ότι αυτή έγινε 6 μήνες, 6 εβδομάδες και 6 ημέρες μετά τον θάνατο τής βασιλομήτορος.
    Το ξίφος που βαστάει η Πεννάρα είναι κλασσικό φαλικό σύμβολο. Επειδή αυτό είναι ανεστραμμένο, δηλώνει στύση. Το προσηλωμένο με στόμφο βλέμμα τής Πεννάρας στην λαβή του δηλώνει, ότι ο φαλλός είναι σούπερ ενεργοποιημένος και καταφθάνει στα οπίσθια τής ανθρωπότητητος κατ' εντολήν παγκοσμίου επιβολής, εφόσον προηγείται η βαστάζουσα τού φέροντος την υδρόγειο και το σκήπτρο.
    Το ξίφος είναι επιθετικό όπλο. Στα πλαίσια όμως ενός συμβολισμού ακραίας πολεμικής έξαρσης, όπως αυτή που κλιμακώνεται στην τρέχουσα φάση από την την αγγλική πολιτική, είναι ευνόητο ότι συνοδεύεται και από όπλα αμυντικού χαρακτήρα. Αυτά είναι σε επίπεδο συμβόλων οι χρυσόχρωμοι κλάδοι τού φυτού, που την στεφανώνουν στο καπέλο της και βρίσκονται στο μέρος των ώμων τού ενδύματος, συμβολίζοντας κράνος και θώρακα. Το φυτό που παριστάνεται είναι η φτέρη. Αυτή ονομάζετα στα αγγλικά fern. Ο όρος προέρχεται από την αγγλοσαξωνικό fearn, που σημαίνει φτερό (κατό το ελληνικό “φτέρη”). Η φτέρη συμβολίζει για τους αγγλοσάξονες, αλλά και για τούς άλλους λαούς τής βόρειας και κεντρικής Ευρώπης, την σεξουαλικότητα (βλέπε και ανεστραμμένο ξίφος), την γονιμότητα, αλλά και ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΝΗΡΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ.
    https://en.wikipedia.org/wiki/Fern_flower

    The Amazing Symbolism of Ferns – A Guide to Their Meaning
    https://subconsciousservant.com/symbolism-of-ferns/

    Πλην όμως στην Ελλάδα έχει καθιερωθεί η παροιμία “λαγός την φτέρη έτριβε, κακό τού κεφαλιού του). Ο Παναγής Λεκατσάς εξηγεί στο βιβλίο του “Η ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΑ”, ότι ο λαγός και το κουνέλι ήταν στην αρχαία εποχή σύμβολα συξουαλικότητας, λόγω των πολλών νεογνών που γεννάνε. Εξ ου και οι συμβολισμοί στο ψυχοφελές έντυπο των ΗΠΑ, που καθιέρωσε το ξεκίνημα τής σεξουαλικής ελευθεριότητας με τίτλο “διπλανό βόδι – πλάι βου”. Η εν λόγω περοιμία παραπέμπει με μια προφανή συγγχρονικότητα στην μαγικού χαρακτήρα χρήση τού βοτάνου, με στόχο τις σεξουαλικέςδόσεις, την γονιμική επενέργεια και την προστασία από δαιμονικές δυνάμεις.
    Πλην όμως, ο συνδυασμός ενεργοποίησης τής γονιμότητος σε συνδυασμό με δαιμονικής υφής σύμπραξη παραπέμπει σαφώς στην “βλαστική λατρεία” τής Μεγάλης Μητέρας, ή Λευκής Θεάς, ή Ίσιδος, ή Εκάτης, Αστάρτης. Σην Βλαστική Λατρεία επικεντρώνεται και ο βασικός συμβολισμός που προσδιορίζει την Πεννάρα, ως σύγχρονη μέγιστη “Λευκή Θεά” Αστάρτη, που είναι το έντονο πράσινο χρώμα τού ενδυματός της.
    Ο ΕργΔημΕργ τονίζοντας την ισχυρότατη θυλική ακτινοβολία τής πενάρας, ως θελκτική και αισθησιακή γυναίκα, μάς πληροφορεί, ότι είναι άκληρος και θερμή υποστηρικτής τού κινήματος ΛΟΑΤΚΙ, το οποίο προωθεί την γυναικεία ομολοφυλία. Στην συνέχεια ο ΕργΔημΕργ θα προβεί σε σημαντικότατους εντοπισμούς σχετικά με τα “άρενα” μέλη των σωματείων, κρυφών και φανερών, τής Αστάρτης. Δεν είναι τυχαίο, ότι το κίνημα των “οικολόγων”, που πρωθεί τις λεσβιακές σχέσεις μέσω μιας υποτιθέμενης χειραφέτησης των γυναικών, επέλεξε ως κύριο συμβολισμό το πράσινο χρώμα. Γι αυτό οι κατέχοντς Συνωμοσιολογία, επειδή γνωρίζουν, ότι αυτό το κίνημα, ενώ προβάλλεται ως δήθεν σύγχρονο, έχει αρχαϊκές ρίζες, ευρισκόμενο σε μόνιμη οργανική συνέχεια με το απώτερο παρελθόν στην συνολική πορεία τής ιστορίας, θεωρούν την δοτή και φρούδα “οικολογία” άκρως γερασμένη. Γι αυτόν δεν αποφαίνονται “Ιδού οικολόγρια”, αλλά “Ιδού η κωλόγρια”. Δεν είναι τυχαίο, ότι το κόμμα των “πράσινων” στην γερμανία είναι αιχμή των δυνάμεων, που χύνουν λάδι στην φωτιά.
    Η Πεννάρα, λοιπόν, όπως αποκαλύπτει το σύνολο των συμβολισμών τής φωτογραφίας, είναι η επικεφαλής ΤΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΑΜΑΖΟΝΩΝ, στην ηγεσία τής πλέον επιθετικής χώρας, που αυτήν την στιγμή έχει τεθεί επικεφαλής στην οργάνωση τού αρμαγεδωνικού σχεδιασμού στην Ουκρανία.

    Συνεχίζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μποτίλια στο Πέλαγος20 Μαΐου, 2023 15:12

    Συνέχεια προηγούμενου...

    Ότι η Παννάρα είναι ταυτοχρόνως και το νούμερο δύο στο κόμμα των συντηρητικών, είναι νάχαμε να λέγαμε. Μήπως υπάρχει πιο καθοριστική προδιαγραφή για τον συντηρισμό από την τελετουργική ομοφυλοφυλία; (Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων δηλώνω ότι αναφέρομαι αποκλειστά στην τελετουργική τοιαύτη, διότι οι όποιοι γενετήσιοι προσανατολισμού καθενός δεν με απασχολούν, ως ανήκοντες στην προσωπική σφαίρα). Ο φίλτατος Εργοδότης επισημαίνει, ότι η εν λόγω κυρία “τυγχάνει η ισχυρώτερη γυναίκα της αγγλίτσας! ", προσθέτοντας την εκπληκτικής σημασίας διαπίστωση ότι,”... το μυστικοσυμβούλιο είναι η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ εξουσία!...Κι εννοείται, έθνος καί κράτος χωρίς μυστικοσυμβούλιο ( = φυλετικό ιερατείο), είναι γιά τον γάϊδαρο καβάλα”. Μισό λεπτό όμως. Επί τού προκειμένου ο όρος “φυλετικό” έχει εκ των πραγμάτων διττή σημασία. Αφ΄ενός μπορεί να αναφέρεται στην φυλή και αφετέρου στο φύλο, άνδρας – γυναίκα καθώς και το λεγόμενο “τρίτο φύλο”. Ο όρος “φύλο” αποδίδεται στα αγγλικά από τον διαδυκτιακό μεταφραστή ως “tribe“αλλά ταυτοχρόνως και ως „sex“ „gender“. Με αυτόν τον εντοπισμό κατεβάζει ο Εργοδότης με ένα σμπάρο περισσότερα των δυο τριγώνια. Η φυλή των άγγλων έχει ως ανώτατη ηγεσία το ιερατείο των εχουσών θήλιο φύλο ΑΜΑΖΟΝΩΝ (από την “σιδηρά κυρία” θέιτσερ μέχρι την ξιφοφόρο Πεννάρα) ή τους έχοντες αλλοπρόσαλο φύλο (σύμφωνα με τον σύγχρονο ορισμό των gender, που επιμερίζεται σε transexuals ξυρισμένους, ή με γενεάδες, ή με γυναικείο στήθος,) καθώς και σε οπισθογεμείς λόρδους, ή μαύρους μάγους, όπως ο Αλάϊστερ Κρόουλυ, που περιγράφει τα προνόμια τής τελετουργικής ομοφυλοφιλίας στο βιβλίο τού νόμου.
    Επίσης γράφει ο οικοδεσπότης, ότι “Έπαθα πλάκα όταν το έμαθα, διότι ιστορικώς σε τέτοιες θέσεις βρίσκαμε πάντα άντρες”. Στην συνέχεια όμως θα περιγράψει, ότι τα αντίστοιχα επιτελεία ήταν όλοι έτσι παρασκευασμένοι, που ανταποκρινόντουσαν στις προδιαγραφές των ιερέων τής Αστάρτης και τής Εκάτης, που αυτοευνουχιζόντουσαν. Έτσι απαριθμεί τούς ευνούχους στις αυτοκρατορικές αυλές, τού ναΐτες ιππότες και άλλους γνωστούς για την εμμονή στο “ξινό” τρόφιμους ευαγών ιδρυμάτων. Χαρακτηριστικό γεγονός για αυτήν διαδικασία είναι η δωρεά άπό την στοά ενός αρχαίου αγαλματιδίου, που περίστανε ένα ανδρόγυνο, στον πρώην “μεγάλο διδάσκαλο” Τζατζόπουλο κατά την τελετή αποχώρησης λόγω ηλικίας.

    Συνεχίζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μποτίλια στο Πέλαγος20 Μαΐου, 2023 15:56

    Συνέχεια προηγούμενου...

    Πλην όμως ο Εργοδότης δεν παραμένει στις διαπιστώσεις, αλλά καταθέτει με σαφήνεια και την λύση. Γράφει σχετικά: “...Θα επιθυμούσα πολύ μιά συνάντηση μαζί της, αλλά μόνον αν είχα το αντίστοιχο αξίωμα με το δικό της γιά την Ελλάδα. (Προεδρεύων του φυλετικού μας ιερατείου, παναπεί.) Δυστυχώς, δεν το έχω. Αν το είχα, πολλά πράγματα θα έμπαιναν στη θέση τους· όπως πχ γιά το ποιός είναι το αφεντικό σε ποιόν – κι αν τελικώς η ανθρωπότητα χρειάζεται ολωσδιόλου αφεντικά....”.
    Αυτός ο εντοπισμός μπορεί να ηχεί ανδροκρατικά και πατριαρχικά, όμως κάθε άλλο παρά έχουν τα πράγματα έτσι. Ο Εργοδότης ξεκαθαρίζει, ότι δεν καταφέρεται ως πρόσωπο, αλλά ως υποθετικός Προεδρεύων τού φυλετικού μας ιερατείου. Εδώ ενεργοποιείται συνειδητά ένας θεσμός, ως αντιδιαμετρικά αντίπαλος ενός άλλου. Πρόκειται για δυο ιερατεία ευρισκόμενα σε σύγκρουση ζωής και θανάτου. Αυτό, που ενεργοποιεί τον Ηρωϊσμό, σε ρήξη με αυτό, που ενεργοποιεί τα τέρατα. Επικαλείται δηλαδή ο Οικοδεσπότης τον ρόλο του ως Ιερεύς τού Καλού στα πλαίσια μιας διδικτυακής ιερουργίας. Οπότε με αποφασιστικότητα τον συνδράμουμε γονυπετείς, όλοι, αποθνήξαντες, ευρισκόμενοι εν ζωή και μελλοντικώς επερχόμενοι, όσοι αναγνωρίζουμε την ενεργό αυθεντία αυτού τού Ιερατείου και τής σωτήρειας αποστολής του, ενθέρμως συμμετέχοντες στις ιεροπραξίες του, με ταπενότητα καρδίας και υψηλό φρόνημα.
    Το γεγονός, ότι το αντίπαλο ιερατείο θέτει σε κίνηση μεγαλεπίβαλους συμβολισμούς, τεκμηριώνει την μεγάλη σημασία τους στην διεξαγωγή τής σύγκρουσης. Ο ΕργΔημΕργ, ως άξιος χειριστής των συμβόλων, μάς αποκαλύπτει, ότι εμείς οι ταπεινοί επισκέπτες τής σελίδας του μπορεί να μην διαθέτουμε όπλα τεχνολογίας αιχμής, αλλά η πρόσβαση στα σύμβολα από την μεριά μας μπορεί να αποβεί ισχυρότερη και αποδοτικότερη από αυτήν της καμπάλ. Ο πόλεμος αυτός διεξάγεται πρωτίστως στην σφαίρα τής συνείδησης. Και η ετοιμότητα και η εγρήγορση τής σύνολης ανθρωπότητας είναι αυτές, που θα κρίνουν την τελική έκβαση.
    Αυτοί που έβαλαν την Πεννάρα να εγείρει το ξίφος, ξεχνάνε μια λεπτομέρεια. Δεν είναι ούτε τα τσίγκινα σωβρακάκια, ούτε οι ψεύτικοι φαλοί το όπλο όσων αγωνίζονται για την απελευθέρωση τής ανθρωπότητος, αλλά ο Μανικός Έρως για τον Θρίαμβο τής Αληθείας, που εμφυσούν οι καταβολές των Ελλήνων, των Ρώσων, των Ιρλαδών, των μονοθεϊστών Εβραίων, των απογόνων των ιερουργησάντων Μάγιας, Θιβετιανών, Ινδών, Κινέζων, Αράβων, Ερυθροδέρμων και λοιπών Πνευματικών Ανθρώπων, που οδήγησαν και οδηγούν τούς λαούς και τα έθνη στην ανατροπή τού άρχοντος τού κόσμου τούτου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή