«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 5 Ιουνίου 2023

Τα αμεριΚλανάκια μού έφτιαξαν τη μέρα - διαβάστε να γελάσετε

 

Το σχέδιο της Δύσης για διάλυση της Ρωσίας σε... 43 κράτη!

Η σύγκρουση στην Ουκρανία θα μπορούσε να κλιμακωθεί και να εμπλακούν Αμερικανοί στρατιώτες στο ουκρανικό έδαφος, εκτός εάν το Κίεβο και οι σύμμαχοί του καταφέρουν να νικήσου» τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν και τα ρωσικά στρατεύματα δήλωσε ο Αμερικανός γερουσιαστής Λίντσεϊ Γκράχαμ, γνωστός για τις αντι-ρωσικές του θέσεις.

Αναδύεται μάλιστα ένας σχεδιασμός στην Δύση για πλήρη διάλυση της Ρωσίας σε…. 41 χώρες! Αυτός είναι ο πραγματικός στόχος του πολέμου στην Ουκρανία. Κάτι το οποίο θα γίνονταν ακόμα κι αν η Ρωσία δεν αντιδρούσε και ανεχόνταν την ΝΑΤΟϊκή παρουσία στην Ουκρανία χωρίς να επέμβει.

«Θέλω να τελειώσει ο πόλεμος στην Ουκρανία με ήττα του Β.Πούτιν. Εάν δεν το κάνετε, θα συνεχιστεί, ο πόλεμος και θα έχουμε μια σύγκρουση μεταξύ του ΝΑΤΟ και της Ρωσίας και τα στρατεύματά μας θα εμπλακούν», είπε ο Γκράχαμ από το βήμα της Γερουσίας.

Οι δηλώσεις του Γκράχαμ έρχονται σε αντίθεση το νομοσχέδιο που διαπραγματεύθηκαν ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν και ο Πρόεδρος της Βουλής Κέβιν Μακάρθι, με βάση το οποίο θα αυξηθεί το ανώτατο όριο του χρέους των Ηνωμένων Πολιτειών με αντάλλαγμα περιορισμένες δημοσιονομικές μεταρρυθμίσεις.

Ο Γκράχαμ επέκρινε το νομοσχέδιο για τις πιθανές επιπτώσεις του στη στρατιωτική ετοιμότητα, καθώς και για την έλλειψη χρηματοδότησης για την Ουκρανία.

Ο πόλεμος στην Ουκρανία έδωσε αφορμή στη Δύση να προωθήσει τον «πραγματικό στόχο» της που είναι η «διάσπαση της Ρωσίας» ή η «λήθη της Ρωσίας από τον παγκόσμιο χάρτη».

Όλο και περισσότεροι στην Δύση θα ήθελαν την διάλυση της Ρωσίας ώστε οι ΗΠΑ να μπορούν ανενόχλητες να ηγεμονεύουν τον πλανήτη, καθώς ακόμα την Κίνα την θεωρούν υποδεέστερη δύναμη επειδή δεν διαθέτει ένα τρομακτικό πυρηνικό οπλοστάσιο όπως διαθέτουν οι Ρώσοι.

Πολλές δυτικές ελίτ υποστηρίζουν ανοιχτά την κατάρρευση της Ρωσίας.. (από κοντά κι η Κούλα..)

Αυτές οι φωνές γίνονται όλο και περισσότερες κάθε φορά που υπάρχουν ρεαλιστικές προτάσεις για ειρηνική διευθέτηση των ζητημάτων μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας.

Όπως αναφέρει το Executive Intelligence Review (EIR) σε ανάλυσή του (που εδρεύει στην Ουάσιγκτον), η διάλυση της Ρωσίας ήταν η βρετανική αυτοκρατορική πολιτική για αιώνες.

Τώρα όμως η Δύση «χρησιμοποιεί την Πολωνία, την Ουκρανία και τα κράτη της Βαλτικής, ειδικά, ως εξωτερικό πολιορκητικό κριό κατά της Ρωσίας (Τσαρική, Σοβιετική ή σημερινή Ρωσική Ομοσπονδία εξίσου), ενώ ταυτόχρονα υποδαυλίζει και εξοπλίζει εθνοτικές και περιφερειακές εξεγέρσεις στο εσωτερικό της Ρωσίας.

Η επιχείρηση βασίζεται στην αναληθή ιστορικά υπόθεση ότι η Ρωσική Ομοσπονδία, όπως και η Σοβιετική Ένωση πριν από αυτήν, δεν ήταν ποτέ και δεν μπορεί να είναι παρά μια επεκτατική αυτοκρατορία, που καταπιέζει τον πληθυσμό της ( 🤣 ) και απειλεί τους γείτονές της.

Αποκλείει την πραγματικότητα ότι μια μεγάλη, πολυεθνική χώρα μπορεί να υπάρξει και να προοδεύσει.
Αποκλείεται η αρχή της αμοιβαίας επωφελούς συνεργασίας μεταξύ γειτονικών χωρών».

Ουσιαστικά, η θεμελιώδης αρχή αυτών των ακραίων απόψεων είναι ότι εάν δεν διαλυθεί, η Ρωσία θα συνεχίσει να απειλεί τον υπόλοιπο κόσμο.

Βασικά θα απειλεί την ηγεμονία των ΗΠΑ, που de facto και de jure θεωρείται ως κάτι… θεάρεστο.

Η υπηρεσία CSCE της κυβέρνησης των ΗΠΑ παρουσίασε μία ανάλυση με τίτλο «Αποαποικιοποίηση της Ρωσίας: Μια ηθική και στρατηγική επιταγή» 😂

«Η Δύση πρέπει επίσημα να αναγνωρίσει «την ανεξαρτησία και τη κυριαρχία των ακόλουθων κρατών των αυτόχθονων πληθυσμών και των αποικιακών περιοχών: Ταταρστάν, Ίνγκρια (ιστορική περιοχή στα βορειοδυτικά της Ρωσίας, συμπεριλαμβανομένης της σημερινής περιοχής της Αγίας Πετρούπολης), Μπασκορτοστάν, Καρελία, Μπουριατία, Καλμύκια, Δημοκρατία της Βαλτικής (Königsberg, Ανατολική Πρωσία), Κόμι, Τσερκεσία, Σιβηρία, Ουράλια, Δημοκρατίες του Ντον, Τίβα, Κουμπάν, Νταγκεστάν, Ομοσπονδία του Ειρηνικού (Εδάφιο Primorsky και περιοχή Amur), η Μόσχα Δημοκρατία, Erzya Mastor στην επικράτεια της Μολδαβίας, Sakha, Pomorie, Chuvashia, περιοχή Chernozyom, Mordovia, περιοχή Volga, Khakassia, Udmurtia, Tyumen Yugra, Mari El, Altai, Ingushetia, κ.λπ.».

Η Διακήρυξη επιβάλλει επίσης τον σχηματισμό «Εθνικών Μεταβατικών Κυβερνήσεων/Διοικήσεων» και τα περιφερειακά κοινοβούλια να διακηρύξουν την κρατική κυριαρχία και να ξεκινήσουν διακοινοβουλευτικές διαβουλεύσεις σχετικά με έναν μηχανισμό απόσχισης από τη Ρωσική Ομοσπονδία και συντάγματα που πρέπει να προετοιμαστούν.

Βασικά μιλούν για μία «μετα-Ρωσική» ουτοπία με 43 νέες «χώρες» που βρίσκονται εντός της Ρωσικής Ομοσπονδίας.


 

Για την Δύση η Ρωσία είναι ένα αποτυχημένο κράτος ( 😆 😅 😂 🤣 )που ακολουθεί μια πολιτική εθνικής και γλωσσικής ομογενοποίησης και αρνείται οποιαδήποτε εξουσία στις 83 δημοκρατίες και περιοχές της χώρας.

Ο αρθρογράφος Casey Michel υποστηρίζει, «Η Δύση πρέπει να ολοκληρώσει το έργο που ξεκίνησε το 1991 (διάλυση της ΕΣΣΔ). Πρέπει να επιδιώξει την πλήρη αποαποικιοποίηση της Ρωσίας».

Ο βραβευμένος με Νόμπελ και πρώην πρόεδρος της Πολωνίας Λεχ Βαλέσα ( ο πράκτορας της CIA 😆) έχει υποστηρίξει την απόσχιση των «60 λαών που αποικίστηκαν από τη Ρωσία», έτσι ώστε η Ρωσία να περιοριστεί σε μια χώρα περίπου 50 εκατομμυρίων κατοίκων σε αντίθεση με μια χώρα των 140 εκατομμυρίων που είναι σήμερα!

Σε αυτό το πλαίσιο, μπορεί κανείς να θυμηθεί ότι το 1997, ο πρώην σύμβουλος εθνικής ασφάλειας των ΗΠΑ Zbigniew Brzezinski (βλ.Διόδοτο)είχε επίσης συστήσει τη διάσπαση της Ρωσίας σε τρεις δημοκρατίες «χαλαρά συνομοσπονδιακές».

Ο Christopher McCallion, μέλος στο think-tank «Defense Priorities», προβαίνει σε δύο διαπιστώσεις.

Πρώτον, αμφιβάλλει για τα γεωστρατηγικά οφέλη για τις ΗΠΑ εάν η Ρωσία καταρρεύσει.

«Εάν μια σειρά από νέα κράτη επρόκειτο να αυξηθούν στην αχανή, πλούσια σε πόρους, αλλά αραιοκατοικημένη Ανατολή της Ρωσίας, θα γίνονταν πιθανώς δορυφόροι της Κίνας.
Αντίθετα, μια ενοποιημένη Ρωσία μπορεί να αποσπάσει μέρος της στρατηγικής προσοχής του Πεκίνου μακριά από τον Ειρηνικό».

Δεύτερον: «Η πατερναλιστική παρόρμηση να διαλύσουμε τη χώρα κάποιου άλλου θα μπορούσε να ανατινάξει την ταπεινή πολυεθνική μας αυτοκρατορία δηλαδή τις ΗΠΑ.
Τι θα γινόταν αν η Κίνα ή η Ρωσία προσπαθούσαν να μας κάνουν να επιστρέψουμε το μισό Μεξικό που προσαρτήσαμε πριν από λίγο καιρό – συμπεριλαμβανομένης της Καλιφόρνιας, που τώρα είναι η τέταρτη μεγαλύτερη οικονομία στον κόσμο;».

 

pronews.gr

Σημ. Διόδοτου : Οι σημειώσεις χρώματος πορτοκαλί και τα emoji είναι δικά μας.

 

17 σχόλια:

  1. Αυτά από το ΛΟΑΤΚΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ.
    Αμερικλανάκια ΟΡΜΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΙΣΘΕΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και δεν φοβούνταν μηοως και οι Ρώσοι βοηθήσουν σε διάσπαση των Ηνωμένων πολιτειών και Βασιλείου; λέω εγώ τώρα

    Ελευθερία Αγωνιζομενη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το τεχνητό κράτος των ΗΠΑ πρέπει να διαιρεθεί.
    Πρόκειται για επιχείρηση με την μορφή του ομοσπόνδου κράτους.
    Προέκυψε από την βρετανική εταιρεία Δυτικών Ινδιών, την αντίστοιχη ολλανδική αλλά κ την σουηδική.
    Κάποιοι αστερίσκοι από την αστερόεσσα πρέπει να μετακομίσουν σε μικρότερες αστερόεσσες.
    Ελευθερία στην Χαβάη!
    Άγγελος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελευθερία στην Αλ@ξ@νδρ@@π@λ@ που χάσαμε χωρίς έστω κι ένα τυπικό ''συνωστισμό''!!!!

      Ν.Κ.

      Διαγραφή
    2. Σωστός! Ο μισθοφορικός στρατός της Νέας Υόρκης ή JuYork, οιωνεί κατοχική δύναμη.
      Ο Στάλιν επεδίωξε αμέσως μετά τον πόλεμο να καταστήσει την Αλεξανδρούπολη σε σοβιετική βάση.
      Τώρα χώρος υποδοχής του πανάκριβου αμερικανικού φυσικού αερίου LNG για την τροφοδοσία γενικώς των Βαλκανιών.
      Ο διευθυντής της CIA, ιρλανδικής καταγωγής Μπερνς, προχθές κατόπτευσε την περιοχή.
      Άγγελος

      Διαγραφή
  4. Σε πρώτη φάση ας αναγνωρίσουμε τα κράτη των Σιού, Απάτσι, Ναβάχο, Λακότα, Τσερόκι, Τσεγιέν κλπ κλπ κλπ.... Τα εδάφη 574 φυλών, αναγνωρίζει επισήμως το κράτος των ΗΠΑ, ότι "αποικίστηκαν" (= γενοκτονήθηκαν) στο έδαφός του.

    Όοοοοταν τελειώσει επιτυχώς αυτό το "πρότζεκτ", συζητάμε και για τους Ρώσσους.


    μνκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γελαμε, αλλα αν δεν σφιξει λιγο παραπανω τα λουρια ο κοντος θα εχει τετοιες "οχλισεις"

    ΛΟΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άλλοι πάλι λένε πως τη μέρα του Τσάρου την έφτιαξε Η Τιμητική Διάκριση Συνεργάτη Του...

      https://www.ertnews.gr/eidiseis/diethni/tsetsenia-o-kantirof-vraveyse-ton-eayto-tou-gia-ti-symvoli-tou-stin-pyriniki-fysiki/

      Ν.Κ.

      Διαγραφή
  6. Barak Obama

    Αυτός ο μπάσταρδος υπεύθυνος για 8 πολέμους και για το θάνατο/καταστροφή 4.000.000 ανθρώπων είναι αυτός που καταστρέφει τη ζωή σας .
    Ο άνθρωπος πίσω από τον Davos Forum και ο πραγματικός πρόεδρος των ΗΠΑ σήμερα-- Ο σατανιστής Barak Obama ΘEΛΕΙ ΤΏΡΑ ΝΑ ΚΛΕIΣΕΙΣ ΤΟ ΣΤOΜΑ ΣΟΥ και να καταστρέψει όλα τα ανεξάρτητα μέσα ενημέρωσης

    https://rumble.com/v2px5qg-wef-partners-with-obama-to-activate-secret-govt-censorship-executive-order.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Μπάρακ Χουσεΐν Ομπάμα εγενήθη στην Χαβάη το 1961 σε μια παρά φύσιν ένωση.
      Ο πατέρας του από την φυλή των Λούο της Κένυας κ η μητέρα του λευκή από Κάνσας.
      Εκείνη την εποχή αυτή η επιμειξία ήταν απαγορευμένη.
      Πρόεδρος από επιλογή των Εβραίων, που είχαν στο σχέδιο μαύρο πρόεδρο.
      Άγγελος

      Διαγραφή
  7. Εμφιετζόγλου:
    «Θα συνεργαστούμε με οποιοδήποτε κόμμα στην Βουλή για να γίνει κυβέρνηση»

    https://edolio5.blogspot.com/2023/06/on-air-2-3.html

    μνκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε μα@ακα δεν μπορώ άλλο τις συνομωσίες των χατζαρων , παντού βάζουν το κλωνί τους, δεν την παλεύω πια την φάση, Τ.θ.

      Διαγραφή
    2. Αδερφε αυτο ειναι, για εδω τον δυτικο κοσμο....

      ΛΟΚΙ

      Διαγραφή
  8. ΛΙΝΤΣΕΥ ΓΡΑΧΑΜ ,ΓΝΩΣΤΟ ΕΡΠΕΤΟ ,ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ .
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ,ΤΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΑΠΕΛΑ ,Η ,ΕΑΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΝΤΑΜΠΛ Η ΚΛΩΝΟ .
    ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΡΠΕΤΟ ,ΤΟΝ ΜΠΡΕΖΙΝΣΚΙ .
    ΑΥΤΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΘΗΚΕ ,ΚΑΡΓΑ ΑΝΤΙ ΡΩΣΙΚΟΣ ,ΔΙΟΤΙ ΤΟΥΣ ΞΕΦΥΓΕ Η ΡΩΣΙΑ .
    ΕΙΠΑΜΕ :
    ΜΑΡΤΙΟΣ 2017 ΡΟΚΦΕΛΕΡ
    ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2017 ΜΠΡΕΖΙΝΣΚΙ
    ΜΑΙΟΣ 2017 ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ .
    ΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ D.C ,EINAI KΛΕΙΔΑΜΠΑΡΩΜΕΝΟ
    ΤΟ ΚΡΑΤΙΔΙΟ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛ ,ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΠΕΟΝ .
    ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Η ΚΑΜΠΑΛ .
    ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΤΙΖΕΙΣ ΑΝΩΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩΓΙΑ .
    ΟΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΣΟΥΝΑΚ ΚΑΙ ΤΡΥΝΤΩ ΚΑΙ ΜΑΚΡΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΑΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΙ .
    Ο ΜΠΑΜΙΑΣ ΗΤΑΝ ΕΓΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ .
    ΘΕΙΑ ΤΟΥ Η ΜΕΡΚΕΛ .
    Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 4 ΚΟΡΕΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ .
    ΤΣΟΥΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ .
    Ο ΜΠΑΜΙΑΣ ΕΧΕΙ ΕΚΤΕΛΕΣΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΠΙΚ ΜΑΙΚ ΤΟ ΙΔΙΟ .
    Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΓΗΙΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ .
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ,ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΗ Η ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΚΑΜΠΑΛ ,
    ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΚΛΗΘΗ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΖΗΜΙΑ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ .
    ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΦΑΝΗ ,ΤΙ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΕΧΕΙ Η ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΟΥΣΑ ΚΑΜΠΑΛ .
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ,ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΚΑΤΑΤΖΙΔΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ,
    ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΤΡΟΜΑΖΗ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΟΥΔΕΣ .
    ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΑΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ,
    ΧΑΖΑΡΟ ΝΑΖΟ ΚΡΑΤΟΣ ,ΘΑ ΠΑΨΗ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ .
    ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ,ΟΤΙ Η ΚΑΜΠΑΛ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ,ΜΠΟΡΕΙ ,
    ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΕΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΡΟΧΑΛΙΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΣΑΛΙΑ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ .
    ΟΥΤΕ ΛΕΥΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ,ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΕ ΣΤΟΥΝΤΙΟ .
    ΟΥΤΕ ΤΖΟ ,ΟΥΤΕ Ο ΚΑΜΑΛΟΣ ,ΟΥΤΕ Η ΚΑΜΗΛΑ .
    ΜΟΥΦΑ ΟΛΟΙ .
    ΟΥΤΕ ΠΕΝΣ ,ΟΥΤΕ ΝΤΕ ΣΑΝΤΙΣ .
    ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗΗΗΗΗΗ ! ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΣΚΙΣΕΤΕ ΤΑ ΚΑΛΤΣΟΝ .
    ΣΤΙΣ ΠΕΔΙΑΔΕΣ ΤΗΣ ΧΑΖΑΡΙΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΤΑΦΟΣ ΤΟΥΣ .
    ΕΠΙΣΗΜΑ ,ΕΧΕΙ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕΙ ΤΟ ΧΑΖΑΡΟ ΜΑΦΙΟΖΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ .
    ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ .
    ΣΕΙΡΑ ΕΧΕΙ Η ΙΑΠΩΝΙΑ ,Η ΤΑΙΒΑΝ ΚΑΙ Η ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ .
    ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΑΠΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ,
    ΠΛΑΝΑΤΑΙ ΠΛΑΝΗΝ ΟΙΚΤΡΑΝ .
    ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΟΠΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ
    ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ ΓΙΟΚ .
    ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ ,ΚΑΛΟΥ ΚΑΚΟΥ ,ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΩΤΟΑΣΠΙΔΑ ,
    ΓΙΑΤΙ Η ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΗ .
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΑ ΧΑΖΑΡΟ ΠΑΠΑΓΑΛΙΑ ΤΩΝ ΜΜ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ .
    ΤΙ ΤΡΟΜΟ ΘΑ ΕΧΟΥΝ .
    ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΒΡΕ ,ΠΟΥΝΤΗ ;;
    ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΙ ,ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥΣ
    ΣΤΗΝ ΧΑΖΑΡΙΑ .
    ΜΙΣΘΟΣ ,ΜΠΟΝΟΥΣ ,ΡΕΠΟ ,ΑΣΦΑΛΙΣΗ ,ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΗΛΙΑΣ ⚡⚡⚡05 Ιουνίου, 2023 23:50

    ΟΙ ΧΑΖΑΡΙΚΕΣ ΠΡΩΚΤΟΤΡΥΠΙΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΣΑΞΕΙ ΣΤΟΥΣ ΨΕΚΑΣΜΟΥΣ.
    Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΠΑΛΙ ΤΟΞΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ.
    ΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΝΑΤΟΙΚΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ, ΟΙ ΥΠΟΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΤΕΗΛ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΟΓΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΦΟΡΑΝΕ ΦΟΥΣΤΑΝΙΑ.
    ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΑΝΤΡΕΣ ΜΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ, ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΑΝΑΜΕΤΡΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΨΕΚΑΣΕΤΕ ΣΤΑ ΙΣΙΑ, ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΕΡΟΣ.
    ΕΛΑΤΕ ΚΑΤΩ ΣΤΗ ΓΗ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΜΠΟΥΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΛΩΤΣΙΔΙΑ ΘΑ ΦΑΤΕ.
    ΕΙΣΤΕ ΧΑΖΑΡΟΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΦΟΡΑΤΕ ΦΟΥΣΤΑΝΙΑ, ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ.

    ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ, ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΥΛΙΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ.
    ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΒΛΕΠΑΜΕ ΣΠΟΥΡΓΙΤΙΑ, ΧΕΛΙΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ, ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΟΤΣΙΦΙΑ , ΚΑΡΑΚΑΞΕΣ ΚΑΙ ΚΟΡΑΚΙΑ, ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ;
    EXOYN XAΣΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΤΟΥΣ; ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ; ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΟΛΥΣΜΕΝΑ ΣTA BOYNA ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΕΚΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΡΟΦΗ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ; ΔΙΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΙ; ΤΑ ΑΠΩΘΟΥΝ ΟΙ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΕΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ; ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΠ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;
    TA EXETE KANEI ΟΛΑ ΠΟΥΤΑΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή