«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 28 Ιουλίου 2023

Ήταν όπως και σήμερα, Παρασκευή 28 Ιουλίου του 2017 ...

 

Άντε βέβαια.. μετά από όσα ζήσαμε αυτές τις ημέρες, να βρεις το κουράγιο να γιορτάσεις τα γενέθλια του μπλογκ σου..

...Όχι Όχι... μην πει κανείς την απαράδεκτη φράση του Λιβάνιου! Ούτε η λήθη θα νικήσει, ούτε τα λαμόγια. Θα δουν τί τούς έχουμε κι εμείς για μετά...

Όμως θα προτιμήσω εφέτος, τούτο το σκληρό καλοκαίρι, να παιχτεί για τα γενέθλια του Διόδοτου, αντί κάποιο πάρτυ τραγούδι, να παιχτεί μια μπαλάντα που έχετε ακούσει αρκετές φορές στο μπλογκ μας. Η πιο αγαπημένη μου ερωτική μπαλάντα, σε live εκτέλεση από τον γίγαντα Greg Lake.

Nα μάς χαίρεστε αγαπητοί αναγνώστες!

 

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ 



[ Άλλη μια υπέρτατη ακουστική απόλαυση από την θρυλική progressive rock μπάντα Emerson, Lake & Palmer, ΕΔΩ ]


 

Αυτή ήταν η πρώτη μας ανάρτηση στις 28/7/2017 :

Νάξος 30/6/2017 έως 2/7/2017 

Απολαύστε την περιήγηση με το φωτογραφικό λεύκωμα. 


 


73 σχόλια:

  1. MΕΓΑΛΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ !!!! ΠΑΝΤΑ.....https://youtu.be/ZYc6HFfcztk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΗAPPY BIRTHDAY !!!!!
      Eυχαριστώ boy μου, ΝΑ 'ΣΑΙ ΚΑΛΑ!!!

      Διαγραφή
  2. Να τα χιλιάσει το blog αγόρι μου πάντα με εσένα τον γίγαντα στο τιμόνι να μας φωτιζεις με τις αναρτήσεις σου και ναχεις πάντα την υγειά σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάς λείπεις ρε boy! μάς λείπεις!
      Φιλιάαααα!!!
      Ευχαριστώ!!!

      Διαγραφή
  3. Χρόνια Πολλά στο ιστολόγιο του Κώστα, τον δημιουργικό χώρο έκφρασης ενός ευγενούς, ανιδιοτελούς και σπάνιας καλοσύνης ανθρώπου. Φώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε Φώτη ευχαριστώ,
      ψάχνω αυτή τη στιγμή να δω που άφησα το φωτοστέφανο 😇

      Διαγραφή
  4. Ο μικρός μας μεγάλος Διόδοτος έγινε πλέον 6 ετών!
    Μπαρουτοκαπνισμένος κι ανδρειωμένος, ανατράφηκε στον υπέρ του Έθνους Αγώνα, παλεύοντας τίμια κι αντρίκια.
    Αγαπημένε μου φίλε και συναγωνιστή Κώστα, εις έτη πολλά κι ευλογημένα! Είθε το ιστολόγιό σου να έχει μακρότητα ετών και να πλέει πάντα ασφαλώς στο ταραγμένο πέλαγος της ελληνικής πραγματικότητας. Είθε ο μικρός μας μεγάλος Διόδοτος να είναι πάντα το ασφαλές καταφύγιο των Ελλήνων! Γένοιτο!
    https://youtu.be/1qO_KEicuQA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Διός Κούρος28 Ιουλίου, 2023 20:43

    Εύχομαι στον ΔΙΟΔΟΤΟ Χρόνια Πολλά με Ευημερία, Ηρεμία, Φρόνηση, Πραότητα, Ανδρεία, Σωφροσύνη, Εγκράτεια, Δικαιοσύνη, Μεγαλοψυχία, Ελευθερία και ΑΓΑΠΗ.

    Όσο αφορά την πρώτη σου ανάρτηση, η φωτογραφία με το "τρελό καραφλό" αγόρι με τα γυαλιά ηλίου, που φαίνεται να ξεπετάγεται στο κάτω μέρος της φωτογραφίας, μπροστά απο το ναό, είναι όλα τα λεφτά !!! Τρέλα χαχαχα.

    Έυχομαι αυτο το τρελό αγόρι να είναι πάντα καλά για να συντηρεί τον ΔΙΟΔΟΤΟ και να δίνει ΕΛΠΙΔΑ στην ΠΑΤΡΙΔΑ.

    Έρρωσθε

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το τρελλό καραφλό αγόρι έχει πολλούς φίλους τώρα. Μαζί θα κάνουμε τη διαφορά, μαζί θα αναστηλώσουμε την πατρίδα.

      Να είσαι καλά φίλε μου Διός Κούρε!

      Διαγραφή
  6. Χρόνια πολλά, ευλογημένα, αγωνιστικά, με πολλή ΜΕΤΑΝΟΙΑ!
    Δεν θα χαθούμε! Θα νικήσουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου Μιχάλη σε ευχαριστώ!!!
      Όποιοι ορέγονται ελληνική γη με την όρεξη θα μείνουν!
      Τους χαιρετισμούς μας στην αγωνιστική Κάλυμνο!

      Διαγραφή
  7. Χρόνια πολλά καί αγωνιστικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θενκς boy μου!!!
      Να είσαι πάντα καλά να βαράς στο ψαχνό, εκεί στο βασίλειό σου στο τουίτερ.

      Διαγραφή
  8. Χρόνια πολλά ,και πάντα μπροστάρης στίς επάλξεις,με δύναμη και αγωνιστικότητα!!χρόνια πολλά Διόδοτε ,να εισθε ολοι καλά Διοδοταίοι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είς Έτη πολλά και Ευλογημένα 💖😊💖 στον Υπέροχο Διοδοτο μας!!!!!
    Ένα πολύ Ισχυρό Πατριωτικό Ιστολόγιο!!!!!!
    Ίσως το πρώτο στο είδος της Ελληνικής αναζήτησης!!!!!!
    Μεγάλο αδελφι και συνοδοιπόρος του Kanenazori 💖

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Να τα εκατοστήσει το μπλογκ Κώστα και εύχομαι να έχει πάντα την πρωτιά στην αληθινή ενημέρωση και στην αντικειμενική έρευνα με εσένα πάντα στο τιμόνι γεμάτο δύναμη και υγεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αννούλα μας γλυκιά!!! Σε ευχαριστούμε πολύ!
      Εύχομαι τα καλύτερα και στο δικό σου αγώνα!!!

      Διαγραφή
  11. Φίλε Κ – Τ,

    https://youtu.be/MOgrW1XVWrQ?t=85

    Χρόνια Πολλά – Να Τα Χιλιάσουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μποτίλια στο Πέλαγος28 Ιουλίου, 2023 22:46

    Αγαπητέ Κώστα, φίλοι και φίλες τού Διοδότου,
    εύχομαι κουράγιο, ευστοχία και μακροημέρευση στην διαδικτυακή δράση του.
    Όσο κι αν τα πυκνά μαύρα σύννεφα που έχουν συσσωρευθεί αυτήν την περίοδο, συγκροτούν τεράστιες απειλές, οι προσπάθειες για την αποκατάσταση μιας ανθρώπινης ζωής με εξουδετέρωση των αρπακτικών, πρόκειται να έχουν μια μακρά πορεία στο μέλλον.
    Μετά την επάνοδο τού Πλούτωνα στον Αιγόκερω πριν ένα μήνα, όπου θα παραμείνει μέχρι το τέλος τού έτους, επανερχόμαστε σε κοσμικές συνθήκες ανάλογες με αυτές, που επικράτησαν την περίοδο τής πανδημίας, κατά την οποίαν επιβλήθηκαν τεράστιες ζημιές. Πρόκειται για την στερνή δυνατότητα των απάνθρωπων και ανθελληνικών κυκλωμάτων να καταστρέψουν ότι μπορούν, με τις τελευταίες δυνάμεις που διαθέτουν. Αυτή η περίοδος χαρακτηρίζεται από μια βαθύτατη σήψη, που μάς οδηγεί στα έσχατα τής υπομονής και των αντοχών μας.
    Η προηγούμενη αντίστοιχη περίοδος όμως έδειξε στην πράξη, ότι ενώ η καμπάλ βρισκόταν σε μια πλανητική εφόρμηση άνευ προηγουμένου, οι αντίπαλες δυνάμεις υπέσκαπταν επιτυχώς τα θεμέλιά της, οδηγώντας την σε αδιέξοδο. Σε αυτήν την τελική φάση, που η καμπάλ αναπτύσσει κάποιες έσχατες, ισχυρές ακόμη πρωτοβουλίες, θα υποστεί το κόστος τού πλήρους ξεσκεπάσματος των δυστοπικών σχεδιασμών και πρακτικών της για ένα πλήθος ανθρώπων, που θα υπερβαίνει κατά πολύ την κρίσιμη μάζα. Αυτή η διαδικασία θα οδηγήσει στο οργανωμένο ξεμοντάρισμά της και την ανεπίστρεπτη καταστροφή της με την έναρξη τού ερχόμενου έτους.
    Ο σχετικά χαμηλός βαθμός συνειδητότητας μεγάλου μέρους των κοινωνιών ακόμη καθιστά αναπόφευκτη αυτή την τελική φάση ακραίας σήψης των παρεμβάσεών τής καμπάλ. Αυτές, επειδή ο χρόνος που τής απομένει μετριέται πλέον μόνον σε μήνες, θα είναι λυσσαλέες, θα επέρχονται απανωτά, με ξαφνικό τρόπο και με όλη την υπόλοιπη δύναμη πυρρός, που αυτή για ένα μικρό διάστημα ακόμη διαθέτει. Όμως, αυτή η σκληρή πορεία θα εντείνει την μεταστροφή συνειδήσεων, που έχει ήδη συντελεστεί σε σημαντικό βαθμό.
    Πλην όμως, η μεταστροφή αυτή μπορεί να αποτελέσει ένα γόνιμο πεδίο για να δρομολογηθούν μελλοντικά άλλες, περισσότερο δραστικές ζυμώσεις, διότι η ρήξη με το δυστοπικό κατεστημένο, εφόσον περιορίζεται σε διαθέσεις και λόγια, δεν δύναται να ανατρέψει τα πρακτικά δεδομένα. Το προηγούμενο διάστημα βιώσαμε έμπρακτα τα όρια και τις αδυναμίες, που διέπουν το κοινωνικό κίνημα και που καλούμαστε να ξεπεραστούν στο μέλλον. Εκτός από την ελλειπή συνειδητότητα, που χαρακτηρίζει την σκέψη και την δράση των υγειών δυνάμεων, απαιτείται ακόμη το προχώρημα τού θεωρητικού ξεκαθαρίσματος σε βάθος. Από οργανωτικής πλευράς, το κοινωνικό κίνημα είναι κατακερματισμένο, αποτελούμενο από μεμονωμένους ακτιβιστές, που συνδέονται στην καλύτερη περίπτωση μεταξύ τους με σχέσεις φιλίας, χωρίς να έχει προκύψει ακόμη μια πορεία συγκρότησης οργανωτικών δομών για ανάπτυξη έμπρακτων δραστηριοτήτων. Θεωρώ, ότι το παρόν ιστολόγιο μαζί με το ιστολόγιο “ένα αστέρι” αποτελούν στην πράξη σημαντικές σπερματικές προσπάθειες να ξεπεραστεί στην πορεία αυτή η αδυναμία, προβάλλοντας, στηρίζοντας και φέρνοντας σε επαφή τις προσπάθειες άλλων μεμονωμένων καλοθελητών, μη εξαιρουμένου εμού. Με την δράση τους δεν συμβάλλουν αποφασιστικά μόνον σε μια πετυχημένη διαφώτιση, αλλά συντελούν στην διαμόρφωση μιας ενότητας και ενός συντονισμού στην δράση αρκετών κόμβων τού μάχιμου διαδικτύου, είτε πρόκειται για άλλους ιστολόγους, είτε για φίλους που σχολιάζουν.
    Μια επί πλέον αδυναμία είναι η δράση χώρων, που συνιστούν λύκους με προβιά αρνίου, στα πλαίσια τού κοινωνικού κινήματος. Ο εντοπισμός και το ξεσκέπασμά τους πρόκειται να είναι μια δύσκολη και επίπονη διαδικασία, διότι πολλοί από αυτούς καλύπτονται πίσω από παραπετάσματα τού Μάτριξ και διαθέτουν ισχυρά υλικοτεχνικά μέσα και καλυμμένη συστημική στήριξη.
    Όμως το διαδίκτυο είναι ένα σημαντικό όπλο στην διάθεσή μας. Εκτιμώντας, ότι ο Διόδοτος έχει πάρα πολλά ακόμη για να προσφέρει στο μέλλον, εύχομαι ολόψυχα στον διαχειριστή του και σε όλους όσους εδώ τον στηρίζουν συμμετέχοντας αταλάντευτη δύναμη και κάθε επιτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου Διονύση,
      ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου αλλά και για ό,τι έχεις προσφέρει κι εσύ στην αφύπνιση, είτε στο ιστολόγιό σου, είτε στον Διόδοτο, το Εργδημεργ, το Αστεράκι και σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.
      Πιστεύω κι εγώ ότι είναι αθέατη ακόμα η δυναμική μας απάντηση στις σατανικές επιδιώξεις του συστήματος, όπως αθέατη είναι και η ανατροπή που θα υπάρξει σε παγκόσμιο επίπεδο και η συντριβή των καμπαλιστών.

      Καλό αγώνα και σε εσένα
      και ομόνοια και υγεία στην οικογένειά σου!
      Τους χαιρετισμούς μας στο Βερολίνο!

      Διαγραφή
  13. Χρονια πολλα και (πανω απ'ολα) καλα.

    Εδω θα εισαι στον αγωνα παρα τις λαμογιες της ΕΕ
    που θελει να φιμωσει τους παντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα το προσπαθήσουμε αγαπητέ Darl Sun,
      σε ευχαριστώ πολύ!!!

      Διαγραφή
  14. Σιδεροκέφαλος, Κωστίκα.

    μνκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΕΛΌΠΑΙΔΟ ΤΟ ΜΕΤΑΞΟΠΟΥΛΟ..
    ΜΑΣ ΑΦΙΕΡΩΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ !
    https://kanenazori.com/2023/07/28/eis_eti_polla_diodote/
    ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΩΡΓΑΡΕ!!! ΧΑΛΑΛΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πανος Περιαστερι29 Ιουλίου, 2023 00:33

    Χρονια πολλα Κωστα ,χρονια πολλα στην καθημερινη μας παρεα..χρονια πολλα ατο blog..ευχομαι να γινει πραγματικοτητα αυτο που ειχες στο μυαλο δημιουργωντας το

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάνο μου σε ευχαριστώ!
      Καλά πήγε..
      Παραπάνω δεν σε αφήνουν...

      Διαγραφή
  17. Εύχομαι η κάθε σου μέρα να ξεκινά και να τελειώνει με ένα χαμόγελο!😉
    Χρόνια πολλά γεμάτα από στόχους, όνειρα και ελπίδα,να τα χιλιάσει το μπλογκ 🥳!

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Έξι χρόνια; Ούτε που το κατάλαβα.
    Σαν νεράκι πέρασαν
    Δηλαδή αν σπουδάζαμε ( οι Διοδοταίοι) τώρα θα παίρναμε πτυχίο.
    Πτυχίο; Μεταπτυχιακό θε να πω.
    Προσωπικός μπλόγκερ
    Ααααααυτές είναι πολυτέλειες.
    Μακροημέρευσιν και αντοχήν μετά της δεούσης ξεκουράσεως.
    Μουτς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ματς! (όχι απ' αυτόν που ξέρεις.. ΧΑΧΑΧΑ)
      "Ματς Μουτς" σίγουρα θα σού στείλουν και τα κορίτσια· εμένα πάντως μού έχεις λείψει, θα ήθελα πιο συχνές εμφανίσεις σου, όπως τις ξέγνοιαστες μέρες του 2017.
      Και δες πού φτάσαμε... Το 2017 να μοιάζει πιο ξέγνοιαστο, σαν να είναι 2007! Κάθε έτος και χειρότερα σε αυτή την χώρα. Απ' τη σκύλλα στη χάρυβδη (Αλ6 → Kouli). Tί χειρότερο θα μπορούσε να μάς συμβεί.. (κούφια η ώρα που τ' ακούει! 🙂)

      🌷

      Διαγραφή
    2. Καλά τα λέει ο Κωστίκας!
      Που γυρνάς κυρά-Astillais μου και δεν ευκαιρείς ούτε να μας αφοδεύσεις; Μιά καλημέρα είν' αυτή, πές την κι ας πέσει χάμω...
      Θα πέσουν προστίματα. Α!

      μνκ

      Διαγραφή
  19. Για έτη πολλά να γράφεις ελεύθερα και ανεμπόδιστα τις σκέψεις σου.
    Ο Θεός μαζί σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σας ευχαριστώ! Όλοι χρειαζόμαστε αυτό το προνόμιο. Είθε ο Θεός να μας προστατεύσει και ως προς αυτό.

      Διαγραφή
  20. ΗΛΙΑΣ ⚡⚡⚡29 Ιουλίου, 2023 08:09

    ΚΩΣΤΗ ΜΟΥ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΧΡΟΝΙΑ ΕΘΝΙΚΑ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ.
    ΠΑΝΤΑ ΜΑΧΙΜΟΣ ΠΑΝΤΑ ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΟΣ Ο ΔΙΟΔΟΤΟΣ.
    Ο ΔΙΟΔΟΤΟΣ, Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥ,
    ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΗ ΟΑΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ.
    ΜΕ ΑΓΑΠΗ,
    ΗΛΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΛΙΆΚΟ ΜΟΥ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ! ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΟΜΟΝΟΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ ΣΤΙΣ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ ΣΟΥ!

      Διαγραφή
  21. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ 'ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΦΥΠΝΙΣΗ':

    Ο Π.Ο.Υ...οι Διεθνείς Κανονισμοί Υγείας και η εργαλοιοποίηση του για την πλήρη χειραγώγηση των ανθρώπων στα χρόνια που έρχονται...
    https://ellinikiafipnisis.blogspot.com/2023/06/o-POY-oi-Diethneis-Kanonismoi-Ygeias-kai-h-ergaloiopoihsh-tou-gia-th-plhrh-xeiragwghsh-twn-anthrwpwn-sta-xronia-pou-erxontai.html

    Πώς ο Bill Gαtes λειτουργεί ως πραγματικός παγκόσμιος δικτάτορας...
    https://ellinikiafipnisis.blogspot.com/2023/06/Pws-o-Bill-Gates-leitourgei-ws-pragmatikos-pagkosmios-diktatoras.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΕΣΤΕΙΛΑ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΕ .
    ΥΓΕΙΑ ΝΑ ΕΧΗΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΒΡΙΣΚΩΝΤΑΙ.
    ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΗΣ ΑΦΙΕΡΩΣΕΙΣ ! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    ΜΕ ΠΟΛΥ ΤΖΑΤΖΙΚΙ ! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    ΝΑΞΟΣ .ΩΡΑΙΕΣ ΜΕΤΕΦΗΒΙΚΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ !!!!!!!!!
    Ο ΕΡΩΤΑΣ ! ΚΑΙ ΜΕΤΑ .....ΤΣΟΥΡΟΥΦΛΙΣΤΗΚΑ ! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    ΑΝΤΕ ΒΡΕ ! ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ ,ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΟΡΟ ,ΕΚΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑΡΑ ! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ, ΑΛΛΆ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΕΙ.
      ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΦΙΛΕ ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΕ!
      Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΟΠΛΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΕΝΝΟΩ ΤΑ ΦΑΝΕΡΑ ΑΝ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙΣ, ΠΟΥ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙΣ.. 🙂

      Διαγραφή
  23. ΧΙΛΙΟΧΡΟΝΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ Ο ΜΠΛΟΓΚΕΡ. ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Καλημέρα σας οικοδεσπότα καί παίδες!

    Ξέρετε οι γέροι στο καφενείο του χωριού συνήθως τσακώνονται δι' ασήμαντον αφορμήν. Όπως πχ γιά το αν το καφενείο χτίστηκε κάποτε, ή υπήρχε εξαπανέκαθεν.

    Λέει ο ένας: "- Άει, ριέ, απ' ξιέρ'ς ισύ! Ιδώ ήταν ου μπαχτσές τ' Αποστόλ', απ' ιέβαζι πιπόνια! Κι ήρθ' ου παππούς τ' καφιτζή απ 'ν' Αμιρική, κι τ' αγόρασι, κι έχτ'σι του καφινείου! Τότινις του φτιάξαν! Προυπουλεμικώς!"
    Και απαντάει έτερος γέρων: "- Άει, μ' φιένιτι τουό 'χασις ντίπ! Ιγώ πάντα του θυμάμ' ιδώ του καφινείου, απ' μ'κρό π'δί!"

    Οπότε, καταλαβαίνετε πως έπεσα σε παρόμοια εγκεφαλική δίνη: πολύ προβληματίστηκα με το αρθρίδιον αυτουνού του Καταχανά. Πάει, λέω, τό 'χασε ντίπ αυτός! Γενέθλια ο "Διόδοτος"; Πολύ περίεργο! Πώς έχω την αίσθηση ότι υπήρχε εδώ από πάντα αυτό το ιστολόγιο;

    Εν πάσει περιπτώσει, δεν θ' ανάγουμε, τώρα, τις τούρτες καί τα κεράκια σε -ούτως ειπείν- θεολογικόν πρόβλημα· εάν, δηλαδή, το υμέτερον ιστολόγιον, οικοδεσπότα, είναι αιώνιον, ή αΐδιον. Ούτε θα τσακωθώ με τον Καταχανά γιά τέτοια πράγματα. Όθεν, ευχές κι από μένα!

    Υγ: 28 Ιουλίου, έ; Στην αρχαιότητα, η μέρα αυτή ήταν η κορύφωση της γιορτής των Παναθηναίων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς τον boy μας! Πάντα με χιούμορ όμοιο του Καταχανέως.
      Με τους γέρους του μαπετ σόου σε ελληνική έκδοση, γέλασα πολύ! Κατέχς την λαρισαϊκήν πιότερο από με, χαχαχα

      Καλό Σαββατοκύριακο αγαπημένε μας Εργοδότα!

      Διαγραφή
  25. Κώστα μου, να είσαι πάντα ακμαίος και δυνατός και να συνεχίσεις το σημαντικό έργο σου, διατηρώντας στην πρώτη γραμμή αυτή την αγαπημένη και φιλόξενη, για όλους εμάς, διαδικτυακή γωνιά σου....
    Και κάποιες σπέσιαλ ευχές σε ύφος βλαχογκρίνκλις, από τη βασίλισσα των βλαχομπαρόκ πανηγύρεων, Εφάρα.

    Έφη Θώδη - Happy Birthday
    www.youtube.com/watch?v=tffH8N3-K_M

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
      I LOVE EFARA!!!

      Nα είσαι πάντα καλά Αναστασία μου, σπέσιαλ φιλαράκι!

      Διαγραφή
    2. Βάζω το σωστό σύνδεσμο (γιατί ο προηγούμενος δεν λειτουργεί) :
      https://www.youtube.com/watch?v=tffH8N3-K_M

      Διαγραφή
  26. ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ .ΚΑΛΗΜΕΡΑ
    https://katohika.gr/ellada/einai-tychaio-ekei-pou-mpainoun-foties-na-yparchoun-symvaseis-gia-anemogennitries-episimi-symvasi-apo-tin-rae-gia-aiolika-parka-sta-dervenochoria-ekdothike-stis-15-iouniou/

    https://www.bitchute.com/video/crKcpWj6rwVQ/

    https://www.brighteon.com/3831004a-07bd-4782-b318-7788a9693d61

    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02KUem9FtQyhKiz2CTkFBEAjyeUzU1HBhtLuZ8jN4WvKKzYgaJWRt67ov19sLf9wNVl&id=100071520592710

    https://m.facebook.com/photo.php?fbid=1010671693443942&id=100035033622676&set=p.1010671693443942&source=47&refid=52&__tn__=R-R

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε Pananas,
      Πάλι δικαιώνομαι με την προσωπική μου ανάρτηση, που είχα βάλει εδώ:
      https://diodotos-k-t.blogspot.com/2023/07/2021.html
      ..γιατί αυτό γράφει και ο χρήστης fb που έβαλες: "Διώχνουν τους ξένους.."
      Οι κρυφές βάσεις πολεμικού ναυτικού, είναι νέα συνιστώσα που πρέπει να λάβουμε σοβαρά υπ' όψιν!
      Ο Διηνέκης κι εγώ είχαμε δίκιο από την πρώτη στιγμή. Ετοίμασαν την Ρόδο για επίθεση της Τουρκίας (με όπλα και αλεξιπτωτιστές) ΑΠ' ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ (χωρίς πλέον να είναι εμπόδιο το δάσος και οι πυκνες φυλωσιές), ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΒΑΣΗ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΑ..ΘΑ ΤΟΥΣ Γ@ΜΟΥΣΑΜΕ!

      Ευχαριστώ ΠΟΛΥ για τις ευχές boy, καθώς και για τους ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥΣ συνδέσμους!

      Διαγραφή
  27. Πολυχρονοι ολοι οι ορθιοι Ελληνες ανθρωποι..
    Με το καλο να γιορτασουμε και την α ληθη νη μας απελευθερωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Χρόνια πολλά Κωστή, εύχομαι τα καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ φιλαράκι!
      Ελπίζω να μάς επισκέπτεσαι πιο συχνά στα σχόλια, γιατί μάς έχεις λείψει.

      Διαγραφή
  29. & TOY ΧΡΟΝΟΥ ΕΛ ΕΥΘΕΡΟΙ , 6 ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ Κ ΟΠΩΣ ΑΝΤΕΞΕΙ !

    ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΩΣΤΑ Κ ΠΡΟΦΑΝΩς Ο ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΕΙΣ ΑΦ ΕΝΟΣ ΤΥΠΩΝΕΤΑΙ...ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΑΚΑΣΑ... ΑΦ ΕΤΕΡΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ +ΕΙΔΗΣΗ..
    ΦΥΛΑΚΑΣ Κ ΟΔΗΓΟΣ Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κ Η ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ - ΗΛΙΑΚΗ ΨΥΧΗ !

    ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ Κ ΑΤΟΦΙΟ...ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΟΥ ΘΕΜΑ !

    ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ !


    Roger Hodgson - Only Because of You !

    https://www.youtube.com/watch?v=Fk7Kx9LyJcI

    V P X

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε V P X με επηρέασες..
      και αποφάσισα λίαν συντόμως να σάς κάνω ένα μουσικό δωράκι για κατέβασμα, download εννοώ.
      Ευχαριστώ ΠΟΛΥ για τις ευχές!!!

      Διαγραφή
  30. Κάτω από άλλες συνθήκες θα δίναμε ραντβού στην Μέλισσα στον Αγ. Αντώνη για να χτυπήσουμε μπλακφόρεστ και εκλαιράκια αλλά ακόμα και τον καφέ μου το θέλω πλέον σκέτο...

    Από σήμερα μετράει αντίστροφα η επταετία του Διόδοτου.
    Θα ευχηθώ να τους φέρει τόση φαγούρα που να ματώσουν
    από το πολύ ξύσιμο και να ψοφήσουν μαρτυρικά σηψαιμία
    και του χρόνου τέτοια μέρα να μην ασχολούμαστε μαζί τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα πλέον στην Αθήνα υπάρχουν πολύ καλά γλυκά, δεν θα χρειαζόταν αυτό το υπερεκτιμημένο και πανάκριβο 'ζαχαροπλαστείο/φαρμακείο'.
      Εγώ τον φρέντο μου τον κάν' σερμπέτ' με σιρουπάκι στέβιας. Αμ πώς.. ιέχου ιξελιχθεί ο βλάχος χεχε.
      Καλή η κατάρα με τον κνησμό φίλε μου Γιώργη, και κάτι μού λέει ότι έτσι κι αλλιώς του χρόνου τέτοια μέρα δεν θα ασχολούμαστε μαζί τους· ή φυγαδευμένοι θά 'ναι ή κλαδεμένοι. Την κούλα θα την αναλάβει δικό μου άτομο, σύγχρονος Προκρούστης, οποποίος δίνει ρέστα στην επόμενη ανάρτηση. Σύνθημά του.. "φέρτε μου την κούλα να τη σκίσω!' χαχαχα

      Διαγραφή
  31. Ταυρόκωστα χρόνια πολλά,καλά και με υγεία ώστε ο ΔΙΟΔΟΤΟΣ να λάμπη σαν καθοδηγητής φάρος,το αεροπλανοφόρο στο Φάληρο τι ρόλο παιζει αυτήν τη εποχή
    ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην Κρήτη και στο Φάληρο είχε έρθει και τον Φεβρουάριο το αεροπλανοφόρο «George H.W. Bush», και είχε δηλωθεί ότι ήρθε για να παρακολουθήσει κινήσεις του ρωσικού ναυτικού.

      Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές φίλε Πτολεμαίε, να είσαι επίσης πάντα γερός και αγωνιστικός!

      Διαγραφή
  32. Κωστάκη...
    Δωράκι!

    https://dimpenews.files.wordpress.com/2023/07/elef_gre.jpg


    μνκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΙ......
    KU LEE ΑΚΟΥΣ???

    https://m.facebook.com/radiolefkimmi/videos/1426349528159186/?ref=embed_video&t=157&wtsid=rdr_01vYVw5KGZCZ7UOAQ

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Δεν σχολιαζω ποτε, αλλλα ενα μεγαλο ευχαριστω που υπαρχεται, χαρη σε ολους σας σηκωθηκα οταν με ριχναν κατω τα υβριδια που κυκλοφορουν αναμεσα μας. Καλη δυναμη και καλη λευτερια. Σας στελνω αγαπη, ειστε οι ανθρωποι μου και ας μην γνωριστουμε ποτε μου φτανει που σας διαβαζω και ετσι ξερω οτι υπαρχουν και ανθρωποι στον τοπο μου. Οτι καλυτερο για ολους μας συντομα...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είστε καλά, χαιρόμαστε και εμείς που σάς είναι οικείο το περιβάλλον του ιστοτόπου μας.

      Διαγραφή
    2. MariKON
      Κι εμείς σ΄αγαπάμε.
      Ποτέ μην κάνεις το λάθος να νομίσεις πως είσαι ξεμοναχιασμένη, σ' ένα κόσμο άψυχων ζόμπι. Είναι κι άλλοι σαν κι εσένα, το αντίθετο θα ήταν αδύνατον.
      Είμαστε πολλοί, αλλά είμαστε σκόρπιοι, που έλεγε και μιά ψυχή.

      μνκ

      Διαγραφή
    3. MariΚΟΝ
      ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ
      EIMAΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ .ΑΥΤΟ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΑΝΤΑ....
      ΧΑΜΟΓΕΛΑ,ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ

      https://m.youtube.com/watch?v=FfERWgBP78A
      https://m.youtube.com/watch?v=-LFSpfxBcm4

      ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

      Διαγραφή
  35. Χρονια πολλα!
    Και πουσαι ΜΙΑ μικρης ισχυος στην τρομοχαβουζα εστω και κατα λαθος.
    Για να τελειωνουμε μια και καλη με δαυτους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑ ΚΑΕΙ ΝΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΒΟΥΛΗ! 🤣

      ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΓΑΠΗΤΕ ΕΑΦ!
      ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ, ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΧΑΧΑΧΑ

      Διαγραφή