«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 21 Ιουλίου 2023

Κυριάκος Βελόπουλος.. ΧΎΜΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΧΎΜΑ !!! - Για ανεμογεννήτριες και ψήφους αποδήμων - « Λένε ψέμματα !!!! »

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ  ΟΛΟ !!! ΠΡΟ-ΣΕ-ΚΤΙ-ΚΑ !!!!!


16 σχόλια:

  1. Ο Π"Κυριακόπουλος επί Καμμένου .διορίσθη εκπρόσωπος Τύπου του υπουργείου Εθνικής Αμύνης.
    Ο δίαυλος Alert ανήκει στο Alert Media, ποιός ο ιδιοκτήτης; Πριν κανάλι 10 του Κοντομηνά, κατόπιν του Τράγκα, μετά sunny.
    Ο Βελόπουλος το χρησιμοποιεί για εμπόριο κηραλοιφών κ προσωπική κομματική προπαγάνδα, όπως ακριβώς ο Καρατζαφέρης.
    Τον Σπίνο τον αφήνω ασχολίαστο
    Άγγελος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτά τα γνωρίζουμε.
      Και επίσης να πω πως κι εγώ τον Βελόπουλο.. λαμόγιο, κηραλοιφόπουλο και χριστεπιστολάκια τον ανεβοκατεβάζω.
      Πάμε πάρα πέρα τώρα, και διαδώστε το βίντεο, γιατί αυτά έτσι ακριβώς έπρεπε να διατυπωθούν από κάποιον, γιατί ο κόσμος έχει άγνοια. Οκ;

      Διαγραφή
    2. Ταύρε το είδα χθες κατ'ευθείαν με Καψαμπέλη συντονιστή, προερχόμενο από την Αυριανή των Κουρήδων και νυν δημοσιογράφο της " δημοκρατίας " του Μελισσανίδη. Ο Χίος μόνον έλειπε.
      Άγγελος

      Διαγραφή
  2. Σε αυτό το μπλογκ θα τρώτε τον πούλο όσοι πάτε να μού την σπάσετε!

    Είπα: Επικεντρωθείτε στις πληροφορίες αυτές που δίνει ο Βελό και να τις μεταδώσετε σε περισσότερο κόσμο. Κάποιοι συνεχίζετε να ασχολείστε με τα άτομα της εκπομπής λες και δεν ξέρουμε τί ρόλο βαράει ο καθένας τους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κώστα
      Να τονίσουμε ότι πολλοί από αυτούς που αγόρασαν και ακόμα αγοράζουν τις αλοιφές που πουλά αλλά και τις επιστολές, ήταν και είναι ψηφοφόροι των τριών κομμάτων που ρημάζουν τον τόπο τις τελευταίες δεκαετίες.

      Διαγραφή
  3. ΚΩΣΤΑ ΜΗΝ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ . ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΤΣΟΥΞΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ . ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ . ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΑ ΤΡΟΛΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αμαν αδερφακι μου Κου-Του γιατι ...ονιζεις; (τουτεστιν μουλαρωνεις;)
      Στην ιδια σελιδα ειμαστε και διαβαζουμε τις ιδιες γραμμες.

      Αυτα που λεει ο Βελο ειναι ολα σωστα κι αγια, αλλα δεδομενου οτι ο Βελο ειναι ενας διαχρονικα σεσημασμενος απατεωνας ειναι χασιμο χρονου να τον ακουμε.
      Εγω εχασα τον χρονο μου και τον ακουσα αλλα και τι μ' αυτα που ειπε; Αυτα τα λενε ολα τα λαμογια ΠΡΙΝ τις εκλογες. ΜΕΤΑ ομως ΤΙ γινεται;
      Κι αυτο το ...ο Μητσο θα κυρηξει εκλογες του χρονου το καλοκαιρι ΠΟΥ το ξετρυπωσε; Η χιονατη του τοπε; η ο κος Μανωλιδης;
      Γι αυτο σου λεω.
      Εγω τον Βελο δεν τον πιστευω ακομα κι αν η γλωσσα του εχει πανω της προσφατη αναγλυφη συμβολαιογραφικη σφραγιδα. Τωρα για τους αλλους στο βιντεο μην την ψαχνεις. Ιδιως εκεινος ο ελεεινος ο Σπινος μεχρι προ μερικων χρονων κωλογλυφτης της ΧΑ και μολις οι ΧΑγιτες πηρανε την κατω βολτα αρχισε να τους θαβει. Σαν τον αλλο το μακαριτη τον Πανουση και τον δικο μας τον Σπυρετο που ατυχησε να τσιμπησει το 800κοσο μαζι με τον αλλο τον φωνακλα τον Ζωη και μεινανε με την ....γλυκια υγρασια στο χερι. Εν τω μεταξυ στο καδρο με δαυτους βρισκεται κι ο Χιος ο οποιος τελευταια εχω παρατηρησει οτι στην φυλαδα του προβαλει πολυ Βελο. Λες να τσιμπαει τιποτα ψιλα;

      Κι εμεις κανονικα εεεε; Λιακουρας και ξερο παντεσπανι, ΜΠΑΣ και γινει καμμια αρχη σε τουτη την ερμη την Πατριδα.

      Ρε συ τωρα που 'πα παντεσπανι τι θυμηθηκα.
      Δουλευα πιστιρικας τα βραδια στην Πλατεια Βικτωριας σ' ενα ζαχαροπλαστειο αλλα δε φτουρισα και πολυ και μεσα σ' ενα μηνα με διωξανε γιατι ανακαλυψαν οτι τους ετρωγα τα παντεσπανια απ το ψυγειο που φτιαχνανε τις τουρτες. Και μολις μου ειπαν το "πουλο" κατεβηκα παλι στο υπογειο δειθεν να παρω την ζακετα μου και αρπαξα ενα μικρο στρογγυλο ταψακι με φρεσκο παντεσπανι φευγοντας απ την πισω πορτα που μπαινανε οι ζαχαροπλαστες και το απολαμβανα ανεβαινοντας την Γ' Σεπτεμβριου.

      Διαγραφή
  4. 50 ΔΙΑΒΟΛΟΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ Ο ΠΡΩΘΥ ΟΤΙ ΚΑΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ;
    50 ΔΙΑΒΑΟΛΟΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΕΠΙ ΤΡΙΑ ΠΤΕΡΥΓΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ,
    = 150 ΠΤΕΡΥΓΙΑ ΣΥΝΟΛΟ, ΠΕΡΙΠΟΥ ΟΣΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ 50 ΔΙΑΒΟΛΟΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΤΕΡΥΓΙΟ ΝΑ ΔΡΟΣΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΖΑΛIΖΕΤΑΙ. 150 ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.
    ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ ΣΤΟ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΤΟΥΣ.

    ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΞΗΛΩΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. KANE KATAΓΓΕΛΙΑ ΒΕΛΟΠΟΥΛΕ , ΜΗΝΥΣΗ - ΑΓΩΓΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ , ΣΤΗΝ Ε.Ε. ΣΤΟΝ ΟΗΕ Κ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ! ΚΑΝΕ ΑΥΤΟ Κ ΜΕΤΑ ΒΓΕΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΕΙΣ...!

    V P X

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ23 Ιουλίου, 2023 09:57

    Ο Κώστας σωστά εντοπίζει ότι πρέπει να δίνεις σημασία στο μήνυμα και όχι στον ταχυδρόμο.

    Στις συμμορίες είναι κοινή πρακτική να καρφώνει ο ένας τον άλλο για ίδιο όφελος. Ναι, είναι καθίκια.
    Αυτό δεν σημαίνει ότι οι αρχές δεν θα λάβουν υπόψη ΟΛΕΣ τις πληροφορίες.
    Η εξακρίβωση έρχεται σε δεύτερο χρόνο.

    Ξεθολώστε, βγάλτε την τσίμπλα από το μάτι και το κρουασάν μαρμελάδα από τα αυτιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή