«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 14 Αυγούστου 2023

Παγκόσμιος πόλεμος του ΝΑΤΟ;

 Σχόλιο Κ-Τ: Θέλετε να μάθετε ποια είναι η σωστή πλευρά της Ιστορίας ; Διαβάστε αυτό το άρθρο. Ο συγγραφέας είναι ανώνυμος και παρουσιάζεται ως Guest που ευχαριστεί τον Batiushka για το έργο του. Προσωπικά, βλέπω ότι οι τελευταίες συνεχείς επιθέσεις των Δυτικών με drone πάνω από την βιομηχανική ζώνη της Μόσχας και την Κριμαία, θα τούς βγουν ξινές πολύ σύντομα. Και μην έχετε αυταπάτες... Ο Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος έχει αρχίσει. Απλά δεν τον ανακοίνωσε ένας "καλός" ρωσικός πύραυλος πάνω σε ευρωπαϊκή πόλη.

 

Αντί προλόγου

Ο πατέρας μου πολέμησε εναντίον των Ναζί. Το 1942 έχασε τους δύο καλύτερους φίλους του από μία από τις οβίδες τους. Για κάποιο μυστηριώδη λόγο τους σκότωσε, αλλά τον πατέρα μου τον τραυμάτισε μόνο, αν και χρειάστηκε να περάσει έξι εβδομάδες στο νοσοκομείο. Εξήντα χρόνια αργότερα, καθώς πέθαινε από γηρατειά, θυμόταν τους χαμένους φίλους του με δάκρυα στα μάτια, άνδρες που δεν είχαν ζήσει, σκοτωμένοι στα είκοσί τους χρόνια.

Δυστυχώς, μετά το 1945 οι υποτιθέμενοι αντιναζιστές Αμερικανοί τοποθέτησαν κάποιους από τους "πρώην" ναζιστές αξιωματικούς, που είχαν ρίξει τέτοιες οβίδες, σε θέσεις διοίκησης στο ΝΑΤΟ τους και δημιούργησαν το δυτικογερμανικό κατεστημένο. Παράξενο πώς ακόμη και οι λέξεις "ΝΑΤΟ" και "Ναζί" ακούγονται παρόμοιες. Τώρα οι πρώην σύμμαχοί μας υποστηρίζουν, εκπαιδεύουν και εξοπλίζουν ανοιχτά τους Ναζί. Όχι στο όνομα του πατέρα μου. Και όχι στο όνομά μου.

 

Δύο Παγκόσμιοι Πόλεμοι

Πόσο παράξενο είναι το γεγονός ότι οι δύο μεγάλοι ευρωπαϊκοί πόλεμοι του περασμένου αιώνα ονομάστηκαν "Παγκόσμιοι Πόλεμοι". Ο πρώτος, φαινομενικά, αφορούσε τη Σερβία και το Βέλγιο, ο δεύτερος την Πολωνία. Ωστόσο, αν και πρόκειται για χώρες της Ευρώπης, η Ευρώπη ενέπλεξε τις αποικίες της και τους μιμητές της σε όλο τον κόσμο στους πολέμους της και έτσι έγιναν "Παγκόσμιοι Πόλεμοι". Έτσι, και στους δύο Πολέμους οι Γάλλοι χρησιμοποίησαν τα βορειοαφρικανικά τους στρατεύματα και οι Βρετανοί βασίστηκαν σε μεγάλο βαθμό σε ινδικά στρατεύματα στην Άπω Ανατολή και την Αίγυπτο.

Μια από τις χώρες που μιμούνταν τη Δύση, η Ιαπωνία, η οποία είχε χρηματοδοτηθεί και οπλιστεί μέχρι τα δόντια από τη Μεγάλη Βρετανία, ξεκίνησε τον πόλεμό της κατά της Ρωσίας το 1904-5 με την καταστροφή του ρωσικού στόλου του Ειρηνικού στο λιμάνι χωρίς προειδοποίηση. Επανέλαβαν αυτή την ατιμία το 1941, αλλά αυτή τη φορά εναντίον του αμερικανικού στόλου του Ειρηνικού και τρεις ημέρες αργότερα ταπείνωσαν το βρετανικό Βασιλικό Ναυτικό, βυθίζοντας τα δύο πιο διάσημα πολεμικά πλοία του. Δύο μήνες αργότερα η Ιαπωνία ανάγκασε τη Βρετανία να παραδοθεί στη Σιγκαπούρη στην πιο ταπεινωτική ήττα της. Όπως λένε: Γυρίζει ο τροχός...

 

Ο πόλεμος του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη

Τώρα έχουμε πάλι μια σύγκρουση στην Ευρώπη, αυτή τη φορά στην Ουκρανία. Όταν η πολύ περιορισμένη ρωσική απελευθερωτική επιχείρηση για να σταματήσει η γενοκτονία των Ρώσων στην ανατολική Ουκρανία ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2022, μετά από οκτώ χρόνια οργανωμένων από το ΝΑΤΟ σφαγών του Κιέβου εν μέσω ρωσικής υπομονής και διπλωματίας, όλα θα μπορούσαν να είχαν τελειώσει με σχετικά μικρή ζημιά μέσα σε λίγες εβδομάδες. Ωστόσο, η Ουάσινγκτον απαγόρευσε την ειρήνη και κλιμάκωσε, διατάσσοντας τους υποτελείς του ΝΑΤΟ στο Ηνωμένο Βασίλειο και την ΕΕ να κλιμακώσουν, εξοπλίζοντας το καθεστώς του Κιέβου μέχρι τα δόντια και εκπαιδεύοντας τις δυνάμεις του - όπως ακριβώς έκανε σε χαμηλότερο επίπεδο από το 2014.

Και τότε η Δύση κλιμάκωσε ξανά. Και πάλι. Και πάλι. Το ρωσικό σχέδιο Α, για να νικήσει τους φασίστες του Κιέβου στο Ντονμπάς, έπρεπε να προσαρμοστεί λόγω της επίθεσης του ΝΑΤΟ/Κίεβου κατά της Κριμαίας. Έπρεπε επίσης να απελευθερώσουν το Ζαπορόζιε και τη Χερσώνα και έτσι να σχηματίσουν μια χερσαία γέφυρα προς την Κριμαία. Αλλά ακόμη και αυτό το προσαρμοσμένο σχέδιο Α δεν ήταν αρκετό. Το Σχέδιο Α έπρεπε να ανταλλαγεί με το Σχέδιο Β. Αυτό πιθανότατα θα σημάνει τη σταδιακή απελευθέρωση όλου του ανατολικού μισού της Ουκρανίας μέχρι τον ποταμό Δνείπερο, έτσι ώστε τα όπλα του ΝΑΤΟ να μην μπορούν πλέον να χρησιμοποιηθούν για να επιτεθούν στους Ρώσους πολίτες από εκεί. Αλλά ακόμη και το Σχέδιο Β μπορεί να μην είναι αρκετό. Ώρα για το σχέδιο Γ.

 

Σχέδιο Γ

Με τις τρομοκρατικές επιθέσεις με μη επανδρωμένα αεροσκάφη και πυραύλους που εξαπέλυσαν οι μαριονέτες του ΝΑΤΟ στο Κίεβο εναντίον αμιγώς πολιτικών στόχων στη Ρωσία, στο Μπέλγκοροντ, στο Κουρσκ, στο Ντονέτσκ, στην Κριμαία, στη γέφυρα του Κερτς και ακόμη και εναντίον της Μόσχας (χωρίς να περιλαμβάνεται η τρομοκρατική επίθεση στους αγωγούς Nordstream προς τη Γερμανία στα ανοικτά των ακτών της Δανίας), φαίνεται τώρα ότι θα χρειαστεί το Σχέδιο Γ. Το Σχέδιο Γ θα σημαίνει την κατάληψη του Νικολάεφ, της Οδησσού και όλου του νότου, άρα το κλείδωμα της Ουκρανίας και πιθανώς την προσωρινή κατοχή της υπόλοιπης Ουκρανίας, προκειμένου να επιτευχθούν οι ρωσικοί στόχοι της αποστρατιωτικοποίησης και της αποναζιστικοποίησής της.

Το Σχέδιο Γ δεν ήταν αυτό που ήθελαν οι Ρώσοι, αλλά η Δύση το επέβαλε στη Ρωσία με τις συνεχείς στρατιωτικές κλιμακώσεις και επιθέσεις της από τη δυτική Ουκρανία. Ωστόσο, ακόμη και το Σχέδιο Γ μπορεί να μην είναι αρκετό. Υπάρχει το Σχέδιο Δ, το οποίο σημαίνει αντίσταση στην επόμενη κλιμάκωση του ΝΑΤΟ. Αυτό θα εφαρμοστεί αν η επιθετική συμμαχία του ΝΑΤΟ που ελέγχεται από τις ΗΠΑ μετατρέψει αυτή την καθαρά τοπική σύγκρουση σε νέο Παγκόσμιο Πόλεμο, εξαπλώνοντας την επιθετικότητά της στην Ασία, την Αφρική και ίσως ακόμη και στη Λατινική Αμερική, χρησιμοποιώντας όσο το δυνατόν περισσότερο τους πληρεξουσίους και τις μαριονέτες της ως κρέας για τα κανόνια.

 

Οι κλιμακώσεις του ΝΑΤΟ

Εκτός από τις παράνομες οικονομικές κυρώσεις και τις παράνομες κατασχέσεις ρωσικών περιουσιακών στοιχείων, μετά τον Φεβρουάριο του 2022 η Δύση προσπάθησε για πρώτη φορά να εξαπλώσει την επιθετικότητά της στον ρωσικό θύλακα του Καλίνινγκραντ, αποκόπτοντάς το παράνομα μέσω της Λιθουανίας. Αυτό απέτυχε. Στη συνέχεια απείλησε με αναζωπύρωση του πολέμου μεταξύ της Αρμενίας και του Αζερμπαϊτζάν. Στη συνέχεια, οι δυτικές κυβερνήσεις-μαριονέτες στις χώρες της Βαλτικής εκφόβισαν τους τοπικούς ρωσικούς πληθυσμούς, καθιστώντας, για παράδειγμα, παράνομη τη μνήμη των νεκρών του πολέμου τους. Μέχρι στιγμής η Ρωσία ήταν πολύ προσεκτική για να μην επιτεθεί σε καμία από αυτές τις χώρες του ΝΑΤΟ, αν και οι δυτικές βάσεις στην Ανατολική Ευρώπη, όπως το αεροδρόμιο του Rzeszow στην Πολωνία ή οι αμερικανικές βάσεις στη Ρουμανία και στο Rammstein στη Γερμανία πρέπει να είναι πολύ ελκυστικοί στόχοι. Ωστόσο, η Δύση στη συνέχεια έγινε διεθνής. 

Απείλησε τον κινεζικό σύμμαχο της Ρωσίας, μεταφέροντας το ΝΑΤΟ στην Ασία, προσπαθώντας να σχηματίσει μια "Συμμαχία Ινδο-Ειρηνικού" πάνω στην παράλογη AUKUS, την οποία η Νέα Ζηλανδία, που δεν έχει πυρηνικά, απέρριψε, και απειλώντας την κινεζική Ταϊβάν. Στη συνέχεια, η Δύση απείλησε και εκφόβισε άλλους Ρώσους συμμάχους, στη Βραζιλία και τη Νότια Αφρική, και προσπάθησε να κολακεύσει τον Ινδό σύμμαχό της. Και οι ΗΠΑ συνεχίζουν να διεξάγουν πόλεμο εναντίον του συμμάχου της Ρωσίας στη Συρία, κλέβοντας το πετρέλαιό της.

Αντιμέτωπη με την αποτυχία εδώ, η Δύση επέστρεψε στην Ευρώπη, απειλώντας τη Λευκορωσία και τη Ρωσία με εισβολή από την Πολωνία, τη Βαλτική, τη Μολδαβία ή τη Ρουμανία. Τώρα η Δύση απειλεί τους συμμάχους της Ρωσίας στην Αφρική, συγκεκριμένα στη Δυτική Αφρική. Το Σχέδιο Δ δεν είναι αυτό που θα μπορούσε να ονομαστεί Σχέδιο Ζ, η πυρηνική επιλογή, το απόλυτο εφιαλτικό σενάριο του Αρμαγεδδώνα. 

Πράγματι, ξανά και ξανά τους τελευταίους δεκαοκτώ μήνες, εξτρεμιστικές φωνές στο ΝΑΤΟ απείλησαν να χρησιμοποιήσουν πυρηνικά όπλα εναντίον της Ρωσίας, κάτι που θα σήμαινε την καταστροφή του δυτικού κόσμου, καθώς και πολλών άλλων χωρών. Αυτές οι φωνές έχουν σιγήσει μόνο από τις ρωσικές φωνές που απάντησαν ότι, αν δεχθούν επίθεση, θα χρησιμοποιήσουν τα πυρηνικά τους όπλα. Αυτά θα μεταφέρονταν από υπερηχητικούς πυραύλους και έτσι η Ρωσία θα μπορούσε να προστατευτεί από τα δυτικά πλήγματα χρησιμοποιώντας αυτή την τεχνολογία, την οποία η Δύση δεν διαθέτει. Όχι, μιλάμε για το σχέδιο Δ.

Αφρική

Το Σχέδιο Δ ξεκινά από την Αφρική. Επευφημούμενοι από το ρωσικό θάρρος να αντιστέκεται στη Δύση στη Συρία και τώρα στην Ουκρανία, οι φωνές εδώ έχουν υψωθεί, φωνάζοντας: "Ζήτω ο Πούτιν" και "Δόξα τω Θεώ για τη Ρωσία" και τα αντι-γαλλικά συνθήματα: "Κάτω οι Γάλλοι", "Κάτω η Γαλλία και οι σύμμαχοί της", "Γαλλία Go Home" και "Δεν θα γίνουμε άλλη Λιβύη". Γιατί η αποικιοκρατική δύναμη είναι μισητή εκεί, όπως και σε όλες τις πρώην και όχι τόσο πρώην αποικίες της Γαλλίας, όπου οι κατάσκοποι της Γαλλίας δολοφόνησαν τα τελευταία εξήντα χρόνια τόσους πολλούς πατριώτες Αφρικανούς ηγέτες και εγκατέστησαν στη θέση τους καθεστώτα μαριονέτες. Στο γειτονικό πλούσιο σε χρυσό Μάλι, τα γαλλικά δεν είναι πλέον η επίσημη γλώσσα. Στη γειτονική πλούσια σε χρυσό Μπουρκίνα Φάσο και στο Τσαντ αισθάνονται το ίδιο με τον Νίγηρα για την πρώην αποικιακή δύναμη. Και οι φωνές στη Γουινέα και τη Σενεγάλη έχουν επίσης υψωθεί υπέρ του Νίγηρα.

Όπως είπε ο πρόεδρος Ερντογάν, η Αφρική στο σύνολό της, όχι μόνο το Σαχέλ, έχει βαρεθεί την αδίστακτη δυτική εκμετάλλευση των τεράστιων φυσικών πόρων και του ορυκτού πλούτου της. Η Αφρική έχει βαρεθεί την οικονομική υποδούλωση των Αφρικανών από τη Δύση και τον συγκαταβατικό εκφοβισμό, είτε από τη Γαλλία, είτε από το Ηνωμένο Βασίλειο, είτε από τις ΗΠΑ. Η Γαλλία με το "Notre Afrique", "Η Αφρική μας", ανησυχεί. Όχι μόνο επειδή ο Νίγηρας είναι μια μεγάλη πηγή ουρανίου (και έχει επίσης λίγο χρυσό). Περίπου το ένα τρίτο, της σε μεγάλο βαθμό πυρηνικής ενέργειας της Γαλλίας, θερμαίνεται με ενέργεια από ουράνιο του Νίγηρα.

Θα αρχίσει η Γαλλία να πληρώνει την τιμή της αγοράς γι' αυτό; Ο Νίγηρας θέλει να μάθει. Θα μπορούσε η Γαλλική Οικονομική Αυτοκρατορία, η οποία εξακολουθεί να υφίσταται, να οργανώσει έναν πόλεμο και εδώ, χρησιμοποιώντας τη Λεγεώνα των Ξένων ή τις δυνάμεις των δυτικοαφρικανικών κυβερνήσεων-μαριονέτες της ECOWAS (Κοινότητα Δυτικοαφρικανικών Κρατών) για να εισβάλει στον νεοσύστατο Νίγηρα; Ή θα μπορούσε η υποστηριζόμενη από τις ΗΠΑ Γαλλία να χρησιμοποιήσει παράνομες κυρώσεις για να κόψει τους δρόμους ανεφοδιασμού ή τον αγωγό προς τον Νίγηρα και να δημιουργήσει έτσι μια παγκόσμια επέκταση του δυτικού πολέμου στην Ουκρανία; Εξάλλου, η ειδικότητα της Δύσης είναι η "παγκοσμιοποίηση".

Παλιές αδικίες στην Αφρική

Υπάρχει φόβος για έναν πλήρους κλίμακας δυτικό πόλεμο με αντιπροσώπους στη Δυτική Αφρική. Οι ΗΠΑ και η Γαλλία μαζί θα μπορούσαν να κρυφτούν πίσω από δυτικά εξοπλισμένες αφρικανικές δυνάμεις, ίσως από τη Νιγηρία, και να οργανώσουν μια εισβολή στον Νίγηρα. Η δικαιολογία θα ήταν να επαναφέρουν τον ανατραπέντα διεφθαρμένο πρόεδρο-μαριονέτα του Νίγηρα με το πρόσχημα της "αποκατάστασης της δημοκρατίας"! (Οποιαδήποτε απόπειρα επαναφοράς του διεφθαρμένου, αλλά δημοκρατικά εκλεγμένου Γιανουκόβιτς στο Κίεβο το 2014 θα είχε αντιμετωπιστεί με σθεναρή δυτική αντίδραση - δεν ήταν η μαριονέτα τους). Κυρίως, όμως, τόσο η Γαλλία έχει μια βάση με 1.500 στρατιώτες όσο και οι ΗΠΑ έχουν τη βάση μη επανδρωμένων αεροσκαφών και το αρχηγείο της Διοίκησης Αφρικής με 1.000 στρατιώτες στον Νίγηρα, από τον οποίο κινδυνεύουν να εκδιωχθούν εντελώς. Εξ ου και η "επίσκεψη" της Βικτόρια Νούλαντ.

 

Ο ναζισμός στην Αφρική

Ας θυμηθούμε ότι τα δυτικοευρωπαϊκά κράτη τελειοποίησαν τον ναζισμό τους στην Αφρική, όπως επίσης στη Λατινική Αμερική και την Ασία. Ο ναζισμός είναι μόνο η σταθερή πίστη στη φυλετική ανωτερότητα της Δύσης και το "θεόσταλτο" δικαίωμά της, ή το "προφανές πεπρωμένο", να σφάζει κατώτερες φυλές και να κλέβει τα εδάφη και τους πόρους τους. Τι ήταν οι σφαγές που πραγματοποίησαν οι Ισπανοί και οι Πορτογάλοι στη Λατινική Αμερική και οι Βρετανοί στη Βόρεια Αμερική και την Αυστραλία, αν όχι ο ναζισμός; Τι ήταν οι σφαγές που διεξήγαγαν οι Βρετανοί στην Ινδία (η λεγόμενη "ινδική ανταρσία") και στην Κίνα (οι λεγόμενοι "πόλεμοι του οπίου"), αν όχι ο ναζισμός; Ποια ήταν η σφαγή που πραγματοποίησαν οι Βέλγοι στο Κονγκό (έως και δέκα εκατομμύρια νεκροί, χωρίς να υπολογίζονται οι φρικτά ακρωτηριασμένοι), αν όχι ο ναζισμός; Δεν είναι να απορεί κανείς που ο Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος ξεκίνησε από το Βέλγιο και κατέστρεψε τόσο μεγάλο μέρος του.
Γυρίζει ο τροχός...

Τι ήταν οι σφαγές που έκαναν οι Γερμανοί πριν από τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο στη Νοτιοδυτική και την Ανατολική Αφρική, αν όχι ο ναζισμός; Το μόνο λάθος των Γερμανών Ναζί ήταν η σφαγή περισσότερων από πέντε εκατομμυρίων λευκών Εβραίων στην Ευρώπη. Το γεγονός ότι έσφαξαν 30 εκατομμύρια Σλάβους στην Ευρώπη (τους "ερυθρόδερμους" της Ευρώπης για τον Χίτλερ) δεν μετράει για τη Σιωνιστικά χρηματοδοτούμενη Δύση. Μόνο η σφαγή των Εβραίων ήταν απαγορευτικό, το απόλυτο ταμπού. Αν οι Ναζί Γερμανοί είχαν σφάξει Ασιάτες ή Αφρικανούς, δεν θα είχε σημασία. Εξάλλου, οι Βρετανοί επέτρεψαν σε περίπου πέντε εκατομμύρια Βεγγαλέζους να πεθάνουν από την πείνα στη Βεγγάλη το 1943 και αυτό ήταν μια χαρά. Όχι, όλα αυτά είναι ναζισμός, αυτό που ξεκίνησε με τις "Σταυροφορίες" τον ενδέκατο αιώνα είναι το καθοριστικό χαρακτηριστικό του δυτικού "πολιτισμού" και που τώρα τον καταστρέφει. Γυρίζει ο τροχός...

 

Σχέδιο Δ

Το Σχέδιο Δ ξεκινά στην Αφρική και στη Ρωσία. Το Σχέδιο Δ είναι έτοιμο. Η Ρωσική Ομοσπονδία είχε εννέα χρόνια για να προετοιμαστεί για την απόλυτη δυτική επιθετικότητα ενός Παγκόσμιου Πολέμου και να αναπτύξει το Σχέδιο Δ για να αντισταθεί σε αυτό. Η Ρωσία δεν το ήθελε και δεν το θέλει, αλλά έχει προβλέψει τους επιθετικούς τρόπους της Δύσης και την ικανότητά της για οργανωμένη βία. Το Σχέδιο Δ σημαίνει ότι η Ρωσία θα αντιμετωπίσει τη Δύση παγκοσμίως. Όπως το έθεσε τόσο εύγλωττα ο πρόεδρος της Ερυθραίας: "Ο πόλεμος του ΝΑΤΟ κατά της Ρωσίας είναι μια προσπάθεια να κυριαρχήσει σε ολόκληρο τον κόσμο". Η Ρωσία έχει ήδη εμπλακεί στη Συρία, κατόπιν αιτήματος της συριακής κυβέρνησης. Έχει ήδη συμμετάσχει σε στρατιωτικές ασκήσεις με την Κίνα. Και όπως έχει ήδη στείλει στρατεύματα Βάγκνερ για την απελευθέρωση της Δυτικής Αφρικής, και θα τα στείλει ξανά, αν χρειαστεί. 

Το Σχέδιο Δ, πάντα ένα πιθανό σενάριο δεδομένων των δυτικών απειλών βίας, σήμαινε ότι η Ρωσία θα επανεξοπλίζονταν και θα αναμόρφωνε το Ναυτικό, την Αεροπορία και το Στρατό της, προικίζοντάς τους με όπλα εξίσου καλά ή καλύτερα από τα δυτικά όπλα. Και αυτό ακριβώς έκανε η Ρωσία. Αν η Δύση θέλει έναν Παγκόσμιο Πόλεμο, μπορεί να τον έχει. Θα τα βάλει με την, σύμφωνα με την Παγκόσμια Τράπεζα, μεγαλύτερη οικονομία της Ευρώπης, τη ρωσική. Διότι η τελευταία ξεπέρασε επιτέλους τη γερμανική (αν δεν είχε μεσολαβήσει το βρετανικά ενορχηστρωμένο 1917, η Ρωσία θα την είχε ξεπεράσει πριν από 100 χρόνια) και τώρα βαδίζει προς το να ξεπεράσει την Ιαπωνία, για να γίνει η τέταρτη μεγαλύτερη οικονομία του κόσμου. Η Δύση θα ήταν τρελή να επιβάλει το Σχέδιο Δ στη Ρωσία. Θα ήταν η τρίτη και απόλυτη πράξη αυτοκτονίας της. Γιατί μαζί με τη Ρωσία, το 87,5% του κόσμου είναι έτοιμο να τα βάλει με την απομονωμένη και απαξιωμένη πλέον Δύση. 

 

Αντί επιλόγου

Η Παλαιά Ρωσία προστάτευε εμάς τους Χριστιανούς από την τυραννία της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Σε αντίθεση με τη γαλλική και τη βρετανική κυβέρνηση, οι οποίες μεταξύ 1853 και 1856 συμμάχησαν με τους Οθωμανούς, εισέβαλαν στη Ρωσία και αργότερα αρνήθηκαν να επέμβουν όταν οι Οθωμανοί άρχισαν να σφαγιάζουν τους Βούλγαρους χριστιανούς. Στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο ήταν οι Γερμανοί που συμμάχησαν με τους Οθωμανούς και υποστήριξαν τη γενοκτονία των Αρμενίων και των Ελλήνων χριστιανών.

Γάλλοι, Βρετανοί, Γερμανοί - όλοι το ίδιο, όλοι αντιχριστιανοί. Το 1917 ήταν η "συμμαχική" βρετανική ελίτ που ανέτρεψε τη χριστιανική κυβέρνηση της Παλαιάς Ρωσίας, αποκαλώντας τη λαϊκή μοναρχία της "αυταρχική", αν και μόνο η Δύση ήταν αυταρχική με τη δυτική έννοια του όρου. Στην Παλαιά Ρωσία ο Τσάρος προστάτευε εμάς τους Χριστιανούς από την τυραννία της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Ποιος θα μας προστατεύσει τώρα από την τυραννία της αντιχριστιανικής αμερικανικής αυτοκρατορίας; 

 

globalsouth.co 

 

7 σχόλια:

 1. Περονόσπορος έχει πέσει στους δισεκατομμυριούχους του πλανήτη – “Φεύγουν” ο ένας μετά τον άλλον

  https://lumi-news.gr/peronosporos-echei-pesei-stous-disekatommyriouchous-tou-planiti-fevgoun-o-enas-meta-ton-allon/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. "Η Δύση θα ήταν τρελή να επιβάλει το Σχέδιο Δ στη Ρωσία. Θα ήταν η τρίτη και απόλυτη πράξη αυτοκτονίας της".
  ΔΕΝ είναι τρελή η Δύση. Απλά το σχέδιο είναι η εξόντωσή μας και η μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού με ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ, ήτοι τσιμπήματα, νερό, τροφή, όπλα κλπ.

  Ας μην βαυκαλιζόμαστε. Έχουμε "μπει" ήδη στον ΓΠΠ εδώ και 3-4 χρόνια. Αυτή τη φορά, στην αρχή ήταν ένας ιδιότυπος πόλεμος, κυρίως νοητικός και οικονομικός (για αυτό έχει κρατήσει τόσο πολύ), ο οποίος μοιραία θα καταλήξει συμβατικός, στον οποίο όλα θα λήξουν ΣΥΝΤΟΜΑ. Θέλουν πάση θυσία να μειώσουν τον πληθυσμό και να πάρουν "μαζί" τους όσες ψυχές μπορούν. Οι τωρινοί συνεχείς θάνατοι απο τα τσιμπήματα ΔΕΝ τους είναι αρκετοί. Για κάποιο λόγο βιάζονται !!Όσο αφορά τα πυρηνικά, καμμία ανησυχία. Δεν μπορείς να πυροβολήσεις όταν δεν έχεις σφαίρες.

  Το σχέδιο όμως είναι Θεϊκό. Όσα δεινά και να είναι εμπρός μας, εμείς ως Έλληνες ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ στην ιστορία, αλλά κυρίως στα ΠΑΙΔΙΑ μας, να αντισταθούμε με κάθε κόστος. Μέχρι στιγμής τα ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ, για αυτό και βλέπετε κλιμάκωση των ενεργειών τους. Αν μας είχαν υποτάξει δεν θα είχαν "τρελαθεί" με επιπρόσθετες ενέργειες, τη μια μετά την άλλη και τόσο σύντομα. Όσο βλέπετε να κάνουν και άλλα, τόσο να είστε σίγουροι οτι η αντίσταση τους χαλάει τη "σούπα".

  Καρτερία, αφοβία, ευθυμία, ετοιμότητα και ... προσοχή στον Ήλιο.

  Έρρωσθε

  Διός Κούρος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Προσωπικά πιστεύω πως θα ξεμπερδέψουμε πολύ πριν από το 25, το πιθανότερο μέσα στο 23,
   Αρκεί να πάψουμε να λυπόμαστε τον εχθρό, να κάνουμε την καρδιά μας πέτρα, να ανακράξουμε, ως άλλοι Σαλαμινομάχοι:
   «Ω, παίδες Ελλήνων, ίτε, ελευθερούτε πατρίδ’, ελευθερούτε δε παίδας, γυναίκας, θεών τε πατρώων έδη, θήκας τε προγόνων` νυν υπέρ πάντων αγών»
   Και να μη δειλιάσουμε μπροστά στο Χρέος:
   «Αίμα να ναι και ότι να ναι, τα G3 να βαράνε, χήρες και ορφανά να κλαίνε και τα σπίτια τους να καίμε»
   https://www.oparlapipas.gr/2023/08/binteo_01218248603.html

   Το Θέμα είναι να Τελειώνουμε μιά ώρα αρχύτερα...

   Ν.Κ.

   Διαγραφή
 3. " γυρίζει ο τροχός,,,"
  Ή κίνηση του αγκυλωτού Σταύρου συνεχίζει,,,,
  Τα τέσσερα στοιχεία έγιναν στοιχειά,,,
  Η ανακατανομή του πλούτου απέκτησε κι'αλλη μορφή, στην μετατόπιση πληθυσμού από τόν νότο στο βορα και από την ανατολή στην δύση σχηματίζοντας ένα σταυρό,,,

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Θά ήταν αληθές να γράψω για τόν αρθρογράφο του Γελαδερα ότι Κομίζει γλαύκας εις Αθήνας(Αριστοφάνη όρνιθες 301) ?
   Όχι, ούτε αυτό δεν κομίζει.
   Αυτό που κάνει είναι να αντλεί ενέργεια από το θυμικο των σχολιαστών.
   //
   Στη θερμοδυναμική, εντροπία είναι η έννοια μέσω της οποίας μετράται η αταξία, της οποίας η μέγιστη τιμή αντικατοπτρίζει την πλήρη αποδιοργάνωση (ομογενοποίηση των πάντων) και ισοδυναμεί με την παύση της ζωής. Σε μια τέτοια κατάσταση δεν υπάρχει καμία διαδικασία και δεν βρίσκεται «σε λήθαργο» (κρυμμένη) κανενός είδους πληροφορία που να επιτρέπει τη ζωή, αν με κάποιο τρόπο γίνει εκ νέου παροχή μόνο ενέργειας.
   ///
   Ομογενοποίησης των πάντων = τά Ζα
   ///
   Μην τόν τρέφεται με την ενέργεια σας, αλλά με καλοσύνη!
   Είναι αυτό που μισεί ο ίδιος ο διάβολος γιατί δεν το αντέχει ,,,
   Έτσι λοιπόν για να υπάρχει ισορροπία μεταξύ καλού και κακού πρέπει να υπάρχει όχι μόνο ή διάκριση αλλά και ή καθαρή πράξη καλοσύνης του πτωχού πνεύματος,,,
   Όι πράξεις του διαβόλου αυτό το ίδιο το κακό επάνω στην Γη φέρνει την αταξία που με την σειρά της θα έρθει η Τάξη,,,
   ///
   Σεβασμό στα Ιερά και τά Άγια , δηλαδή τα Ανθρώπινα,,,

   Διαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.