«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 29 Αυγούστου 2023

Kαλά πάμε...

Περισσότερα εδώ , εδώ και εδώ

4 σχόλια:

  1. Εγινε παιδομάζωμα απο την καμπαλ στη Χαβάη

    https://anazitiseis.gr/ekatontades-paidia-agnoountai-apo-ta-dimosia-scholeia-tis-lachaina-dyo-evdomades-meta-tin-pyrkagia-tou-maoui-sti-chavai/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://esxatianasxesi.blogspot.com/2023/08/blog-post_29.html(kai apo tin alli i albania th akatebei pio xamila )kai (ta skopia tha exoun dikaiwma stin thalasa me kentriki mega odo )

    syntoma konta sas

    http://sinomosiologos.blogspot.com/2023/08/blog-post_617.html (nobel επιστημονας οχι ασχετος σαν ολους οσους πετανε τις παπαριες τους οπως ο τελευταιος (Κ.συνολακης = βλακας που ελεγε για συνδεση φωτιας και κλιματικης αλλαγης και τι αλλο μας επιφυλασει η κλιματικη αλλαγη το σιχαμενο πληρωμενο καθαρμα .Παντα θα υπαρχουν ακποιοι που για δικους τους λογους θα γλειφουν τον κωλο των πολιτικων )

    http://sinomosiologos.blogspot.com/2023/08/blog-post_406.html (αν ειναι αληθεια [δεν εχω λογο να πιστευω οτι δεν ειναι ]τοτε παμε σε αλλες φασεις στο αμερικα και μαλλον θα σκοτωθουν μεταξυ των )

    και ο εβρος ακομη καιει και δεν εχει ανοιξει ρουθουνι ακομη ...

    καλημερες απο την τρυπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝΑΓΝ.
    Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΩΡΙΣ.
    ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΦΑΓΗΤΟ, ΝΕΡΟ, ΡΟΥΧΙΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ. ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΣΥΧΑΜΕΡΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΨΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑΤΟΥΣ ΠΕΤΣΟΚΟΨΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ.
    ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ? ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ? ΠΟΥ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΩΣ? ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΜΟΛΥΒΙΑΤΗΣ ΚΑΙ Η ΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΞΕΝΗΤΕΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΤΟΥ 2007. ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΦΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. https://www.sportdog.gr/sports/mpasket/article/783687/ksespasma-mpogrh-an-einai-dynaton-kleiste-toys-fasistes-fylakh-makari-na-exei-tsipaki-na-afanasteite

    Το τσίμπησε κι αυτός το πεντοχίλιαρο, για λίγα δευτερόλεπτα ανθελληνισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή