«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023

Ώπατις τα γερόντια...!


...TNT, HIGHWAY TO HELL, NIGHTS IN WHITE SATIN, TUESDAY AFTERNOON, EVERY TIME YOU TOUCH, MOONLIGHT SHADOW,
ΤΟ FRANCE....

και άλλες διάσημες ροκ επιτυχίες σε μια βραδιά που θα θυμόμαστε για πάντα.

60 κλασικοί μουσικοί, ροκ είδωλα και μια εκπληκτική ηλεκτρική μπάντα, σε ένα μαγικό ροκ ταξίδι κάτω από την Ακρόπολη!

Για έξι συνεχείς χρονιές οι συναυλίες του Classic Rock γίνονται sold out! Πάνω από 32.000 άτομα μέχρι τώρα είδαν το ροκ... αλλιώς! Το ραντεβού καθιερώθηκε. Το Classic Rock 7 επιστρέφει στο Ηρώδειο με δυνατούς guest πρεσβευτές του αυθεντικού Rock ήχου, μια δυνατή ορχήστρα και τις πιο μεγάλες ροκ επιτυχίες, σε ένα εντελώς νέο εκρηκτικό playlist!

Οι φετινοί guests είναι χαρισματικές και εμβληματικές μουσικές προσωπικότητες!!!

Ο DAVE EVANS, ο πρώτος τραγουδιστής και συν-ιδρυτής τoυ θρυλικού συγκροτήματος ΑC/DC, 50 χρόνια από την ίδρυση τους, θα ερμηνεύσει τραγούδια σταθμούς όπως το TNT και το Highway to hell αλλά και covers που έπαιξαν οι AC/DC στην πρώτη περιοδεία τους!!!

O JUSTIN HAYWARD, η αυθεντική αξεπέραστη φωνή των MOODY BLUES, με μοναδικά κομμάτια όπως το Nights in White Satin και το Tuesday Afternoon. Το μοναδικό στυλ μουσικής των Moody Blues βρίσκεται σταθερά όλα αυτά τα χρόνια στους ραδιοφωνικούς σταθμούς και συνεχίζει να φωτίζει τις συναυλιακές αρένες παγκοσμίως.

Η LADY MAGGIE REILLY, η κεντρική φωνή της μπάντας του MIKE OLDFIELD, η οποία ερμήνευσε τα διάσημα κομμάτια Moonlight shadow και France. Εκτός από τις αγαπημένες επιτυχίες με τον Mike Oldfield θα ερμηνεύσει και το διαχρονικά διάσημο κομμάτι Everytime you touch, το οποίο εκτόξευσε την καριέρα της το 1992 αλλά και άλλες δικές της επιτυχίες.

Και η εμπειρία απογειώνεται με τον δυνατό συμφωνικό ήχο της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών και με την δυναμική της ηλεκτρικής μπάντας από τους:

Δαμόπουλος Κωσταντίνος: Keyboards

Καλαντζάκος Θοδωρής: Electric Guitar

Καλαντζάκος Λουκάς: Drums

Γιώργος Φακανάς: Bass

ticketservices.gr 

 


 





10 σχόλια:

  1. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩ :
    Μην αρχίσει πάλι κανείς να λέει για τα κερατάκια που κάνει με το χέρι ο Dave Evans..
    για να μην τα πάρω στο κρανίο και αλλάξω το βίντεο με ένα άλλο, το οποίο έχει καθαρότερο ήχο, αλλά αυτός φοράει μπλουζάκι με ανάποδο σταυρό. Υπάρχει κι άλλη εκδοχή αν θέλετε.. με τον κιθαρίστα να φοράει πλαστικά κερατάκια στο κεφάλι.
    Μην μάς ζαλίσετε λοιπόν πάλι με το ίδιο θέμα, το σήμα με τα κερατάκια, γιατί θα διαγραφεί αμέσως οποιοδήποτε τέτοιο σχόλιο (εκτός αν είναι σατυρικό 😇). Τα ξέρουμε, τα έχουμε εμπεδώσει, πάμε παρακάτω.. [ 'παρακάτω' πού..; Highway To Hell ! = Στη λεωφόρο για την Κόλαση ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΡΤΟΓΑΝ Κ ΓΡΙΖΟΙ ΛΥΚΟΙ ( ΚΕΡΑΤΑΚΙΑ )
      https://www.youtube.com/watch?v=8tGSLVhaUfI

      ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΡΑ...ΕΜΠΕΔΩΣΕΙ ? ΔΗΛΑΔΗ ?

      ΕΡΜΗΣ11

      Διαγραφή
    2. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο.
      Πάντως, πολιορκούμαστε από παντού, και από κερατάκια και από γκριζολυκίσια αυτάκια. ΘΕΟΣ ΦΥΛΑΞΟΙ! 😮

      Διαγραφή
  2. ΈΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΦΙΛΑΡΑΚΙ....Highway to hell...... Heaven and hell.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγνώμη Φιλτατε Οικοδεσποτα
    Μπορώ τουλάχιστον να γράψω κάτι για το 7;;;
    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικά, αλλά γιατί αυτό το ύφος; Στείλατε και τίποτα άλλο το οποίο δεν είδατε αναρτημένο; Εννοώ εκτός από εκείνα τα δύο με το ψευδώνυμο "Άχρηστος".

      Διαγραφή
    2. Όχι όχι προς Θεού
      Ήθελα να κάνω χιούμορ, εξαιτίας της προειδοποίησης για τά "κερατακια"
      ///
      Υπάρχει όμως κάτι,
      Εκτός από το 7,
      Είναι το εναλλασσόμενο ρεύμα
      Είναι το συνεχές ρεύμα
      Είναι το 2+9 της ημερομηνίας

      Διαγραφή
    3. Και εγώ, σάς είπα αυτό πριν, γιατί όντως..υπάρχουν σχολιαστές που δεν βλέπουν τα σχόλιά τους να αναρτώνται, και νομίζουν ότι εγώ δεν τα ενέκρινα. Αλλά πρέπει να έχετε υπ' όψιν ότι και η google τρώει συχνά σχόλια. Δεν έρχονται ποτέ στο ιστολόγιο. Γίνεται και το άλλο: Μερικά πάνε ΑΠΟ ΜΌΝΑ ΤΟΥΣ κατευθείαν στο αρχείο "Ανεπιθυμήτων", χωρίς να το έχω επιλέξει εγώ δηλαδή. Και εγώ.. θαύμα θα είναι αν θυμηθώ μια φορά την εβδομάδα να τσεκάρω αυτό το αρχείο για τέτοιες περιπτώσεις.

      Διαγραφή
    4. 2+9=11
      11/9 ή 9/11 όπως την γράφουν οι Αμερικάνοι.
      Στο ωδείο του Ηρώδου .
      Όπως θα έλεγε και ο stranger από τα κατοχικά,
      μου βγάζει δήλωση στο πεδίο,

      ένας Ηρώδης, φορώντας λευκό σατέν, στέλνει στην κόλαση, στην σκιά του σεληνόφωτος.

      Εάν βάλεις στην εξίσωση και τους νεκρούς από τις πλυμήρες τις φωτιές τα ναρκωτικά τα τροχαία και τις φόλες σαν προεόρτια ,
      η συνέχεια θα είναι φανταστική.

      Ο Θεός να μας συγχωρέσει.

      Υγ.
      Για τους μουσικόφιλους θα είναι κάτι φοβερό και υπέροχο.


      Είδωμεν

      Διαγραφή