«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023

Καταστράφηκε η Θεσσαλία, ο σιτοβολώνας της Ελλάδος, η Λάρισα κινδυνεύει από τον Πηνειό, τις επόμενες ημέρες θα ανακαλυφθούν εκατοντάδες πτώματα. ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙΡΟΥ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ ΚΟΥΛΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ. Είχα "προφητεύσει" στις εκλογές ότι μέχρι Οκτώβρη σε βλέπω, αλλά ούτε Σεπτέμβρη δεν βγάζεις / Κ-Τ

Περισσότερα ΕΔΩ , ΕΔΩ , ΕΔΩ και ΕΔΩ

2 και 3 Σεπτεμβρίου, Μόνο πάνω από την Ελλάδα:


27 σχόλια:

  1. Αθήνα:

    https://twitter.com/ellinaspiratis/status/1699649630844170531?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1699649630844170531%7Ctwgr%5E5b6485fd8c6430dd64fa7a8bc3625a7829ff6638%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=http%3A%2F%2Fixnos.blogspot.com%2F2023%2F09%2Fblog-post_7.html
    -----------------------------------------------------------------

    https://twitter.com/JeronymoBoss2/status/1699438807152549939?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1699438807152549939%7Ctwgr%5E5b6485fd8c6430dd64fa7a8bc3625a7829ff6638%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=http%3A%2F%2Fixnos.blogspot.com%2F2023%2F09%2Fblog-post_7.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ό,τι πτώματα (πω πω και που γράφω αυτή τη λέξη ανατριχιάζω) βρεθούν ΔΕΝ θα αποκαλυφθούν. Όπως και με τα Τέμπη, όπως και με τα μπόλια, οι "απώλειες" είναι ΜΗ ανακοινώσιμες.

    Αν δεν τα δείξουν τα κ@λοκάναλα, απλά δεν υπάρχουν. Θα μας δείχνουν το "οικονομικό θαύμα" της κούλας και όλα καλά όλα ανθηρά.

    Έτσι νομίζουν βέβαια !!!

    Εν τω μεταξύ, τα απανωτά μαύρα γεγονότα που μας ρίχνουν τους κραδασμούς κρύβουν το μεγαλύτερο γεγονός που είναι το ΑΙΓΑΙΟ !!! Βλέπουμε το δάχτυλο και όχι αυτό που δείχνει.

    Κοίτα να δείς που θα χρησιμοποιήσω έκφραση του Λιακό !!!

    Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ

    Διός Κούρος

    Υ.Γ. Έχετε προμήθειες ; Αν όχι (έστω και αργά) κάντε μερικές για τουλάχιστον ένα μήνα σε τροφή και νερό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνω Διος Κουρος .ΕΝΑ 1% μονο ξερει ο περισοτεροσ κοσμος /ισως να επρεπε να παιζουμε σκακι περισοτερο , οι περισοτεροι .

      Διαγραφή
    2. ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΡΏ/Ο ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΤΟ ΑΨΥΧΟ ΣΩΜΑ !

      V P X

      Διαγραφή
  3. https://www.ksipnistere.com/2023/09/%ce%b7-%ce%ba%ce%af%ce%bd%ce%b1-%cf%87%cf%81%ce%b7%cf%83%ce%b9%ce%bc%ce%bf%cf%80%ce%bf%ce%b9%ce%b5%ce%af-%cf%84%ce%bf-6g-terahertz-%cf%89%cf%82-%cf%83%cf%84%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%b9%cf%89%cf%84%ce%b9.html

    https://www.trelokouneli.gr/polemos-chatzinikolaoy-vaxevani-gia-tin-dolofonia-ston-peiraia-epiases-pato-athlie/ (kai ta duo skoylikia fwnazoyn o enas ston allo ta sixmena )

    https://www.youtube.com/watch?v=oA212dtl4E4

    http://sinomosiologos.blogspot.com/2023/09/blog-post_54.html



    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΞΑΝΑ :

      Σπύρος Παγιάτης: «Μην τρέχετε στα Α.Τ. για ταυτότητες!» - Τι σας κρύβουν! Τι ετοιμάζουν και τι έρχεται στην Ελλάδα!
      https://www.youtube.com/watch?v=oA212dtl4E4

      Διαγραφή
  4. Η 1η Στρατιά («Αχιλλέας», αγγλικά: European Union Operation Headquarters, EU-OHQ) αποτελεί το μεγαλύτερο σχηματισμό του Ελληνικού Στρατού και τη μόνη εν ενεργεία στρατιά στην Ελλάδα. Εδρεύει στη Λάρισα.
    ΑΝΑΓ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εν τω μεταξύ, από νωρίς το πρωί σήμερα έχουν λυσσιάξει να ψεκάζουν. Έχει [π΄΄'ες συνέχειες το σίριαλ του τρόμου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΞΑΝΑ :

    Οι 10 κορυφαίες μέθοδοι που χρησιμοποιούνται για τη μείωση του ανθρώπινου πληθυσμού:

    -Στοχευμένη αποστείρωση

    -Πόλεμος

    -Δεν υπάρχουν θεραπείες για ασθένειες

    -Σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα

    -Περιβαλλοντική χειραγώγηση

    -Άμβλωση

    -Γενετικά τροποποιημένοι οργανισμοί

    -Ίδιο φύλο σχέσεις

    -Τροφίμα διαχείριση (πάντα ενάντια στους ανθρώπους)

    -Μετανθρωπισμός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πιάστε...τον #ούστη!!!!



    Τον τρισκατάρατο!!!

    Κρεμάστε τον!!!



    🇬🇷....... ΑΝΑΞΊΜΑΝΔΡΟΣ.......🇬🇷

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΦΟΒΟΥ ΤΟΥΣ DA[NIEL]AOUS, KAI ΔΩΡΑ ΦΕΡΟΝΤΑΣ....
    ΜΑΣ ΕΠΝΙΞΑΝ ΟΙ FΟΥΣΤΙDES... ΗΑΑRP ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΟ. ΤΟ ΚΑΛΟ... ΓΛΥΤΩΣΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΕΚΕΙ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΜΑ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΦΤΑΣΕ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΝΑΠΝΟΗΣ, ΑΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ.
    Η ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΒΑΛΛΕΤΑΙ, ΚΑΠΟΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΕΚΕΙ...
    ΨΥΧΑΝΕΜΙΖΟΜΑΙ, ΟΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ. ΤΑ ΒΑΜΒΑΚΟΧΩΡΑΦΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ. ΤΟ ΒΑΜΒΑΚΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΦΙΜΟ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΕΝΑ ΑΛΛΑ... ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΠΑΡΘΟΥΝ ΤΑ ΣΙΤΑΡΙΑ. ΑΝ ΡΙΞΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ, ΤΡΑΚΤΕΡ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ. ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ.
    ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΙ ΑΠΛΩΣ... ΕΓΩ Ο ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΣ !!

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΟΙΤAΞΤΕ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝO ΤΏΡΑ !!! …………..ΣΥΝΕΧIΖΕΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝIΔΙΑ

    https://zoom.earth/maps/satellite-hd/#view=38.151,20.838,6z/date=2023-09-07,pm


    CHEMTRAILS Παντού !!! ΛΕΥΚOΣ ΟΥΡΑΝOΣ και ο φτωχός ήλιος προσπαθεί να μας δώσει Vitam. D3 !!!

    Την ίδια στιγμή μου είπαν ότι όλες οι θεραπείες πρόληψης και θεραπείας

    Covid 19 έχουν εξαφανιστεί από τα φαρμακεία!! OXI SCABALL (Ivermectine) !

    Παραγγείλετε μέσω Διαδικτύου τώρα και αποθηκεύστε όλα τα απαραίτητα

    & βασικα φάρμακα σαs τώρα επειδή θα τα εξαφανίσουν όταν φύγει ο τελευταίος τουρίστας…..(Ελλάδα Copy paste USA).

    Αυτή η πόρνη που μισεί οτιδήποτε έχει να κάνει με την Ελλάδα, τους Έλληνες, την Ελληνική Ιστορία και την Ορθοδοξία συνεχίζει τα παιχνίδια που διατάχθηκε να κάνει από τις ΗΠΑ , Bilderberg Club ,Davos Forum & Israhell

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. IONIO ΠΕΛΑΓΟΣ Κ ΑΛΕΥΡΩΝΟΥΝ ΠΑΛΙ !!!

      V P X

      Διαγραφή
    2. ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΕΧΟΜΕΝ...ΔΙΠΛΩΜΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΕΧΟΜΕΝ , ΒΓΑΖΟΥΜΕ Κ ΕΝΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ Κ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΑΜΕΣΑ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΟΡΓΑΝΟΝ ΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ Η ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟ Κ ΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ...! ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΓΙΑ DIGITAL ΙD O AXMET , META O XASAN K META O TSOGLAN...!
      ΤΡΕΧΟΥΝΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ... ΤΟ 2026 ΣΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ..( ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ.) ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΑΣΕΣ..? ΠΙΑΣΕ Κ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ Κ ΔΙΑΒΑΣΕ Κ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ .

      TO ΙΔΙΟ ΜΟΤΙΒΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΠΩΣ Κ ΜΕ ΤΑ ΕΜ ΒΟΛΙΑ...!

      https://apagoreuetai-group.blogspot.com/2023/09/nv-oo.html

      V P X

      Διαγραφή
    3. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΜΚΑ, ΧΑΧΑΧΑ... ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΑΡΤΑ;;; ΘΑ ΕΞΑΙΡΕΘΟΥΝ ΠΑΛΙ. [ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΡΙΒΟΛΟΓΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΝΟΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ]. ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΝΕΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ.

      ΔΗΜΗΤΡΗΣ

      Διαγραφή
    4. @ ΔΗΜΗΤΡΗΣ !

      ΕΧΟΥΝ CASH CARD BANK ACCOUNT , EXOYN MOBILE ( ΑΡΑ ΒΑΣΗ ΝΟΜΟΥ...ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ , ΕΠΙΣΗΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΑ ΜΕΧΡΙ Κ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ Κ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Κ ΑΛΛΟΥ , ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΘΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΥΠΟΥ ΜΠΑΚΑΛΟΚΑΦΕ ΚΟΥΡΕΙΟ Κ ΤΡΕΧΑ ΓΥΡΕΥΕ , ΕΙΝΑΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΔΕΗ ΚΛΠ ΚΛΠ....! ΝΑ ΠΟΥΜΕ Κ ΑΛΛΑ...?

      ΘΑ ΕΞΑΙΡΕΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΞΑΕΡΩΣΟΥΝ ΕΜΑΣ..??

      ΟΛΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΝΕΩΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ , ΒΡΕ ΟΛΑ ΛΕΜΕ !!!

      https://apagoreuetai-group.blogspot.com/2023/09/blog-post_8.html


      V P X

      Διαγραφή
    5. Εχουν ΑΜΚΑ και ΑΦΜ. Ειναι τα πρωτα που τους δινουν στα ΚΥΤ με το που πατησουν το βρωμοποδο τους εδω. Το τι ονομα δηλωνουν ΔΕΝ εχει σημασια, το συστημα (Κρατος- Μπατσοι-ΜΚΟ) τους καταχωρουν και τους αναγνωριζουν ΩΣ Α Ρ Ι Θ Μ Ο Υ Σ

      ΛΟΚΙ

      Διαγραφή
  10. ΑΝΑΓ. ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΕΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ. Η ΜΙΑ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΩΣΤΕ ΖΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ. ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ....
    ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΗΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΕΙΣΜΟ, ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑ.
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ. ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΜΜΙΑ ΕΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ. ΟΥΤΕ Η ΦΙΛΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΙΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΟΥΜΕ
    ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΡΑΓΙΑΔΑΚΙΑ, ΟΥΤΕ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛ. ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΚΑΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΝΙΓΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ. ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΣΟΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Στο μακελειό 08|09|2023 16:14
    https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%a4%ce%a9%ce%a1%ce%91-%ce%a3%ce%9f%ce%92%ce%91%ce%a1%ce%97-%ce%a0%ce%9b%ce%97%ce%a1%ce%9f%ce%a6%ce%9f%ce%a1%ce%99%ce%91-%ce%91%ce%a0%ce%9f-%ce%9b%ce%91%ce%a1%ce%99%ce%a3%ce%91-%ce%95%ce%a4/
    ΤΩΡΑ: ΣΟΒΑΡΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑ -“ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 ΣΟΡΟΙ ΠΝΙΓΜΕΝΩΝ – ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ”

    Αξιόπιστη Μάρτυρας γυναίκα Γιατρός που εργάζεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας , επικοινώνησε πριν από λίγο με την εφημερίδα μας και το makeleio.gr.
    επικοινώνησε ζητώντας ανωνυμία και ενημέρωσε πως
    “τα θύματα από τις πλημμύρες δεν θά είναι μόνο 28 άτομα αλλά 128. Κρύβουν ακόμη τον αριθμό και καλούν να σπεύσουν στο Γενικό Νοσοκομείο ειδικότητες ψυχιάτρων και ψυχολόγων ώστε να διαχειριστούν
    α) την ανακοίνωση του επερχόμενου εθνικού πένθους
    β) τα συγγενικά πρόσωπα που έχασαν αγαπημένα τους πρόσωπα” .
    Eπικεφαλής του κλιμακίου ο βουλευτής της ΝΔ και ψυχίατρος Βαρτζόπουλος.
    Γιατρός μίλησε στο makeleio.gr

    ” Ήρθε ο Βαρτζόπουλος, ο υφυπουργός Υγείας, άνθρωπος του Σαμαρά, έκανε σύσκεψη με τον καθηγητή Ψυχιατρικής τον Χριστοδούλου και αποφάσισαν να συντονίσουν ψυχολόγους και ψυχιατρους σε περίπτωση συλλογής πνιγμένων. Αύριο θα εφημερεύουν και τα δύο νοσοκομεία της Λάρισας.
    Δυστυχώς υπάρχουν πολλοί πνιγμένοι”

    -----------
    Κώστα καλησπέρα! σε διαβάζω αρκετό καιρό αλλά δεν έχω γράψει μέχρι τώρα ...είμαι από Βόλο,θα πάρω τα πάνω μου και θα συμμετέχω στην παρέα του μπλογκ σύντομα.

    σημ. Ο Γιάννης Κοζάνη χάθηκε δεν γράφει εδώ πλέον ;;
    έχεις νέα του; εύχομαι να είναι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλα ντε.. Πού είναι ο Γιάννης μας; Και μένα μού έχει λείψει και μάλιστα ανησυχώ γι αυτόν. Τον νιώθω σαν μικρό μου αδελφό.

      Διαγραφή
  12. Κυκλώνας ,,,,,ς
    «μή μου τοὺς κύκλους τάραττε»
    ///
    Ο ααεηινντχω
    Ο Σ' ΟΥ δ α ν
    Κατ' εικόνα
    Είναι ένας μαύρος μάγος
    Έριξε το βάρος στην Θεσ(σ)αλία ,,,
    ///
    Κυκλώνας στην Μεσόγειο (μέση γη)
    ///
    ΘΕσ(σ)αλΙα
    Θαλασ(σ)ΙΕ
    Καβείρων
    καβιρίμ
    ///
    Δ+3
    Ε+3
    γης τε και αλμυράς θαλάσσης άγριον μοχλευτήν.
    ενοσίχθων...
    ,, ,,,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΛΕΡΤ ΑΣ
      ΑΤΛΑΣ ΕΡ
      ΤΕΡΑΣ ΑΛ
      ΑΣΤΕΡΑ Λ
      4×7
      ///
      9
      11
      ///
      Χ
      Μ
      Α
      Μ
      Α
      Γ
      Τ
      Θ
      Τ
      Α
      ///
      600040001040001003300009300001
      (Ε/Ο/Δ/Ε)
      ///
      110008000150001000
      (Δ/Ε/Ε)
      //
      200090006000
      (Δ ')
      /
      800
      80
      8
      Α

      Διαγραφή
  13. 3εφυρες Συγχρονικότητας
    16/16
    32/23
    ///
    https://www.dnews.gr/eidhseis/koinonia/441778/katerrefse-i-gefyra-tis-diavas-pou-stoixise-4-6-ekat-evro-kai-den-tha-ksana-epefte

    ΑπάντησηΔιαγραφή