«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2023

Μέχρι το Μαρόκο έφτασε η γκαντεμο-εμβέλεια του βλήματος..

Περισσότερα ΕΔΩ 


22 σχόλια:

  1. Καλημέρα 🌅
    Συνέχεια μιλάτε για την ιδιότητά του... Όμως έτσι κρύβετε την αλήθεια: ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΚΑΚΗ ΤΎΧΗ! ΕΊΝΑΙ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΈΔΙΟ.
    Αυτά.
    Καλά στερνά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε όλες τις αναρτήσεις μας έχουμε την δική σας άποψη. Σπανίως, όπως εδώ, θα τον πούμε και γρουσούζη, έτσι, γιατί εξυπηρετεί την συγκεκριμένη είδηση. Αυτό που καταλαβαίνω από το σχόλιό σας είναι ότι δεν μάς διαβάζετε και πολύ. Προς τί λοιπόν η φράση.."Συνέχεια μιλάτε"..;

      Διαγραφή
    2. Συγνώμη, για το γενικευμένο και ίσως ισοπεδωτικό σχόλιο.
      Η ουσία είναι ότι πρέπει να αντιδράσουμε. Οτιδήποτε συσχετίζει το μέλλον μας με την "τύχη" απλά μας κόβει την αντίδραση. Ψάχνω τρόπο αποτελεσματικό. Ακόμα δεν έχω βρει
      Αύριο θα είμαι στην πορεία όμως δεν αρκεί. Χρειάζεται κάτι καλύτερο, πιο δυνατό πιο αποτελεσματικό

      Διαγραφή
  2. Άτλαντας
    6,9
    ///
    Σπονδυλας Άτλας
    ///
    Το 9 στις 180°
    329/623
    ///
    1.89361702128

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 0.52808988764
    ///
    Μαρ Ο κ Ο
    Μαρκ*
    ΟΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ (/)

      τρεις έντεκα, τρείς δώδεκα, τρείς δεκαπέντε και έντεκα και επτά και οκτώ και δεκαοκτώ και πέντε και έξι και μισό.

      3-11-3-12-3-15+11+7+8+18+5+6+0.5

      Ομολογώ οτι ΔΕΝ κατανοώ το ύφος και τον σκοπό των σχολίων σου. Καλό θα ήταν να μας εξηγούσες ή να μας έδινες τον αλγόριθμο. Αν απο την άλλη πιστεύεις οτι είμαστε αδαείς να κατανοήσουμε, καλό θα ήταν να τα αναρτάς εκεί που σε κατανοούν.

      Με Αγάπη (δεν το λέω ειρωνικά)

      Διός Κούρος

      Διαγραφή
    2. Έχεις απόλυτο δίκιο Διός Κούρε και ζητώ συγνώμη.
      Όμως δεν το κάνω για τόν λόγο που ανέφερες, απλώς δεν είναι η ώρα να γίνουν όλα φανερά*.
      Και γω καταλαβαίνω λίγα, ελάχιστα, σχεδόν τίποτα ως αγράμματος που είμαι, αλλά έχω εμπιστοσύνη, στην ώρα, στο λεπτό, στο δευτερόλεπτο, σέ αυτή την στιγμή, που Το Π νεύμα δίνει την Πληροφορία, χωρίς μορφή, χωρίς μάζα, χωρίς Χρώμα, χωρίς Σχήμα,,,
      ΑσΧημο,,,
      Πού μπορεί αυτό το άσχημο να πάρει ένα σχήμα η μπορεί να πάρει και δισεκατομμύρια άλλα σχήματα,,,
      ///
      Με Αγάπη και από μέρους μου,
      Αν και δεν τά πάω καλά με τον Δία,,,

      Διαγραφή
    3. Αγαπητέ (/) σε ευχαριστώ για την ευγενική σου απάντηση. Αυτό σημαίνει οτι και εσύ ΟΡΘΑ εννόησες οτι και απο πλευράς μου το σχόλιο ήταν ευγενικό και καλοπροαίρετο.

      Η αλήθεια είναι οτι εξ αρχής το μυαλό μου ΔΕΝ οδηγήθηκε στην εξήγηση που έδωσες για τη γραφή σου / σκέψη σου, λόγω - κυρίως - της πληθώρας σχολιαστών που γράφουν απλά για να κάνουν "εντύπωση".

      Ευελπιστώ στην εξέλιξη που προσδοκά η σκέψη σου και ας μην την αντιλαμβάνομαι. Έχω όμως εμπιστοσύνη στη στιγμή που όλα θα γίνουν φανερά.

      Έρρωσο

      Διός Κούρος

      Διαγραφή
  4. Το επίκεντρο ήταν στην οροσειρά του Άτλαντα !!!!!

    Τι έγινε ρε παιδιά ; Μπαίνουν και οι Τιτάνες το παιγνίδι ; Να περιμένουμε και τις δυνάμεις απο τον Γαλαξία της Παρθένου Μ-87 (Αθηνάς - Αθηναίοι) ;

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 16*
    ///
    Είναι καιρός πού όι Τιτάνες έχουν μπει στο Παιχνίδι,,,
    ///
    Ό Υψηλότερος Σπονδυλας πού κρατεί την Κάρα κεφαλη λέγεται Άτλας/τΑλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μποτίλια στο Πέλαγος09 Σεπτεμβρίου, 2023 15:17

    Αγαπητέ Διος Κούρε,
    επειδή υποθέτω, ότι ο συμπαθής και προικισμένος σχολιαστής (/) δεν πρόκειται να ανταποκριθεί στην πρόσκλησή σου, όχι για λόγους σκοπιμότητος ή επεκφυγής, αλλά για λόγους λειτουργικούς, που διέπουν τις παρεμβάσεις του και επειδή παρακολουθώ τα σχόλιά του με προσοχή εδώ και κάποιο διάστημα, που γίνονται σε περισσότερες ιστοσελίδες, μπαίνω στον πειρασμό, να επιχειρήσω κάποιες ερμηνείες τους, με τον τρόπο που εγώ μπορώ να τα διαθλώ στην σκέψη μου, χωρίς να βρίσκομαι μέσα στο μυαλό του.
    Ο φίλος (/) είναι πνευματώδης και επιχειρεί να προσδώσει στο γλωσσικό όργανο ιδιότητες και αποτελεσματικότητα, που ξεφεύγουν από τα συνήθη γλωσσικά μέτρα τής χρήσης τής γλώσσας. Τα συνθετικά στοιχεία, που δομούν το γλωσσικό όργανο, είτε ως αριθμοί, είτε ως γράμματα, είτε ως λέξεις, είτε ως φραστικά συγκροτήματα, περιέχουν ιδιότητες και μπορούν να αποκαλύπτουν δεδομένα και μυνήματα βάσει τής δυναμικής των συμβόλων, που βρίσκονται πέραν αυτών (αλλά ταυτοχρόνως μονίμως εντός αυτών) που το συμβατικό γλωσσικό όργανο μεταδίδει. Αυτά όμως δεν μπορούν να καταστούν ευθέως κατανοητά, αλλά πρέπει να τούς επιτρέψουμε να λειτουργήσουν, αφού τα αποδεχθούμε ως μέθοδο επικοινωνίας, ώστε να αποτυπώσουν τις μη άμεσα και προφανείς τους ενέγειες. Αυτό δεν μπορεί να συντελεστεί με χρήση των πάγιων νοητικών λειτουργιών, αλλά προϋποθέτει την διέγερση άλλων λειτουργιών αίσθησης και νοητικής διαδικασίας. Μέσα από αυτό το πρίσμα, θεωρώ την συμμετοχή τού (/) στα διαδικτυακά σχόλια ως ένα εμπλουτισμό στην κατεύθυνση τής μη τυπικής λογικής, για όσους δεν βιάζονται να κατανοήσουν την αποτύπωση κάποιων μηνυμάτων στην οθόνη. Όσοι βεβαίως αισθάνονται, ότι τα σχόλια τού (/) δεν συμβάλλουν σε κάτι συγκεκριμένο, αλλά αποτελούν αποκύημα σκόπιμης σύνχυσης, μπορούν άνετα τα παρακάμπτουν. Εκτιμώ, ότι ενώ ο φίλος (/) αποσκοπεί να προβληματίσει όλους, δεν φιλοδοξεί, ότι θα αποκοδικοποιηθεί το μήνυμά του από πάρα πολλούς. Επίσης είμαι βέβαιος, ότι ο (/) γνωρίζει καλώς, ότι κάποιοι που είναι ευαίσθητοι, θα φθάσουν σε συμπεράσματα, εάν επιτρέψουν στα σχόλιά του να επενεργήσουν επαρκώς, που βρίσκονται και πέραν όσων, ήταν αυτός σε θέση να φθάσει, όταν διαμόρφωνε τα σχόλιά του. Ο (/) δεν επιδιώκει να τού αποδώσει κάποιος, ότι έχει δίκιο σε όσα προβάλλει. Για μένα όμως, έχει 200% δίκιο. Και εάν δεν συμβαίνει αυτό, τότε πρέπει να αφαιρεθούν όλα τα έργα αφηρημένης τέχνης από τα μεγάλα μουσεία παγκοσμίως και να πετάξουμε τα μνημειώδη συγγράματα των σουρεαλιστών.
    Ότι επχειρεί να μάς διευρύνει, μάς τεντώνει. Και αυτό δεν είναι ευχάριστο, με μοναδική εξαίρεση να έχουμε αποδεχθεί ασκήσεις και γυμνάσματα στις ακροβυστίες τής διάνοιας.

    Συνεχίζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μποτίλια στο Πέλαγος09 Σεπτεμβρίου, 2023 16:16

    Συνέχεια προηγούμενου...

    Σαν παράδειγμα για αυτά που προηγούνται, θα επιχειρήσω κάποιες ερμηνείες σε μερικές σηματοδοτήσεις τού (/) εδώ.
    Η αναφορά του στον Άτλαντα, όπως αποκαλύπτει το πρώτο σχόλιό του και όπως κατέστη αυτό κατανοητό στην συνέχεια, υποδεικνύει το μέρος που ήταν το επίκεντρο τού Σεισμού. Όμως αυτός ο εντοπισμός φτάνει πολύ πιο μακρυά. Με εξαίρετης ευφυίας εντοπισμούς, μάς υποδεικνύει, ότι ο Άτλας είναι "Σπόνδυλος Άτλας" και αποτελεί την βάση των Τιτάνων. Ζούμε δηλαδή σε μια Μεταατλάντια εποχή, όπου οι Τιτάνες παραμένουν όχι μόνον παρόντες, αλλά και ισχυρότατα ενεργοί. Πάντοτε με μοχλό αυτούς, που διέφυγαν στην καταβύθηση τής Ατλαντίδος, εφ' όσον ο Άτλας παραμένει βάση και επικεφαλής τους. Και με την τελευταία λέξη, στο τελευταίο σχόλιό του, θα δώσει την χαριστική βολή στο ξεσκέπασμα τού Άτλαντος. Ο Άτλας, όπως υποδηλώνει ο όρος, είνα τΑλας, δηλαδή ταλαίπωρος. Άτλας σημαίνει πάσχων. Αυτός επενεργεί την καταδυνάστευσή των
    ανθρώπων, στα πλαίσια μιας τιτανοκρατούμενενης μεταατλάντειας εποχής. Ας υπεισέλθουμε όμως και στην φεβερής οξύνειας διατύπωση τού "τΑλας". Το ταυ, ως κομμένος από ένα σκέλος σταυρός, επενεργεί ακρωτηριασμό τού άλατος, το οποίον είναι συστατικό στοιχείο τής θαλάσσης, που ήκμασε η Ατλαντίδα. Έτσι ο αλκαλικός χαρακτήρας τού άλατος μετατρέπεται σε όξινο και στην συνέχεια σε τοξικό. Όταν το ύδωρ, από πηγή ζωής, μετατρέπεται σε άρνηση και καταδίωξή της.
    Και ας περάσουμε στο Μαρ Ο κ Ο. Όπως έχει αναλύσει σε περισσότερα κείμενά του ο ΕργΔημΕργ, η διάχυση των Ατλάντων μετά την καταστροφή τής Ατλαντιδας, έγινε μέσω Βορείου Αφρικής, με πρώτο σταθμό εκεί που βρίσκεται σήμερα το Μαρόκο. Μαρ-όκο σημαίνει λεκτικά, οι οικισμοί κοντά στην θάλασσα (μαρ). Ο (/) επιμένει όμως, ότι αυτός ο όρος περιέχει πολύ πιο ενδεικτικά στοιχεία. Μαρκ (με αστερίσκο δίπλα) που σημαίνει σημάδι. Και μάλιστα ακολουθεί 00, δηλαδή επανάληψη τού μηδενός, ως σύμβολο καταστροφής και εκμηδενισμού. Το 6 και το 9, που συνδέει ο (/) μεταξύ τους είναι δύο αριθμοί, που προκύπτουν από αντιστροφή τού ενός ο άλλος. Έτσι θα γράψει το 9 στις 180°. Σεπτέμβριος μήνας, αλλά και ο ύπατος των μονοψήφιων αριθμών, ανεστραμμένος. Ο Άτλας είναι η κεφαλή των Τιτάνων, αλλά είναι ανεστραμμένος, ως άρνηση τής ισορροπίας. Έχει το κεφάλι στην γη και τείνει τα πόδια στον Ουρανό.
    Άνθρωποι, όπως ο ΕργΔημΕργ και ο (/) αποτελούν δώρα τής δημιουργίας, για να ενεργοποιήσουν την διάνοιά μας. Ο Εργοδότης το πράττει συνήθως με άμεσα κατανοητό τρόπο. Όπως συχνά γράφει "για να σάς το κάνω πενηνταράκια". Όμως, ο (/) διανέμει κατοστάρικα, για όσους έχουν πιο ευλύγιστο βαλάντιο. Έτσι υπάρχουν όλα στο ταμείο μας. Από ψιλά μέχρι χαρτονομίσματα, ώστε όσοι επιθυμούν, να μπορούν να δίνουν τα ρέστα τους.
    Ά ρε μπαγάσα (/), εκεί που άλλοι πηδάνε έξω από την φωλιά τού κούκου, εσύ κάνεις άλματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλτατε Μποτίλια,

      Σε ευχαριστώ πολύ για τις διευκρινήσεις, για έναν συνσχολιαστή που δεν γνώριζα. Όπως θα είδες ήδη, ανταποκρίθηκε στο σχόλιό μου και έτσι η ευγενική και επικοδομητική μας συζήτηση εμπλουτίζεται.

      Απο πλευράς μου και εγώ θεωρώ την συμμετοχή τού (/) σημαντική και ας ΜΗΝ αντιλαμβάνομαι τα μηνύματα που μας περνά. Άλλωστε δεν είναι απαραίτητο να τα αντιλαμβάνονται όλοι. Απαραίτητο είναι να κάνουν τη "δουλειά" τους (τα μηνύματα) και να "δηλώνουν" αυτό που πρέπει ΕΚΕΙ που πρέπει.

      Απο πλευράς μου χρειάζεται πολύ "δουλειά" για να μάθω να ξεχωρίζω τα πενηνεταράκια και τα κατοστάρικα. Τόσο εσύ, όσο και οι αγαπητοί Εργοδότης και (/) συμβάλλετε σε αυτό.

      Έρρωσο

      Διός Κούρος

      Διαγραφή
    2. Ντρέπομαι, για αυτήν την Ττιμη που μου κάνετε Αγαπητέ ΦΦιλε!
      (Αν και δεν άξιος για τίποτα, και όχι μόνο γιατί είμαι αγράμματος)
      Είστε Ο ΜοΝΟς που προς Στιγμήν με κραταΕΙ αΦΥπνισμενο, με την Διαύγεια και την Οξεία Διορατικότητα και Το Ισχυρό Π Νεύμα Σας Αγαπητέ (και ΕΠΙτρεψτε μου)Διδασκαλε ___

      Διαγραφή
  8. ΑΦΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΕΚΕΙ Η ΓΡΟΥΣΟΥΖΙΑ ΤΟΥ
    ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝΕ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ
    ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕ 130 ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΝΤΙ 1.030

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @ (/)
    Φίλτατε,
    1 + 1 = 1
    1 – 1 = 1 x ΑΠΕΙΡΟΝ
    ///
    ΤΙ-ΜΗ
    ΜΗ-ΤΙ-Σ
    “Ζεὺς δὲ θεῶν βασιλεὺς πρώτην ἄλοχον θέτο Μῆτιν
    πλεῖστα τε ἰδυῖαν ἰδὲ θνητῶν ἀνθρώπων."
    Κι ο Δίας, των θεών ο βασιλιάς, πήρε τη Μήτιδα για πρώτη του γυναίκα,
    που πιο πολλά γνωρίζει απ᾽ όλους τους θεούς και τους θνητούς ανθρώπους. - Ησίοδος
    Άρα, δεν περιποιούμαι τιμήν σε κάποιον,
    αλλά προσπαθώ να αναδείξω το νόημα κάποιων σχολίων
    προς όφελος περισσοτέρων.
    ///
    ΔΙ – ΔΑΣ – ΚΑΛΟΣ
    ΔΙ ου η ΔΑΣ ΚΑΛΟΣ φαίνει
    Αυτός, μέσω τού οποίου η ευγενής δας (εσωτερικόν φως) αποκαλύπτει το νοητόν κάλος.
    Άρα ΔΙ-ΔΑΣ-ΚΑΛΟΣ μπορεί να είναι μόνο το Πνεύμα μέσω τής ενεργοποιήσεως τού εσωτερικού φωτός.
    ///
    Α – Γ – Ρ – Α -Μ – ΜΑ – ΤΟΣ
    ΑΡΤΟΣ Μ Γ ΜΑ
    Ο ΑΡΤΟΣ Μόνος Γνώσεως Μαθησις έσεσθαι
    Μόνον ο Πνευματικός Άρτος μπορεί να οδηγήσει στην γνώση τής αληθούς μαθήσεως
    και όχι η συμβατική εκπαίδευση.
    ///
    Α-ΦΥ-ΠΝ-Ι-Σ-ΜΕΝΟΣ
    Υπέρ ΑληθούΣ ΦΥΣΕως ΠΝΟήν Μάχεσθει και Ιερουργείν.
    Αγωνιστείτε, ώστε η πνοή τής αληθούς φύσεως εντός σας, να σάς οδηγήσει στον ιερό σας προορισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μποτίλια στο Πέλαγος10 Σεπτεμβρίου, 2023 01:08

      Ζητώ συγγνώμη, το προηγούμενο σχόλιο κατατέθηκε εκ παραδρομής ανώνυμα.

      Διαγραφή
    2. ΠΑΡ
      ///
      "ένα +ΟΛΟ είναι άπειρο όταν είναι παρόμοιο με ένα σωστό μέρος του εαυτού του"
      ///
      1+1
      ΤΑΥΤΟΝ+ΕΤΕΡΟΝ
      1-1
      ΜΙΟΝΙΟ-ΑΝΤΙΜΙΟΝΙΟ
      -+
      (spin) ½
      ///
      ΔΑ/ΔΑ/ΑΔ
      ΔΔΔ 12
      V_V_V_
      +
      ΑΑΑ 3
      V-V-V-
      ///
      Μ Η Τ Ι Σ
      Μ (Υ) Η Τ Ι Σ
      Ο ΔίΑς ΖεΥ(Σ)γΑρωσε με την ΜήτιδΑ
      3 Αρχές Δυνάμεις
      3 ΑΑΑ
      ///
      Η Κλάση Του Άρτου*
      Η θυσία Του Αμνού
      " Ένα μέρος Του Όλου που Εκφράζει το +ΟΛΟ Του
      ///
      ΈΡΓΟΝ
      ΓΕΡΌΝ
      -
      ΙΕΡΟΝ
      ///
      Φιλτατε Δ Ν Σ Υ
      Λένε πως η Καρδιά έχει δικό της Ηλεκτροαιθερομαγνητικο Πεδίο που επεκτείνεται πέραν των ορίων του σώματος που Φιλοξενείται* , το πόσο πέραν το γνωρίζει ΜοΝο η Καρδιά αυτή καθ' εαυτή, όσο ανοίγει Τά Φτερά της,,,
      Σ ΠΑ Σ ΙΜ Ο των Ορίων
      13:23
      +
      =
      36
      9


      Διαγραφή
    3. Η Θέαση περιλαμβάνει το σύνολο της Σφαίρας στις 360° Χιαστί οπτικής* Αντίληψης,,,
      ///
      Συνήθως σε εγκαίνια κόβουν μια κορδέλα στην Είσοδο _ _
      Με ένα Ψαλίδι στο Χέρι,,, Χιαστί,,,
      ///
      https://cdn.create.vista.com/api/media/small/4094329/stock-photo-scissors-isolated

      Διαγραφή
  10. ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ! ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ!
    Γ.Μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή