«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2023

ΕΝΑ ΒΑΡΥ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ! Τό νέο ΣΧΕΔΙΟ του Μπίλλ Γκέητς : Κόψτε 70.000.000 στρέμματα δέντρων, γιά νά «καταπολεμήσετε τήν υπερθέρμανση του πλανήτη» (!;;;;;;;;;)


 


Ο (ψυχοπαθής) Μπιλ Γκέητς και άλλοι δισεκατομμυριούχοι της παγκοσμιοποίησης επενδύουν τώρα σε νεοσύστατες εταιρείες για το κλίμα όπως η Kodama Systems για τη συγκομιδή και την ταφή ενός δισεκατομμυρίου τόνων «βιομάζας» για να «σώσουν τον πλανήτη». Εκατομμύρια δέντρα, τα οποία μας παρέχουν οξυγόνο και θα μπορούσαν να είναι πολύτιμη ξυλεία, θα θαφτούν αντ' αυτού. Αυτό θα οδηγήσει σε εκτίναξη των τιμών της ξυλείας, των καυσόξυλων, του χαρτοπολτού και άλλων προϊόντων ξύλου κατά συνέπεια.

  Οι ως επί το πλείστον σκόπιμα τοποθετημένες δασικές πυρκαγιές σε όλο τον κόσμο αυτό το καλοκαίρι χρησιμοποιούνται τώρα ως πρωταρχικό επιχείρημα για την αποψίλωση των δασών

Η καταστροφή των αμερικανικών δασών «για χάρη του κλίματος» καθοδηγείται από έναν Κινέζο καθηγητή. 

Μαζί με τη φύτευση δέντρων σε αρόσιμη γη και τα οικονομικά κίνητρα για τους αγρότες να στραφούν στη «γεωργία άνθρακα» αντί για την παραγωγή τροφίμων, η ήδη τεταμένη παγκόσμια παραγωγή τροφίμων σύντομα δεν θα είναι πλέον σε θέση να θρέψει τον παγκόσμιο πληθυσμό.

Ο Μπιλ Γκέητς, ιδρυτής της Microsoft και ένας από τους πλουσιότερους παγκοσμιοποιητές του κόσμου, χρηματοδοτεί τώρα μια νέα πρωτοβουλία για την «καταπολέμηση της υπερθέρμανσης του πλανήτη» και τη «σωτηρία του πλανήτη». 

Ο οργανισμός του Γκέητς, Breakthrough Energy, έχει επενδύσει 6.6 εκατομμύρια δολλάρια στο έργο με επικεφαλής μια εταιρεία που ονομάζεται Kodama Systems, που ιδρύθηκε το 2021. 

Το σχέδιο είναι να αποψιλωθούν τουλάχιστον 70 εκατομμύρια στρέμματα δάσους, κυρίως στις δυτικές Ηνωμένες Πολιτείες. 

Μετά τη μαζική συγκομιδή, τα εκατομμύρια δέντρα θα θαφτούν στο έδαφος, έτσι ώστε κανείς να μην μπορεί να τα χρησιμοποιήσει. 

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι κινδυνολόγοι για το κλίμα πιστεύουν ότι «το θάψιμο των δέντρων θα μειώσει την υπερθέρμανση του πλανήτη», καθώς τα εμποδίζει να απελευθερώσουν διοξείδιο του άνθρακα στον αέρα.
 
Η KODAMA SYSTEMS χρηματοδοτείται από τον Bill Gates για να πέσει και να θάψει εκατομμύρια τόνους δέντρων. Όπως και άλλες εταιρείες κλίματος, η Kodama έχει παρόμοια απλά λογότυπα και σχέδια που περιγράφουν τις δραστηριότητές τους, σαν να έχουν χυθεί από το ίδιο καλούπι.
 

Το διοξείδιο του άνθρακα στον αέρα είναι απαραίτητο για τα φυτά και τα δέντρα να απορροφούν άνθρακα και να τον χρησιμοποιούν για να χτίσουν τα μέρη των φυτών τους και να αναπτυχθούν. 

Το οξυγόνο απελευθερώνεται μέσω της φωτοσύνθεσης, το οποίο εμείς οι άνθρωποι αναπνέουμε. 

Ως εκ τούτου, τα δέντρα απομονώνουν μεγάλες ποσότητες διοξειδίου του άνθρακα κατά τη διάρκεια της ζωής τους. Όταν πεθαίνουν και αποσυντίθενται ή καίγονται, απελευθερώνεται το δεσμευμένο διοξείδιο του άνθρακα. 

Όταν τα δέντρα συλλέγονται στο τέλος της ζωής τους, όταν είναι πιο πολύτιμα ως ξυλεία ή καυσόξυλα, και θάβονται αντί να πωλούνται, η ιδέα είναι ότι το διοξείδιο του άνθρακα θα δεσμεύεται και θα διατηρείται χωριστά από την ατμόσφαιρα του πλανήτη μας. 

Ως εκ τούτου, οι συντονιστές του έργου, γνωστοί ως Carbon Lockdown Project, σχεδιάζουν να αποθηκεύσουν τη «βιομάζα σε θόλους δέντρων χωρίς οξυγόνο» για μεγάλο χρονικό διάστημα. 

Τα δέντρα θα θαφτούν ή θα βυθιστούν στο νερό αντί να χρησιμοποιηθούν για πράγματα όπως ξυλεία για στέγαση ή χαρτοπολτό, γεγονός που θα αυξήσει περαιτέρω τις τιμές της ξυλείας, των καυσόξυλων, του χαρτιού και όλων των προϊόντων με βάση το ξύλο.


Πάνω στην ώρα και οι δασικές πυρκαγιές...
Η καταγραφή δεν είναι μελλοντική ιδέα. Έχει ήδη αρχίσει. Το αμερικανικό επιχειρηματικό περιοδικό Forbes αναφέρει ότι ο συνιδρυτής της Kodama Systems Merritt Jenkins ηγείται επί του παρόντος της δοκιμαστικής υλοτομίας στον Εθνικό Δρυμό Stanislaus, που βρίσκεται στη βάση της οροσειράς της Σιέρα Νεβάδα στη Βόρεια Καλιφόρνια. Το φυσικό καταφύγιο καλύπτει σχεδόν 900.000 στρέμματα και διοικείται από τη Δασική Υπηρεσία των ΗΠΑ, μέρος του Υπουργείου Γεωργίας των ΗΠΑ. Το 31% των δασών των ΗΠΑ ανήκουν σε ομοσπονδιακό επίπεδο.
 
Ο MERRITT JENKINS έχει κάθε λόγο να φαίνεται ευχαριστημένος καθώς δισεκατομμυριούχοι και αρχές ρίχνουν εκατομμύρια στην εταιρεία του. Ο Jenkins είναι συνιδρυτής της Kodama Systems και φαίνεται εδώ, κρατώντας ένα φτυάρι με την επωνυμία Corona (μεγέθυνση σε ένθετο), να κάθεται μπροστά από φρεσκοκομμένα δέντρα στην Καλιφόρνια που σύντομα θα θαφτούν. Ο Jenkins, ο οποίος κατέχει μεταπτυχιακό στη ρομποτική, είναι επίσης συνιδρυτής της Pattern Ag, μιας εταιρείας που αναλύει το έδαφος για τους αγρότες. Ως εκ τούτου, ο Jenkins γνωρίζει καλά πώς τα αποσυντιθέμενα δέντρα είναι ζωτικής σημασίας για τη δημιουργία μελλοντικής καλλιεργήσιμης γης, μια ζωτικής σημασίας φυσική διαδικασία που η άλλη εταιρεία του, η Kodama, πρόκειται τώρα να εμποδίσει. Ο Jenkins αποτελεί ζωτικό μέρος ενός έργου γνωστού ως Carbon Lockdown Project. Πολλοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αντέδρασαν με απογοήτευση στα σχέδια της Kodama και άλλοι αναρωτιούνται πού βρίσκονται τώρα οι κάποτε ειλικρινείς περιβαλλοντικοί ακτιβιστές και εκείνοι που «αγκάλιαζαν την προστασία των δέντρων». Φωτογραφία: X @forbes

Επί του παρόντος, η Kodama δοκιμάζει και βελτιώνει μια ημιαυτόνομη μονάδα συγκομιδής, η οποία έχει μήκος οκτώ μέτρα και ζυγίζει 17 τόνους. 

Ο στόχος είναι να κατασκευαστούν πλήρως αυτόνομα μηχανήματα συγκομιδής ξυλείας που μπορούν να λειτουργούν όλο το εικοσιτετράωρο χωρίς ανθρώπινους χειριστές, από την κοπή των δέντρων μέχρι την ανάσυρσή τους από το δάσος. 

Η τρέχουσα μηχανή δοκιμών της Kodama μπορεί να λειτουργήσει τη νύχτα, αλλά εξακολουθεί να απαιτεί ανθρώπινους χειριστές. 

Με δορυφορική συνδεσιμότητα και προηγμένες κάμερες lidar (ανίχνευση φωτός και διακύμανση), παρόμοιες με αυτές που χρησιμοποιούνται στα αυτο-οδηγούμενα αυτοκίνητα, η εργασία μπορεί να κατευθύνεται και να παρακολουθείται εξ αποστάσεως. 

Όσοι έχουν δει την ταινία Avatar μπορούν να καταλάβουν περίπου πώς θα μοιάζει.


 Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου ΕΔΩ


5 σχόλια:

  1. Mισούν την ζωή.

    μνκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΡΩΤΑ ΑΠ`ΟΛΑ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ.
      ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ??????

      ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

      Διαγραφή
  2. Όλες οι ενέργειες/εκστρατείες των νεοταξιτών (με μπροστινούς τους κλόουν τύπου σαν τον ακατανόμαστο) συγκλίνουν στον θεμελιώδη τους στόχο του αποπληθυσμού. Θέλουν να καταστρέψουν τη βιόσφαιρα, το κλίμα, τη γεωργία ώστε να μην μπορεί να υποστηρίξει τη ζωή στη Γη για εκατομμύρια/δισεκατομμύρια ανθρώπους.
    Προτεραιότητα στον αποπληθυσμό που σχεδιάζουν έχει η λευκή φυλή. Από τα 800 εκατομμύρια των λευκών υπάρχουν αρκετά εκατομμύρια αφυπνισμένων σε Ευρώπη και ΗΠΑ τα οποία αισθάνονται να τους απειλούν. Ο νεοταξισμός γι’ αυτούς επινοήθηκε. Αυτούς έχει βάλει στο στόχαστρο. Αυτούς μισεί θανάσιμα και αντιμάχεται γιατί τους φοβούνται ως τη μόνη δύναμη που μπορεί να τους ανατρέψει.
    ΥΠΕΡΙΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή