«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2023

ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΣ ΩΣ ΑΠΟΙΚΙΕΣ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΑΒΩΝ

Σχόλιο Διόδοτου:  Ο αρθρογράφος, Δημήτρης Αλεξόπουλος, είναι αναγνωρισμένος γεωπολιτικός αναλυτής, καθώς επίσης καλό παιδί και πατριώτης. Παρόλα αυτά, οι μελλοντικές του προβλέψεις, βάσει του πεδίου πληροφοριών στο οποίο κινείται, είναι ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ. Γι αυτό, κατατάσσουμε το άρθρο σε αυτά που ονομάζουμε "Υπό Εξέτασιν", με την έννοια του ότι το διαβάζουμε, και κατόπιν (κόσμια) το αξιολογούμε και σχολιάζουμε το κατά πόσο είναι εφικτό να οδηγηθούμε σε ένα τέτοιο μέλλον ή όχι. 


Την ίδια ημέρα της απεχθούς επίθεσης της Χαμάς στο Ισραήλ 07/10/2023 δημοσίευσα στο facebook λογαριασμό μου τη πρόβλεψη ότι πολύ σύντομα Ελλάδα και Κύπρος θα πλημμυρίσουν από μεγάλο αριθμό Εβραίων και Παλαιστινίων προσφύγων οι οποίοι μαζικά θα εγκαταλείψουν τις εστίες τους και θα μετοικίσουν στην Ελλάδα κυρίως. Οι 600.000 «Αμερικανοί» είναι προφανώς Εβραίοι με διπλή υπηκοότητα,αμερικανική και ισραηλινή.

 


 

Προετοιμασία ετών.

Η προεργασία για τον αποικισμό του Ελληνικού τόξου έχει ήδη γίνει εδώ και μία δεκαετία τουλάχιστον.Σε μία χρεοκοπημένη Ελλάδα με χιλιάδες κατασχεμένα σπίτια έτοιμα να βγουν στο σφυρί, Ισραηλινοί επενδύουν και αγοράζουν ακίνητα (διαμερίσματα και ξενοδοχεία) σε μεγάλους αριθμούς σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με εμφανή σκοπό τη τουριστική εκμετάλλευση τους με κρυφό σκοπό όμως τη στέγαση Εβραίων και την ακόλουθη δημιουργία ”εβραϊκών αστικών περιοχών” στα πρότυπα της Νέας Υόρκης και της Αμβέρσας.

Όσο για τους Παλαιστινίους Θεσσαλία και Κρήτη θα υποδεχτούν τον μεγαλύτερο αριθμό.Θεσσαλία γιατί όταν γίνουν πλειοψηφία σε κάποια χρόνια η Ελλάς θα κοπεί στη μέση και Κρήτη γιατί υπάρχει ενεργό σχέδιο ανεξαρτητοποίησης της και αν αυτή γίνει όσοι κατοικούν εκεί αυτομάτως θα γίνουν «κρητικοί πολίτες» και η Κρήτη θα ξανα τουρκέψει κατα το μισό όπως ήταν επί τουρκοκρατίας.Για τη Κρήτη ιδιαίτερα πρέπει να προσεχθεί η στάση του Κασσελάκη καθώς ο ίδιος είναι φανατικά υπέρ της εγκατάστασης προσφύγων στην Ελλάδα και πάρα πολύ πρόωρα έκανε δηλώσεις για το θέμα.

Οι έλληνες πολιτικοί υποστηρίζουν το σχέδιο.Τόσο ο δεδηλωμένος καλός φίλος του Ισραήλ Κυριάκος Μητσοτάκης όσο και ο νέος αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Στέφανος Κασσελάκης έχουν ταχθεί από πολύ νωρίς υπέρ της υποδοχής προσφύγων του πολέμου.

 

Πολύ ενδιαφέρουσες επίσης είναι και οι δηλώσεις του υπουργού Μετανάστευσης και ασύλου Δημήτρη Καιρίδη σχετικά με την απότομη αύξηση της εισόδου Ισραηλινών «τουριστών» στην Ελλάδα. «Πολλοί από τα τουρκικά παράλια ήρθαν στην Δωδεκάνησο.

Να πούμε ότι έχουμε εισροή Ισραηλινών τουριστών. Αν κάποιοι ήρθαν, δεν είναι Παλαιστίνιοι, έχουν έρθει Ισραηλινοί (…) και το αεροδρόμιο Αθηνών είναι ένας κόμβος σήμερα ανοιχτός προς το Ισραήλ» είπε ο κ. Καιρίδης ενώ υπογράμμισε με νόημα το γεγονός ότι υπάρχει «μεγάλη αύξηση στις αιτήσεις Golden Visa».

 

 

Ουδέν μονιμότερον του προσωρινού.

Προφανώς μία μικρής διάρκειας παραμονή στους κατατρεγμένους του πολέμου θα παραταθεί τελικά επ αόριστον και οι Εβραίοι αλλά και οι Παλαιστίνιοι θα γίνουν σε κάποια χρόνια συμπολίτες μας με ότι αυτό συνεπάγεται για τη συνοχή και την επιβίωση του Ελληνικού Έθνους.

Πρώτος άνοιξε το χορό για τον αποικισμό ο Γάλλος Πρόεδρος Μακρόν ο οποίος επανειλημμένα τις τελευταίες ημέρες έχει αναφερθεί στην ανάγκη πρωτοβουλιών ώστε να αποτραπεί μια ανθρωπιστική κρίση δήλωσε ότι προετοιμάζεται ένας ανθρωπιστικός συνασπισμός από διάφορες ευρωπαϊκές χώρες, ιδίως την Κύπρο , η οποία θα χρησιμεύσει ως αεροπορική βάση για αυτόν τον «θαλάσσιο ανθρωπιστικό διάδρομο». Ο Μακρόν δήλωσε ότι είχε ήδη τις πρώτες συνεννοήσεις με τον Κύπριο πρόεδρο και είναι σε στενή επαφή και με την Ελλάδα αλλά και όλους τους ευρωπαίους εταίρους που θα αποφασίσουν να συμμετάσχουν στις συγκεκριμένες επιχειρήσεις.

Στην Κύπρο εν τω μεταξυ έγινε γνωστό ότι έχουν σπεύσει ομάδες από 19 κράτη που σε συντονισμό με τις κυπριακές αρχές ετοιμάζονται για όλα τα σενάρια, ακόμη και αυτό του απεγκλωβισμού από Ισραήλ και Λίβανο και την ευρύτερη περιοχή δεκάδων χιλιάδων ανθρώπων.

Οι ομάδες αυτές έχουν εγκατασταθεί στο Συντονιστικό Κέντρο «Ζήνων» στη Λάρνακα, αλλά και στη βάση «Ανδρέας Παπανδρέου» στην Πάφο.

 

Η Ελλάδα και η Κύπρος ως μεταβατικό στάδιο για τον μεγάλο εβραϊκό αποικισμό της Ουκρανίας.

Η ζωή στη Μέση Ανατολή για τους Εβραίους θα γίνεται όλο και πιο ανυπόφορη έτσι η ηγεσία τους έχει ετοιμάσει σχέδιο μεταφοράς του Ισραήλ στην Ουκρανία η οποία αδειάζει από Ουκρανούς για να γεμίσει με Εβραίους και αυτό εξελίσσεται με εβραίο πρόεδρο της Ουκρανίας.

Εκεί οι εβραίοι θα ζουν με σχετική ασφάλεια θα γίνουν μέλος της ΕΕ και θα φτιάξουν επιτέλους το κράτος που τόσο ονειρεύονταν άλλωστε η πρώτη επιλογή των ηγετών του Σιωνισμού για τη δημιουργία Εβραϊκού κράτους δεν ήταν η Παλαιστίνη αλλά η εύφορη και ειρηνική Αργεντινή η οποία δεν επελέγη όμως για λόγους ιστορικούς και θρησκευτικούς.

Καλή μας τύχη!

 

triklopodia.gr



13 σχόλια:

  1. http://sinomosiologos.blogspot.com/2023/10/blog-post_684.html (εχει αποδειχτει εδω και χρονια οτι η εξεταση για καρκινο του μαστου ειναι η ιδια πιθανη αιτια εμφανισης .Φαινεται επισης απο ολες τις καμπανιες και τα PSYOP που χρηματοδοτουνται .Αλλωστε το 60% των αποτελεσματων ειναι ψευδη και εικονικα )

    http://sinomosiologos.blogspot.com/2023/10/blog-post_924.html (ο αντινοος ειναι ο υπ.παιδειας , τα καναλια , το ελιαμεπ κλπ)

    http://sinomosiologos.blogspot.com/2023/10/28-1940.html (ανεκαθεν ηταν τομαρια και ανθελληνικα αποβρασματα .Αν κρινουμε απο την πουστρα τον τελευταιο γγ γραμμτεα του και τους προηγουμενους παν πλουτους κουμουνιστες που περασαν , αν κρινουμε απο τα εγκλημτα (ας παρουμε μονο )της συγχρονης ιστοριας αλλα και τις δηλωσεις του κοματος,και οποτε σε πορεια υπερφαλαγιστηκαν τα εμποδια του κρατους τελευταιο εμποδιο ηταν παντα τα κομματοσκυλα του παμε , ανταρσυα , κνε , κκε , κκε -μλ κτλ ΟΛΟΙ ειναι για φουντο .)

    https://www.ksipnistere.com/2023/10/%ce%b7-%ce%b1%cf%85%cf%83%cf%84%cf%81%ce%b1%ce%bb%ce%af%ce%b1-%ce%b8%ce%b1-%cf%83%ce%ba%ce%bf%cf%84%cf%8e%cf%83%ce%b5%ce%b9-%cf%87%ce%b9%ce%bb%ce%b9%ce%ac%ce%b4%ce%b5%cf%82-%ce%ac%ce%b3%cf%81%ce%b9.html (ειναι γνωστο ο τι η αυστραλια και η Ν ζηλανδια ειναι βασικα τεστ ντραιβ μερη )







    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειναι ενα απο τα πολλα σεναρια που τρεχουν ταυτοχρονα και με δαιδαλωδη δομη
    οποτε το σωστο η λαθος ειναι απλα θεμα οπτικης της στιγμης.
    ... Αυτο που αξιζει να μελετηθει με προσοχη και σοφια
    ειναι το πως τα σημεια που εχουν στοχευσει ως πατηματα,
    για να φτασουν σαλονικα απο κατω προς τα πανω...
    καποιοι πατριωτες τα ναρκοθετουσαν αθωα κι με αγαπη
    απο πανω προς τα κατω οσπου εφτασαν κρητη.
    Ομως
    Η εικονα του Αχιλλεα να σερνει τον 6κτωρ
    συνετιζει ακομα...

    https://youtu.be/r5k_RK0tlT8?si=w7WfvEA_VMiJXZpY


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ένα ψευδώνυμο σάς παρακαλώ στο τέλος του επόμενου σχολίου σας, για να ξέρουμε σε ποιον απευθυνόμαστε. Ευχαριστώ.

      Διαγραφή
  3. ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΣΡΟΗ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ... ΟΜΩΣ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΒΡΑΙΚΟ ΠΡΩΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΤΟΝ ΟΘΩΝΑ... Ο ΡΟΘΤΣΑΙΛΝΤ ΟΤΑΝ ΜΑΣ .... "ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ" ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΚΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 1887 ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ, ΠΡΩΤΑ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΚΤΙΣΕ ΤΗ ΜΑΝΤΡΑ ΣΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΓΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.... ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΙΟΥΔΑΪΚΟ ΛΑΟ, ΑΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΧΑΖΑΡΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ.... ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΙΟΙΚΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ Κ.Ι.Σ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΑΠΩΓΕΙΩΝΟΜΑΣΤΕ, ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ... ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΜΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ... ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΙΝ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ.... ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΩΝ-ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΠΩΣ ΜΟΝΟΝ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ... ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΤΟΣΟ ΑΒΟΛΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΩ ΠΟΛΛΑ ΨΩΜΙΑ ΑΚΟΜΑ.. ΕΙΔΙΚΑ ΕΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΟΙ ΗΠΑ ΤΟΥ ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΤΩΝ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ... ΟΙ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΑΓΙΔΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΜΕΣΑ.... ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ... Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΜΟΛΙΣ ΚΟΥΝΗΘΟΥΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΟΙ ΗΠΑ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ... ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΕΝΟΙΤΟ ΑΔΕΛΦΕ!

      ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΕΛΤΙΣΤΟ ΤΡΟΠΟ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΟΣ ΜΟΥ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ, ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΚΡΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ. ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΈΤΡΕΨΩ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, Ή ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΤΟΠΩΝ ΜΑΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΤΡΊΟΥΣ.

      ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ!!!

      Διαγραφή
  4. Αυτό το BINTEO χαρτογραφεί την ιστορία της μυστικής κοινωνίας του Γέιλ «Skull and Bones», η οποία παρέχει στα μέλη ισόβια πρόσβαση στην εξουσία και τα προνόμια. Όπως και άλλες μυστικές εταιρείες, το «Skull and Bones» έχει προκαλέσει πολλές φήμες για τις απόκρυφες τελετουργίες του και ανησυχίες για την κρυφή πρόσβαση στην εξουσία που προσφέρει. "Το Skull and Bones είναι μια ελευθέρα-μασονική ένωση. Θα μπορούσατε να την ονομάσετε λατρεία θανάτου", λέει ο σχολιαστής W. Tarpley. Η κοινωνία συναντιέται στον «τάφο», ένα κτίριο που μοιάζει με κρύπτη όπου φυλάσσονται σκελετοί. Οι αρχάριοι έχουν τοποθετήσει τσάντες πάνω από τα κεφάλια τους και πρέπει να ορκιστούν μυστικότητα. Ιδρύθηκε τη δεκαετία του 1830, ο θεσμός της ελίτ υπήρξε το εφαλτήριο για Προέδρους, μεγιστάνες και άνδρες της CIA. Μέλη έχουν συμπεριλάβει τις πιο ισχυρές αμερικανικές οικογένειες: τους Ταφτ, τους Χάριμαν και τους Ροκφέλερ.
    Skull and Bones (2002): Δέχονται μόνο 15 μέλη κάθε χρόνο και η ομάδα είναι τόσο μυστική που, όταν τους ζητηθεί, τα μέλη πρέπει να φύγουν από το δωμάτιο σε περίπτωση που προδώσουν κάποιο μυστικό. Ο Τζορτζ Μπους και ο πατέρας του ήταν μέλη.

    Yale's Secret Exclusive Society Producing America's Leaders - Full Movie

    https://www.youtube.com/watch?v=TY2K_Ssiq8M

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΡΩΗΝ ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΣΙΑ
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ

    https://www.facebook.com/100069682402546/videos/1076680843694480

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συμφωνώ με τον ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟ. Η άλωση του Ελληνισμού έχει ΗΔΗ συμβεί σε ανύποπτο χρόνο και τώρα πλέον είναι "αργά για δάκρυα Στέλλα". Βρίσκονται ανάμεσά μας, στα ιερά μας χώματα, εδώ και πολλές (μα πολλές) δεκαετίες και όχι μόνο τους το επιτρέψαμε, αλλά τους δώσαμε και τα κλειδιά της ΠΑΙΔΕΙΑΣ μας. Και ΔΕΝ εννοώ τους "απλούς" Εβραίους, αλλά τους χαζαροσιωνιστές, οι οποίοι δεν ενδιαφέρονται ούτε για τη φυλή τους. Φυσικά αυτό έγινε (για ακόμα μια φορά) με προδοσία και το κακό είναι οτι πολλοί συνέλληνες ΔΕΝ το αντιλαμβάνονται ακόμα και σήμερα.

    Εδώ έχουν γεμίσει τα νησιά μας ΗΔΗ με αλλογενείς και δεν έχει ανοίξει μύτη, εμείς ακόμα συζητάμε τι ΘΑ γίνει, ενώ έχει ΗΔΗ γίνει ;

    Το ότι όμως έχουμε αλωθεί ΔΕΝ σημαίνει οτι έχουμε χάσει !!! Αυτή τη στιγμή ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ συντελείται μια ΑΛΛΑΓΗ. Επειδή οι απόψεις είναι πολλές και υπάρχει υπερπληροφόρηση και παραπληροφόρηση και πολύς κόσμος είναι απογοητευμένος, η άποψή μου είναι οτι οι αλλαγές αυτές είναι ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟ και καλά θα κάνουμε να ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.

    Με κάθε σεβασμό σε συνανθρώπους μας που αναλύουν ΚΑΛΟΠΙΣΤΑ την οποιαδήποτε (φαινομενικά δυστοπική) άποψή τους, προσωπικά διαβάζω τους πάντες, αλλά ΔΕΝ ενστερνίζομαι ΚΑΝΕΝΑΝ, παρά μόνο εμπιστεύομαι την εσωτερική μου "φωνή", η οποία εδώ και κάμποσα χρόνια μου "λέει" να είμαι αισιόδοξος, να κάνω υπομονή και η λύση θα έρθει ΞΑΦΝΙΚΑ, την ώρα που θα νομίζουμε οτι έχουμε χάσει !! Τώρα, αν έρθει απο αμέρικα μεριά, άν οι Τράμπ και Πούτιν εργάζονται για το καλό, αν τα λευκά καπέλα είναι υπαρκτά ή όχι, αν αν αν ... ΟΛΑ αυτά αποτελούν μέρος ενός ΘΕΪΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ, το οποίο ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ οδηγεί στην ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ.

    Μην εμπιστεύεστε ΚΑΝΕΝΑΝ, διότι πολύ απλά ΔΕΝ γνωρίζουμε ποιός είναι ποιός και ποιός είναι με ποιόν !!! Είμαι σίγουρος οτι στο τέλος θα εκπλαγούμε όταν μάθουμε ποιοί ΤΕΛΙΚΑ εργαζόντουσαν για το καλό (και το ανάποδο).

    Επειδή τα "πράγματα" θα αγριέψουν, καλό είναι να είστε προετοιμασμένοι. Λίγες προμήθειες θα σας δώσουν χρόνο να ΜΗΝ αγχωθείτε και να ΜΗΝ απογοητευτείτε. Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν. Θα καταντήσω γραφικός, αλλά (πιστέψτε με) όταν θα έρθουν εκείνες οι στιγμές θα είστε τουλάχιστον ήρεμοι έχοντας τροφή, νερό και μετρητά στο σπίτι.

    Έρρωσθε και προσοχή στον Ήλιο

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τί προμήθειες και πόσες;;;
      Είναι λίγο δύσκολο αυτό γιατί δεν υπάρχει χώρος,
      Εδώ στόν τόπο μου πχ για νά φάνε κρέας 4 άτομα χρειάζεται να ψήσουν ένα ολόκληρο αρνί, μισό κήπο για να φτιάξουν σαλάτα, και μισό βαρέλι κρασί για να πιουν χωρίς να έρθουν στο κέφι,
      Άρα λοιπόν για μια εβδομάδα, για 4 άτομα ίσα που φτάνει ένα κοντέινερ διάφορα κρέατα και τρόφιμα,,,
      Φαντάσου για ένα μήνα!!!
      Άστο καλύτερα,,,

      Διαγραφή
    2. Χα χα χα χα. Να είσαι καλά βρε (/), με έκανες και γέλασα !!! Έπρεπε να σε είχα στο δικό μου τραπέζι με τους υιούς (πριν ξεκινήσουν διατροφή) να τρόμαζες χα χα χα χα !!!

      Αν και υπερβάλλεις (και καλά κάνεις και το διακωμωδείς για να ευθυμούμε), δές εδώ μια ανάρτηση που μου έκανε την Τιμή ο Κώστας να την ανεβάσει απο πέρισυ :

      https://diodotos-k-t.blogspot.com/2022/04/blog-post_15.html

      Μιλάω κυρίως για εμάς "της πόλης" που ΔΕΝ έχουμε την τύχη να διατηρούμε ζωντανά και κήπο.

      Έρρωσο

      Διός Κούρος

      Διαγραφή
    3. :-)
      Ναι!
      Νά είσαι πάντα καλά!

      Διαγραφή
  7. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ30 Οκτωβρίου, 2023 11:15

    ΟΙ ΠΕΡΙΟΎΣΙΟΙ 😂😂😂
    ΧΑΖΑΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑ ΧΕΣΤΕΙ !😂😂😂
    ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ
    ΜΈΣΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΑΜΟΛΑΝΕ
    ΞΑΝΑ 😂😂😂
    ΚΑΛΟΎΜΠΑ,ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΡΧΩΝΤΑΙ!
    ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ,ΝΟΜΙΖΩΝΤΑΣ ΌΤΙ
    ΟΙ ΧΑΖΑΡΟ ΑΙΜΑΤΟΙ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΛΥΤΏΣΟΥΝ 😂😂😂
    ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ'ΞΕΡΑΝ !!!
    😂😂😂ΟΤΙ ΕΔΩ
    ΠΕΦΤΕΙ ΒΑΡΒΑΤΗ ΡΟΜΦΑΊΑ
    ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΔΗΣ ΑΚΌΜΑ!!
    ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΟΥΤΟΥΛΙΟΥΝΤΑΙ
    ΑΝΑΜΕΤΑΞΎ ΤΟΥΣ .....
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ


    ΑπάντησηΔιαγραφή