«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2023

Η... ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΝΤΟΥΓΚΙΝ !!!


Ας προσπαθήσουμε να περιγράψουμε ένα από τα πιθανά σενάρια περαιτέρω κλιμάκωσης στη Μέση Ανατολή

-Η εξέγερση των Παλαιστινίων ξεκινά στη Δυτική Όχθη και την Ανατολική Ιερουσαλήμ. Ο Μαχμούντ Αμπάς αδυνατεί να συγκρατήσει την κατάσταση και, βλέποντας τον Ισραήλ να πραγματοποιεί μια πραγματική γενοκτονία στη Λωρίδα της Γάζας, οι Παλαιστίνιοι εξαπολύουν ολοκληρωτική εξέγερση. 

-Το The IDF συνεχίζει τη σφαγή και την πολιτική της Στρισσιάς της Γάζας. Οι διαμαρτυρίες αυξάνονται σε όλο τον κόσμο ενάντια στις δυτικές φιλελεύθερες ελίτ που υποστηρίζουν ομόφωνα το Ισραήλ. 

-Η Χεζμπολάχ εμπλέκεται και πλήθη Αράβων από την Ιορδανία διαπερνούν τους συνοριακούς κλοιούς. Οι Ηνωμένες Πολιτείες εξαπολύουν προληπτικές επιθέσεις κατά του Ιράν, το οποίο εμπλέκεται όλο και περισσότερο στη σύγκρουση, και το Ιράν αντεπιτίθεται κατά του Ισραήλ. Η Συρία μπαίνει στον πόλεμο, επιτίθεται στα υψώματα του Γκολάν. Όλος ο ισλαμικός κόσμος κινητοποιείται γρήγορα.

-Τα φιλοαμερικανικά ισλαμικά κράτη - Σαουδική Αραβία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Κατάρ κ.λπ., αναγκάζονται να συμμετάσχουν στην αντιπαράθεση στο πλευρό των Παλαιστινίων. Προστίθενται Πακιστάν, Τουρκία και Ινδονησία. Η ιστορία της αποστολής στρατευμάτων των Ταλιμπάν στη Μέση Ανατολή από ψεύτικες ειδήσεις γίνεται πραγματικότητα. Τα μαύρα πανό του Χορασάν υψώνονται σε όλο τον κόσμο.

-Τα προβλήματα μεταξύ σαλαφιστών και παραδοσιακών, συμπεριλαμβανομένων των σιιτών, μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα. Αρχίζει η μεγάλη τζιχάντ του ισλαμικού κόσμου ενάντια στη Δύση και το Ισραήλ.

-Η Ρωσία κραταει στην αρχή ουδέτερη θέση, αλλά δεν βιάζεται να υποστηρίξει το Ισραήλ, όντας σε πόλεμο στην Ουκρανία με τη Δύση, η οποία με τη σειρά της είναι εντελώς στο πλευρό του Ισραήλ.

-Σε κάποιο σημείο της εξέγερσης στην Ανατολική Ιερουσαλήμ, οι Παλαιστίνιοι διακήρυξαν την ανάγκη να απομονώσουν το Τζαμί Αλ Άκσα για να προστατευτούν από τους Ισραηλινούς Στρατούς. Το τζαμί Al-Aqsa αναφέρθηκε στην αρχή της εξέγερσης στη Λωρίδα της Γάζας - Al-Aqsa. Ο Ισραήλ, κατά τη διάρκεια του αγώνα κατά των ένοπλων παλαιστινιακών πολιτοφυλακών και σε αυτοάμυνα, εξαπολύει πυραυλική επίθεση κατά του τζαμιού. Το τζαμί καταρρέει. Ο δρόμος για την ανέγερση του Τρίτου Ναού είναι καθαρός. Όμως... ένα δισεκατομμύριο μουσουλμάνοι, εκ των οποίων τα 50 εκατομμύρια (επίσημα) στην Ευρώπη, ξεκινούν μια εξέγερση στην ίδια τη Δύση. Αμέσως μετά ξεσπά εμφύλιος πόλεμος. Μερικοί Ευρωπαίοι παίρνουν το μέρος των LGBT, του Σόρος και των ατλαντιστικών ελίτ, άλλοι συμμαχούν με τους μουσουλμάνους (ακολουθώντας το πρότυπο του Alain Soral) και εντάσσονται στην αντιφιλελεύθερη επανάσταση.

-Οι Ηνωμένες Πολιτείες χρησιμοποιούν πυρηνικό έλεγχο στα όπλα του Ιράν. Η Ρωσία εξαπολύει μια τακτική επίθεση κατά της Ουκρανίας, η οποία επιδιώκει να προσκολληθεί στη Δύση με κάθε κόστος και προκαλεί τη Μόσχα με κάθε δυνατό τρόπο.

-Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος ξεσπά με τη χρήση ένοπλων τακτικών. Η Ρωσία επιτέλους σηκώνεται και τάσσεται στο πλευρό των μουσουλμάνων. Οι αμερικανοί διανοητές συνειδητοποιούν ότι έχει έρθει η ώρα. Η Ρωσία επιτίθεται, έστω και έμμεσα, στο Ισραήλ. Ο Γκογκ είναι εδώ. Κατά τη ρωσική άποψη, η Δύση βρίσκεται υπό την άμεση κυριαρχία του Αντίχριστου. Πολλοί παγκόσμιοι ηγέτες πεθαίνουν, νέοι εμφανίζονται με πολύ πιο ριζοσπαστικές πεποιθήσεις.

-Η Κίνα επιτίθεται στην Ταϊβάν, αποσπώντας την προσοχή των Ηνωμένων Πολιτειών και του ΝΑΤΟ προς έναν νέο στόχο. Η Ινδία απέχει από την άμεση υποστήριξη στην οποία βασίζονται οι Ηνωμένες Πολιτείες. Το βράδυ της ιστορίας παύει να είναι άτονο.

-Φεμινίστριες, γκέι ακτιβίστριες και οικολόγοι ζητούν να σταματήσουν όλα αυτά, αλλά κανείς δεν τους ακούει.

-Η Δύση αναγκάζεται να πολεμήσει εναντίον όλων στο όνομα ενός στόχου που δεν μπορεί πλέον να διατυπώσει: όλες οι παλιές θέσεις για τα «ανθρώπινα δικαιώματα», για την «κοινωνία των πολιτών» και άλλα ξόρκια έχουν εξαφανιστεί στη σκληρή πραγματικότητα της ψηφοφορίας. Ο Έλον Μασκ έχει συμπληρώσει το καπρίτσιο.

-Το Ισραήλ αρχίζει, κάτω από τα χτυπήματα όλων, να χτίζει τον Τρίτο Ναό. Μόνο ο Moshiach μπορεί να σώσει τη μέρα...

Εδώ τελειώνει απότομα το κείμενο της predictive analytics (προφητεία).

Ο Alexander Dugin

 

Ακολουθήστε μας στο https://t.me/ideeazione

 

enaasteri.blogspot.com 



18 σχόλια:

  1. ΖΩΝΤΑΝA ΑΠO ΤΗ ΓAΖΑ, ΕΔΏ ΣΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΪ :

    https://www.aljazeera.com/

    https://www.alarabiya.net/live-stream

    ΟΙ ΕΒΡΑΊΟΙ ΚΆΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΊΝΙΟΥΣ .. COPY PASTE Ό,ΤΙ ΤΟΥΣ ΈΚΑΝΕ Ο ΧΊΤΛΕΡ - ΚΑΙ Ο ΚΌΣΜΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΊ ΤΟ CNN --- HI MR KOYLIS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. """" ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! ΕΚΚΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΒΕΡΣΑΛΛΙΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΛΟΥΒΡΟ ΛΟΓΩ ΑΠΕΙΛΗΣ ΓΙΑ ΒΟΜΒΑ – ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΔΙΠΛΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΕ ΛΟΝΔΙΝΟ ΚΑΙ ΠΑΡΙΣΙ""" .................LOL

    https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%a0%ce%9f%ce%9b%ce%95%ce%9c%ce%9f%ce%a3-%ce%a3%ce%a4%ce%9f-%ce%99%ce%a3%ce%a1%ce%91%ce%97%ce%9b-%ce%a3%ce%a5%ce%9d%ce%91%ce%93%ce%95%ce%a1%ce%9c%ce%9f%ce%a3-%ce%a3%ce%a4%ce%97%ce%9d-%ce%95%ce%a5/

    ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΎΕΤΕ ΤΊΠΟΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΈΝΕ ΤΑ MAINSTREAM ΜΜΕ ΚΑΙ OI ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ @ΩΛΟΥ ΜΑΚΕΛΑΡΗΔΕΣ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ
    ΑΝ ΥΠΆΡΞΕΙ "ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΉ ΕΠΊΘΕΣΗ" ΘΑ ΓΊΝΕΙ ΜΙΑ ΨΕΎΤΙΚΗ ΣΗΜΑΊΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΧΌΜΕΝΗ ΔΎΣΗ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΌ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΏΝ---FRANCE = ISRAEL

    https://www.aa.com.tr/fr/monde/france-verbalisations-et-arrestations-au-menu-du-rassemblement-de-soutien-au-peuple-palestinien-%C3%A0-paris/3019996

    Γαλλία: συλλήψεις στο μενού του συλλαλητηρίου υπέρ του παλαιστινιακού λαού στο Παρίσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μποτίλια στο Πέλαγος15 Οκτωβρίου, 2023 15:52

    Επισυνάπτοντας στα σχόλιά μου στην ανάρτηση “Κίνηση ματ που δένει τα χέρια των Ισραηλινών...”, επιθυμώ να προσθέσω τα εξής.
    Η “προφητεία” τού Ντούγκιν δεν αποτελεί προφητεία τής όποιας μορφής, ούτε αποσκοπεί να αποκαλύψει τις εν τέλει εκτιμήσεις τής διοίκησης Πούτιν σχετικά με τα συμβάντα και πολύ λιγότερο να εκθέσει τούς τρόπους, με τούς σχεδιάζει αυτή να αντιμετωπίσει την όλη εξέλιξη, καθώς και τα μέσα που αυτή διαθέτει για την εφαρμογή τής απάντησης ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕΙ στην αρμαγεδωνική πρόκληση των εωσφοριστών.
    Ο Ντούγκιν με την εν λόγω “προφητεία” έρχεται να αντιπαρέλθει σε βασικές παρανοήσεις, που έχουν επικρατήσει ακόμη και σε κύκλους, που καταδικάζουν έντονα τις επιλογές των ισραηλινών ιθυνόντων. Η βασικότερη παρανόηση που έχει επικρατήσει, είναι ότι οι στοχεύσεις τους έχουν εδαφικό χαρακτήρα και αποσκοπούν στην λεγόμενη “ίδρυση τού μεγάλου ισραήλ”, με τον πλήρη εκτοπισμό των γηγενών Παλαιστινίων, επιβολή την εθνοκάθαρσης στον χώρο τής Παλαιστίνης και την γενοκτονία τους. ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ, ΟΤΙ Ο ΝΤΟΥΓΚΙΝ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΙΣΜΟΥ, ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΤΟΧΕΥΣΗ ΤΗΣ ΟΛΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ, όπου όλου τα ενδιάμεσα βήματα αποσκοπούν στην προώθηση τού κεντρικού στόχου.
    Το δεύτερο στο οποίον παραπέμπει ο Ντούγκιν, είναι ο εωσφορικός χαρακτήρας τού υποκειμένου, που προωθεί τα αρμαγεδωνικά σχέδια και ότι αυτό δεν περιορίζεται στους σιωνιστές, αλλά συμπεριλαμβάνει και όλα τα δυτικά κατεστημένα. Επίσης, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ, ΚΑΘΟΣΟΝ ΑΥΤΟ ΕΚΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕ ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΟ ΤΡΟΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΩΘΗΜΕΝΟΥ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΑΤΥΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ, ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΝΟΙΚΤΑ ΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ, ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΩΣ ΠΡΟΩΘΗΜΕΝΟ ΜΟΧΛΟ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΩΝ. Οπότε πρόκειται για μια τελείως νέα αναβάθμιση τής σύγκρουσης μεταξύ τής Ρωσικής Διοίκησης εναντίον τής σιωνιστικής κλίκας. Το δεδομένο, ότι αυτό γίνεται με μη αναφανδόν επίσημο τρόπο, που θα επέφερε μη ανατρέψιμα προηγούμενα, αλλά επιχειρείται με το εύσχημο μεν, αλλά αρκούντως εύλογο δεκανίκι μιας “προφητείας”, που προέρχεται από ένα τύποις ιδιώτη καθηγητή, που έχει εκφράσει πολλές φορές πράγματα που ακούστηκαν υπερβολικά, αλλά προωθούσαν όμως με ανεπίσημο τρόπο θέσεις, που εξυπηρετούσαν τη καλλιέργεια σκόπιμων διαθέσεων τού ηγετικού συγκροτήματος προς έξυπνα επιλεγμένους περίγυρους, δηλώνει, ότι ακόμη βρισκόμαστε στο στάδιο μιας πολύ αυστηρής προειδοποίησης. Και η καλά προετοιμασμένη δόμηση τής απειλής, δεν μπορεί στην συγκεκριμένη φάση να έχει διαφορετική μορφή, δεδομένου, ότι ακόμη βρισκόμαστε στην αρχή τής κλιμάκωσης επιβολής ακατάσχετου αρμαγεδωνισμού από τούς σιωνιστές.
    Εάν συνδυαστεί επίσης η “προφητεία” με τις δηλώσεις τού Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, που προηγήθηκαν και που προβάλλονται εδώ σε προηγούμενη ανάρτηση, γίνεται κατανοητό, ότι δεν έχει προηγηθεί μόνον προσυνεννόηση, αλλά υπάρχει στα μετόπισθεν αγαστός συντονισμός δραστηριοτήτων. Έχω εξηγήσει στο παρελθόν, ότι η στήριξη που δόθηκε από τον Τραμπ στην κλίκα νετανγιάχου εξυπηρετούσε συγκεκριμένες σκοπιμότητες και ήταν τελείως προσχηματική. Το αρμαγεδωνικό τέρας διαθέτει πυρηνικά, οπότε ο σταδιακός παροπλισμός του ήταν αναγκαίο να προωθηθεί κατά το δυνατόν και εκ των έσω. Το πρώτο κτύπημα κατάφεραν και οι δυο με δεκανίκι. Πλην όμως, αυτό που θα ακολουθήσει, εάν παραστεί ανάγκη, δεν θα είναι ούτε με ρόπαλο, ούτε με καδρόνι, αλλά με μέσα μια για πάντα. Όπως έχω περιγράψει παλαιότερα αναλυτικά, οι εωσφοριστές έχουν πάρει υπόσχεση, ότι με το να γίνουν βρυκόλακες, γίνονται αθάνατοι. Άρα, είναι ικανοί για όλα, χωρίς να συνυπολογίζουν τις όποιες συνέπειες, περιμένοντας να επιβιώσουν με δαιμονική υπόσταση δίπλα στους εκπεσόντες. Όπως ανέλυσα όμως, αυτός είναι παρελκυσμός και εξαπάτηση, αυτών που συμμετέχουν στα “μυστήρια”. Τα χαντάκια των σκουπιδότοπων τής ιστορίας είναι γεμάτα με τις στάχτες των επίδοξων βρυκολάκων. Αλλά και αυτοί που κινούν τα νήματά τους, όταν ξεμείνουν από ενεργειακή τροφή, θα καταλήξουν καπάκια στους κάδους αποβλήτων τού παρόντος ιστορικού σπειρώματος.

    Συνεχίζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ Μποτίλιας ΚΑΙ Διοδοταίος! 🙂

      Διαγραφή
    2. Σταφίδες με το τσάι=2146
      ΕΙΝΑΙ Ο ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΧΞΣ=2146
      ΠΟΛΕΜΟΣ ΧΑΜΗΛΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ=2146
      Η ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ=2146
      ΑΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ Ο ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΗΣ=2146
      Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΧΡΙΣΤΟΣ=2146
      ΤΟ ΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΦΟΙΝΙΚΑ=2146

      Διαγραφή
  4. Μποτίλια στο Πέλαγος15 Οκτωβρίου, 2023 17:49

    Αγαπητέ Κώστα,
    Εκτός τής γενικότερης γοητείας που εξασκεί ο ΔΙΟΔΟΤΟΣ ως πόλος συσπείρωσης πληθώρας αξιόλογων σχολιαστών και ευγενών επισκεπτών, είσαι εκείνος, που με έχει στηρίξει όσο κανένας άλλος στις προσπάθειές μου, χωρίς να παύω να εκτιμώ την συνδρομή και άλλων ιστολόγων, που εκτιμώ ιδιαίτερα. Εξ άλλου, η στήριξη που παρέχεις, δεν έχει ποτέ ελατήρια προσωποληψίας, εφόσον προωθείς εκ συστήματος με συναδελφική αλληλεγγύη αρκετούς φίλες και φίλους που θεωρείς αξιόλογους, όπως ο Εργοδότης, ο Μάρκος, η Φωτεινή και άλλοι. Με αυτόν τον τρόπο έχει ξεπεράσει ο ΔΙΟΔΟΤΟΣ τα όρια ενός προσωπικού ιστολογίου και έχει επιτύχει να είναι κόμβος συνεργείας δεκάδων καλοθελητών, που πονάνε την δουλειά και παρεμβαίνουν στο διαδίκτυο. Στο τείχος ενημέρωσης και προβληματισμού που ορθώνεται εδώ, πολλοί συμμετέχουμε ως λίθοι, ενώ εσύ εκπληρώνεις τον ρόλο τού συνδετικού υλικού, ως θεμέλιος λίθος και τσιμέντο ταυτοχρόνως. Πέρα από την σκοπιμότητα τής προβολής απόψεων, που θα ήταν υποκρισία να αποσιωπήσω, αυτό που κινεί κύρια τούς Διοδοταίους είναι η συμπάθεια προς εσένα και η προσήλωση σε αυτό το ιστολόγιο, που θεωρούμε δικό μας στέγαστρο, άσχετα ότι ο χώρος ανήκει σε εσένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με τιμούν πολύ τα λόγια σου φίλε Διονύση,
      αλλά με το ανωτέρω αστείο μου σχόλιο, περισσότερο ήθελα να σού πω ότι κάθε ημέρα προσυπογράφεται όλο και περισσότερο πως οι δυο μας συμφωνούμε ότι συμφωνούμε στο πώς αντιλαμβανόμαστε τα πράγματα που συμβαίνουν γύρω μας, γύρω απ' τη χώρα μας και σε όλο σχεδόν τον κόσμο. Θα αισθανόμουν πολύ μόνος αν δεν είχα εσένα, τον Εργοδότη, το Μάρκο, τον Μεταξά και αρκετούς από τους αναγνώστες μας, με κοινή αντίληψη των πραγμάτων, στόχους και τρόπους αντιμετώπισης, παρά τις μικροδιαφορές μας, ιδεολογικές ή ό,τι άλλο. Και το στυλ του καθενός αλληλοσυμπληρώνει ένα τείχος αντίστασης και αντοχής. (είπε ο Κ-Τ, ώσπου η Κούλα στις 19 Οκτ. έριξε όλα τα επικίνδυνα μπλογκ χαχαχα) ΦΤΟΥ ΣΚΌΡΔΑ ΛΈΓΩ για το αστειάκι στην παρένθεση,
      και περιμένω με αγωνία την συνέχεια του συγκλονιστικού σχολίου σου.

      Διαγραφή
  5. Μποτίλια στο Πέλαγος15 Οκτωβρίου, 2023 19:02

    Συνέχεια προηγούμενου...

    Θεωρώ την ανάλυση τού Εργοδότη μακράν την καλύτερη που έχει γίνει για τα πρόσφατα γεγονότα στην Παλαιστίνη, δίπλα σε πλείστες άλλες στο διαδίκτυο και τα κοινωνικά δίκτυα, που αρκετές από αυτές είναι αναμφίβολα φιλότιμες και γόνιμες. Ο ΕργΔημΕργ, εκτός ότι διαθέτει πολύ προικισμένη διαίσθηση, στηρίζεται και σε μια αξιόλογη δεξαμενή γνώσεων, που έχει δομήσει εύστοχα σε μακρά πορεία. Έτσι δεν είναι καθόλου τυχαίο, ότι είναι ο μόνος, που προσπάθησε να συνδέσει τα εν λόγω γεγονότα με τις ιστορικές ρίζες τους, που βρίσκονται σχεδόν χίλια χρόνια πίσω, κάνοντας μια σύνδεσή τους με το τάγμα των “ιπποτών τού ναού” και την επιστολή τού άλμπερτ πάικ τού 1871. Και ενώ θα έλεγα, ότι από περιγραφικής σκοπιάς ήταν διεξοδικός, αυτό που μού έλλειπε στην όλη ανάπτυξη τού άρθρου του, ήταν η οργανική σύνδεση αυτής τής ιστορικής πορείας σε ένα λειτουργικό σύνολο. Μελετώντας πολύ προσεκτικά και περισσότερες φορές το άρθρο του, προσπάθησα να δώσω ο ίδιος μια απάντηση στον προκύπτοντα γρίφο, χωρίς όμως να το καταφέρνω. Ο Εργοδότης συνδέει το όρος τού τεμένους Αλ Ακσά, που αποτελεί την πέτρα σκανδάλου μεταξύ ισλαμιστών και σιωνιστών, ως πυροδότη στην βραδυφλεγή κλιμάκωση τού αρμαγεδωνισμού, με την έδρα των ναϊτών ιπποτών στην Ιερουσαλήμ. Πού βρίσκεται όμως η ουσία αυτής τής σύνδεσης; Για ποιον λόγο παραχώρησε ο “βασιλιάς τής Ιερουσαλήμ” των σταυροφόρων Μπαλντουίν ο 1ος τα ανάκτορά του, τα οποία αποτελούνταν από μερικές ξύλινες παράγκες επάνω στο όρος Μόρια, στον μεγάλο μαγίστρο των ναϊτών Hugues de Payens, για να κτίσουν οι ναΐτες τον μεγαλοπρεπή πύργο τους, όπου μόνο στα υπόγειά του χωρούσε ο σταυλισμός 2.000 αλόγων, όπως μετέδωσαν οι χρονικογράφοι τής εποχής; Το τέμενος Αλ Ακσά είχε ανεγερθεί επάνω στα ερείπια τού Ναού τού Σολομώντος. Από αυτόν ναό έλαβαν το όνομά τους οι ναΐτες, μετονομασθέντες από “Pauperes Commilitones Christi“, „Πτωχοί Στρατιώτες τού Χριστού” σε “Frarres Miltiae Templi“ δηλαδή “Στρατιωτική Αδελφότητα τού Ναού”. Για ποιον λόγο αυτή η εμμονή στο όνομα τού ναού; Αυτά ήσαν ερωτήματα, που παρά ότι ασχολούμαι με την μελέτη αυτού τού τάγματος, το οποίον καθόρισε όλες τις ονομασίες των μυητικών βαθμών τού ελευθεροτεκτονισμού, μέχρι το όνομα τού 33ου βαθμού “ιππότης εκδικητής τής Ιερουσαλήμ”, δεν ήμουν σε θέση να απαντήσω. Με ποιο τρόπο διέφυγε τής προσοχής μου σε περίοδο μακράς ενασχόλησης με το θέμα, η ουσία τού κυριότερου συμβολισμού των αποκρυφιστών; Και με ποιο τρόπο συνδέονται αυτοί οι συμβολισμοί, όχι μόνον με την μασονία, αλλά και με το πιο σημαντικό θέμα αυτής τής προβληματικής, που είναι ο αρμαγεδωνισμός. Δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι η όλη πορεία βρήκε αφετηρία με την παραχώρηση τής περιοχής τού μέρους που ήταν ο ναός τού Σολομώντος στους ναΐτες. Για ποιον λόγο όμως έγινε αυτή η καθοριστική επιλογή;
    Με αυτήν την απορία στρώθηκα εντατικά νυχθημερόν στην μελέτη. Στην πορεία τού χρόνου είχα προμηθευτεί πέντε επί πλέον μελέτες για τούς ναΐτες, που δεν είχα διαβάσει. Δεν ανέμενα να βρω μια κατ' ευθείαν απάντηση σε αυτό το ερώτημα, μέσα από την μελέτη τής όποιας βιβλιογραφίας. Η ουσία των πραγμάτων ποτέ δεν αναφέρεται με ξεκάθαρο τρόπο σε βιβλία. Όμως αυτά πάντοτε παρέχουν χρήσιμες πληροφορίες σχετικά και εισερχόμενος κάποιος σε προβληματική και σκέψεις, θέτει σε κίνηση τις συνδέσεις με τα πεδία πληροφορίας, ώστε ίσως αυτά να τον οδηγήσουν σε απαντήσεις. Σκέφτηκα, ότι για να χρησιμοποιήσουν σαν έδρα τους τα ερείπια τού ναού οι ναϊτες και να αξιοποιηθεί στο έπακρο στην συνέχεια ο συμβολισμός τους, πρέπει σε αυτόν τον χώρο να έχει αποθηκευθεί στο παρελθόν μια τεράστιας σημασίας ενέργεια, η οποία θα μπορούσε να θρέψει την διαδικασία τού αρμαγεδωνισμού. Για ποιον λόγο να τοποθετήσουν οι εωσφοριστές το κέντρο τής διαδικασίας εκεί και όχι στην Ουγκάντα, στην Αλάσκα, στην Κωνσταντινούπολη, ή στο Παρίσι; Αυτή η σκέψη με οδήγησε στην απάντηση τού ερωτήματος, γι αυτό και έκρινα, ότι πλέον πληρούνται οι προϋποθέσεις για μια τοποθέτηση στα πρόσφατα γεγονότα στην Παλαιστίνη, συνδέοντας το παρελθόν οργανικά με το παρόν, βάσει όσων είχε προαναφέρει ο ΕργΔημΕργ.

    Συνεχίζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κακά τά Ψέματα Παίδες...
    .....Η Έρευνα καί οί ΣΩΣΤΌΤΑΤΕΣ Διαπιστώσεις -κατ' εμέ- καθίστανται πιά, ανώφελες, για νά μήν πώ, Βλαβερές ... τουλάχιστον, σέ 'μένα κι ενώ μέ βρίσκουν απολύτως σύμφωνον, μέ κάνουν κι αισθάνομαι σάν νά είμαι Στάσιμος στήν ίδια Τάξη.
    Καί τί νά κάνουμε ωρέ γκλίτσμαν, νά μουγκαθούμε;...... σωστό κι αυτό.
    ΣΩΣΤΌΤΑΤΟΝ θενά 'λεγα!

    Και κάτι προσωπικό κι «άσχετο»:
    Δέν ξέρω...πάντως, διακατέχομαι από μίαν «γλυκυτάτην» όμως αδιόραττον Προσμονή...

    Κι επίσης, σχεδόν ταυτόχρονα, σχηματίζεται μέσα μου, στήν ι.χ. μου Άβυσσον, μιά παρα- καί ψευδο- Φοβία, που εκφράζεται μέσω μιάς Ερωτήσεως, η οποία μπορεί καί νά'ναι (είναι) «Πλάνη»:
    ΕΊΜΑΙ ΣΟΒΑΡΆ ΓΙΑΤΡΈ;

    Άσε που Μπορεί καί νά δικαιώνεται ή Κυρά μου, η οποία μού 'χει εφιστήσει, επανειλημμένως μάλιστα, τήν Προσοχήν:
    ΕΓΏ, ΤΌ ΆΛΛΟ ΣΟΥ ΜΙΣΌ, ΤΉΣ ΜΊΑΣ ΣΑΡΚΌΣ ΜΑΣ,
    ΑΝΤΡΟΎΛΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΜΈΝΕ, ΔΈΝ ΤΡΈΧΩ ΣΤΆ ΤΡΕΛΆΔΙΚΑ ΚΑΊ ΣΤΆ ΔΙΚΑΣΤΉΡΙΑ ΓΙΆ ΝΆ ΣΈ "ΒΓΆΛΩ" ΛΟΓΙΚΌ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΌ ΠΟΛΊΤΗ!!!

    Άντε νάχεις χαΐρι, άν δέν τό αντιληφτείς νωρίς αυτό......
    ...(πως εντός Συζυγίας ένα κι ένα κάνουν ΈΝΑ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μποτίλια στο Πέλαγος15 Οκτωβρίου, 2023 20:08

    Συνέχεια προηγουμένου

    Για να δώσω μια προσωπική ερμηνεία στο φαινόμενο, υπογραμμίζοντας πάντοτε εκ των προτέρων, ότι κάθε προσωπική απόπειρα ερμηνείας, που δεν έχει δοκιμασθεί επαρκώς στον χρόνο, μπορεί να περιέχει μεγάλο ποσοστό λάθους, θα προστρέξω στην ιστορία τής εν λόγω περιοχής και στην χρονική περίοδο, που φαίνεται ότι καθόρισε τις ενέργειες που εδράζονται στα ερείπια τού ναού τού Σολομώντος. Θέλω όμως πριν προβώ στην εξιστόρηση συμβάντων και διαδικασιών, να υπογραμμίσω δυο δεδομένα.
    Είναι εκ των προτέρων κατανοητό, ότι ενέργειες στα ερείπια τού ναού τού Σολομώντος, που εικάζω ότι προσπαθούν να θέσουν σε κίνηση αυτοί που οι προωθούν τον αρμαγεδωνισμό, έχουν αναφανδόν δαιμονικό χαρακτήρα. Πλην όμως, η σύνολη περιοχή τής Ιερουσαλήμ είναι βαθύτατα αγιασμένη από την παρουσία, την διδασκαλία και την ανάπτυξη δράσης από τον Ιησού Χριστό. Είναι η Πόλις, που όταν εισήλθε σε αυτήν ο Θεάνθρωπος καθήμενος επάνω στο ταπεινό γαϊδουράκι, το πλήθος τον έρανε “μετά βαΐων και κλάδων”, αγιάζοντας εις τούς αιώνες αυτήν την Αγίαν Γη, που σήμερα βιάζουν τον άνθρωπο επ' αυτής οι ενεργούμενοι διεκδηκηταί της, προφασιζόμενοι ανύπαρκτα ιστορικά επιχειρήματα. Ακόμη και ο ναός τού Σολομώντος είναι χώρος, όπου Θεάνθρωπος καθαγίασε με την εκδίωξη των χρηματιστών και των εμπόρων, που είχαν μετατρέψει τον χώρο Θείας Λατρείας σε οίκον εμπορίου, κλέβοντας τούς κόπους και τον ιδρώτα τού κοσμάκη και αποδίδοντας δήθεν ιερό χαρακτήρα στην φιλαργυρία, στον χρηματισμό και στην σπέκουλα. Αυτοί είναι οι προπάτορες των μεγαλοτραπεζιτών και των εμπόρων όπλων, που εκμαυλίζουν τις κοινωνίες. Και μπορεί από τα ερείπια τού ναού τού Σολομώντος να εκπορεύονται ακραιφνείς δαιμονικές ενέργειες, όπως θα παρουσιάσω στην συνέχεια, πλην όμως ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΕΞΕΡΧΕΤΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΚΑΙ ΑΚΡΑ ΕΥΛΟΓΙΑ ΩΣ ΣΠΟΡΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ. ΤΟ ΚΕΝΤΡΟΝ ΤΟΥ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΠΕΤΡΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΚΑΙ ΟΝΕΙΔΙΣΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΟΝ ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΡΙΖΩΣΕΙ ΤΟ ΞΥΛΟΝ ΤΗΣ ΖΩΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟΝ ΤΗΣ ΑΚΡΑΣ ΔΙΑΠΑΛΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ.
    Το δεύτερο δεδομένο που επιθυμώ να υπογραμμίσω, είναι ότι τις πληροφορίες που θα καταθέσω στην συνέχεια, αντλώ από την Βίβλο. Η Βίβλος είναι σύνολον ιερών κειμένων και δεν αποτελεί ιστορικό πόνημα κάποιου. Ως εκ τούτου, μπορεί κάλλιστα κάποια από όσα αναφέρονται σε αυτήν, να μην ανταποκρίνονται μερικώς, ή ακόμη και εξ ολοκλήρου, στην ιστορική πραγματικότητα. Πλην όμως, παρ' όλα αυτά δεν παύουν να ανταποκρίνονται πλήρως στην αλήθεια των πραγμάτων. Διότι υπάρχει μια αλήθεια κατά φύσιν και μια θέσει αλήθεια, η οποία ως βαθύτατα αγκυρωμένη στα πιστεύω εκατομμυρίων ανθρώπων, έχει αποκτήσει μια τεράστια ισχύ στα πεδία πληροφορίας, διαμορφώνοντας όχι μόνον το συλλογικό ασυνείδητο, αλλά και αυτό που μπορεί να αποτελεί την εν δυνάμει πραγματικότητα, με βάση τις αρχές τής κβαντικής φυσικής, που διέπουν το χωροχρονικό συγκρότημα. Η λεγόμενη “σχάσις υποκειμένου και αντικειμένου” δεν υφίσταται στην προοπτική των μελλοντικών εξελίξεων και η σύμφυση τού υποκειμενικού με το αντικειμενικό μπορεί υπό συνθήκας να επηρεάσει σημαντικά τις εξελίξεις.

    Συνεχίζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μποτίλια στο Πέλαγος15 Οκτωβρίου, 2023 21:35

    Συνέχεια προηγούμενου...

    Σε απώτερους ιστορικούς χρόνους, που αναφέρονται στο βιβλίο τής Βίβλου ΒΑΣΙΛΕΩΝ Α΄ (Κεφ. 2 και 3) ζήτησαν οι Ιουδαίοι από τον πνευματικό τους προκαθήμενο Προφήτη Σαμουήλ, επειδή αυτοί είχαν θαμπωθεί από τα νάιλον καθρεφτάκια και τις χρωματιστές χάντρες των βασιλιάδων των ειδωλολατρικών λαών, να τους ορίσει ένα κοσμικό άρχοντα. Ο Σαμουήλ διαφώνησε σφόδρα με αυτές τις τάσεις και είπε στους Ιουδαίους, ότι αυτοί είναι λαός τού Θεού και αυτός είναι ο μόνος Αληθής Άρχων. Επίσης τούς προειδοποίησε, ότι μια τέτοιου είδους λανθασμένη επιλογή ανοίγει χαραμάδα για την είσοδο τού κακού, που μπορεί να οδηγήσει μέσα σε μια πορεία σε αποστασία, με αποτέλεσμα να αποκοπεί ο λαός εκούσια από την συνδρομή τής Θείας Προστασίας και να υποστεί μεγάλα δεινά. Επειδή όμως ο λαός επέμενε, ο Σαμουήλ υποχρεώθηκε να προσαρμοστεί στην θέλησή του και να ορίσει ως βασιλέα τον Σαούλ. Ο Σαούλ, ως ήτο αναμενόμενον, ήταν καλός και χρηστός ηγεμόνας, όπως και κάποιοι διάδοχοί του, που χαρακτηρίστηκαν από μεγάλη έφεση προς το Θείον, όπως ο Δαυίδ. Όμως , στην πορεία τού χρόνου κάθισε η μπίλια στον Σολομώντα. Στην αρχή και αυτός ξεκίνησε δίκαιος και χρηστός, αλλά το πολύ παραδάκι και το πολύ χειροκρότημα συχνά χαλάνε τούς ανθρώπους. Δώστου στον τουρισμό ο λεγάμενος και τρέχα στα πολύχρωμα φώτα και στα ξένα ανάκτορα από δω και από κει ο έτσι, έμπλεξε στα καμπαρέ τής μέσης ανατολής και τής βορείου αφρικής, οπότε παντρεύτηκε και μια πρώην σπιτωμένη. Και επειδή τα γλέντια με τις βιάγκρες και τις κόκες οδηγούνε μετά στα ανώμαλα πάρτυ, το άτομον καταλήγει μέσα από συνεχή ξεπεσμό τελικά στα αδρενοχρώματα. Έτσι διαβάζουμε στο ΒΑΣΙΛΕΩΝ ΙΙΙ, Κεφ, 11, “ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΣΟΛΟΜΩΝ ΗΝ ΦΙΛΟΓΥΝΑΙΟΣ ΚΑΙ ΗΣΑΝ ΑΥΤΩ ΑΡΧΟΥΣΑΙ ΕΠΤΑΚΟΣΙΟΙ ΚΑΙ ΠΑΛΛΑΚΑΙ ΤΡΑΙΑΚΟΣΙΟΙ”. Απορώ ειλικρινά, που έβρισκε δύναμη ο λεγάμενος με τριακόσιες παλλακίδες, άσε τις επτακόσιες “άρχουσες”. “...ΚΑΙ ΕΛΑΒΕΝ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΑΛΛΟΤΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΥΓΑΤΕΡΑΝ ΦΑΡΑΩ, ΜΩΑΒΙΤΙΔΑΣ, ΑΜΜΑΝΙΤΙΔΑΣ, ΣΥΡΑΣ ΚΑΙ ΙΔΟΥΜΑΙΑΣ, ΧΕΤΤΑΙΑΣ ΚΑΙ ΑΜΟΡΡΑΙΑΣ...””... ΚΑΙ ΕΞΕΚΛΙΝΑΝ ΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΙ ΑΛΛΟΤΡΙΟΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑΝ ΑΥΤΟΥ ΟΠΙΣΩ ΘΕΩΝ ΑΥΤΩΝ''. Και όπως συνεχίζει το βιβλίον μετέτρεψε τα υπόγεια τού ναού σε χώρους λατρείας τής αστάρτης και τού μωλόχ, γεμίζοντας τα πατώματα με κόκαλα ανθρώπων. Τι να πούμε και τι να μολογήσουμε.
    Με αυτόν τον τρόπο πέτυχαν οι δαιμονικές δυνάμεις μια άνευ προηγουμένου νίκη. Μπορεί οι θεότητες τού σκότους να όργωναν επί αιώνες στις γύρω περιοχές. Όμως η μετατροπή τού Ναού τού Μοναδικού Θεού σε τόπο λατρείας τού σκότους, και μάλιστα από τον επικεφαλής μιας κοινωνίας, αποτελεί μοναδικό φαινόμενο μέσα στην συνολική ιστορική πορεία. Γι αυτό τον λόγο δόθηκε και στην πατσαβουροφυλάδα εφαρμογής τής δαιμονομαγείας και το όνομά του, ως “κλείδα σολομώντος”, με την οποίαν κάποιοι αφελείς ανεγκέφαλοι πέφτουνε σε βαθιά χαράδρα, θεωρώντας ότι οι παμπόνηρες ενέργειες τού σκότους είναι σκυλάκια, ή πιθίκια, που μπορούν να τα ξεγελάσουν, για να τα στείλουν στο περίπτερο να τους πάρουν τσιγάρα. Και από αυτό το χτικιό εξακολουθούν να βολοδέρνουν ακόμη και σήμερα εγγόνια και δισέγγονα, ενώ στην οδό Αθηνάς υπάρχει και κατάστημαν, που πουλάει “εξοπλισμό”.
    Εξ όσων κατέθεσα, συνάγω το συμπέρασμα, ΟΤΙ ΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΟΣ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΧΩΡΟ ΡΕΒΑΝΣ ΜΕΤΑΞΥ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΟΥΣ. ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΧΩΡΟ, ΠΟΥ ΟΙ ΕΚΠΕΣΟΝΤΕΣ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΩΣ ΧΩΡΟ ΤΕΛΙΚΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ.
    Ποιος είναι ισχυρότερος σε αυτήν την σύγκρουση, είμαι βέβαιος ότι εκτός εμού γνωρίζουν και πάρα πολύ άλλοι. Όπως όμως βεβαιώνουν τα Ευαγγέλια, ο χρόνος που υπολείπεται στις δυνάμεις τής καταστροφής, είναι πολύ σύντομος. Γι αυτό προσπαθούν να συμπαρασύρουν στην καταστροφή, όσους περισσότερους ανθρώπους μπορούν.

    Συνεχίζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ""Εξ όσων κατέθεσα, συνάγω το συμπέρασμα, ΟΤΙ ΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΟΣ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΧΩΡΟ ΡΕΒΑΝΣ ΜΕΤΑΞΥ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΟΥΣ. ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΧΩΡΟ, ΠΟΥ ΟΙ ΕΚΠΕΣΟΝΤΕΣ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΩΣ ΧΩΡΟ ΤΕΛΙΚΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ.
      Ποιος είναι ισχυρότερος σε αυτήν την σύγκρουση, είμαι βέβαιος ότι εκτός εμού γνωρίζουν και πάρα πολύ άλλοι. Όπως όμως βεβαιώνουν τα Ευαγγέλια, ο χρόνος που υπολείπεται στις δυνάμεις τής καταστροφής, είναι πολύ σύντομος. Γι αυτό προσπαθούν να συμπαρασύρουν στην καταστροφή, όσους περισσότερους ανθρώπους μπορούν.""
      ///
      Όπως έγραψα και παλαιότερα, θα γράψω και τώρα ότι γίνεται ένας Πόλεμος κρυφός μεταξύ των Δυνάμεων, που εκτός του αλληγορικου χαρακτήρα μέσω των συμβολισμών (Ναός* Σ'ολο μ ώντα)
      έχει και θύματα, εξαιτίας του αίματος,,,,
      Σέ αυτόν τον μεγάλο Πόλεμο το τρόπαιο είναι η ψυχή του ανθρώπου,,,
      Πρέπει όμως να υπάρχει μια διάκριση επάνω στο θέμα των εκπεσωντων, και επιμένω σε αυτό εξαιτίας του ότι ο Αντίχριστος θα λάβει ανθρώπινη υπόσταση με όποια δύναμη συνεπάγεται αυτό,,,
      Και εφόσον αυτός είναι η μια παράταξη, επιβάλλεται από τόν Νόμο νά φανερωθεί και ό Άλλος από την άλλη παράταξη,,,
      Άρα λοιπόν
      Εκπεσων ό ένας*
      Εκπεσων και ό άλλος*,,,
      Ε ρε γλέντια,,,
      ///
      Και η παράσταση συνεχίζεται στην σκηνή του Μπερντέ,,,
      20:23
      2023

      Διαγραφή
  9. 16/10/2023
    https://katohika.gr/diethni/i-syndesi-tis-gis-kai-tou-diastimatos-me-tous-watchmen/
    07:04

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τά τρία δοξάρια σέ έβαλαν στο κέντρο=2367
    Η ΗΛΙΑΚΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ θΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗ ΓΗ=2367
    ΑΔΑΜ Ο ΑΣΩΤΟΣ ΥΙΟΣ=2367
    Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΜΟ=2367
    Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΥΙΟΥ=2367
    ΤΟ ΣΟΙ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ=2367

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. https://youtu.be/B5wKJ86JB34?si=v0Zh6Ufuwvy-m8gh

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή