«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2023

🃏 SINGULAR MAGIC ! 🕎 O πρώτος τελευταίος κι ο τελευταίος πρώτος σε όλες τις μεγάλες πόλεις, όπως πάντα ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ





15 σχόλια:

  1. Ο ΜΠΑΚΟΒΛΑΚΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ 😆 😂 🤣
    ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΤΑΦΩΤΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΩΤΙΖΕΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σκαρδαλιας και Τζατζικοκωστας .... πολυ σκορδο τρωνε στην Σινγκιουλαρ.

      Διαγραφή
  2. Όχι Άλλο κάρβουνο!!!!

    Είμαστε μια ωραία Ατμόσφαιρα!!

    Αν δεν το έχετε πάρει χαμπάρι...


    Θα Έρθει 0μως η Ώρα της ΝΈΜΕΣΙΣ..

    🗡️🗡️🗡️🗡️🗡️🗡️🗡️

    🇬🇷....... ΑΝΑΞΊΜΑΝΔΡΟΣ.......🇬🇷

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εχω την αισθηση πως πλεον ειναι θεμα της νοητικης ποιοτητας των ψηφοφορων και οχι τοσο της οποιας "μοχλευσης". Βλεπουμε και βιωνουμε, μετα την κορωνοχουντα και τα μπολια, μια συλλογικη παρακρουση...

    ΛΟΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μποτίλια στο Πέλαγος09 Οκτωβρίου, 2023 02:00

    Χαριτωμένον μεν το αφήγημα, πλην όμως...
    Ακόμη κι αν διακατεχόμαστε από την πιο αφελή νοητική χειραγώγηση, ώστε να δεχθούμε, ότι τα αποτελέσματα που ανακοίνωσαν οι μηχανισμοί που τα νοθεύουν, ανταποκρίνονται σε πραγματικές επιλογές όσων ψήφισαν, η αποχή στην Αθήνα ανέρχεται στο 68,79%, όπως οι ίδιοι μετέδωσαν.
    https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/aytodioikisi/ekloges-topikis-aytodioikisis-xoris-na-ginei-politiki-anatropi-emfanistikan-rogmes-sto-kyvernitiko-oikodomima/
    Άρα, ακόμη και με τα νοθευμένα ενδιάμεσα αποτελέσματα η επιρροή τού κυβερνητικού συνδυασμού στην κοινωνία αριθμεί 41,31 χ 0,322 = 13,3%. Η πραγματική επιρροή τού μιτσοτακέικου, όπως έδειξαν τα αποτελέσματα σε εκλογικά τμήματα στις βουλευτικές εκλογές, που δόθηκαν κατ' ευθείαν στην δημοσιότητα κινείται μεταξύ 6 και 7%. Πρόκειται για ένα τελείως ισχνό ποσοστό, αποτελούμενο κυρίως από διαπλεκόμενους, και αμετονόητους πρώην δοσίλογους, χαφιέδες, βασανιστές ασφαλίτες και τα γαλουχημένα με πώρωση παιδιά τους, που παρουσιάζονται ως "νομοταγείς" και "επιτυχημένοι". Το ίδιο ισχύει και για τον επιλεγόμενο "σύριζα" μετά την επιβολή τού Κασσελάκη, που το αποκαθαρισμένο από την αποχή ποσοστό πού τού δίνουν οι δήθεν "καταμετρητές" κινείται αποκαθαρισμένο σύμφωνα με την νοθεία στο 3,5% , ενώ το πραγματικό βρίσκεται περίπου στο 1,5%.
    Τα ποσοστά που εξήγγειλαν οι ίδιοι δείχνουν ξεκάθαρα, ότι η εξουσία τής καμπάλ στην Ελλάδα είναι μια χούντα, που στηρίζεται ολοκληρωτικά στην ένοπλη καταστολή και είναι ένα δήθεν οικοδόμημα από τραπουλόχαρτα σε ασταθέστατη ισορροπία, που θα σωριαστεί αμέσως, εάν τού αντιπαρατεθούν κάποιοι, που διαθέτουν ισχύ.
    Το ποσοστό τής αποχής 70%, που ανακοινώθηκε είναι προφανώς αρκετά μικρότερο τής πραγματικής αποχής, ως μονίμως συμβαίνει. Αυτό δείχνει, ότι οι άνθρωποι έπαψαν να πιπιλάνε την καραμέλα τής διοξίνης τού δουλέματος, οπότε το περιβάλλον είναι ώριμο για καθεστωτική αλλαγή, στον βαθμό που υφίστανται, ή συμβούν ανάλογες ζυμώσεις. Τα υπόλοιπα συνθέτουν ένα σκηνικό υποβολής μιας ανύπαρκτης παντοδυναμίας, με τρόπο μάλιστα που το σύστημα ομολογεί απροκάλυπτα την χρεωκοπία του. Πίσω από την μάσκα τού γέλωτα και τής φαιδρής θριαμβολογίας, αναδύεται πλέον χωρίς περιστροφές η πλήρης συστημική αποσύνθεση, πριν την παταγώδη κατάρρευσή τού βάλτου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kαλημέρα φίλε Διονύση!!!
      Συμφωνώ, και η Φωτεινή συμφωνεί μαζί σου. Όντως, το αφήγημα που παρουσίασα ήταν για χαριτωμενιά. Αλλά και για να υπενθυμίσουμε ποιος διαφεντεύει τον τόπο.

      Διαγραφή
    2. Μποτίλια στο Πέλαγος09 Οκτωβρίου, 2023 11:11

      Αγαπητέ Κώστα,
      Ο όρος αφήγημα αποδίδεται αποκλειστικά στις κυβερνητικές μαγγανείες και όχι σε εσένα. Θεωρώ τον τίτλο που έδωσες σε αυτήν την ανάρτηση ιδιαίτερα επιτυχή, διότι η ειρωνεία που περιέχει, διέπεται ταυτοχρόνως από μια σκληρή σοβαρότητα, καθώς ο τίτλος υπέχει μια λεπτεπίλεπτη νότα προφητείας, ως προσκείμενος στο βιβλικό "και οι έσχατοι έσονται πρώτοι".
      Εξίσου εύστοχα και ίσως διαισθητικά επιλεγμένη είναι και η μουσική, με τον πύργο τού παρατηρίου, που έβαλες καπάκι σε αυτήν την ανάρτηση. Καθότι και αυτό τα άσμα έχει σαφέστατη προφητική αναφορά, αποτελώντας την στοχευμένη μεταφορά από τον τεράστιο Μπομπ Ντύλαν στην μουσική εκδοχή της ενός χωρίου από το βιβλίο τού Προφήτη Ισαΐα. Γι αυτό όμως θα αναφερθώ πιο διεξοδικά στην ανάρτηση τού άσματος.

      Διαγραφή
    3. Τους ειδες να αγχωνονται, νικητες και ηττημενους, για το ποσοστο της αποχης; Και 90% να ηταν η αποχη παλι το ιδιο θα πανηγυριζαν. Τωρα κανε το εικονα σε βουλευτικες εκλογες. Η αποχη ΔΕΝ αποτελει λυση. Λυση ειναι η ΜΑΖΙΚΗ στηριξη μη πολιτικα ορθων δυναμεων, αλλα με τη λοβοτομη που υπαρχει ειναι μαλλον αδυνατον.

      ΛΟΚΙ

      Διαγραφή
    4. (η καρδούλα ήταν για τον Μποτίλια)

      Διαγραφή
    5. Διονύση,
      αυτό σου το σχόλιο έγινε ανάρτηση!
      https://lumi-news.gr/charitomenon-men-to-afigima-plin-omos-emfanistikan-rogmes-sto-kyvernitiko-oikodomima/

      Διαγραφή
  5. Μποτίλια στο Πέλαγος09 Οκτωβρίου, 2023 12:53

    Είτε με αποχή, είτε με στήριξη μη πολιτικά ορθών δυνάμεων, εφόσον το αποτέλεσμα επιβάλλεται με απροκάλυπτη νοθεία, ισχύει το άσμα τού Δημήτρη Πουλικάκου "Είτε Προφίλ, είτε Αμφάς" ("ούτως ή άλλως θα τον φας"). Όλα αυτά αποτελούν ημίμετρα μπροστά στην μόνη αποτελεσματική λύση, που είναι τα σκουπόξυλα και τα τσαποστήλιαρα. Όσο αφορά τις ορθότατες ενδυματολογικές προτάσεις τού φίλου PUNISHER, όλες οι καπαρντίνες ποιότητος γράφουν στην ούγια τους την ήδια μάρκα. ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ - ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΔΡΑΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 🤣
      ( https://www.youtube.com/watch?v=1j-CgGH3hgs )

      Διαγραφή
    2. ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ - ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΔΡΑΣΗ
      ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ!
      αλλά αυτοί οι πάνισερ, σαμπαθ και ταύρος είναι πολύ μοβόροι.. τούς αρέσουν οι καπαρντίνες οι δίκανες.. 🤣

      Για να δούμε τί θα γίνει και με αυτό.. :
      https://diodotos-k-t.blogspot.com/2023/09/14.html

      Διαγραφή