«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2023

ΜΙSTER V !!! - AΓΓΕΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ - ΟΔΥΣΣΕΙΑ TV

6 σχόλια:

  1. VOLEURS DE TERRES----Israel - Palestine comprendre par l'histoire (1880 - 1991)

    https://odysee.com/@janclode87:0/Israel---Palestine-comprendre-par-l'histoire-(1880---1991):47

    Κλέφτες γης - -Ισραήλ (Zionists)-Παλαιστίνη κατανόηση μέσω της ιστορίας (1880-1991)

    Η τραγωδία των Παλαιστινίων, έξυπνα ενορχηστρωμένη από την προδοσία των Δυτικών δυνάμεων, υπακούοντας οι ίδιοι ποιος ξέρει ποιοι αφέντες. Τα πραγματικά θύματα των πολέμων του εικοστού αιώνα είναι πάνω απ ' όλα οι Παλαιστίνιοι.

    Προσέξτε, αυτό το βίντεο είναι πολύ επικίνδυνο. Το μίσος και η επιθυμία να σπάσετε τα πάντα είναι τα πρώτα συναισθήματα που μπορεί να σας κατακλύσουν αφού το δείτε. Θα μπορούσατε ακόμη και να θεωρήσετε τον εαυτό σας ότι ήσασταν τέλειος benêt πιστεύοντας όλες τις ανοησίες ότι τα μέσα ενημέρωσης μας, τα οποία ήταν πάντα στο δρόμο, σας επιτέθηκαν σε όλα τα ραδιοκύματα.

    Ακριβώς γι ' αυτό, πέρα από τη σημαντική ιστορική συμβολή του, αυτό το βίντεο είναι απαραίτητο για όλους.

    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    KAI Η ΕΛΛAΔΑ ΒΡIΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΤOΧΑΣΤΡΟ TOYΣ

    Πολύ πριν από τις Golden Visas το 2010 , ειδικά κατά τη διάρκεια του Σημίτη, αγοράζουν γη, σπίτια και χτίζουν βίλες στην Ελλάδα θεωρούν τη Θεσσαλονίκη τη Νέα Ιερουσαλήμ…..ΚΑΙ ΤΗΝ IΔΙΑ ΣΤΙΓΜH ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟI ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟI ΤΟΥΣ ΔIΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚA ΣΤΡΑΤIOTIKA ΑΕΡΟΔΡOΜΙΑ ΚΑΙ ΒAΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑIΞΟΥΝ ΠOΛΕΜΟ, ΕΝAΝΤΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΧΏΡΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕIΧΕ ΣΧΕΔOΝ ΔΩΡΕAΝ ΒΕΝΖIΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛAΔΑ ΚΑΤA ΤΗ ΔΙAΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΚΛΗΡHΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚHΣ ΚΡIΣΗΣ, ΤΟ ΙΡAΝ……Από καιρό κατέχουν βάση στην Κρήτη (HAARPS;)..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Κίνα λέει στο Ιράν ότι το Πεκίνο υποστηρίζει τον "δίκαιο σκοπό" του Παλαιστινιακού έθνους

    https://lesmoutonsrebelles.com/la-chine-declare-a-liran-que-pekin-soutient-la-nation-palestinienne/

    https://twitter.com/Mediavenir/status/1713539691490766927

    Η Κίνα υποστηρίζει "τη δίκαιη υπόθεση του παλαιστινιακού λαού στη διατήρηση των εθνικών δικαιωμάτων του", δήλωσε ο Υπουργός Εξωτερικών Γουάνγκ γι στον Ιρανό ομόλογό του.

    "Η βαθιά ρίζα... η κατάσταση μεταξύ Παλαιστίνης και Ισραήλ είναι ότι το δικαίωμα του παλαιστινιακού λαού στην κυριαρχία έχει παραμεριστεί εδώ και πολύ καιρό", δήλωσε ο Γουάνγκ γι σε τηλεφωνική συνέντευξη με τον Υπουργό Εξωτερικών. Ιρανός Hossein Amir-Abdollahian, σύμφωνα με επίσημη κινεζική αφήγηση.

    "Αυτή η ιστορική αδικία πρέπει να τερματιστεί το συντομότερο δυνατό", πρόσθεσε ο υπουργός, διευκρινίζοντας ότι η Κίνα θα "συνεχίσει να στέκεται στο πλευρό της ειρήνης και να υποστηρίζει τη δίκαιη υπόθεση του παλαιστινιακού λαού στη διατήρηση των εθνικών δικαιωμάτων του . ” .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρειάζεται να πούμε ότι με την Κίνα να δηλώνει ότι θα "συνεχίσει να στέκεται στο πλευρό της ειρήνης και να υποστηρίζει τη δίκαιη υπόθεση του παλαιστινιακού λαού στη διατήρηση των εθνικών δικαιωμάτων του”,
    Η Παλαιστίνη δεν έχει πλέον να φοβηθεί ΤΙΠΟΤΑ;

    N.B.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. SOS SOS SOS PRONEWS =FAKE NEWS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!-----ΑΠO ΤΟΥΣ ΦIΛΟΥΣ ΜΟΥ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞEΛΛΕΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΏΘΗΚΕ ΌΤΙ ΈΧΕΙ ΝΑ ΚAΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔOΣΦΑΙΡΟ !!!!!!!!!

    Δύο νεκροί στις Βρυξέλλες: Βίντεο από τη στιγμή που ο δράστης φωνάζει «Αλλαχού Ακμπάρ», βγάζει Καλάσνικοφ και πυροβολεί περαστικούς

    Στο βίντεο φαίνεται ένας άνδρας με πορτοκαλί μπουφάν να κατεβαίνει από σκούτερ και ξεκινά να πυροβολεί αδιακρίτως

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/pyrovolismoi-stis-vrykselles-anafores-gia-nekrous/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το έχει πει μια χαρά ο φίλος Μάρκος, αγαπητέ Κωνσταντίνε:

      https://ic.pics.livejournal.com/citoyen_sade/95499587/3475/3475_800.png

      🤣

      Διαγραφή
    2. KAI ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ «Allahu Akbar»

      Διαγραφή