«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 7 Μαΐου 2024

Dr. Geert Vanden Bossche [παγκοσμίου φήμης Bέλγος ιολόγος]> O κόσμος θα λιθοβολεί στους δρόμους αυτούς που τον εμβ0λίασαν. Έρχεται τσουνάμι θανάτων. Τα νοσοκομεία θα καταρρεύσουν… -Μπορούν μόνο να ελπίζουν ότι θα συμβεί κάτι που θα αποσπάσει την προσοχή από αυτό το θέμα, αλλά δεν θα γίνει.

 Περισσότερα ΕΔΩ 

(και παρακαλώ..μην αρχίσει πάλι γκρίνια στα σχόλια περί της "κουρδιστής" ιστοσελίδας· τα ξέρουμε, τα έχουμε εμπεδώσει)

10 σχόλια:

  1. http://sinomosiologos.blogspot.com/2024/04/orange-agent.html#comments
    (και πριν μερικες ημερες απλωσαν πορτοκαλι μπογια https://news.artnet.com/art-world/riposte-alimentaire-versailles-orange-powder-2481761)

    http://sinomosiologos.blogspot.com/2024/05/blog-post_84.html (apo to 2000 antigrafontas ton malaka kallergi )

    http://sinomosiologos.blogspot.com/2024/05/pfizer.html (συνωμοσιες χεχεχε)

    https://www.triklopodia.gr/%ce%ba%ce%b9%ce%bd%ce%ad%ce%b6%ce%bf%ce%b9-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%ae%ce%bc%ce%bf%ce%bd%ce%b5%cf%82-%ce%b1%cf%80%ce%bf%cf%86%ce%ac%cf%83%ce%b9%cf%83%ce%b1%ce%bd-%ce%bd%ce%b1-%ce%b2%ce%b5/ (αυτοι ταχα μου δεν συνεργαζονται με τους ναζι δυτικους )

    https://www.oparlapipas.gr/2024/05/bayer-revlon-healthcare-hiv-c-telegraph.html(για οσους χρησιμοποιουν τα προιοντα τους )

    https://www.oparlapipas.gr/2024/05/h_27.html

    ακουσατε βεβαια τα παραλογα (και κανενας δεν φωναζει )
    1)φετος η 1 η μαιου ειναι στισ 9 ?!?!!?χαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχ
    2)οι τραπεζες δεν θα κανουν συναλλαγες επειδη εχουν καθολικο πασχα (ασχετο ) χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
    3)κριθηκε ακαταλληλη η μια κοκκινη αγελαδα χχαχαχαχα
    4)εχουμε ενα προχειρο λοκνταουν μιας εβδομαδας ανευ αποδοχων

    Ενω οοοοοοολα συνεχιζονται για τους εγκληματιες πολιτικους , οι δικεσ επαψαν , οι κατηγοριες επαψαν , το κυνηγι που γινοταν επαψε ..και τα γελοια καναλια μ τους μπασταρδους παπαγαλους παρουσιαστες δειχνουν ΜΟΝΟ αρνι , τραυματισμους απο βεγγαλικα και τροχαια , οι καριοληδες ..χαμογελαστοι μηπως και ξεχασουν τα ηλιθια που τουσ βλεπουν .

    καλημερα


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα boy!
      H δεύτερη ανάρτηση που έβαλες από Συνωμοσιολόγο, η γκουγκλ λέει δεν υπάρχει. Μήπως του την έριξαν την ανάρτηση;

      Διαγραφή
    2. υπηρχε αλλα οπως εγραψε και ο συνομοσιολογος σβηνονται http://sinomosiologos.blogspot.com/2024/05/blog-post_0.html

      καλημερα κωσταρα

      Διαγραφή
  2. Άλλος ένας Λίθος που συμπληρώνει το Παζλ,,,
    Την 7 ημέρα του ΜΑ ΙΟΥ τελείται η
    Πρωτο/μαγιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χριστός Ανέστη Κώστα. Όταν μια τέτοια ''συστημική'' ιστοσελίδα δημοσιεύει κάτι σαν κι αυτό τότε τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά...!!!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΚΡΙΒΩΣ!
      Συνυπολογίζοντας και αυτό:

      Γ.Μαγιορκίνης: «Ξέραμε για τις θρομβώσεις που προκαλεί το εμβόλιο της AstraZeneca για αυτό το κάναμε στις μεγάλες ηλικίες»! Απίστευτη παραδοχή εκ των βασικών «ειδικών» που προωθούσαν τους εμβολιασμούς κατά Covid-19
      https://www.pronews.gr/ygeia/g-magiorkinis-kserame-gia-tis-thromvoseis-pou-prokalei-to-emvolio-tis-astrazeneca-gia-ayto-to-kaname-stis-megales-ilikies/

      Αληθώς Ανέστη Μιχάλη μου!

      Διαγραφή
  4. Πολύ φοβάμαι ότι έχει δίκιο αλλά δεν ξέρω αν θα γίνει σύντομα η κατάρρευση ή θα μας απασχολήσει το θέμα τουλάχιστον μέχρι το 2026.Τα συμπτώματα του HIV μοιάζουν με όλα αυτά που συμβαίνουν σε αυτούς που έχουν εμβολιαστεί, έλλειψη ενέργειας ή αίσθημα κόπωσης, απώλεια βάρους, δερματικές παθήσεις και λοιμώξεις για τα οποία είχε μιλήσει ο Μοντανιέ.Δεν είχε μιλήσει για ξαφνικούς θανάτους, ούτε για καρκίνο αλλά το έκανε ο Μπαγκντί, οπότε η ενημέρωση υπήρχε για όποιον προβληματίστηκε γιατί ήθελαν τόσο πολύ να μας σώσουν και το έψαξε λίγο περισσότερο.Δεν συμφωνώ με τη σελίδα του συγκεκριμένου ιστολογίου σε σχέση με το Ισραήλ και την Παλαιστίνη αλλά έχει πολύ καλή ανάλυση για τη συσχέτιση των θανάτων με τις "θεραπείες" και νομίζω ότι η διαφήμιση που έγινε από τους γνωστούς ηθοποιούς, τραγουδιστές, πολιτικούς τώρα έχει γυρίσει εναντίον τους,γιατί μέσα από τις αναρτήσεις τους φαίνεται ποιος είχε κάνει και τι και ποιος παρακινούσε τον κόσμο το διάστημα της "πανδημίας". Στατιστικά στοιχεία λοιπόν με κάποιον τρόπο υπάρχουν παρόλο που αυτός δεν είναι ο επίσημος ή ο ορθός τρόπος, γιατί αν υπήρχε πραγματικό ενδιαφέρον για την υγεία μας θα έψαχναν το ιστορικό των ανθρώπων που νοσούν από turbo καρκίνους ή που πεθαίνουν ξαφνικά.Πιστεύω ότι από τον Σεπτέμβριο θα είναι πιό δύσκολη η κατάσταση μέχρι και το τέλος του έτους που μπορεί ταυτόχρονα να έχουν "ρίξει" και κάτι άλλο για να προκαλέσουν σύγχυση.

    Ευρυδίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απορώ γιατί συνεχίζεις να βάζεις τέτοιες αναρτήσεις. Όσοι είμαστε εδώ μέσα γνωρίζουμε ΑΚΡΙΒΩΣ το αφήγημα τους και τι έχει παιχτεί στο παρασκήνιο.

    Οι υπόλοιποι είναι αμετανόητοι ή/και αδιάφοροι. Και δεν επισκέπτονται τέτοια "παλαβά" ισολόγια - δική τους έκφραση όχι δική μου. Έκανα το λάθος να στείλω το λινκ από το pronews (την ομολογία Μαγιορκίνη) σε γείτονα μπολιασμένο με astra και μόνο που δεν με έβρισε. Καμία συμπάθεια στους αμετανόητους πλέον.

    Αν πάλι τα βάζεις για αρχείο και ιστορικούς λόγους, πάω πάσο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. XAXAXAXAXA
      Έχεις πολύ δίκιο καλέ μου φίλε. Κι εγώ τα ίδια περνάω καθημερινά. Μάλιστα εχθές το πρωί έπινα καφέ με τρεις συμμαθητές μου από το Λύκειο. Δεν ήθελα, αλλά αναγκάστηκα επειδή το έφερε η συζήτηση, και μίλησα και για το ουκρανικό και για τα μπόλια. Τί λες ότι γύρισε και μού είπε εις εξ αυτών..; "Χεχε, είσαι επαγγελματίας συνωμοσιολόγος λοιπόν.." Ήθελα να του σπάσω το κεφάλι του μπολιασμένου, αλλά περιορίστηκα στο να του απαντήσω "Σημερινή συνωμοσιολογία.. αυριανή πραγματικότητα"
      Ε, ας την δουν μεταθανάτια την πραγματικότητα λοιπόν.

      Διαγραφή
  6. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΠΩ ΠΩ ΧΩΣΙΜΟ Ο ΜΑΡΚΟΣ..!!!!!!!!
    ΑΨΟΓΟ!!!!!!!!!!!!!

    https://citoyen-sade.livejournal.com/71963.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή