«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 18 Μαΐου 2024

Καλά που έφυγε σώος από την Σενεγάλη, ο Γάλλος Jean-Luc Mélenchon ηγέτης του κόμματος La France Insoumise, όταν δοκίμασε να τους μιλήσει για "γάμο ομοφυλόφιλων" .

Ο Mélenchon αποδοκιμάστηκε στη Σενεγάλη για την ΛΟΑΤΚΙ προπαγάνδα του και ταπεινώθηκε από τον Sonko πρωθυπουργό της Σενεγάλης

Ο Jean-Luc Mélenchon θα θυμάται για καιρό την επίσκεψή του στη Σενεγάλη. 

Στο Ντακάρ, μπροστά σε πλήθος Σενεγαλέζων φοιτητών, ο πρωθυπουργός της Σενεγάλης Ousmane Sonko και ο Γάλλος Jean-Luc Mélenchon, ηγέτης του κόμματος La France Insoumise, συζήτησαν την Πέμπτη για το μέλλον των σχέσεων Αφρικής-Ευρώπης.

Αναφερόμενος στο θέμα της ομοφυλοφιλίας, ο Jean-Luc Mélenchon ξεκίνησε προσεκτικά δηλώνοντας την ετεροφυλοφιλία του πριν πει ότι ελπίζει ότι μια μέρα η Σενεγάλη θα περάσει νομοθεσία σύμφωνα με τα αιτήματα του λόμπι των ΛΟΑΤΚΙ.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ήταν "ο πρώτος Γάλλος νομοθέτης που κατέθεσε νομοσχέδιο σχετικά με τη δυνατότητα γάμου μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου", επειδή, για τον ίδιο, "η αγάπη πρέπει να είναι ανοιχτή σε όλους όσους τη θέλουν".

Έκανε όμως το λάθος μπροστά σε ένα εξαγριωμένο κοινό που τον αποδοκίμαζε.. να υπονοήσει ότι οι αφρικανικοί λαοί είναι οι χειρότεροι αντιδραστικοί και ρατσιστές που έχουν ως τώρα αντιταχθεί σε αυτή τη νομική διάταξη".

Ο Ousmane Sonko πήρε στη συνέχεια το λόγο και ήταν ασυμβίβαστος και ευθύς.

Μιλώντας για το θέμα της ομοφυλοφιλίας, ο Sonko, πρωθυπουργός και επικεφαλής του πολιτικού κόμματος PASTEF, υποστήριξε ότι "κάθε λαός (λευκών εννοεί) πρέπει να αρχίσει να αντιλαμβάνεται ότι οφείλει να σέβεται τις πατροπαράδοτες πεποιθήσεις άλλων λαών". Από αυτή την άποψη, πιστεύει ότι "το ζήτημα των ΛΟΑΤΚΙ και του φύλου είναι πιθανό να αποτελέσει το επόμενο casus belli μεταξύ της Ευρώπης και του υπόλοιπου κόσμου".

Δείτε το βίντεο: Σκληρή απάντηση του Σόνκο στον Μελανσόν για τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ "Δεν θα το δεχτούμε ποτέ αυτό..."

 

medias-presse.info 

 

 

Σημ. Διόδοτου: Στα πλαίσια αυτής της ίδιας  διάσκεψης, που πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστήμιο Cheikh-Anta-Diop στο Ντακάρ με θέμα "ανταλλαγές για το μέλλον των σχέσεων μεταξύ Αφρικής και Ευρώπης", ο Ousmane Sonko και ο Mélenchon, εξέτασαν και το ζήτημα της παρουσίας Γαλλικών στρατιωτικών βάσεων στη Σενεγάλη, εγείροντας "νόμιμα ερωτήματα", σύμφωνα με τον Sonko, "περισσότερα από εξήντα χρόνια μετά την ανεξαρτησία της χώρας". Ο Sonko τόνισε ότι αναγνωρίζει την ύπαρξη αμυντικών συμφωνιών με άλλα έθνη όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Μεγάλη Βρετανία, αλλά ΔΕΝ δέχεται πλέον την παρουσία ξένων στρατευμάτων στην χώρα του, ούτε ακόμα και τους υπόλοιπους 350 Γάλλους στρατιώτες που είναι παρόντες!

 

 Γεύση από Σενεγάλη:



diodotos-k-t.blogspot.com


6 σχόλια:

  1. To εχω πει πολλές φορές ότι η επανάσταση ANTI WOKE & LGBT θα ξεκινήσει από την Αφρική (και τον μουσουλμανικό κόσμο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ18 Μαΐου, 2024 22:44

    1. ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ,ΠΟΛΥ ΜΕΛΩΔΙΚΟ ,ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΣΕΝΕΓΑΛΗ .
    2. ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΣΕΝΕΓΑΛΗ ;
    ΤΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΝΕ ΤΟΝ ΣΚΑΤΑΤΖΗ ΜΕΛΑΝΣΟΝ ;
    ΔΩΣ ΤΟΥ ΜΙΑ ,ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΜΠΟΥΚΙΑ ,ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΖΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Jean-Luc Mélenchon...ΤΙ ΝΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ...
    J.l.Ponty
    Mirage...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε φίλε τί είπες τώρα... Άκου λίγο τον κιθαρίστα του Ποντύ, με τον οποίο είναι οι δυο τους μέχρι τώρα αχώριστοι φίλοι σαν αδέλφια..
      https://www.youtube.com/watch?v=x8od1N5kwl0

      Διαγραφή
  4. Μελανσον, ο σταφιδομενος γερος δεν εχει να μας πει τιποτα, το αυριο το προδιαγραφει το φοιτητικο κινημα σε ΗΠΑ και Καναδα υπερ της Παλαιστινης. Στο Καναδα οι νεοι τα λενε χυμα και σταρατα στο Φιντελιτο οτι μεσω πενηντα εταιριων στελνει οπλα, ανταλλλακτικα, τεχνολογια και διαφορα εξειδικευμενα ειδη εξοπλισμου στο Ισραηλ

    Το τριλεπτο αυτο βιντεο τα λεει ολα. https://www.youtube.com/watch?v=85L2KTbxtfk

    ΑπάντησηΔιαγραφή