«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024

Ο Μύθος του Θερμοπυρηνικού Πολέμου, των Ατομικών Βομβών, της Πυρηνικής Ακτινοβολίας, της Ραδιενεργού Ρύπανσης και του 3ου Παγκοσμίου Πολέμου. [ Revive Truth ]

Σχόλιο Κ-Τ : Διαβάζοντας αυτό το άρθρο.. ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΆΚΑ !!!!! Η επιμέλειά του (μετάφραση, στήσιμο, σύνδεσμοι κ.ά.) πήρε πάνω από 2μισι ώρες, αλλά άξιζε τον κόπο. Ήδη στην μέση περίπου της επεξεργασίας του άρχισα να ρίχνω τέτοια μπινελίκια.. που κι ο Marco De Sade θα κοκκίνιζε. Γιατί: Θυμήθηκα, εκεί στα μέσα περίπου της δεκαετίας του '80, τί τρόμο μάς είχαν δημιουργήσει με δύο ταινίες. Την Επόμενη Μέρα (1983) και την Όταν φυσσάει ο άνεμος (1986). Στην δεύτερη μάλιστα, η διαφημιστική καμπάνια διέδιδε ότι φτιάχτηκε ως κινούμενο σχέδιο για να μην υποστεί ισχυρό σοκ ο κόσμος. Έχουν φτιαχτεί κι άλλες πολλές σχετικές παπάτζες. Η πρώτη βέβαια ήταν του Στάνλεϋ Κιούμπρικ Dr. Strangelove (1964) , η οποία τουλάχιστον προωθήθηκε ως μαύρη κωμωδία. Θεωρώ ότι όσα αναφέρονται στο άρθρο είναι η εξωφρενική αλήθεια και το υποψιαζόμουν από καιρό. Στο τέλος του άρθρου υπάρχουν με ενεργό σύνδεσμο 15 παραπομπές. Το πρωί ίσχυαν όλες. Πριν από λίγο, η τελευταία εξαφανίστηκε. Μπορεί μέχρι να τελειώσετε το άρθρο.. να εξαφανιστούν κι άλλες. Και δεν ξέρω για τα βίντεο. Το μπλογκ μας είναι από αυτά που παρακολουθούνται στενά. Έχει συμβεί 10 φορές τουλάχιστον να εξαφανίζονται από το γιουτιούμπι βίντεο που είχαμε αναρτήσει λίγες ώρες πριν. Απολαύστε λοιπόν το άρθρο της.. "ραδιενεργοπυρηνικής απάτης", και να ευχαριστήσουμε τον σχολιαστή μας Υπερίων που μάς το πρότεινε.

Πυρηνικός πόλεμος. Από την παιδική μας ηλικία έχουμε γαλουχηθεί να φοβόμαστε αυτόν τον τρομερό πόλεμο που υποτίθεται ότι θα κατέστρεφε ολόκληρη τη Γη. Τώρα που η Ρωσία βρίσκεται σε πόλεμο με την Ουκρανία, πολλοί μπορεί να αναρωτιούνται αν βρισκόμαστε στα πρόθυρα ενός πυρηνικού ολοκαυτώματος. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και η μηχανή προπαγάνδας σίγουρα το κάνουν να φαίνεται ότι αυτή είναι μια πιθανότητα, αλλά ποια είναι η πραγματική αλήθεια; Ετοιμαστείτε να σοκαριστείτε.

Όλα ξεκίνησαν όταν μια ομάδα Εβραίων επιστημόνων στη Γερμανία το 1938, οι Otto Hahn (Εβραίος), Lise Meitner (Εβραία) και Fritz Strassman (Εβραίος), φέρεται να ανακάλυψαν την πυρηνική σχάση, με αποτέλεσμα αυτό να καταστήσει δυνατή την έλευση της πυρηνικής εποχής. Η ιδέα είναι ότι "όταν ένα άτομο ραδιενεργού υλικού διασπάται σε ελαφρύτερα άτομα, υπάρχει μια ξαφνική, ισχυρή απελευθέρωση ενέργειας" [1]. Λίγο αργότερα, το 1939, το Σχέδιο Μανχάταν οραματίστηκε στην Αμερική από τον πρόεδρο Φραγκλίνο Ρούσβελτ, αφού άκουσε ότι η Γερμανία φέρεται να ανέπτυσσε αυτή τη νέα ατομική τεχνολογία [2].

Μετά τη δημιουργία των οργανισμών που οδήγησαν στο Σχέδιο Μανχάταν, ο Ενρίκο Φέρμι (του οποίου η σύζυγος ήταν Εβραία) και ο Λέο Σίλαρντ (Εβραίος) απέκτησαν χρηματοδότηση για να ξεκινήσουν την έρευνά τους "για τον διαχωρισμό ραδιενεργών ισοτόπων (γνωστό και ως εμπλουτισμό ουρανίου) και τις πυρηνικές αλυσιδωτές αντιδράσεις" στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια. Επισήμως, το Πρόγραμμα Μανχάταν ξεκίνησε το 1942 [2].

Λόγω του πυρηνικού τρόμου που ακολούθησε μετά την προπαγάνδα για την καταστροφή της Χιροσίμα και του Ναγκασάκι από την "ατομική βόμβα", τα παιδιά στις σχολικές αίθουσες τη δεκαετία του '50 και του '60 έπαιρναν οδηγίες να κρύβονται κάτω από τα τραπέζια και να καλύπτουν το κεφάλι τους καθώς τους έδειχναν παραγωγές του Χόλιγουντ για τις καταστροφικές δυνάμεις αυτών των υποτιθέμενων "πυρηνικών" βομβών. Επειδή το να βρεθείτε κάτω από ένα τραπέζι θα σας σώσει σίγουρα από μια δήθεν πυρηνική έκρηξη. Αυτό ήταν προφανώς απλώς μια κινδυνολογία για να προετοιμάσουν μια γενιά παιδιών να μισούν τη Ρωσία και να φοβούνται τον Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο. Ήταν η εποχή του Ψυχρού Πολέμου.


                                                        Κατασκοπευτικό αεροπλάνο του Ψυχρού Πολέμου


Ο Ψυχρός Πόλεμος, ο οποίος διήρκεσε πάνω από 4 δεκαετίες, από λίγο μετά το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου το 1946 μέχρι την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης το 1991, ήταν ένας πόλεμος μη επίθεσης, ένας πόλεμος όπου αντί για μάχη, υπήρχε φόβος και ψυχολογικός πόλεμος. Οι ΗΠΑ και η Σοβιετική Ένωση δεν ενεπλάκησαν σε πραγματικό φυσικό πόλεμο, γι' αυτό και ο πόλεμος ονομάζεται "ψυχρός" πόλεμος. Αφού οι ΗΠΑ πυροδότησαν αυτό που αποκαλούσαν "πυρηνική βόμβα" πάνω από το Ναγκασάκι και τη Χιροσίμα στον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο το 1945, συμβάλλοντας στον τερματισμό του πολέμου, ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος που ήταν επικείμενος ανακόπηκε και τελικά αποτράπηκε λόγω της μαζικής καταστροφής των βομβών και της τεχνολογικής προόδου των όπλων, των αεροπλάνων και άλλων τεχνολογιών.

Με απλά λόγια, ο φόβος που εμπόδισε τον "ψυχρό πόλεμο" να μετατραπεί σε παγκόσμιο πόλεμο ήταν η "αμοιβαία εξασφαλισμένη καταστροφή". Με τις δύο υπερδυνάμεις στο λαιμό η μία της άλλης (που στην πραγματικότητα ήταν απλώς μια παρωδία, καθώς και οι δύο δυνάμεις ελέγχονταν από τις ίδιες ελίτ που υποκινούσαν τον πόλεμο), το μόνο πράγμα που τις εμπόδιζε από το να προχωρήσουν σε πόλεμο ήταν ο φόβος για βόμβες τόσο ισχυρές που θα μπορούσαν να εξαφανίσουν μια πόλη, και ο φόβος της ολικής παγκόσμιας καταστροφής και του τέλους της ζωής όπως την ξέρουμε.

Από αυτόν τον φόβο, την υποτιθέμενη "εφεύρεση" των ατομικών (πυρηνικών) όπλων και τις ψυχολογικές τακτικές που χρησιμοποιήθηκαν, οι άνθρωποι άρχισαν να τρομοκρατούνται από έναν επικείμενο "πυρηνικό πόλεμο" που θα μπορούσε να εξαφανίσει ολόκληρο τον κόσμο. Η πρόταση ήταν ότι αν μόνο ο κόσμος έριχνε εκατοντάδες πυρηνικά όπλα σε όλο τον κόσμο σε μεγάλες πόλεις, τότε η πυρηνική πτώση, όπως μας είπαν, θα ήταν τόσο μεγάλη που ο κόσμος θα έπεφτε σε έναν "σκοτεινό χειμώνα", μια πυρηνική πτώση που υποτίθεται ότι θα διαρκούσε δεκαετίες ή και εκατοντάδες χρόνια. Η πρόταση ήταν ότι θα επιστρέφαμε στους σκοτεινούς αιώνες, και το αποτέλεσμα θα ήταν περιπλανώμενες ομάδες άστεγων που θα ζούσαν σε σπηλιές, όπως ο Mad Max. Η χολιγουντιανή παραγωγή - προπαγανδιστικά βίντεο φόβου, ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές, καθώς και βιβλία και άλλα μέσα ενημέρωσης, ενίσχυσαν αυτόν τον φόβο, με αποκορύφωμα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τις ειδήσεις.

Ποια είναι όμως η αλήθεια;

Ο βομβαρδισμός της Χιροσίμα και του Ναγκασάκι στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο ήταν η πρώτη και μοναδική φορά που μια τέτοια "πυρηνική" βόμβα υποτίθεται ότι χρησιμοποιήθηκε σε πόλεμο - αλλά αυτό που δεν συνδέεται είναι ότι χιλιάδες τέτοιες βόμβες έχουν πυροδοτηθεί από τότε σε μέρη όπως η Νεβάδα, η Αλάσκα, το Νέο Μεξικό, ο Ειρηνικός Ωκεανός, η Αλγερία, η Αυστραλία, η Κίνα, η Βόρεια Κορέα, η Ινδία, το Πακιστάν, το Καζακστάν και άλλα. Συνολικά, οκτώ έθνη έχουν πυροδοτήσει 2.056 "ατομικές" βόμβες [3].


                                                       Χάρτης των πυρηνικών εκρήξεων ανά τον κόσμο [3].


Δεν είναι λοιπόν περίεργο ότι με χιλιάδες πυρηνικά όπλα να πυροδοτούνται σε ολόκληρη τη Γη, δεν υποφέρουμε από αυτή την υποτιθέμενη πτώση ή τον "πυρηνικό χειμώνα"; Γιατί όχι;

Η αλήθεια είναι ότι η παγκόσμια πυρηνική νέφωση είναι ένας μύθος.

3ος Παγκόσμιος Πόλεμος

Αυτό που πρέπει να γίνει σαφές είναι ότι αν γινόταν ένας 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος και χρησιμοποιούνταν αυτές οι μεγαβόμβες ή αλλιώς "πυρηνικά" όπλα, ποιο θα ήταν το αποτέλεσμα; Σίγουρα, οι μεγάλες βόμβες θα μπορούσαν να προκαλέσουν μεγάλη καταστροφή. Αλλά δεν θα ήταν η καταστροφή ολόκληρης της Γης, παρά μόνο μερικών πόλεων. Δεν θα ήταν διαφορετικό από έναν συνηθισμένο πόλεμο. Ένας παγκόσμιος πόλεμος είναι μεγαλύτερος από έναν μικρότερο πόλεμο, αλλά δεν θα υπάρξει "πυρηνικό ολοκαύτωμα" ή "σκοτεινός χειμώνας".

Ένας μεγάλος πόλεμος με αυτές τις μεγάλες "ατομικές βόμβες" και "θερμοπυρηνικές βόμβες" θα μπορούσε να προκαλέσει πολλές ζημιές, αλλά όχι παντού. Θα συνέβαινε κυρίως σε λίγες μόνο μεγάλες πόλεις, και μόνο σε αυτές που θα χτυπούσαν. Άλλες πόλεις, ακόμη και κοντινές, θα επηρεάζονταν μόνο οικονομικά και τεχνολογικά. Το εμπόριο θα διαταράσσονταν, και θα υπήρχαν πιθανώς τεράστιες διακοπές ρεύματος σε αυτές τις περιοχές. Αλλά αυτό δεν είναι τίποτα περισσότερο από αυτό που συμβαίνει σε οποιαδήποτε εμπόλεμη ζώνη, απλώς με μεγαλύτερες απώλειες.

Υπολογίζεται ότι μόνο 13.080 πυρηνικές κεφαλές υπάρχουν σήμερα στη Γη. Πάνω από 2.000 πυρηνικές βόμβες έχουν πυροδοτηθεί τα τελευταία 80 χρόνια και παρόλα αυτά δεν έχουμε υποστεί καμία παγκόσμια "ραδιενεργή πτώση" από αυτές. Θα μπορούσατε να πείτε ότι όλες αυτές ήταν διασκορπισμένες σε δεκαετίες και έγιναν μόνο σε απομακρυσμένες περιοχές δοκιμών, αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Μπορείτε να πάτε σε οποιοδήποτε από αυτά τα πεδία δοκιμών σήμερα και να μην υποστείτε καμία αρνητική επίπτωση, επειδή δεν υπάρχει ραδιενεργό νέφος.


                                              Τα φυτά αναπτύσσονται μια χαρά στο λεγόμενο "πυρηνικό" πεδίο δοκιμών


Η Γη θα είναι μια χαρά, καθώς δεν υπάρχουν αρκετές από αυτές τις βόμβες για να προσκρούσουν στη Γη. Υπάρχουν 10.000 πόλεις στη Γη, και ενώ τεχνικά υπάρχουν αρκετές "πυρηνικές βόμβες" για να τις καταστρέψουν όλες από καθαρά αριθμητική άποψη, αυτό δεν θα συνέβαινε στην πραγματική ζωή. Επιπλέον, οι μισές από τις σημερινές 10.000 πόλεις δεν υπήρχαν καν πριν από 40 χρόνια. Θα ήταν εύκολο και σχετικά γρήγορο να ξαναχτιστούν ακόμη και αν καταστρέφονταν πολλές, αλλά η αλήθεια είναι ότι ακόμη και αν εκτοξευτούν ταυτόχρονα και οι 13.000 πυρηνικές κεφαλές, μόνο λίγες από αυτές θα έφταναν στις μεγάλες πόλεις και οι υπόλοιποι πύραυλοι θα καταστρέφονταν κατά τη μεταφορά. Δεν υπάρχει τίποτα να φοβηθούμε από τον πυρηνικό πόλεμο.

Από το 2020, οι ΗΠΑ έχουν αναπτύξει αρκετή τεχνολογία για να επιδείξουν την αναχαίτιση ενός διηπειρωτικού βαλλιστικού πυραύλου (ICBM) [4]. Τον Νοέμβριο του 2020, οι ΗΠΑ το απέδειξαν αυτό εκτοξεύοντας έναν ICBM προς τη Χαβάη και στη συνέχεια καταρρίπτοντάς τον, αποδεικνύοντας ότι είναι σε θέση να το κάνουν. Εάν εκατοντάδες ή χιλιάδες πυρηνικοί πύραυλοι εκτοξευθούν όλοι μαζί (εξαιρετικά απίθανο, υπάρχουν πρωτόκολλα που δυσχεραίνουν ακόμη και την εκτόξευση ενός, και τότε οι στρατιώτες μπορεί να μην ακολουθήσουν τις διαταγές σε μια τέτοια περίπτωση, όπως αψήφησαν τις διαταγές κατά τη διάρκεια του ψυχρού πολέμου), και πάλι οι περισσότεροι από αυτούς τους ICBM θα μπορούσαν να καταρριφθούν ακόμη και αν έφταναν πολλοί κάθε φορά. Οι παγκόσμιες υπερδυνάμεις διαθέτουν τεχνολογία ικανή να καταστρέψει τα περισσότερα αν όχι όλα τα "πυρηνικά" όπλα που εκτοξεύονται. 

Είναι άραγε ζήτημα ότι μόλις αρχίσει ένας πόλεμος με τη Ρωσία και την Ουκρανία, αρχίζουν να δημοσιεύουν ανόητα άρθρα τον Μάρτιο του 2022 για το πώς τώρα δεν υπάρχει δήθεν τρόπος να μπλοκαριστούν οι ICBM; Φυσικά, αυτό είναι μέρος της αφήγησης. Η χρονική στιγμή είναι πολύ ύποπτη. Υποτίθεται ότι μπορούσαμε να αναχαιτίσουμε τους πυραύλους πριν από 2 χρόνια, αλλά ξαφνικά λένε ότι δεν μπορούμε, και ο λόγος είναι να δημιουργηθεί φόβος.

Τα πυρηνικά όπλα είναι μια φάρσα

Αλλά η πλοκή πυκνώνει, επειδή η αλήθεια είναι ότι τα "πυρηνικά" όπλα δεν υπάρχουν καν - είναι απλώς μεγάλες βόμβες, και τίποτα περισσότερο. Η πυρηνική ακτινοβολία κ.λπ. είναι ένας απόλυτος μύθος, μια μυθοπλασία και μια απάτη. Ο σκοπός αυτής της επιστημονικής απάτης είναι ο κυβερνητικός έλεγχος και ο φόβος. Χρησιμοποιείται ως προπαγάνδα.

Ναι, οι πυρηνικές βόμβες είναι απλά μεγάλες βόμβες. Μετρώνται σε ισοδύναμο TNT επειδή είναι απλά μεγάλες βόμβες. Οι ατομικές βόμβες χρησιμοποιούν πλουτώνιο ή ουράνιο για να δημιουργήσουν μια έκρηξη. Αλλά το πλουτώνιο και το ουράνιο, σε αντίθεση με ό,τι σας έχουν πει, είναι πρακτικά ακίνδυνα. Η καφεΐνη είναι πολύ πιο θανατηφόρα από το ουράνιο ή το πλουτώνιο. Ένα μπουκάλι χάπια καφεΐνης μπορεί να σκοτώσει 4 ενήλικες άνδρες, αλλά ένα άτομο μπορεί να καταπιεί ένα ισοδύναμο μπουκάλι ουρανίου και να μην υποστεί καμία βλάβη. 

 

                                                                         Αχρησιμοποίητες ράβδοι πλουτωνίου.

Έχετε ακούσει για το "βαρύ νερό"; Είναι απλά νερό με περισσότερο υδρογόνο. Αυτό δεν σχετίζεται με τις πυρηνικές βόμβες, αλλά είναι μια αναλογία. Το βαρύ νερό αποτελείται από δευτέριο ("βαρύ υδρογόνο") αντί για κανονικό υδρογόνο. Το δευτέριο είναι ένα φυσικό ισότοπο του υδρογόνου - και έχει διπλάσια μάζα ή βάρος από το υδρογόνο, εξ ου και το "βαρύ" στο βαρύ υδρογόνο, και αυτό κάνει το νερό που αποτελείται από αυτό βαρύτερο, άρα "βαρύ νερό".

Το Ουράνιο είναι ένα φυσικό στοιχείο (σε αντίθεση με το Πλουτώνιο), με ατομικό αριθμό 92 στον περιοδικό πίνακα. Το 92 συμβολίζει τον αριθμό των πρωτονίων. Το Ουράνιο είναι ένα σπάνιο στοιχείο που έχει το μεγαλύτερο βάρος από όλα τα στοιχεία του περιοδικού πίνακα. Ο λόγος είναι ότι έχει τα περισσότερα πρωτόνια και νετρόνια. Το U-238 έχει 146 νετρόνια στον πυρήνα, αλλά ο αριθμός των νετρονίων μπορεί να ποικίλλει από 141 έως 146 [5].

Το "απεμπλουτισμένο ουράνιο", μια άλλη κάπως φανταστική περιγραφή, είναι απλώς το φυσικό ουράνιο που περισσεύει μετά τη χρήση του εμπλουτισμένου ουρανίου και αποκαθίσταται στη φυσική του κατάσταση. Δεν είναι "απεμπλουτισμένο", είναι απλώς ένα άλλο ισότοπο του Ουρανίου - στοιχειακό ουράνιο. Το απεμπλουτισμένο ουράνιο είναι το U-238. Είναι σταθερό και άκαυστο. Το ουράνιο είναι ελάχιστα λιγότερο πυκνό από τον χρυσό ή το βολφράμιο. Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο και δεν είναι πιο επιβλαβές από τον χρυσό. Στην πραγματικότητα, "Όλοι εκτίθενται σε μικρές ποσότητες ουρανίου μέσω της τροφής, του νερού και του αέρα" [6].

Να πώς μοιάζει το ουράνιο:


Υπάρχουν 5 ισότοπα (μορφές) του ουρανίου: 233U, 234U, 235U, 236U και 238U. Όλα τα ισότοπα είναι πολύ ελαφρώς ραδιενεργά [5].

    Το ουράνιο-233 αποτελείται από 92 πρωτόνια, 141 νετρόνια και 92 ηλεκτρόνια.
    Το ουράνιο-234 αποτελείται από 92 πρωτόνια, 142 νετρόνια και 92 ηλεκτρόνια.
    Το ουράνιο-235 αποτελείται από 92 πρωτόνια, 143 νετρόνια και 92 ηλεκτρόνια.
    Το ουράνιο-236 αποτελείται από 92 πρωτόνια, 144 νετρόνια και 92 ηλεκτρόνια.
    Το ουράνιο-238 αποτελείται από 92 πρωτόνια, 146 νετρόνια και 92 ηλεκτρόνια.

Η ραδιενέργεια είναι ουσιαστικά μια φάρσα

Τι σημαίνει ότι είναι "πολύ ελαφρώς ραδιενεργά"; Σημαίνει ότι τα άτομα εκπέμπουν κάποια ιονίζουσα ακτινοβολία. Υπάρχει όμως ένα πρόβλημα με την ιδέα ότι η πυροδότηση μιας συσκευής όπως μια βόμβα ουρανίου θα δημιουργούσε "ραδιενεργό νέφος". Το ουράνιο βρίσκεται σε εξαιρετικά μικρές ποσότητες στη φύση, και εξαιρετικά μικρές ποσότητες βρίσκονται στις πυρηνικές βόμβες. Όταν μια τέτοια βόμβα πυροδοτείται, δεν δημιουργεί περισσότερα από αυτά τα άτομα, απλά διασκορπίζει τα λίγα άτομα εξίσου σε μια μεγάλη περιοχή πλάτους χιλιομέτρων. Θα μπορούσε αυτό να δημιουργήσει κάποια ιονίζουσα ακτινοβολία; Σίγουρα, αλλά σε τόσο μικρές ποσότητες που δεν θα μπορούσαν να επηρεάσουν κανέναν.

Τι είναι η ιονίζουσα ακτινοβολία; "Η ιονίζουσα ακτινοβολία σχηματίζεται από σωματίδια υψηλής ενέργειας (φωτόνια, ηλεκτρόνια κ.λπ.), τα οποία μπορούν να διαπεράσουν την ύλη και να ιονίσουν (να σχηματίσουν ιόντα χάνοντας ηλεκτρόνια) τα άτομα-στόχους για να σχηματίσουν ιόντα." [7]

Ξέρετε τι δημιουργεί επίσης "σωματίδια υψηλής ενέργειας που μπορούν να διαπεράσουν την ύλη και να ιονίσουν"; Το ανθρώπινο σώμα. Εδώ είναι ένα άρθρο με κριτές απευθείας από το NCBI:

    Οι ελεύθερες ρίζες και άλλες ROS προέρχονται είτε από τις φυσιολογικές βασικές μεταβολικές διεργασίες του ανθρώπινου σώματος είτε από εξωτερικές πηγές, όπως η έκθεση σε ακτίνες Χ, το όζον, το κάπνισμα, οι ατμοσφαιρικοί ρύποι και οι βιομηχανικές χημικές ουσίες. [8]

Οι ελεύθερες ρίζες είναι τα αποτελέσματα της ιονίζουσας ακτινοβολίας. Πρόκειται για μια φυσική βιολογική διαδικασία και ο οργανισμός διαθέτει άμυνες για την προστασία από αυτήν. Τα "ραδιενεργά" σωματίδια είναι απλώς φυσικά σωματίδια που έχουν την πιθανότητα να εκπέμψουν ελεύθερες ρίζες. Επειδή το ουράνιο και το πλουτώνιο είναι τόσο βαριά και έχουν τόσα πολλά ηλεκτρόνια, υπάρχει πιθανότητα να χάσουν κάποια από αυτά, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει κάποια κυτταρική βλάβη.

Αυτό που είναι σημαντικό εδώ είναι ότι η "ακτινοβολία" είναι απλά το ίδιο με τις "ελεύθερες ρίζες" που το σώμα μας βιώνει όλη μέρα, κάθε μέρα, και είναι η φυσική αιτία της γήρανσης. Επιπλέον, το σώμα μας έχει την ικανότητα να επιδιορθώνει τις φυσικές βλάβες από τις ελεύθερες ρίζες που προέρχονται από την ιονίζουσα ακτινοβολία (IR) και από τον μεταβολισμό του σώματος.

    "Στο τελευταίο τέταρτο του 20ου αιώνα, η επιστημονική κοινότητα άρχισε να αποδέχεται τη θεμελιώδη αρχή ότι πολλές από τις ίδιες ελεύθερες ρίζες που σχηματίζονται ως αποτέλεσμα της αλληλεπίδρασης της IR [ιονίζουσας ακτινοβολίας] με βιολογικό υλικό σχηματίζονται επίσης ως παραπροϊόντα του οξειδωτικού μεταβολισμού" [9].

 Ο "οξειδωτικός μεταβολισμός" είναι αυτό που συμβαίνει όταν πηγαίνετε για μια βόλτα στο πάρκο ή για τρέξιμο ή όταν κάνετε οποιαδήποτε καρδιαγγειακή δραστηριότητα. Είναι αυτό που συμβαίνει στον εγκέφαλό σας καθώς διαβάζετε αυτό το άρθρο. Είναι απαραίτητος για τη ζωή. Οι ελεύθερες ρίζες είναι αποτέλεσμα αυτής της φυσικής διαδικασίας. Είναι απλά ο μεταβολισμός σας. Η "ακτινοβολία" είναι το ίδιο με τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούνται από τη φυσιολογική λειτουργία του σώματός σας. Δεν είναι μια μυστηριώδης και θανατηφόρα τοξίνη, είναι τόσο βασική όσο και η ίδια η ζωή.

Υπάρχει ένας τεράστιος μύθος ότι το ουράνιο και το πλουτώνιο είναι επιβλαβή και ότι θα πάθετε "δηλητηρίαση από ακτινοβολία" από αυτά. Αυτό συμβαίνει μόνο στις ταινίες, όχι στην πραγματική ζωή. Οι αναφορές για άτομα που παθαίνουν ασθένεια από ακτινοβολία από ραδιενεργά υλικά μοιάζουν πολύ με τις αναφορές για άτομα που παθαίνουν "κοροναϊό" ή γρίπη. Οι άνθρωποι αρρωσταίνουν από άλλα πράγματα και στη συνέχεια αποδίδεται στο "μυστηριώδες δηλητήριο ή ιό". Ο σκοπός του ψέματος; Φόβος και έλεγχος.
 

Η "πυρηνική" ραδιενέργεια είναι μια φάρσα


Η αλήθεια είναι ότι η "ακτινοβολία" από μια "πυρηνική βόμβα" δεν είναι κάποια αερολυμένη αόρατη θανατηφόρα τοξίνη που αιωρείται στον αέρα και μπορεί να κάνει όποιον πλησιάζει "αμέσως άρρωστο" και να προκαλέσει παραμορφώσεις και θάνατο ή να μετατρέψει τις σαύρες σε Γκοτζίλα. Αυτό είναι η σφαίρα της φαντασίας, είναι μια πλήρης και ολοκληρωτική φαντασία.

    Ερ: Μπορεί η πυρηνική ακτινοβολία να προκαλέσει μεταλλάξεις σε ανθρώπους και ζώα;

    Galen Windsor: Αν ένα κύτταρο δεχτεί υπερβολική ακτινοβολία, πεθαίνει. Και έτσι, αν πρόκειται για σπέρμα ή ωάριο, γιατί, πεθαίνουν. Δεν αναπαράγονται και δεν υπάρχουν μεταλλάξεις. Νομίζω ότι ο καλός Θεός ενσωμάτωσε αυτόν τον παράγοντα ασφαλείας.

    Ερ: Δηλαδή λέτε ότι η μετάλλαξη στις μελλοντικές γενιές είναι ένας αβάσιμος φόβος;

    Galen Windsor: Ναι. Και οι μελέτες των ανθρώπων στη Χιροσίμα και στο Ναγκασάκι το επιβεβαίωσαν αυτό. Αυτοί οι άνθρωποι δεν το έχουν αυτό.

Στην πραγματικότητα, η "πυρηνική ακτινοβολία" είναι απλώς κάποιες επιπλέον (πολύ λίγες επιπλέον) ελεύθερες ρίζες, οι οποίες είναι μόρια με ασύζευκτα ηλεκτρόνια που προκαλούν βλάβες σε μικροσκοπικό επίπεδο, ένα είδος βλάβης που είναι το ίδιο που βιώνουμε όταν πάμε μια βόλτα στο πάρκο, προκαλώντας τον μεταβολισμό μας να παράγει το υποπροϊόν των ελεύθερων ριζών, το οποίο το σώμα μας είναι φυσικά σχεδιασμένο να επιδιορθώνει και να αμύνεται εναντίον του. 

Επιπλέον, τα αντιοξειδωτικά βρίσκονται στις τροφές που τρώμε και βοηθούν σε αυτή την επισκευή "απορροφώντας" τις ελεύθερες ρίζες - δηλαδή, βιταμίνες όπως η βιταμίνη C που βρίσκεται στο χυμό πορτοκαλιού και στα περισσότερα τρόφιμα, δρουν ως ρυθμιστικό στοιχείο που σταματάει τις ελεύθερες ρίζες στην πορεία τους. Και μόνο η ύπαρξη των "αντιοξειδωτικών" στο σώμα σας θα προστατεύσει από τις βλάβες των ελεύθερων ριζών.

Αλλά οι "πυρηνικές βόμβες" έχουν μια εξαιρετικά μικρή ποσότητα "ακτινοβολίας", δηλαδή ελεύθερες ρίζες που εκπέμπονται μέσω της "ιονίζουσας ακτινοβολίας", και αυτή εξαπλώνεται σε πολλά χιλιόμετρα προς κάθε κατεύθυνση. Ένα μόνο μόριο ουρανίου δεν πρόκειται να βλάψει κανέναν. Το ουράνιο και το πλουτώνιο δεν είναι πιο επιβλαβή από τον δικό σας μεταβολισμό, ειδικά επειδή βρίσκονται σε τόσο μικρές ποσότητες. Όλο το τροπάριο με τον μετρητή Γκάιγκερ και τις μάσκες αερίων είναι μια παραγωγή του Χόλιγουντ και τίποτα περισσότερο.

 

   Τυπική παραγωγή του Χόλιγουντ, πλάνο απ' τη σειρά "Τσέρνομπιλ", που είναι φανταστική και καθαρή προπαγάνδα.


Τι γίνεται με τις "θερμοπυρηνικές βόμβες"; Οι βόμβες υδρογόνου χρησιμοποιούν έκρηξη υδρογόνου, δημιουργώντας μια μεγάλη έκρηξη. Αυτές ονομάζονται "θερμοπυρηνικές βόμβες", αλλά είναι απλώς μεγάλες βόμβες υδρογόνου. Υπάρχουν επίσης "βρώμικες βόμβες" που υποτίθεται ότι διαχέουν ακτινοβολία αντί να προκαλούν καταστροφή. Αυτές είναι μυθολογικές. "Οι περισσότεροι αναλυτές λένε ότι η χρήση μιας βρώμικης βόμβας είναι περισσότερο ψυχολογική παρά φυσική" [10].

Η μεγαλύτερη ανησυχία από μια βρώμικη βόμβα είναι ότι οι άνθρωποι που παρακολουθούν τις ειδήσεις θα τη φοβηθούν και στη συνέχεια θα προβούν οι ίδιοι σε ενέργειες από πανικό που θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή άλλων ανθρώπων (όπως το να χτυπήσουν κάποιον με το αυτοκίνητό τους καθώς προσπαθεί να διαφύγει). Με άλλα λόγια, αν πυροδοτηθεί μια "βρώμικη βόμβα", τότε μόνο αν οι ειδήσεις αναφέρουν γι' αυτό θα επηρεαστεί λίγο πολύ οποιοσδήποτε. Με άλλα λόγια, ανεξάρτητα από το αν πυροδοτήθηκε ή όχι μια "βρώμικη βόμβα", αν οι ειδήσεις αναφέρουν ότι πυροδοτήθηκε μια, τότε οι επιπτώσεις θα είναι σχεδόν ίδιες, ανεξάρτητα από το αν πυροδοτήθηκε ή όχι μια πραγματική βόμβα, επειδή είναι ο φόβος που προκαλεί την καταστροφή, όχι η λεγόμενη "ακτινοβολία".

Το Χόλιγουντ έχει κάνει τους ανθρώπους να φοβούνται τόσο πολύ κάποια μυστηριώδη "πυρηνική ακτινοβολία" που έχει αλλάξει ολόκληρο το πρόσωπο της Γης. Αλλά περισσότερο από αυτό, επέτρεψε στις κυβερνήσεις να αποκτήσουν ακραίο έλεγχο της Γης και εμπόδισε τους ανθρώπους να πολεμήσουν τα καταπιεστικά καθεστώτα. Έχει δώσει εξουσία σε κυβερνητικές υπηρεσίες που δημιουργούν υπερβολική ρύθμιση και έλεγχο (όπως η EPA), και έχει επιτρέψει στις κυβερνήσεις να διατηρούν ακραία μυστικότητα όταν πρόκειται για τεχνολογική ανάπτυξη. Έχει επίσης εμποδίσει ύπουλα τη φθηνότερη και καθαρότερη μορφή ενέργειας, την πυρηνική ενέργεια, να μας δώσει ασφαλή και φθηνή ηλεκτρική ενέργεια.

Η αλήθεια είναι ότι οι πυρηνικές βόμβες και οι κίνδυνοι της πυρηνικής ακτινοβολίας είναι μύθος, δεν υπάρχει "ραδιενεργό νέφος", και αυτό ισχύει επίσης για τους πυρηνικούς σταθμούς παραγωγής ενέργειας, τα πυρηνικά υποβρύχια και άλλες πυρηνικές συσκευές.
 

Η "πυρηνική ραδιενέργεια" από την τήξη των πυρηνικών εργοστασίων είναι μια απάτη

Γνωρίζετε πώς λειτουργούν οι πυρηνικοί σταθμοί παραγωγής ενέργειας; Είναι απλά ατμοκίνητοι. Θερμαίνουν "ράβδους" ουρανίου και πλουτωνίου και μετατρέπουν το νερό σε ατμό. Ο ατμός χρησιμοποιείται στη συνέχεια για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας. Τίποτα περισσότερο!

    Ερ: Λοιπόν, κατά την εκτίμησή σας τότε, πόσο επικίνδυνο είναι ένα εργοστάσιο πυρηνικών αντιδραστήρων;

    Galen Windsor: Είναι ο καθαρότερος, οικονομικότερος τρόπος για να βράσεις νερό που έχεις δει ποτέ. Και έτσι, κατά την εκτίμησή μου, οι πυρηνικοί αντιδραστήρες θα έπρεπε να ασφαλίζονται με το ίδιο ασφαλιστήριο συμβόλαιο όπως κάθε άλλη μονάδα ατμολέβητα, μονάδα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, και να έχουν ειδική μέριμνα σύμφωνα με τον νόμο Price-Anderson, αυτό σημαίνει ότι η ασφαλιστική βιομηχανία έχει ήδη πληρώσει το Κογκρέσο ώστε να μπορούν να έχουν μια αρπαχτή, χρεώνοντας όλο και υψηλότερα και υψηλότερα ασφάλιστρα, συνολική κάλυψη πολύ, πολύ μεγαλύτερη για έναν ανύπαρκτο κίνδυνο. Τι κομπίνα.

Τι σημαίνει αν ένα "πυρηνικό εργοστάσιο" "λιώσει"; Σημαίνει απλώς ότι οι ράβδοι υπερθερμάνθηκαν και προκάλεσαν ζημιά στον εξοπλισμό. Δεν σημαίνει πραγματικά τίποτα. Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος από το λιώσιμο ενός πυρηνικού εργοστασίου εκτός από το γεγονός ότι παράγουν πολύ ηλεκτρικό ρεύμα το οποίο θα διακοπεί για λίγο μέχρι να το επισκευάσουν, και υπάρχει κίνδυνος έκρηξης - μια κανονική έκρηξη όπως ακριβώς μπορεί να συμβεί με οποιοδήποτε μηχάνημα που χειρίζεται λάθος.

    Ερ: Μπορεί ένα πυρηνικό εργοστάσιο να εκραγεί;

    Galen Windsor: Όπως κάθε άλλο ατμοηλεκτρικό εργοστάσιο, όπως το Laughlin στη Νεβάδα, όπου σημειώθηκε έκρηξη ατμού. Είναι ένα εργοστάσιο που λειτουργεί με καύση άνθρακα, αλλά έξι άνθρωποι σκοτώθηκαν εκεί πέρυσι. Αυτό θα μπορούσε να συμβεί σε ένα πυρηνικό εργοστάσιο, αλλά όσον αφορά μια ατομική έκρηξη; Θεέ μου, όχι. Αποκλείεται.

Τι γίνεται με το Τσέρνομπιλ; Αυτό που πραγματικά συνέβη στο Τσερνομπίλ είναι ότι το 5% της ήδη εξαιρετικά μικρής ποσότητας "ραδιενεργών" ή αλλιώς μορίων που εκπέμπουν ελεύθερες ρίζες, εκλύθηκε στο περιβάλλον λόγω μιας έκρηξης [11]. Ήταν ένα πρακτικά ακίνδυνο περιστατικό, αλλά λόγω όλων των ψεμάτων και των μύθων για την "πυρηνική ακτινοβολία", κατέληξε να γίνει ένα διάσημο παγκόσμιο περιστατικό και οι άνθρωποι μπήκαν άσκοπα με στολές επικίνδυνων ουσιών για να "καθαρίσουν" την περιοχή.

 

                                                                                 Το Τσέρνομπιλ σήμερα


Καθαρισμός; Αυτό σημαίνει ότι μάζεψαν τα συντρίμμια από την έκρηξη. Ήταν πυρηνική έκρηξη; Όχι, ήταν απλά μια έκρηξη. Εκρήξεις συμβαίνουν και σε άλλες εγκαταστάσεις όταν οι άνθρωποι κάνουν πράγματα λάθος. Αλλά οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι βασικά εγκαταστάσεις ατμού και θεωρούνται η ασφαλέστερη και "καθαρότερη" μορφή ενέργειας. Φυσικά και είναι η ασφαλέστερη και καθαρότερη, είναι απλά ενέργεια ατμού. Είναι εξίσου ασφαλής με ένα υδροηλεκτρικό φράγμα. Ένα υδροηλεκτρικό φράγμα μπορεί επίσης να εκραγεί και να προκαλέσει μεγάλη ζημιά αν κάποιος κάνει κάτι λάθος. Δεν είναι καθόλου μυστηριώδες. Οι άνθρωποι μπορεί να τραυματιστούν από μια έκρηξη, αλλά δεν υπάρχει πραγματικός κίνδυνος από κάτι "πυρηνικό".

Οι επιστήμονες παραδέχονται ότι δεν υπάρχει τρόπος να "καθαριστεί" μια περιοχή από "ραδιενεργό ακτινοβολία", επειδή είναι φανταστική. Δεν είναι πραγματική. Αν ήταν πραγματική, θα μπορούσατε να την καθαρίσετε, όπως ακριβώς μια πετρελαιοκηλίδα ή άλλη πραγματική χημική διαρροή. Αλλά δεν είναι πραγματική. Δεν υπάρχει "ραδιενεργό νέφος", όλα αυτά είναι προπαγάνδα των μέσων ενημέρωσης, όπως ακριβώς ο "κοροναϊός" ή οι φανταστικές "παραλλαγές" του.

Η πλοκή είναι πολύ πιο βαθιά, αλλά αυτό είναι αρκετό προς το παρόν. Ο Γκέιλεν Γουίντσορ, διευθυντής ασφαλείας μιας πυρηνικής εγκατάστασης τη δεκαετία του '50, συνήθιζε να κολυμπάει στο νερό και να το πίνει - το λεγόμενο νερό των "πυρηνικών αποβλήτων", στο οποίο απαγορευόταν η είσοδος από κυβερνητικούς κανονισμούς. Το έκανε για να αποδείξει ότι ήταν ακίνδυνο, ήταν ένας από τους κορυφαίους πυρηνικούς επιστήμονες που σχεδίασε και διηύθυνε μεγάλο μέρος της βιομηχανίας μέχρι που η κυβέρνηση άρχισε να παρεμβαίνει ρυθμίζοντας αυτό που ήξερε ότι ήταν λάθος [12]. Ο Galen Windsor έζησε μέχρι την ηλικία των 82 ετών και πέθανε από τη νόσο του Πάρκινσον, η οποία δεν έχει καμία σχέση με την ακτινοβολία.

Ο σύνδεσμος από το [12] έχει μια απομαγνητοφώνηση, αλλά ο σύνδεσμος εκεί αφαιρέθηκε- εδώ είναι μια άλλη πηγή του βίντεο με τίτλο "The Nuclear Scare Scam":



Η φάρσα της Χιροσίμα και του Ναγκασάκι

Και η Χιροσίμα και το Ναγκασάκι; Τα επιστημονικά στοιχεία υποστηρίζουν ότι οι πόλεις αυτές βομβαρδίστηκαν από πυρκαγιά και δεν ανατινάχθηκαν από "πυρηνικά". Οι άνθρωποι που βρίσκονταν πολύ κοντά στο υποτιθέμενο κέντρο της έκρηξης δεν εμφάνισαν σημάδια σοβαρής ακτινοβολίας [13]. Στο Ναγκασάκι, οι άνθρωποι φέρονται να επέζησαν σε "πρωτόγονα καταφύγια στην πλαγιά ενός λόφου, πρακτικά στο σημείο μηδέν", όπου "δεν έπαθαν τίποτα από την ατομική έκρηξη, τη θερμότητα και την ακτινοβολία" [14].

Επίσης, δεν βιώσαμε ποτέ τα εκατοντάδες χρόνια πυρηνικής νέφωσης που προέβλεπαν οι επιστήμονες, αλλά τα φυτά άρχισαν να αναπτύσσονται εβδομάδες μετά τη μάχη. Δεν υπήρξε πυρηνική ακτινοβολία από τη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι. Επίσης, δεν υπήρξαν μόνιμες επιπτώσεις, η πόλη ξαναχτίστηκε στο ίδιο σημείο αμέσως, και δεν υπήρξαν μεταλλάξεις γενεών ή άλλες μόνιμες επιπτώσεις από την "ακτινοβολία".

Το ίδιο ισχύει και για το Τσερνομπίλ (το οποίο είναι κατάφυτο από φυτά όπως φαίνεται στην εικόνα), δεν υπήρξε ραδιενεργό νέφος. Επίσης, στην έρημο και στους χώρους δοκιμών όπου πυροδοτούν πυρηνικά όπλα, δεν υπάρχει καμία μόνιμη βλάβη στην τοπική άγρια ζωή ή τα φυτά. Γιατί; Επειδή δεν υπάρχει πυρηνική ακτινοβολία.

Υπάρχει ένα βιβλίο που παρέχει τα στοιχεία ότι η Χιροσίμα και το Ναγκασάκι δεν ανατινάχθηκαν από "πυρηνική βόμβα", με τίτλο "Αντικείμενο θανάτου: Exploding The Nuclear Weapons Hoax" [15]. Ακριβώς όπως και στην 11η Σεπτεμβρίου, η επιστήμη και τα στοιχεία υποστηρίζουν μια διαφορετική ιστορία για τα πυρηνικά όπλα από αυτή που παρουσιάζει το Χόλιγουντ, οι κυβερνήσεις και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.
 

Τα πλάνα από τις εκρήξεις των πυρηνικών βομβών είναι όλα μονταρισμένα

Εδώ είναι ένα βίντεο που περιγράφει πώς οι υποτιθέμενες "πυρηνικές εκρήξεις" είναι απλώς παραγωγές του Χόλιγουντ, ότι δεν παρουσιάζεται ποτέ πλήρες αμοντάριστο υλικό, συνεχείς κομμένες σκηνές, έντονο μοντάζ, πλάνα timelapse και άλλα. Και το πραγματικό σοκ θα είναι όταν αναρωτηθείτε: ποιος το γυρίζει αυτό; Ένα σπίτι γκρεμίζεται, αλλά ο κάμεραμαν στο απέναντι οικόπεδο στέκεται ακόμα όρθιος;

Ακόμα και στους μάρτυρες λένε να κλείσουν τα μάτια τους, να γυρίσουν την πλάτη τους και να φορέσουν όλο αυτό τον προστατευτικό εξοπλισμό. Προστατευτικό εξοπλισμό για ποιο λόγο; Αν βρίσκεστε σε ασφαλή απόσταση, γιατί να χρειαστεί να φορέσετε μια πλήρη στολή, εκτός από ψυχολογική ενίσχυση, όπως ακριβώς οι υφασμάτινες μάσκες προσώπου για προστασία από έναν υποτιθέμενο "ιό", όταν η πραγματική βακτηριακή μόλυνση απαιτεί μια πλήρη στολή κινδύνου.



Επίσης, το σύννεφο μανιταριού δεν εμφανίζεται μόνο στις λεγόμενες "πυρηνικές βόμβες". Ακόμη και τα ηφαίστεια παράγουν σύννεφα μανιταριών, όπως και μικρότερες εκρήξεις.



Μας λένε ότι τα σύννεφα μανιταριών προκαλούνται από τις πυρηνικές εκρήξεις, αλλά αυτό απλά δεν ισχύει. Τα σύννεφα μανιταριών συμβαίνουν από οποιαδήποτε μεγάλη έκρηξη απλά λόγω των ατμοσφαιρικών στρωμάτων και των νόμων της φυσικής. Όπως φαίνεται στο παραπάνω βίντεο, ένα σύννεφο μανιταριών σχηματίζεται ακόμη και σε ένα ενυδρείο με πυκνότερο νερό στον πυθμένα και λιγότερο πυκνό νερό στην κορυφή, ακριβώς όπως η ατμόσφαιρα.

Ποιον θα πιστέψετε, τα μέσα ενημέρωσης και τις κυβερνήσεις ή την επιστήμη και τα στοιχεία; Το συμπέρασμα είναι προφανές: τα πυρηνικά όπλα είναι μια απάτη, οι πυρηνικές τήξεις είναι μια απάτη, η πυρηνική ακτινοβολία είναι ουσιαστικά μια απάτη (ελάχιστες ποσότητες ελεύθερων ριζών που είναι ουσιαστικά ακίνδυνες) και ο φόβος ενός παγκόσμιου θερμοπυρηνικού πολέμου που θα εξοντώσει ολόκληρη τη γη είναι μια φαντασία και μια απάτη. Οποιοσδήποτε με λογική μπορεί να το δει ξεκάθαρα, αν πιστέψει τα μάτια και τα αυτιά του και τα γεγονότα και τη λογική και την επιστήμη και τις αποδείξεις αντί για τον πολυετή προγραμματισμό που τον χειραγωγεί από την παιδική του ηλικία.

 

Παραπομπές:

1. Ιστορία της ατομικής βόμβας | History.com
2. Το σχέδιο Μανχάταν | History.com
3. Χώροι πυρηνικών δοκιμών | Atomic Archive
4. Οι ΗΠΑ αναχαιτίζουν με επιτυχία ICBM με πύραυλο που εκτοξεύεται από πλοίο σε ιστορική δοκιμή
5. Ουράνιο - Πρωτόνια - Νετρόνια - Ηλεκτρόνια - Διαμόρφωση ηλεκτρονίων | Material-properties.org
6. Φυσικό & απεμπλουτισμένο ουράνιο - | CDC
7. Τι είναι η ραδιενεργός μόλυνση - Ορισμός | Material-properties.org
8. Ελεύθερες ρίζες, αντιοξειδωτικά και λειτουργικά τρόφιμα: NCBI | PMID: 22228951 | doi: 10.4103/0973-7847.70902
9. Αντιδράσεις που προκαλούνται από ιονίζουσα ακτινοβολία: NCBI | PMID: 24354361 | doi: 10.1089/ars.2013.5769
10. Τύποι πυρηνικών βομβών
11. Ατύχημα του Τσερνομπίλ 1986 - World Nuclear Association
12. Η πυρηνική απάτη: Γιατροί για την Πολιτική Άμυνα: Galen Winsor | Physicians for Civil Defense
13. Παθολογία των θυμάτων ατομικής βόμβας | NCBI Pubmed 18147964
14. Alexander de Seversky, "Air power: key to survival", Simon & Schuster, 1950.
15. Αντικείμενο θανάτου: Akio Nakatani: Ανατινάζοντας την απάτη των πυρηνικών όπλων



Πηγή άρθρου: revivetruth.com


diodotos-k-t.blogspot.com




21 σχόλια:

  1. https://youtu.be/s4mAEAvVF8M?si=T1-jM0FkR7BBRdKU

    Παλιότερα είχα δει κι άλλα βίντεο όσον αφορά την Σερβία που έδειχνε παιδιά με προβλήματα σε περιοχές που έπεφταν ανάλογες βόμβες αλλά δεν τα βρίσκω, αυτήν την στιγμή ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιάννη μου Καλημέρα.
      Αυτό το άρθρο είναι όπως αυτό:
      https://diodotos-k-t.blogspot.com/2019/08/blog-post_48.html
      Παραμένουν και τα δύο στο μεταίχμιο μεταξύ αλήθειας (πραγματικότητας) και αναπόδειχτης συνωμοσιολογίας. Είναι ακόμα νωρίς για να αποφασίσουμε τί από τα δύο ισχύει. Το σίγουρο πάντως είναι ότι έχουμε μπει σε μία εποχή που δεν θα μπορέσει να κρύβεται για πολύ ακόμα η οριστική αλήθεια. Σύντομα θα μάθουμε και εμείς ακόμα γιατί έχουμε έρθει σε αυτό τον κόσμο και πόσο αληθινός είναι αυτός.

      Να είσαι καλά μπόυ, και κανόνισε να τα πούμε από κοντά εντός Ιουλίου, μετά του Εργοδότου μας.

      Διαγραφή
    2. Τα δύο αυτά άρθρα αντικρούωνται εντωμεταξύ μεταξύ τους!

      Διαγραφή
  2. ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΡΘΡΟ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΥΡΙΝΟ ΛΟΓΙΟ, ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ:

    Πρώτα-πρώτα, να ευχαριστήσω θερμά τον αγαπητό ΔΙΟΔΟΤΟ, που έκανε τον κόπο να μου συστήσει να διαβάσω το εν λόγω άρθρο. Για εμένα προσωπικά, πρόκειται για ένα άρθρο-γνώμης, που βασίζεται στην Συνομωσιολογία μεν, αλλά και που αποτελεί μια διαφορετική άποψη μιας τρομακτικής εικόνας που όλοι μας θέλουμε να αποφύγουμε. Οι εικόνες που είδαμε όλοι από το αποτέλεσμα της ρίψης των δύο ατομικών βομβών στην Χιροσίμα και στο Ναγκασάκι της Ιαπωνίας ως επισφράγισμα του τέλους του πλέον φονικού Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, αποτελούν φρικτό ντοκουμέντο για τα αποτελέσματα μιας επίθεσης με ατομικά όπλα. Οι εικόνες αυτές, όντως είχαν αμφισβητηθεί από πολλούς "συνωμοσιολόγους" ως fake και προϊόν τρομολαγνείας. Εγώ όμως, ως Ιστορικός, δεν μπορώ να δεχθώ οτιδήποτε εάν δεν ελέγχξω προηγουμένως όχι μία, αλλά τουλάχιστον 10 πηγές που να επιβεβαιώνουν με ατράνταχτες αποδείξεις αυτά που ισχυρίζεται το άρθρο.

    Ωστόσο, κατά την άποψη μου, το άρθρο αυτό ΑΞΙΖΕΙ να διαβαστεί και να δοθεί σε αυτό η δέουσα προσοχή. Εξ άλλου, εδώ και μια 80ετία βιώνουμε όλοι μας ένα είδος "Μatrix", μια εικονική δηλαδή πραγματικότητα, αν δεχθεί κανείς ότι βομβαρδιζόμαστε σχεδόν καθημερινά, με μια ανηλεή προπαγάνδα για τα πάντα, η οποία έχει αλλάξει δραματικά τον ρουν της ιστορικής πορείας της ανθρωπότητας με τελικό σκοπό την ίδρυση μιας Παγκόσμιας Κυβέρνησης οργουελικού τύπου.

    Αφήνω το καλύτερο για το τέλος!

    Οι απόψεις αυτές, συνάδουν εκπληκτικά και με τις προφητείες των Αγίων Γερόντων της Ορθοδοξίας μας, που μιλάνε μεν για έναν τεράστιο και καταστροφικό πόλεμο, αλλά ΔΕΝ ΘΙΓΟΥΝ ΚΑΝ τον πυρηνικό όλεθρο.

    Αυτό ειδικά το σημείο για εμένα προσωπικά, ήταν...σημείο αντιλεγόμενο. Διότι - κατά την παραδοχή των Αγίων ημών Γερόντων, ο Θεός ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να καταστραφεί, ούτε ο κόσμος τον οποίο δημιούργησε, αλλά κυρίως ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΛΑΣΜΑ ΤΟΥ, το οποίο δημιούργησε κατ' εικόνα και ομοίωση. Αν λοιπόν υποθέσουμε ότι πάμε για Παγκόσμια Σύρραξη υπερδυνάμεων, τα πυρηνικά οπλοστάσια τους θα τεθούν σε απόλυτη χρήση. Με τις γνώσεις που έχουμε σήμερα, η κάθε χρήση πυρηνικού όπλου προκαλεί καταστροφή όχι μόνο στον χώρο στον οποίο αυτό έπεσε, αλλά και γενικότερα στην ατμόσφαιρα που θα διασπείρει παντού τα ραδιενεργά της κατάλοιπα. Πώς λοιπόν θα μπορούσε ο ίδιος ο Πλάστης μας, ο οποίος είναι ο απόλυτος Άρχων των Πάντων, ορατών και αοράτων, θα επέτρεπε στον Σατανικό συρφετό να κατέστρεφε κάθε μορφή ζωής στον πλανήτη μας;

    Συμφωνώ απόλυτα ότι ό,τι περνάμε σήμερα, δεν είναι τίποτε άλλο από μια δοκιμασία. Δοκιμασία όμως που θα μας φέρει κοντύτερα προς την ΜΕΤΑΝΟΙΑ για την πτώση μας, όχι για να μας σκοτώσει. Δεν είναι αυτός ο σκοπός της Θείας Χάριτος. Ο σκοπός της είναι καθαρά ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟΣ. Σε εκείνο ακριβώς το σημείο πράγματι...κολλούσα.

    Το άρθρο αυτό, έρχεται από τη μία μεριά να μου δώσει μιαν άλλη εικόνα των πραγμάτων και από την άλλη, να μου...λύσει κι αυτο το άλυτο πρόβλημα που με απασχολούσε.

    Όμως, ορθολογιστικά και επιστημονικά βλέποντας το, έρχεται σε σύγκρουση με όλα αυτά τα οποία είχα - τόσο εγώ, όσο και οι λοιποί συνάνθρωποι μου - ως αδιάσειστα στοιχεία, ως αξιώματα θα έλεγα. Πώς λοιπόν θα μπορούσαν όλα αυτά να ανατραπούν;

    Θα μου πείτε, πρέπει να έχω εμπιστοσύνη στον Θεό.

    Μαζί σας είμαι.

    Αλλά ακόμη κι έτσι να το δει κανείς, χρειάζεται τουλάχιστον πέντε ή δέκα σοβαρά τεκμήρια που να το αποδεικνύουν. Ο Χριστός μας είπε να "Ερευνάμε τις Γραφές". Μ' άλλα λόγια, να αναζητούμε τις αποδείξεις. Εδώ ο ίδιος ο μαθητής του Χριστού Θωμάς, που είδε ολοζώντανο τον αναστημένο Χριστό μπροστά του, "απαίτησε" απόδειξη των πληγών Του και ο Χριστός το έκανε χωρίς εκείνος κάν να το ζητήσει. "Βάλε τον δάκτυλον σου υπό τον τύπον των ίλων" είπε και του άπλωσε τα χερια Του να τα δεί ο αμφισβητών μαθητής του.

    Εν πάσει περιπτώσει, μακάρι ο αρθρογράφος του άρθρου να λέει την αλήθεια. Εγώ προσωπικά, κρατώ μια ουδέτερη στάση ως επιστήμων και καθηγητής σε όλα όσα γράφονται στο κείμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια Κώστα για τη μετάφραση του άρθρου και την ανάρτησή του για να τεθεί στην κριτική επεξεργασία των αναγνωστών του ιστολογίου σου. Πιστεύω ότι πολλά θετικά θα προκύψουν από αυτό - με σημαντικότερο ίσως την απάλειψη ενός ακόμα τεράστιου και ψεύτικου φόβου που καθήλωσε την ανθρωπότητα για πάνω από 7 δεκαετίες.
    Στη βάση αυτού του φόβου υπεξεραίθηκαν και συνεχίζουν να ξοδεύονται τρισεκατομμύρια χρημάτων από ειρηνικούς σκοπούς (που κυριολεκτικά θα μεταμόρφωναν τον κόσμο σε έναν παράδεισο) και κατέληξαν ως κέρδη στη γνωστή παρασιτική κλίκα που κυβερνά παρασκηνιακά τον κόσμο.
    Όμως το πυρηνικό αφήγημα πλέον πάλιωσε και έφτασε η εποχή της αποδόμησής του. Έτσι κι αλλιώς η παρωδία της ψευδο-πανδημίας – όντας το μεγάλο φιάσκο των παγκοσμιοποιητών - μας εισήγαγε στην εποχή της αποδόμησης όλων των νεοταξικών αφηγημάτων.
    Το πυρηνικό αφήγημα στη κρίση ενός αντικειμενικού ερευνητή είναι χοντροκομμένο και διάτρητο και μπάζει από παντού όπως αποτυπώνεται και στο άρθρο. Το γεγονός όμως ότι συντηρείται ευλαβικά για δεκαετίες αποδεικνύει περίτρανα την ύπαρξη μιας κρυφής παγκόσμιας εξουσίας η οποία ιστορικά έχει προκαλέσει 2 παγκόσμιους πολέμους ελέγχοντας πάντα τις αντιμαχόμενες πλευρές.
    Αυτή η παγκόσμια κλίκα δεν διστάζει και τώρα λόγω Ουκρανίας να πουλά τον φόβο του πυρηνικού ολοκαυτώματος και ίσως σε κάποια φάση τον χρησιμοποιήσει παρουσιάζοντας μια συμβατική πυραυλική επίθεση ως «πυρηνική» - με παρελκόμενα ίσως τα λοκντάουν λόγω «ραδιενεργού μόλυνσης», απαγόρευση γεωργικής ενασχόλησης σε τεράστιες εκτάσεις, εκκενώσεις περιοχών και μεταφορά πληθυσμών σε «έξυπνες» πόλεις και άλλα τέτοια παρανοϊκά που προάγουν την ατζέντα 2030.
    Όμως αυτή την φορά θα είμαστε υποψιασμένοι και πιο μπροστά από αυτούς – ώστε επιτέλους να δούμε να γκρεμίζεται και να σωριάζεται οριστικά το οικοδόμημα του νεοταξισμού.
    ΥΠΕΡΙΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε Υπερίων,
      τα είπες... ΑΛΦΆΔΙ!!!
      Εγώ απ' τη μεριά μου, δεν έχω παρά να σε ευχαριστήσω για μία ακόμα φορά, και που μάς πρότεινες το άρθρο, και που το έθεσες ως πηγή προβληματισμού και έρευνας με το παρόν σχόλιό σου και την διαυγή σκέψη σου.

      Σού εύχομαι ένα όμορφο καλοκαίρι!!!

      Διαγραφή
  4. Οι πυρηνικές κεφαλές λένε έχουν απενεργοποιηθεί εδώ και χρόνια από άλλες οντότητες.Ωστοσο μας έχει πρήξει το Β.Κ. ΤΩΝ Η.Π.Α με τις απειλές του.Παει να διαλυθεί το ΝΑΤΟ.Και ότι γίνεται τώρα οι απειλές και η προπαγάνδα από μέρους του Β.Κ.ΤΩΝ Η.Π.Α γίνεται για να αποφύγουν τις εκλογές.Αυτες θέλουν να σταματήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Διός Κούρος28 Ιουνίου, 2024 10:42

    Ο φόβος ήταν, είναι και θα είναι ΟΠΛΟ. Οι "σφαίρες" αυτού του όπλου δεν κάνουν διακρίσεις όσο αφορά φύλο, φυλή, κοινωνική τάξη, εκπαίδευση, χώρα κλπ. Με αυτό το όπλο διαιωνίζεται το διαίρει και βασίλευε, διότι οι σφαίρες του μπορεί μεν να είναι αόρατες, αλλά επηρρεάζουν την ψυχοσύνθεση των ανθρώπων. Άλλως τε φόβος είναι η αναμονή ότι κάτι κακό θα συμβεί. Και για να μην συμβεί, έρχονται "κάποιοι" να καθυσηχάσουν και να περάσουν τις δικές τους αντζέντες.

    Υπάρχουν όμως και άνθρωποι, οι οποίοι έχουν "ανοσία" και δεν τους πιάνουν οι σφαίρες. Αυτοί οι άνθρωποι, κατά έναν απόκοσμο λόγο, "συγκρατούν" την κακή μοίρα της ανθρωπότητας. Άλλως τε είναι γνωστό (αλλά ταυτόχρονα και μυστήριο) ότι μια κρίσιμη μάζα μπορεί να επηρρεάσει καταστάσεις και γεγονότα.

    Το πυρηνικό αφήγημα έχει τραφεί απο τις επίγειες "υπερδυνάμεις" και για να ΦΑΙΝΕΤΑΙ αληθές έχουν "πέσει" και δυο ατομικές (και όχι πυρηνικές) βόμβες στην Ιαπωνία και έχει γίνει και ένα "ατύχημα" στην πρώην ΕΣΣΔ. Έτσι, ο παρασυρμένος απο το φόβο του άνθρωπος, έχει λουφάξει και είναι διατεθειμένος να κάνει το οτιδήποτε, προκειμένου να μην ..... πεθάνει απο τα πυρηνικά. Λες και δεν κινδυνεύει την ίδια στιγμή να πεθάνει (και ΠΕΘΑΙΝΕΙ !!) πχ απο αρρώστεια ή απο ατύχημα, που είναι και πιο πιθανό. Και έτσι, οι "αφέντες" (τρομάρα τους) απειλούν την ανθρωπότητα.

    Για να μην πλατειάσω, θα συμφωνήσω με τον αγαπητό Πύρινο Λόγιο, ειδικά στην τελευταία του παράγραφο. Φίλε Πύρινε, γενικά συμφωνώ με τα γραφόμενά σου και πάντα κρατάς μια ισορροπία στη σκέψη μου, άσχετα αν συχνά αναφέρεσαι στην Ορθοδοξία, την οποία δεν ασπάζομαι μεν (προσοχή, δεν λέω ότι δεν σέβομαι), αλλά σέβομαι την πίστη που έχεις δε. Η πίστη κινεί βουνά.

    Τέλος, υπερθεματίζω στο σχόλιο της Anna Art. Και εγώ αυτή την "αίσθηση" έχω. Πολύ έντονη αίσθηση, η οποία όμως έχει καλλιεργηθεί και απο πολλά που έχω διαβάσει και ειδικά απο βίντεο με "παραδοχές" Αμερικανών στρατιωτικών που έχουν περιγράψει γεγονότα απενεργοποίησης κεφαλών απο "σκάφη" κλπ.

    Μέχρι να γίνουν οι εκλογές στο Αμέρικα, θα γίνουν ΠΟΛΛΑ.

    Έρρωσθε

    Διός Κούρος

    Υ.Γ. Κώστα είσαι γίγας ρε Φίλε !! Και μόνο που επιμελήθηκες την μετάφραση, μας σκλαβώνεις !! Thanks boy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΜΟΝΟ ΒΕΒΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟΣ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΡΚΙΝΟ. ΑΥΤΟΣ, ΕΑΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΟ DNA ΣΟΥ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΣΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΚΑΡΚΙΝΙΚΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΗΛΙΚΙΑ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ. ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΠΟΡΟΥΝ Σ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΝΑ ΣΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΑΠΑΛΛΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΚΑΡΚΙΝΟ.
    ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΜΩΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΒΟΜΒΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ΕΩΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΠΟΛΩΝ ΜΕ Ο,ΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ "ΘΕΡΜΟΠΥΡΗΝΙΚΑ" ΕΓΩ ΑΠ' Ο,ΤΙ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΩΣ ΠΡΙΝ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΦΤΑΣΕΙ Σ' ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΑ "ΠΥΡΗΝΙΚΑ".
    ΓΙΩΡΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οικοδεσπότα!

    Η Λίζε Μάϊτνερ υπήρξε εβραία, όχι εβραίος. :-) Παρακαλώ, διορθώστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εχω τσακωθει αρκετες φορες για το τσερνομπιλ .δυστυχως .Υπαρχουν απειρες πληροφοριες για την τοσο μεγαλη ραδιενεργεια οπως αυτη https://www.mixanitouxronou.gr/to-podi-elefanta-ine-to-pio-toxiko-antikimeno-sti-gi-liga-lepta-epafis-arkoun-gia-na-prokalesoun-argo-ke-vasanistiko-thanato-foto-vinteo/

    αλλα ηδη πολλοι ανθρωποι (κυριως ξεσπιτωμενοι )μενουν εκει .
    εκει εκαναν και διαφορα βιολογικα πειραματα με ζωα εντομα και ανθρωπους επισης
    .και για αυτο ανα καιρους βλεπουμε καποια πραξενα αποτελεσματα .
    Η χολυγουντιανη πληροφορια οτι στο τσερνομπιλ δοκιμαστηκε εξωγηινο artifact με σκοπο την ενεργειακη αυταρκεια , παιζει σε παλια στοιχεια του 4χαν και του 8 χαν (το αναφερω γιατι εκει το προωτοδιαβασα πριν το πτσιμησω σαν πληροφορια απο χολυγουντιανη ταινια )...

    το αρθρο τα σπαει και επεσε εργασια και χαρα απο τον φιλο Κωστα .
    Ευχαριστουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τελικά, το ψέμα κυκλοφορεί σε τόσες αντικρουόμενες εκδοχές, που είναι σχεδόν αδύνατον να διακρίνεις την αλήθεια. Μόνον με εκ των έσω πληροφορία, ή με θεία φώτιση μπορείς να βγάλεις την άκρη.
    Το δυστύχημα είναι πως και στην καθημερινότητά μας, στις συναλλαγές μας, ακόμα και στις διαπροσωπικές σχέσεις, κολυμπάμε σε ωκεανούς ψεμάτων. Και στον ίδιον τον εαυτό μας λέμε κάθε μέρα ψέματα. Το μάτριξ είναι παντού, γύρω μας και μέσα μας και προσπαθεί να μας αποτρελλάνει.

    μνκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @μνκ

      Μάλλον όχι,
      Μάλλον προετοιμάζει το έδαφος, Πεδίο,

      Όταν το δοχείο είναι γεμάτο σημαίνει ότι δεν χωρεί πλέον,
      Άρα τώρα μάλλον πρώτα εκροή και μετά* εισροή.

      Αυτός που στέκει και κρατά την Υδρία στα χέρια του περιμένοντας δηλώνει ότι υπάρχει περιερχόμενο.

      Διαγραφή
  10. Ι Δ Ε ΕΣ

    Το στοιχείο του Πυρός και η εγκαθίδρυση των Ενεργειών
    Η Ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία.
    Ό Αι θέρας

    Ας μας απαντήσουν
    όι λέξεις/έλξεις
    μέσω της ισοψηφίας των Αριθμών


    Πυρηνική ενέργεια=855
    ΑΒΒΩΝ=855
    ΑΔΩΝ=855
    ΔΑΩΝ=855
    Ο Άγγελος της Αποκάλυψης

    ΔΙΑΛΥΣΙΣ=855
    ΤΟ ΒΔΕΛΥΓΜΑ=855
    ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΔΡΑΚΟΣ=855

    Είναι επιβλαβής ή πυρηνική ενέργεια;=1277

    Ρόδον το Αμάραντον=1277

    Η ΓΕΩΜΕΤΡΕΙΑ=1277

    Υπερκύβος=1277

    Τεσσεράκτιο=1211
    ΚΥΒΕΡΝΟΔΙΑΣΤΗΜΑ=1211
    ΣΧΑΣΙΣ=1211
    ΤΑΣ θΥΡΑΣ=1211
    ΤΡΙΧΑΣ=1211
    ΤΡΙΑΣ Χ=1211
    ΤΟ ΠΑΝΑΓΙΟΝ ΠΝΕΥΜΑ=1211

    Ίσως να μην είναι κατανοητές αυτές οι δύο σχετικές επιφάνειες μέσω της ισοψηφίας των Αριθμών, καθώς σημαντικό ρόλο παίζει η ομοιόσταση.
    Όι έννοιες όπως και η λογική δεν αφορούν το σύνολο, αλλά τά μέρη του.
    ΟΛΟΈΝΑ=226
    ΕΠΙΝΟΙΑ=226

    Ή Κίνηση αυτή* είναι ωσάν την κίνηση που κάνει ο Πνεύμονας όταν εισρέει οξυγόνο και εκρέει διοξείδιο του άνθρακα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το Άρθρο ενεργοποιεί την λέξη=1519
      ΑΛΗΘΗΣ ΓΝΩΣΙΣ=1519
      ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ ΕΣΤΙ=1519
      15+19

      Ή Αριθμητική Ισοψηφία=2013
      20+13
      Η ΣΥΝΑΙΣθΗΜΑΤΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ=2013
      ΜΙΑΣ ΣΧΕΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ θΕΟ=2013

      ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ;=2013
      ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ*=2013
      * Όι Αριθμοί
      ΕΠΙΧΩΡΗΣΙΣ=2013
      Η ΕΣΤΙΑ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ=2013
      Η ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ=2013
      Η ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ=2013
      Ο ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ=2013

      Αλλά υπάρχει και άλλη τροπή

      Η ΚΟΥΠΑ ΤΟΥ ΠΥθΑΓΟΡΑ=2013
      ΣΥΓΧΥΣΙΣ=2013
      Ο ΥΙΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙθΥΜΙΑΣ=2013
      Ο ΥΠΕΡΠΟΝΗΡΟΣ ΟΦΙΣ=2013

      ΤΟ ΣΠΑθΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ=2013

      ΥΛΙΚΗ ΨΕΥΔΑΙΣθΗΣΗ=2013
      ΥΠΕΡΠΛΗΡΩΣΙΣ=2013
      ΧΗΜΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ=2013

      ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΟ=2013
      Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΥΠΕΡΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ=2013

      ΗΛθΕΝ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ=2013*
      Κατά τον Πατέρα Μάξιμο

      15+19
      20+13

      34+33

      Το εξήντα επτά=1180

      ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ=1180
      Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΡΙθΜΟΣΟΦΙΑ=1180

      ΑΛΛΗΛΟΥΧΙΑ=1180
      ΚΒΑΝΤΟΜΗΧΑΝΙΚΗ=1180

      Διαγραφή
  11. https://youtu.be/d5XJ2GiR6Bo?feature=shared

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είν' όλοι γκέι σίγουρα..!
      😂

      Διαγραφή
    2. 2ος Φούφοτος προς ΦΟΥΦΟΤΟ29 Ιουνίου, 2024 15:21

      Αδελφέ μου, αυτό θα παίζουν προσεχώς τα ραδιόφωνα... :)

      Διαγραφή
  12. Μία σημαντική διόρθωση: ούτε ο Otto Hahn ούτε ο Fritz Strassman ήταν Εβραίοι.Ο γιος του πρώτου έχασε ένα χέρι ως αρχηγός άρματος panzer στο ανατολικό μέτωπο ο δε Στράσμαν απέρριψε τη πρόταση που του έγινε να γίνει μέλος του Ναζιστικού κόμματος αλλά εργάστηκε κανονικότατα υπό το ναζιστικό καθεστώς χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.Επιπλέον επειδή έκρυβε επί μήνες έναν Εβραίο σπίτι του,αργότερα το 1985 μετά θάνατον αναγνωρίστηκε επίσημα από το Ισραήλ με τον τιμητικό τίτλο που δίνεται σε μη Εβραίους ως "δίκαιος των Εθνών".Άρα οι δύο αυτοί θεμελιωτές της Πυρηνικής τεχνολογίας και επιστήμης ΔΕΝ ήταν Εβραίοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Βρεθηκα στην Χιροσιμα το 1973 και απολαυσα 3 μερες και 3 νυχτες ... οδηγωντας 3 ωρες αριστερη οδηγηση απο την Φουκουγιαμα που ημουν σε ενα ναυπηγειο. Ητοι 30 περ. χρονια μετα..
    Το μουσειο εξαιρετικο. Το γυμνο κτιριο πανο απο το οποιο εσκασε το μικρο τερας και η γυρω περιοχη του στεγνα με λειωμενα μεταλλα κ γιαλινα μπουκαλια ετσι ωστε να αποτυπωνεται η ζημια. Η πολις ομως φυσιολογικη με τα δεντρα της κλπ.
    Μια τεραστια μπρουτζινη καμπανα αφιερωμα απο την Ελλαδα μας εξαιρετικη.
    Θα συμφωνησω ομως οτι μας βομβαρδιζουν συνεχως και ανελλειπως με φοβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή