«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024

« Η Αρχή του Τέλους ! Η “Πύρρειος Νίκη” που θα φέρει την μεγάλη Πτώση ! » - γράφει ο Πύρινος Λόγιος

Σημ.Διόδοτου: Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σάς ανακοινώσουμε ότι από σήμερα λειτουργεί η νέα ιστοσελίδα του φίλου Σέργιου, "ΠΥΡΙΝΟΣ ΛΟΓΙΟΣ". Τοποθετείστε την στους σελιδοδείκτες σας, ή μπαίνετε κατ'ευθείαν από το γκάτζετ που έχουμε φτιάξει στην δεξιά πλευρά του Διόδοτου. Καλωσήρθες Σέργιε!

Το Κτήνος της Οδού Ηρώδη Αττικού, μετράει μέρες και η αγωνία τον κυκλώνει ασφυκτικά

 

Το είχα τονίσει ένα εκατομμύριο φορές. Από πέρσι, που είχε κερδίσει με το πλασματικό 41% τις εθνικές εκλογές, φροντίζοντας μεθοδικά και επιτηδευμένα στο να εξαλείψει κάθε είδους αντιπολιτευτική φωνή, ότι δεν έχει πολλή ζωή ακόμη. Το είχα επισημάνει πως οι τότε εξαγγελίες του περί καλύτερης και ποιοτικότερης διακυβέρνησης ήταν ένα χονδροειδέστατο ψέμμα. Απ’ αυτού του είδους τα ψέμματα που του έχουν διδάξει οι πάτρωνες του και οι πέραν του Ατλαντικού “σύμβουλοι” του.

Το μέγα έγκλημα κατά του ελληνικού λαού και εννοώ την καταστροφή των Τεμπών μπορεί να μη λήφθηκε τότε υπ’ όψη από μια μεγάλη μερίδα του κόσμου, αλλά τώρα τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά. Σε αυτό το μεγάλο έγκλημα, το οποίο κάποιοι φροντίζουν επιμελώς να το διατηρούν στην επιφάνεια (ο Θεός να τους έχει καλά), θα προστεθούν και αυτά της νομοθέτησης περί του “γάμου των ομοφυλοφίλων” (και όχι των… “ομοφύλων” όπως συνηθίζουν να το λένε οι απατεώνες της κυβέρνησης και των Media), περί των “νέων ταυτοτήτων”, περί του ψεύδους της απατηλής “ανάπτυξης” (που η Fetch πριν λίγες μέρες το γκρέμισε) κλπ, με αποτέλεσμα αυτό το μεγάλο κομμάτι που ανήκει στην πραγματική Δεξιά και που είναι εκτός του “μεγάλου φαγοποτιού” να χτυπήσει το χέρι του στο τραπέζι φωνάζοντας “Φτάνει πια η κοροϊδία

Και τούτες οι λεγόμενες “Ευρωεκλογές” που πάντοτε ήταν ένα σημαντικό βαρόμετρο όσον αφορά την κυβερνητική πορεία κάθε χώρας, θα το δείξουν επιδεικτικά.


Ο Μητσοτάκης πλέον “πείθει” μόνο αυτούς που εξαρτώνται από αυτόν!


Οι τελευταίες του περιοδείες ανά την επικράτεια, το ομολόγησαν με οφθαλμοφάνεια. Οι στημένοι χειροκροτητές, δεν μπορούσαν να καλύψουν τις φωνές απόγνωσης του πραγματικού κοινού και όπου πήγαινε, οι…πραιτωριανοί του φρόντιζαν να τους απομακρύνουν με τη βία, αφήνοντας τους στημένους (ίσως και πληρωμένους) χειροκροτητές να του φωνάζουν “Ωσαννά”. Μέσα στον πανικό του, ο Μητσοτάκης “θυμήθηκε” ακόμη και τον…Θεό, Τον οποίο μέσω των προσφάτων “διαταγμάτων” του Τον είχε κατακρεουργήσει! Έπαιρνε σβάρνα ό,τι είχε καμπαναριό στη σκεπή του, έμπαινε μέσα και άναβε κερί κάνοντας άβολα ένα είδος σημείου σταυρού (ξέρετε, απ’ αυτά που κάνουν πολλοί εν είδει …κιθάρας ή μπουζουκιού) με τις κάμερες των Media να τον ακολουθούν κατά πόδας, μπας και συγκινήσει το θρησκευτικό συναίσθημα αυτού του μεγάλου δεξιού κομματιού και τους ξαναφέρει πίσω.

Φυσικά και δεν έπεισαν, ούτε και πρόκειται να πείσουν ποτέ κανέναν από αυτούς, αυτά τα δημόσια καραγκιοζιλίκια. Οι έχοντες ακόμη νούν και μνήμη, ευθέως αντιλαμβάνονται τους θεατρινισμούς αυτούς. Οπότε, όλα αυτά τα ευτελή καμώματα, είναι σίγουρο πως θα προκαλέσουν τη χλεύη των αληθινών Δεξιών.

Δεν ξεχνώ, ούτε και απαλείφω από τη μνήμη μου το γεγονός ότι υπάρχουν σχεδόν καμμιά εξακοσαριά χιλιάδες δημόσιοι υπάλληλοι, των οποίων οι θέσεις εξαρτώνται απόλυτα από την πολιτική επιβίωση του κόμματος της ΝΔ,  ούτε και αυτούς των οποίων οι “μαύρες δουλειές” με την κυβέρνηση είναι συγκοινωνούντα δοχεία και κατ’ επέκταση οι εργαζόμενοι τους εκβιάζονται στο να ψηφίσουν εκ νέου το κόμμα αυτό για να μην χαθούν οι θέσεις εργασίας τους. Αλλά πολλές φορές, ακόμη και αυτή η εξάρτηση, μπορεί να μετουσιωθεί σε διαμαρτυρία, αρκεί να έρθει το σωστό τάιμινγκ. Και η πιο κατάλληλη στιγμή, είναι μια εκλογική αναμέτρηση που δεν έχει κυβερνητικό πρόσημο, όπως οι ευρωεκλογές και οι αυτοδιοικητικές εκλογές που θα διεξαχθούν στις 9 Ιουνίου.


Θα μου πείτε “και τι έγινε, αυτοί πάλι θα πάνε να ρίξουν ψήφο στο χέρι που τους ταΐζει”

Αμ δε πάει έτσι, καθόλου.

Η Ιστορία μας το λέει αυτό και μάλιστα η δική μας, η πρόσφατη.

Ξεχάσατε την περίπτωση Ανδρέα Παπανδρέου, που ενώ είχε ταΐσει σχεδόν τη μισή και βάλε Ελλάδα, τι πανωλεθρία είχε πάθει 7 χρόνια μετά το απόλυτο 48,59%;

Ξεχάσατε επίσης και την πανωλεθρία που υπέστη η ΝΔ στις εκλογές του 2009 με εκείνο το αλησμόνητο 31,49%;

Και οι δύο αυτές περιπτώσεις, διαμορφώθηκαν μετά από ευρωεκλογές ή αυτοδιοικητικές εκλογές, οι οποίες έδειξαν την ολική αποστροφή του κόσμου, ακόμη κι από αυτούς που ταϊζόταν από τα υπό πτώση κόμματα τους.

Οπότε, οι ευρωεκλογές αυτές, δεν είναι καθόλου ασήμαντες ή αδιάφορες. Και δεν έχουν να κάνουν με το αν θα…έχουμε ή όχι σθεναρή φωνή και παρουσία στο ευρωκοινοβούλιο.

Ούτε καν.

Ουσιαστικά ποτέ κανείς δε νοιάστηκε για κάτι τέτοιο και την αποστροφή αυτή την αποδεικνύουν τόσο τα σκάνδαλα που προέκυψαν εσχάτως (βλ.περίπτωση Καϊλή,  Ανδρουλάκη και Ασημακοπούλου), όσο και τα ζητήματα εθνικής κυριαρχίας που τέθηκαν μεν υπό συζήτηση, αλλά …βούλιαξαν μέσα στα συμφέροντα των μεγάλων της ΕΕ.

Εν κατακλείδι, ο Μητσοτάκης ξέρει ότι βρίσκεται επί ξυρού ακμής.

Ξέρει ότι μικρά κόμματα, όπως αυτό της - ομολογουμένως χαριτωμένης και δυναμικής - Αφροδίτης (όνομα και…πράμα που λένε) Λατινοπούλου, η οποία έδειξε στις πρόσφατες συνεντεύξεις της ότι μπορεί να περπατήσει σε μια μέση οδό και όχι σε μια οδό απόλυτης σύγκρουσης με το διεθνιστικό κατεστημένο που θα την φθείρει άμεσα, ακολουθώντας το παράδειγμα της Ιταλίδας Τζώρτζια Μελόνι που έχει κερδίσει κατά κράτος τις καρδιές και τις…ψήφους των Ιταλών και το Κτήνος της Οδού Ηρώδη Αττικού τρέμει στην ιδέα ότι μπορεί αυτό το νέο και δυναμικό κορίτσι, να …στρογγυλοκαθίσει κάποια στιγμή στα βουλευτικά έδρανα.

Όπως επίσης ξέρει πως το κόμμα του Βελόπουλου, παρά το γεγονός ότι υφίσταται μεγάλο πόλεμο φθοράς ακόμη και από ιστοσελίδες της από δω πλευράς (Pronews), θα πάρει επίσης μεγάλο κομμάτι της δεξιάς πίτας. Όπως θα πάρει επίσης και το κόμμα της “ΝΙΚΗΣ” του Νατσιού.


Η αναμενόμενη αποχή, η αηδία του κόσμου και το πετροβόλημα


Το ότι θα υπάρξει πολύ μεγάλη αποχή από την εκλογική διαδικασία, είναι αναμενόμενο από όλες τις πολιτικές μεριές. Κι αυτή η αποχή, επιρρεάζει περισσότερο τα ελληνικά συστημικά κόμματα που υποστηρίζονται από τους Διεθνιστές της ΕΕ και τις ΗΠΑ παρά τα μικρά δεξιάς απόχρωσης. Το ποσοστό των απεχόντων θα απαρτίζεται κυρίως από τους δυσαρεστημένους για την ποιότητα του πολιτικού συστήματος, αλλά και από ένα μεγάλο ποσοστό από αυτούς που ψήφισαν την ΝΔ στις προηγούμενες εκλογές.

H Metron Analysis σε μια από τις δημοσκοπήσεις της, το τοποθετεί γύρω στο 50%, ενώ η Interview το πάει ακόμη και στο… “απαγορευτικό” για οποιαδήποτε εκλογική αναμέτρηση 52-55%!

Αυτό πρακτικά σημαίνει, ανεξαρτήτως της καλοκαιρινής εποχής όπου όλα βρίσκονται μεταξύ αδράνειας και χαλάρωσης, και ότι η αηδία του κόσμου για τους πολιτικούς έχει φτάσει στα ύψη, επιβεβαιώνοντας - άλλη μια φορά - κατά γράμμα τον Άγιο Παΐσιο που έλεγε πως “Θα έρθει η μέρα που θα πάρετε τους πολιτικούς με τις πέτρες”.

Η χαλαρή συσπείρωση των νεοδημοκρατών - το Banking News την τοποθετεί γύρω στο 70% - είναι μέχρι στιγμής η αχίλλειος πτέρνα του Μητσοτάκη και προσπαθεί με πομφόλυγες για το…πόθεν έσχες του Κασσελάκη ή τα …λεφτόδεντρα που δεν υπάρχουν να το αντιστρέψει. Όπως έγραψα και πιο πάνω, μέχρι και τις εκκλησίες και τον Θεό θυμήθηκε ή μάλλον έτσι να τον προέτρεψαν οι ακριβοπληρωμένοι σύμβουλοι του να κάνει.

Το ποσοστό της ΝΔ, παρά τις…αισιόδοξες προβλέψεις των δημοσκόπων και της κυβέρνησης, φλερτάρει με νούμερο λίγο πάνω ή κάτω των 30%. Κι αυτό σημαίνει πρακτικά, ότι τουλάχιστον 800.000 ψηφοφόροι είτε θα απέχουν είτε θα καταψηφίσουν. Και επειδή αυτός ο ίδιος ο Μητσοτάκης δεν μπορεί να αντιστρέψει ούτε την κακή πορεία της οικονομίας, απόρροια του υπέρτατου ποσοστού του δανεισμού και της διασπάθισης δημοσίου χρήματος κατά την “πανδημία” κυρίως, αλλά ούτε και να αντιστρέψει την κακή πορεία που έχουν πάρει τα εθνικά μας θέματα (και είναι οφθαλμοφανές αυτό, τόσο από την πρόσφατη συμπεριφορά των Σκοπίων απέναντι στη - βδελυρή κατά τα άλλα - Συνθήκη των Πρεσπών, όσο και από την συμπεριφορά των Τούρκων εσχάτως, με την επιδεικτική άσκηση EFES-2024 στην οποία εκτός των Τούρκων, συμμετείχαν και…σχεδόν όλοι οι - κατ’ επίφασιν - φίλοι και σύμμαχοι μας!) είναι νομοτελειακά σίγουρο ότι θα το χάσει δια παντός!

Και όχι μόνον αυτό.

Σχεδόν ένα εκατομμύριο Έλληνες ψηφοφόροι αναμένεται να γυρίσουν την πλάτη τους σε όλο το διεθνιστικό κομμάτι της πολιτικής μας ζωής που περιλαμβάνει τα τρία - πρώην - μεγάλα κόμματα της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτό το ένα εκατομμύριο κόσμου, δεν θα πάει σούμπιτο στα μικρά δεξιά κόμματα μόνο. Θα πάει και προς τα μικρά αριστερά συμπεριλαμβανομένου και του ΚΚΕ.

Οι “Σπαρτιάτες” νομίζω ότι δεν θα συμμετάσχουν στις ευρωεκλογές ή κι αν συμμετάσχουν τώρα, δεν θα συμμετάσχουν στις επόμενες εθνικές εκλογές. Αυτό σημαίνει ότι το ποσοστό τους θα το καρπωθούν τα άλλα μικρά (Βελόπουλος, Λατινοπούλου, Νατσιός) οπότε μόνο κέρδος μπορεί να προκύψει από την διαγραφή των “Σπαρτιατών”.

Στο μεταξύ, στην Ευρώπη τα πράγματα αλλάζουν δραματικά για τους Διεθνιστές. Το κόμμα της Μελόνι, παρά την - ήξεις αφήξεις - “στήριξης” της προς το πρόσωπο της Φον Ντερ Λάϊεν, δεν έχει ανοίξει ακόμη τα χαρτιά του όσον αφορά τη στάση που θα κρατήσει στο νέο ευρωκοινοβούλιο. Όμως η εμφανής δυσαρέσκεια της Μελόνι απέναντι στην πολιτική της ενθάρρυνσης της κλιμάκωσης του πολέμου με τη Ρωσία, όσο και της λαθρομεταναστευτικής πολιτικής που προσπαθούν οι Βρυξέλλες να της επιβάλλουν, αποτελούν δυσμενείς παράγοντες για την τελική της απόφαση ως προς τα πού θα κινηθεί. Όσο για τη Γαλλία, θα πρέπει από τώρα να θεωρείται η Λεπέν ως η νέα Γαλλίδα Πρόεδρος και επομένως τα ποσοστά που θα λάβει τόσο το κόμμα της, όσο και τα άλλα δύο ομοιδεατικά της κόμματα, θα είναι πολύ μεγάλο για να αγνοηθεί.

Την ίδια ακριβώς πολιτική θα ασκήσει και το κόμμα του Ούρμπαν στην Ουγγαρία, η Σλοβακία το ίδιο κι ακόμη χειρότερο, λόγω της πρόσφατης απόπειρας δολοφονίας του πρωθυπουργού Φισκ και αναμένεται να δούμε τα ποσοστά που θα λάβει και το AfD της Γερμανίας, το οποίο μέχρι στιγμής έχει πρωτιά…θανάτου εξαφανίζοντας χριστιανοδημοκράτες και πράσινους.


Τα μαντάτα λοιπόν που έρχονται και από την Ευρώπη, δεν είναι καθόλου ευοίωνα για τον Μητσοτάκη και τον συρφετό του. Αυτή η εκπληκτική στροφή των δυτικών κοινωνιών προς την σωστή κατεύθυνση, απορρίπτοντας με βδελυγμία όλες τις προσπάθειες των διεθνιστών στο να επιβάλλουν το παρανοϊκό τους αφήγημα, όχι μόνο μπορεί να αποτελέσει το εφαλτήριο ακόμη και για την διάλυση της ΕΕ και του ΝΑΤΟ, αλλά ακόμη χειρότερα, αν ο Τράμπ κερδίσει τις εκλογές στις ΗΠΑ, οι διεθνιστές θα πρέπει να βρουν λάκκο να θαφτούν από μόνοι τους. Και μαζί τους και ο Μητσοτάκης αλλά και οι ανδρουλοκασσελάκηδες.


Σε τελική ανάλυση, ακόμη κι αν νικήσει - που θα νικήσει έστω και με κάτω από 30% - θα είναι μια καραμπινάτη “Πύρρειος Νίκη” για το διεφθαρμένο Κτήνος της Οδού Ηρώδη Αττικού και των πολιτικών του συνεταίρων.

Ο ίδιος θα αναγκαστεί να παραιτηθεί ή να προκηρύξει σύντομα πρόωρες εκλογές - ίσως και τον φετινό Νοέμβριο αν όλα πάνε …καλά και δεν έχουμε πλήρη κλιμάκωση του Ρωσονατοΐκού πολέμου. Κι αν ο Τράμπ βγει νικητής στις ΗΠΑ, τότε θα πρέπει ούτως ή άλλως να ξεκουμπιστεί όχι μόνο από πρωθυπουργός, αλλά και γενικώς να εξαφανιστεί από το προσκήνιο, αυτός και η αμαρτωλή φαμίλια του.


Ο Μητσοτάκης δεν ζει στον…δικό του κόσμο, όπως νομίζουν πολλοί. Δεν ζει σε…άλλον πλανήτη. Ζεί στον πλανήτη Γη και γνωρίζει επίσης όλες τις συνέπειες των έργων του. Το διεθνιστικό νεοφιλελεύθερο κίνημα που εκπροσωπείται από την “Εγκληματική Συμμορία του WEF” και των παραφυάδων της δεν θα προσπαθήσει να τον διασώσει. Θα προσπαθήσει να διασωθεί το ίδιο.

Οι πρόσφατες αποκαλύψεις σχετικά με την “πανδημία” και τα εμβόλια (η παραπομπή Φάουτσι σε επιτροπή του Κογκρέσσου, η ανάμειξη της CIA στην επιβολή των εμβολίων του θανάτου κλπ) δεν θα σταματήσουν. Θα ολοκληρωθούν κάποια στιγμή και θα αποτελέσουν κόλαφο σε όλους όσους επέβαλαν την μισή ανθρωπότητα σε κατάσταση πλήρους και ολοκληρωτικού φασισμού.

Κι ένας απ αυτούς, θα είναι και ο Μητσοτάκης μαζί με τον άλλον συρφετό των - κατ’ επίφαση - γιατρών τύπου Μέγκελε, δηλαδή Τσιόδρας, Μαγιορκίνη, Βασιλακόπουλο, Παγώνη κλπ.


Ο Μητσοτάκης μετά τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών του Ιουνίου, κατά την άποψη μου, δεν θα παραιτηθεί. Απλά θα σχεδιάσει την άμεση απόδραση του, εξασφαλίζοντας έναν τίτλο ή μία θέση είτε στο ευρωκοινοβούλιο, είτε κάπου στην Αμερική. Και για να το πετύχει αυτό, θα περάσει μέσα από συμπληγάδες.

Οι περισσότεροι βουλευτές του, δεν επιθυμούν αλλαγή ηγεσίας στην ΝΔ τώρα, κι αυτό διότι οι περισσότεροι έχουν συνάψει πολύ αμαρτωλές σχέσεις μαζί του και η όποια αλλαγή ηγεσίας, μπορεί και να τους στείλει φυλακή.

Όπως και να έχει όμως, η ώρα της κρίσης του Ψευτορωμαίϊκου έχει φτάσει. Κι αυτά που φώναζα περί “του τελευταίου του Ψευτορωμαίϊκου” από το 2019 και μετά, φαίνεται να παίρνουν σάρκα και οστά.


Καλή ψήφο σε όλους όσους αποφασίσουν να πάνε να ψηφίσουν και να μη ξεχάσουν αυτή την Πεντηκοστή που έρχεται μήνα Ιούνιο. Είναι συμβολική η παρουσία της, στα πρώτα βήματα του καλοκαιριού κι αποδεικνύει πνευματικά πως ο Θεός ήδη ετοιμάζεται για την “μεγάλη εκκαθάριση”.

Ας σταθούμε λοιπόν αυτή τη φορά, στην πραγματικά ΣΩΣΤΗ πλευρά της Ιστορίας. Κι ας αφήσουμε τον Θεό να κάνει τη δουλειά Του, όπως εκείνος ξέρει.


sergioschrys@outlook.com                                                                       

 

 diodotos-k-t.blogspot.com

 

 

17 σχόλια:

  1. ΠΥΡΙΝΟΣ ΛΟΓΙΟΣ06 Ιουνίου, 2024 09:46

    Δεν χρειάζεται να το ξαναπώ. Πολλά και ταπεινά ευχαριστώ προς το πρόσωπο του ευγενούς αδελφού, συνέλληνα και συναγωνιστού Κων/νου για την υπέρτατη τιμή που έκανε να ενσωματώσει σε μορφή gadget το νέο μου ιστολόγιο. Ο αδελφός Κων/νος (έχει και τιμημένο και βαρύ όνομα ταυτόχρονα) αντιπροσωπεύει τον μέσο γνήσιο και ονειροπόλο Έλληνα, που δεν πρόδωσε τις αξίες του, δεν τις πρόσφερε ως θυσία στο εκσυγχρονισμένο περιβάλλον της άθρησκης, απάτριδης και φορτωμένης με παράνοια και πλήρης πνευματικού κενού «Νέας Εποχής», που σχεδίασαν οι…γνωστοί/άγνωστοι του σύγχρονου κεκαλυμμένου σατανισμού. Δεν θυσίασε μ’ άλλα λόγια στους σύγχρονους «Δέκιους» για να αποκτήσει κι αυτός κάποια οντότητα στο νέο μετανθρωπινό multiverse. Του αρκούσε το…δικό του «σύμπαν», που περιλαμβάνει την μυθική, αρχαία, ρωμαιϊκη και αιώνια Ελλάδα. O αγαπητός καθ’ όλα «Διόδοτος», μένει ακλόνητος παρά τα ύπουλα χτυπήματα που έχει δεχθεί κατά καιρούς, για τον μόνο λόγο της …εκνευριστικής επιμονής του στο να διοχετεύει με μαεστρία μέσω του ιστολογίου του τους καημούς, τα όνειρα, τους μύθους, τις παραδόσεις αλλά και τις προσδοκίες και τις…διαφωνίες της δισχιλιόχρονης Ρωμιοσύνης. Όταν τον πρωτογνώρισα, αμέσως επέδρασε μεταξύ μας αυτό που ονομάζουν πολλοί…χημεία. Είναι αυτό που λέμε χαριτωμένα καμμιά φορά «βρήκε ο …γύφτος τη γενιά του κι αναγάλλιασε η καρδιά του». Όπου «γύφτος» βάλτε τη λέξη «Ρωμιός». Και σύμφωνα με τους «κανόνες» του ψηφιακού κόσμου, η ύπαρξη του θα παραμείνει ζώσα, μέχρι που να σβήσει ο ήλιος. Γιατί κάθε τι που αναρτάται έδω, στον άυλο αυτόν κόσμο της ψηφιακής πολυμορφίας, αν δεν ανατιναχτεί το σύμπαν Θεού θέλοντος, είναι καταδικασμένο να υπάρχει εσαεί.
    Σε ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου που είσαι μέσα και στο δικό μου «σύμπαν» Κων/νε! Είμαι πολύ περήφανος που γνώρισα, μέσα στη μίζερη και γεμάτη…από τόνους βιβλία και χαρτιά ζωή μου, έναν Έλληνα όπως εσύ. Ο Θεός να σου δίνει δύναμη, κουράγιο, υγεία και προπαντός υπομονή και πίστη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχω αλλάξει χίλια χρώματα με αυτά που έγραψες φίλε Σέργιε!
      Τέλος πάντων, γεροί νά 'μαστε να δούμε την πατρίδα μας ελεύθερη!
      Προς το παρών.. κατασκευάζω τώρα έναν στόχο για βελάκια, με τη φάτσα της Κούλας.
      Καλή μας ημέρα!!!

      Διαγραφή
  2. Ευσεβείς πόθοι. Οι σοσιαλ-φιλελέδες θα κάνουν στην άκρη για να ξεκινήσουν τον πόλεμο οι "πατριώτες" και να βγουν οι ίδιοι λάδι. Πάντα η ίδια συνταγή: ένας "πατριώτης" αδόλφος ή γιώργος σηκώνει την πατρίδα στη στρατόσφαιρα για να την πετάξει στα βράχια της Κύπρου ή του Βόλγα. Μετά οι ύαινες, οι δωσίλογοι, οι κωλομπαράδες επιστρέφουν ως εθνάρχες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διός Κούρος06 Ιουνίου, 2024 13:47

      Με τη μόνη διαφορά ότι μέχρι τώρα οι "πατριώτες" ήταν σε εισαγωγικά.

      Κράτα "μικρό καλάθι", στο ενδεχόμενο ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ οι πατριώτες να είναι χωρίς εισαγωγικά. Και αυτό διότι ΔΕΝ μιλάμε για εγχώριους "πατριώτες", αλλά για πατριώτες.

      Διός Κούρος

      Διαγραφή
    2. Προς τον φιτσουλα
      Αδελφέ το σχόλιο σου είναι ότι το εγγύτερο στην αλήθεια έχει γραφτεί τελευταία

      Διαγραφή
  3. Διός Κούρος06 Ιουνίου, 2024 13:40

    Φίλτατε ΕΛΛΗΝΑ Πύρινε Λόγιε,

    Εύχομαι καλό, δημιουργικό και ωφέλιμο ταξίδι στο νέο εγχείρημά σου σε αυτή την άκρη του διαδικτύου. Ήδη το blog σου έχει προστεθεί στα αγαπημένα.

    Όσο για το παρόν άρθρο, για ένα πράγμα είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ. Μπορεί ο "άνθρωπος" να κάνει σχέδια, αλλά στο τέλος κάποιος Άλλος γελάει !!

    Όταν όλα τελειώσουν, τότε θα κατανοήσουμε το που και πως "κολλήσανε" τα κομμάτια του παζλ και για ποιό λόγο υπήρξε η συγκεκριμένη σειρά.

    Έρρωσο Αδελφέ και καλή δύναμη

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολυ αισιοδοξο σεναριο, προσωπικα αμφιβαλω....

    ΛΟΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Που εισαι βρε παλιοπαιδο Βρε μπας και ξεχαστηκες πουθενα με τιποτα τσιπουρα ε?? Δεν μας λυπηθηκες καθολου??? Καλως ηρθες ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΜΟΥ και ελπιζω να ειναι ολα καλα Μιχαλακης Σκορπιος χεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχε Ειμαι σιγουρος οτι σου ελειψε ε?????? χεχεχεχεχεχεχεχεχεχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πού 'σαι σύ ωρέ..;;; Θα σε μαλώσου! Φυσικά και μας έλειψες!!! Από 26 Μαρτίου ματαξεκινήσαμε. Να είσαι εδώ. Χωρίς "χεχεχεχεχε" δεν μπορώ να ζήσω! ΧΕΧΕΧΕ

      Διαγραφή
    2. Ακούει ο Κωστίκας ένα αεροπλάνο να πετάει και λέει στον Γιωρίκα. "Αυτό μάλλον Μιράζ 2000".
      Και ο Γιωρίκας απαντάει: "Σιγά να μη μοιράζ και πεντοχίλιαρα".

      Διαγραφή
  6. Με την έφοδο τού Πύρινου Λόγιου μέσω τής ίδρυσης τού δικού του ιστολογίου ενισχύεται σημαντικά η γραμμή άμυνας τού μάχιμου Ελληνικού διαδικτύου. Μπορεί μια σειρά ιστολόγια, που συνδέονται μεταξύ τους με αμοιβαία συμπάθεια και αλληλεγγύη να μοιάζουν με ξεχωριστά χαρακώματα αφύπνισης. Πλην όμως, οι δεσμοί που αναπτύσσονται μεταξύ των διαχειριστών, αλλά και με την ενεργό συμμετοχή πολλών σημαντικών σχολιαστών, προσδίδουν ήδη σε αυτούς τούς χώρους ένα λειτουργικό ιμάντα, που ενοποιεί άτυπα αλλά αποδοτικά τις προσπάθειές τους, αναδεικνύοντας στην πράξη μια νέα πραγματικότητα, ως πρόθεμα μελλοντικών παρεμβάσεων. Αυτή νέα πραγματικότητα προδιαγράφει την βάση, που θα στηριχθεί η κοινωνική ενότητα τού μέλλοντος και αυτή είναι η αυτονομία. Πέρα από την πρακτική που καθόρισε το παρελθόν, με μεγαλεπήβολα μανιφέστα, διακηρύξεις αρχών, καταστατικά εσωτερικής λειτουργίας και τα τοιαύτα, το μάχιμο διαδίκτυο προβάλλει ως η σύγχρονη Εκκλησία τού Δήμου, χωρίς αρχηγίσκους, άνωθεν επιβολές, προκαθορισμένα δόγματα, συγκεντρωτικές προσαρμογές και μηχανάκια πλειοψηφίας, βάσει των οποίων η ορθότητα κρίνεται αριθμητικά. Σε μια ανοικτή ζύμωση, στα πλαίσια της οποίας κατατίθενται όλες οι απόψεις, προτάσεις και εκτιμήσεις, για να υποστούν την βάσανο τού αδέσμευτου διαλόγου και τής κριτικής χωρίς εκπτώσεις, επιμερίζονται ρόλοι, που ενισχύονται από την ίδια αυτή πορεία. Δίπλα στην σημαντική ανάγκη για εναλλακτική ενημέρωση, προωθείται και η εκπλήρωση μιας ακόμη θεμελιώδους προκλήσεως, που είναι η σύσταση δημιουργικής γνώσης. Και ο Πύρινος Λόγιος είναι ένας από τούς πρωτεργάτες αυτής τής προσπάθειας. Περισσότερο πολύτιμη από την αξία, ή την πλήρη ορθότητα των επιγνώσεων που βήμα προς βήμα συνάγονται, είναι αυτή η διαδικασία αφ' εαυτής. Να αποτολμούμε δηλαδή να σκεφτόμαστε σε βάθος, να προβαίνουμε σε συστηματοποίηση των εντοπισμών μέσω αφαιρετικής διαδικασίας, να οδηγούμε την ανάλυση των δεδομένων προς την σύνθεση θεωρητικών δομών και όλα αυτά να τίθενται επί τάπητος στα πλαίσια τού δημόσιου διαλόγου. Ο λόγος τού Πύρινου Λόγιου διατυπώνει την ελπίδα, ότι ερευνώντας θα ανακαλύψουμε και σκεπτόμενοι δημιουργικά θα καταλήξουμε στο ίζημα, που θα αποτελέσει την μαγιά μιας νέας προοπτικής, για το ξεπέρασμα των αδιεξόδων, που καλούμαστε να ξεπεράσουμε. Και όλα αυτά μέσω μιας χαριτωμένης διάνοιας, που χαρακτηρίζει τον Σέργιο, διότι η προσπάθεια αφύπνισης δεν καλείται μόνον να αποκαλύπτει, αλλά αρμόζει ταυτοχρόνως και να έλκει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κατάχρηση
    Τών 24 κλειδιών Συμβόλων γραμμάτων τής Ελληνικής γλώσσας,
    Από το Α πού στηρίζει τόν Πίνακα των Χρωμάτων,
    Μέχρι το Ω τής Θέασης.

    ΠΥΡ κατά Βούληση,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. https://www.hobbywood.gr/image/cache/catalog/catalog/CRT221580-213x278.jpg

      Διαγραφή
    2. Α
      Το Καβαλέτο=799
      ΑΝΤΙΥΛΗ=799
      ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΥΛΗ=799
      ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΕΞΙ=799
      ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ=799
      Η ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ=799
      ΘΕΟΣ ΕΣΤΙ=799
      ΟΝΟΜΑ ΚΑΙΝΟΝ ΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΝ=799
      ΟΛΟΚΡΑΤΗΣ=799

      Ατλάντα Αμερικής=1067
      ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ=1067
      ΑΛΕΠΟΤΡΥΠΑ=1067
      ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ=1067
      ΤΟ ΝΟΗΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ=1067
      ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ=1067
      ΟΡΑΤΟΣ ΑΙθΕΡΑΣ=1067
      Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΟΣΜΟΥ=1067
      ΤΟ ΜΕΓΑ ΚΤΗΝΟΣ=1067
      ΑΡΝΗΤΙΚΟΤΗΣ=1067
      θΑΛΑΣΣΙΟ ΡΕΥΜΑ=1067

      Μέσα από την παρατήρηση θα φανερωθεί

      Διαγραφή
    3. Το πλουτώνιο=2180
      Η ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ=2180
      ΚΥΡΙΟΣ ΚΥΡΙΩΝ=2180
      ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΣ=2180
      ΓΕΝΝΗΤΩΡ θΕΩΝ=2180
      Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΤΟΥ=2180
      Ο ΚΟΣΜΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ=2180
      ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΑΛΦΑΒΗΤΟ=2180
      ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΟΡΟΣ=2180

      Διαγραφή
    4. Τζον Ντον Τρίνιτι=1677 !
      ΑΙ ΔΥΝΑΜΑΙ ΤΟΥ ΝΟΟΣ=1677
      ΥΠΕΡΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ=1677
      ΑΠΟΣΤΑΓΜΑ ΣΟΦΙΑΣ=1677
      ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ=1677
      Η ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΜΟΥ=1677
      θΕΟΥΡΓΙΚΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ=1677
      ΚΥΜΑ ΚΡΑΔΑΣΜΩΝ=1677
      ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΣ=1677
      ΤΟ ΚΒΑΝΤΙΚΟΝ ΠΕΔΙΟΝ ΕΣΤΙΝ=1677

      Διαγραφή
    5. 16/77
      ΘΕΟΥΡΓΙΚΑ ΜΥΣΤΉΡΙΑ=1677

      ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ 18:21-35
      Τότε πήγε ο Πέτρος και του είπε: «Κύριε, πόσες φορές θα σφάλει σ’ εμένα ο αδερφός μου και θα τον συγχωρήσω; Ως εφτά φορές;» Του λέει ο Ιησούς: «Δε σου λέω ως εφτά, αλλά ως εβδομήντα φορές εφτά». «Γι’ αυτό η βασιλεία των ουρανών μοιάζει μ’ ένα βασιλιά, που θέλησε να του αποδώσουν λογαριασμό οι δούλοι του. Μόλις άρχισε να κάνει το λογαριασμό, του φέρανε κάποιον που όφειλε δέκα χιλιάδες τάλαντα.

      Διαγραφή