«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024

« Τουρκολάτρες » - του ΕργΔημΕργ


 

(Τα γραφήματα, από εδώ.)

. . . . . . . . . . .

Μεγάλη πληγή γιά την πατρίδα μας, αυτά τα λεβεντόπαιδα… (‘Οχι πως κι οι υπόλοιποι «συνταγματικοτοξικοί» είναι καλύτεροι, δηλαδή.)

Δεν εννοώ τους εξαγορασμένους από τη ΜΙΤ (ανόητους) κατοίκους της Θράκης – σχεδόν αποκλειστικά Πομάκους· διότι οι Πομάκοι, μπορεί μέν να είναι μωαμεθανοί, αλλά δεν είναι Τούρκοι. (Αρχαίοι Θρακιώτες εξισλαμισθέντες είναι.) Καί στο κάτω-κάτω, οι εξαγορασμένοι αντιμετωπίζονται εύκολα.

Εννοώ τους Τουρκολάτρες των Αθηνώνκαί όλοι ξέρουμε πολύ καλά ποιοί είναι αυτοί, με επικεφαλής το σκατόσογο.

Άτομα, παναπεί, με άκρατον (καί ασυγκράτητον) ανθελληνισμό, που δεν διστάζουν να πουλήσουν τσαμπουκά σε μιά πυρηνική υπερδύναμη (καί εμμέσως, πλήν σαφώς, σε ακόμη μία), αλλά μπροστά στην Τουρκία κοτούλες κοκοκό, καί πάρε ό,τι θες, πασά μου! Αιγαίο θές; Πάρε! Νησιά θές; Πάρε! Πετρέλαια θές; Πάρε! ΑΟΖ θές; Πάρε!

Θράκη θές; Πάρε!

. . . . . . . . . . .

Οι εξαγορασθέντες γενήτσαροι της Θράκης δεν θα μπορούσαν να κάνουν τίποτε, ούτε η όποια ΜΙΤ θα μπορούσε να κάνει τίποτε, αν δεν είχαν τις πλάτες των κρυπτο-Χαζάρων των Αθηνών.

Κάποιος, όμως, να πεί σ’ αυτές τις σαύρες (σαν τη σιχαμερή δρακουλοκόρη, που αλωνίζει στη Θράκη) ότι το θέμα ΕΛΗΞΕ το 1924, με την ανταλλαγή των πληθυσμών. Από τότε, ΔΕΝ υπάρχουν Τούρκοι στη Θράκη.

Οπότε, γιά όποιον αυτοπροσδιορίζεται ως Τούρκος:

  • Πάραυτα δήμευση περιουσίας.
  • Αφαίρεση ιθαγένειας καί διαβατηρίου.
  • Καί απέλαση υποχρεωτικά στην Τουρκία…

…Εφ’ όσον θέτει εαυτόν στη θέση ατόμου που «ξέμεινε» από την ανταλλαγή πληθυσμών, 100 χρόνια μετά.

Συνεπώς, εάν έτσι το θέλει, τότε πρέπει καί να υπαχθεί στις σχετικές διατάξεις. Σωστά; Όχι να μου φτιάχνει καί κόμματα, ή συλλόγους, με τουρκική επιρροή, καί να λέει στα ίσα ότι είναι Τούρκος! Όχι να δημιουργεί στη χώρα μας προβλήματα εκ του μή όντος!

[Καί γιά τους ανιστόρητους, ή τους «ανθρωπιΖτές»: αν αυτά τα μέτρα σας φαίνονται σκληρά, μήπως ξέρετε οι Τουρκαλάδες τί έκαναν καί τί κάνουν σε δικούς τους υπηκόους, που αυτοπροσδιορίζονται ως Έλληνες; ]

Οι δέ (ανιστόρητοι / επιπόλαιοι / κομματόσκυλα) Αρειοπαγίτες, που δίνουν τέτοιες άδειες, θέλω να πιστεύω πως μιά μέρα, σε μιά άλλη Ελλάδα, θα λογοδοτήσουν. Το ίδιο καί οι εισαγγελείς, που δεν κάνουν τη δουλειά τους όπως πρέπει, ειδικά στα εθνικά θέματα.

. . . . . . . . . . .

Αυτά, Ασάφογλου χανούμ. Ξεκουμπίδια απ’ την Ελλάδα, κι εσύ, καί οι όμοιοί σου.

 

 ergdhmerg.wordpress.com

 

diodotos-k-t.blogspot.com 

 

 

5 σχόλια:

  1. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ10 Ιουνίου, 2024 14:09

    ΘΑ ΓΙΝΗ ΣΥΝΤΟΜΑ.
    ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ,ΑΛΛΑ ΕΛΕΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΗ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένα πρωί ένας ανθοπώλης πηγαίνει για κούρεμα.

    Όταν τελείωσε ζήτησε τον λογαριασμό.

    Τότε ο κουρέας του λέει: Ευχαριστώ αλλά δεν θα σας πάρω χρήματα για το κούρεμα.

    – Ξέρετε αυτή την εβδομάδα προσφέρω δωρεάν υπηρεσία στην κοινότητα.

    Ο ανθοπώλης ευχαρίστησε για την ευγένεια και έφυγε.

    Το άλλο πρωί όταν ο κουρέας πήγε να ανοίξει είδε μια δωδεκάδα τριαντάφυλλα στην πόρτα με ένα ευχαριστήριο σημείωμα από τον ανθοπώλη.

    Λίγο αργότερα έρχεται για κούρεμα ένας ζαχαροπλάστης.

    Την ώρα του λογαριασμού έκπληκτος ακούει τον κουρέα να εξηγεί:

    – Ξέρετε αυτή την εβδομάδα προσφέρω δωρεάν υπηρεσία στην κοινότητα.

    Το άλλο πρωί όταν ο κουρέας πήγε να ανοίξει είδε ένα κουτί με μια δωδεκάδα φρεσκότατα γλυκά στην πόρτα με ένα ευχαριστήριο σημείωμα από τον ζαχαροπλάστη.

    Λίγο αργότερα καταφθάνει ένας βουλευτής, μετά το κούρεμα η σκηνή επαναλαμβάνεται…

    Ο βουλευτής φεύγει ικανοποιημένος, ευχαριστώντας τον κουρέα.

    Το ίδιο απόγευμα όταν ο κουρέας πηγαίνει να ανοίξει βρίσκει στην πόρτα του κουρείου μια δωδεκάδα βουλευτές να περιμένουν για κούρεμα.

    Αυτή είναι η διαφορά μεταξύ πολιτών και πολιτικών…

    Και να θυμάστε!

    Οι πολιτικοί και οι πάνες πρέπει να αλλάζονται τακτικά για τον ίδιο ακριβώς λόγο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΥΡΙΝΟΣ ΛΟΓΙΟΣ13 Ιουνίου, 2024 04:35

      Λοιπόν, ξέρεις κάτι αγαπημένε μου Ταυράκο; Είσαι το απόλυτο...ξυπνητήρι μου! Θα σου εξομολογηθώ κάτι, άνευ παρουσίας ιερωμένου: Κάθε πρωί, θα ανατρέξω στον Διόδοτο όχι να να ενημερωθώ σχετικά με τις αναρτήσεις, αλλά για να...διαβάσω κάποιο σχόλιο σου και να χαμογελάσει λιγάκι το χειλάκι μου! Δεν το είχα ματακούσει αυτό το ανέκδοτο, αλλά για τις ...πολιτικές πάνες ειδικά, τις άκουσα από το 2010 όταν και συστρατεύτηκα μαζί με μερικούς άλλους τρελούς σε τούτον τον αγώνα.
      Δεν υπάρχει, ούτε πιστεύω θα υπάρξει καλύτερη παρομοίωση τόσο για τους παλιούς, όσο και για τους σύγχρονους πολιτικούς ψευτορωμιούς.
      Ανέκαθεν σε τούτο το παράξενο, αλλά τόσο ευλογημένο Γένος, δεν εξέλειπαν τα πολιτικά σκουλήκια. Από την αρχαία εποχή κρατάει η σκούφια τους. Ειδικά μάλιστα όταν η περσική αυτοκρατορία έφτασε μέχρι τα μικρασιατικά παράλια και υποδούλωσε τις ελληνικές πόλεις, δεν εξέλειπαν οι προδότες πολιτικοί, που επειδή τους είχαν διώξει ή εξοστρακίσει από τις πόλεις των Αθηνών και της Σπάρτης, αυτοί για...εκδίκηση προσκύναγαν τον θρόνο των Σουσών και γινόταν...πολιτικοί σύμβουλοι του Πέρση αυτοκράτορα. Χαρακτηριστική η φράση του Αριστομένη προς τον βασιλιά της Σπάρτης Αγησίλαο "Αν με διώξεις, νομίζεις ότι θα χαθώ; Θα πάω στον Αρταξέρξη και θα γυρίσω με στρατό και εσύ θα με προσκυνήσεις" (Ηρόδοτος, Πολύμνια) Το γιατί δεν τον έσφαξε επί τόπου κοτζάμ Αγησίλαος, είναι ένα θέμα που θέλει κουβέντα.
      Διαχρονικά, οι πολιτικοί είχαν ως μόνο στόχο της ζωής τους την εξουσία έναντι οποιουδήποτε ανταλλάγματος. Έφταναν μέχρι την προδοσία προκειμένου να ικανοποιήσουν την ματαιοδοξία τους. Ειδικά για τους Έλληνες προδότες πολιτικούς, από την πρώιμη κι όλα αρχαιότητα μέχρι και σήμερα, θέλουμε μια 15τομη εγκυκλοπαίδεια για να τους χωρέσουμε όλους. Κι αυτό μόνο για τους γνωστούς που παραθέτει η επίσημη ιστορία. Για τους άλλους που δεν ξέρουμε...Κύριος οίδε!
      Σας μερσώ απειροκάλλως για το γελάκι το πρωινό, το λοιπόν αγαπητέ Ταύρε! Κάνετε τον καφέ μου πιο...νόστιμο!

      Διαγραφή
    2. ΠΥΡΙΝΟΣ ΛΟΓΙΟΣ13 Ιουνίου, 2024 05:00

      "...το θέμα ΕΛΗΞΕ το 1924, με την ανταλλαγή των πληθυσμών!"

      Αμ δεν έληξε το θέμα καθόλου αγαπητέ Εργοδηγέ! Πολιτικά ίσως, με την κατάπτυστη Συνθήκη της Λωζάννη, αλλά ιστορικά και συναισθηματικά, τίποτε δεν λήγει. Ούτε για εμάς, αλλά ούτε και γι' αυτούς τους "απέναντι" εξισλαμισθέντες ελληνότουρκους. Όταν μεσολαβεί κατάκτηση εδαφών και όχι παραχώρηση τους, κανένα θέμα δεν λήγει, αν δεν αποκατασταθεί το δίκαιον.
      Οι Τούρκοι είναι φυσικό να διεκδικούν εδάφη που έχασαν..."άδικα", όπως πιστεύουν. Από την πλευρά μας (αυτή δηλαδή την ρωμαίϊκη) κι εμείς διεκδικούμε την παλινόρθωση της χαμένης μας αυτοκρατορίας, εδώ και 200 χρόνια. Το ζήτημα έχει να κάνει επί της ουσίας με ξεκαθάρισμα λογαριασμών, που έχουν ανοίξει από την 29η Μαΐου του 1453. Αν δεν αντιληφθούμε εμείς ειδικά, της από δω πλευράς, ότι στην ουσία Τούρκοι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, αλλά μόνο εξισλαμισμένα αδέρφια μας με ό,τι αυτό συνεπάγεται (έχει αποδειχθεί αυτό περίτρανα όταν πολλοί Τούρκοι έκαναν ανάλυση DNA και βρέθηκε ότι το DNA τους είναι κατά 65-70% ελληνικό και έπαθαν συμφόρηση), η διεκδίκηση αυτή παύει να είναι εφικτή. Άσε τους πολιτικούς κατά μέρος, αυτοί κάνουν τη δική τους βρώμικη δουλειά. Εμείς τι κάνουμε. αυτό έχει σημασία.
      Κατά τα άλλα, το σχόλιο σου είναι ευθυτενές, παλικαρίσιο και εντιμότατο. Και να θυμάσαι πάντα, πως ο αγώνας λήγει μόνο όταν σφυρίξει ο διαιτητής. Και ο διαιτητής ευτυχώς, ΔΕΝ έχει σφυρίξει ακόμη τη λήξη. Αυτό θα συμβεί μόνο μετά την ανάκτηση της Πόλης (που έρχεται γρήγορα) και την αποκατάσταση του δικαίου. Και μην ανησυχείς, θα τα κανονίσει όλα ο ...άνωθεν Διαιτητής, που είναι και η μετουσίωση του Δικαίου.

      Διαγραφή
  3. MEΓΑΛΗ ΠΛΗΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΝΤΟΡΟΥΛΑ ΚΑΙ CIA
    ΣΩΚΡΑΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή