«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024

🔻Μαχητές του ISIS εισέρχονται σε χώρες της ΕΕ χρησιμοποιώντας ουκρανικό διαβατήριο🔺 - του Salah Uddin Shoaib Choudhury

Υπάρχει συνεχής συζήτηση σχετικά με χιλιάδες μαχητές του Ισλαμικού Κράτους (ISIS) που εισέρχονται σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) χρησιμοποιώντας ουκρανικό διαβατήριο - μερικές φορές μάλιστα χρησιμοποιώντας μη μουσουλμανικά ονόματα. Σύμφωνα με ερευνητές της αντιτρομοκρατικής - κατά τη διάρκεια της συριακής σύγκρουσης, η Ουκρανία χρησιμοποιήθηκε ως σημείο διέλευσης για τους μαχητές του ISIS που επεδίωκαν να μετακινηθούν περαιτέρω στα ευρωπαϊκά έθνη. Στην Ουκρανία, τα άτομα αυτά έλαβαν θεραπεία για να βελτιώσουν την υγεία τους και συναντήθηκαν με εκπροσώπους τοπικών τρομοκρατικών πυρήνων. Επιπλέον, κατόρθωσαν να συνάψουν γάμο επί χάρτου με Ουκρανές γυναίκες, γεγονός που τους επέτρεψε να αποκτήσουν τελικά την υπηκοότητα της χώρας. Μόλις έλαβαν ουκρανικό διαβατήριο, εγκατέλειψαν σχεδόν αμέσως την Ουκρανία για οποιαδήποτε από τις ευρωπαϊκές χώρες - συγχωνεύτηκαν στην κοινωνία και συνέχισαν σιωπηλά τις τζιχαντιστικές δραστηριότητες διατηρώντας τακτική επικοινωνία με το δίκτυο του Ισλαμικού Κράτους (ISIS).

Στις 27 Ιουλίου 2015, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την παρουσία μαχητών του ISIS σε περιοχές που αμφισβητούνται από την Ουκρανία και τη Ρωσία ενημερώθηκε:

Στις 7 Ιουλίου 2015 οι New York Times ανέφεραν την παρουσία μιας εθελοντικής δύναμης Τσετσένων που αποτελείται από συμπαθούντες του Ισλαμικού Κράτους (ISIS) σε εδάφη που αμφισβητούνται από τη Ρωσία και την Ουκρανία.

Φαίνεται ότι έχουν ταχθεί ανοιχτά στο πλευρό της Ουκρανίας σε μια προσπάθεια να αποδυναμώσουν τη Ρωσία και να την αναγκάσουν να συγκεντρώσει τις δυνάμεις της στη χώρα αυτή, αποσπώντας πόρους από άλλα μέτωπα στα οποία βρίσκεται αντιμέτωπη με διάφορες ισλαμικές τρομοκρατικές ομάδες.


Μέχρι σήμερα, οι ουκρανικές αρχές δεν έχουν κάνει καμία προσπάθεια να διαψεύσουν τις αναφορές και δεν έχουν αποκηρύξει αυτούς τους φονταμενταλιστές μαχητές του ISIS ούτε έχουν προσπαθήσει να τους απομακρύνουν από το έδαφος που η Ουκρανία διεκδικεί ως δικό της.

Δεδομένου του σοβαρού κινδύνου που ενέχει το ISIS και η ισλαμική τρομοκρατία εν γένει, όπως επιβεβαιώθηκε πρόσφατα από τις τραγικές επιθέσεις στη Γαλλία και την Τυνησία, δεν θεωρεί η Αντιπρόεδρος/Ύπατη Εκπρόσωπος σκόπιμο να επανεξετάσει τη στάση της όσον αφορά τη σύγκρουση μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας και να εμπλακεί σε στενότερο διάλογο με τη Ρωσία με σκοπό τον περιορισμό αυτής της φονταμενταλιστικής απειλής;

Το 2022, το ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Sputnik Arabic σε δημοσίευμά του υποστήριξε ότι δεκάδες εξτρεμιστές μαχητές έχουν περάσει από τη βόρεια επαρχία Ιντλίμπ της Συρίας στην Ουκρανία για να πολεμήσουν κατά των ρωσικών στρατευμάτων.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, τουλάχιστον 87 πρώην μέλη του ISIS φέρονται να μεταφέρθηκαν στα συροτουρκικά σύνορα στις 26 Μαρτίου 2022 υπό την άμεση επίβλεψη του ηγέτη της ένοπλης ομάδας Hayat Tahrir al-Sham (HTS), Abu Mohammad al-Julani. Η έκθεση ανέφερε ότι οι περισσότεροι από τους μαχητές είναι ιρακινής, τσετσενικής, τυνησιακής και γαλλικής υπηκοότητας.

Στις 8 Μαρτίου 2022, 450 μαχητές της HTS έφτασαν στην Ουκρανία για να συμμετάσχουν στον αγώνα κατά του ρωσικού στρατού.

Σύμφωνα με τα μέλη των οικογενειών των μαχητών, υψηλόβαθμοι ηγέτες του HTS συντονίζονταν με ανώτερους ηγέτες της ομάδας Ισλαμικό Κόμμα του Τουρκιστάν, της Ansar al-Tawhid και των ομάδων Hurras al-Din, για να διευκολύνουν το πέρασμα των εξτρεμιστών από το Idlib στην Τουρκία και στη συνέχεια στην Ουκρανία.

Στις αρχές Μαρτίου του 2022, η υπηρεσία εξωτερικών πληροφοριών της Ρωσίας (SVR RF) εξέδωσε προειδοποιήσεις, σύμφωνα με τις οποίες οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ παρέχουν στους μαχητές του ISIS από τη Συρία ειδική εκπαίδευση στη στρατιωτική βάση Al-Tanf του αμερικανικού στρατού στη Συρία και στη συνέχεια τους στέλνουν στην Ουκρανία.

Η ανακοίνωση της SVR περιγράφει λεπτομερώς το ιστορικό της μυστικής επιχείρησης που αποκάλυψε, λέγοντας: "Στο τέλος του 2021 οι ΗΠΑ απελευθέρωσαν από τις φυλακές πολλές δωδεκάδες ISIS τρομοκράτες, συμπεριλαμβανομένων των πολιτών των χωρών της Κοινοπολιτείας Ανεξαρτήτων Κρατών . Τα άτομα αυτά στάλθηκαν στην ελεγχόμενη από τις ΗΠΑ βάση Al-Tanf, όπου υποβλήθηκαν σε ειδική εκπαίδευση σε μεθόδους ανατρεπτικού και τρομοκρατικού πολέμου με έμφαση στην περιοχή του Donbass".

Ξένοι μισθοφόροι από όλο τον κόσμο συντάχθηκαν στο πλευρό της Ουκρανίας, καθώς ο πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι παρακάλεσε για παγκόσμια βοήθεια στον απόηχο της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης του Κρεμλίνου.

Η Ρωσία εξαπέλυσε ειδική στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία στις 24 Φεβρουαρίου, αφού ανταποκρίθηκε στην έκκληση για βοήθεια από τις νεοαναγνωρισμένες δημοκρατίες του Ντονέτσκ και του Λουχάνσκ.

Παρά την αναγνώριση της ανεξαρτησίας τους από τη Ρωσία, οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις συνέχισαν να βομβαρδίζουν πολιτικούς στόχους και να παραβιάζουν τα σύνορα των δύο δημοκρατιών, γεγονός που ώθησε τους ηγέτες των δημοκρατιών να ζητήσουν επισήμως από τη Ρωσία στρατιωτική βοήθεια.


Ο Salah Uddin Shoaib Choudhury είναι ένας διεθνώς αναγνωρισμένος πολυβραβευμένος δημοσιογράφος κατά της στρατιωτικοποίησης, συγγραφέας, ερευνητής, ειδικός στην καταπολέμηση της τρομοκρατίας και εκδότης της Blitz, μιας εφημερίδας που εκδίδεται από το Μπαγκλαντές από το 2003. Αρθρογραφεί τακτικά σε τοπικές και διεθνείς εφημερίδες για ποικίλα θέματα. Ακολουθήστε τον στο X @salah_shoaib

 

vtforeignpolicy.com 

 

 diodotos-k-t.blogspot.com

 


3 σχόλια:

  1. .
    ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΚΙΝΗΣΩ

    ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ…

    ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ

    ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ…

    ΚΑΙ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ Η ΣΚΕΨΗ ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΥΠΗΡΧΕ ΑΓΝΟΙΑ…

    ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΥΠΗΡΧΑΝ ΓΝΩΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

    ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΑΝ Ή ΣΑΤΙΡΙΖΑΝ

    ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ – ΓΕΓΟΝΟΤΑ – ΠΡΟΣΩΠΑ…

    ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟ

    ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΒΊΩΝΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ…

    ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 200 ΧΡΟΝΙΑ…

    ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

    ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΥΨΙΣΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ – ΠΡΟΤΕΡΑΙΌΤΗΤΑ

    ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΕΛΛΗΝΩΝ…

    ΟΟΟΛΟΙ ΕΖΗΣΑΝ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥ καί ΠΟΥ

    ΕΒΓΑΖΑΝ ΜΙΑ – φωνούλα –

    ΕΙΧΑΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ, ΕΡΓΑΣΙΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ,

    ΣΥΝΤΑΞΗ, ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΜΙΑ ΟΜΑΛΗ ΑΝΑΧΏΡΗΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ…

    ΕΚΤΟΣ ΛΙΓΩΝ ΕΞΑΙΡΈΣΕΩΝ

    ΟΥΔΕΙΣ ΕΒΑΛΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ – ΕΛΛΗΝΩΝ…
    .
    ΑΥΤΟ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΞΕΧΕΙΛΩΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΑΗΔΙΑΣ…
    .
    ΑΠΑΝΤΕΣ

    ΠΑΤΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΒΑΡΚΕΣ ΚΑΙ Η ΒΙΤΡΙΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

    ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΝΈΓΓΙΧΤΗ

    Η ΚΑΘΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΟΜΑΛΗ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

    ( ΚΙ ΑΣ ΓΊΝΟΝΤΑΙ ΌΛΑ ΣΤΑΧΤΗ – ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ )

    ΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

    ΣΑΝ ΝΑ ΜΗ ΤΡΕΧΕΙ ΕΝΑ ΤΕΡΆΣΤΙΟ ΤΙΠΟΤΑ…

    ΔΟΞΑΖΩ ΤΟΝ Ύψιστο ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΑΡΙΣΜΑ ΓΡΑΦΗΣ…

    ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΛΛΟΙ…

    ΚΑΘΕ ΜΙΚΡΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΑΘΛΟΣ…

    ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΡΑΨΑ…

    Υ.Γ.

    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ

    ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΜΟΥ.
    .
    .
    ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ…
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. .
    ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΨΗΦΙΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ


    https://www.google.com/search?q=%CE%A3%CE%A4%CE%97%CE%9D+%CE%91%CE%A5%CE%A3%CE%A4%CE%A1%CE%91%CE%9B%CE%99%CE%91++%CE%A8%CE%97%CE%A6%CE%99%CE%A3%CE%91%CE%9D+%CE%93%CE%99%CE%91+%CE%A4%CE%9F%CE%A5%CE%A3+%CE%91%CE%A5%CE%A4%CE%9F%CE%A7%CE%98%CE%9F%CE%9D%CE%95%CE%A3&sca_esv=3620a6cc0f1eb0b5&sxsrf=ADLYWIIBfa5lI4d3y8zR77tWxBeajlqysA%3A1718769760889&ei=YFhyZoDyNdqtxc8Pn_mkoAs&ved=0ahUKEwiAorGo5OaGAxXaVvEDHZ88CbQQ4dUDCBA&oq=%CE%A3%CE%A4%CE%97%CE%9D+%CE%91%CE%A5%CE%A3%CE%A4%CE%A1%CE%91%CE%9B%CE%99%CE%91++%CE%A8%CE%97%CE%A6%CE%99%CE%A3%CE%91%CE%9D+%CE%93%CE%99%CE%91+%CE%A4%CE%9F%CE%A5%CE%A3+%CE%91%CE%A5%CE%A4%CE%9F%CE%A7%CE%98%CE%9F%CE%9D%CE%95%CE%A3&gs_lp=Egxnd3Mtd2l6LXNlcnAiUM6jzqTOl86dIM6RzqXOo86kzqHOkc6bzpnOkSAgzqjOl86mzpnOo86Rzp0gzpPOmc6RIM6kzp_Opc6jIM6RzqXOpM6fzqfOmM6fzp3Olc6jSABQAFgAcAB4AZABAJgBAKABAKoBALgBDMgBAPgBAZgCAKACAJgDAJIHAKAHAA&sclient=gws-wiz-serp

    .
    Αυστραλία: Μεγάλο «Όχι» στο ιστορικό δημοψήφισμα για τους αυτόχθονες

    14/10/2023

    ΜΙΚΡΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ

    Τι είπε η καμπάνια του «Όχι»;

    Η επίσημη καμπάνια του «Όχι» υποστήριζε ότι η «Φωνή» ήταν μια

    «ριζοσπαστική» πρόταση που θα «διαιρούσε μόνιμα» τη χώρα,

    δίνοντας στους ανθρώπους των Πρώτων Εθνών μεγαλύτερα δικαιώματα

    από άλλους Αυστραλούς

    Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΚ.

    https://www.pontosnews.gr/742270/kosmos/aystralia-megalo-ochi-sto-istoriko-dimopsifisma-gia-toys-aytochthones/
    .

    Επίσκοπος Κόπτης προειδοποιεί τη Γερμανία:

    Η ισλαμική μετανάστευση θα σας κάνει μειονότητα στην πατρίδα σας

    (Βίντεο)

    17 Ιουνίου 2024

    Ο Κόπτης Χριστιανός Επίσκοπος Δαμιανός της Επισκοπής Höxter-

    Brenkenhausen εξηγεί στους Γερμανούς ότι η Αίγυπτος ήταν κάποτε χριστιανική χώρα.

    Οι Κόπτες Χριστιανοί ήταν η πλειοψηφία του πληθυσμού με μεγάλη διαφορά

    προτού το Ισλάμ κατακτήσει και καταλάβει το έθνος.

    «Οι Κόπτες ήταν κάποτε οι κυβερνήτες της Αιγύπτου.

    Σήμερα, αγωνιζόμαστε μόνο για να επιβιώσουμε.

    Αν αγνοήσεις τι συμβαίνει στην Ευρώπη, θα γίνεις μειονότητα

    στην ίδια σου την πατρίδα».

    Η ιστορία δείχνει ότι ο επίσκοπος έχει δίκιο, με πολλά παραδείγματα.

    Το ίδιο το Αφγανιστάν ήταν βουδιστικό,

    όπως θα μπορούσε κανείς να συνειδητοποιήσει από την περίφημη καταστροφή

    των αγαλμάτων του Βούδα ύψους 100 ποδιών

    σκαλισμένα στις πλαγιές των βουνών,

    τα οποία οι Ταλιμπάν εξαφάνισαν με σύγχρονα εκρηκτικά.
    .
    https://rairfoundation.com/coptic-bishop-warns-germany-islamic-immigration-will-make/
    .
    Υ.Γ.

    Επίσης είναι πιό επιτακτικό από ποτέ,

    ν’ αρχίσεις να μελετάς τους Αρχαίους Ελληνες Φιλόσοφους

    όσο ακόμη υπάρχουν σε βιβλία.

    Πρόσεχε όχι να διαβάσεις, αλλά να ΜΕΛΕΤΗΣΕΙΣ και ν’ ΑΠΟΣΤΗΘΙΣΕΙΣ,

    γιατί σε λίγο καιρό η έννοια ΕΛΛΑΔΑ θα είναι μυθολογική

    όπως είναι η Ατλαντίδα,

    Αλλωστε ήδη τα Ελληνικά Αρχαία,

    ανήκουν στην Ευρωπαϊκή Ενωση κι όχι στην Ελλάδα.


    https://terrapapers.com/apokodikopiisi-tis-atzentas-2030/
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ,
    ΜΕ ΤΟΣΑ ΜΙΛΙΟΥΝΙΑ ΡΙΖΩΜΕΝΑ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ – ΚΥΠΡΟ – ΕΕ ΚΑΙ ΜΕ ΓΕΙΤΟΝΑ ΤΟΥΡΚΙΑ

    ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΑ ΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ….

    ΑΣ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΝ Ι. ΜΙΧΑΛΕΤΟ ΣΤΟ ΤΙ ΕΞΗΓΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ,
    .
    ΒΙΝΤΕΟ
    .
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ
    .
    ΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
    .
    Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ
    .
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ
    .
    ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Η ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΟΥΣ
    .
    ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ…………..
    .
    Ι. Μιχαλέτος – Η ισλαμική πληθυσμιακή επέκταση.
    .
    Η πραγματική ατομική βόμβα του Ισλάμ – 16.3.2015
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=KQMXqDzkgDo
    .

    ΕΑΝ ΟΧΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ…
    .
    ΣΕ ΓΡΑΠΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΟΜΙΛΙΑ :
    Ι. Μιχαλέτος – Η ισλαμική πληθυσμιακή επέκταση.
    .
    Η πραγματική ατομική βόμβα του Ισλάμ – 16.3.2015

    http://arxaiaithomi.gr/2018/11/27/%CE%BC%CE%B7%CE%BD-%CE%BC%CE%B5-%CF%81%CF%89%CF%84%CE%AE%CF%83%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%B7-%CE%BD%CE%B1-%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CE%B3/#comment-13735
    .
    ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ
    ΣΕ ΓΡΑΠΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΟΜΙΛΙΑ :
    Ι. Μιχαλέτος – Η ισλαμική πληθυσμιακή επέκταση.
    .
    Η πραγματική ατομική βόμβα του Ισλάμ – 16.3.2015

    http://arxaiaithomi.gr/2018/11/27/%CE%BC%CE%B7%CE%BD-%CE%BC%CE%B5-%CF%81%CF%89%CF%84%CE%AE%CF%83%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%B7-%CE%BD%CE%B1-%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CE%B3/#comment-13735
    —————
    .
    ////////////////
    ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΟΜΙΛΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΞΗΓΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ .
    ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ
    ΑΠΟ ΤΟ
    ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ
    ΚΩΝΤΑΝΤΙΝΟΥ ΡΩΜΑΝΟΥ

    http://arxaiaithomi.gr/2018/11/27/%CE%BC%CE%B7%CE%BD-%CE%BC%CE%B5-%CF%81%CF%89%CF%84%CE%AE%CF%83%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%B7-%CE%BD%CE%B1-%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CE%B3/#comment-13735

    .
    Διεθνές σύμφωνο μετανάστευσης – το ολοκαύτωμα της Ευρώπης

    28 / 11 / 2018
    https://1.bp.blogspot.com/-OVElJlEdiC0/W_1tnDd6ZHI/AAAAAAAAU44/R8BJgimRfZA2IsZpfhOvnPD8TJD0ev3dwCLcBGAs/s1600/%25CE%25BC%25CE%25B5%25CF%2584%25CE%25B1%25CE%25BD%25CE%25B1%25CF%2583%25CF%2584%25CE%25B5%25CF%2585%25CF%2583%25CE%25B71.jpg
    .
    ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΧΟΛΙΟ
    .
    ikonsgr29 Νοεμβρίου 2018 – 12:12 μ.μ.
    .
    .
    Ο Θεός να βάλει το χέρι του…
    .
    https://panusis.blogspot.com/2018/11/blog-post_28.html
    .
    http://arxaiaithomi.gr/2018/11/27/%CE%BC%CE%B7%CE%BD-%CE%BC%CE%B5-%CF%81%CF%89%CF%84%CE%AE%CF%83%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%B7-%CE%BD%CE%B1-%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CE%B3/#comment-13735
    .
    Αποκάλυψη Γιόχανσον: Η Ελλάδα δεν έχει κάνει ακόμη αίτημα για μετεγκατάσταση προσφύγων

    04.03.2020

    «Η μετεγκατάσταση είναι σημαντική. Οταν θα κάνει την αίτηση η Ελλάδα, θα το συζητήσουμε με τα κράτη μέλη», είπε η Επίτροπος Εσωτερικών Υποθέσεων

    https://www.ethnos.gr/politiki/92086_apokalypsi-giohanson-i-ellada-den-ehei-kanei-akomi-aitima-gia-metegkatastasi

    Ίλβα Γιοχάνσον: “Δεν έχουμε λάβει αίτημα της Ελλάδας για μετεγκαταστάσεις προσφύγων” 4 Μαρ 2020

    https://www.youtube.com/watch?v=qVmVnZ2QglE
    .
    .
    ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ
    .
    SSSSSSSSSSSSSSSSSSS
    .
    Η Σ Υ Χ Ι Α !
    .
    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ… ..
    .
    ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ……………………
    .
    ΚΑΙ Η ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΕΙΝΑΙ :
    .
    ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ Η ΜΗΤΡΑ ΤΗΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΑΣ ……
    .
    ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΤΕ
    .
    ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΑ
    .
    ΠΑΝΤΑ ΓΕΝΝΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΚΟΥΝΕΛΙΑ !
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή