«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 24 Ιουνίου 2024

Mel Gibson, Jim Caviezel και Steven Seagal βοηθούν τον Πούτιν να κλείσει στην Ουκρανία τις φάρμες των παιδικών εργοστασίων που τροφοδοτούν Χόλιγουντ κ' ελίτ των ΗΠΑ με Αδρενοχρώμιο (βίντεο)


Ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν δεσμεύτηκε να κλείσει την αλυσίδα εφοδιασμού αδρενοχρωμίου που εξυπηρετεί το Χόλιγουντ, αφού οι ρωσικές δυνάμεις έκαναν μια σειρά από τρομακτικές ανακαλύψεις στην Ουκρανία τις τελευταίες ημέρες.

Ο Πούτιν έχει επιστρατεύσει μέλη του Χόλιγουντ, συμπεριλαμβανομένων των Μελ Γκίμπσον και Στίβεν Σίγκαλ, για να συνδυάσουν όλα τα πιόνια του σκακιού μαζί, ώστε να μπορέσει να κάνει την κίνησή του.

Οι ελίτ στο Tinseltown αισθάνονται ήδη τις επιπτώσεις του Πούτιν να κλείσει τις φάρμες των παιδικών εργοστασίων στην Ουκρανία και σύμφωνα με αναφορές στο έδαφος έχουν αρχίσει να μεταφέρουν τις δραστηριότητές τους αλλού – μεταξύ άλλων στις Ηνωμένες Πολιτείες και το Μεξικό.

Ωστόσο, ο Πούτιν έχει ένα σχέδιο να σώσει και αυτά τα παιδιά και περιλαμβάνει τη βοήθεια όσων είναι εξοικειωμένοι με το άρρωστο σύστημα του Χόλιγουντ.

Σύμφωνα με πηγές της CIA, οκτώ εκατομμύρια παιδιά εξαφανίζονται στον κόσμο κάθε χρόνο, η συντριπτική τους πλειονότητα χάνονται σε ένα σύστημα παιδεραστίας και αδρενοχρωματικής διακίνησης αίματος, ενώ τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης υποβαθμίζουν τη σοβαρότητα της κατάστασης από φόβο μήπως εξοργίσουν τους άρχοντές τους. .

Τα παιδιά είναι πλέον ένα πιο πολύτιμο εμπόρευμα από τα ναρκωτικά για την εγκληματική τάξη, και στο Χόλιγουντ, τα παιδιά λειτουργούν ως νομισματική μονάδα, σύμφωνα με τον Mel Gibson, ο οποίος προειδοποιεί ότι οι ελίτ της βιομηχανίας ψυχαγωγίας, συμπεριλαμβανομένων πολλών επώνυμων διασημοτήτων, τακτικά «γίνονται με το αίμα των παιδιών."

Οι ρωσικές δυνάμεις ισχυρίζονται ότι η Ουκρανία είναι κόμβος για την εμπορία παιδιών και τη συλλογή οργάνων. Αυτά τα εγκλήματα δεν περιορίζονται στον εγκληματικό υπόκοσμο. Η κερδοφόρα φύση αυτών των δραστηριοτήτων έχει προσελκύσει τη συμμετοχή της ουκρανικής ελίτ, η οποία έχει κυριαρχήσει στην αγορά.

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας της Ουκρανίας Mykhailo Zagreychuk και άλλοι δέκα χειρουργοί συνελήφθησαν για παράνομη διακίνηση οργάνων με την Ευρώπη και τις ΗΠΑ.

Εν τω μεταξύ, παιδιά μεταφέρονται λαθραία από την Ουκρανία και πωλούνται στον πλειοδότη, αλλάζοντας τακτικά χέρια για δεκάδες χιλιάδες δολάρια.

" Ενώ αυτό το παιδί διασώθηκε, υπάρχουν εκατομμύρια κάθε χρόνο που δεν είναι τόσο τυχερά ", είχε εξηγήσει ο πρώην αξιωματικός της CIA και φίλος του The People's Voice, Robert David Steele.

Ο Ρόμπερτ Ντέιβιντ Στιλ πέθανε κάτω από ύποπτες συνθήκες το 2021, αλλά το σημαντικό και ατρόμητο έργο του συνεχίζεται, χάρη σε μια νέα γενιά γενναίων αφηγητών της αλήθειας, συμπεριλαμβανομένων των αστέρων του Χόλιγουντ, Μελ Γκίμπσον και Τζιμ Καβίζελ, που παρέχουν στον Πούτιν την πείρα τους για να καταρρίψει το δαχτυλίδι αδρενοχρωμίας του Χόλιγουντ.

Παιδιά μεταξύ 2 και 7 ετών μεγαλώνουν σε συνθήκες φάρμας εργοστασίων στην Ουκρανία, σύμφωνα με ρωσικές δυνάμεις που αποκάλυψαν ότι τα ελκυστικά πωλούνται ως σκλάβοι του σεξ σε ελίτ παιδεραστές και όσα δεν βρίσκουν αγοραστές «χαράζονται σαν πεταμένα απόβλητα». και τα όργανά τους συλλέγονται και πωλούνται για χρήση σε ευρωπαϊκά και ισραηλινά κέντρα μεταμοσχεύσεων.

Η απειλή από την παγκόσμια ελίτ είναι σαφής και παρούσα. Όπως αποκάλυψε αυτή την εβδομάδα ο Βρετανός βουλευτής Andrew Bridgen, πράκτορες της βρετανικής υπηρεσίας πληροφοριών του παραδέχθηκαν ότι το ΝΑΤΟ ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει μια ψεύτικη σημαία στην Ευρώπη χρησιμοποιώντας μια πυρηνική «βρώμικη βόμβα» – ενώ χρησιμοποιεί τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης για να κάνουν πλύση εγκεφάλου στις μάζες και να ρίξουν την ευθύνη Ρωσία.

Ο στόχος, σύμφωνα με την Μπρίτζεν; Παγκόσμιος Πόλεμος 3. Ακριβώς αυτό που σχεδιάζει η παγκόσμια ελίτ εδώ και χρόνια.

Όπως η 11η Σεπτεμβρίου… ή η έκρηξη του αγωγού Nord Stream, η μεγαλύτερη πράξη βιομηχανικής δολιοφθοράς στην ιστορία και η τελευταία σε μια μακρά σειρά δυτικών ψευδών σημαιών που διαπράχθηκαν για να επιτρέψουν τους αιώνιους πολέμους που ευνοούνται από τη δυτική παγκόσμια ελίτ.

Ζούμε σε κρίσιμους καιρούς και εδώ στο People's Voice είμαστε αποφασισμένοι να εκθέσουμε την ελίτ και να τους λογοδοτήσουμε πριν είναι πολύ αργά. 

Ο παρουσιαστής του παρακάτω βίντεο, Baxter Dmitry, είναι συγγραφέας στο The People's Voice. Καλύπτει πολιτική, επιχειρήσεις, ψυχαγωγία. Έχει ταξιδέψει σε περισσότερες από 80 χώρες.

thepeoplesvoice-tv


diodotos-k-t.blogspot.com 

(Ευχαριστούμε τον σχολιαστή μας ΣΩΚΡΑΤΗ για την γνωστοποίηση του δημοσιεύματος) 

 

1 σχόλιο:

 1. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ25 Ιουνίου, 2024 07:40

  ΑΜΕΙΛΙΚΤΟ ΚΥΝΗΓΙ.....
  ΣΕ ΈΠΙΑΣΑ....
  ΜΠΑΜ !!!! ΚΑΙ ΚΑΤΩ !!
  ΝΟ MERCY.
  ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή